|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Możecie wrzucić rozpiskę tygodni?
Każda którą znajduje jest jakąś milimetrową czcionką pisana... Powoli kompletuję filmiki i póki co ćwiczę do tych które mam. Pupo do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zadomowienie
|
wrzucę potem bo na telefonie jestem i chciałam spytać o jedną rzecz: wiecie może gdzie Można kupić te takie gumy na kostki itd. do rozciągania? szukałam w go sport i auchan i nie ma :<
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Raczkowanie
|
ok już znalazłam
![]() Ja widziałam gumy na allegro i tam chyba będę zamawiała Edytowane przez emis_89 Czas edycji: 2012-06-27 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj wpadłam na BBL na YouTube. Wy ściagacie to z chomikuj? Trochę tego dużo i przyznam, że nie wiem czy wszystko bym ściągnęła, moze tyle co na pierwszy dzie bym dała radę. Na torrentach też pusto. Patrzyłam ile kosztuje płyta na allegro, ale jej nie ma, tylkona zagranicznych stronach.
Edytowane przez gosia_9508 Czas edycji: 2012-06-27 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Raczkowanie
|
większość chyba ściąga z chomika, nie musisz od razu wszystkich filmików ściągąć, obstawiam, że na 1 tydzień starczą 3, najlepiej sprawdzić rozpiskę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Liczyłam na to, że może gdzieś jest w jednym kawałku albo za darmo do pobrania, bo nie lubię w częsciach ściagać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które ćwiczyły Hight&Tight z obciążeniem. Ile ważyły Wasze obciążniki?
Skończyłam program Lift&Shape (choć nie ćwiczyłam codziennie ![]()
#4538 |
Zadomowienie
|
syska i jak oceniasz ten program? efekty?
![]()
![]() |
#4539 |
Wtajemniczenie
|
Ja ćwiczyłam głównie BumBum i H&T, mimo iż w programie dominuje Sculpt
![]() Jedno co zauważyłam to to, że już nie mam takiego "flaka" jak wcześniej ![]() ![]() ![]()
#4540 |
Przyczajenie
|
Powiem wam, ze nie trzymam sie planu i efekty juz widać! Codziennie cwicze cardio axe i high&tight. Przy mojej diecie dukana super sprawa bo białko pomaga szybciej rosnąć miesniom
![]() Jest juz 51,5 kg. Jeszcze tylko dwa kilo w dól ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zadomowienie
|
dołączam do Was!
pomarańczowa skóra i płaskiego pośladki, a za 3 tygodnie wyjeżdżam nad morze, chciałabym chociaz trochę poprawić ich wygląd. Mam nadzieję, ze wytrwam.... a jak nie to mnie bijcie! ![]() Jeśli chodzi o filmiki to muszę ściągnąć z chomikuj, z zakładki fitness->brazil.... i wszystkie 10? Dopiero dzisiaj dowiedziałam się o tych ćwiczeniach, w ściąganiu też jestem nemo, wiec proszę o wyrozumiałość... Przeczytałam część forum, ale to tylko trochę moja wiedzę zwiększyło. ![]()
Dbam o włosy... od-01.2012 zdrowe odżywianie....walczę od dwóch lat i nadal nic ![]() ćwiczę! udo: 60-58-54 cm mój blog ![]() Edytowane przez edyta07 Czas edycji: 2012-07-07 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja motywacja pewnie skończy się po tygodniu ![]() Można pobrać z jakiejś stony te ćwiczenia za darmo? Na "chomikuj" przy każdym trzeba wysyłać sms-a za 2,46. Niby nie dużo, ale mimo wszystko na 10 filmów....;D
Dbam o włosy... od-01.2012 zdrowe odżywianie....walczę od dwóch lat i nadal nic ![]() ćwiczę! udo: 60-58-54 cm mój blog ![]() Edytowane przez edyta07 Czas edycji: 2012-07-07 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
2.46 jest za 1 giga do sciagniecia, wiec 2-3 filmiki za to sciagniesz :P nic na to sie nie da poradzic. Znalazlam na piratebuy, ale brat mnie uswiadomil, ze te torenty juz nie dzialaja bo cos tam maja jakies problemy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zadomowienie
|
jem chipsy i pobieram filmiki z ćwiczeniami...
![]() od jutra zaczynam BBL, ciekawe ile wytrwam... daje sobie 3-4 dni ![]()
#4546 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zadomowienie
|
edyta, nie chcę nic mówić, ale ja tyle wytrzymałam...
![]() teraz nie będę robić wg planu, jak mi się zachce to zrobię sobie Bum Bum, Tummy Tuck lub High&Tight Cardio Axe dla mnie jest mało męczące i nudne
![]() |
#4548 |
Zadomowienie
|
Dam radę, w końcu mam wakacje, wiec tą godzinne dziennie na ćwiczenia znajdę bez problemu.
![]() Idę odpocząć do basenu, a później zaczynam walkę o seksi pupkę ![]() Wyjeżdżam 27 lipca i nie będę miała możliwości ćwiczyć... Wyjeżdżam na ponad tydzień. Po powrocie kontynuować przerwane BBL czy zacząć od początku, ewentualnie wrócić do drugiego tygodnia...?
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam się od dzisiaj zabrać za program classic, ale jak wracam z praktyk to padam... ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Ja właśnie bardzo lubię takie ćwiczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Przyczajenie
|
ja lubię ćwiczenia, przy których czuję, że coś dają, nie lubię Cardio Axe za to, o jest za długiie, za nudne i męczę się po 5 minutach, chociaż podonie est przy Bum Bum, to je jakoś lubię, bo właśnie mam to wrażenie, że działają i jeszcze lubię Tummy Tuck i High&Tight, cociaż tamten tydzień był moim pierwszym, to jakoś nie do końca mi wyszło.. a wczoraj byłam trochę przeziębiona i nie miałam siły ćwiczyć, za to dzisiaj sie zabieram do roboty, choć nie wiem czy nie ułożyć własnego harmonogramu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Raczkowanie
|
Ale narzekacie na cardio axe.... a przecież to szalenie ważny trening!!! Treningiem cardio nie wyrzeźbimy ciała, ale: poprawimy wydolność i wytrzymałość, dotlenimy organizm, spalimy tkankę tłuszczową!!!
Osobiście najchętniej stosowałabym Cardio Axe jako rozgrzewkę przed każdym dniem BBL, żeby przez te 0,5h przygotować organizm na właściwe ćwiczenia ciała. Nie rezygnujcie z CA, to jest na prawdę niezbędne! |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zadomowienie
|
A ja mam właśnie problem z CA
![]() Pobrałam z chomikuj-w trzech programach próbowałam odtworzyć i w każdym "błąd". Myślałam, że w pobieraniu coś nie tak poszło, wiec wczoraj ściągnęłam jeszcze raz i dalej to samo. Dodam, ze wszystkie inne filmy chodzą dobrze. Macie może jakąś inną stronę z której mogę CA pobrać? Wczoraj tego nie zrobiłam bo nie miałam możliwości i dzisiaj pewnie też nie zrobię ![]() Mam zakwasy na tyłku i udach spore.... ![]()
#4553 |
Rozeznanie
|
Hej hej dziewczyny
![]() Wczoraj skończyłam pobierać wszystkie 3 płyty BBL i od dzisiaj zaczynam ![]() ![]() ![]() Jutro się też poważę, pomierzę i zobaczymy jakie efekty będą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zadomowienie
|
ja zrezygnowałam z Cardio Axe bo ćwiczę też TurboFire, więc takie cardio mi wystarczy a nie to gibanie się na BBL
![]() ![]()
![]() |
#4555 |
Raczkowanie
|
Mi zostało jeszcze 5 dni do końca slim&lift. Udało mi się wytrwać, widzę rezultaty przede wszystkim w mięśniach brzucha. Waga też spadła. Po zakończeniu zamierzam zacząć od razu slim&shape (to kiedyś ćwiczyłam i wydaje mi się że lepsze efekty dawało).
Poza ćwiczeniami biorę tabletki CLA i smaruję nogi balsamami antycel. i wydaje mi się że skóra bardzo się poprawiła, choć jeszcze cellulit jest widoczny.
![]() |
#4556 | |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dieta Dukan wcale nie jest taka zdrowa. Cytat:
Agnesuk tak myślałam nad TF są tam jakieś naprawde dobre ćwiczenia na nogi? |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4559 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ćwiczyć też ktoś by miał za was? Cytat:
![]() A jeśli chodzi o Bum Bum to w każdym programie się od niego zaczyna, a i tak mniej tam się miesza kroki niż w Cardio Axe ![]() Tak w ogóle to ja CA mam już dosyć, strasznie nudne i planuję zamienić je na Pump it up - ostatnio to ćwiczyłam po sculpie jeszcze i lało się ze mnie, więc tu widać jakieś skutki zmęczenia ![]()
Edytowane przez rubi11 Czas edycji: 2012-07-20 o 08:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.