Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-22, 08:53   #4531
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Dziewczyny widze że pisałyście o Nuva Ringu.Ja używam od roku i bardzo polecam.Duży komfort nie trzeba codziennie o tabletce pamiętać

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 08:58   #4532
alazkrainy
Zakorzenienie

kashmirka niestety, nic nie będzie z 16, ponieważ zajęcia mam do 20.30 a ostatni pociąg o normalnej godzinie mam o 20.56 plus do tego na dworzec pkp muszę dojechać z 28 czerwca ogólnie wolałabym jakbym nocowała, bo wtedy nie będą mnie ograniczały pociągi

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 09:12   #4533
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, ja piję kawkę i idę z ciastem do mamy

dostałam dziś prezent na urodziny od orange 120 minut
A od tż kosmetyki wczoraj ..
wszytskiego najlepszego sukcesów w oszczędzaniu

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dziewczyny widze że pisałyście o Nuva Ringu.Ja używam od roku i bardzo polecam.Duży komfort nie trzeba codziennie o tabletce pamiętać
yhm ja chyba po ciąży pomyślę nad inną antykoncepcą niż tabsy

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

a gdzie Lili? to do Niej niepodobne że się rano nie odezwała

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 09:21   #4534
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Aneczka to może powinniście się nająć na rozkręcaczy imprez? praca w weekendy, pyszne jedzonko i napoje gratis
A wiesz, że nie myśleliśmy nad tym.... Jeszcze
Cytat:
Kurcze Dziewczyny chyba złapałam jakąś infekcję dróg moczowych bo bardzo często chodzę siusiu muszę kupić sobie w aptece jakiś preparat z żurawiną

Chciałam się pochwalić że byliśmy wczoraj na zakupach "domowych w tesco" i jesteśmy bogatsi o: chochlę do zupy, tarkę, sitko, durszlak, teflonowy rondelek do mleka, teflonową formę do muffinek, 6 wieszaków, komplet sztuććy i suszarkę do włosów Rowenta 220zł poszło baj baj ale były uwzględnione w budżecie więc spoko

jak już się chwalę to jeszcze powiem, że ugotowałam pyyyyyyyyszną pomidoróweczkę na dzisiejszy obiad, a zrobiłam ją według własnego przepisu i pomysłu P. aż się nie mógł powstrzymać i już wczoraj wypił kubek

A na koniec ogłoszenia parafialne ssnowdrop where are you? uprasza się o aktywność z Twej strony!
U mnie też dziś pomidoróweczka ze świeżych pomidorków już zrobiona od rana. Kocio nam spać nie dała, leżała u mnie pod poduszką, bałam się, że ją zgniotę i nie spałam
Właśnie snow, gdzieś wybyła?
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
Lubi oglądać TV?
Czasem lubi Tak w ogóle to cześć i czołem Przodowniczki Oszczędności
ijaa wielkie gratulacje !!!! My też od przyszłego miesiąca spróbujemy oszczędzić jakąś kwotę. Wczoraj byliśmy do rana na zakupach i poszło 100 zł, ale mamy wędliny, sery, ciastka dla gości, ja zgrzeszyłam i kupiłam snacki a mąż orzeszki, banany, chleb, colę i soki. Spać mi się ciągle chce, mąż się przeziębił, mnie głowa boli. Kawkę piję, ale nic nie daje. Chyba się później jeszcze położę, bo to wesele strasznie nas z rytmu wybiło i to, że mąż na popołudnia ma, ale na szczęście od przyszłego miesiąca będzie ciągle na rano Pogoda ładna się u mnie robi, ale jest chłodno i wieje. Później posprzątam mieszkanie i zobaczę jak się kocio zachowuje podczas odkurzania. Jeszcze dzwonią do mnie z Orange, że umowa mi się kończy i że mam podpisać koniecznie w każdym salonie, co do mnie dzwoni. Wrr, raz jeden facet 3 razy dzwonił... Mama musi umowę na mnie przepisać i wtedy. Zresztą tłumaczę im, że nie mają takiego tel. jak ja chcę, a oni, że rzeczywiście nie mają, ale polecają inne telefony. Jak mnie to drażni... Idę dopić kawkę i jeszcze mężulka wyściskać, bo biedaczek chory leży. Do miłego

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 09:37   #4535
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
kashmirka niestety, nic nie będzie z 16, ponieważ zajęcia mam do 20.30 a ostatni pociąg o normalnej godzinie mam o 20.56 plus do tego na dworzec pkp muszę dojechać z 28 czerwca ogólnie wolałabym jakbym nocowała, bo wtedy nie będą mnie ograniczały pociągi
ojj to faktycznie niezbyt dobry pomysł z tym 16, hmm to może w takim razie 23? Ijaa pasowałoby Ci? i Wam inne Poznanianki i bliskoPoznanianki?

jeśli chodzi o antykoncepcję to używam plastrów EVRA,też jestem bardzo zadowolona, zdecydowanie wolę bardziej antykoncepcję raz w tygodniu niż codziennie

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2010-09-22 o 09:39
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 09:38   #4536
motylek1007
Zakorzenienie

teściowa mnie drażni, ale to i tak dobrze, bo od wesela mam z nią spokoj

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 09:38   #4537
201701300931
Konto usunięte

Ja się oczywiście musiałam zarazić od mojego męża i przez całą noc mnie masakrycznie gardło bolało. Teraz czuję jak przeziębienie się rozchodzi. Ale i tak to ja będę musiała robić obiad i ogarniać mieszkanie, bo mężulek leży w łóżeczku i czeka na jakieś zbawienie
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 09:45   #4538
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
ojj to faktycznie niezbyt dobry pomysł z tym 16, hmm to może w takim razie 23? Ijaa pasowałoby Ci? i Wam inne Poznanianki i bliskoPoznanianki?

jeśli chodzi o antykoncepcję to używam plastrów EVRA,też jestem bardzo zadowolona, zdecydowanie wolę bardziej antykoncepcję raz w tygodniu niż codziennie
Co do 23 to ja mam zajęcia do 17.00 i zostaje na noc więc mi pasuje

Stary 2010-09-22, 09:56   #4539
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Jak najbardziej. Na chwilę obecną mam zajęty jedynie ostatni weekend października, więc resztę mogę bukować na Poznań.

Zastanawiam się ostatnio nad plastrami. Tzn, jeszcze nie na chwilę obecną, bo chcę trochę "odpocząć" od hormonów.
Od tego miesiąca przeszliśmy na gumki i myślę, że z 3 miesiące tak pobędziemy. Do gina powinnam iść w listopadzie, więc wtedy o tym pogadam.
A powiedz jak te plastry stoją cenowo?

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 10:01   #4540
Nadia5
Zakorzenienie

z tego co słyszałam, plastry wychodzą drożej niż tabletki, ale nie wiem chyba zalezy też tak drogie tabsy się brało

Stary 2010-09-22, 10:04   #4541
motylek1
Wtajemniczenie

Witam wszystkie SPD
Nie było mnie kilka dni a tu taka produkcja, że przez tydzień tego nie nadrobię ale postaram się jak najszybciej. w ten weekend byłam na weselu u rodziny TŻ i troszkę mnie przewiało, tzn gardło mnie bolało a to pewnie od zimnych napoi gazowanych, bo ostatnio w ogóle nie pije gazowanych tylko wodę mineralną a tu jakoś się skusiłam i szybko mnie wzięło. ale już wzięłam leki i dzisiaj jest już dużo lepiej.

U mnie wczoraj też była pomidorowa (muszę się przyznać że pierwszy raz robiłam i wyszła super) W sumie to jakoś mało zup jemy przeważnie jakieś drugie danie. Co do frytek to przez jakiś czas kupowałam gotowe, jednak od jakiś 2 lat coś mi się przestawiło i wole sama sobie zrobić, dla mnie są takie domowe lepsze, pewnie dlatego że te kupne wydają mi się takie sztuczne i zawsze są takie tłuste i czasami puste w środki;/
Tak mi narobiłyście smaka tymi frytkami, że pewnie dzisiaj na obiad zrobię hehe Tż się ucieszy bo on uwielbia frytki

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 10:08   #4542
DobraDusza88
Zakorzenienie

No, wróciłam z Mordowni

ja już od jakichś 4 lat biorę tabletki Wcześniej brałam Novynette (jakieś 25-30 zł), a teraz lekarz przepisał mi Sylvie20 (ok. 20 zł) i o dziwo jak na tak tanie tabletki to czuję się po nich super, nie przytyłam ani nic
Stary 2010-09-22, 10:08   #4543
Anastazja86
Zakorzenienie

Ramoncia-wszystkiego najlepszego

Ijaa- wow 400zł gratuluję

tak w ogóle witam
co do antykoncepcji to ja niestety nie mogę stosować antykoncepcji hormonalnej strasznie wymiotuję po wszystkim czy to tabletki, czy plastry czy krążek próbowałam już bardzo wiele i zawsze jest to samo, objawy utrzymują się ponad miesiąc i w efekcie rezygnuję bo po prostu jestem nie do życia
ja czekam na przelew za zlecenie bo w portfelu mam 30 zł przelewy są z Niemiec więc idą jakieś 3 dni..wysłali pieniążki w poniedziałek więc już powinny być na koncie ale ich nie ma mam nadzieję że najpóźniej jutro rano będą bo przydałoby się zrobić jakieś większe zakupy bo zostało mi tylko mięso mielone na jutro na obiad, dzisiaj mam potrawkę z kurczaka z wczoraj
dzisiaj koniecznie po pracy muszę posprzątać o ile Tż wstanie bo jest po nocce
wczoraj wieczór spędziłam ze zleceniem i nie skończyłam go, więc dzisiaj wieczorem powtórka z rozrywki i sądzę że na dzisiejszym wieczorze się nie skończy
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 10:12   #4544
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Jak najbardziej. Na chwilę obecną mam zajęty jedynie ostatni weekend października, więc resztę mogę bukować na Poznań.

Zastanawiam się ostatnio nad plastrami. Tzn, jeszcze nie na chwilę obecną, bo chcę trochę "odpocząć" od hormonów.
Od tego miesiąca przeszliśmy na gumki i myślę, że z 3 miesiące tak pobędziemy. Do gina powinnam iść w listopadzie, więc wtedy o tym pogadam.
A powiedz jak te plastry stoją cenowo?
no to super w takim razie wstępnie umówmy się na 23 plastry do najtańszych nie należą to fakt, ja kupuję moje za 45zł zamawiam przez internet a na drugi dzień odbieram w aptece, tak mi Pani poradziła bo jest taniej, jakbym ich nie zamówiła przez internet to musiałabym zapłacić 55 głupia polityka prawda? słyszałam, ze cena ksztaltuje się w zależności od apteki od 40 do nawet 65zł wiem, że tabletki są z reguły tańsze, ale nie zamienie tego odciążenia żołądka i komfortu zmiany plastra 1 w tygodniu na codzienne łykanie tabsów nawet jakby miały kosztować 15zł. A prezerwatywy to też drogi wydatek prawda? tzn wiem, że to zalezy od częstotliwości ale nam by miesięcznie na pewno drożej wyszło niż plastry
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 10:17   #4545
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Ramoncia-wszystkiego najlepszego
ja też sie przyłączam do życzen

mam dylemat, bo chciałam zgłosic psa na wystawę, termin byl do 12 wrzesnia, nie zgłosiłam, nie mialam kasy, a teraz widzę ze termin przesuneli do 25 wrzesnia

kusi mnie czy go zgłosić czy nie, bo on jest młody i wiele błedów mu sie wtedy wybacza, a jak chcialam "liznać" te wystawy tez.

Szczepienie przesunełabym na początek pazdziernika i byloby git

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 10:23   #4546
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:

mam dylemat, bo chciałam zgłosic psa na wystawę, termin byl do 12 wrzesnia, nie zgłosiłam, nie mialam kasy, a teraz widzę ze termin przesuneli do 25 wrzesnia

kusi mnie czy go zgłosić czy nie, bo on jest młody i wiele błedów mu sie wtedy wybacza, a jak chcialam "liznać" te wystawy tez.

zgłaszaj choćby dla własnej satysfakcji

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

ale ten czas leci. już po 11 a ja poprasowałam firanki i powiesiłam. chciałam wieszać bez prasowania jeszcze wilgotne, ale były za bardzo wymiętolone
ile się namęczyłam z tym wieszaniem, wciąż coś nie pasuje dalej mi nie pasuje więc teraz cały dzień będe poprawiać

Stary 2010-09-22, 10:27   #4547
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
no to super w takim razie wstępnie umówmy się na 23 plastry do najtańszych nie należą to fakt, ja kupuję moje za 45zł zamawiam przez internet a na drugi dzień odbieram w aptece, tak mi Pani poradziła bo jest taniej, jakbym ich nie zamówiła przez internet to musiałabym zapłacić 55 głupia polityka prawda? słyszałam, ze cena ksztaltuje się w zależności od apteki od 40 do nawet 65zł wiem, że tabletki są z reguły tańsze, ale nie zamienie tego odciążenia żołądka i komfortu zmiany plastra 1 w tygodniu na codzienne łykanie tabsów nawet jakby miały kosztować 15zł. A prezerwatywy to też drogi wydatek prawda? tzn wiem, że to zalezy od częstotliwości ale nam by miesięcznie na pewno drożej wyszło niż plastry
No faktycznie nie super tanio, ale ja ostatnio brałam tabsy za 30 zł, więc znów nie taka duża różnica.

A gumki faktycznie, przy dobrych wiatrach to przecież z 5-6 opakowań na miesiąc zejdzie, a jak się używa durexów to 60 zł jak nic.

Tak mnie chwalicie, chwalicie i miło mi oczywiście, ale żeby nie było że taka hop do przodu jestem, a tu zaraz co mi wyskoczy i odłożona kasa pójdzie.... w siną dal.
NIE! Nie dam się. Ma leżeć kamieniem w szufladzie!

Stary 2010-09-22, 10:31   #4548
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym zgłosiła, zawsze to jakieś nowe doświadczenia dla Ciebie i dla pieska
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 10:31   #4549
ijaa
Zakorzenienie

Raaaaaaaaaaaaaaaany, ale bym zjadła coś słodkiego!
Dobrze, że nic nie mam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 10:34   #4550
lili1987
Zakorzenienie

nie wiecie co sie stało zasilacz w laptopie prawdopodobnie padł, bo wczoraj laptop umarł a stacjonarka chodzi jakby chciała, a nie mogła jutro pojedziemy do znajomego z laptopem to może naprawi ale do jutra tylko stacjonarka, a muli się jak głupia

później będę, bo znajoma z bloku za 20 minut przychodzi więc sprzątalam

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 10:46   #4551
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aneczka240 Pokaż wiadomość
Witam Was
Golden - przebiłam Cię
: oklaski:klaski : nie będę z Tobą walczyć na posty j esteś wielka
ramoncia wszystkiego najlepszego sto lat z SPD
dudi - no to pięknie się zaczęło Wasze małżeństwo
kashmirka - wiedziałam że założyłaś akta osobiste dla każdej normalnie wiedziałam na karteczkach ahaaa ja mam inną metodę - jak mam czas (np teraz) to czytam zaległości i od razu odpisuje w odnośnikach a co
ijaa - byłam w józku wczoraj - przynajmniej u mnie te czerwone narzuty były, przecenione ale zabij mnie nie pamiętam na ile... tzn one nie sa tak typowo czerwone, powiedziałabym pudrowa malinka, taka jaśniejsza malinka, kurcze ciężko mi w przyrodzie znaleźć odpowiednik kolorystyczny, ale przynajmniej w odcieniu czerwieni była
ala - przeżyłaś wizytę teściów to najważniejsze avjak bez zgrzytów to tym lepiej, może trochę dojrzeli
a co u mnie? ano - wczoraj zaliczyłam genialną wyprzedaż, w sklepie z firanami, zasłonami i pościelą jest zawsze taki kosz z końcówkami materiałów różnych. weszliśmy tam wczoraj bo chciałam obejrzeć firany woalowe i zorientować się w cenach, patrzę a tam pomarańczowe cudo w tym koszu (nie zauważyłam, że końcówki i wyprzedać 5 zł /mbieżący). wyciągam ten kawałek i od razu biorę biorę misiu mogę??? (tu oczyska i machanie rzęskami). miś - po wypłacie bo u nas Matki Boskiej Pieniężnej 20-go - no weź sobie pewnie bo to 5 zł za metr. padłam. jak tak - myślę sobie, to jeszcze może coś znajdę znalazłam mniejszy kawałek, biały woal w pasy złoto-kremowe, też wzięłam okazało się że ten mniejszy jest za 2,50 / m bieżący i tym sposobem kupiłam wczoraj 2,6 metra materiałów na obrus i serwetę piękną modną i godną SPD za - uwaga - 10, 68!!! materiały lekkie i przezroczyste, organza i woal, ale tak mi się strasznie podobały... jak obszyję ładnie to cyknę fotki P mnie siłą wyciągnął bo normalnie zabrałabym ze sobą z pół kosza ale w sobotę tam jeszcze pójdę poza tym widziałam kolejne piękne zasłony... poza tym zaczynam być chora i chyba P mnie zaraził albo przez monitor faktycznie zarazki przenikają , dzień się zaczął beznadziejnie bo dostałam z gazowni wyrównanie za pół roku i mamy dopłacić 200 zł. ja za te pół roku rachunków płaciłam właścicielce, ale ona najwyraźniej nie zgłosiła do gazowni żeby podnieśli prognozy bo więcej osób w mieszkaniu mieszka i teraz będę musiała drugi raz płacić za ten sam gaz który zużyłam i jej zapłaciłam. wściekła jestem, ale wiem, że przyjdzie niedługo po pieniadze, to sobie porozmawiamy...:pal a: w sumie rachunków w tym miesiącu 650 zł... nie wiem jak przeżyjemy ten miesiąc, ale dobrze, że wczoraj kupiłam te materiały, dziś bym się nie skusiła...
motylku zgłaszaj nie zastanawiaj się, zawsze to obycie i dla Ciebie i szczeniaka, zobaczysz jak i co wygląda od tej strony a i może Domiś coś wygra trzymam kciuki
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 10:49   #4552
dudipopka
kobieta za ladą

Ramoncia wszystkiego najlepszego

głowa mnie boli Julka usnela wczoraj po 23 i jeszcze dodatkowo mąż mnie przepraszał
obiad mam gotowy już(zalewajka) chałupa w miare ogarnieta już przeżywam bilans 2 latka,nie lubie chodzić do mojej przychodni jest za mała i trudno mi sie tam ogarnąć,no i mam nadzieje ze młoda da sie wogóle dotknąć

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 10:56   #4553
Nadia5
Zakorzenienie

a ja się muszę pochwalić właśnie przyszła przesyłka - mitenki "Śliweczka" od Chaigaty są cudne, śliczne, urocze ahh zapakowane były równie ładnie, aż żal było odpakowywać.
Na jesień w sam raz

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

z mniej przyjemnych rzeczy...przyszła dziś kartka ze spółdzielni od października znów wraca zimowy czynsz 440 zł i jeszcze ten pipe*** Orange przyszedł 60 zł...umowa już rozwiązana ale w listopadzie wygasa dopiero

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 11:03   #4554
golden_eye
Wtajemniczenie

no nadia to teraz tylko czekać aż dziewczyny też dostaną pozdrowienia od gazowni/spółdzielni/energetyka/sieci komórkowej... jak my dwie mamy, to sie sypnie. nie żebym życzyła, ale zauważcie, że wszystkie mamy wszystko w tym samym czasie - kłótnie, złe dni, choroby, a teraz się zaczęły dopłaty... zrób fotkę mitenek na rączkach (boszszsz aż się spociłam przy pisaniu tych miTeNek )
Stary 2010-09-22, 11:04   #4555
effie22
Wtajemniczenie

Ramoncia- wszystkiego naj, naj

U nas pogoda piekna, byłam z małym na spacerku. Kupiłam sobie brokuły i ugotuje sobie brokułową na 2 dni będzie Przechodziłam obok hurtowni z ciuchami i przylukałam na wystawie fajna arafatke w panterke i dwa śliczne długie sweterki : granatowy i szary melanż . Ale pewnie kupie tylko arafatke ( bo nie więcej żeby mnie zawiało i to usprawiedliwi mój zakup :p ). Kolczyki przyszły z all fajne są troche duże, ale przy rozpuszczonych włosach są oki. No i zerwała mi sie już 2 bransoletka Miałam 3 na jednej ręce, została jedna, to chyba znak by kupić tą co oglądałam na all
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 11:10   #4556
golden_eye
Wtajemniczenie

pochwalę się - uaktywniam się właśnie w najbardziej PD (bo nie wiem czy S ) - owym zajęciu... nie, nie chodzi o gotowanie czy pranie czy prasowanie, chodzi o jeszcze bardziej PD-owe zajęcie... (pielęgnacja i zmywanie też odpada ) kto zgadnie co robię ??

ssnow WIIIIIDZĘĘĘĘĘ CIĘĘĘĘ.....

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2010-09-22 o 11:13
Stary 2010-09-22, 11:14   #4557
Nadia5
Zakorzenienie

effie ładna ta branzoletka z all

golden_eye hehe nie kracz lepiej bo będzie na nas jeszcze trochę tutaj popiszemy i będziemy miały okres w tym samym czasie

jakość kiepska bo i aparat w tel cieniutki

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2010-09-22 o 11:19
Stary 2010-09-22, 11:17   #4558
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
pochwalę się - uaktywniam się właśnie w najbardziej PD (bo nie wiem czy S ) - owym zajęciu... nie, nie chodzi o gotowanie czy pranie czy prasowanie, chodzi o jeszcze bardziej PD-owe zajęcie... (pielęgnacja i zmywanie też odpada ) kto zgadnie co robię ??

pewnie szyjesz

Stary 2010-09-22, 11:19   #4559
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

hmmm... czyścisz kibelek??
Stary 2010-09-22, 11:21   #4560
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
effie ładna ta branzoletka z all

golden_eye hehe nie kracz lepiej bo będzie na nas jeszcze trochę tutaj popiszemy i będziemy miały okres w tym samym czasie

jakość kiepska bo i aparat w tel cieniutki
dziękuję za zdjęcie

ja idę zmywać, sprzątać i gotować, bo dziś imieniny BS i zrównanie jesienne nadchodzi

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości