Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-10, 13:03   #4531
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Ja już na ciasta patrzeć nie mogę Dawno nie byłam tak przejedzona słodkim i też pasowałoby się wziąć za siebie. Postaram się zacząć znów akcję skakanka.
Stary 2012-04-10, 17:07   #4532
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
No to mam nadzieje, że Aderma się dobrze sprawdzi.
Ja z racji niepogody zaniedbuję filtrowanie.

Hmm zobaczymy - coś w ten deseń jak w załączniku mnie kusi.

Ja też bym chciała, mam ostatnio podkładomanię.
Na bezsłoneczne dni bardzo mi odpowiada, w słoneczne jednak przy własnej nadprodukcji świecę się za bardzo. Chyba wrócę do Biodermy AKN ale tym razem kusi mnie spray. I dodatkowo pod spód coraz bardziej skłaniam się ku Avie ogórkowej z peelingiem/maską do kompletu.

6 bym dla siebie chciała

Coś się spóźniają, w regulaminie zobowiązali się do 7 dni wyłonić zwycięzców i :dupa: albo jestem ślepa
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

W temacie szminek i błyszczyków - ja głownie używam tych drugich, mam wiele szminek, które leżą nieużywane, raz na jakiś czas obdarowywuję nimi moją mamę Estella wspomniała o szminko-błyszczykach Celii, przyłączam się do zachwytów, jest bardzo tania a jakością moję porównać ją do kilkukrotnie droższych. Estello, nie widziałaś może gdzieś w Warszawie tych z serii Nude?

Do fanek cieni Infallible L'Oreala - ja mam na zbyciu taki, w kolorze szarym, prawie nieużywany, chętnie którąś obdaruję, bo mi jakoś nie podszedł
Hej hej, witaj poświątecznie

Mi generalnie szminki i błyszczyki służą do stania w pudełku ale po ostatnim remanencie jakoś mi sie tak zachciało wszystkiego na raz używać i wyjęłam sobie wszystkie mazidła w różowym kolorze, dziś testuję po kolei i każde mi się podoba i to chyba będzie fajna motywacja do używania

On był matowy? Ja się nie lubie w matach, a do tego szarości są chyba dla mnie najtrudniejszą barwą do używania
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny mówię Wam, wypoczęłam jak nigdy - z jednej strony jezioro, z drugiej jezioro, lasy, konie, kominek ..
No rewelacja, będziemy tam wracać
Super
U nas w sumie ok- kazdy wiedział co się kroi gdy w jednym domu dłużej przebywają mój ojciec i siostra mojej mamy, więc wszystko się zdarzyło zgodnie w planem. chyba już osiagnęli krytyczny poziom śmieszności i nawet babcia (zwykle nerwowa na tym tle) się śmiała z nich
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja już na ciasta patrzeć nie mogę Dawno nie byłam tak przejedzona słodkim i też pasowałoby się wziąć za siebie. Postaram się zacząć znów akcję skakanka.
A ja sie nawet nie objadłam, wyjatkowo wpieprzałam dużo mięsa- całe 2 dni świąteczne mięcho 3 razy dziennie
Moje mazurki wyszły rewelacyjne, spodobały się nawet wypiekowym konserwatystom Za toz muffinek nie jestem zadowolona, okrutnie gorzki dżem miałam jak się okazało. chociaż nikt ich nie krytykował tak jak ja więc nie wiem, może się czepiam za bardzo.

Antyperspirant musiałam kupić jednak przed wyjazdem, pokończyłam jeszcze parę rzeczy i robię listę zakupową. Polecacie z drogeryjnych jakis lakier do włosów dobrze utrwalający i nabłyszczający? Jakiś nowy Taft chyba miał być, może będzie w rossie bo promocje dali na te markę. Miałam teraz Timotei, taki średniak i atomizer sie spsuł zaraz na samym początku
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 10:09   #4533
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Chyba wrócę do Biodermy AKN ale tym razem kusi mnie spray.
[...]
A ja sie nawet nie objadłam, wyjatkowo wpieprzałam dużo mięsa- całe 2 dni świąteczne mięcho 3 razy dziennie
Moje mazurki wyszły rewelacyjne, spodobały się nawet wypiekowym konserwatystom Za toz muffinek nie jestem zadowolona, okrutnie gorzki dżem miałam jak się okazało. chociaż nikt ich nie krytykował tak jak ja więc nie wiem, może się czepiam za bardzo.
Ja powoli zaczynam myśleć o filtrach w tym roku, dawno niczego nie używałam... Masz coś ulubionego, co nie zapycha i nie błyszczy się za bardzo? Wiem, że to prawie niemożliwe, ale może jednak...

Też jestem zazwyczaj osobą, która krytykuje moje ciasta, a wszyscy tylko jedzą i nie narzekają

No i nie przeszło mi, gardło boli nadal, wczoraj głównie w domu leżałam pod kołdrą, dziś mam ten sam plan po pracy No ale gorączki nie mam, więc do pracy chodzę...
Wczoraj jak wracałam do domu prawie wzięłam udział w tym, co się działo pod pałacem prezydenckim Jeżdżę tam niedaleko, wiedziałam, że autobus nie pojedzie normalną trasą, więc wysiadłam i chciałam tamtędy przejść na piechotę na skróty... ale jak zobaczyłam te tłumy, to grzecznie wróciłam do autobusu i pojechałam objazdem
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 10:15   #4534
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Na bezsłoneczne dni bardzo mi odpowiada, w słoneczne jednak przy własnej nadprodukcji świecę się za bardzo. Chyba wrócę do Biodermy AKN ale tym razem kusi mnie spray. I dodatkowo pod spód coraz bardziej skłaniam się ku Avie ogórkowej z peelingiem/maską do kompletu.
Ja chcę przetestować Ducray, ale jeszcze nie było go nigdzie jak ostatnio robiłam zakupy apteczne. Ja też się czasem świecę przez A-dermę a to rzadko się zdarza.

Oglądałam wczoraj cienie w kilku sklepach. Trójki Diora bym chciała i paletkę z Inglota złożyć, muszę pomyśleć o tym intensywnie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 10:40   #4535
isa666
Zakorzenienie

A ja mam dziś taką migrenę, że szok. Zjadłam 2 tabletki i ani trochę nie pomogło

Co do filtrów to ja mam moją ukochaną emulsję Avene i już jej nie zamienię na inną Mam tylko nadzieję, że w tym roku nic nie zmienią w jej składzie (muszę niedługo kliknąć kolejną tubkę).
Stary 2012-04-11, 10:44   #4536
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja już nie pamiętam, kiedy użyłam ostatni raz filtru na twarz ponad rok na pewno. Zupełnie przeszła mi mania, a resztka Avene siedzi i czeka nie wiadomo na co.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 20:22   #4537
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hosenko czy mi się dobrze kojarzy że miałaś lub masz czwórkę Clinique Black Tie Violets? Masz może jakieś zdjęcia tej paletki i kolorów na skórze?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-11, 20:26   #4538
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko czy mi się dobrze kojarzy że miałaś lub masz czwórkę Clinique Black Tie Violets? Masz może jakieś zdjęcia tej paletki i kolorów na skórze?
Miałam, ale bardzo krótko - puściłam w świat. Jak to cienie Clinique - bardzo słabo napigmentowane i jakość kiepskawa :/

Instagram

Stary 2012-04-11, 20:28   #4539
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja lubię cienie Clinique i do jakości nie mam zastrzeżeń, ciekawa byłam jak te kolory wychodzą na skórze.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-11, 20:56   #4540
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Ja powoli zaczynam myśleć o filtrach w tym roku, dawno niczego nie używałam... Masz coś ulubionego, co nie zapycha i nie błyszczy się za bardzo? Wiem, że to prawie niemożliwe, ale może jednak...

No i nie przeszło mi, gardło boli nadal, wczoraj głównie w domu leżałam pod kołdrą, dziś mam ten sam plan po pracy No ale gorączki nie mam, więc do pracy chodzę...
Wczoraj jak wracałam do domu prawie wzięłam udział w tym, co się działo pod pałacem prezydenckim Jeżdżę tam niedaleko, wiedziałam, że autobus nie pojedzie normalną trasą, więc wysiadłam i chciałam tamtędy przejść na piechotę na skróty... ale jak zobaczyłam te tłumy, to grzecznie wróciłam do autobusu i pojechałam objazdem
Aknicare 30-stka i Bioderma AKN mat to moi faworyci. W tamtym roku testowałam jeszcze Isową Avenkę oraz LRP ale jednak nie podeszły mi (któryś chyba miał alkohol a z drugim nie pamiętam już co było nie tak). I jeszcze Uriage Hyseac 30 ale ten bardzo się świecił chociaż miał fajną konsystencję. Teraz myslę o tej biodermie w sprayu, bo to ok 55 zł/100 ml a tubka to jakieś 45 zł/40 ml Aha, wszystko to z linii przeciwtrądzikowych do cery tłustej było.

Ojoj, niedobrze
Ja się staram omijać wszystko co związane z tymi wydarzeniami, wiadomości nie oglądam. Zdanie mam takie, że polski rząd schwał głowę w piasek ze strachu przed Rosją i nie rozwiązał tej sprawy tak jak powinien. A co do przyczyn katastrofy to zapewne nigdy nie będzie mi dane dowiedzieć się prawdy więc nie wnikam. Aczkolwiek skłonna jestem powiedzieć że "wszystko jest możliwe".
Cytat:
Ja chcę przetestować Ducray, ale jeszcze nie było go nigdzie jak ostatnio robiłam zakupy apteczne. Ja też się czasem świecę przez A-dermę a to rzadko się zdarza.

Oglądałam wczoraj cienie w kilku sklepach. Trójki Diora bym chciała i paletkę z Inglota złożyć, muszę pomyśleć o tym intensywnie.
Hmm, nie jestem pewna ale mogłam go testować u Mag kiedyś jeśli to był on to zbyt gęsty był dla mnie.

U mnie też cieniomania zaczyna dawać znać, stoisko Inglota dziś 2 razy przyzywało jednak nie weszłam. Ale będe musiała- duraline chcę nowy (stary ma już z 4 lata, do tego całkiem rozwaliła mi się wczoraj zakretka), zapas bibułek trzeba uzupełnić. Korci mnie jakaś paletka- z prostokątów dla odmiany i nowe pigmenty sa jak syreni śpiew od czasu gdy się nimi miziałam, ech
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja już nie pamiętam, kiedy użyłam ostatni raz filtru na twarz ponad rok na pewno. Zupełnie przeszła mi mania, a resztka Avene siedzi i czeka nie wiadomo na co.
Ja też nie należę do osób widzących całe zło świata w promieniach UV ale jednak żaden krem na dzień nie dawał mi takiego wyglądu cery- fajnie koją umęczoną moją mordkę

Pohasałam sobie dziś trochę po sklepach. Z ciuchów i butów zupełnie nic mi się nie podobało, aczkolwiek to dopiero pierwsza wycieczka więc dam sobie jeszcze kilka szans przed całkowitym zniechęceniem. Za to kosmetycznie się obłowiłam- z SP przytargałam szampon elseve z kryształkami i dorwałam lakier ID Beetle Green z jesiennej kolekcji- myślałam, że już go nie dostanę nigdzie a tu jeszcze promocja była i dałam 20.99 w Naturze rzuciłam się na peelingi do ciała Farmony te w tubach, niestety były tylko 2 (może jutro się rowerkiem przejadę na Starowiślną poszukać trzeciego do kompletu- hurt musi być ), i z Rossmanna tonik garnierowy i szczoteczkę do zębów.
Przyuważyłam też nowy żel pod prysznic Fa- białe winogrono i mleczko (?) jojoba, raczej trafi do mnie niedługo jako zapasik
I wąchałam granat w YR- obłędny

Nalezy mi się lanie- siostry pojechały na rolki a ja olałam
Stary 2012-04-12, 05:46   #4541
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A co do przyczyn katastrofy to zapewne nigdy nie będzie mi dane dowiedzieć się prawdy więc nie wnikam. Aczkolwiek skłonna jestem powiedzieć że "wszystko jest możliwe".

Za to kosmetycznie się obłowiłam- z SP przytargałam szampon elseve z kryształkami
Ja się generalnie na tematy polityczne nie lubię wypowiadać, ale uważam podobnie, że raczej mało prawdopodobne by kiedyś było nam dane dowiedzieć się co się stało na prawdę i to samo tyczy się wielu innych spraw np. zamachów na WTC. Jednak w wersję z zamachem na nasz samolot jakoś ciężko mi uwierzyć

Ten różowy? Daj znać jak się sprawuje. Mi ostatnio jakoś włosy chyba na wiosnę świrują, bo po 3 szamponach, które mam obecnie w użyciu, po każdym mam jakieś rewelacje:
- po Joannie z cytryną i miodem - mam tłuste u nasady, btw. tata dostał po nim łupieżu
- po Garnierze z granatem, który ma zwiększać objętość: u mnie szopa
- po Joannie z apteczki babuni (seria jajeczna) - suche i elektryzujące się końcówki
Dzisiaj będę prawdopodobnie w Rossmanie, ale raczej nie kupię nowego szamponu, bo mam jeszcze 2 lub 3 w zapasach

EDIT: Kupiłam kilka rzeczy w Ross.:
- mleczko do ciała Alterra brzoskwinia i liczi
- żel pod prysznic z tych nowych Luksji pomarańcza&mandarynka (jednak te indyjskie Palmolive mnie nie skusiły )
- 2-minutowa maska do włosów cienkich Pantene
- odżywka Pantene Intensywna regeneracja.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2012-04-12 o 11:13
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 12:27   #4542
rzyrafka
Zakorzenienie

Na razie siostra go używa- ja mam ledwo co otwarty Avon Herbal i jeszcze zapomniałam o 3 odlewkach Herbali od Mag
Garniery u mnie sie nie sprawdziły, odnowione Schaumy to też badziew. Następną linią w jaką zainwestuję to będą właśnie nowe Pantene- dawaj znać jak się spisują.

Biorę rowerek i ruszam na drugą część kosmetycznego rekonesansu

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

A, w Kaziu widziałam całe stoisko LOGONA włącznie z makijażem, stoją zaraz za mBankiem.
Stary 2012-04-12, 23:41   #4543
rzyrafka
Zakorzenienie

Powróciłam z tarczą z dzisiejszej kosmetycznej obczajki przywlokłam tylko szczoteczke do paznokci (poprzednia rozpadła sie ze starości ) i katalogi z Avonu. Za to wymaziałam się szminkami "żelowymi" i z 12 kolorów podobają mi się tylko 4 Kupiłam w aptece dla siostry kremik Aknicare i dostałam sporo próbek dla siebie (matujący pharmaceris, effaclar duo, dermedic acneexpert i nowa wersja filtra od Aknicare- zobaczymy, może jednak jego znów kupię zamiast Biodermy...) a z Rossa przytargałam próbkę rozświetlacza w kremie kod młodości (to nowe w wersji z pompką) L'Oreala. W drugim Rossie wpadły mi w oko kremy RoC Hydra+. czyli jednak są. Strasznie ciężko coś w necie o nich znaleźć. O, takie wersje teraz są plus w słoiku dla cery suchej "rich". Teraz to ja chcę oba
Stary 2012-04-13, 05:53   #4544
isa666
Zakorzenienie

Zużyłam wczoraj resztkę starej odżywki Pantene, dziś chyba wypróbuję tę nową maskę 2-minutową.

Wypróbowałam też balsam Alterry, matko jaki on dziwny: na ciele się maże i ma taką dziwnie tępą konsystencję. Niby nie wzięłam dużo na całe ciało a i tak musiałam dłuższą chwilę się smarować żeby się całkiem wchłonął. Zapach mi na szczęście podszedł, bo na ciele jest słodszy niż w opakowaniu i trochę mi przypomina gumę do żucia. Nawilżenie też nie najgorsze, ale jak dobrze widziałam on ma alkohol na 3 miejscu w składzie, więc chyba z tą naturalnością Alterry to tak nie do końca
Stary 2012-04-13, 08:50   #4545
iceflower
Przyjaciółka KWC

Widziałyście nowe lakiery L'oreala? Mają takie cudne kolory. Skusiłam się na nudziaka różowawego z delikatnym srebrnym strassem. Jutro testy. Jeszcze co najmniej 2 kolory się wpraszają do mojej kosmetyczki, ale najpierw sprawdzę czy warto kupować.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-13, 08:55   #4546
Hosenka*
Zakorzenienie

Prawie widziałam Była pusta półeczka i tylko zapowiedź lakierów.

Instagram

Stary 2012-04-13, 09:24   #4547
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
a z Rossa przytargałam próbkę rozświetlacza w kremie kod młodości (to nowe w wersji z pompką) L'Oreala.
daj znać jak się sprawuje pamiętam, że Hexxana bardzo chwaliła całą serię Kod Młodości, może seria 25+ też będzie dobra
to serum chyba wzorowane jest na Idealiście (tak samo jak Idealia Vichy ) i działanie ma mieć podobne, ciekawe, czy nie daje efektu perły na twarzy
Cytat:
Widziałyście nowe lakiery L'oreala? Mają takie cudne kolory. Skusiłam się na nudziaka różowawego z delikatnym srebrnym strassem. Jutro testy. Jeszcze co najmniej 2 kolory się wpraszają do mojej kosmetyczki, ale najpierw sprawdzę czy warto kupować.
widziałam przelotem, fajnie, że są nie za duże i jest spory wybór kolorów (choć chyba nie tak duży jak tu ) na pewno im się przyjrzę bliżej
a jak się nazywa Twój odcień? z opisu brzmi bardzo ładnie

w Rossmannie oglądałam też nowe deo w kulce Garnier: kokos, migdał, róża - fajnie, że kombinują z zapachami, ale te chyba będą gryźć z perfumami
sama chciałam się skusić na Clean Sensation, ale nie byłam przekonana do zapachu, muszę zrobić drugie podejście
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-04-13 o 09:27
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 09:27   #4548
iceflower
Przyjaciółka KWC

Mają urocze małe buteleczki i tych kolorów masę mój kolor to 102 Macaron Noisette. Albo jakoś tak, bo oczywiście nie mam go tu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-13, 09:52   #4549
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Mają urocze małe buteleczki i tych kolorów masę mój kolor to 102 Macaron Noisette. Albo jakoś tak, bo oczywiście nie mam go tu.
śliczny odcień w ogóle spodobały mi się wszystkie te pastele
Double with me?
Stary 2012-04-13, 10:02   #4550
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
śliczny odcień w ogóle spodobały mi się wszystkie te pastele
Mi też a ja nie mogę ich kupować teraz mam tyle innych wydatków.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-13, 11:22   #4551
Estella
Zakorzenienie

Po ile są te lakiery? Widziałam tylko ich reklamę w gazecie, ale bardzo mi się podobają, zwłaszcza te pokazane przez Ninę

Isa ja miałam bezzapachowy balsam Alterry i był koszmarny, potwornie się mazał i w końcu wyrzuciłam go do śmieci.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 11:26   #4552
iceflower
Przyjaciółka KWC

Teraz są w promocji w Rossie po ok. 17,50 zł, standardowo coś ponad 20 zł, ale pojemność duża nie jest.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-13, 11:35   #4553
isa666
Zakorzenienie

Ja nie widziałam tych lakierów, ale czy one dobrze kryją? Bo takie nudziaki często lubią prześwitywać.

REKLAMA
Stary 2012-04-13, 11:49   #4554
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz są w promocji w Rossie po ok. 17,50 zł, standardowo coś ponad 20 zł, ale pojemność duża nie jest.
5 ml, fajna pojemność, ale 20zł to trochę dużo
Cytat:
Ja nie widziałam tych lakierów, ale czy one dobrze kryją? Bo takie nudziaki często lubią prześwitywać.
wydają się być nieźle kryjące
http://www.robina-hood.de/allgemein/...le-vernis.html

rozbroił mnie test trwałości
http://www.robina-hood.de/kosmetik/e...ntoinette.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Marie Antoinette.jpg (33,4 KB, 25 załadowań)
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-04-13 o 11:50
Stary 2012-04-13, 11:53   #4555
isa666
Zakorzenienie

Hahaha, ten test trwałości faktycznie...niezły Nie dałabym rady chodzić z takimi odpryskami.
Kurczę, ten miętusek zaczyna mnie kusić.
Stary 2012-04-13, 12:41   #4556
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
5 ml, fajna pojemność, ale 20zł to trochę dużo
No sporo, ja preferuje lakiery do 8 zł za buteleczkę, szczególnie że mi sie szybko nudzą kolory, ale tu sie zakochałam w tylu kolorach że chyba udam że nie jest tak źle.

Cytat:
O rany
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-13, 13:21   #4557
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha, ten test trwałości faktycznie...niezły Nie dałabym rady chodzić z takimi odpryskami.
Kurczę, ten miętusek zaczyna mnie kusić.
mnie też, ale chyba bardziej podoba mi się French Riviera, bo jest z shimmerkiem są do siebie bardzo podobne

a te odpryski fatalne no ale w jakże słusznej sprawie
jak zobaczę na ulicy kogoś z tak "obdrapanymi" paznokciami, to pomyślę, że to poświęcanie się dla bloga
Cytat:
No sporo, ja preferuje lakiery do 8 zł za buteleczkę, szczególnie że mi sie szybko nudzą kolory, ale tu sie zakochałam w tylu kolorach że chyba udam że nie jest tak źle.
ja tak samo idealnie się wstrzelili z tak wiosennymi kolorami
..i pomyśleć, że jeszcze rano nie potrzebowałam żadnego kosmetyku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1030107.jpg (31,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg loreal-le-vernis-color-riche-602-perle-de-jade-blitz-sonnenuntergang-600x900.jpg (49,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ColorRiche_08.jpg (27,9 KB, 18 załadowań)
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-04-13 o 13:22

REKLAMA
Stary 2012-04-13, 13:30   #4558
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
mnie też, ale chyba bardziej podoba mi się French Riviera, bo jest z shimmerkiem są do siebie bardzo podobne

..i pomyśleć, że jeszcze rano nie potrzebowałam żadnego kosmetyku
Ooooo, śliczny

Haha, ja też byłam kosmetycznie zaspokojona, ale się skończyło
Stary 2012-04-13, 13:31   #4559
kochanie
Wtajemniczenie

Rzyrafko, dziękuję za typy filtrów, muszę zdobyć próbki

Aaa, co Wy robicie?! Ja nie potrzebuję żadnych lakierów, mam tyle miętowych... Ale ten ostatni, co wkleiła Organzza jest taaki śliczny Muszę omijać rossmanny i SP
Na razie jest bardzo zadowolona z tego nowego Eveline, jest ton lub dwa ciemniejszy niż moje nowe jasno koralowe spodnie, noszę go od soboty (!) i starły się lekko końcówki, więc jest dużo lepszy od nowych L'oreali I taki wiosenny... śliczny!
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 13:33   #4560
iceflower
Przyjaciółka KWC

A co ja mam powiedzieć jak już dwa razy się śliniłam do szafy L'oreala i mam dopiero jeden lakier?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości