|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
boli mnie podbrzusze znow, kluje. wyciagnelam sobie pilke B ta taka duza z raczkami do skakania. troche lepiej mi sie na niej siedzi. wlasnie wywieszalam pranie na balkonie, za godzine dopiero gdzies tu slonce zawita. od rana pieknie swieci, ale nadal zimno, zmarzlam |
|
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
super ten kosz!
sama myślałam przyszłościowo o tej kołysce co Kristi pokazywała, ale w takiej kołysce dziecko może do 3-4 miesiąca poleży a potem co i tak musiałabym rozłożyć łóżeczko więc dla mnie bez sensu. A łóżeczka i kołyski jednocześnie nigdzie nie wcisnę.My lecimy do lekarza, bo kaszel coraz gorszy piękna wiosnaaaaaaaaaa dzisiaj u nas |
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
jesssu jak mozna pozwalac tak malemu dziecku do psa podchodzic??
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...ecko.html:mur: |
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też czekam na foty Marysi.. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- tylko tam jest napisane, że dziecko szło do dziadka, nie do psa... no, ale tragednia tak czy tak..
|
|
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok spadam do miasta na to ktg i wizyte, pa Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-03-21 o 12:16 |
|
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
no straszny wypadek
ale wiecie, pies bronił swojego pana taki psi nawyk i tyle, ogólnie to jak ma sie takiego "ostrego " psa to nie należy spikać z nimi bobasów bo wiadomo , dziecko pociągnie , szarpnie i tragedia gotowa współczuję całej rodzinie wyszłam na godzinny spacer z Mikim, on na rowerek taki napalony tylko dla mojego wampirka musiałam szukać cienistych chodników bo w słońcu nic nie widzi biedaczek szkoda mi go ,ale taki urok badań okulistycznych a koszyk Veronki boski jakbym miała dwupoziomowe mieszkanie to pewnie bym sie skusiła na takie cacuszko, lub kołyskę a tak styknie łóżeczko 40 -letnie
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
u nas też wiosna - słoneczko dość mocno świeci mnie się o tym psie nie otwiera strona ![]() muszę wymyślić jakieś zabawy do dzieciaków przy ognisku tzn będzie to komers z ogniskiem i za chiny mi nic do głowy nie przychodzi -a na necie też nic nie znajduje może zna któraś coś ciekawego |
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi mnie też się strona nie otwiera, nie wiem o co biega
![]() Wróciłyśmy ze spaceru i Fantazji z bańkami mydlanymi a ja kupiłam sobie dwa białe staniki i skarpetki beżowe mega seksi ale do balerin niezastąpione ![]() Kosz na dzidzię wspaniały. Sama morduję się dziś z @, o jak mnie brzuch rozbolał, ale to nic w porównaniu z tym co przeszłam 2 lata i prawie 8 miesięcy temu więc wytrzymam pewnie bez tabsa
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
biega o to,że na końcu emota się wplątała i trzeba usunąć
|
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
no już mi się wyświetliło //dzięki za pomoc //
mi to wygląda na to że pies był zazdrosny i dlatego się żuci na dziecko koszmar - mam nadzieję że dziecko zapomni o tym i nie będzie miał blizn |
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
my po lekarzu, Tymek zasypia, mam wolne
![]() Piękna pogoda ale jednak jeszcze chłodno, ponoć z każdym dniem ma być coraz cieplej ![]() w sumie za 3 miesiące jedziemy , nie mogę się już doczekać a w dodatku chyba 5 znajomych jedzie w podobnym terminie w podobne okolice więc nad morzem będzie wiele spotkań . wszyscy jedziemy w okolice kołobrzegu
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Judi, co lekarz powiedzial?
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas chyba tylko dzieki temu udalo sie swisty zwalczyc, no i ofkors inhalacje. B dobrze reaguje na berodual. a ja po wizycie. jestem niepocieszona hehe. bez zmian. na ktg nic nie wyszlo, a rozwarcie dalej na palec. mam wskazanie do dluuugich spacerow, a ja nie moge, tak mnie podbrzusze kluje, ze nie moge kroku zrobic. wrocilam tylko na chwile do domu ro hulajnoge i ciensza kurtke dla B, ide go zaraz odebrac ze zlobka i na spacerek na plac zabaw.pozniej jedziemy do mojej mam, bo przychodzi fryzjerka i bedziemy sie strzygly, pozniej nie wiem kiedy znajde na to czas. |
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() o Veronka nadal w dwupaku a juz myslałam ze będą dzidziusiowe newsy ![]() kosz sliczny, szkoda ze nie miałam ![]() zaniosłam dzis wniosek do przedszkola, odhaczone teraz tylko trzymac kciuki ![]() to o co chodzi z tą rozklapiochą jak zadna nie zanotowała? eee pamięta,m jedną, Chylinska
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Bierze po tym zapaleniu oskrzeli co miał teraz niedawno. Ale musimy odstawić na czas zrobienia testów, jeszcze mamy jeden listek singularu i koniec, potem testy.
|
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze moj mial zapalenie gardla, 41 stopni goraczki przy tym.. w trakcie leczenia, szybko wracal do zdrowia i nagle ciup - katar. Zaczal sie niewinnie od kichania, na drugi dzien gile do pasa, do tego zaczelo go cialko swedziec. Wolam zas lekarza.. sprawdza mu gardlo mowi, ze wyleczone, a po tylnej scianie splywa mu katar kolejne lekarstwo przepisal i leki na alergie, bo zaczynal dostawac plam.. Przypaletal sie tez kaszel, taki dosc mocny, lecz osluchowo byl czysty. Leku drugiego (antybioyku) nie podalam, bo sie naczytalam na forach roznych skutkow ubocznych, a ze nie goraczkuje, a katar i kaszel rzadziej juz dokuczaja, to postawilam na medycyne naturalna. Jak nie przestanie calkiem kaszlec, to w piatek pojde do przychodni by mi go sprawdzili Jedynie z czym walcze to z alergia kontaktowa na ciele. Wczoraj rano byl dosłownie w czerwone łaty, zwlaszcza na brzuszku i zebrach. Ja nie wiem co za cholerstwo teraz dopada te dzieci... ale to juz drugi raz, ze w przeciagu jednej choroby, przypieprza sie druga i lekarza wolam podwojnie
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w ogóle to w kwietniu muszę wybrać się na usg piersi. Cos mnei czasem prawa pierś pobolewa, ale nic w niej nie wyczułam. Stwierdziłam ze raz w roku będę robić cytologię i właśnie usg piersi. dla własnego świętego spokoju
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
znowu bidulki chore
zdrówka zycze bo szkoda w taką pogodę w domu siedziec. A ma byc coraz cieplej ![]() Wiki juz kataru nie ma, leciutki kaszel jej został, tak z 5 razy na dzien sobie kaszlnie
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
zdrówka dla Tymka i Piterka
Mój Kajo też jeszcze katarzy i ciut pokaszluje najwięcej rano a w ciągu dnia spokojnie, kataru też nie ma za dużo //ale podejrzewam że więcej mu spływa do gardła // veronko coś się Marysi nie śpieszy na ten świat //no ale co się dziwić nigdzie jej tak dobrze nie będzie jak u mamusi w brzuszku //może na prima aprylis //czy jak to się pisze// zechce wyjść ![]() A ja siedzę sama Karolek jeszcze śpi a reszta bandy pojechała do kościółka na mszę za taboreta bo ma dziś 70 lat A że ja gościa nie trawię to zostałam w domu Nie wiem czy pojadą na kawkę czy po godz. wrócą //tz mówił że raczej nie pojadą ale ciort wie czy go nie wciągną // |
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
łooo jaki super bobasowy kosz! mi Maria ogromnie się podoba, klasyczne dostojne imię. Borek ma świetny gust!
![]() jestem na nogach od 5.20 baaardzo intensywny dzień dziś był ![]() moje dziecię ma nowe zwierzątko domowe - pająka w słoiku. takiego domowego zwyklaka z piwnicy znosi mu niemrawe wiosenne muchy, a nazwała go Miglot - cokolwiek to znaczy jak nie macie zmiany rozmiaru, to jesteście ewenementami na skalę światową ![]() Aneczko nie potrzebne zasoby finansowe, wystarczy sprawny interes
Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-03-21 o 19:13 |
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze
Miki coraz bardziej się wzbrania nad kroplami atropinowymi , brrr nie wiem czy powodują jakiś dyskomfort, czy chodzi o samo zakraplanie trochę trudno mi to samej zakraplać no ba Wersta wiadomo dla chcącego samca nic trudnego też trudno mi uwierzyć, że po porodzie jest taki sam rzeczy frederikowej jak przed porodem wiadomo nie robi się tam szerokaśna studnia bez dna |
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie nie wypowiem bo nie naleze do zacnego grona
ale po 8 mesiecznym karmieniu piersia zostaly flaczki lecz po jakims roku wrocily do stanu sprzed. Nie widze roznicy, i brodawki tez sie nie powiekszyly czego najbardziej sie balam. Za to brzuch pozostawia wiele do zyczenia
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
ja różnicę odczuwam
ale może to te kleszcze ![]() przyszedł płaszczyk Igi ale podczas fryzjera i nocuje na poczcie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
stołowałam sie dziś w macu i mój żołąd strajkuje
chyba coś łyknę![]() oj tam, po prostu uważam, że jesteśmy biologicznie bardzo poszkodowane w tym względzie i tyle ![]() u Was też tak pięknie było po południu? wiosna cudodziadek kupił sofijowej śliczne sukienki letnie, spódnicę i bluzeczkę
Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-03-21 o 20:49 |
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie Verona, jakis czas temu doradzilam znajomym, by nazwali corcie Maria
O frederyce sie nie wypowiem, trzeba by spytac szanownych Tzetow, ja nie narzekam ![]() Wersta skoro tu jestes...czytalas juz moze ktores z tych pozycji ksiazkwoych, ktore niedawno zapodalas?? U nas bylo dowrotnie, przed poludniem wiosennie, potem nieco mniej... Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-03-21 o 20:50 |
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
nie czytałam, nawet nie kupiłam
![]() oj nie wiem czy tż powie: kochnie jesteś luźna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

sama myślałam przyszłościowo o tej kołysce co Kristi pokazywała, ale w takiej kołysce dziecko może do 3-4 miesiąca poleży a potem co i tak musiałabym rozłożyć łóżeczko więc dla mnie bez sensu. A łóżeczka i kołyski jednocześnie nigdzie nie wcisnę.

a ja kupiłam sobie dwa białe staniki i skarpetki beżowe mega seksi 

nic nowego