![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
boli mnie podbrzusze znow, kluje. wyciagnelam sobie pilke B ta taka duza z raczkami do skakania. troche lepiej mi sie na niej siedzi. wlasnie wywieszalam pranie na balkonie, za godzine dopiero gdzies tu slonce zawita. od rana pieknie swieci, ale nadal zimno, zmarzlam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
super ten kosz!
![]() My lecimy do lekarza, bo kaszel coraz gorszy piękna wiosnaaaaaaaaaa dzisiaj u nas ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
jesssu jak mozna pozwalac tak malemu dziecku do psa podchodzic??
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...ecko.html:mur: |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też czekam na foty Marysi.. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok spadam do miasta na to ktg i wizyte, pa Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-03-21 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
no straszny wypadek
ale wiecie, pies bronił swojego pana taki psi nawyk i tyle, ogólnie to jak ma sie takiego "ostrego " psa to nie należy spikać z nimi bobasów bo wiadomo , dziecko pociągnie , szarpnie i tragedia gotowa współczuję całej rodzinie wyszłam na godzinny spacer z Mikim, on na rowerek taki napalony tylko dla mojego wampirka musiałam szukać cienistych chodników bo w słońcu nic nie widzi biedaczek szkoda mi go ,ale taki urok badań okulistycznych ![]() a koszyk Veronki boski jakbym miała dwupoziomowe mieszkanie to pewnie bym sie skusiła na takie cacuszko, lub kołyskę a tak styknie łóżeczko 40 -letnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Witam
u nas też wiosna - słoneczko dość mocno świeci mnie się o tym psie nie otwiera strona ![]() muszę wymyślić jakieś zabawy do dzieciaków przy ognisku tzn będzie to komers z ogniskiem i za chiny mi nic do głowy nie przychodzi -a na necie też nic nie znajduje może zna któraś coś ciekawego |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Kristi mnie też się strona nie otwiera, nie wiem o co biega
![]() Wróciłyśmy ze spaceru i Fantazji z bańkami mydlanymi ![]() ![]() ![]() Kosz na dzidzię wspaniały. Sama morduję się dziś z @, o jak mnie brzuch rozbolał, ale to nic w porównaniu z tym co przeszłam 2 lata i prawie 8 miesięcy temu więc wytrzymam pewnie bez tabsa ![]()
#4541 |
Zakorzenienie
|
biega o to,że na końcu emota się wplątała i trzeba usunąć
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
no już mi się wyświetliło //dzięki za pomoc //
mi to wygląda na to że pies był zazdrosny i dlatego się żuci na dziecko koszmar - mam nadzieję że dziecko zapomni o tym i nie będzie miał blizn |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
my po lekarzu, Tymek zasypia, mam wolne
![]() Piękna pogoda ale jednak jeszcze chłodno, ponoć z każdym dniem ma być coraz cieplej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Judi, co lekarz powiedzial?
![]()
#4545 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas chyba tylko dzieki temu udalo sie swisty zwalczyc, no i ofkors inhalacje. B dobrze reaguje na berodual. a ja po wizycie. jestem niepocieszona hehe. bez zmian. na ktg nic nie wyszlo, a rozwarcie dalej na palec. mam wskazanie do dluuugich spacerow, a ja nie moge, tak mnie podbrzusze kluje, ze nie moge kroku zrobic. wrocilam tylko na chwile do domu ro hulajnoge i ciensza kurtke dla B, ide go zaraz odebrac ze zlobka i na spacerek na plac zabaw.pozniej jedziemy do mojej mam, bo przychodzi fryzjerka i bedziemy sie strzygly, pozniej nie wiem kiedy znajde na to czas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() o Veronka nadal w dwupaku a juz myslałam ze będą dzidziusiowe newsy ![]() kosz sliczny, szkoda ze nie miałam ![]() zaniosłam dzis wniosek do przedszkola, odhaczone ![]() ![]() to o co chodzi z tą rozklapiochą jak zadna nie zanotowała? ![]() ![]()
#4548 |
Zakorzenienie
|
Bierze po tym zapaleniu oskrzeli co miał teraz niedawno. Ale musimy odstawić na czas zrobienia testów, jeszcze mamy jeden listek singularu i koniec, potem testy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze moj mial zapalenie gardla, 41 stopni goraczki przy tym.. w trakcie leczenia, szybko wracal do zdrowia i nagle ciup - katar. Zaczal sie niewinnie od kichania, na drugi dzien gile do pasa, do tego zaczelo go cialko swedziec. Wolam zas lekarza.. sprawdza mu gardlo mowi, ze wyleczone, a po tylnej scianie splywa mu katar ![]() ![]() Wczoraj rano byl dosłownie w czerwone łaty, zwlaszcza na brzuszku i zebrach. Ja nie wiem co za cholerstwo teraz dopada te dzieci... ale to juz drugi raz, ze w przeciagu jednej choroby, przypieprza sie druga i lekarza wolam podwojnie
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Tak w ogóle to w kwietniu muszę wybrać się na usg piersi. Cos mnei czasem prawa pierś pobolewa, ale nic w niej nie wyczułam. Stwierdziłam ze raz w roku będę robić cytologię i właśnie usg piersi. dla własnego świętego spokoju
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
znowu bidulki chore
![]() ![]() Wiki juz kataru nie ma, leciutki kaszel jej został, tak z 5 razy na dzien sobie kaszlnie ![]()
#4552 |
Zakorzenienie
|
zdrówka dla Tymka i Piterka
![]() Mój Kajo też jeszcze katarzy i ciut pokaszluje najwięcej rano a w ciągu dnia spokojnie, kataru też nie ma za dużo //ale podejrzewam że więcej mu spływa do gardła // veronko coś się Marysi nie śpieszy na ten świat //no ale co się dziwić nigdzie jej tak dobrze nie będzie jak u mamusi w brzuszku ![]() może na prima aprylis //czy jak to się pisze// zechce wyjść ![]() A ja siedzę sama Karolek jeszcze śpi a reszta bandy pojechała do kościółka na mszę za taboreta bo ma dziś 70 lat A że ja gościa nie trawię to zostałam w domu Nie wiem czy pojadą na kawkę czy po godz. wrócą //tz mówił że raczej nie pojadą ale ciort wie czy go nie wciągną // |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
łooo jaki super bobasowy kosz! mi Maria ogromnie się podoba, klasyczne dostojne imię. Borek ma świetny gust!
![]() jestem na nogach od 5.20 baaardzo intensywny dzień dziś był ![]() moje dziecię ma nowe zwierzątko domowe - pająka w słoiku. takiego domowego zwyklaka z piwnicy ![]() ![]() jak nie macie zmiany rozmiaru, to jesteście ewenementami na skalę światową ![]() ![]() Aneczko nie potrzebne zasoby finansowe, wystarczy sprawny interes ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-03-21 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
kurcze
Miki coraz bardziej się wzbrania nad kroplami atropinowymi , brrr nie wiem czy powodują jakiś dyskomfort, czy chodzi o samo zakraplanie trochę trudno mi to samej zakraplać ![]() ![]() ![]() no ba Wersta wiadomo dla chcącego samca nic trudnego ![]() też trudno mi uwierzyć, że po porodzie jest taki sam rzeczy frederikowej jak przed porodem wiadomo nie robi się tam szerokaśna studnia bez dna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Ja sie nie wypowiem bo nie naleze do zacnego grona
![]() ![]()
#4557 |
Zakorzenienie
|
ja różnicę odczuwam
![]() ![]() przyszedł płaszczyk Igi ale podczas fryzjera i nocuje na poczcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
stołowałam sie dziś w macu i mój żołąd strajkuje
![]() ![]() oj tam, po prostu uważam, że jesteśmy biologicznie bardzo poszkodowane w tym względzie i tyle ![]() u Was też tak pięknie było po południu? wiosna ![]() ![]() ![]() dziadek kupił sofijowej śliczne sukienki letnie, spódnicę i bluzeczkę ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-03-21 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie Verona, jakis czas temu doradzilam znajomym, by nazwali corcie Maria
![]() ![]() O frederyce sie nie wypowiem, trzeba by spytac szanownych Tzetow, ja nie narzekam ![]() Wersta skoro tu jestes...czytalas juz moze ktores z tych pozycji ksiazkwoych, ktore niedawno zapodalas?? U nas bylo dowrotnie, przed poludniem wiosennie, potem nieco mniej... Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-03-21 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
nie czytałam, nawet nie kupiłam
![]() ![]() oj nie wiem czy tż powie: kochnie jesteś luźna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.