![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Taaaaa... Mati przy kolkach wyła po 2 godziny. Zaczynała w okolicach północy
![]() ![]() X-factor oglądam tylko ze względu na Wojewódzkiego ![]() Mati już śpi od 40 min. Też się dziś wyszalała na 2 placach zabaw. |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i nie kumam skąd bierze się druga grupa, która nie cierpi. tacy to chyba mają kompleksy, i zero dystansu do siebie i świata ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
mój też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku dziękuje przeprosiny przyjęte
![]() ![]() Judi często bywa że drugie dziecko jest inne co do płaczu tego dziecko to może oni w tym czasie mają kąpiel i dziecko głodne, lub boi się wody Ja pamiętam jak Krystianka kąpałam to od chwili kiedy go wyciągałam z wody zaczynał swój głodny koncert i wył aż nie dostał cyca A Wojewódzkiego to ja akurat nie cierpię i może nie za jego żarty tylko za jego złośliwość i prostackie zachowanie Ja przynajmniej tak go odbieram/ żeby nie było kiedyś patrzyłam na jego program |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
ja jestem
jestem znowu słomiana wdowa szukam bawełnianej koszuli do spania, bo wszystkie mi sie pokurczyły w praniu i ledwo zadek mi zakrywają , tudzież tiulowe ledwo skrywają mi cyce ![]() doprawdy sztuka znaleźć taką co ma ze 100 cm długości ![]() mi Cejrowski nie odpowiada, zbyt skrajne poglądy reprezentuje ![]() ![]() ale w podróżniczych sprawach to ok, super ![]() a no i jakąś spódnicę muszę nabyć wszak za miesiąc święta ale jak się pomierzyłam w zadku, to padłam wstyd się przyznać jakiego rozmiaru muszę szukać ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-20 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja filmiku z cesarką nie będę oglądała - skąd mogę wiedzieć co mnie czeka za pół roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
a ja film obejrzałam
bo jestem ciekawska ![]() no wygląda jak wygląda na życzenie i tak cesarki nie zamawiam ![]() dla mnie to operacja i już wystarczy mi blizna po wyrostku robaczkowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
eee tam, ja kiedyś też mówiłam że w życiu cesarki nie chcę, tylko poród SN
![]() No ale co ma być to będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
tylko melduję, że jeszcze żyję
![]() ![]() ![]() sn to jakieś nieprozumienie ![]() ![]() ![]() widziałam jakieś ładne kaloszkiw tym tyg. ale nie pamiętam już czyje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
na szczęście nie wszystkich facetów stać finansowo na rozsiewanie materiału gnetycznego na innych poletkach frederikowych
![]() ![]() i poza przekrojem damskiej frederiki cenią jednak nieposkromione żądze drzemiące w matce swoich bobasów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
hello
od dziś mam akcję atropinową chyba dobrze zapuściłam M krople, bo źrenice ma jak 5 zł ![]() obserwuję czy nie ma objawów uczuleniowych kurcze, tylko słońce u nas przepiękne, więc nie wiem czy wyjdę dziś z nim na dwór w takim stanie oczu (okularów brak, a i tak nie wiem czy by je nosił) , miałam nadzieję, na zachmurzenie przez najbliższe 3 dni podawania kropli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczorem tak mnie bolal brzuch i plecy okresowo, ale sie uspokoilo. Dzis juz moge rodzic, w koncu mamy wiosne ![]() Ania nie zazdroszcze. B bardzo lubi nosic okulary, jak slonko tylko mu zaswieci jak jedziemy autem, to od razu wola o okulary. na 13 ktg i wizyta u gina, ciekawe czy cos sie tam zmienilo Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-03-21 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() SN to super poród, rozklapiochy nie zanotowalam, wiec sie z wami nie zgadzam ![]()
#4516 |
Zakorzenienie
|
łoo matko
![]() ![]() dziś pierwszy dzień wiosny, nikt nie poszedł na wagary i wszyscy są w pracy ![]() wczoraj pojechaliśmy połazić po 2 parkach przypałacowych, w jednym jest mała stajnia z konikami ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski
Rozklapiocha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj u nas pięknie, słonecznie, oby też ciepło było ![]() Idziemy na spacerek i do Fantazji ![]() Werstusia trzymaj się na zebraniu ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Wiosny babeczki!
#4519 |
Zakorzenienie
|
tiaa
![]() normalne ubrania mogę o nich jeszcze pomarzyć ![]() przez 3 miesiace jeszcze coraz większy brzucholek a potem i tak nie wcisnę się w nic tak od razu w rozmiarze 38 ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2011-03-21 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() pogoda cudna, co mnie trochę martwi bo Iga w ciepłej kurtce,a pewnie wyjdą gdzieś. boję się,że się spoci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
ale sie zmachalam! wlasnie wyciagnelam fotelik 0-13kg i sciagnelam tapicerke do prania. musze poszukac jakiegos obicia frotte na lato, a jak nie to sprobuje uszyc
aa kupilam bialy lenor, sensitive, jejku jak ja dawno nie czulam takiego dzieciecego zapachu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Veronka z Twoimi zapędami szyciowymi , taka tapicerka frotte to pikuś
![]() przeciez to jest chyba tylko jakiś owal , z gumką ![]() a może być taka mata, uszyta bo i tak bobas leży, to głównie pod plecy http://allegro.pl/mata-antypotowa-do...515641259.html Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-21 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Veronka na kiedy masz termin?
![]()
#4526 |
Zakorzenienie
|
na 1.04
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- ten mi sie podoba, musze jakies przescieradlo chyba na to przeznaczyc http://allegro.pl/maxi-cosi-pokrowie...517467061.html wlasciwie to na bazie oryginalnego obicia moge uszyc |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wystarczyloby przeszyc tylko w 2 miejscach i dziurki porobic ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- wlasnie zmierzylam fotelik. pokrowiec na przewijak odpada, za maly. w ogole to wlasnie sobie pomyslalam, ze nie mam przewijaka. wczesniej mialam od bratowej, ale mialam lozeczko, a teraz lozeczko zlozone i kosz przyszykowany czeka. heh, inne ma sie podejscie przy 2 dziecku. pozatym B sie juz doczekac nie moze, caly czas mowi o siostrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
Veronka, jessu jakos sobie wyobrazic nie moge, ze moglabym teraz wyprawke szykowac dla drugiego
![]() A kosz jest super, tez taki mielismy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.