![]() |
#4531 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrób sobie taką to zobaczę na żywo ![]() He?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4533 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Bo na wizażu inni 'robią' za Ciebie i jesteś ciekawa, co napisali, a jak bloga musisz sama robić, to z czasem się zwyczajnie nie chce
![]() ![]() A grzywa taka: http://www.bridalwave.tv/BernieVivatothediva.jpg Cytat:
![]() ![]() http://cgi.ebay.pl/halter-Empire-Wai...item20b7c6569f http://cgi.ebay.pl/satin-one-shoulde...item20b7cca746 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym w takiej grzywce wyglądała jak kretyn ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4535 | |
|
Cytat:
![]() Ja też będę pewnie wyglądać jak kretyn, ale co tam, odrośnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4536 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Rzeczywiście, składki poszybowały straszliwie. Moja około 300,oo zł. Ale "moja" pani od ubezpieczeń tak zachachmęciła, że płacę jedynie 64,50 więcej. Jak widać : dla chcącego, nic trudnego. I jak tu można w dzisiejszej rzeczywistości egzystować bez znajomości ?! Widziałyście co się z frankiem wyprawia ? Istny Armagedon ! Cytat:
Cytat:
Pamiętam, jak to kiedyś nie było aż tak dobrych tuszów i po pomalowaniu rzęs brało się szpilkę lub igłę i mozolnie rzęsa po rzęsie rozklejało się te sklejone ![]() Dlaczego ? Toż to przedni pomysł ! Też bym chciała . ![]() Teraz sobie uświadomiłam, że jeszcze w tym roku nie jadłam czereśni. Takie loki, to "anglezy". Toż to parę lat temu był istny wrzask mody . Cytat:
![]() http://www.koktajl24.pl/Zielinska-no...a-nowa-fryzura Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie pogoda jeszcze się nie zdecydowała : słońce czy deszcz. Mam dzisiaj w planach opryski. Wszystkie krzaczki i drzewka, te liściaste i te iglaste jakaś franca opanowała. Kiedyś to wszystko biedronki zżerały. Ale teraz, przez te opryski pól, prawie wszystkie pożyteczne stworzonka wytrute . Pszczół i os też nie ma. Jakieś mutanty jedynie latają. Miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Koleżanka z pracy ma kredyt we frankach i jest załamana. Cytat:
![]() Ja jadłam o wiele mniej niż zazwyczaj (a kocham czereśnie i mogłabym je jeść i jeść) bo niestety drogie są w tym roku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4538 | ||
Zakorzenienie
|
No trzech
![]() Ma się tą inteligencję. Cytat:
![]() A sukienki sa ładne ![]() Cytat:
![]() To się podzielimy między Sebkiem a Staskiem ![]() Dokładnie...
![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4540 | |||||
|
Cytat:
![]() Dobrze, że masz fajną agentkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bardziej chyba można zaszkodzić sobie wcierając 15 min inne rozpuszczalniki w płytkę, niż przez minutę ten aceton ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurde, promocja im się skończyła... ale już znalazłam tańsze ![]() Nie ma bata, zamówię jedną na próbę, a jak fajna się okaże, to w przyszłym miesiącu drugą... chociaż lato już sie kończy ![]() Nic to, będzie na następny rok ![]() Cytat:
W ogóle owoce jakieś drogie. Truskawek mam niedosyt...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4541 |
Raczkowanie
|
prosto sie zakłada te wałki
tez myślałam ze będę miała problem ale są bezproblemowe
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Dawaj kurs. Finlora lubi loczki, a i włosy ma już długaśne . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4543 |
|
Na tych aukcjach czasem dodają filmy w opisie
![]() Generalnie - łapiesz pasmo włosów tym "patykiem" plastikowym, przeciągasz przez "pończochę" i puszczasz wolno, a tunel się samoistnie skręca. Suszysz, ściągasz i gotowe ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- O na tym filmie widać ![]() http://cgi.ebay.pl/EZ-Hair-Roller-DI...item23122c3e12
![]() |
![]() |
#4544 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie zjarało na działce
![]() ![]()
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Eee tam długaśne, jak zrobię takie loczki to będę je chyba do uszu miała
![]() Cytat:
![]() Jeszcze tylko jutro i opuszczam Was na 3 dni - jedziemy pod Grunwald ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asia szukasz czegos konkretnego z HK czy co wpadnie w oko? ![]()
![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Też Ci, Aga, zazdroszczę. Mnie już nosi po domu;/ jeszcze mama ma jakieś chore fazy.
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Zartowalam przeciez
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Nie, miejsce jest już zajęte;/
![]() |
#4552 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Właśnie się miałam pytać, czy w tym roku jedziesz ![]() No to już wiem... będę tęsknić ![]() Nie, nic konkretnego, po prostu samo wpada w oko... i wtedy mi się zachciewa ![]() Uuuu ![]() To ja dalej smęcę o lakierach - pomalowałam pierwszą warstwę tego Sensique i masakra smuży... Druga pewnie wyrówna, jak to w pastelach. Dzisiaj doszła też do mnie paczka z lakierami, ale całe szczęście błękity sporo się różnią ![]() Kasiu ![]() Tylko czy to nie jest ta czerwień, która tak Ci się podobała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4554 | |
|
Cytat:
![]() Ty wiesz, jak mi brakuje kogoś z kim mogłabym polatać po sklepach? Pogrymasić przy lakierach? Podzielić się kolejną zdobyczą z E lub C? ![]() Domalowałam kolejną warstwę i źle nie jest, choć do pełni szczęścia jeszcze trochę brakuje ![]() I przetestowałam wreszcie przyspieszacz wysychania, ten w sprayu. Wydaje mi się, że działa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziołchy !
Pozdrawiam z Deszczolandii . Na opaleniznę ?! ![]() Ekscytującej przygody ! Będziemy czekały na opowieści . Cytat:
![]() ![]() Kurde, nie dosyć, że leje to jeszcze zaczyna grzmieć. Max szleje. Ja już po porannej podróży w strugach deszczu . Sąsiad o 4-tej ściągnął mnie z łóżka . Zaspał na autobus. Zawiozłam go do miasta. Matkoicórko, ale leje ! Ściana deszczu i czarno. A ja wczoraj opryski robiłam i Randapem trawę na kostce tarasowej paliłam. I co ? D*u*p*a blada - deszcz wszystko spłucze. Zaangażowałam się : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=540572 Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
No a jak
![]() ![]() U nas chyba słońce ![]() Co do lakierów-wczorajsze zmywanie pękacza to masakra była ![]() ![]()
![]() |
#4557 | ||||
|
Cytat:
![]() Nie patrz na modę ![]() Do tej czerwieni jakąś biel muszę dokupić teraz ![]() Mam tylko jedną porcelankę i to tylko 5 ml... i zastanawiam się teraz nad ta bielą z limitki Essence '50... ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie dawaj się sąsiadowi ![]() ![]() Cytat:
Wkurza mnie Doris1981 [znam ją już z innego wątku], taka Ą i Ę i co to w ogóle nie ona..., wszędzie tylko węszy niedopowiedzenia i prawdy ukryte... Cytat:
Brokat - kolejna masakra do zmywania ![]() Po użyciu maski Natur Vital stwierdzam, że nic nie ubarwiła raczej. Mam wrażenie, że trochę tylko ociepliła kolor dotychczasowy, ten po Delii. Może na blondzie by podziałała... Więcej nie kupię. Wolę Venitę, przynajmniej działa ![]() I na razie chyba nie obetnę grzywki ![]() Wczoraj dyskutowałam o tym z TŻ'tem i tak wyczułam, że jeszcze nie jest na to gotowy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem, ta czerwień właśnie na jakimś bardzo ciemnym kolorze będzie ładniej wyglądała. Pokazywałyście zdjęcia jakieś dziewczyny, która zrobiła lawę na paznokciu. To chyba był ciemny brokat + właśnie czerwień. Ja miałam na bardzo jasnym, prawie naturalnym beżu. Efekt średni. I pamiętaj o tym bezbarwnym na wierzch.
Cytat:
![]() Z wstydem wielkim muszę się Wam przyznać, że od rana do tej pory siedzę na Wizażu. To przez Agę . Wieki całe na plotkowy nie zaglądałam, a Ona parę dni temu linkiem rzuciła i mnie wciągło. Oczy mam kwadratowe, brzucho ze śmiechu boli, prawie paczka papierosów z irytacji wypalona, włosy z szoku jakiego doznaję na irokeza stanęły - a ja czytam. Koty i psy z głodu wyją, pralka wsadu się dopomina, podłoga - odkurzacza, a ja nic, ja czytam. Żałuję, że temat o tolerancji umarł śmiercią naturalną. Muszę ze skruchą przyznać, że uważałam zawsze, iż Stwórca obdarzył mnie dużą wyobraźnią, ale po przeczytaniu paru tematów, w to zwątpiłam. I potwierdziło się moje stanowisko, o którym parę dni temu pisałam. Obiema rencami i nogami mogę podpisać się pod 99,9% wypowiedzi Wyraka . O czym pomyślę, to on już zdąży napisać. A że jego wypowiedzi są wyjątkowo trafne, a drugiej stronie najczęściej brak argumentów, żeby merytorycznie je podważyć, stąd też i te napastliwe, nie mające nic wspólnego z tematem wątku odpowiedzi. Jak bonie dydy, stałam się jego fanką ![]() A teraz - obiecuję, wyłączam kompa i udaję się w stronę kuchni, bom i zgłodniała, no i żywina też o zainteresowanie dopomina się. ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4974 Bez komentarza . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogole to mozecie pogratulowac mi glupoty i debilizmu bo sie nie dostalam na studia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-07-14 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4560 | ||||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciemne już mam ![]() Będę testować niedługo. Na razie na pazurach błękit, więc nie bardzo pasuje ![]() Cytat:
![]() Ja w robocie też cały czas na wizażu, bo jak wróce do domu to mi yao nie da... [a posiedziałabym jeszcze ![]() O, a ten wątek znam... niezłe kwiatki ![]() Cytat:
Ja z kolei dzisiaj taniznę kosmetyczną z Chin oglądam ![]() Nie przyszła Ci jeszcze zawieszka? Bo w niedzielę będzie miesiąc ![]() Cytat:
![]() Ja wzięłabym chyba to zarządzanie. Maturę zawsze możesz poprawić, a potem na nowym kierunku może niektóre oceny by Ci przepisali, jeśli budownictwo jest na tej samej uczelni? U mnie tak robili, jak ludzie zmieniali kierunek. Szkoda tracić roku, a potem zawsze miałabyś łatwiej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.