|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)
Cytat:
![]() A szukałaś w google?? ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- Najczęściej Grolsh albo heinekena. A w polsce kochałam redsa malinowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
no szukałam ale ogólnie to nie chce mi nic znaleźć..:/
Kurde bo tak sobie myślę, że pasuje zacząć psiać pracę lic chyba ![]()
![]() |
#4533 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
No reddsa też lubię wszystkie smaki
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeszcze na licencjacie to temat miałam coś w stylu "problemy młodzieży w prasie ogólnopolskiej" na przykładzie 3 tygodników wprost neewswek i polityka - owych gazet od tamtej pory raczej nie czytam. Ile ja godzin spędziłam w bibliotece na szukaniu artykułow o młodzieży i to było na przełomie chyba 5 lat - gazet od zażygania - żałowałam jak holera. W drugiej pracy już byłam mądrzejsza - machnełam ankietę w szkole i było po sprawie. ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Ja tylko malinowego. Ewentualnie mogłam jabłkowego wypić ale to nie z takim smakiem już jak to pierwsze ![]() jejku ale ja zdania buduję pisząc o dwóch smakach używam jeszcze tego słowa do określenia przyjemności z wypicia danego napoju - o masakra ---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Zmykam już też do łóżeczka ![]() ![]() Dobranoc dzioszki. Edytowane przez asik175 Czas edycji: 2011-02-17 o 00:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Hmm no tylko właśnie ja sie za pozno kapnelam bo wsyztskie ksiazki juz wypozyczone
![]() Ja reddsów nie lubię... Tzn wypiję ze smakiem pol butelki ale wiecej starsznie mnie muli.. ![]() Ide czytac ksiazke do jutra ![]()
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
O mnie to pewnie już nikt nie pamięta, bo ostatnio nie zaglądam
![]() Muszę być generałem i wstawać rano, dlatego nie mam szans na siedzenie po nocy. Dzisiaj wstałam o 5:40 ![]() Jestem w pracy 8-20 ![]() Kurde, nie mam jak teraz nadrabiać o czym piszecie. Migneła mi nazwa Heineken - moje ulubione piwo ![]() Aczkolwiek jak już kiedyś wspominałam, wolę pić whisky, ponieważ nie mam po niej kaca, a po piwie czuje się okropnie. Jest tu ktoś o tej porze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
ja jestem. widzę, że nie jestem sama z tym wstawaniem. mam taki plan w tym semestrze, że dwa razy o 4:50 wstaje, raz 5:20 i 5:50 więc nie daje rady długo siedzieć, jak tylko wracam z uczelni to nadrabiam
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
O kurde, to ładnie..
Ja mam dużo zajęć w tym semestrze. Zaczynają się od 21.02. Jest dużo ćwiczeń, także będę musiała jeździć na uczelnie - nie ma zmiłuj ![]() Eh, ale perspektywa wstawania mnie przeraża. Ja tak lubię spać do południa, a od poniedziałku będzie to kiepsko osiągalne. Ewentualnie w weekend, aczkolwiek w soboty i niedzielę będę zapewne pracować od 8 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
ja już zaczęłam od poniedziałku i koszmar totalny. po przebudzeniu czuję się jakbym po ścianach chodziła, później jakoś mi przechodzi. ja zajęć aż tak dużo nie mam, bo już ostatni semestr mam, za to spore przerwy miewam, albo tylko jedne zajęcia co dla mnie jest totalnym niewypałem. 47 km w jedną stronę ;( najgorsze jest to, że w pon o 4:50 musze wstać, porażka totalna
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję, jesli chodzi o 4:50. Ja najwcześniej wstaję 5:30. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wsiowy_gupku a patrzyłaś za książkami na chomiku? Nie wiem jakich konkretnie szukasz, ale ja swego czasu sporo pozycji stamtąd ściągałam.
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Drusia
![]() Jak tam, masz wolne? Jesli tak, to co tu robisz tak wcześnie? ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Dziewczyny, gdzie zakładamy nasz nowy wątek? Na plotkowym czy na Wizażowych Społecznościach? (w sumie to jedno forum, społeczności to podforum ![]() Widzę,że już się zbliża 5000 post ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() Natomiast jakiś czas temu wczuły mnie w Reddsa koleżanki i od czasu do czasu lubię sobię wypić, ale tylko żółtą wersję. Natomiast nadal twierdzę,że jeśli chodzi o piwo to króluje Heineken ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Obudziłam się dzisiaj wcześnie bo ok 8 miała przyjechać do mnie koleżanka. Idzie na jakąś imprezę i chciała pożyczyć torebkę, ale do teraz nie dotarła, a telefon wyłączyła. Człowiek się poświęca, wstaje skoro świt, a tu taka olewka
![]() Też się już zastanawiałam czy płotkowe czy społeczności, chyba na to drugie pasuje bardziej nie? ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Ja też jeśli Reds to tylko żółty ![]()
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Ale się wkórzyłam. Cieszyłam się z praktyki, że będę miała w hotelu. Było mówione, że nie musimy mieć jakiegoś specjalnego stroju, a tu dzisiaj: biała koszula <na szczęście mam ich mnóstwo, jakiś czas temu byłam maniaczką białych koszul więc jest git> ale czarne gładkie krótkie spódniczki. Ogólnie nie noszę spódnic, mam kilka ale to wzorzaste więc teraz specjalnie na praktyki muszę z 2-3 kupić tylko na praktyki, bo wiem że w takich nie będę chodzić, bo to nie mój styl. Wszystkie garsonki mam ze spodniami ![]()
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
niusiunia widziałam niedawno w NY fajne czarne gładkie spódniczki, nie wiem czy jeszcze są bo cena była dość ciekawa - 29,00 , ale jeśli masz gdzieś blisko New Yorkera to może skocz i zobacz, bo jeśli nie nosisz takich to nie bez sensu przepłacać kupując droższe.
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Ja w pracy mam służbowy mundurek. Wyglądam w nim koszmarnie!
Żakiet+spódnica. A ja nie przepadam za spódnicami. Chociaż wczoraj sobie kupiłam w Bershce ładną spódnicę za 29,90zł. Wzięłam,bo była naprawdę ładna - taka z wyższym stanem. Ja spódnice i sukienki noszę latem. Akurat nad morze albo na plażę lubię zalożyć jakąś zwiewną kieckę. Albo wieczorem, jak jest taki fajny ciepły wiaterek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Jak się jeszcze kiedyś wybierzesz na Cypr to mnie zabierz
![]() Ja tża namawiałam już dwa razy na wakacje tam, a on nie chce ![]()
#4548 |
Zakorzenienie
|
A czemu niechce?
![]() Cudownie jest ![]() Ja byłam z mamą, miałysmy taki fajny hotel, przy samej plaży. A jedzenie było takie pyszne ![]() Ah,super. ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Ja za to nigdy nie byłam poza Europą. Kilka razy byłam w Grecji, poza tym to Hiszpania, Francja, Cypr, Włochy, natomiast nie byłam ani w Egipcie, ani np.w Tunezji. Marzę o Malediwach ![]() Aczkolwiek ceny wycieczek na Malediwy........ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Właściwie nie ma sensownych argumentów. Nie chce na Cypr i już ;/
Mi się też marzy sporo takich miejsc na które mnie nie stać, ale może kiedyś się uda ![]() ![]() Tak sobie teraz myślę, ze on nie chce chyba na ten Cypr bo sporo jego kolegów tam mieszkało swego czasu i pracowało wiec możne uznał, ze on nie będzie zwiedzał miejsca, które jego znajomi mieli na codzień ![]() ![]()
Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... Edytowane przez drusia Czas edycji: 2011-02-17 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Hello dzioszki
![]() ![]() widzę, że juz klekotacie ![]() Ja na chwilkę tylko bo wybywam zaraz do miasta z koleżanką jestem umówiona ![]() ![]() ![]() trzeba się Kochać jakim się jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Święte słowa
![]() Wybywasz na zakupy czy tylko tak? Jeśli planujesz coś kupić to powodzenia ![]()
#4552 |
Zakorzenienie
|
dzięki za informację, przejdę się w poniedziałek do NY i jak będzie to ją kupię. będę polowała jeszcze w SH, jak będzie jakaś ładna, nie zniszczona to kupię, na 3 tyg taka może być. szkoda mi wydawać 60 zł na spódnicę jak wiem, że tylko 3 tyg w niej pochodzę.
#4553 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
no widzę że nie tylko nocne marki ale i ranne ptaszki ta nasza ekipa z "nocnego"
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- A ja nie umiem zaakceptować swojego wyglądu ![]() Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-02-17 o 12:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez monica82 Czas edycji: 2011-02-17 o 13:01 |
|||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
#4558 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
A gdzie w tym roku się wybierasz?
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Witaj słonko, i jak się czujesz? Katar przeszdł?
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
No nie, następna
![]() Ja też, plany mi się niestety zepsuły, ale i tak czekam na lato.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.