|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
BAN stały
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
hey dziewuszki
kot mnie obudził o 5,30 ze chce na dwór
|
|
|
|
#4532 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hej kochane jaki dziś zimny dzień nieciekawie paskudny....haha ![]() i tak masz szczęście, ja ze swoim psem często musiałam wychodzić 2-3 w nocy dopóki się mała nie nauczyła siusiuania jak ja wstane
|
|
|
|
|
#4533 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry chudziunki!!
ja już oczywiście w pracy ![]() u mnie mimo p wzrost +0.4
|
#4534 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nawet grafik był kto wstaje teraz![]() ale z kotem to jest masakra raz wyszło sie z nim na dwór bo miał taka torpedę w dupce ze dom roznosił to teraz sie dopomina dworu a miał byc kotem domowym
|
|
|
|
|
#4535 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lece laseczki na uczelnię... nauka spania na wykładach z otwartymi oczami ciąg dalszy... ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() wychodzi na jakieś 5 minut dziennie, okrąży dom i wraca a jak śnieg zobaczył ? dotknął go łapą i uciekł do domu, przez całą zimę nawet nosa nie chciał wystawić.... |
||
|
|
|
#4536 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4537 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() ja też mam wzrost :/ na całe szczęście nie duży, ale nie mam za bardzo zamiaru się nim przejmować w dniu dzisiejszym. Tak jak obiecałam wrzucam fotki mojego kocurka kochanego. mój raczej siedzi w domu, jego rozrywką jest balkon, uwielbia się na nim wygrzewać, zimą też raczej nie ma ochoty nawet spoglądać na podwórko. Latem czasami zabieram go na dwór, ale jak się da palec to chce całą rękę i potem słuchamy całymi dniami litanii pod drzwiami
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
sweet alez Ty masz fajnego kotka ![]() Ja wlasnie zjadlam sniadanko i jak uslyszalam wiadomosci z japoni to az mna wstrzasnelo
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() waga powoli spada Dzisiaj PW i na obiad pomidorowa ![]() wczoraj upiekłam chlebek ale nie mialam juz papieru do pieczenia i przywarł do formu ![]() *** jedyna 163 głosy
|
|
|
|
#4540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale się chichra na tym pierwszym zdjęciu słodki
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
cześć chudzinki
ciąg dalszy urlopu - ale ten czas leci - zostały tylko 3 dni dziś już spacer zaliczony do przedszkola ![]() śniadanko zjedzone - owsianka cynamonowa jakie macie super zwierzaczki wszystkie są cudne ja miałam przez 7 lat króliczka - jasną angorkę - prawie biała - rok temu mi zdechł - i od tego czasu jakoś nie mogę się przemóc na zwierzątko, mimo że mieszkam w bloku - to myślałam o jakimś małym piesku - mój synuś chce - a z drugiej strony - to szkoda zwierzaczka całymi dniami nie ma nas w domu, ale nadal się zastanawiamy ... wczoraj z okazji dnia wolnego - takiego luźniejszego - zaszalałam - ścięłam włoski i mam rudawo czerwone |
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobrerek
Powolutku się szykuje i jade do mamy i kota no i wybieramy się na kolejny zastrzyk... Później pojadę do tego salonu na rozmówkę ![]() Dziś dzownili zobecnej pracy czy mogę się wstawić na godz 10. Powiedziałam tylko że dziś nie mogę. Bo chyba za wcześnie mówić że być może znalazłam coś innego... bo jeśli tu nie wypali to znów bez roboty bym została;/
|
#4543 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gorzej nie będzie! a organizm może zgłupieć i zacząć spalać więc jak masz ochotę to go zjedz! ja jeden dzień miałam niefajny w tym tygodniu, zjadłam podwójną porcję otrębów i skrobii (bo kompletnie nie przemyślałam jadłospisu:P - placki otrębowe, budyń i pizza;P) i miałam spadek na PW, czego nigdy nie miałam, więc coś jest na rzeczy;>Cytat:
![]() u mnie wzrost na P:P +0,1, ale ogólnie mam już nadwyżkę +0,3 w stosunku do podpisu:P bywało gorzej, jutro spadnie ![]() chyba dziś zrobię ciacho, to które robiła Popolka ![]() **aaa! miałam jeszcze napisać, że śniło mi się, że się upiłam i zjadłam pół grześka! i miałam straszną depresję, że się złamałam:P uff, dobrze, że to tylko sen
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-03-15 o 08:59 |
||
|
|
|
#4544 | |||
|
Rozeznanie
|
hej Łobuziaki moje
![]() coś nam pogoda sie zepsiuuuła! ojoj!sweet czokoladko ale masz słodkiego Kiciuuulka hihiusmiech prosze kobietki! mimo wszystko szczerzymy swoje zabki! Karoooooolcia (169 ![]() Milego dzionka dla WSZYSTKIch Łobuziarek ! i udanego dnia tez i w ogole niech ten dzien oplywa za✂✂✂istoscia ;D ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
HĘĘĘĘĘĘĘ? DO BOJUUU!Cytat:
ale w mgnieniu oka kolejny urlopik zawita ! hihi wiec nosek do gory! a zreszta za dlugo na urlopie tez nie fajnei czlowiek w domu moze oglupiec Image zmienialassss lohooo zaszalalas ! chcemy to zobaczyc dawaj Malenka dawaj co do zwierzatka to jak Was w domu ciagle nie ma to lepiej nie kupowac bo psiak by sie meczyl tak jak zreszta doswiadczam tego wlasnie ja mam pieska Ratlerka i ciagle mnie albo mamy nie ma w domu bo praca bo szkoła i on tak sam siedzi bidulek az mi go szkoda! wczesniej moj Tato z nim spedzal caly czas ale niestety juz jest na tej lepszej beztroskiej stronie życia i zostalysmy same! dlatego nie warto meczyc siersiucha jak znajdziecie wiecej czasu smialo mozecie sie decydowac ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
i tez popadlam w depresje i plakalam ze zjadlam! nie mogalam sobie tego wybaczyc i sie obudzilam wystraszona ! hehehe
|
|||
|
|
|
#4545 |
|
Raczkowanie
|
baty proszę :P
ja mam dzisiaj urodzinki (chwalipięta) i zjadłam kawałek ciasta bo mama zrobiła moje ulubione, żebym poczęstowała koleżanki i kolegów w pracy no i dla mnie :P a co tam :P
|
#4546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko tyyyyle glosów nakręcam się ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#4547 |
|
Raczkowanie
|
Marysia widziałaś? jest ciacho dla nas
na blogu Karoli
|
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4549 | ||
|
Rozeznanie
|
widziałam :P
Cytat:
Poszła kolejna apelacja na glosy dla Ciebie na forum dukanowym :P innym niz to! wiec spokojnie bedzie Jeszcze WIECEJ GLOSOW Cytat:
hihi a przy okazji!Zdrowia-życzę dziś Tobie, okazja taka nie co dzień się zdarza, aby wyrazić słowami, co serce w ciszy co dzień powtarza. Szczęścia-życzę Ci również takiego, jak Ty sama pragniesz, bo dobrze gdy będzie przy Tobie, a Ty-czym ono jest-odgadniesz. Miłości-życzę Ci szczerze bo ona filarem jest życia. śpiew ptaków kochaj i ludzi, a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz. Stu lat-w miłości i zdrowiu, niech towarzyszy Ci szczęście Twój bagaż życiowy-mądrość- przykładem dla innych niech będzie. Spełnienia marzeń najskrytszych niech będą realne i jasne. Marzenia spełniają się często niech spełnią się też twoje własne! Radości-też życzę Ci wiele by Twoją twarz uśmiech zdobił, a jeśli się czasem zasmucisz to tylko na krótką chwilę. Wytrwałości-życzę Ci także, w realizacji pragnień i celów. Cierpliwa bądź i odważna, by rzeczy dokonać wielu! STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM! JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE ZYJE NAM! NIECH ZYYYYYYYYYYYYJE NAM!
|
||
|
|
|
#4550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wszystkiego naj naj naj dzięęęęę-kuuu-jeee-myyy ![]()
|
|
|
#4551 |
|
Rozeznanie
|
hej
u mnie waga wciaż stoi ...znowu się zaczynam podłamywać bo tak mi już niewiele brakuje do 7 z przodu a tu za tydzien mam spotkanie z przyjaciolkami i chcialabym moc sie pochwalic jakims sensownym rezultatem.... a poki co na sniadanko zjadlam serek z jogurtem i cebulka...mniamusny wyszedl a na obiad rybka z grila bedzie ![]() Marusiu kliknelam 5 *moje koty też poczuły zew natury i śmiagaja po dworze ale nie jestem pewna jakiego szczęścia szukają skoro obie są wysterylizowane
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
|
|
|
#4552 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
rybka hehe to Ci kicie dwa
|
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja właśnie zjadłam najpyszniejszy rosołek na świecie - hehe jest to moja pierwsza zupa na dukanie |
|
|
|
|
#4555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystkiego naj, naj, naj!!!!! Ja również oddałam głos na blog Karoli i namawiam kolezanki dietetujące (nie tylko na Dukanie).U mnie spadek -0,4kg, więc muszę zaraz zmienić opis;d;d;d;d
|
|
|
|
|
#4556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4557 |
|
Rozeznanie
|
i jak ktoś mi powie ze trzeba oszukiwac zeby zdobywac tyle glosow to zabije
![]() Karola Pniemy sie w gore ![]() |
|
|
|
#4558 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aŁa, aŁa
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4560 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() sweet__chocolate wszystkiego najlepszego kochanieńka! karolinusienka mój głos też już masz ![]() A u mnie dziś na dworze szaro i ponuro a waga stoi w miejscu ale to chyba dlatego, że @ powinien być za 2-3dni. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

nieciekawie paskudny....

ojoj!
hehe to Ci kicie dwa