![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
hej kochani!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TEST DUKANA (ile trwać mają poszczególne fazy) - http://www.regimedukan.com/fr/212-je-minscris.html tłumaczenie do testu: 1. Votre prénom* : IMIE 2. Vous etes* JESTES: Une Femme KOBIETA Un homme FACETEM 3. Votre poids actuel ? TWOJA OBECNA WAGA 4. Votre email - ADRES EMAIL 1. Quel poids souhaitez vous peser ?* : WYMARZONA WAGA 2. Quel poids maximum avez-vous pesé ? ILE NAJWIECEJ WAZYLAS? W KG 3. Quel poids minimum avez-vous pesé ? Apres 18 ans, et en dehors de toute maladie ?* : ILE WAZYLAS NAJMNIEJ PO 18 ROKU ZYCIA, NIE LICZAC CHOROB W KG 4. Quel est votre poids de croisiee ?* Il s'agit du poids maintenu sans effort particulier avec une alimentation spontanée JAKA JEST TWOJA NORMALNA WAGA (JAKA WAGE UTRZYMUJESZ GDY NIE STOSUJESZ ZADNYCH DIET) W KG 5. Combien mesurez-vous ? WZROST 6. Etes-vous pressé(e) de maigrir :CHCESZ SZYBKO SCHUDNAC Oui - TAK Non - NIE 1. Y-a-t-il une tendance a grossir dans votre famille ?* : Oui - TAK Non - NIE CZY W RODZINIE JEST TENDENCJA DO OTYLOSCI? 2. Avez-vous déjà suivi des régimes pour maigrir ? CZY STOSOWALAS/ES POPRZEDNIO INNE DIETY ODCHUDZAJACE - Acun - zadnej 1 - jedna 2 - dwie 3 - trzy Plus - wiecej 3. Quel est le nombre de vos grossesses ? ILE RAZY BYLAS W CIAZY * : Aucun - 0 1 - raz 2 - dwa 3 - trzy Plus - WIECEJ 4. Lorsque vous surveillez votre alimentation, vous avez l'impression de maigrir : *CZY WYDAJE CI SIE ZE CHUDNIESZ Z LATWOSCIA JEZELI PILNUJESZ CO JESZ?: Plutôt facilement - RACZEJ LATWO Difficilement - TRUDNO 5. Manger moins vous fatigue-t-il ?* : CZY LATWIEJ SIE MECZYSZ GDY JESZ MNIEJ? 6. Apprécions votre ossature* : Ceinturez votre poignet gauche entre votre pouce et votre index droits OCEN GRUBOSC KOSCI, ZLAP NADGARSTEK PROBUJAC ZLACZYC KCIUK I PALEC WSKAZUJACY Ossature fine : vos bouts de doigts se chevauchent CIENKIE - Z LATWOSCIA LACZYSZ PALCE Ossature normale : vos bouts de doigts se touchent juste NORMALNE LEDWIE STYKASZ PALCE Ossature lourde : vos bouts de doigts sont éloignés CIEZKIE TWOJE PALCE NIE STYKAJA SIE 1. Date de naissance : DATA URODZENIA: DZIEN MIESIAC ROK 2. Choisissez votre pseudo* : WYBIERZ LOGIN 3. Votre mot de passe* : HASLO 4. zaznacz ten kwadracik (ale to nie konieczne) jezeli chcesz dostac znizke na konsultacje (haha i tak wychodza pieronsko drogie), wpisz kod jaki sie pojawia na obrazku i GO. Wyswietli ci sie plan chudniecia z datami itd i dostaniesz potwierdzenie na maila. PRZYDATNE NA DUKANIE : http://www.dieta-dukan.pl/ CZĘŚĆ PIERWSZA - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=490221 CZĘŚĆ DRUGA - http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=496383 O RADOSCI CHUDNE SOBIE ZRZUCAM KILOGRAMY SWE JEST NAS WIELE DZIŚ NA FORUM I PIĘKNIE WSPIERAMY SIĘ SZCZUPŁOŚĆ MOJA WSZYSTKO ZAĆMI SCHUDNĘ TYLĘ ILE CHCĘ WSZYSCY CHUDNAC BĘDĄ ŁADNIE DUKAN NAM POMOZE W TYM KTO PRZYJACIEL TEN NIECH ZARAZ STANIE TUTAJ POŚRÓD NAS GUBI KILOGRAMY Z NAMI I SWÓJ Z NAMI DZIELI CZAS Z NAMI TEN KTO CHOćBY KG ZGUBIŁ PODCZAS FAZY ONE! TEN KTO WCINA TEŻ OTRĘBY BĘDZIE JAK MY NUMBER ONE! PATRZ PATRZ WIELKIE REZULTATY WIDAĆ JUŻ PO 3 DNIU! JAK ZWYCIĘZCA I BOHATER BIEGNIJ SIOSTRO TAK I TY! RADOŚĆ TRYSKA Z PIERSI NASZEJ RADOŚĆ Z WAGI WIDAĆ W NAS DZIŚ WCHODZIMY WSTĘPUJEMY NA WAGOWY ZŁOTY SZLAK! JEM OTRĘBY WCINAM BIAŁKO CZUJĘ SYTOŚĆ W KAŻDY CZAS I WYMYŚLAM KOMBINUJĘ CO BY ZJEŚĆ TU CAŁY CZAS KOLEŻANKI MNIE WSPIERAJA DAJĄ SWE PRZEPISY MI! JA ZAJADAM SIE BUŁECZKĄ KTÓRA W NOCY MI SIĘ ŚNI! SWE PRZEPISY TEŻ PODAJĘ MÓWIĘ CO ZROBIŁAM ZLE BO WSPIERANIE TO PODSTAWA KAŻDY DOBRZE O TYM WIE JEDNA POWIE GDZIE JEST SEREK KTÓRY TŁUSZCZU ZERO MA DRUGA Z CHĘCIA CI POKAŻE JAKI PRZEPIS FAJNY MA TAK NA FORUM WIZAZOWYM LADNIE MY WSPIERAMY SIĘ POKAZUJĄC ILE MOŻNA ZROBIĆ JAK OSIĄGNĄĆ CEL JEŚLI POTRZEBUJESZ SIŁY WSTĄP DZIŚ DO NAS NA WĄTEK MYYYY CI ŁADNIE POMOŻEMY I TAK ZJEDNOCZYMY SIĘ! Lista Dukanowych kobitek ![]() ![]() 1. Jedyyna (Marysia) 22 lat Wrocław 171 cm było: 71 kg jest: 63,5 kg będzie 57 kg 2.Tchnienie-wiatru 2o lat Wrocław 167 cm było: 78 kg jest: 71 kg będzie: 55 kg 3.Honiagd (Honorata) 21 lat Gdańsk 172 cm było: 80,3 kg jest: będzie:63 kg 4.MarTynx (Martyna) 17 lat 164 cm było:76 kg jest: 71 kg będzie: 60 kg 5.UrbanWarrior 26 lat NYC 26 lat 168 cm było:60 kg jest: będzie:50 kg 6.Paulina0512 (Paulina) 19 lat Płock/Toruń 170 cm było:68,5 kg jest: będzie: 56 kg 7.Esterr Warszawa jest:56 będzie: 50 kg! było:56 kg jest: będzie:50 kg 8.Agulaaaa (Aga) 19 lat Lublin 173 cm było: 68 kg jest: będzie: 55 kg 9.Mizure (Sylwia) Katowice 21 lat,166 cm było: 62 kg jest: będzie: 52 kg 10.Krolewna1986 (Aga) 24 lata, 173cm było: 77 kg jest: będzie: 60 kg 11.Archie (Martyna) 34 lata, Szczecin, 167 cm było: 80 kg jest: będzie: 62 kg 12._Groooszek_ (Katarzyna) Lublin 173 cm było: 81 kg jest: będzie: 60 kg 13.Maniak90, 20 lat, Poznań, 175 cm było: 85 kg jest: będzie: 62 kg 14,Popolka (Ola), 20 lat , Wrocław było: 70,7 kg jest: będzie: 61 kg 15.Good-looking-monster (Paulina) , 22 lat , Poznań było: 62 kg jest: będzie: 54 kg 16.Oooxy (Ola) ,16 lat ,170 cm było:81 kg jest: będzie: 65 kg 17.Szpakaa 170 cm było: 82,8 kg jest: będzie: 62 kg 18:Beata671 (Beata) 20 lat , Radom było: 80 kg jest: będzie: 63 kg 19.Magda17x (Magda) 23 lata, Łódz, 169cm było: 72,6 kg jest: 64,2kg będzie: 58 kg 20.Wykrasana (Paula) 20 lat ,170 cm było: 77,5 kg jest:70,8 kg będzie: 63 kg 21.Xplasticlove (Kinga) 16 lat Dębica/Kraków (uczę się w D-cy, mieszkam w Krk), 171cm było: 86,6 kg jest: będzie: 66 kg 22.Alicjalit (Alicja) 21 lat Warszawa , 158 cm było: 66 kg jest: będzie: 50 kg 23.Renka ( Renata) Swidnica, 178cm było:89,3 kg jest: będzie: 65 kg 24.Framme (Magda) 20 lat , Szwecja , 159 cm było: 57 kg jest: będzie: 25.Marikamb (Magda) 22 lat , Wrocław , 165 cm było: 65,5 kg jest: będzie: 52 kg 26.Sweet_chocolate (Magda) 23 lat było: 76,2 kg jest: 67,3 kg będzie: 60 kg 27.karolajjnn (Karolina) Złotów, 15 lat, 164cm było:72 kg jest: 65,5 kg będzie: 52 kg 28.Metal_fish, Katowice, 22 lata, 167cm, nie ufa wadze a jedynie zwierciadłu! 29.boinnenazwybylyzajete było :79,9 kg jest: 75,8 kg będzie: 30.Basia_ww, Będzin, 168 cm było :78,9 kg jest: 66,6 kg będzie: 58 31.Ch0colate - Gosia lat 21 było: 89kg jest:82 kg będzie:65kg 32.Sorceress, Kraków, 26 lat, 167cm było:69 kg jest:62 kg będzie:55 kg 33.Nadiia24 (Natalia) , 25 lat było:97,2 kg jest: 84,9 kg będzie: 34.Agusia_a9 (Agnieszka) 21 lat Wrocław 160cm było: 74,6kg jest: będzie: 60kg! 35.Czarna14 (Karina) 19 lat Warszawa 170 cm było:67,2 kg jest: 61,8 kg będzie: 56 kg Edytowane przez jedyyna Czas edycji: 2011-02-19 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Dobrrrrrrrrrrry na 3 wateczku moje łobuziaki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
melduję się
![]() Jedyyna przesłałam Ci kiedyś wiadomość z danymi do uzupełnienia w pierwszym poście.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]()
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja i moja nieudana owsianka też jesteśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
nowy wątek i nowa ja
![]() ![]()
waga najwyzsza 130 ![]() waga najnizsza 79,9 105.....99.....95....89.. ...85.....79...75 ![]() Edytowane przez Pandzia_2010 Czas edycji: 2011-03-10 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
melduję się w trzeciej części
![]()
#8 |
Raczkowanie
|
melduję się i ja!!do mnie dzisiaj nprzyszła teściowa na obiad przychodzi ;/ planuję rosół, faszerowane papryki w sosie pomidorowym i budyń. Mam od wczoraj sernik, ale taki se jest, więc go sama zjem- nie dam okazji do wytknięcia sobie niepowodzenia
![]() Pandzia, gdzie3 uśmiech?? ![]() Paati, trzeba było powiedzieć teściowej "Mamusia po sobie sądziła, że piersi obwisną? Bo wiesz- u mamy to już kwestia wieku, mi to nie grozi !!!!" |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() BRYYY DZIEN OL YEAH ![]() OJ A co z Ta owsianka?:P ![]() lohooo ale wloski nonono! ![]() ![]() ![]() odnotowana hehehe ![]() ![]() Wiecie Co pisze Wam ze wczoraj kupilam Patelnie Tefala 24 cm srednica ! w TESCO Z 60 ZŁ za 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i ktoras pytala o taka forme pokarbowana widzialam za 7 zł z czyms w kauflandzie ![]() i w dodatku ketchup Fit Dawtony jest w Kauflandzie ![]() Olcza1A Ginekolog nie jest taki straszny jak go maluja :P pamietam jak bylam po raz pierwszy ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jedyyna Czas edycji: 2011-02-15 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
To i ja sie odnalazlam
![]()
#11 |
Wtajemniczenie
|
ja i mam ta patelke
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Cześć! Zazwyczaj odchudzałam się sama, różnie się to odbywało, ale zawsze kończyło tak samo, efektem jojo. Kilka miesięcy temu zaczęła odchudzać się ze mną rodzina. Ładnie, pięknie, ale już im ambicje zmalały, ale ja nauczyłam się jednego - w kupie raźniej. Tak więc od dzisiaj zaczynam na nowo Dukana - pierwszą fazę. Czy mogę się do Was dołączyć? Przygarniecie mnie?
![]()
#13 |
BAN stały
|
![]() ![]() melduje sie z jajecznica na wedlince i szczypiorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pandzia super wyglądasz ![]()
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() bieremy Cie w nasze sidła i nie wypuscimy ;D i tym razem bez jojo sie obedzie ![]() ![]() ![]() LADNIE nam napisz ile masz wzrostu ile wazysz ile chcesz wazyc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Marysiu moja owsianka wyszła bardzo płynna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
A Z Tymi tesciowymi tak to bywa :P Pati trzeba bylo jej powiedziec ze jej dieta nic nie da
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
tak naprawde dopiero tu widac roznice
![]() ![]()
waga najwyzsza 130 ![]() waga najnizsza 79,9 105.....99.....95....89.. ...85.....79...75 ![]() Edytowane przez Pandzia_2010 Czas edycji: 2011-03-10 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki, melduję się, nie może mnie tu zabraknąć
![]() Jestem od Was już uzależniona i bez tego wątku po prostu nie dam rady ![]() ![]() Ślicznie wyglądasz, buzia jak Ci schudła, WOW ![]() ![]() Awatar zmień ![]()
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powiem ze nie wiem musisz zerknac na gazetke tesco ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj tez 1 raz owsianke robilam tyle , ze na mleku +slodzik+aromat pomaranczowy i byla PYSZNA ![]()
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja tez jestem od Was uzalezniona ! moge pochlaniac Was kilogramami i ciagle mi malo;0 w ogole to ja zamieszkam na tym watku bynajmiej za czynsz placic nie bede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
DZIĘKUJĘ ZA MIŁE SŁOWA
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
o matko...! Nawet sie nie spostrzegałam a tu juz III część...ostro czytam jeszcze na tamtej zaznaczam wielocytuj dobiegam do konca a tam dupa wszyscy juz na III czesci hehe
![]() Temat tesciowych jak dla mnie to temat rzeka wiec nawet nie wypowiadam sie na temat swojej "mamuni" ![]() ![]() No ale jesli chodzi o odchudzanie to ona pierwsza zauwazyla i obsypała mnie komplementami, nawet mojej córci mówi - "Zobacz Skarbie jaka mamusia się piękna zrobiła" ![]() Wizyta u Ginekologa?? hmmm 22 lata to i tak sporo wytrzymałaś bez takiej wizyty...i jak najbardziej jest teraz na to pora...ja swoja zaliczyłam w wieku 13 lat a problemy które mialam juz wtedy ciagna sie za mna niestety do dzis.
05.01.2011 r. - Start z Dukanem ![]() Faza II - trwa... BYŁO: 97,2 KG ![]() JEST: 73,8KG ![]() ![]() ![]() BĘDZIE: 65 KG ![]() Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2011-02-15 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie powtarzamy I fazy ! Zaczynasz od II Od Protein. Uderzeniówka jest raz jedyny i koniec. Cytat:
Haha to mocne ale dobre by było. Ona jeszcze formalnie nie jest moją teściową bo ślubu nie mamy. Rety nie mam pracy nie mamy jak zacząć z przygotwaniami ślubnymi ale tak sobie myśle,że to i lepiej... te nerwy a co ja z teściową będę przezywać! Ona pracuje w salonie sukni ślubej wizję na nasz ślub też już ma ostatnio wspominała, ale nic z jej pomysłów mi się nie podobało bo wymarzyłam sobie zupełnie coś innego ![]() Pandzia pokaż się nam w całej okazałości co by różnicę było widać, bo buzia zdecydowanie szczuplejsza, musisz zmienić ava ![]() Jedyna kochanie idź do gina bo to dziwne, co prawda plamienia w trakcie tabl są niby normalnne, ja nigdy nie miałam, ale skoro sytuacja się powtórzyła warto iść to skonsultować ![]()
Tattoomaniaczka ![]() Początkowa Włosomaniaczka Akcja : Zapuszczanie włosów trwa Edytowane przez Paati89 Czas edycji: 2011-02-15 o 10:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() sie gra sie ma ! ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pati skoro tak mowisz :P to chybga trzeba sie wybrac ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jedyyna Czas edycji: 2011-02-15 o 10:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.