![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
łojć zatoki - cierpimy na to rodzinnie - wszystkie baby od babci począwszy - ja (na razie ) wersja light/medium - babcia ma hardcor - powiem Ci nie wiem co pomaga z leków, jest taki moment ze juz nic - ale są jakieś Sinuprety - z tego co pamiętam punkcja - hęh, za każdym bólem zęba mam go sobie ochotę sama wyrwać, a bólem migdała tak jak dzis ochotę wyciąć - koszmar - a czy inhalacje np nad wodą z solą jakoś rozluźniają? rozrzedzają - cokolwiek ulżyją? tonący brzytwy sie chyta |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sinupet owszem, u mnie działał, ale tylko podczas brania - jak tylko odstawię, to zaraz wszystko wraca ![]() P.S. no to co ze streszczeniem? ![]() Kto? Z kim? Kto się rozpakował? Kto zaszedł? Kto się z kim zszedł, a kto rozszedł?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-13 o 13:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
To co robicie z tymi zatokami...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
rozumiem że Teraflu zatoki brała?
Sinupret i nic więcej nei znaju - wszystkie "zatokowe" są doraźne - cheba ze specjalistyczne - od laryngologa na receptę ale nie znam bo ja nie biorę - póki co To mi Rózia zrobiła niedzielę - centralnie leżem już pińcetny raz leżem, i tak na każdej stronie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-13 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Rachell, póki co to krople do nosa biore, bo to mam od choroby te zatoki...
Jak mi za 3 dni nie przejdzie, to se klamkę młotkiem roz****le i bedzie spokój. |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
Majek
![]() ![]() ![]() nic mi się nie chce ![]() ale poprzytulam chortch i zatokowców Rejcz ![]() ![]() ktoś jeszcze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czytałąm ze wiele kropli nosowych ma bardzo zły skład - niestety nei wiem które, ja to pomcna jestem, heh, ale do rzeczy są spreje do nosa - nie tanie na naturalnej soli jakiejs tam i fogle - i one maja za zadanie nawilzac, przeczyszczać, i tak rozluźniają nieco - tego jest mnóstwo - nie wiem czy pomoże ale mojej mam "puszcza" i po dwoch dniach spływania ma spokój - Nosolan - tylko to nie jest stricte na zatoki - aj bym sie kopsla na Twoim miejscu do centrum handlowego do apteki albo jak masz blizej czynną w niedzielę to blizej, zeby mi coś zaproponowały farmaceutki - a tak dorażnie to nawilzanie, wdychanie oparów z wody z solą, bocheńską najlepiej, powinno ciut zelżyc - ale to tak moze a nie musi ![]() dziękuję za przytulenie - a jak tam Kuba rozpruwacz ? znaczy sie jego robota - lepij? da rade isc do gina ? ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-13 o 13:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biere do jutra bo dłużej niż 5 dni nie każą... aż tak źle nie jest żeby po aptekach latać ale mam wk**wa ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Flo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w lidlu nie było napoju dietetycznego grejfrutowego ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-13 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wdychaj - sół jako i ja wdycham - poza tym mam kominek taki zapachowy do olejków i plus olejki antykatarowo przeziebieniowe dosypuje soli do tej wody i tak sie kadzę - mała ulga - ale zawsze kurcze jakbym miala pracę przy kompie to bym przez choroby nie zawalala a przy nauczaniu ang "mówieniem" to dupa zbita, no money - grrrrrrrrrr ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]() dla rozrywki ogloszę konkurs na czarną kieckę na wesele - szyc trza ino hyżo/chyżo (zagdaka nadziś ![]() ![]() aha - koniecznie z rękawami - mile widziane odkryte plecki |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Maja
![]() ![]() mnie też ![]() to znaczy chce mi tylko jeść ale niestety, jak się mieszka w zoo i nie zdąży się zająć zawczasu piekarnika to teraz np trzeba czekać nie wiadomo ile aż będzie można obiad zrobić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
BAN stały
|
Nadrobiłem!
![]() ![]() --- Maja! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i cycków kurzęcych i mleka i jogurtu 0% też nie było ![]()
![]() |
#4545 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety nie znam samego She Wooda ![]() ![]() Cytat:
Ale oddycha? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam już wolny piekarnik, jakbyś chciała ... ![]() Dziecię jednak zagorączkowało ponad 39 stopniowo ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hah, pytam bo nie znam Velveta - i tak sobie myślę czy by nie był tym czego szukam - tosmy sie dogadały - no ale jak niuchasz V. Forest - to skojarzenia pierwsze? bo recenzje som różne - ze las lisciasty, ze identyko z poprzednikiem - potrzebuję bardziej rześkiego she wooda ale nie tak rześkiego i zimnego jak He woody creek etc ale na rozbiórkę czuje sie skuszona - od dawna czaję się- ale nie wyhaczyłąm poza tym jakiś golden she wood jest w nowościach na 2011 ale to nas zima zastanie zanim znajdę we sklepach cheba Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-13 o 14:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za bardzo s-f, za mało horroru ![]()
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzieliłam kiedyś piekarnik i inne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie cycki były ![]() ![]() Cytat:
![]() wpadłam w szał pralniczy ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-13 o 14:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w afekcie - albo jak w tym dowcipie, wysoki sądzie, żona poślizgnęła sie i upadła plecami na nóż (i tak szesnascie razy) to ładnie u Ciebie pachnie - a ja też mam szał pralniczy - dobry dzień na prańsko - juz mi sie kończy w sumie fefnaste od rana na pełnych obrotach - tylko doładowywuję ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-13 o 14:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
My testujemy wariant 5 posiłków w ciągu dnia (zamiast 2-3), za to małe porcje lekkostrawno-niedoprawionego czegoś. Ze dwa tygodnie może uda się wytrzymać.
![]() ![]()
#4554 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja rano nawet podłogi umyłam ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() O właśnie mąż dziś zrobił sok - marchew, jabłka, ale dziecku nie bardzo smakuje ![]() No z pewnością ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-13 o 15:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |||
Zakorzenienie
|
nie wiem jak tam kameduł bosy
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ooooo pralka skończyła wirować, leeecę
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz to mogę Ci później rozpisać jak my jemy. Na razie widać,że zaczyna pomagać.
![]() |
#4559 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może być sam kmin i jarmuż, byle działoło dobrze na flaki ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-03-13 o 15:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.