Scent Bar XXIV - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 08:20   #4501
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76
Dot.: Scent Bar XXIV

Moje dziecko wstało o 6.30 Ja pospałam 2 godz dłużej.Wiosna za oknem

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 08:33   #4502
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Podobnie, nadgodzin brak, mogę się spóźnić do 15 minut bez konsekwencji, w środku dnia wyjść na spacer, zakupy, do lekarza, bez problemu i rzadko zdarza się wyjść o czasie, zwykle wcześniej Nadgodzin brak, pracy do domu nie biorę, a z okazji Dnia Mężczyzny piliśmy szampana
Co jakiś czas, jak jestem przemęczona, dochodzę do wniosku,że bym chciała taką pracę, żeby w razie potrzeby móc wyskoczyć coś załatwić w ciągu dnia, albo jeśli swoje zrobię to wyjść przed czasem. Byle robota nie była nudna.
Mniejszą pensję bym sobie wyrównała dochodami z biżu, bo wtedy bym się nie zastanawiała tylko zakładała DG. W końcu miałabym czas żeby trochę podłubać przy kolczykach.

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość

mają fajny tylko czarny kolor, ale ciasteczko nie smakuje kakaem, a nadzienie nie jest waniliowe, tylko po prostu słodkie - jak cukrowy zając

to jakaś atrapa ciasteczkowa jest. Nie lubuję takich

Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
Przeczytałam: kutasem

Muszę kupić

Ale tego towaru raczej w sklepach z herbatą nie mają chyba,że w jakichś niszowych

Relacja z testów Alterrowych:

Żel pod prysznic-myje , nie pieni za mocno, zostawia ładną skórę, pachnie przyzwoicie i nie ma koloru.Zostaje.
Szampon-myje , nie plącze. Zostaje.
Nocny krem na paszczu-rzadki, lejący, część się wchłania od razu, reszta zostaje w postaci takiego białego, mażącego się osadu, który trzeba wklepać. Wklepuje się z oporami i pioruńsko się skóra po nim lepi. Nie tłuści, tylko właśnie klei. Po obudzeniu zaobserwowano lekką opuchliznę podłoczną, liczne odciski poduszki na policzkach i koloryt prosiaczkowy --->, miejscami w kierunku nosa Rudolfa --->. Z tym delikwentem się raczej nie polubimy. Ale dam mu jeszcze jedną szansę.
Aha, i niepokoi mnie alkohol w pierwszej trójce w składzie

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 08:51   #4503
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

ad.1 a w Helu się ostatnio 3 nowe urodziły - ostatni fok, Kil, 10 marca

Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
moje japka

Cytat:

albo o 6.04
sieu zastanawiałam czy już wstałaś czy jeszcze ni poszłaś spaciu

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Co jakiś czas, jak jestem przemęczona, dochodzę do wniosku,że bym chciała taką pracę, żeby w razie potrzeby móc wyskoczyć coś załatwić w ciągu dnia, albo jeśli swoje zrobię to wyjść przed czasem. Byle robota nie była nudna.
pogrubione tyż bym kciała, nie lubię siedzieć żeby odbębnić 8h choć teraz pewnie będzie inaczej, jedna laska od inglisz odejszła, będzie mniej czasu na sieciunię, bu

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

udało mi się dorwać syrop imbirowo-cynamonowo-goździkowy Herbapolu, jak on pachnie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 09:28   #4504
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Gotowane albo delikatnie pieczone dobre są na zołądek
Ale...to trzeba mieć chory żołądek- tymczasem mogę się kamieni z gwoździami najeść i nic (tylko na muszlę trzeba uważać)

Cytat:
[/COLOR]
ad.1 a w Helu się ostatnio 3 nowe urodziły - ostatni fok, Kil, 10 marca
W drodze z Helu Wojtek po piekielnej awanturze związanej z moim (z definicji) przeciwstawianiem się Mu w tematach, które uważam za damskie (koloryzacja włosów) namówił mnie, żebym spróbowała odsiwiacza- i od tamtej pory nie używam farb!
Przedtem były foki- mgliście pamiętam

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

a w książkach Jane Austen jedzą pieczone jabłka bo są zdrowsze dla żołądka niż surowe
A, to taka niesympatyczna blondynka z telewizji, która pisze romanse o białej kiełbasię?

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Nie lubię Glosterów- mają grubą skórę, jak cerata.

Idę się "robić" na ten koncert

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 09:29   #4505
Florens
Zakorzenienie

i ja wstałam dziwnie wcześnie, bo o 8

a za oknem pięknie dzisiaj i w tv mówią, że temp. mają do 18 st. dojść

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 09:39   #4506
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Kamenie gratuluję mieszkania!
Może Polly w ramach nowej pracy zrobi Ci projekt?

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Moje dziecko wstało o 6.30 Ja pospałam 2 godz dłużej.Wiosna za oknem
moje w weekend zawsze nas budzi 6-7.00 masakra jakaś, już staramy się ją wieczorem przeciągnąć ale niewiele daje.

piękny dzień - zaczynamy sezon rowerowy

Zgadzam się z Polly i wyliczeniami - 4000 na 3 osobową rodzinę to mało, tzn starczy na wszystko co niezbędne do życia ale mało spontaniczności i kasy na wakacje, wypady, sporty, hobby itp.
Ostatnio tak liczyliśmy, żeby mieć luz i o nic się nie martwić byłoby fajnie mieć tak z 8000 zł. Ale o tym, żeby myśleć o własnym domu albo jakimkolwiek biznesie to zdecydowanie za mało.

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:12   #4507
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Pyszna ta herbata
A to idę sobie zrobić

Cytat:
Podobnie, nadgodzin brak, mogę się spóźnić do 15 minut bez konsekwencji, w środku dnia wyjść na spacer, zakupy, do lekarza, bez problemu i rzadko zdarza się wyjść o czasie, zwykle wcześniej Nadgodzin brak, pracy do domu nie biorę, a z okazji Dnia Mężczyzny piliśmy szampana

A z okazji Dnia Kobiet nie?

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ju, wiesz kogo namaluj? Siebie z chomikem Żeby uczcić Ten Moment.

Cytat:
nie ma to jak wstanie w niedziele o 7.30
Albo o 6:30 Dziecko wstało, przyszło, poleżało z nami, potem poszło gdzieś, przysnęłam, znów przyszło... potem to już było po jakiejś 1,5 h, wołam ją, cisza, nagle słyszę, że się woda w łazience leje, idę, a tam dziecko całe uwalone w farbach plakatowych, ręce, nogi, piżama... Podłoga w jej pokoju pomalowana, no i jeszcze 2 'obrazy' na kartkach namalowane (wczoraj malowała farbami, lepiła z plasteliny z wujkiem i potem wszystko pochowałam oprócz farb plakatowych, bo mój brat je położył pod ławą na półeczce i dopiero później zauważyłam i w końcu zapomniałam je schować a córcia dziś oczywiście je dostrzegła ). Trochę sie dziś rano wkurzyłam tym razem niestety

A teraz dziecko rozwiązuje Sokratesa na kompie, już się myszką nawet nauczyła operować (klikać i przytrzymać i przeciągnąć) - dopasowuje obrazki w pary, układa proste puzzle

A i jutro znów lekarz Kaszle odrywająco, ma chrypę i na dodatek dziś odkryłam, że to jej łzawienie jednego oka może być również spowodowane tym, że jej kilka rzęs przy kąciku oka się zawinęło i wlazły do oka i nie mogę tego wydostać Dziecko tylko się upłakało, a wydostać się nie da W ogóle, że lekarka jej nawet oczu tydzień temu dobrze nie obejrzała Nie wiem czy teraz znów do okulisty nie trzeba bedzie iść bo pediatra to może nie umie tego zrobić
Boże już mam ostatnio dość, jak nie katar, to ucho, to oko, to teraz jeszcze kaszel

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość

piękny dzień - zaczynamy sezon rowerowy
Własnie mówiłam wczoraj TŻ, żeby mi rower odrestaurował, szczególnie hamulce, bo tak średnio działają Tylko, że znów będę musiała sama jeździć , bo chętnych brak, ("Samotność to taka straszna... "
) a mój mąż anty sportowy totalnie

Cytat:
Zgadzam się z Polly i wyliczeniami - 4000 na 3 osobową rodzinę to mało, tzn starczy na wszystko co niezbędne do życia ale mało spontaniczności i kasy na wakacje, wypady, sporty, hobby itp.

I to chyba niezależnie od miasta. Wydaje mi się, że koszt życia jednak wbrew powszechnym stereotypom jest wszędzie zbliżony Oczywiście np w przypadku wynajmu mieszkania może być trochę wyższy
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 10:16   #4508
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Ale...to trzeba mieć chory żołądek- tymczasem mogę się kamieni z gwoździami najeść i nic
Nie trza, one dzielałają też ochronnie

Zastanawiam się , czy nie isc do parku na ptszki zapolowac

W kwestii tanich kosmetyków , kupiłam wczoraj mleczko z tonikiem i płyn micelarny Ziaji. W związku z czym dzisiaj się wymakijazuję , żeby wieczorem wyprobowac

Idę wrzucic ścierwo do garnka.
Stary 2011-03-13, 10:21   #4509
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Zastanawiam się , czy nie isc do parku na ptszki zapolowac
iść, zdecydowanie

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:51   #4510
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

i ja wstałam dziwnie wcześnie, bo o 8

a za oknem pięknie dzisiaj i w tv mówią, że temp. mają do 18 st. dojść
ja o 7.30 przy zaśnieciu o 6.00 - jets tak kiepsko że z choroby - bólu ogólno gardzielowego i wiecie no masakryzmu z tym związanego nei dało sie spac - i ja jak zwykle witam wiosne przez zamknięte okna - powiem to normalnie powiem to
KO KUFA !!!!!!!! jego mać !!!!!!

no a teraz muszę znaleźć pozytywy - - hmm posiedze w Barze, dobra resztę znajdę później

Spooro - tak mi szkoda dzieciara - dorosłego chorowanie rozwala a co dopiero dzieciaczkowe- zawsze mi ich zal w przychodni jak zdycham i świat sie nie liczy - ale jak widze takie cierpiące stworzonka to mi pęka serduszko - tak potrafię byc ludzka dla dzieci

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:

ja lubie takie twarde, kwaśnawe, białe w środku, z czerwono-zielonkawą skórką, duże, o kształcie odwróconego kanciastego ściętego stożka, chyba to gloster ale nie dam głowy poznaję po wyglądzie w każdym razie.. tylko i tak mi robią masakrę z wnętrzności, po ostatnim dochodziłam do siebie przez cały następny dzień pieczonych jeszcze nie próbowałam
i oczywiście lubię niedojrzałe papierówki i niedojrzałe antonówki, wszystko co kwaśne ogólnie i one mi wnętrzności nie masakrują..
fogle japka som najlepsze prosto z drzewa

to samo - kropka w kropkę
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 11:05   #4511
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
ja o 7.30 przy zaśnieciu o 6.00 - jets tak kiepsko że z choroby - bólu ogólno gardzielowego i wiecie no masakryzmu z tym związanego nei dało sie spac - i ja jak zwykle witam wiosne przez zamknięte okna - powiem to normalnie powiem to
KO KUFA !!!!!!!! jego mać !!!!!!

A gorączkę masz ? Byłaś u lekarza z tym gardłem? Bo rzeczywiście bardzo Ci się daje we znaki.

Cytat:
no a teraz muszę znaleźć pozytywy - - hmm posiedze w Barze, dobra resztę znajdę później
Ja przeglądam próbki (może też sobie poprzeglądaj zbiory, chyba, że masz katara mocnego i fogle zero weny, a może coś Ci podesłać na pociechę? Jakieś próbki? ) i założę może potem nowy wont wymianowy i myślę jakie perfumy na wiosnę se kupić - rozważam Mira Bai lub All About Eve ( te drugie wydają mi się bardziej intensywne, ale ja też mam katar od jakichś 2 tygodni, więc wszystko może być mylne ), łoprócz tego planuję od jakichś 3 miesięcy rozebrać She Wood Velvet Forest, teraz jeszcze doszedł Angel La Rose, może jeszcze Stellę In Two Peony i qrde chciałam orzecha czyli Bois Farine, ale czemu to takie nietrwałe chyba nie łopłaca się tego w ogóle kupować Tylko czy mi kasy na to wszystko starczy Na raz chyba nie będę przesadzać A i w ogóle ostatnio mało perfumów mi się podoba, natestowałam się ostatnio tyle tego i nic mnie nie powala, a co gorzej, to to co mi się podobało, już mi się ponudziło i rozważam jeszcze pozbycie się jakichś flach i nie będę już w ogóle czym miała pachnieć

Cytat:
Spooro - tak mi szkoda dzieciara - dorosłego chorowanie rozwala a co dopiero dzieciaczkowe- zawsze mi ich zal w przychodni jak zdycham i świat sie nie liczy - ale jak widze takie cierpiące stworzonka to mi pęka serduszko - tak potrafię byc ludzka dla dzieci

Wiesz najgorsze jest, że ona właśnie strasznie nie lubi jak jej się coś przy oczach, nosie robi Sąsiedzi to już nie wiem co o nas czasem myślą, że nie wiem co jej robimy, a my jej chcemy nos zakroplić Przez to też ma ten katar tak długo Na razie nie ma gorączki, więc idę z nią trochę na dwór, bo rzeczywiście pogoda pikna

W ogóle, odpukać, to ona jakoś bardzo nie choruje (tak poważnie w sensie), ze 2 razy w życiu może antybiotyk miała, ale ten katar ostatnio to coś długo ma. Na alergię mi to nie wygląda.
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2011-03-13 o 11:09
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 11:15   #4512
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
A gorączkę masz ? Byłaś u lekarza z tym gardłem? Bo rzeczywiście bardzo Ci się daje we znaki.

Ja przeglądam próbki (może też sobie poprzeglądaj zbiory, chyba, że masz katara mocnego i fogle zero weny, a może coś Ci podesłać na pociechę? Jakieś próbki? ) i założę może potem nowy wont wymianowy i myślę jakie perfumy na wiosnę se kupić - rozważam Mira Bai lub All About Eve ( te drugie wydają mi się bardziej intensywne, ale ja też mam katar od jakichś 2 tygodni, więc wszystko może być mylne ), łoprócz tego planuję od jakichś 3 miesięcy rozebrać She Wood Velvet Forest, teraz jeszcze doszedł Angel La Rose, może jeszcze Stellę In Two Peony i qrde chciałam orzecha czyli Boris Farine, ale czemu to takie nietrwałe chyba nie łopłaca się tego w ogóle kupować Tylko czy mi kasy na to wszystko starczy Na raz chyba nie będę przesadzać A i w ogóle ostatnio mało perfumów mi się podoba, natestowałam się ostatnio tyle tego i nic mi nie powala, a co gorzej, to to co mi się podobało, już mi się ponudziło i rozważam jeszcze pozbycie się jakichś flach i nie będę już w ogóle czym miała pachnieć
właśnie odpadam przy Mićkowym linku kocim - no po prostu miszczostwo świata

EDIT: słaćnim linku http://kotnapiecu.pinger.pl/

tak - to dobry pomysł - juz w nocy sie kciałąm za to zabrać - ale nie mam formalnie siły na focenie - nie mam siły na żadną czynnośc - strasne to - u lekarza nie byłąm bo byłąm tydzień temu i mam Bactrim na chorobę podwozia - wiec i tak go musze zreć - mam cichą nadzieję ze upiekę dwie pieczenie przy jednym ogniu i gardło i (sikawkę)

widzisz sama jak z lekarzami - dopiero jak 3 raz sie pojawisz bo infekcja sie przedłuza lub ewoluuje to zaczynają sie skrobac po głowie - a tak to łykac to i do widzenia

a ja mam perfumowy głód - na nowo obudzony - jak Ju bestie malarską - tak ja perfumową po dłuuugim impasie - no ale na razie nic nowego prawie nie weszło na półki a stare muszę wyjsc zeby poniuchac - nie nie przesyłaj próbek bo zanim dotrą to juz mam w planie wydobrzeć - ale mozesz zarzucic pomysłem co "wiosennego" warto węchnąć - choc jak masz teraz posuchę i nic Cię nie bierze to bedzie ciężko pewnie

ja cały czas chcę wycelować co jest mniej pudrowe, mniej duszne niż She Wood, i Prada Iris ale jednak w tym klimacie

czujesz różnicę między nim a Velvet Forestem ?

nawet wpadłam z DKNY edt po uszy - świat się kończy

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-03-13 o 11:26
Stary 2011-03-13, 11:24   #4513
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

mają fajny tylko czarny kolor, ale ciasteczko nie smakuje kakaem, a nadzienie nie jest waniliowe, tylko po prostu słodkie - jak cukrowy zając

---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ----------

a różne rzeczy, ja np. głównie ogórki kons, cebulę, kukurydzę itp.

---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ----------

no, pewno mata co najmniej 1 telefon mniej, mnie z kolei za samochód zdziwiło to 100 zł - nowiuśki, niepsujny i na gaz? benzynę, ubezpieczenia samochodowe, naprawy, żarówki Ogon wliczył?

bennzyna jest w punkcie dojazdy , 100 zł to opony,oleje i to co sie zepsuje, ubezpieczenie jest w oddzielnym punkcie

Cytat:

Ostatnio tak liczyliśmy, żeby mieć luz i o nic się nie martwić byłoby fajnie mieć tak z 8000 zł. Ale o tym, żeby myśleć o własnym domu albo jakimkolwiek biznesie to zdecydowanie za mało.
nom...tylko jest tak (przynajmnie u mnie) ze jak jest wecej kasy to ja sie wsciekam ze sie rozchodzi no bo przeciez powinna zostawac jakos na koncie skoro było mniej i sie zyło to czemu jak jest wiecej to nie chce zostawac? albo uda sie ze zostanie..no ale wtedy trza i tak pasa zaciskac....tak jak z tymi nartami niby wypad na 1 dzien zeby pojeźdxic to pikuś....ale po 3 wyjazdach okazało sie ze na 4 juz kasy nie ma
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 11:32   #4514
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

heloł

nadrobiłam

Odpoczywam po imprezie oczywiście nie upiłam się jakoś strasznie w przeciwieństwie do obecnych na imprezie facetów (TŻ nadal leży i się nie rusza )
Poszliśmy nawet do knajpy szaleństwo

Zjadłam dwie kanapki i dalej jestem głodna

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 11:56   #4515
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
u mnie nagranie spowodowało wytrzeszcz Victora

zmień, ja wszystkim zawsze zmieniam albo przynajmniej nazwiska dodaję, jak imię przypadkiem pasuji

Redsiu, puszczałaś Behcikowi purry?
Ad. 1 ciekawe o czym jest ta gadka.

Ad. 2 nie udało się bo ona trochę dzika więc ciągle gadaliśmy do niej Maja, Maja, że niby już zna to imię. I tak zostało...

Ad. 3 nie znałam, puściłam ale olał

Cytat:
widzisz, w ten nowej chacie właśnie to jest piekne że nie trzeba robić remontu
Haaa, naiwna... Pogadamy za tydzień jak się napatrzysz

Cytat:
Idę wrzucic ścierwo do garnka.
Nie kuś bo zgłodnieję

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 11:57   #4516
Maja102
Zakorzenienie

Stary 2011-03-13, 12:04   #4517
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
o, jezd!

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 12:07   #4518
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
nono ale wejście - łelkom back - paczę paczę i oczką przecieram czy to oby an pewno Maja - wyzej Redzik pisał o Mai i mi siem Zmajowało

co tam?

ps. poznałam Cie po podpisie

otrzepana?

nie no ja z tych kotów z pingera nie mogę - co jeden to lepszy, niewidzialne rzeczy rzondzą - niestety nie mogę się na głoś śmiać - tak boli - więc trzesę sie w śródku jak to będzie śmianie się po jakiemu?

Czas edycji: 2011-03-13 o 12:15
Stary 2011-03-13, 12:17   #4519
Maja102
Zakorzenienie

Wróciłam Z Tamtej Strony :

odzyskałam laptopa
z przeinstalowanym windowsem, gołym jak święty turecki

Aleście naprodukowali ze 100 stron
Dajcie jakieś streszczenie

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-03-13 o 12:22
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 12:32   #4520
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Wróciłam Z Tamtej Strony :
Tęskniłaś za mną?

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2011-03-13, 12:39   #4521
Pin up girl
Zakorzenienie

Dobry

Miciel, operacja wyparzanie rozpoczęta!

Czy punkcja w zaciszu domowym to dobry pomysł?
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 12:40   #4522
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Tęskniłaś za mną?
i to jak!
i za całym Barem

Uff, jak dobrze być znów wśród żywych, czuję się jak zompi po delirium

edit: Piniu, jak Ty wyładniałaś!
Stary 2011-03-13, 12:41   #4523
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Jak Ty to przetrwałaś

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 12:43   #4524
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
i to jak!
i za całym Barem

To dzisiaj pozwalam Ci pomarudzić

Stary 2011-03-13, 12:44   #4525
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Dobry

Miciel, operacja wyparzanie rozpoczęta!

Czy punkcja w zaciszu domowym to dobry pomysł?

cheba ino jesli jakiego niewiernego chopa

ale nie wyparzaj sobie oczuuuuuuuuu, ( ani gęby )
Cytat:
Jak Ty to przetrwałaś
no dokładnie, ja bez kompa 2 doby to myslałąm ze to tygodnie były

Czas edycji: 2011-03-13 o 12:46
Stary 2011-03-13, 12:46   #4526
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Jak Ty to przetrwałaś

miałam 900-stronicową "Pod kopułą" Kinga, wszystkie pendriv'y napchane filmami (podpięte pod dvd), pełno muzy na empetrójce i samouczek fińskiego

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
niewieszem

Majek widzę, że ciśnienie Ci skacze
Ty masz budowę klepsydry, więc 2-3 cm włażą Ci we wszystko proporcjonalnie i jest "w miarę" gut. A te 2-3 cm u gruszki czy jabłka to już zaczynają karykaturę tworzyć
łoo, zerknęłam na ostatnie wiadomości, a tu tamten zonk
Nie jestem klepsydra
Jestem j***ne jabłko i nie mam w pasie za dużo 2-3 cm, tylko co najmniej 17. Dobra, koniec - to tyle ode mnie w kwestii "karykatur"

P.S. zna ktoś dobre i skuteczne ćwiczenia na wyszczuplenia brzucha, talii i pleców?
Cytat:
To dzisiaj pozwalam Ci pomarudzić

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-03-13 o 12:51
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 12:49   #4527
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

miałam 900-stronicową "Pod kopułą" Kinga, wszystkie pendriv'y napchane filmami (podpięte pod dvd), pełno muzy na empetrójce i samouczek fińskiego

eeee to przyzwoity "zestaw kryzysowy"

przezorny zawsze ubezpieczony
Stary 2011-03-13, 12:51   #4528
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
edit: Piniu, jak Ty wyładniałaś!
A wcześniej to co, ropuszcz?
Stary 2011-03-13, 12:53   #4529
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
A wcześniej to co, ropuszcz?
Po 2 tygodniach bez wizażu świat od razu jest piękniejszy

Stary 2011-03-13, 12:55   #4530
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:

cheba ino jesli jakiego niewiernego chopa

ale nie wyparzaj sobie oczuuuuuuuuu, ( ani gęby )
Bo mie zatoki tak wk***iają, że się zaraz wścieknę...

Fogle, to nawracam się dietowo!
Od dzisiaj nie jem słodyczy (tylko muszę skończyć tą bitą śmietanę w szpreju co w lodówce stoi, po co ma się marnować ), nie słodzę, nie używam masła, nie jem sztucznego jedzenia z kartonów i fasoli, cebuli, apryki, kukurydzy, jabłek, kapusty i ogórów kiszonych. Poza tym nic smażonego i tłustego.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości