![]() |
#4501 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Moje dziecko wstało o 6.30
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniejszą pensję bym sobie wyrównała dochodami z biżu, bo wtedy bym się nie zastanawiała tylko zakładała DG. W końcu miałabym czas żeby trochę podłubać przy kolczykach. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Relacja z testów Alterrowych: Żel pod prysznic-myje , nie pieni za mocno, zostawia ładną skórę, pachnie przyzwoicie i nie ma koloru.Zostaje. Szampon-myje ![]() Nocny krem na paszczu-rzadki, lejący, część się wchłania od razu, reszta zostaje w postaci takiego białego, mażącego się osadu, który trzeba wklepać. Wklepuje się z oporami i pioruńsko się skóra po nim lepi. Nie tłuści, tylko właśnie klei. Po obudzeniu zaobserwowano lekką opuchliznę podłoczną, liczne odciski poduszki na policzkach i koloryt prosiaczkowy ---> ![]() ![]() Aha, i niepokoi mnie alkohol w pierwszej trójce w składzie ![]()
![]() |
#4503 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sieu zastanawiałam czy już wstałaś czy jeszcze ni poszłaś spaciu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- udało mi się dorwać syrop imbirowo-cynamonowo-goździkowy Herbapolu, jak on pachnie ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | ||
Zakorzenienie
|
Ale...to trzeba mieć chory żołądek- tymczasem mogę się kamieni z gwoździami najeść i nic (tylko na muszlę trzeba uważać)
![]() Cytat:
Przedtem były foki- mgliście pamiętam ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Nie lubię Glosterów- mają grubą skórę, jak cerata. Idę się "robić" na ten koncert ![]()
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
![]() i ja wstałam dziwnie wcześnie, bo o 8 a za oknem pięknie dzisiaj ![]() ![]()
![]() |
#4506 |
perfumowy zawrót głowy
|
Kamenie gratuluję mieszkania!
Może Polly w ramach nowej pracy zrobi Ci projekt? moje w weekend zawsze nas budzi 6-7.00 masakra jakaś, już staramy się ją wieczorem przeciągnąć ale niewiele daje. piękny dzień - zaczynamy sezon rowerowy ![]() Zgadzam się z Polly i wyliczeniami - 4000 na 3 osobową rodzinę to mało, tzn starczy na wszystko co niezbędne do życia ale mało spontaniczności i kasy na wakacje, wypady, sporty, hobby itp. Ostatnio tak liczyliśmy, żeby mieć luz i o nic się nie martwić byłoby fajnie mieć tak z 8000 zł. Ale o tym, żeby myśleć o własnym domu albo jakimkolwiek biznesie to zdecydowanie za mało.
#4507 | |||
Zakorzenienie
|
A to idę sobie zrobić
![]() Cytat:
A z okazji Dnia Kobiet nie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Albo o 6:30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz dziecko rozwiązuje Sokratesa na kompie, już się myszką nawet nauczyła operować ![]() ![]() A i jutro znów lekarz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boże już mam ostatnio dość, jak nie katar, to ucho, to oko, to teraz jeszcze kaszel ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Własnie mówiłam wczoraj TŻ, żeby mi rower odrestaurował, szczególnie hamulce, bo tak średnio działają ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
I to chyba niezależnie od miasta. Wydaje mi się, że koszt życia jednak wbrew powszechnym stereotypom jest wszędzie zbliżony ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się , czy nie isc do parku na ptszki zapolowac ![]() W kwestii tanich kosmetyków , kupiłam wczoraj mleczko z tonikiem i płyn micelarny Ziaji. W związku z czym dzisiaj się wymakijazuję , żeby wieczorem wyprobowac Idę wrzucic ścierwo do garnka.
![]() |
#4510 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
KO KUFA !!!!!!!! jego mać !!!!!! no a teraz muszę znaleźć pozytywy - - hmm posiedze w Barze, dobra resztę znajdę później ![]() Spooro - tak mi szkoda dzieciara - dorosłego chorowanie rozwala a co dopiero dzieciaczkowe- zawsze mi ich zal w przychodni jak zdycham i świat sie nie liczy - ale jak widze takie cierpiące stworzonka to mi pęka serduszko - tak potrafię byc ludzka dla dzieci ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() to samo - kropka w kropkę |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A gorączkę masz ? Byłaś u lekarza z tym gardłem? Bo rzeczywiście bardzo Ci się daje we znaki. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz najgorsze jest, że ona właśnie strasznie nie lubi jak jej się coś przy oczach, nosie robi ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle, odpukać, to ona jakoś bardzo nie choruje (tak poważnie w sensie), ze 2 razy w życiu może antybiotyk miała, ale ten katar ostatnio to coś długo ma. Na alergię mi to nie wygląda.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-13 o 11:09 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: słaćnim linku http://kotnapiecu.pinger.pl/ tak - to dobry pomysł - juz w nocy sie kciałąm za to zabrać - ale nie mam formalnie siły na focenie - nie mam siły na żadną czynnośc - strasne to - u lekarza nie byłąm bo byłąm tydzień temu i mam Bactrim na chorobę podwozia - wiec i tak go musze zreć - mam cichą nadzieję ze upiekę dwie pieczenie przy jednym ogniu i gardło i (sikawkę) widzisz sama jak z lekarzami - dopiero jak 3 raz sie pojawisz bo infekcja sie przedłuza lub ewoluuje to zaczynają sie skrobac po głowie - a tak to łykac to i do widzenia a ja mam perfumowy głód - na nowo obudzony - jak Ju bestie malarską - tak ja perfumową po dłuuugim impasie - no ale na razie nic nowego prawie nie weszło na półki a stare muszę wyjsc zeby poniuchac - nie nie przesyłaj próbek bo zanim dotrą to juz mam w planie wydobrzeć - ale mozesz zarzucic pomysłem co "wiosennego" warto węchnąć - choc jak masz teraz posuchę i nic Cię nie bierze to bedzie ciężko pewnie ja cały czas chcę wycelować co jest mniej pudrowe, mniej duszne niż She Wood, i Prada Iris ale jednak w tym klimacie czujesz różnicę między nim a Velvet Forestem ? nawet wpadłam z DKNY edt po uszy - świat się kończy ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-13 o 11:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bennzyna jest w punkcie dojazdy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() nadrobiłam ![]() Odpoczywam po imprezie ![]() ![]() Poszliśmy nawet do knajpy ![]() ![]() Zjadłam dwie kanapki i dalej jestem głodna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Ad. 2 nie udało się bo ona trochę dzika więc ciągle gadaliśmy do niej Maja, Maja, że niby już zna to imię. I tak zostało... Ad. 3 nie znałam, puściłam ale olał ![]() Cytat:
![]() Nie kuś bo zgłodnieję ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
![]()
#4518 |
Zakorzenienie
|
nono ale wejście - łelkom back - paczę paczę i oczką przecieram czy to oby an pewno Maja - wyzej Redzik pisał o Mai i mi siem Zmajowało
co tam? ps. poznałam Cie po podpisie ![]() ![]() otrzepana? nie no ja z tych kotów z pingera nie mogę ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-13 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam Z Tamtej Strony
![]() odzyskałam laptopa z przeinstalowanym windowsem, gołym jak święty turecki ![]() Aleście naprodukowali ze 100 stron ![]() Dajcie jakieś streszczenie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-13 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Miciel, operacja wyparzanie rozpoczęta! Czy punkcja w zaciszu domowym to dobry pomysł? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
i to jak!
![]() i za całym Barem ![]() Uff, jak dobrze być znów wśród żywych, czuję się jak zompi po delirium ![]() edit: Piniu, jak Ty wyładniałaś! ![]()
#4523 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cheba ino jesli jakiego niewiernego chopa ale nie wyparzaj sobie oczuuuuuuuuu, ( ani gęby ![]() no dokładnie, ja bez kompa 2 doby to myslałąm ze to tygodnie były ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-13 o 12:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
![]() miałam 900-stronicową "Pod kopułą" Kinga, wszystkie pendriv'y napchane filmami (podpięte pod dvd), pełno muzy na empetrójce i samouczek fińskiego ![]() Cytat:
![]() Nie jestem klepsydra ![]() Jestem j***ne jabłko i nie mam w pasie za dużo 2-3 cm, tylko co najmniej 17. Dobra, koniec - to tyle ode mnie w kwestii "karykatur" ![]() P.S. zna ktoś dobre i skuteczne ćwiczenia na wyszczuplenia brzucha, talii i pleców? ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-13 o 12:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Po 2 tygodniach bez wizażu świat od razu jest piękniejszy
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fogle, to nawracam się dietowo! Od dzisiaj nie jem słodyczy (tylko muszę skończyć tą bitą śmietanę w szpreju co w lodówce stoi, po co ma się marnować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.