|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Zmainy składu bardzo sie obawiam. Pomarańczowe Solutions teraz będzie dla suchej skóry... robię wiec zapasy steraj wersji. Z nowej może spróbuje tylko do tłustej i mieszanej.... nic więcej dla mnie nie będzie
![]()
|
#4532 |
|
Zadomowienie
|
To będzie wymiana całej serii??
nawet toników bez alkoholu niebieskich nie będzie? kremy inne i wszystko wszystko?
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Na katalogowym siedzi 50 osób i jak tu wrzucić fotki
|
#4534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- normlanie wchodza bo polowa to chyba nie wie ze trzeba rozdzielczosc zmienic, najlepiej na 800x600
|
|
|
|
|
#4535 |
|
Rozeznanie
|
Amigagdynia chyba opisałaś nie srebrny Cleraskin tylko ten biały z zielonym,on jest taki mocno mentolowy,odświeżający,fa jnie drapie i ja go polecam pod warunkiem że nie masz cery naczynkowej
![]() Myslalam o clearskin professional
|
|
|
|
#4536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam cerę tłustą - mieszaną Sucha skora - dla której teraz będzie pomarańczowe a tłusta mieszana to dwa przeciwieństwa. Pomarańczowa stara świetnie nawilżała i likwidowała podrażnienia. Przynosiła mi ulgę na twarzy była świetna Teraz taki psikus ![]()
|
|
#4537 |
|
Rozeznanie
|
Upieram sie przy swoim zainstaluj sobie program adobe reader tez tak kiedys mialam
|
|
|
|
#4538 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
nie wiedziałam że Professional też jest taki chłodzący mentolowy![]() Złożyłam wreszcie zamówienie z 05 ![]() Dorzuciłam w ostatniej chwili róż Soft Plum,a ponieważ nie mam różowych szminek-bo nie cierpię wklepałam kilka różowych próbek na spróbowanie-jedynie UCR frozen rose miałam kiedyś i jest pięęękna |
|
|
|
|
#4539 |
|
Raczkowanie
|
Czyżby czekali na nowy katalog ?
|
#4540 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis odpoczywam od kremu na przebarwienia i wklepalam sobie kuracje nawilzajaca - ona naprawde jest rewelacyjna siedze przed kompem i czuje jak mi ladnie pielegnuje cere
|
|
#4542 |
|
Zadomowienie
|
Słuchajcie wysłałam dziś zamówienie z 5 a nie opłaciłam jeszcze 4. Wstrzymają mi paczkę?
|
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też dziś święto paczki
torebka talia - super tylko ciekawe, jak będzie z wytrzymałością ![]() samoopalacz - intensywny kokosowy zapach ... bardzo intensywny ładnie nadał delikatną opaleniznę, no i rozświetla, bo dużo w nim świeciących drobinek ... dla mnie póki co super ![]() no i poniuchałam próbki nowego zapchu reese w. - zakochałam się na dzień dzisiajszy ten love of the fullest cośtam jest dla mnie numerem 1 z dostępnych zapachód avon a więc dopisuję do listy z 06 mam nadzieję, że jeszcze jakaś klientka zamówi, żeby mieć większy upust ... albo sama odrazu dwie zamówię ![]() a no i wypróbowałam dziś pierwszy raz serum rozświetlające do twarzy PS sake&ryż - pięknie się wchłania i skóra odrazu taka gładziutka po nim
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-03-29 o 21:37 |
|
|
|
#4544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4545 | |
|
|
no to chyba oczywiste że skoro masz po nim więcej syfków,to nie tak ma być,widać nie jest dla Ciebie
Cytat:
no to dałaś mi nadzieję na nowy zapach Reese,bo większości się nie podoba,zamówilam próbki i jestem go ciekawa strasznie u mnie święto paczki dopiero 5-6 kwietnia...tak mi smutno że zawsze jestem za Wami ![]() Dziewczyny tylko uważajcie na samoopalacze,a dokładnie na smarowanie nóg...jeszcze się nie spotkałam zeby komuś się udało równomiernie na nogi położyć,to wbrew pozorom trudne
|
|
|
|
|
#4546 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie opisane jest to w HT 7 ... o tonikach na razie nie wiadomo... chociaż w rosyjskiej 8 można co nieco już podejrzeć Nie jestem z okręgów trendujących, my narazie mamy wyprzedaż starej serii Solutions
Praca Studia Perfumoholizm )Zwierzątka duże i małe Edytowane przez EvaBS Czas edycji: 2011-03-29 o 21:55 |
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uf, udało mi się zjeść kilo pomarańczy, a jak teraz mi ładnie w pokoju pachnie Od razu przypomniała mi się seria Naturals Kwiat Pomarańczy, pamięta ktoś?
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-03-29 o 21:55 |
|
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli jeszcze masz czas na zapłacenie faktury to ci wyślą, chyba, że ci minął to wtedy zablokują Ci zamówienie i wyślą wtedy kiedy uregulujesz zapłatę. Aktualnie ja tak mam czekam, aż łaskawie mi zaksięgują wpłatę.
|
|
#4549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jutro dostanę próbki i mam nadzieję że mnie nie rozczarują
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do rozprowadzania - nadaje delikatny kolorek, więc mam nadzieję, że aż tak chamsko nie będzie tych moich smug widać ![]() może teraz poćwiczę zanim z gołymi nogami na światło dziennie wyjdę co do zapachu - ja jestem zachwycona ... naprawdę .... ale co nos to inna opinia ... większość dziewczyn na forum zachwycało się perceive dew, których ja nie jestem w stanie znieść ...
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-03-29 o 21:58 |
|
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie z Avonu to nie mam swojego debeściaka, no chyba, że przywróciliby Wink, bo kocham takie zapachy
|
|
|
#4552 | ||
|
|
Cytat:
![]() I popieram,wypróbuj wcześniej na nogach najczęściej wiecie jak zalecają? zmieszać go z balsamem do ciała,efekt będzie później,bo po pierwszym razie nie będzie widać,po drugim-trzecim,ale podobno równomierniej będzie![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
Perceive Dew jest do zniesienia,ale nie zachwycam się nim,ot świeżak na ciepłe dni,podejrzewam że mi się znudzi po połowie flakonu Mój debeściak na dzień dzisiejszy to oczywiście FAD |
||
|
|
|
#4553 |
|
Zadomowienie
|
Mam jeszcze czas to się załapię. Dzięki
|
|
|
|
#4554 |
|
Raczkowanie
|
Moje wnioski po 'święcie paczki'
-korektor rozświetlający cienie pod oczami CUDO - olejek w sprayu wzmacniający opaleniznę, narazie nie wiem jak działa ale pachnie nieziemsko -Pur blanca bloosom POEZJA - TTA diamond też jest fajne: bardzo kwiatkowe -błyszczyk iced pink: lekki jasny przybrudzony chłodny róż, prezentuje się ładnie - jogurty naturalsa z demo, konsystencja dobra, zapach jeszcze lepszy - z netto balsam truskawka i guawa jeszcze nie wiem jak nawilża ale pachnie 'przednio' ![]() -bransoletka Keirra jest bardzo odpustowa, kawał blachy (cienkiej blachy) przycięty, choć bardziej to wygląda jak pomalowany plastk, dość duża raczej na tęgą rękę, będę ją odsyłać bo jest masakryczna, można ją też w rękach zgniatać - naszyjnik Keirra już trochę lepszy, mama sobie go zostawiła, trochę błyszczy, wygląda w porządku - scentini pomarańczowe to raczej dobrzy olejek do ciała z przyjemnym zapachem, - MAMBO MELON (wkońcu na własność, nie będę podkradać siostrze) -Balerina- zastanawiam się ile warstw trzeba pomalować, żeby krył, a do francuza jak znalazł, i wydaje mi się, że schnie wolniej od Mambo Melon i rose Quartz, nie wiem dlaczego - zestaw do pedikiuru: w skład wchodzą dwa drewniane patyczki, nożyczki do skórek, pumeks ze szczoteczką po drugiej stronie wszystko wpakowane w kosmetyczkę, ja bym sobie tego nie wzieła bo 'strasznie ubogo wygląda' zobaczymy co klientka powie I to na tyle, biegnę spać jutro kolokwium, a potem coś czuję, że mnie na seminarium do tablicy weźmie. papatki. PS. kochane 'pomęczcie', trendujące koleżanki o 8
|
|
|
|
#4555 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez wrzucilam roz russet. Kolor w 100% rzeczywisty wiec warto spojrzec na katalogowy
|
|
|
|
#4556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jak szalałam w katalogu 5 to na całego i zamówiłam to też. Szkoda że nie ma próbek FAD... kusi, kusisz.. i nie wiem co zrobić....
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam samo, powstrzymuje mnie to, że nie lubię samego Far Away. Zrezygnować wtedy?
![]() Ej, chodzie zrobimy jakiś zlot konsultantek z naszego wątku i przy okazji wszystkie kosmetyki zabierzemy. Wynajmiemy cały hotel i będziemy robić sobie SPA, makijaże i inne bzdety
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4558 |
|
|
też go będę mieć-mam nadzieję-ma zielone światło
Boję się namawiać bo to różnie z zapachami bywa...ja też kupiłam w ciemno bo koleżanki na wizażu namawiały Dzisiaj byłam nim spryskana w pracy,i jedna koleżanka mówiła że pięknie pachnie,pytałam z czym się jej kojarzy,a ona na to że z "piękną czystą kobietą świeżo po kąpieli,pachnącą pianą i balsamem do ciała"
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-03-29 o 22:35 |
|
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale masz to chyba na wlasne zyczenie ![]() nie ma w Krakowie COKu, paczkomatow czy oddzialu InPost?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

)

wklepałam kilka różowych próbek na spróbowanie-jedynie UCR frozen rose miałam kiedyś i jest pięęękna
siedze przed kompem i czuje jak mi ladnie pielegnuje cere 

czekam, aż łaskawie mi zaksięgują wpłatę.