|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
ja jestem ciekawa cen tych kremów solutions w k8
![]() i ciekawe czy zmienili skład |
|
|
|
#4442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam 8.. jestem zwykly okreg. Ogladalam tylko na rosykskim ![]() Zazwyczaj wychodzi bardzo podobnie. Zawsze mozna sobie zobaczyc mniej wiecej ile jakas nowosc bedzie kosztowala. Gdzie ona jest? szukam i nie widze. |
|
|
|
|
#4444 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4446 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też 29 październik A ten zestaw AvonSun Z AM6 jest limitowany czy nie?? Edytowane przez Wiolkaa93 Czas edycji: 2011-03-29 o 16:13 |
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4451 |
|
Raczkowanie
|
Tak tego też się na da kliknąć, ani w te inne zakładki na dole :/
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- No właśnie niczego |
|
|
|
#4452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no ja nie jestem tym zachwycona.. nawet jesli bym miała brać co katalog 20szt czyli za 15zł i pomnozyć to przez 17 to już niezła cyfra wychodzi. A ja biorę zwykle pakiet 50szt czyli katalogi za 25zł to już całkiem straszna cyfra po przemnożeniu przez 17. Ja wiem że dla nich lepiej bo kasa od razu i planować produkcję katalogów mogą - a tak dużo się marnuje, jeśli my nie bierzemy tyle co naprodukowali Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-03-29 o 16:30 |
||
|
|
|
#4453 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przejrzałam na biegu jednym okiem kat.08 i wiecie co...nie widzę w nim NIC ciekawego ale popatrzę dokładniej
|
|||
|
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skoro nie da ci się kliknąć i sprawdziłaś wszystkie przeglądarki (a jakie już sprawdziłaś?) to mi to niestety wygląda na atak robali - jeżeli problem dotyczy jednego komputera, a poza tym masz swojego lidera (informacje o nim masz na strefie, w zakładce "dane personalne"/ kontakt i wsparcie ) jesli nie mozesz tych danych znaleźć, to może masz gdzieś zapisane, przecież wiesz z kim podpisywałaś umowę. Lider ma obowiązek drugi raz spotkać się z Tobą przed złożeniem Twojego pierwszego zamówienia i Ci pokazać jak działa strona konsultantki |
|
|
|
|
#4455 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny w tak pięknym słonecznym dniu chciałam Wam tylko powiedzieć ze jestem w totalnym szoku... robiłam zamówienie w piątek, dostawę regularną mam na czwartek a tu przed chwilą paczka mi przyszła... tak się ciesze...
zamawiałam te perfumy pur blanca blossmon i powiem Wam ze bardzo żałuje ze zamówiłam tylko jedną sztukę bo jak dla mnie ślicznie pachną.... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4457 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4458 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
popieram
mam już fakturkę i kremy do stóp z netto są dostępne
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4460 |
|
Spiritus Movens
|
Witam Was Dziewczynki
Wczoraj dostałam ostatnią paczkę z kat04 I stwierdzam, że:1. Kremowy żel pod prysznic Moonlight w pierwszej chwili pachnie jak świeżo wyciśnięty sok z marchewki, takiej słodkiej A ja bardzo lubię marchewkę, dlatego jeszcze nie raz go zamówię 2. Perłowa kuracja do paznokci jest ogólnie taka sobie Paznokcie wyglądają co prawda ładnie, mają matową perłową powłokę, zachowują naturalny swój kolor (nie są ani przesadnie różowe, ani żółte czy sine - jak to bywało po innych tego typu kuracjach z innych firm). Ale dziś po zmywaniu naczyń kuracja złuszczyła mi się do połowy paznokcia I z tego względu nie wezmę jej więcej Btw. Wbrew niektórym opiniom szybkoschnące lakiery do paznokci Avonu nie schodzą mi tak szybko, wytrzymują dobre 3 dni pomywania )Aha, zamówiłam na gratisy Odżywcze Masło do Ciała z AM za 5,90zł i po achach i ochach zebrałam kilka zamówień na kat05 na pełnowartościowy produkt I mam pytanko: Czy te pojemniki na masło 200ml są szklane czy plastikowe?
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
był już kurier
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czytalam ze ktos tam stosowal go punktowo musze sprobowac czy tak bedzie dzialac? |
|
|
|
|
#4463 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też się zdziwiłam, że avon tego nie zrobił.. ale wychwalały tam to O.. |
|
|
|
|
#4465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a dzis jeszcze te ankiety super, moze cos w koncu bedzie sie dzialo, pisalam e-miala z wsprawie brakow napisali mi ze cos tam poiwekszaja i ma ich nie byc no zobaczymy |
|
|
|
|
#4466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam dziś święto mini paczki Z kredek Arabian Glow jestem tak w połowie zadowolona, po pierwsze kolory są inne (miałam napisaną erratę na ten temat w fakturze) i kolor fioletowy ciężko się nakłada, turkusowy za to bardzo ładnie. Potem wrzucę zdjęcia jak tylko znajdę kabel od komórki Pamiętacie jak pytałam się o waniliowe perfumy dla mojej klientki? Okazało się, że bardzo spodobał jej się Perceive i go sobie weźmie Ale walnęłam wczoraj byka przy składaniu zamówienia
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-03-29 o 17:38 |
||
|
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinno tak być, że kody są ważne przez całą akcje, dopytam ich
|
|
|
|
|
#4468 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4469 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() zamawiam tlkyo dla siebie wiec dupcia hehe
|
||
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Doczekałam się w końcu kuriera, w dodatku pierwszy raz od chyba pół roku przyjechał dzień wcześniej niż w terminie
Powiem wam ze trochę rozczarowałam się kolczykami Kemi myślałam ze te kwiatki będą trochę mniejsze na szczęście pasują do okularów Sadira więc jakoś je znoszę Nowy krem do twarzy AC z wyciągiem ze słonecznika i wit C strasznie tłusty mam wrażenie że wysmarowałam twarz kremem do rąk To na razie tyle ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Jaki odcień zamówiłaś??
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.

I z tego względu nie wezmę jej więcej
myślałam ze te kwiatki będą trochę mniejsze