![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Butter chyba o tych samych trutkach mówimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Emilko, gratuluję
![]() Butter, masakra z tymi molami :/ Właśnie wróciłam z budowy, czyli z nieotwartej jeszcze części CH ![]() ![]() Ja z kolei rano jestem od razu gotowa do działania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() Butter, moja mama też walczyła z molami spożywczymi, długo, ale udało się. Konieczne było odsuwanie a nawet rozkręcanie szafek, oczywiście pozbycie się wszelkich sypkich produktów ("źródłem" były suszone migdały chyba). |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam w kuchni puszki metalowe i jak na razie tam nic nie wpełzło. (albo o tym nie wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() żadne lepy i pułapki nie pomagały. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zadomowienie
|
Emilko gratuluję awansu
![]() Co do godziny zajęc to stanowczo zbyt wczesna dla mnie, ja rano się długo rozkręcam. Sama chętnie bym pochodziła na konwersacje bo zauważam, że z braku kontaktu z językiem mówionym lekko się cofam, czasem gadam sama do siebie żeby kompletnie nie zapomnieć ![]() Może uda mi się pogodzić udzielanie korepetycji, mam chętnego ucznia ale poziom raczej mało wymagający. Butter zdjęcia na tym blogu są takie, że od samego patrzenia człowiek czuje ten zapach pyszności. Zaciekawiło mnie to ciasto buraczane, jeszcze nie spotkałam się z dodawaniem buraków do deseru w jakiejkolwiek formie ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
Ja też jak już wstanę, to po prostu działam
![]() ![]() ![]() Niu, fajnie, że masz chętnego na korepetycje, nie tylko odświeżysz język, ale i wpadnie kieszonkowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Wtajemniczenie
|
ja się zwykle długo rozkręcam. ale np. dzisiaj 6 h snu. zero kawy i żyję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cześć,
dla mnie poranne wstawanie to jakiś koszmar ![]() ![]() ![]() Moja idealna godzina do wstawania to 9 ![]() Cytat:
![]() Butter współczuję,choć nie wiem co to est.Ja miałam mrówki w aucie-masakra! Koniecznie wrzuć pizzę na bloga ![]() Moja koleżanka z pokoju w pracy ma chorobowe znowu nie będę mogła się pozbierać.Niedawno była na urlopie ponad dwa tygodnie, teraz chora ![]()
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2011-10-11 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Emilko gratuluję
Moje spanie i wstawanie ostatnio nieco zaburzone. Przyznam że jak mały robi tak jak ostatnio 3-4 pobudki przez noc to rano jestem delikatnie mówiąc wściekła ![]() W lato jak wstawaliśmy karmić małego o 5 to już nie zasypiałam bo mi się nie chciało- czytałam książki zwykle. Teraz jak jest ciemno to śpię jeszcze do 7. Chociaż jestem wtedy gorzej niewyspana niż wcześniej. Ale ja szybko padam spać, 21-21.30 max. A zdarza mi się już po 20 jak jest ciężki dzień ![]()
#4541 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja polecam Katmandu http://www.katmandu.com.pl/ wystroj jest slabiutki, ale zarcie pyszne. Na odwrot jak na starowce ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, walka trwa!
Jak odsunęliśmy szafkę, to myślałam, że się przewrócę! Wszystko, co było wytłukłam, żarcie wyrzuciłam. Kupiłam 2 różne trutko-pułapki...część już porozkładałam...Mam dość. Jak to nic nie da, to chyba wywieszę białą flagę i oddam im kuchnię ![]() Wstawiłam na bloga przepis na pizzę, dla zainteresowanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
hej.
niuniuniau wszystkiego najlepszego ![]() wczoraj zrobiłam krem pomidorowy - szukam przepisu idealnego dla mnie lekko słodkiego ale też i pikantnego. czy któraś ma dobry przepis ? ten jest prawie idealny ale to jeszcze nie to ![]()
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
cześć
Niuniu, wszystkiego dobrego, niech się córka dobrze rozwija, a przede wszystkim rozwiązania przejściowych mam nadzieję kłopotów z kasą i jak najlepszej relacji z tż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Niuniu, wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i pomyślności, dobrych relacji z mężem, pociechy z córeczki no i spełnienia wszystkich marzeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
heloo
Niuniu wszystkiego najlepszego ![]() Butter oby to one flagę wywiesiły!! ------------- Byłam wczoraj na poszukiwaniach czegoś na grzbiet w ogromnym outlecie- we wszystkim wyglądam jak serdelek ![]() Wróciłam więc wściekła do domu, zjadłam resztki pizzy, poprawiłam ciastem czekoladowym z gruszkami, zagryzłam to pistacjami i malinami i poszłam spać. Nic ze mnie nie będzie ![]() Mówcie do mnie serdelek ![]()
#4547 | ||
Zakorzenienie
|
o kurcze, jestem pełna podziwu że zdecydowałaś się na tak wczesną porę. Chciałabym pójść za twoim przykładem, może przejście z czasu letniego na zimowy mi to ułatwi.
Cytat:
![]() Cytat:
niuniuniau, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin - zdrowia, szczęścia, spełnienia w roli mamy, kochanki, gospodyni domowej i bizneswomen! w końcu udało mi się zdążyć z życzeniami |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie przesadzaj, zapiszesz się zaraz po porodzie na magic bar i nie dość, że będziesz w dobrym humorze, to raz dwa zrzucisz cały nadbagaż |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra , dobra..co będzie za rok to będzie. Teraz jest teraz, a ja nie mam w czym po bułki pójść. Mam 10 okryć wierzchnich na teraz- nic na mnie nie wchodzi. I to nie to że na brzuchu się nie zapina- to, to by mnie cieszyło. Nie wchodzi na ręce , opina cycki, boczki i dupę.- no MASAKRA. Sorry że ja tak męczę tym tematem- ale to do mnie straszna trauma ![]() Dobra, Serdelek idzie się nasmarować kremem na rozstępy ![]()
![]() |
#4550 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Emilko gratuluję ![]() Niuniu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i szczęśliwego pożycia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To by było dobre bez względu na wielkość brzucha, nawet później |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Cześć! (specjalne pozdrowienia dla Sedelka
![]() Niuniu, spełnienia marzeń, spokoju ducha, zdrowia i radości ![]() Dopiero teraz podoba mi się mój kolor włosów, musiał się trochę sprać. Dziś głownie mam pracę na innym komputerze (iMac ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Tak w ogóle zostałam zbesztana przez moich współpracowników (parkę małżeńską) ![]() Po jakimś czasie przyszedł kumpel i mnie ochrzanił, że go zakablowałam ![]() Uważam, że jeśli miałam coś powiedzieć, to powinna mnie koleżanka uprzedzić, albo siedzieć na dupie i czekać na telefon - szef przeważnie dzwoni rano, bo sam przychodzi dopiero później. |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Niuniu najserdeczniejsze życzenia!!! Szczęścia, miłości, spełnienia marzeń ![]() ![]() ![]() Wczoraj spotkałam się z długo niewidzianą koleżanką, było przemiło... Też muszę wybrać się do fryzjera, już mam odrost i sprany kolor. Może jednak ściągnę ten kolor i zrobię blond... albo wrócę do brązu ![]() Asiuk nie przejmuj się, uważam, że nie można od nikogo niczego wymagać, jeśli się wcześniej nie poczyniło ustaleń... ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Dzięki dziewczyny za gratulacje, jutro zaczynam. ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wp...... muffinkę i się zastanawiam, czy nie lecieć po drugą.
Pierwszy raz na nie natrafiłam dziś w moim warzywniaku, do którego chodzę po śniadanie. Były jasne i kakaowe, na wierzchy krem idealny. Aż mi ślina leci na myśl o tym |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Serdelku, Misiek ma rację. Zainwestuj w ponczo lub kapę
![]() ![]() Żartuję, to na prawdę dobry pomysł ![]() Asiuk, w ogóle się nie przejmuj taką gadką. Jakaś dziwna ta koleżanka...mogła Cię uprzedzić i tyle... ![]() A ja ogólnie jestem głodna - nie wiem na co mam ochotę nawet... Mam sałatkę, więc chyba zaraz ją wszamam.... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Niu wszystkiego najlepszego ![]() Serdelku teraz idzie zima więc tak jak dziewczyny napisały, wszelkie okrycia dozwolone. To jest ciąża więc się nie łam, potem szybko zrzucisz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę patrzeć na ten okropny wyraz "serdelek"
![]() Zlitujcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
A mnie dziś czeka ważny dzień, ten z klubu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.