![]() |
#4531 |
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
a byłaś już w tej nowej galerii u nas?
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę obejrzeć nowy PLL!! ![]()
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Polka Ogarniaczka
|
ohh, szkoda, że mi teraz piszesz, a moi jutro pracują, hmm, może pogadam z nimi i ich spytam czy mogę się z Tobą zabrać, byłoby miło chociaż potowarzyszyć i ogarnąć te nowe miejsca
#4535 |
Zakorzenienie
|
o kurczę, nieesia już wyszła za mąż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Wetnę się, ale czy któraś z Was ma sprawdzony przepis na dobry biszkopt?
![]()
#4537 |
Zakorzenienie
|
ta z YT?
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Już widzę filmik ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi sie ostatnio snilo, ze nowa plyta Closterkellera byla w sprzedazy z nowym numerem Playboya ![]() ![]() carmi - stwierdzilam, ze nie mam nic do kawy i pieke znow chlebek bananowy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Twierdzę, że nie da się wyogólnić: "koty są wredne, fałszywe", "koty są szczere", bo holender to są osobne jednostki i mają swoje charakterki już od urodzenia. Ja miałam obydwa typy
![]() ![]() ![]() ![]() Przyszły dzisiaj bratu kraby wampiry. Sympatyczne takie małe. Poza tym chomik zdycha, trochę mi go szkoda, ale w sumie sprawiedliwość go dosięgła. Chomik morderca z niego, bo zagryzł na śmierć kumpla z klatki (choć ponad rok super się dogadywał z tym drugim). Bisia, to już jutro ![]()
#4540 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Bisia gratulację z powodu 9 rocznicy ![]()
#4541 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma sprawy ![]() Tylko ja teraz jestem niemobilna - więc będę wykorzystywać autobusy/nóżki ![]() I pewnie będę jakoś po południu - pociąg jest około 12tej na miejscu, po kwiatki będę łazić w niedzielę. I potrzebuję dwóch sukienek i bucików ![]() Na chrzciny i na kolację po ślubie - przy czym na chrzciny ostatecznie jakaś się znajdzie ![]() Ja radzę odwiedzić co najmnej TK Maxx tam mają uświadomione ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() Ja miałam, ale nie mam - był na 10 jajkach ![]() Może jak pojadę do domu to się uda odkopać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
dobra jest mi strasznie niedobrze zaraz będę
![]() Do tego wszystko i wszyscy mnie drażnią ![]() Chyba muszę poszukać czegoś na uspokojenie bo nie wiem jak dam radę przeżyć dzisiejszy dzień... ogólnie czuję się tragicznie i fizycznie dziękuje za uwagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
już popierogowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja wprawdzie miałam styczność z kotami parę lat temu, ale dużo z nimi przebywałam i każdy był inny. jeden nigdy mnie nie drapnął, nie zrobił nic gwałtownego i lubił ludzi, drugi chodził swoimi drogami, rzadko dawał się głaskać i w ogóle lepiej nie podchodzić ![]() ![]() jednak ja sama nie wzięłabym kota bo to rosyjska ruletka czy będzie taki, czy inny Cytat:
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- widzę, że wątek nam się kończy i jak pobalujemy na weselu Bisi, to trzeba będzie nowy zakładac ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |||
Zakorzenienie
|
Wszelkie zastrzeżenia do mojego ojca - wybierał imię
![]() Cytat:
A czego ona nie zeżarła... 2 dni temu zjadła plaster z nogi, po wycięciu guza i dopiero przed chwilą go ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mordka boksera jest słit i dla mnie zawsze będzie ![]() Oto dowód na słitaśność: http://www.youtube.com/watch?v=d69Wj4VdP-o Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do kotow to moja Lilith jest polaczeniem tych 3 co opisalas - czasem pol dnia siedzi na kolanach, ale jest dzikus i nie podchodzi do nikogo poza mna a czasem caly dzien spedza schowana w kanapie - jakos od tylu tam wchodzi albo gdzies na jakiejs wysokiej szafce - szczegolnie jak sa jacys goscia i nie daje sie nikomu dotknac w zasadzie oprocz mnei - a czasem ma ADHD i lata po calym mieszkaniu...
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Kot mojego TŻ w ogóle daje się głaskać jak ma ruję :P podobno teraz nawet się ze szczeniakiem dogaduję
![]()
#4548 |
Zakorzenienie
|
z mojego doswiadczenia wynika - a mam koty i psy cale zycie czyli od 30 lat - ze koty i psy w domu dogaduja sie bardzo dobrze.... przynajmniej ja nigdy nie mialam problemow z chowaniem psow i kotow jednoczesnie....
![]() |
#4549 |
Wtajemniczenie
|
frezi pieeekne zdjecia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Pony, piąteczka, moja bokserowa siostro!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- KRAKOWIANKI!!! Czy mogłaby mnie któraś poinstruować, jak wjechać na dworzec PKS żeby zaparkować, ew. gdzie najbliżej zaparkować i jak przejść? ![]()
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
mam laptopa, internet, męża i Orfika
![]() a więc tak Gwizdaku co do westów a dokładnie Orfiego ![]() westy jak każdy terrier są straszne uparciuchy - dlatego już od małego trzeba pokazać kto jest panem i być konsekwentnym ![]() ![]() ![]() co jeszcze byś chciała wiedzieć? a co do sierści - Orfi na razie ma puszek i rośnie mu już ta szorstka prawidłowa sierść, która jest łatwiejsza w utrzymaniu. Trzeba go czesać, ja to robię (jak pamiętam) raz w tygodniu, kąpiel też rzadko chyba od listopada był kąpany ze 2 razy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chcę taką już od dawna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tak wogole jestem wzruszona slubem Bisi ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jusia http://maps.google.pl/maps?hl=pl&rlz...68532358983069 mnie zazwyczaj mama odbiera/zawozi na ul. Topolową skręca się w nią z ulicy Zygmunta Augusta w prawo, bo w lewo jest już zakaz i wjazd tylko dla taxi itp. ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- albo tak jak zaproponowała Bisia - tylko wtedy musisz przejść przejściem od galerii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Jak zobaczyłam, ile stron mam do nadrobienia, to pomyślałam, że albo się któraś zaręczyła, albo Gwizd już urodziła, a tu
![]() ![]() Co do kotów - moja siostra twierdzi, że jak wezmę kota, a potem zajdę w ciążę, to umrę!!! A wszystko przez toksoplazmozę ![]() a moja mama pochodzi ze wsi i sprzedaje mi tamtejsze historie o kotach mordercach, które rozdrapują gardła włascicieli, gdy ci śpią. Albo że się człowiek budzi w nocy i widzi tego zwierzęcego mordercę nad sobą. Że też mnie to nie zraziło... ![]() W ogóle to peach chyba kocha reklamy Pampersa - dołączam do tego grona - te pioseneczki ryją mózg ![]() Bisia, gratuluję rocznicy! WOW! i wyluzuj ![]() ![]() Co to ja jeszcze miałam...? Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-08-19 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Wtajemniczenie
|
Frezi jesteście cudowni
![]() ![]() no i tak wogóle to chciałam zaapelować że każda PMka powinna dawać tyle ilości zdjęć do oglądania!!! bo tego zawsze mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Bisia, Frezi
![]() ![]() Elizka, to znasz złe boksery! ![]()
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
fajnie, on zdaje się być dla niej taki czuły
![]() wróciłam ze spotkania z koleżanką z liceum ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Aha! Już wiem, co jeszcze miałam napisać.
Że my ubezpieczymy mieszkanie właśnie na ”wszelki wypadek”. W sumie to nie byłam za tym, ale P. mnie przekonał konkretnymi argumentami. ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Kim jest neesia? Bo nie pamiętam chyba... Niby kojarzę nick, ale nic więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.