|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Teraz nie, bo za miesiąc studia zaczynam, ale w przyszłości jak najbardziej. ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to mi się pomyliło, bo jakoś z Tobą skojarzyłam. To w takim razie ( bo nie pamiętam która z was)- miłośniczko Tess Gerritsen- czytałaś "Klub Mefista"? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | ||
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=KarolaKG;29151079]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pracuje, studiuje, siedzę z Wami w "sali samobójców" i jeżdzę TIRem, no nie mówiąc, że jestem jeszcze burdel mamą ![]() Zaraz odjeżdżam:TIR: chętni proszę wsiadać ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- powiadasz erotycznie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Tygrysek17;29151245]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Już 20 w kwietniu mi stuknęła ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no i można sobie dom fajnie tanio wynająć, ja 3 lata temu z familią byłam, tzn. w 3 rodziny byliśmy po 3 osoby, cały dom dla nas, parter i piętro, olbrzymi taras, 2 kuchnie, 5 pokoi, 3 łazienki itd... i wyszło po 13 euro za osobę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nam właśnie tez nam strasznie tanio wychodzi, będziemy mieli apartament na samej plaży z wielkim tarasem i widokiem na morze ![]() ![]() Ależ nie mogę już się doczekać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |||||
szeryfcio
|
Tak, dziewczyny, kupiłam
![]() Na razie mój mąż się bawi. ![]() Dziękuję. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A pochwalisz się sweterkiem? ![]() Staś mówił, że mu się podobało ![]() ![]() mam nadzieję, że to taki pierwszy dzień tylko, bo im też pewnie na początku cieżko. Ale słyszałam od rodziców starszaków, że drugi dzień gorszy ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Basiu, miłego wypoczynku, używaj sobie tam lata jak my tu będziemy patrzeć na spadające liście ![]()
![]() |
#4540 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja go oczywiście nie znałam przed pójściem po policji ![]() ![]() duuuuuża zmiana na plus, więc chyba faktycznie praca policjanta trochę na psyche siada ![]() a w sumie to sama chciałabym startować w naborze, ale nie mam szans na sprawnościowym ![]() bo mundurowa to ja już teraz jestem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do tego, który dzień jest najgorszy - na pewno nie pierwszy ![]() ale w większości przypadków po tygodniu już przechodzi ![]() mój młody jak ze żłobka poszedł do przedszkola, to też płakał, bo zmiana - nowe dzieci, nowe panie, nowe pomieszczenia .... i znowu tydzień był z głowy ![]() teraz to mati chodzi do przedszkola w skowronkach, bo po wakacjach wróciła Nadia ![]() mój młody na pytanie, jak jest jego najlepszy kolega z przedszkola odpowiada Nadia właśnie ![]() ![]() ![]() już jakiś czas temu wychowawczyni powiedziała, że oni się zawsze razem bawią ![]() a kiedyś kiedyś pojechałam odebrać bąbla; w drzwiach sal są lustra weneckie, że można sobie popatrzeć; no to zaglądam przez to lustro, a tam mati i nadia z wózkami chodzą ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
cześć cukierasy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
ja mam już nasrane pod kopułą , bo sprawdzałam swój tel i faktycznie wyslałam takiego sms o 2,48
![]() usłyszałam to przed chwilką na viva http://www.youtube.com/watch?v=nND3_0fjM70&ob=av2n - super ![]() ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-02 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
tomek uznał że czepiam się go już kiedy nawet sobie po ciuchu śpi
![]() dzisiaj kawka czy jednak może dla odmiany herbatka ? ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-02 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |||
Zakorzenienie
|
Witam Was Laseczki
![]() Dzisiaj jestem ostatni raz z Wami i wrócę dopiero za tydzień. Jak ja bez Was wytrzymam? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak się czuje Mamusia i Kropek?
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a czujemy sie okej , znaczy sie tylko mamusie boli gardełko i prawy migdałek ale tak to spoko ![]() ![]() ejj teraz się zorientowałam że od środy jestem w 2 trymestrze ciąży ![]() wyczytałam w książce od jamapi że mój dzidziuś uczy się już oddychać - narazie płynem owodniowym ale spoko da rade ![]() ![]() mój kropeczek kochany ;*;*
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-02 o 07:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
#4550 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Resscue ja się dam przegabacić...chętnie się herbatki napiję ![]() ![]() Sheryl ja jestem ciekawa miny mojej Ani o 12:30...ale właśnie:był zadowolony, znudzony, przerażony...minę miał do płaczu...??? ![]() Moja już prawie 2 godziny w szkole, poszło gładko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
ojj ja to w nocy czasem i pije zimną herbatkę
![]()
#4553 |
Zakorzenienie
|
Moja Ania w zeszłym roku kolegowała się z Julką(lat 6) i zakumplowałyśmy się z jej mamą tylko ona mi cały czas dogadywała, że nie wysłałam dziecka do żłobka, przedszkola i pożałuje...bo będzie dzikuska,a ja jestem nadopiekuńcza...:rolleyes : Próbowała przed wakacjami zakwalifikować córkę do 1 klasy, ale psycholog i nauczycielka sie nie zgodziły, bo dziecko lekko nadpobudliwe, zero koncentracji itp. Dzwoni do mnie przed chwilą:
- jak Ania? - dobrze - wiesz zwolniło się miejsce w 1 klasie i próbowałam jeszcze Julcię pocisnąć i cha.y się nie zgodzili... - wiesz co nie obraź się ale pocisnąć to możesz kupę w toalecie, a Julcia to Twoja córka i jak się nie nadaje do 1 klasy to zrozum to ![]() Wyłączyła się...już chyba się nie odezwie do mnie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
szeryfcio
|
Hej misiaczki
![]() Ja już rano miałam kawkę i odprowadziłam małego do przedszkola. Dzisiaj tam wlazłam z panią, żeby zrobić po swojemu i rzeczywiście tak jest gorzej, bo płakał i nie dał się odczepić. Faktycznie lepiej się tam w te rewiry sali nie zagłębiać. Oszołomienie, niepewny uśmiech, niepokój, jakiś taki nieswój .... Cytat:
![]()
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4556 | |
szeryfcio
|
No właśnie też to zauważyłam, a po kawie spox.
![]() Cytat:
![]() Wiesz co, zadowolony był, mówił, że mu się podobało, ale oszołomiony, zakręcony, niepewny, lekko przestraszony... no jakiś tam stres te 3latki miały.... jeszcze w nocy się budził z płaczem, więc emocje były... ![]()
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co Sheryl ja uważam że to o wiele lepiej jednak wymyślili u Was, jak ja dziś moją gwiazdę zaprowadziłam to był taki chaos, a pani zbierała zaświadczenia, podpisywała upoważnienia odbioru dzieci i dłuugo to trwało...dzieci już były takie niepewne, coraz bardziej się rozklejały no i...rodzice również
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Moja pewnie też wróci pełna wrażeń i pójdziemy na zakupki...takie drobiazgi- biała koszulka, farbki, plastelina, woreczek...będzie fajnie...
![]() Na razie lecę z malutką do lekarza, bo znów pół nocy się darła i łapała za ucho...trzymajcie kciuki żeby to zęby nie uszy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a że wariata spoko to nie od dzisiaj ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.