Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-16, 10:01   #4531
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
j
Ale się na poczcie nastałam jeden gościu przyniósł 42 polecone, a do tego nie po kolei je miał i babka czytała je mu z jego książki nadań, a on szukał
matko znam to i nie znoszę dla mnie osoby z taką ilością listów/paczek powinni mieć jakieś wyznaczone przez pocztę godziny przyjęć, nie wiem z samego rana? a nie po południu wszyscy się zlatują gdy poczta jest najbardziej oblegana

hej Wam wszamałyście już jakiegoś pączka? mój już na mnie patrzy i prosi się o zjedzenie

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 11:34   #4532
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Rozumiem Ciesz z tego, ze tylko pod swiatlo to widac, bo moje rozszerzone pory to z kilometra sie w oczy rzucaja

Ja znam tylko ta http://makeupbox.pl/hakuro

Dzien dobry
i tutaj tez sa klik

osobiscie kupowalam na all, pokusilam sie jeszcze na 50s i juz nie moge doczekac sie kiedy moja paka przyjdzie
wzielam jeszcze 2probki podkladu mineralnego lumiere, chodz do cery tlustej, zobaczymy jak sie spisze przy moim tradziku

Cytat:
Napisane przez natimielec Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ale tutaj pokazałyście dużo ładnych pomadek. te w odcieniach pomarańczowego sa boskie. urde sypie cały czas za oknem, a ja do pracy i z pracy na piechotę muszę śmigać, wogóle ta zima daję mi w tym roku mocno w kość. Wczoraj oprócz podstawowej pielęgnacji pomoczyłam paluszki w oliwie i zafarbowałam włosy.
ja mam z kobo orange i jest boska

ten snieg to chyba wszystkim daje w kosc...
sama mam go dosc, mimo ze jezdze autem, to co dzieje sie na zewnatrz to mnie przeraza

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Dziękuję . Decyzja na pewno słuszna, dlatego jakoś się trzymam. Bez sensu jest się męczyć wzajemnie, kiedy widać, że nie wychodzi. Próbować wszystkiego warto, ale brnąć na ślepo kiedy nic nie działa już nie.

Co do drugiego- absolutnie się zgadzam. To jest podstawa, jeśli chce się być szczęśliwym człowiekiem.
no to tym bardziej, szybkiego pozbierania sie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-02-16 o 11:35
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 11:51   #4533
lacrimachristi
Zakorzenienie

mala czarna , caate dziekuje szukam dobrego pedzla do brazera i chyba kupie ten z hakuro h24
Stary 2012-02-16, 12:00   #4534
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
mala czarna , caate dziekuje szukam dobrego pedzla do brazera i chyba kupie ten z hakuro h24
h21 jest podobno tez cudny do brazera, rozswietlacza
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 12:07   #4535
lacrimachristi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
h21 jest podobno tez cudny do brazera, rozswietlacza
hmmm no to teraz sie musze zastanowic

caate jaki bys mi mogła polecic??

na KWC h24 ma lepsze opinie

Edytowane przez lacrimachristi
Czas edycji: 2012-02-16 o 12:08
lacrimachristi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 13:21   #4536
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
hmmm no to teraz sie musze zastanowic

caate jaki bys mi mogła polecic??

na KWC h24 ma lepsze opinie
Gdybym miala wybierac miedzy tymi dwoma to wzielabym h24 - jakos tak bardziej mnie przekonuje. Jednak wole do bronzera uzywac takiego pedzla jak h13 (mam odpowiednik z lancrone) albo kulki jak h54.
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 13:31   #4537
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Zrobiłam sobie mała przerwę, bo mózg mi się przepalił od tych dokumentów. Obejrzę sobie jeszcze plotkarę, wypiję dobry koktajl owocowy i wracam działać dalej.

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
matko znam to i nie znoszę dla mnie osoby z taką ilością listów/paczek powinni mieć jakieś wyznaczone przez pocztę godziny przyjęć, nie wiem z samego rana? a nie po południu wszyscy się zlatują gdy poczta jest najbardziej oblegana

To znaczy ja to rozumiem, taką ktoś ma pracę i tyle I wysyła się w takich godzinach jak się ma gotowe.

Tylko no powinno się mieć wszystko w tym kartonie ułożone po kolei, żeby szło sprawnie, a nie wziąć jakkolwiek i na poczcie przy okienku szukać

Gorzej jak poczta z jednym okienkiem otwartym, wtedy koniec

Na mnie ludzie też syczą czasem, no ale sorry jak pół godziny wydają 6 przesyłek, bo taki mają burdel, no to nie moja wina.
Chociaż ostatnio po małych wojnach chociaż nie gubią listów na amen, taki postęp, raz się 20 min kłóciłam, że czeka list na mnie na pewno Oczywiście był
Nic nie poradzę, że urzędy wysyłają przez pocztę i nie ma innej opcji.

---
jeśli chodzi o wieczorne spa to planuje:
-olejowanie włosów olejem migdałowym
-zmycie oleju, nałożenie odżywki artiste i dodanie do niej l-cysteiny
-algi na buzię
-potem maseczka lawendowa mj
-wymoczenie stóp w soli do kąpieli
-zajęcie się dłońmi-krem+rękawiczki, spiłowanie, odsunięcie skórek
-jak styknie sił malowanie paznokci u rąk i stóp
-depilacja łydek i bikini kremem veet
-peeling ciała cukrowym peelingiem dax
-nas topy sztyft przeciw pękaniu i lawendowy krem do stóp
-serum x3 i balsamowanie natłuszczającym balsamem
-masaż ciała rollerem z wypustkami
-na buzię hialuron zmieszany z olejkiem arganowym, krem i krem pod oczy
-kąpiel z pianką

uff, jaka lista się zrobiła :P

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-02-16 o 13:48
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 14:03   #4538
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny, przez te śniegi nie miałam 2 dni internetu;/
Ale już naprawione.

Ja walentynki spędziłam bardzo miło, poszliśmy z Tż do kawiarni na deser
I chyba za cienko się ubrałam bo wieczorem już miałam gorączke.Mam teraz do niedzieli l4 , więc wkońcu trochę wypocznę i pospamuję

Życzę wszytskim pysznych pączków
Stary 2012-02-16, 14:20   #4539
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

hej Wam wszamałyście już jakiegoś pączka? mój już na mnie patrzy i prosi się o zjedzenie
Ja zjadłam dzisiaj dwa.

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, przez te śniegi nie miałam 2 dni internetu;/
Ale już naprawione.

Ja walentynki spędziłam bardzo miło, poszliśmy z Tż do kawiarni na deser
I chyba za cienko się ubrałam bo wieczorem już miałam gorączke.Mam teraz do niedzieli l4 , więc wkońcu trochę wypocznę i pospamuję

Życzę wszytskim pysznych pączków
Zdrowia.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 16:27   #4540
pasjonarka
Raczkowanie

Hej?

Cytat:
Napisane przez juuliaaa17 Pokaż wiadomość
hej
kurcze , dziewczyny ,, mam juz dosyc od 5 lat nie moge sie uporac z zaskornikami zamknietymi kiedys mialam tylko na czole, a teraz pojawiaja sie na skroniach ipoliczkach a DZISIAJ to juz mnie totalnie wysypalo !!! normalnie całe czoło
a uzywalam juz wszystkiego: od toniku pichtowego <czy jakos tak> przez benzacne , epi duo, triacneal, acnederm i inne podobne juz nawet nie pamietam i nic nie pomaga robia sie tylko mniej wypukle;/ do dermatologa juz nawet nie chodze , bo babka juz sama chyba nie wie co moze wymyslec a do tego nie wiem skad dzisiaj ten wysyp bo nic noiwego nie uzylam tylko dermacol ale to miejscowo na 2 pryszcze i to na brodzie no juz nie wiem co z tym zrobic . Kwasy w masciach i kremach nie dzialaja , totalnie , moge nakladac ile wlezie i nie ma reakcji na mojej skorze.Zostaja mi jeszcze kwasy u kosmetyczki ehh i kupa kasy poleci
Ja też miałam dużo zaskórników i kwasy mi pomogły. Na początku chodziłam do kosmetyczki i trochę kasy poszło. Ale teraz kwasy robię sobie sama. Może spróbuj kremu Glyco-A https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-a-12-aha.html. Można go kupić na allegro, gdzieś za 30zł.

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
i tutaj tez sa klik

osobiscie kupowalam na all, pokusilam sie jeszcze na 50s i juz nie moge doczekac sie kiedy moja paka przyjdzie
wzielam jeszcze 2probki podkladu mineralnego lumiere, chodz do cery tlustej, zobaczymy jak sie spisze przy moim tradziku
Mam Hakuro 50s i jestem bardzo z niego zadowolona. Jest mniejszy niż standardowe pędzle i bez problemu wszędzie "dotrze", wiec myśle że to dobry wybór.

Cytat:

Ja też wszamałam już dwa, ale jeszcze jeden na mnie czeka.
pasjonarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 17:03   #4541
Maala_Czaarna
Rozeznanie

A ja paczkow nie lubie i nie zjadlam ani jednego. Za to uwielbiam faworki i caly dzien podjadam.
Zrobilam sobie frencha i jestem maga zadowolona z lakieru nawierzchniowego z essence (better than gel nails) Daje piekny blysk, przyspiesza wysychanie lakieru i co najwazniejsze lakier pokryty tym topem trzymal mi sie na paznokciach 5 dni bez odpryskow Paznokcie na prawde wygladaja jak pokryte zelem
Stary 2012-02-16, 17:13   #4542
party_girl7
Zakorzenienie

hej
ja po wizycie u dermy jestem w zlym nastroju, moja cera wyglada baardzo zle mam tylko 3 i pol mies zeby doprowadzic ja do porzadku. Dostalam antybiotyk, osolone na zoladek, masc a za 2 tyg ide do niej na kwasy. Az sie boje myslec ile kasy mi pojdzie znowu na leczenie twarzy;/ sam antybiotyk na miesiac wychodzi prawe 100zl juz nie mowiac o serii kwasow. No porazka, oby tylko to dalo jakies efekty bo akurat nie moge sobie teraz pozwolic na wyrzucanie kasy w bloto chcialam sobie kupic kurtke na nastepny sezon, bo w plaszczyku jednak jest za zimno, buty jakies bo mam tylko emu i kozaki na obcasie, ale musze zrezygnowac. Ehh;/
Na pocieszenie kupilam lakier do paznokci czerwony...
Aha i powiedziala ze te 3 mikro ktore mialam robione poszly na marne bo przy takich stanach zapalnych jakie mam nie tobi sie takich zabiegow, wiec ostatni zabieg jaki mam wykupiony oddam chyba mamie, nie mam wyjscia.
Stary 2012-02-16, 17:20   #4543
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
hej
ja po wizycie u dermy jestem w zlym nastroju, moja cera wyglada baardzo zle mam tylko 3 i pol mies zeby doprowadzic ja do porzadku. Dostalam antybiotyk, osolone na zoladek, masc a za 2 tyg ide do niej na kwasy. Az sie boje myslec ile kasy mi pojdzie znowu na leczenie twarzy;/ sam antybiotyk na miesiac wychodzi prawe 100zl juz nie mowiac o serii kwasow. No porazka, oby tylko to dalo jakies efekty bo akurat nie moge sobie teraz pozwolic na wyrzucanie kasy w bloto chcialam sobie kupic kurtke na nastepny sezon, bo w plaszczyku jednak jest za zimno, buty jakies bo mam tylko emu i kozaki na obcasie, ale musze zrezygnowac. Ehh;/
Na pocieszenie kupilam lakier do paznokci czerwony...
Aha i powiedziala ze te 3 mikro ktore mialam robione poszly na marne bo przy takich stanach zapalnych jakie mam nie tobi sie takich zabiegow, wiec ostatni zabieg jaki mam wykupiony oddam chyba mamie, nie mam wyjscia.
Przykro mi Pisalam Ci kiedys ze nie robi sie mikro na stany zapalne i bylam bardzo zdziwiona ze kosmetyczka jednak Ci je zrobila. A jaki antybiotyk dostalas?
Stary 2012-02-16, 17:32   #4544
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Przykro mi Pisalam Ci kiedys ze nie robi sie mikro na stany zapalne i bylam bardzo zdziwiona ze kosmetyczka jednak Ci je zrobila. A jaki antybiotyk dostalas?
pamietam, no ona mi robila, tak sie zastanawiala czy robic czy nie, ale w koncu robila i albo omijala te krosty albo bardzo delikatnie po nich jechala, wiec nie wiem czy sama sobie zaszkodzilam tymi zabiegami czy nie a u oststniej kosmetyczki mimo iz kupilam 3 mikro to 2 razy mi zmienila zabieg na comodex, bo wlasnie cera nie nadawala sie na mikro, chociaz tyle dobrze. Dostalam nobaxin, mam pierwszy raz, wiec zobaczymy.
W kazdym razie dzis troche jestem zdolowana, mimo iz odebralam suknie od krawcowej i mam prawie caly stroj skompletowany
Jedyne co mnie jeszcze pociesza to to ze fotograf jest naszym znajomym, moze posiedzi dluzej nad fotkami i fajnie zretuszuje moja buzie, bo chyba nie ma innej rady.
Stary 2012-02-16, 17:48   #4545
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
pamietam, no ona mi robila, tak sie zastanawiala czy robic czy nie, ale w koncu robila i albo omijala te krosty albo bardzo delikatnie po nich jechala, wiec nie wiem czy sama sobie zaszkodzilam tymi zabiegami czy nie a u oststniej kosmetyczki mimo iz kupilam 3 mikro to 2 razy mi zmienila zabieg na comodex, bo wlasnie cera nie nadawala sie na mikro, chociaz tyle dobrze. Dostalam nobaxin, mam pierwszy raz, wiec zobaczymy.
W kazdym razie dzis troche jestem zdolowana, mimo iz odebralam suknie od krawcowej i mam prawie caly stroj skompletowany
Jedyne co mnie jeszcze pociesza to to ze fotograf jest naszym znajomym, moze posiedzi dluzej nad fotkami i fajnie zretuszuje moja buzie, bo chyba nie ma innej rady.
Masz jeszcze 3 miesiace - to duzo czasu i jeszcze sporo mozesz zdzialac z buzia Na pewno bedzie dobrze Tego leku nie znam, ale wierze ze pomoze. A co w ogole jest nie tak? Masz ropne wypryski??
Stary 2012-02-16, 18:00   #4546
angelinmyheart
Zakorzenienie

Tak czytam o pędzlach, które kupiłyście i sama się skusiłam.
Kupiłam z Hakuro H50s i H79. Chciałam jeszcze H24, ale na razie starczy. W sumie do podkładu i do cieni mam, ale zawsze się przyda drugi, jak będą się suszyć.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 18:08   #4547
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martw się do ślubu napewno wszytsko się wyciszy i będziesz najpiękniejszą Panną Młodą

swoją drogą jakie to niesprawiedliwe że ktoś tak dba o cere a ma z nią takie problemy. Są osoby które nawet kremów nie używają a mają cere w dobrym stanie.
Stary 2012-02-16, 18:13   #4548
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Masz jeszcze 3 miesiace - to duzo czasu i jeszcze sporo mozesz zdzialac z buzia Na pewno bedzie dobrze Tego leku nie znam, ale wierze ze pomoze. A co w ogole jest nie tak? Masz ropne wypryski??
ropne, zaskorniki, masa przebarwien, blizny dosyc rozlegle i spore, no i bardzo widoczne pory.. efekty wielu lat z tradzikiem niestety.
Cytat:
Nie martw się do ślubu napewno wszytsko się wyciszy i będziesz najpiękniejszą Panną Młodą

swoją drogą jakie to niesprawiedliwe że ktoś tak dba o cere a ma z nią takie problemy. Są osoby które nawet kremów nie używają a mają cere w dobrym stanie.
dziekuje za pocieszenie
i zgadzam sie z Twoim zdaniem, niektore dziewczyny spia w makijazach i nic im sie nie dzieje ale kazdy ma jakies problemy czy kompleksy, jak nie z wygladem to znowu w zyciu sie nie uklada, ja mam nadzieje ze skoro mam z wygladem to moze choc bede miala udane zycie hehe musze wziac sie w garsc i dzialac a nie dolowac.
Stary 2012-02-16, 18:21   #4549
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
ja mam do bronzera H52 i sobie chwalę
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 18:34   #4550
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
ropne, zaskorniki, masa przebarwien, blizny dosyc rozlegle i spore, no i bardzo widoczne pory.. efekty wielu lat z tradzikiem niestety.

dziekuje za pocieszenie
i zgadzam sie z Twoim zdaniem, niektore dziewczyny spia w makijazach i nic im sie nie dzieje ale kazdy ma jakies problemy czy kompleksy, jak nie z wygladem to znowu w zyciu sie nie uklada, ja mam nadzieje ze skoro mam z wygladem to moze choc bede miala udane zycie hehe musze wziac sie w garsc i dzialac a nie dolowac.
Tez tez znam niestety. Tradzik mialam chyba 8 lat. A teraz mnostwo sladow po nim
Sama znam takie osoby, ktore myja twarz zwyklym mydlem, smaruja kremem nivea i cera jak marzenie. A my sie staramy, dbamy i jest tylko gorzej ehh..
Stary 2012-02-16, 18:37   #4551
Lainathiel
Wtajemniczenie

Chyba powinnam zmienić miejsce zamieszkania . Mieszkam koło dwóch second handów i dosłownie nad vintage shopem... Dzisiaj upolowałam fajny kurtko-trench! Zakupy zdecydowanie poprawiają humor
Stary 2012-02-16, 18:45   #4552
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Ja kiedyś też namiętnie odwiedzałam lumpki, ale stwierdziłam że kupowałam za dużo niepotrzebnych rzeczy i staram się je omijać
Stary 2012-02-16, 18:48   #4553
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Chyba powinnam zmienić miejsce zamieszkania . Mieszkam koło dwóch second handów i dosłownie nad vintage shopem... Dzisiaj upolowałam fajny kurtko-trench! Zakupy zdecydowanie poprawiają humor
Pokaz
Ja poluje na klasyczny trencz i jakbym miala za duzo kasy to taki jak w zalaczniku bylby moj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Burberry-Womenswear-Trench-112105_L.jpg (21,3 KB, 16 załadowań)
Stary 2012-02-16, 18:51   #4554
lacrimachristi
Zakorzenienie

ja nie lubie chodzic do lumpków nie mam cierpliwosci chodzenia , przebierania i tp itd :P
Stary 2012-02-16, 19:04   #4555
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne
Obkupiłam sie dziś w Essence za 3,99 (nie wszystko jest dla mnie)
I kupiłam sobie spodnie w sh za 10zł (coś takiego jak na zdjęciu)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg czarne-haremki-bryczesy-kokarda-m-l.jpg (35,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0273.jpg (45,3 KB, 39 załadowań)
Stary 2012-02-16, 19:07   #4556
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
U
Otrzeźwiłam się, bo nie chcę dojść do takiego stanu: http://lakierowo.blogspot.com/2012/0...-i-z-czym.html

Wszystko przez to, że jestem zapachowcem i lubię mieć różne zapachy, bo jak kąpię się w czekoladowym płynie to balsam muszę mieć czekolady itd.

Wiosną miałam w tamtym roku też taki to obrosłam w lakiery jak miałam z 6 to pomnożyłam to potem kilkakrotnie muszę w ogóle przejrzeć lakiery i wymienić na wizażowych wymiankach albo z jakąś koleżanką. Najgorsze, że większość z nich mi się podoba.
?
Widziałam już tego bloga i tą wieeelka kolekcję.. Ale zapasy mnie przerażają za każdym razem jak na to patrze
Cytat:
aaa tam ;d ja bym się cieszyła jak bym miała dobry lump obok siebie,. Teraz mam taki beznadziejny jak w akademiku mieszkałam miałam idealny ciuchlandek:l ove:
Stary 2012-02-16, 19:11   #4557
xjustyniaaax
Zakorzenienie

To już jest ta wyprzedaż za 3,99??? co jest jeszcze fajnego? może Tż wyśle do Natury
Stary 2012-02-16, 19:16   #4558
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
To już jest ta wyprzedaż za 3,99??? co jest jeszcze fajnego? może Tż wyśle do Natury
Niestety Natura nie robi takich wyprzedaży po 3,99 wyprzedażą tylko Douglasy, Tesco Extra, drogerie niesieciowe
Stary 2012-02-16, 19:24   #4559
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja kiedyś też namiętnie odwiedzałam lumpki, ale stwierdziłam że kupowałam za dużo niepotrzebnych rzeczy i staram się je omijać
Rozumiem takie podejście, trzeba się rzeczywiście pilnować, ale ja na przykład tłumaczę to sobie tym, że mam tylko 1 okrycie zimowe, i 1 wiosenne, więc wychodzę z założenia, że jeszcze mi wolno A swetrów w tym klimacie nigdy za wiele. Niestety nie opanowałam jeszcze powstrzymywania się przed kupowaniem t-shirtów i cienkich bluzek, których później i tak nie mam gdzie założyć...

Cytat:
Pokaz
Ja poluje na klasyczny trencz i jakbym miala za duzo kasy to taki jak w zalaczniku bylby moj
Ten uwielbiam i sama bym taki sobie sprawiła . Jak tylko zrobię zdjęcie to na pewno dam znać Podoba mi się, w sumie jest całkiem całkiem podobny, choć krótszy.

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Widziałam już tego bloga i tą wieeelka kolekcję.. Ale zapasy mnie przerażają za każdym razem jak na to patrze

aaa tam ;d ja bym się cieszyła jak bym miała dobry lump obok siebie,. Teraz mam taki beznadziejny jak w akademiku mieszkałam miałam idealny ciuchlandek:l ove:
Cieszyłam się ogromnie, do momentu kiedy za każdym razem gdy przechodzę widzę coś naprawdę ciekawego :P Powinnam zdecydowanie najpierw poszukać pracy, później chodzić na wycieczki do lumpów
Stary 2012-02-16, 19:31   #4560
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Niestety Natura nie robi takich wyprzedaży po 3,99 wyprzedażą tylko Douglasy, Tesco Extra, drogerie niesieciowe
yhm , szkoda Do Douglasa mam kawałek drogi.

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Rozumiem takie podejście, trzeba się rzeczywiście pilnować, ale ja na przykład tłumaczę to sobie tym, że mam tylko 1 okrycie zimowe, i 1 wiosenne, więc wychodzę z założenia, że jeszcze mi wolno A swetrów w tym klimacie nigdy za wiele. Niestety nie opanowałam jeszcze powstrzymywania się przed kupowaniem t-shirtów i cienkich bluzek, których później i tak nie mam gdzie założyć...
Ja tak kiedyś włąsnie kupowałam, tłumaczyłam sobie za taką cene może być nawet do spania. I tak tylko gromadziłam i nie chodziłam a nawet nie spałam Pózniej zaczełam wystawiać na all, a teraz jak pracuję to nawet nie mam tyle czasu co kiedyś. Ale to dobrze

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości