|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
u mnie nigdzie w poblizu nie ma NAtury bo w Częstochowie zlikwidowali, wiec sobie moge tylko popatrzec w necie na te cuda Kobo i Catrice
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajny ten blog a teraz pytanie trochę od beczki, gdzie dostanę sól morską? ![]() maska jajeczna na włosy szampon, odżywka d/s z AB balsam Nivea wgnieciony demakijaż krem pod oczy krem acnefan spiłowanie paznokci lakier bezbarwny krem do rąk
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
moja koelzanka pracowała w sklepie obok natury i właśnie ktoś stamtad od nich mówił, że po prostu ja przeniosą do Merkurego. Byłoby naprawde fajnie, bo tyle fajnych rzeczy nam przemyka obok nosa
Mogliby zrobić gdziekolwiek tę naturę, a nie kolejnego rossmana [bo takowy jest w planach]
|
|
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mojemu za to narysowałam Papę Smerfa i upiekłam ciasteczka, bo wcześniej też nic dla niego nie miałam, bo ustaliliśmy, że nie robimy sobie prezentów.
|
|
|
#4507 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no kochany w week pomyślę nad jakims rozpieszczaczem dla niego, może jakieś ciacho też zrobię, albo ugotuję coś ![]() a ile taka przyjemność kosztuje?
|
|
|
#4509 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiecej niz 5 zł za kilo - oczywiscie mowimy o takiej spozywczej, tak?
Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-02-15 o 19:37 |
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
a czy jest sól morska spożywcza?
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wlasnie kombinuje kiedy je olejowac, jak maski dawac, bo skazalam je na suszarke przez poranne mycie, bo innego wyjscia nie mam jak chce dac olej na noc i boje sie, ze to bledne kolo ![]() ale dzieci dzis macaly moje loki, bo chodzilam w rozpuszczonych i cieszyly sie, bo sie pokrecily przez snieg jeszcze bardziej ![]() z okazji wczorajszego dnia, zycze Wam duzo milosci i szczescia ja dostalam roze od eksa, takze nie pytajcie o moje samopoczucie, bo jest rozchwiane niczym hustawka ![]() zdecydowalam sie na pedzle z hakuro 55,50,24,79 ![]() na aukcji sa tez podklady z EDM, Lumiere i teraz pytanie do dziewczyn, ktore stosuja mineralki matte czy intensive? jakie macie odcienie? jestescie zadowolone? mysle rowniez nad korektorem z EDM sunlight, miala moze ktoras? bedzie nadawal sie pod oczy, nie wysuszy? kusi mnie jeszcze Lumiere Veena Velvet fair golden. bede wdzieczna jak znajdzie sie tu ktos, kto pomoze ![]()
|
|
#4512 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Cytat:
![]() I jak jesteś zadowolona? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jutro zaczynają u mnie wyprzedawać kosmetyki z Essence Pani mi powiedziała więc jutro wpadnę tam od razu na otwarciu
|
||||
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
ghana chyba wtedy naJasna Górę w podziekowaniu pójde
|
#4514 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4515 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() kurcze , dziewczyny ,, mam juz dosyc od 5 lat nie moge sie uporac z zaskornikami zamknietymi kiedys mialam tylko na czole, a teraz pojawiaja sie na skroniach ipoliczkach a DZISIAJ to juz mnie totalnie wysypalo !!! normalnie całe czołoa uzywalam juz wszystkiego: od toniku pichtowego <czy jakos tak> przez benzacne , epi duo, triacneal, acnederm i inne podobne juz nawet nie pamietam i nic nie pomaga robia sie tylko mniej wypukle;/ do dermatologa juz nawet nie chodze , bo babka juz sama chyba nie wie co moze wymyslec a do tego nie wiem skad dzisiaj ten wysyp bo nic noiwego nie uzylam tylko dermacol ale to miejscowo na 2 pryszcze i to na brodzie no juz nie wiem co z tym zrobic . Kwasy w masciach i kremach nie dzialaja , totalnie , moge nakladac ile wlezie i nie ma reakcji na mojej skorze.Zostaja mi jeszcze kwasy u kosmetyczki ehh i kupa kasy poleci
|
|
|
|
#4516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no na chwile obecna pwoaznie sie martwie faktem, ze moge jutro nie dostać się na uczelnię, a jutro profesorka od historii daje wpisy i chciałabym już mieć to z głowy. Tak samo z gramatyki i pracy z podrecznikiem. Bede sie przedzierać chyba snieznymi tunelami xDja tak samo na klęczkach ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4518 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() Cytat:
ja mojemu upiekłam ciastka, zrobiła kupony a wieczorem byliśmy w restauracji ![]() Cytat:
właśnie myślałam o szmince od nich tangerine rose
|
|
#4519 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
bardzo ładny kolor |
|
|
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam jak dotąd tylko podkład był ok, tylko później niemiło się rozczarowałam bo po czasie okropnie ściemniał w buteleczce ![]() ale szminkom się przyjrzę ![]() dobranoc
|
|
#4521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaa i zimna woda tez pomaga przy plukaniu ![]() Cytat:
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
ghana jak sie sprawdzi to idziemy razem
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
[jako za dzisiaj trochę szperałam w siebie i oglądałam inspirujące zdjęcia, trochę ich zapisałam i się dzielę z Wami] |
|
|
|
#4524 |
|
Raczkowanie
|
Ghana- nie miałam,narazie mialam tylko peeling kawitacyjny i ampułke przeciw przetluszczaniu<swoja droga ampulka wogole nie dziala
zreszta ja nie mam jakiegos wielkiego problemu z przetluszczaniem> ale obawiam sie ze mikro tez nic nie da;p czasami mam ochote wziac noz i sobie czolo odciac![]() Mala czarna- ogolnie moja cera jest nie najgorsza , i wyglada mniej wiecej jak na zdjeciach , bo te zaskorniki widac tak naprawde tylko pod światło;p ale to nie jest zbyt przyjmne w dotyku niestety![]() mam dobry salon kosmetyczny w miescie <dermatolog tam tez jest> i Pani <moim zdaniem bardzo kompetentna> powiedziała ze mam ładna cere własnie i jędrna i sprezysta jak to uslyszalam to mnie troche podnioslo na duchu ze moja pielegnacja jednak cos daje;p aczkolwiek fakt- cery idealnej nie mam;p aa no i jestem bledsza niz na zdjeciach ) ale i tak dziekuje za to co chcialas napisac mimo ze to nie do konca prawda niestety:
|
|
|
|
#4525 |
|
zawsze mam racje
|
jest, sama mam taką w młynku
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Tyle dzisiaj zobaczyłam tu propozycji pomadek, że już sama nie wiem którą wziąć ![]() Z loreala też mam zamiar wybrać jakąś szminkę, miały ciekawe kolory i ładnie wyglądały, bo często takie po kilkanaście zł wyglądają u mnie źle, nie wiem czy wina szminek czy moich ust. Czy olej lniany dostanę w supermarketach czy jestem skazana na doz np? I jaki jest w smaku? będę musiała przełknąć tak czy inaczej- według wikipedii to najlepsza forma omega-3 dla wegetarian, ryb nie zjem nigdy w życiu więc muszę coś innego mieć, bo na pewno mi tego brakuje. Ale się na poczcie nastałam
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
czy Hakuro maja swoja strone internetowa???
|
#4527 |
|
Raczkowanie
|
Kobietasukcesu- olej lniany dostaniesz w supermarkecie
np w leclercu polecam z oleofarm <czy jakos podobnie;p> w smaku dla mnie np jest nie do zniesienia... pilam go kilka dni i zapijalam zielona mocna herbata;p pachnie troche orzechowo i w smaku tez cos ma z tego;p olej lniany jest tez polecany przy roznych schorzeniach , ja go pilam na stawy i niestety musze do tego wrocic najlepiej mieszac go z bialym serem <wtedy jest najlepiej przyswajalny> ale w tej formie moj organizm go juz wogole nie przyswaja xD nie moge tego porzelknac normalnie mi w gardle staje ![]() Dzisiaj zrobilam sobie spray do włosów olejowy , tylko nie wiem czy dobrze zrobilam ;p bo pokombinowalam troche :p bo wlalam po porostu do buteleczki z atomizerem < po mgielce z avonu ,oczywiscie umylam;p> tonik bio aloesowy z ziaji ;p i do tego dolalam na oko oleju lnianego i rycynowego;p planuje dolac jeszcze odrobiny oliwy z oliwek i vatiki kokosowej :p w sumie na skladach sie nie znam za dobrze, ale na moje oko w sumie nie ma tam chyba niz bardzo zlego dla wlosow;p zrobilam mała ilosc bo nie wiem jak zterminem waznosci tego spreju;p
|
|
|
|
#4528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do drugiego- absolutnie się zgadzam. To jest podstawa, jeśli chce się być szczęśliwym człowiekiem.
|
|
|
#4529 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, ale tutaj pokazałyście dużo ładnych pomadek. te w odcieniach pomarańczowego sa boskie. urde sypie cały czas za oknem, a ja do pracy i z pracy na piechotę muszę śmigać, wogóle ta zima daję mi w tym roku mocno w kość. Wczoraj oprócz podstawowej pielęgnacji pomoczyłam paluszki w oliwie i zafarbowałam włosy.
|
|
|
|
#4530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciesz z tego, ze tylko pod swiatlo to widac, bo moje rozszerzone pory to z kilometra sie w oczy rzucajaJa znam tylko ta http://makeupbox.pl/hakuro Dzien dobry |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

Mogliby zrobić gdziekolwiek tę naturę, a nie kolejnego rossmana [bo takowy jest w planach]

właśnie myślałam o szmince od nich tangerine rose