|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Dzięki dziewczyny, ale źle się z nimi czuję
![]() Muszę więcej ćwiczyć zginaczem żeby nie mieć miękkich bułek od wewnątrz ![]() Baniaaa, to ja robiłam z 4-5 łyżek takich co się je zupę z jogurtem i owocem i byłam głodna ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Bania, mamy z Kasią inne nogi, bo obwód mojego jednego to obwód jej dwóch ![]()
![]() |
![]() |
#4532 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() też mam od wewnątrz miękkie buły ;/ i jak robię krok to się trzęsą ![]() 2. to faktycznie dziwne! ;D nie wiem czemu tak ;p ja za jakas godzine musze zjesc drugie sniadanie i nie wiem co to bedzie... ![]() 3. ciekawe ile ma w udzie, pewnie jakos 45 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Bania, pewnie jakoś tak
![]() Nie pobiłam dzisiaj rekordu ![]() Jakoś nie mam energii i biegałam 35min. 6km... Ja chcę mieć 45cm. ![]() ![]() A w talii najlepiej 58 ![]()
![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile teraz masz, mierzylaś się ostatnio? Psyhe, Ty jestes chudzielcem :P ja gdybym miała po 2 cm mniej to byłabym już przenajszczęśliwsza. teraz mam 64 w talii i 49,5 w udzie. ale jak nie to nie ;p teraz tez jest ok. jestem po bb kremie! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4535 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ej ja mojego sklepu nie lubię i tej wielkiej pani za ladą z biustem na wysokości pępka ![]() Fajnie, że waga Ci się utrzymuje ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tez bym chciała mieć 45, bylabym taka drobniutka ![]() Cytat:
![]() Mój TZ nie lubi mnie w jakimkolwiek makijażu, to też ograniczam sie do pudru kryjącego i tuszu do rzęs.... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4536 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skąd wiesz? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tż mi mówił,że dobrze mi tak i że ma nadzieję,że obudze się z kacem ![]() U mnie jest jak w ranczu, budynek apteki należy do wójta,kóry tylko robi ciemne interesy, nawet wizualnie podobny ![]() ![]() Wypierdzielić :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() P.S. trzymamy kciuki! ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tez nie lubi ![]() ![]() a jakiego używasz kremu? Cytat:
![]() ale niewyrozumialy ![]() ![]() a mamrot? ![]()
![]() |
![]() |
#4538 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ej dołuj mnie jeszcze ![]() ![]() A co tam tak w ogóle? ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() Szczerze? Żadnego ![]() ![]() Mamrot! Padłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak z mamrotem, musiałabym się wdrożyć w towarzystwo
![]() MP nie wiem czy tam tyle lasek, szczególnie że jeszcze nie ma okresu wakacyjnego,a to typowo turystyczne miasto :P A u mnie spoko,za godzinę do domu ![]() a skoro już o gustach rozmawiamy ![]() ![]() ![]() I zawsze,żeby mnie wkurzyć to się ogląda za małolatami ![]() ![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-05-08 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4540 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja grzecznie usiadłam do rachunkowości ![]() W sobote mam zajęcia od 8-18 w tym 8-13 blok rachunkowości, a w niedziele 8-14.45 też blok tego choler.stwa ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() Widzisz Ty to młoda du.pa wtedy jesteś ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ucz się ucz, ja założę apteke, Ty będziesz moją księgową, Agniesik wezmę do spółki,a Bania będzie zajmowała się pr ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkie bedziemy sąsiadkami, będziemy miały duuuże domy, panów do czyszczenia basenów, bogatych i ciasteczkowych mężów, będziemy latały na zakupy do USA i od rana popijały martini nad basenem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4542 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() yyyyy... to ja lecę się uczyć ![]() A tak na serio to wydaje mi się, że kompletnie nie nadaję się do tego zawodu ![]() ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2012-05-08 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4543 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jutro ustna - jakoś za dobrze czuję się w temacie.. coś jest nie ten teges ![]()
![]() |
![]() |
#4544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przed ustnym może jakieś praktyki odbyj? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Monia, ja też studiuję prawo, a mam zostać jakąś twarzą, która nie musi myśleć
![]()
![]() |
![]() |
#4547 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze mu powiedzialas - na taki tekst bym nie wpadla ![]() a nie masz klopotow ze skora? ja swoja chyba uzaleznilam od kremow, uwielbiam kremy ![]() ![]() Cytat:
![]() hmm z tym oglądaniem się, to sama nie wiem jak to jest... faceci to wzrokowcy, i z jednej strony : lubia patrzec sobie na inne laski swiecace cyckami, czy przykrotkimi kieckami, a z drugiej - nie zycza sobie, zeby ich dziewczyny tak chodzily po ulicy, chcac miec nas na wyłączność. "na salonach dama a w sypialni ...:P" niby nie obchodzą ich takie typowe z wyglądu blachary, a oglądają się za nimi ![]() moze uwaza, ze fajnie jest na taka popatrzec od czasu do czasu, i tyle :P ja na to nie narzekam, mojemu podobaja sie bardzo gustowne dziewczyny, wysokie, smukle, koniecznie dlugowlose, zadbane, bez makijazu, z klasą. (chociaz nie wierze, ze jak jest gdzies z kolegami i napatoczy sie jakas zgrabna blondi w mini to na nia nie poptarza/ wymienia kilka uwag ![]() ja narazie mam wzrost, nad reszta ciagle pracuje xD a wiesz w ogole jak wygladaly jego byle? wlasnie takie solarki? dlugo z nimi byl? wiem ze nie ma co uogolniac, ale takie przewaznie nadaja sie do krotkotrwalych zwiazkow, moze to zrozumial i znalazl swoją księżniczkę z karetą dewoo ;D Cytat:
2. no co Ty, wg mnie wygladasz na swoj wiek ![]() ale piona, ja tez mam na tym tle kompleksy ![]() Cytat:
![]() Ale z tą Psyhe jako twarzą salonu to pojechałaś, zrobi jej sie mokro ;D ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-05-08 o 14:59 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję, że w końcu trafię na królewicza, który nie będzie biegał do solarium, depilował klaty i miał więcej cm. w bicepsie niż ja w udzie
![]() Tacy są beee! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- OMG, wymieniłam dzisiaj całą garderobę na letnią i wiosenną i zapuściłam niezliczone ilości pralek i mnóstwo rzeczy ręcznie ![]() Teraz u mnie w szafce jest kolorowo, świeżo i radośnie ![]()
![]() |
![]() |
#4549 | |||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko, że ja mam ten problem, że nie wiem co chciałabym w życiu robić ![]() ![]() ![]() Praktyki ustne ![]() Cytat:
![]() Często używam "saszetkowych wersji" (czasem próbek w ilościach nieskończonych ![]() ![]() EDIT: Bania właśnie mi się przypomniało - kocham masło kakaowe z Ziaji ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() A w mojej szafie jest wieeeeelki balagan, wszystko wypada a ja nie mam co ubrać ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2012-05-08 o 15:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4550 | |
Raczkowanie
|
Fajnie, że pamiętasz o mnie ![]() Ej mam tyle roboty i ostatecznie nie robie nic, zawsze tak jest... jestem leniem, ale waga spada, bardzo powoli ale spada ![]() Trochę się domyślam, a czasami trochę sie tak czuje, zwłaszcza jak sprzątam w niedziele po sobotniej imprezie ![]() Cytat:
1. to to w ogóle jest jakaś masakra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziwne to jest i nie bardzo to potrafie ogarnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4551 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nieee ![]() widzę że przygotowujesz się tak jak na maturzystkę przystało! ![]() ![]() super ![]() ![]() sukienka bardzo prosta ale mi się strasznie podoba. I świetnie w niej wyglądasz ![]() Cytat:
![]() ![]() Agnesuk uściskaj i ucałuj naszą Oliwkę ![]() ![]() Chciałam zobaczyć Psyhe blondasa szukam go ale nigdzie nie ma ![]() brawka za bieganie ![]() ![]() Laura daj im jutro popalić! ![]() ![]() Nie mam czasu nadrobić reszty, Kocham Was i trzymam dietki ![]() ![]() ![]() Waga bez zmian 56. Nie ważne czy się waże rano czy wieczorem . Nie wiem co jest ![]() ![]() Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-05-08 o 15:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4552 |
Zadomowienie
|
Biedroneczek bo faceci są dziwni
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Alexis my też Cię kochamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
Mała Pikanteria, nie patrz na kuzynke, ktora jest w drugiej liceum, bo jej sie plany jeszcze zmienia milion razy... Ja tez zawsze bylam taka pewna co chce w przyszlosci robic, a potem zadecydowalam, ze jednak ide na zupelnie inne studia. Poza tym mowic, ze sie idzie na stomatologie, a sie na nia dostac, to sa dwie rozne rzeczy
![]() ![]() ![]() ![]() A co do mieszkania w malej miejscowosci, to to, ze jest tyle mozliwosci, to brednie totalne ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-08 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz ja myślałam żeby za rok iść na studia na podatki i doradztwo podatkowe, ale teraz wiem, że nie chcę ![]() Kursów na pewno porobię ile się da jak już będzie mnie na nie stać ![]() A zamieszkanie gdzie indziej to ostatnio moje marzeniu nr 1! ![]() Staram się myśleć trochę przyszłościowo ze względu na Małą, bo świat idzie do przodu i chciałabym, żeby jej było łatwiej w szkołach itd. Ja miałam koszmarny start - szkoła z prowincji ![]() Co u Ciebie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Tzn. ja bron boze nie chce podwazac zainteresowan Twojej kuzynki, bo ja tez lubie i chemie i biologie, czyli przedmioty, ktore sa mi potrzebne na studia, ale ja od lat marzylam o pojsciu na medycyne, a teraz jestem zainteresowana chemicznym kierunkiem (nalezacym do kregu studiow medycznych, ale to juz cos zupelnie innego). Po prostu ja wiem po sobie, ze jak ma sie te nascie lat, to sie ma wiele pomyslow na siebie, a Ty juz jestes dorosla, takze nie porownuj sie do kuzynki, bo jestes w zupelnie innej sytuacji i przede wszystkim jestes dojrzalsza emocjonalnie, patrzysz na przyszlosc z troche innej perspektywy
![]() Wejherowo jest super ![]() ![]() ![]() A nic ciekawego, jestem zajeta maturami, mama mi kupuje slodycze, a ja je jem i udaje, ze sie odchudzam ![]() ![]() ![]() Nie wiem, czy ktoras z Was zauwazyla, ze nie macie mnie w znajomych, ale ja ostatnio malo czytam wizaz i nie chce, zeby jak ktos wlazi na moj profil, zeby automatycznie trafial na Wasze konta i Wasze posty. No chyba ,ze mozna jakos ukryc informacje o przyjaciolach, a ja jestem taka durna, ze nie wiem? Bo jak tak, to Wam wysle rikłesty znowu. Co do propozycji Moniczki o wspolnictwie w aptece, to jestem za ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-08 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4556 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle z Wejherowa jest dobry dojazd wszedzie, do Trójmiasta też spokojnie sie dojedzie SKMką. Jak sie tam wyprowadzimy to na pewno Cię zaproszę ![]() Matura dobrze idzie i to sie liczy! ![]() A czemu nas pousuwałaś? Czyżby jakis nieprzyjaciel na froncie? ![]() No mi pomysł Moni bardzo pasuje ![]() Lecę na dwór zgrabić trawę, którą mój brat kosił bo mama wrzeszczy. Jakby nie mogł kosić z koszem przy kosiarce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Nie nie, po prostu mam wrazenie, ze jak konto zalega nieuzywane, to jest i przeze mnie niekotrolowane = wejscia na Wasze profile przez bog wie kogo, jakichs pedofili :P
Ok, czekam na zaproszenie i przylece jak na skrzydlach, w koncu to prawie moje okolice ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-08 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4558 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiem, świat jest mały ![]() ![]() Mój lanos zawsze będzie mój i tylko mój ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4559 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. czuję się bosko po ruchu na świeżym powietrzu ![]() zjadłam wlaśnie kilka frytek z ketchupem i czuję, że korci mnie na ćwiczenia na ławeczce TZ, chyba zejdę do garażu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Pora wrócić na ziemię i iść za REALNYMI szansami na dostanie się na uczelnię
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.