Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-05, 21:54   #4411
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

bańkaa - zazdroszczę sauny

jak tż będzie miał nocki, to ja będę jeździć na rowerze po południu. rowerka stacjonarnego niestety nie mam :cry
jak będzie miał na popołudnie to będe jeździć rano. o!

to może się udać! jestem pełna optymizmu!
do tego turbo fire i czasem jakas joga i będzie pięknie!!
taaaaaaaaaaaaaaaaak!!

lece się kąpać po ćwiczeniach i spać. dobranoc

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-05-06 o 09:28
agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 09:31   #4412
agnesuk
Wtajemniczenie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

a co tu tak cisza? gdzie Was wcięło?

u mnie dzisiaj 2 kromki chleba z szynką, sałatą i serem.

na obiad: marchewka, cukinia, kukurydza i kurczaak

spróbuje od jutra przejść na dietę south beach, bo chyba najbardziej mi odpowiada zobaczymy co z tego wyjdzie. czas spalić tą nieszczęsną tkankę tłuszczową z nóżek

Stary 2012-05-06, 09:52   #4413
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Od jutra zmieniam swoje życie - będę laska jak podpaska. Przed chwilą miałam głodowy kryzys, ale zamiast kolejnej sakiewki z mięsem, wzięłam pomidora z oliwą z oliwek, sosem balsamicznym i pieprzem + zielona herbata
Nie po to biegam, żeby potem się nawpierdzielać!
a na czym polegają zmiany?
Bo ja tez chce sie zmienic ale nie wiem od czego zaczac :P
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
bańkaa - zazdroszczę sauny

już wszystko sobie wymyśliłam! od poniedziałku przechodzę na dietę south beach, ha! muszę spalić tą tkankę tłuszczową i zacząć ćwiczenie siłowe. wtedy może się udać.
dieta mi się podoba i mam nadzieje,ze uda mi sie na niej wytrwać.

do tego... jak tż będzie miał nocki, to ja będę jeździć na rowerze po południu. rowerka stacjonarnego niestety nie mam :cry
jak będzie miał na popołudnie to będe jeździć rano. o!

to może się udać! jestem pełna optymizmu!
do tego turbo fire i czasem jakas joga i będzie pięknie!!
taaaaaaaaaaaaaaaaak!!

lece się kąpać po ćwiczeniach i spać. dobranoc
jak to optymistycznie brzmi!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 09:57   #4414
agnesuk
Wtajemniczenie

dzisiaj juz nie jest tak optymistycznie..

Stary 2012-05-06, 10:06   #4415
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
no co Ty, a co się stało?

Stary 2012-05-06, 10:08   #4416
MalaPikanteria
Zadomowienie

Psyhe, pewnie że teskniłysmy!
Bosh czy mnie kiedyś będzie stać na szorty za 99zł?!
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
na nic się nie nastawiajcie, to jest powazna decyzja i wymaga sporo przemyśleń, planów.

niby facetowi łatwiej jest znaleźć pracę, bo zawsze może podłapać coś na budowie, gdziekolwiek, ale... czy ja wiem czy faktycznie tak jest? w rejonach turystycznych faceci chyba nie mają za kolorowo, nie wiem

praktyki pod okiem mamy? ;D jesli platne to czemu nie ;D
wiesz on znalazłby prace gdzieś na budowie czy coś w tym stylu, tylko jemu chodzi o to że musiałby mieć zaklepana robotę razem w przeprowadzką, żebyśmy nie zostali bez kasy. No i jest mu szkoda tej pracy, bo w ciągu 2 lat pracy dostał swoją ekipę, którą "rządzi" i jest kimś a'la majster... A poza tym strasznie lubi ta pracę mimo wysiłku. Cieszę się jak widzę, że po 12 godzinach pracy ma siłe zachwycać się tym jaki pomnik, kuchnie itd danego dnia zrobił

A praktyki u mojej mamy - yyyy tak palnełam. Nie wyobrażam sobie klepać ich u niej, tym bardziej że jest strasznie dziwna i już widze te zgrzyty w domu po pracy

Agnesuk widzę, że plan ćwiczeniowy dogłębnie dopracowany to kiedy zakładasz klub fitness?

Loriette
masz rację, bez sensu żebyś biegała tylko po to, żeby potem się nażreć. Ale wiesz, że każdy organizm potrzebuje czasem czegoś niezdrowego? mój tak ma, naprawdę - udowodnione badaniami

Zajrzę do Was jutro, bo jak już nie jestem w szkole to TZ marudzi, że nie spędzam czasu z rodziną

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
co się dzieje?

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 10:29   #4417
psyhe666
Zakorzenienie

Agnes co się dzieje?
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 10:31   #4418
agnesuk
Wtajemniczenie

wszystko przez to,że nie umiem sobie dobrać diety. a jak coś mi się spodoba, to zaraz jakieś dziwne przepisy się w niej znajdują...

i wkurza mnie to,bo nie wiec co mam robić. wiem,że nie można ćwiczyc tylko jednej partii ciała, bo to nie przynosi efektów.a do tego trzeba mieć jakąś konkretną dietę. podoba mi się ta south beach, ale trzeba wymyślać jakieś dziwne rzeczy do jedzenia.

niby wszystko wydaje się takie łatwe, proste, a wcale takie nie jest.
ajj...

wkurzają mnie te nogi, bo mimo tego,że się codziennie pocę jak debil, to nie widać już żadnych efektów.

nogi ciągle są takie same!!

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-05-06 o 10:32
Stary 2012-05-06, 10:32   #4419
psyhe666
Zakorzenienie

Dietą się tak zasmuciłaś?
so trójka maybe.

Stary 2012-05-06, 10:44   #4420
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko przez to,że nie umiem sobie dobrać diety. a jak coś mi się spodoba, to zaraz jakieś dziwne przepisy się w niej znajdują...

i wkurza mnie to,bo nie wiec co mam robić. wiem,że nie można ćwiczyc tylko jednej partii ciała, bo to nie przynosi efektów.a do tego trzeba mieć jakąś konkretną dietę. podoba mi się ta south beach, ale trzeba wymyślać jakieś dziwne rzeczy do jedzenia.

niby wszystko wydaje się takie łatwe, proste, a wcale takie nie jest.
ajj...

wkurzają mnie te nogi, bo mimo tego,że się codziennie pocę jak debil, to nie widać już żadnych efektów.

nie powinnas tak myśleć, bo w ciągu pół roku Twoje ciało zmieniło się niesamowicie - nie wymagaj od siebie zbyt wiele. Sama napisałaś wczoraj, że na nogi musisz robic niestety inne ćwiczenia, mimo że ich nie lubisz.. (mi tu chodzi o bieganie akurat :P) sama zmagam się z tym problemem dłuuugo, na górze jestem drobna, a na dole - normalna, a wygląda to nieproporcjonie. moge jesc, nie jesc, cwiczyc, nie cwiczyc - nic nie dziala. dopiero biegi, rower, jak pisalas wczoraj basen na mnie nie dziala.
metoda prob i bledow dopracujesz sobie cwiczenia tak, ze zrzucisz co nieco i z nog

chociaz powinnam zaczac od tego, ze wszystko to Twoja schiza, bo wygladasz swietnie

Stary 2012-05-06, 10:52   #4421
agnesuk
Wtajemniczenie

psyhe - nie zasmuciłam a wkurzyłam

bańka - no ja rozumiem... dla Was wyglądam dobrze, ale źle sie czuję ze swoimi nogami.

musze usiąść, ułożyć plan działania i do roboty.

a wszystko przez to,że nie należę do osób cierpliwych i wszystko chciałabym już, teraz, natychmiast!

Stary 2012-05-06, 10:54   #4422
Sunday Rose
Zakorzenienie

Agnes, słoneczko, ale nie da się schudnąć miejscowo, mam na myśli to, że tylko z nóg na przykład. Moim zdaniem (ale tylko moim) powinnaś spróbować ćwiczeń siłowych na całe ciało + zwiększyć bilans albo trzymać w okolicach 2000 kcal - poczytaj troszkę fitness na wizażu, na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie. Ucinanie kalorii tylko Ci zwolni metabolizm, a tego chyba nie chcesz?

wpadnę wieczorem
Stary 2012-05-06, 11:00   #4423
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
bańka - no ja rozumiem... dla Was wyglądam dobrze, ale źle sie czuję ze swoimi nogami.

a wszystko przez to,że nie należę do osób cierpliwych i wszystko chciałabym już, teraz, natychmiast!
1,2 - mam to samo ;p

Stary 2012-05-06, 11:06   #4424
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Agnes, słoneczko, ale nie da się schudnąć miejscowo, mam na myśli to, że tylko z nóg na przykład. Moim zdaniem (ale tylko moim) powinnaś spróbować ćwiczeń siłowych na całe ciało + zwiększyć bilans albo trzymać w okolicach 2000 kcal - poczytaj troszkę fitness na wizażu, na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie. Ucinanie kalorii tylko Ci zwolni metabolizm, a tego chyba nie chcesz?

wpadnę wieczorem
kcal na pewno jem wystarczająco sporo. ale nie wiem jak mam się ogarnąć z ćwiczeniami.
siłowych nie zrobię, bo nie mam dostępu do siłowni, dlatego może być ciężko.
czytałam trochę i piszą żeby robić ćwiczyć aerobowe + siłowe.
aerobowe już robię, nie wiem co teraz mogę dorzucić jeszcze na nogi? wystarczą zwykłe ćwiczenia z youtuba, które trzeba powtarzać 20x na nogę?

jestem jeszcze trochę zielona w tym temacie, także wiesz...

Bańka - pjoooona

Stary 2012-05-06, 11:15   #4425
Sunday Rose
Zakorzenienie

Aga, ten trening to legenda wizażu - siłowy w warunkach domowych bez żadnego specjalnego sprzętu, potem jako obciążenia można używać butelek z wodą -> http://super-sylwetka.pl/trening/40-...poczatkujacych ; wpadnę wieczorem, to napiszę Ci więcej
Stary 2012-05-06, 11:18   #4426
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
a na czym polegają zmiany?
Bo ja tez chce sie zmienic ale nie wiem od czego zaczac :P
Na tym, że kończę z etapem: "a dobra.. dzisiaj dużo pobiegałam to mogę zjeść chipsy, od jutra się trzymam", "Boże.. one na wątku są takie ładne i szczupłe, a ja wyglądam jak wieloryb - dziwne, że nie dostałam roli w Madagaskarze" itp. itd.
Jem ładnie i zdrowo, dodaję więcej białka, więcej piję, chudnę do momentu, w którym JA będę z siebie zadowolona.
Robię sobie na złość i oglądam zdjęcia pięknych ciał Kończę z wiecznym chodzeniem na McFlurry. Więcej biegam. A jeśli to nie pomoże - szukam jakiejś solidnej szubienicy.
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Loriette[/B] masz rację, bez sensu żebyś biegała tylko po to, żeby potem się nażreć. Ale wiesz, że każdy organizm potrzebuje czasem czegoś niezdrowego? mój tak ma, naprawdę - udowodnione badaniami
Nie ma mowy Koniec odpuszczania.. Za jakiś miesiąc jadę do Niemiec, a tamtejsi ludzie pamiętają Laurę, która miała prawie 70kg na karczychu i cycki wielkości swojej głowy! Pora ich olśnić
Cytat:
ę codziennie pocę jak debil, to nie widać już żadnych efektów.
Bo nogi masz bardzo ładne, ale wiem jak to brzmi - Ty widzisz inne nogi, ja widzę inne Tylko nie przesadź z dietą, żebyś nie spadła poniżej tych 50kg...

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 12:34   #4427
karola_plm
Rozeznanie

Heeeej kobietki! Tęśkniłyście? Czy moja nieobecność pozostała niezauważona? :P

Miałam bardzo intensywne dwa tygodnie, do domu wracałam tylko spać, więc kompletnie nie miałam czasu na laptopa... i w sumie... nawet było mi z tym dobrze Ale brakowało mi Was! Oczywiście majówki ZERO, pracowałam dzień w dzień, tylko czw-pt przed majówką wzięłam sobie urlop, żeby nie zwariować....

Nadrobiłam zaległości tak piąte przez dziesiąte

psyhe - dziewczynooo jaką Ty masz figurę!! Cudo!!!
- pytalaś czy 20min ćwiczeń wystarczy.. gdzieś widziałam taką fotę - motywatora, które zawsze mnie napędza jak nie mam czasu - "you think a 20-minute workout won't do anything? Well it sure is better that a 0-minute workout" Więc po stokroć - taaak!
Loriette - trzymaj się tam piękna! I jeeedz nam ładnie! I trzymam kciuki za matury!!

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Co Ty, masz ładne imionko Dobrze mi sie kojarzy. Zawsze imię dopasowuję do osób, które lubię/nie lubię i np. nienawidzę imienia Monika, Karolina, Gosia
Nie no, dziękuuuuję

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
co polecasz jako dobre tłuszcze?? ja ograniczylam weglowodany i jest super staram sie jesc duzo bialka ale z tym to roznie wychodzi no a te tluszcze to mi sie z rybami kojarza, z oliwa, gdzie je mozna znaleźć zeby codziennie jesc??

Oliwki, pesto, orzechy, gorzka czekolada, oliwa z oliwek, ryby. Składniki diety płaskiego brzucha... w sumie chciałam do niej wrócić, ale jest za droga i po prostu wrzucam jej elementy do normalnego jadłospisu. Ale Ewelka, widzę że się zawzięłaś i kryzys zażegnany. Super

Agnesuk - Oli jest boooska cudny maluszek! Ja miałam 2-tyg maraton z dziećmi siostry TŻa i nie ukrywam - bywało ciężko ale coś mini mini się we mnie obudziło W sensie, że to wspaniale patrzeć na te małe iskierki, jeden uśmiech i nawet najgorszy dzień jest piękny
A co do Twoich wątpliwości dietowych - daj sobie trochę czasu, osiągnęłaś już tak wiele! Może dorzuć do Turbo jakieś ćwiczenia Ewowe Z shape'a, albo ja mogę Ci poprzesyłać parę ciekawych (mam kupę notatek z warsztatów)

Dietowo/ćwiczeniowo całkiem nieźle, jestem po @ i zabieram się za kolejny miesiąc walki. Wiecie, że z moich 90 zaplanowanych dni o których mówiłam zostało już tylko 35???? Czas leci jak szalony, wielkie ważenie i mierzenie zrobie dokładnie w moje urodziny Ciało naprawdę się zmienia, nie wiem czy gubię jakieś kilogramy, nie interesuje mnie to. Ważne, że zaczynam się czuć lepiej ze sobą, nic mi się nie wylewa, a TZ też zauważa zmiany )) Nie będę nigdy drobna, ale będę miała suuper wysportowaną figurę Tak!

Zrobiłam napad na super-pharm i nakupiłam mnóstwo kosmetyków. Wypróbowuję Elancyl Cellu Slim (lepiej żeby działał za taką kasę), wybielam zęby, ładuję tone kremów pod oczy, bo mi się zmary porobiły przekoszmarne. Fuj. Odgruzowuję się pozimowo, mówiąc krótko

Kupiłam wczoraj piękną sukienkę na absolutorium (po miesiącach poszukiwań!!!), tylko za 100zł, zakochałam się od pierwszego wejrzenia! Jutro zrobię fotę i Wam pokażę

Ufff. to tyle

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 12:37   #4428
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Aga, ten trening to legenda wizażu - siłowy w warunkach domowych bez żadnego specjalnego sprzętu, potem jako obciążenia można używać butelek z wodą -> http://super-sylwetka.pl/trening/40-...poczatkujacych ; wpadnę wieczorem, to napiszę Ci więcej
dziękuje czekam do wieczora!

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Bo nogi masz bardzo ładne, ale wiem jak to brzmi - Ty widzisz inne nogi, ja widzę inne Tylko nie przesadź z dietą, żebyś nie spadła poniżej tych 50kg...
spokojnie, do spadków wagi nie dopuszczę na pewno

karola dziękuje fajnie,że coś się w Tobie obudziło zobaczmy kiedy przerodzi się to w plany?
problem jest w tym,że ja nie lubię być na żadnej konkretnej diecie... lubię sobie sama wybierać posiłki i jeść to na co mam ochotę, a nie trzymać się rozpisek
myślę wlasnie co tu robić.. i do turbo fire na pewno dorzucę jakieś ćwiczenia.ale nie wiem jakie. czekam na Sunday az mi coś podpowie

wow! malutko Ci juz zostało super, tak trzymaj
no i do tego tz zadowolony, ah czego chciec wiecej?
czekamy na fotke.

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-05-06 o 12:50
Stary 2012-05-06, 13:16   #4429
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Heeeej kobietki! Tęśkniłyście? Czy moja nieobecność pozostała niezauważona? :P

Zrobiłam napad na super-pharm i nakupiłam mnóstwo kosmetyków. Wypróbowuję Elancyl Cellu Slim (lepiej żeby działał za taką kasę), wybielam zęby, ładuję tone kremów pod oczy, bo mi się zmary porobiły przekoszmarne. Fuj. Odgruzowuję się pozimowo, mówiąc krótko

Kupiłam wczoraj piękną sukienkę na absolutorium (po miesiącach poszukiwań!!!), tylko za 100zł, zakochałam się od pierwszego wejrzenia! Jutro zrobię fotę i Wam pokażę
1. no ja własnie zauwazylam, myslalam ze ciage cwiczysz i dlatego Cie z nami nie ma ;D
2. kocham super pharm i ich promocje, ale chyba chcą mnie wykonczyc finansowo ;p czym wybielasz zęby? dobrze ze mi przypomnialas. tez sobie wybiele
3. oo czekam na zdjecie

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Śmietana, chlorze , widzę Cię. widziałam Cię tez jak zamawiałaś sobie buty zamiast się odchudzac

Stary 2012-05-06, 13:28   #4430
psyhe666
Zakorzenienie

Wita Was Psyhol, który przebiegł 9km.
Normalnie pot mi kapał z brody

Karola, w ciuchach tak Teraz zabieram się za umięśnianie i kompleksowe odflaczanie

Pochwal się sukienką Tylko za 100zł.
Już pewnie ładnie wyglądasz
Chyba też sobie zrobię takie odliczanie dni, ale może na początek yyyyy 30?

też widzę jak nie na forum to na fejsie
Ona już nas chyba nie kocha

Aaaa nooo i coś Winyla nie widzę i Adusi
so trójka maybe.

Stary 2012-05-06, 13:32   #4431
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

nawet się nie przyznala, ze tu byla

Stary 2012-05-06, 13:44   #4432
psyhe666
Zakorzenienie

Będzie palić głupa, że to nie ona
so trójka maybe.

Stary 2012-05-06, 13:53   #4433
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Wita Was Psyhol, który przebiegł 9km.
Normalnie pot mi kapał z brody

Karola, w ciuchach tak Teraz zabieram się za umięśnianie i kompleksowe odflaczanie

Pochwal się sukienką Tylko za 100zł.
Już pewnie ładnie wyglądasz
Chyba też sobie zrobię takie odliczanie dni, ale może na początek yyyyy 30?

Aaaa nooo i coś Winyla nie widzę i Adusi
Ale się czepiacie, no przecież jestem .
Tylko nie mam nic ciekawego do powiedzenia .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 13:55   #4434
psyhe666
Zakorzenienie

Możesz powiedzieć jak Ci dieta idzie i ile dzisiaj na wadze
(ja na wagę nie wchodzę )
so trójka maybe.

Stary 2012-05-06, 14:00   #4435
zona_wloczykija
Przyczajenie

Cześć Dziewczęta!
Mam nadzieję, że można do Was dołączyć ażeby wzmocnić swoją motywację do pozbycia się zbędnych kilogramów .
zona_wloczykija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 14:08   #4436
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz powiedzieć jak Ci dieta idzie i ile dzisiaj na wadze
(ja na wagę nie wchodzę )
Jedyne, co mam na ten temat do powiedzienia to: @ .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 14:10   #4437
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zona_wloczykija Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczęta!
Mam nadzieję, że można do Was dołączyć ażeby wzmocnić swoją motywację do pozbycia się zbędnych kilogramów .
Pewnie! Powiedz nam coś o sobie
Ile ważysz, ile chcesz ważyć, ile masz wzrostu, jaką dietę stosujesz, co ćwiczysz?

Pochwalę się swoją inteligencją.....
Przeczytałam zona_WALIJCZYKA

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Winyl, wszystko jasne
so trójka maybe.

Stary 2012-05-06, 14:11   #4438
moooniaaaa
Zakorzenienie

Laura, ja chcę wiedzieć kim jest ten Kminek!

Cytat:
co do dlugich, to moze alladynki? niektore są gałgańskie, ale niektore swietne! ja mam jedne w kwiaty, z zary, co prawda nosze je z psem na spacer, ale je kocham :P tz by sie pewnie oburzyl gdybym w takich wyszla. wg mnie alladynki mozna fajnie wylansowac
albo maxi dress? nigdy nie zwrocilam uwagi na to jak chodza ubrane dziewczyny w aptece
Pamiętam,że jak rok temu na praktykach przyszłam w spódnicy (przyzwoitej długości) to kierowniczka nie fajnie na mnie patrzyła. Nie wiem, jakoś dziwnie czułabym się w szortach. Tym bardziej,że 90% społeczeństwa w tej wiosce to starsi ludzie, a 10% to starzy kawalerzy Będę szukała białych/kremowych prostych spodni z materiału,a nie z jeansu po prostu

Cytat:
spilam sie; mega mega nie zrobilam nic gorszącego, oprocz tego, ze strasznie poklocilam sie z tzem i mowilam straszne kwasy

jestescie opalone? swiecilo piekne slonce, zlapalyscie cos? ja o dziwo tak! ja, taka bladziocha!
Pooowiedz co zrobiłaś?

My z tż się ładnie opaliliśmy bo wcześniej śmigaliśmy na solarę czego efektem jest teraz ładny brąz,a nie burak

Cytat:
apropo pielęgnacji ;p pisalyscie o lakierach rimmela. uzywalyscie tego z serii 60s?
wg mnie szalu nie robi.
Nie miałam go Prawie wszystkie moje lakiery to te rynkowe z nakrętką z zeberką, wiecie o które chodzi? U mnie sprzedają 3szt za 8zł., więc mam ich od groma

Cytat:
Mp - mam nadzieje,ze wszystko uda się tak jak planujecie ja też już marzę o tym,żeby iść do pracy, bo wkurza mnie takie życie od wypłaty do wypłaty.. eh
A kiedy planujesz szukać pracy szkoda Oli zostawiać

Nawaliłam się wczoraj jak dzika świnia
Pojechaliśmy na zabawę (), faceci nie pili, drinki były -50%, w tle disco polo, a ja nie rozstawałam się z Kamikadze co skutkowało mega kacem dzisiaj Jeszcze dzisiaj tż mi przypomniał,że z koleżanką powiedziałyśmy barmance,żeby nam zrobiła drinki w plastikowych kubkach bo chcemy wziąć na drogę
Ej Wy też jak się napijecie to jesteście takie wyzwolone w tańcu czy tylko ja mam taki rozwiązły charakter,że na drugi dzień wstyd mi ludziom w oczy patrzeć?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 14:19   #4439
psyhe666
Zakorzenienie

Monia i jak? Zrobiła wam w plastiku?
so trójka maybe.

Stary 2012-05-06, 14:30   #4440
zona_wloczykija
Przyczajenie

A więc po krótce się przedstawiając:
Bardzo mi miło , jestem studentką kosmetologii w Warszawie.
Mam 171cm wzrostu, ostatnio jak się ważyłam (a było to ok 3 tygodnie temu jak byłam u rodziców na święta) było to niecałe 63 kg (jest to moja najgorsza waga, można by rzec wagowe dno ).
Moja wymarzona waga to 55kg, z czymże bardziej zależy mi na pozbyciu się brzucha, boczków, wyszczupleniu ud i pozbyciu się tzw bryczesów, niestety moja figura to typowa gruszka -.- ale chce z tym/ nią walczyć.

Od ok 2 tygodni zdrowo się odżywiam (zero słodyczy, fast foodów itp), nie stosuje jakiejś konkretnej diety bardziej mieszankę przepisów z różnych diet. Aczkolwiek cały czas się zastanawiam na jaką by dietę przejść ale coś ciężko mi się zmobilizować i zaleźć coś fajnego dla siebie.
W temacie mobilizacji to jestem strasznym leniem patentowanym więc z ćwiczeniami też ciężko aczkolwiek od jakiegoś miesiąca (niestety z przerwami hulam sobie na hula hop ok 40 minut dziennie, zaczęłam (wczoraj ) a6w i 8 minute buns, legs i abs i generalnie chciałabym się zapisać na dniach na basen.
Dlatego też liczę na porządnego kopa w zadek i źródło motywacji, w końcu w grupie raźniej

psyhe666:
zona_walijczyka? Padłam
zona_wloczykija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości