|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
bańkaa - zazdroszczę sauny
![]() jak tż będzie miał nocki, to ja będę jeździć na rowerze po południu. rowerka stacjonarnego niestety nie mam :cry jak będzie miał na popołudnie to będe jeździć rano. o! to może się udać! jestem pełna optymizmu! do tego turbo fire i czasem jakas joga i będzie pięknie!! taaaaaaaaaaaaaaaaak!! ![]() ![]() lece się kąpać po ćwiczeniach i spać. dobranoc ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-06 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4412 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
a co tu tak cisza?
![]() u mnie dzisiaj 2 kromki chleba z szynką, sałatą i serem. na obiad: marchewka, cukinia, kukurydza i kurczaak ![]() spróbuje od jutra przejść na dietę south beach, bo chyba najbardziej mi odpowiada ![]() ![]()
![]() |
#4413 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ja tez chce sie zmienic ale nie wiem od czego zaczac :P Cytat:
![]() |
![]() |
#4414 |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj juz nie jest tak optymistycznie..
![]()
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4416 | |
Zadomowienie
|
Psyhe, pewnie że teskniłysmy!
![]() Bosh czy mnie kiedyś będzie stać na szorty za 99zł?! ![]() Cytat:
![]() A praktyki u mojej mamy - yyyy tak palnełam. Nie wyobrażam sobie klepać ich u niej, tym bardziej że jest strasznie dziwna i już widze te zgrzyty w domu po pracy ![]() Agnesuk widzę, że plan ćwiczeniowy dogłębnie dopracowany ![]() ![]() Loriette masz rację, bez sensu żebyś biegała tylko po to, żeby potem się nażreć. Ale wiesz, że każdy organizm potrzebuje czasem czegoś niezdrowego? ![]() ![]() Zajrzę do Was jutro, bo jak już nie jestem w szkole to TZ marudzi, że nie spędzam czasu z rodziną ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- co się dzieje? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4417 |
Zakorzenienie
|
Agnes co się dzieje?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4418 |
Wtajemniczenie
|
wszystko przez to,że nie umiem sobie dobrać diety. a jak coś mi się spodoba, to zaraz jakieś dziwne przepisy się w niej znajdują...
![]() i wkurza mnie to,bo nie wiec co mam robić. wiem,że nie można ćwiczyc tylko jednej partii ciała, bo to nie przynosi efektów.a do tego trzeba mieć jakąś konkretną dietę. podoba mi się ta south beach, ale trzeba wymyślać jakieś dziwne rzeczy do jedzenia. niby wszystko wydaje się takie łatwe, proste, a wcale takie nie jest. ajj... wkurzają mnie te nogi, bo mimo tego,że się codziennie pocę jak debil, to nie widać już żadnych efektów. nogi ciągle są takie same!! ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-06 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
Dietą się tak zasmuciłaś?
![]()
![]() |
![]() |
#4420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() metoda prob i bledow dopracujesz sobie cwiczenia tak, ze zrzucisz co nieco i z nog ![]() chociaz powinnam zaczac od tego, ze wszystko to Twoja schiza, bo wygladasz swietnie ![]()
![]() |
![]() |
#4421 |
Wtajemniczenie
|
psyhe - nie zasmuciłam a wkurzyłam
![]() bańka - no ja rozumiem... ![]() musze usiąść, ułożyć plan działania i do roboty. ![]() a wszystko przez to,że nie należę do osób cierpliwych i wszystko chciałabym już, teraz, natychmiast! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
Agnes, słoneczko, ale nie da się schudnąć miejscowo, mam na myśli to, że tylko z nóg na przykład. Moim zdaniem (ale tylko moim) powinnaś spróbować ćwiczeń siłowych na całe ciało + zwiększyć bilans albo trzymać w okolicach 2000 kcal - poczytaj troszkę fitness na wizażu, na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie. Ucinanie kalorii tylko Ci zwolni metabolizm, a tego chyba nie chcesz?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4423 |
Zakorzenienie
|
1,2 - mam to samo ;p
![]() |
#4424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() siłowych nie zrobię, bo nie mam dostępu do siłowni, dlatego może być ciężko. czytałam trochę i piszą żeby robić ćwiczyć aerobowe + siłowe. aerobowe już robię, nie wiem co teraz mogę dorzucić jeszcze na nogi? wystarczą zwykłe ćwiczenia z youtuba, które trzeba powtarzać 20x na nogę? jestem jeszcze trochę zielona w tym temacie, także wiesz... ![]() Bańka - pjoooona ![]()
![]() |
![]() |
#4425 |
Zakorzenienie
|
Aga, ten trening to legenda wizażu - siłowy w warunkach domowych bez żadnego specjalnego sprzętu, potem jako obciążenia można używać butelek z wodą -> http://super-sylwetka.pl/trening/40-...poczatkujacych ; wpadnę wieczorem, to napiszę Ci więcej
![]()
![]() |
![]() |
#4426 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jem ładnie i zdrowo, dodaję więcej białka, więcej piję, chudnę do momentu, w którym JA będę z siebie zadowolona. Robię sobie na złość i oglądam zdjęcia pięknych ciał ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4427 | ||
Rozeznanie
|
Heeeej kobietki! Tęśkniłyście? Czy moja nieobecność pozostała niezauważona? :P
Miałam bardzo intensywne dwa tygodnie, do domu wracałam tylko spać, więc kompletnie nie miałam czasu na laptopa... i w sumie... nawet było mi z tym dobrze ![]() Nadrobiłam zaległości tak piąte przez dziesiąte ![]() psyhe - dziewczynooo jaką Ty masz figurę!! Cudo!!! BŚ - pytalaś czy 20min ćwiczeń wystarczy.. gdzieś widziałam taką fotę - motywatora, które zawsze mnie napędza jak nie mam czasu - "you think a 20-minute workout won't do anything? Well it sure is better that a 0-minute workout" ![]() Loriette - trzymaj się tam piękna! I jeeedz nam ładnie! I trzymam kciuki za matury!! Cytat:
![]() Cytat:
Oliwki, pesto, orzechy, gorzka czekolada, oliwa z oliwek, ryby. Składniki diety płaskiego brzucha... w sumie chciałam do niej wrócić, ale jest za droga i po prostu wrzucam jej elementy do normalnego jadłospisu. Ale Ewelka, widzę że się zawzięłaś i kryzys zażegnany. Super ![]() Agnesuk - Oli jest boooska ![]() ![]() ![]() A co do Twoich wątpliwości dietowych - daj sobie trochę czasu, osiągnęłaś już tak wiele! Może dorzuć do Turbo jakieś ćwiczenia Ewowe ![]() Dietowo/ćwiczeniowo całkiem nieźle, jestem po @ i zabieram się za kolejny miesiąc walki. Wiecie, że z moich 90 zaplanowanych dni o których mówiłam zostało już tylko 35???? Czas leci jak szalony, wielkie ważenie i mierzenie zrobie dokładnie w moje urodziny ![]() ![]() ![]() Zrobiłam napad na super-pharm i nakupiłam mnóstwo kosmetyków. Wypróbowuję Elancyl Cellu Slim (lepiej żeby działał za taką kasę), wybielam zęby, ładuję tone kremów pod oczy, bo mi się zmary porobiły przekoszmarne. Fuj. Odgruzowuję się pozimowo, mówiąc krótko ![]() Kupiłam wczoraj piękną sukienkę na absolutorium (po miesiącach poszukiwań!!!), tylko za 100zł, zakochałam się od pierwszego wejrzenia! ![]() ![]() Ufff. to tyle ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4428 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() karola dziękuje ![]() ![]() ![]() ![]() problem jest w tym,że ja nie lubię być na żadnej konkretnej diecie... lubię sobie sama wybierać posiłki i jeść to na co mam ochotę, a nie trzymać się rozpisek ![]() myślę wlasnie co tu robić.. i do turbo fire na pewno dorzucę jakieś ćwiczenia.ale nie wiem jakie. czekam na Sunday az mi coś podpowie ![]() wow! malutko Ci juz zostało ![]() ![]() no i do tego tz zadowolony, ah czego chciec wiecej? ![]() czekamy na fotke.
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-06 o 12:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. kocham super pharm i ich promocje, ale chyba chcą mnie wykonczyc finansowo ;p czym wybielasz zęby? dobrze ze mi przypomnialas. tez sobie wybiele ![]() 3. oo czekam na zdjecie ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Śmietana, chlorze , widzę Cię. widziałam Cię tez jak zamawiałaś sobie buty zamiast się odchudzac ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
Wita Was Psyhol, który przebiegł 9km.
![]() Normalnie pot mi kapał z brody ![]() Karola, w ciuchach tak ![]() ![]() Pochwal się sukienką ![]() ![]() Już pewnie ładnie wyglądasz ![]() Chyba też sobie zrobię takie odliczanie dni, ale może na początek yyyyy 30? ![]() BŚ też widzę jak nie na forum to na fejsie ![]() Ona już nas chyba nie kocha ![]() Aaaa nooo i coś Winyla nie widzę i Adusi ![]()
![]() |
![]() |
#4431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet się nie przyznala, ze tu byla ![]()
![]() |
![]() |
#4432 |
Zakorzenienie
|
Będzie palić głupa, że to nie ona
![]()
![]() |
![]() |
#4433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko nie mam nic ciekawego do powiedzenia ![]()
![]() |
![]() |
#4434 |
Zakorzenienie
|
Możesz powiedzieć jak Ci dieta idzie i ile dzisiaj na wadze
![]() (ja na wagę nie wchodzę ![]()
![]() |
![]() |
#4435 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczęta!
Mam nadzieję, że można do Was dołączyć ażeby wzmocnić swoją motywację do pozbycia się zbędnych kilogramów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ile ważysz, ile chcesz ważyć, ile masz wzrostu, jaką dietę stosujesz, co ćwiczysz? ![]() Pochwalę się swoją inteligencją..... ![]() Przeczytałam zona_WALIJCZYKA ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Winyl, wszystko jasne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4438 | ||||
Zakorzenienie
|
Laura, ja chcę wiedzieć kim jest ten Kminek!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My z tż się ładnie opaliliśmy bo wcześniej śmigaliśmy na solarę czego efektem jest teraz ładny brąz,a nie burak ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nawaliłam się wczoraj jak dzika świnia ![]() Pojechaliśmy na zabawę ( ![]() ![]() ![]() Ej Wy też jak się napijecie to jesteście takie wyzwolone w tańcu czy tylko ja mam taki rozwiązły charakter,że na drugi dzień wstyd mi ludziom w oczy patrzeć? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4439 |
Zakorzenienie
|
Monia i jak? Zrobiła wam w plastiku?
![]()
![]() |
![]() |
#4440 |
Przyczajenie
|
A więc po krótce się przedstawiając:
Bardzo mi miło ![]() Mam 171cm wzrostu, ostatnio jak się ważyłam (a było to ok 3 tygodnie temu jak byłam u rodziców na święta) było to niecałe 63 kg (jest to moja najgorsza waga, można by rzec wagowe dno ![]() Moja wymarzona waga to 55kg, z czymże bardziej zależy mi na pozbyciu się brzucha, boczków, wyszczupleniu ud i pozbyciu się tzw bryczesów, niestety moja figura to typowa gruszka -.- ale chce z tym/ nią walczyć. Od ok 2 tygodni zdrowo się odżywiam (zero słodyczy, fast foodów itp), nie stosuje jakiejś konkretnej diety bardziej mieszankę przepisów z różnych diet. Aczkolwiek cały czas się zastanawiam na jaką by dietę przejść ale coś ciężko mi się zmobilizować i zaleźć coś fajnego dla siebie. W temacie mobilizacji to jestem strasznym leniem patentowanym więc z ćwiczeniami też ciężko aczkolwiek od jakiegoś miesiąca (niestety z przerwami hulam sobie na hula hop ok 40 minut dziennie, zaczęłam (wczoraj ![]() Dlatego też liczę na porządnego kopa w zadek i źródło motywacji, w końcu w grupie raźniej ![]() psyhe666: zona_walijczyka? Padłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.