|
|
#4531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Cytat:
Cytat:
poza tym część pewnie dam Cz. żeby zawiózł do domu..a niech mają poza tym tylko 2 razy w roku są święta i tak już u nas jest![]() Cytat:
---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- właśnie Frezi, wyglądasz świetnie...a w tej drugiej kiecce to już w ogóle |
|||
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
Wesołych swiat ![]() Zuken przymierz jakies mokasyny nawet nie ze skorki i zobaczysz roznice Arra cos ci chciałam napisac i zapomnialam.
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
maja - dziękuję ![]() millx ![]() dziewczynki Wam życzenia złożę nieco później
|
|
|
|
#4534 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Mieszkanie posprzątane, na dzis zostały zakupy, pieczenie ciasta (nadal nie wiem jakiego) i potem dzień spa. Chłop pojechał szaleć na motorze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jakie to ciasto Isaura?Cytat:
Gópia ja tam chcę![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() przyszlam a tu nic do nadrabiania ![]() zwiesiu to moze sobie przypomnisz ide piec browni z carmelkowego bloga
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja już na nogach od 7 ale zaraz chyba się położę a Izaura to taki jakby murzynek z sernikiem w jednym ciasto czekoladowo- serowe moja bratowa uwielbia
|
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie ciasta już kupione Zaraz sprzątanie.
|
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi Bosko wyglądasz ! a w tej drugiej sukience to już cud miód !
Wszystkim życzę zdrowych i wesołych świąt ![]() A ja właśnie zostałam zaproszona na wielkanocne śniadanie do TŻ ![]() W sumie pierwszy raz będę tam na śniadaniu wielkanocnym. Zawsze wszystkie święta spędzamy u mnie a w pierwszy czy drugi dzień jedziemy do TŻ . No ale cóż w końcu musi być ten pierwszy raz
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
Maja, uwielbiam Isaurę! Ja zrobiłam dwie sałatki, zaraz upiekę ciasto marchewkowe, ogarnę mieszkanie, siebie i lecę na mecz A potem do rodziców ![]() Od rana kłócę się z TŻ O pierdoły... O nieumyte naczynia, itp., itd... :///
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
przyszlam Wam zyczyc Wesolych Swiat i mokrego dyngusa ![]() Ja mialam strasznie zalatany tydzien i na nic czasu, ale jest fajnie i w pracy i w domu a na swieta nic nie robilam, bo spedzamy w calosci u rodzny
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() w Wielkanoc akurat wypadają w tym roku urodziny mojego brata i teściu wyprawia też swoje - chociaż on ma 10-tego ![]() więc same imprezy ![]() wczoraj przez ponad godzinę rozmawiałam z moim ex na facebooku tym co jest ode mnie młodszy o 6 lat przynajmniej teraz jest pełnoletni hehe i ma narzeczoną - chociaż do ślubu mu nie śpieszno nie rozumiem facetów
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa z gyrosem na jutro i jeszcze jakaś z ryżem będę robić
Kiedyś na święta tyle wszytskiego szykowaliśmy a teraz na szczęście już dużo mniej się szykuję . W sumie jutro nas z TŻ nie ma a rodzice idą do brata i ogólnie nawet chyba żądnych gości nie będziemy mieć chyba , że w poniedziałek ciotka przyjedzie. |
|
|
|
#4545 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam zakupy, kupiłam 25 pomarańczowych tulipanów, serwetki z jajkami i składniki do ciast. Zaraz muszę wyszykować koszyczek
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie przepadam za blokiem czekoladowym robiłam z 3 razy go ale jest za słodki jak dla mnie .
O i dawno nie robiłam ciasta marchwiowego będę musiała zrobić w najbliższym czasie . Albo muffinki marchwiowe . ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- A i od zająca dostałam kolczyki |
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
hejka, wpadłam Wam życzyć spokojnych i wesołych świąt, szkoda, że taka kijowa pogoda, ale cóż poradzić...
Ja na święta zrobiłam jaja faszerowane, bardzo je lubię )) bo tu tego nie lubią.A tymczasem kontynuuję porządki
|
|
|
|
#4548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miło ten czas wspominam![]() tulipany ![]() Cytat:
mmm jaja w sosie tatarskim u teściów zawsze są
|
|
#4550 | |
|
Rozeznanie
|
Haha dostałam właśnie maila o treści:
Cytat:
|
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
zrobilam brownie z maslem orzechowym i muffinki z konfitura malinowa i z mama jeszcze robie sernik
![]() jeszcze musze posprzatac a tak mi sie nie chce ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- tez go dostalam
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
To spam, często takie się trafiają
|
|
|
|
#4553 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Przede mną też jeszcze trochę sprzątania
Do tego pieczenie ciasta, robienie domowych wafelków i jogurtu - w końcu mam w domu jogurtownicę od rodziców i trafia się okazja, żeby ją wykorzystać - nawet mrożone truskawki kupiłam z tej okazji ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Ja kiedyś dostałam coś takiego niby od gościa z Arabii Saudyjskiej, który mnie gdzieś tam w necie zobaczył na zdjęciu i bardzo chce mnie poznać - dalej był opis jego wspaniałego jachtu, na który chce mnie zabrać a w załączniku coś co niby miało być fotką tego jachtu ![]() A mojej koleżance kiedyś dostał się mail rzekomo od Microsoftu, że wygrała główną nagrodę w jakiejś loterii - trzeba było gdzieś tam wypełnić formularz i podać numer karty kredytowej |
|
|
|
#4555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, też bym chciała dostać coś od zająca![]() Ja nie wiem czy lubię blok, bo nigdy nie jadłam. Bedzie pierwszy raz , ale wydal mi się strasznie słodki - jak oblizywałam łyżkę.Wlaśnie zrobiłam mufinki marchwiowe i mufinki jogurtowe. Jeszcze ciut ogarnę kuchnię, idę ze święconka i zaczynam popołudnie spa
|
|
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze zrobiłam pranie, poodkurzałam, posprzątałam kuchnię, pomyłam podłogi i ogarnęłam siebie i jeszcze idę na mecz
Wzorowa ze mnie Pani Domu, idealna dla Piłkarza Tylko, że po meczu musze się spakować do rodziców, a to mi już tak łatwo nie pójdzie, bo zawsze mam z tym problem A wypadałoby się najpóźniej o 19.00 pokazać tam...
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-04-07 o 15:05 |
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uwieeeelbiam blok
![]() ostatnio koleżanka w pracy mnie częstowała i w zyciu takiego dobrego nie jadłam. Dała mi przepis (w sensie powiedziała),ale nie wiem, czy zapamiętałam
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostaję tylko propozycje powiększenia penisa
|
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
jadłm kiedyś blok w podstawówce, pycha był
zjadłam już krokieta i sałatkę warzywną z majonezem chyba się nie pokażę przez najbliższe dni na wątku odchudzanie żałośnicowe![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
No to dziewczynki WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
życzę ja z mężem i Fauderkiem ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=204 Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2012-04-07 o 15:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

przykro mi, że tak zaczynacie święta 
kocham serniki 
mi takie rozmrożone nie smakują tak fajnie jak świeże. nie lubię jak jest dużo za dużo jedzenia, bo potem mi każą albo jeść za pięciu, albo brać do domu jedzenia jak dla wojska
jestem zwolenniczką jednego-dwóch ciast + babeczek na święta. po co więcej?
każdy zje po kawałku-dwa i będzie cacy
no nic będziecie mieć zapasy na później
01.08.2013
15.08.2014

wtf - po cholere komus koza w mieszkaniu? po czym do mnie doszlo ze to o taki piecyk chodzi

ale zaraz chyba się położę

nie rozumiem facetów
Do tego pieczenie ciasta, robienie domowych wafelków i jogurtu - w końcu mam w domu jogurtownicę od rodziców i trafia się okazja, żeby ją wykorzystać - nawet mrożone truskawki kupiłam z tej okazji