|
|
#4532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Cytat:
Cytat:
![]() Ja na wiosnę planuję jechać do Krakowa, więc może urządzimy jakieś większe spotkanko ![]()
|
||
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jesteśmy po lekarzu. K. prawdopodobnie miał bakterię. Do niedzieli ma brać lekarstwa. Jak by coś mnie niepokoiło to mam iść do niej ponownie.
Grunt, że jest dobrze Cytat:
Tylko muszę się nastroić do tego ![]() Znieśliśmy właśnie klatkę Mariana ze strychu. Na razie jest zaciekawiony i sam do niej wchodzi. Na razie go nie zamkniemy bo może nauczy się, że to jego. Oby Kota nigdy nie miałam ale lubię Ja generalnie lubię wszystkie zwierzęta. I wiem co czujesz jak piszesz, że brakuje Ci kici dziękuje dziękuje dziękuję głodnemu chleb na myśli? Tylko mi nie pisz, że głodny głodnemu chleb wypomni :Pł
|
|
|
|
|
#4535 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja byłam w szoku jak pani farmaceutka poleciła mi ten krem. Byłam przygotowana, że poleci Vichy, Tołpa albo coś w tym stylu i byłam przygotowana na wydanie większej kasy A tu poleciła mi taki. I naprawdę jest super jak dla mnie. Zgodnie z info na opakowaniu po ok. 4 tyg. przebarwienia znacznie mniejsze i część zniknęła. I do tego polska firma co też nie jest bez znaczenia ![]() Mam nadzieję, że i Tobie przypasuje ![]() dziękuję Cytat:
![]() A propo Lamaze - w tesco przecena zabawek. Co prawda nie wszystkich ale możecie sprawdzić na stronie tesco - na pewno robot, ośmiornica, grzechotki na rączki i nóżki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4536 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie, żebym się czepiała, ale w takim to nie dziwota, że dziecko nie chce siedzieć, musi być wprost bajecznie wygodne ![]() Cytat:
o, przypomniało mi się - mąż mnie ostatnio pytał, czy nie szykuje się jakieś spotkanie forumowe. "Nie bardzo - mówię - dziewczyny rozsiane po całej Polsce, część na Wyspach..." "To świetnie! - wpada mi w słowo - spotkajcie się zatem w połowie drogi, czyli w Berlinie!" ![]() phdwao, oj, głodnemu chleb na myśli! |
||
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby to było bliżej... A tu całą Polskę trza przejechać
![]() A WY z Karolką daleko do siebie macie? |
|
|
|
#4540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro piszesz, że działa na przebarwienia, to może by mi trochę rozstępy rozjaśnił
|
|
|
|
|
#4541 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
U nas był dziś dzień marudy A wszystko przez to, że Leoś nie mógł zasnąć. Udało mu się dopiero po 17-tej. A teraz jest już po kąpieli, karmieniu i dalej śpi.Dałam mu dziś "spróbować" banana Ale sie chłopak krzywił...Jutro spróbuję z jabłkiem ![]() Cytat:
Ja mam teraz cyce jak murzynka. Takie jakieś naciągnięte. I do tego całe w rozstępach I piprzyków całe mnóstwo![]() Cytat:
dla JasiaCytat:
Cytat:
uroczy Cytat:
śliczna przesłodki jest
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Depoison
My będziemy bywać w Berlinie bo Rozi chrEstny się tam wyprowadzil
|
#4543 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale byłoby gdyby oni się w przyszłości naprawdę spiknęli Cytat:
nie wiem jak Ty ubierasz ale u mnie K. po domu ubrany jest zwykle w body z długim rękawem, spodnie i skarpetki. czasem jak ubieram mu bluzeczkę z długimi to pod nią boy z krótkim, ale zwykle ma po 1 warstwie. i u mnie w domu jest ok. 21 stopni (od 20,3 do 21.5). a jak ubiorę go i jest mu za gorąco to się tak drze, że uspokoić go nie można. ot, gorący chłopak mi się trafił ![]() a druga lewa?
|
|||
|
|
|
#4544 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ach, jakie dobre i też cała czerwona jestem ![]() Cytat:
weź mnie ja też chcę ![]() Cytat:
ale by się zdziwił jakbyśmy przyjechały a z Krakowa to tylko 6h ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
a krem taki:http://esentia.pl/FlosLek_wybielajac...nia_p20586.htm Cytat:
![]() dziękuję |
|||||||
|
|
|
#4545 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buziaki dla Was Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troszkę mi smutno że już koniec cycucha... ale potwierdziło się to co myślałam. wodnistą kupę miał przez połączenie mojego z mm. Jakaś niewielka ilość mojego nie powinna mu zaszkodzić - mam taką nadzieję. Zapasów mam do połowy stycznia.
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
Depoison, chodziło o jakieś drewniane chyba z ikei.
|
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie ![]() Od początku planuję, że Ty też będziesz
|
|
|
|
|
#4549 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
ale będę dziś łatwa... mąż skorzysta ![]() K. jakichś wielkich różnic w kupie z kp i bez nie miał. jedyne to to, że jak przeszłam całkowiecie na mm to kupa była codziennie pomiędzy 10 a 11 rano bo wcześniej to różnie bywało ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
A co z koldrami, pierzynami, poduchami, talerzami? I chyba Aga powinna coś powyszywać do posagu ![]() Nawet nie tak jak teraz to zaplanowałyśmy, ale tak ogólnie Fajnie by było ![]() normalnie od dawna mnie nic tak nie cieszyło
|
|||
|
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś tak dziwnie, wciąż myślę o tym oj biedny będzie dziś ten mój mąż chyba że usnę
|
|
#4552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam chcicę jak kotka w rui A i mąż się nie będzie opierał chyba, że o ścianę
|
|
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak mój ![]() ten to czasem ma humorki
|
|
#4555 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj tam, humorki
Jak mówi stare powiedzenie - nie ma mężczyzn którzy nie chcą, są tylko leniwe kobiety. I powiedzenie nr 2 - nie ma oziębłych kobiet, są tylko mężczyźni, którzy nie umieją ![]() a teraz, po trzeciej lampce, żegnam się na dziś Idę do wanny, a później ponegocjować z mężem dobrej nocy, Mamusie |
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() udanej ekkkhh nocy
|
|
#4557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() * Róża jest dziś żądna sukcesów. Długo podnosiła się wysoko na rączkach (wyglądały na ciut zgięte, ale ponieważ ma body z długim rękawem, to nie mam pewności; jeśli wyprostowała, to na moment), a z wysiłku ulała na nową pieluszkę flanelową, na mamusię, na swoje body i ani myślała spać. Jak ją położyłam na swoich udach, to podnosiła się do siadu i leciała w bok. Przy czyszczeniu nosa fridą znów wyjęła mi ją z ręki i oglądała uważnie. Później celowała do buzi, ale nie tak wyraźnie jak za pierwszym razem. Jak zabrałam i próbowałam czyścić dalej, to przez chwilę się śmiała, a później płakała. Dałam jej mleko, ale po co ona ma trzymać butlę i jeść, skoro nauczyła się wkładać sobie smoczek do buzi i właśne chce tą umiejętność doskonalić. Mleczko nie zając - poczeka. W końcu zjadła 60 ml i zasnęła. Na zakupy ostatecznie pojechałam z tż, a Róża zostawała z tż lub ze mną w samochodzie, więc ta aktywność nie wynika z nadmiaru wrażeń w ciągu dnia. *** Zapomniałam dodać, że zagadywała kaczkę Baby Ono i słonia Lamaze, którym po zakupie niezbyt się zainteresowała. Teraz pokazanie większości zabawek wywołuje uśmiech. Poza tym sporo dzisiaj było pisków i okrzyków radości z różnych powodów. ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
za to, żeby Kuba już był zdrowy, a Marian sam wprowadził się do klatki.
Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-11-02 o 23:54 |
||
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Maciejko, brawa dla Róży za nowe umiejętności
Moja też ładnie umie sobie smoczek z buzi wyjąć, ale że ja go wczesnej wsadziłam podstępem, a ona nie smoczkowa więc go z powrotem nie wsadza
Edytowane przez nadalka Czas edycji: 2012-11-03 o 07:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.

hhaha

to wygląda jak obciąganie 

Tylko mi nie pisz, że głodny głodnemu chleb wypomni :P![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Mieliśmy jechać dzisiaj do fizjoterapeutki. No to ja się spieszyłam z obiadem, dokaarmiałam małą, żeby w drodze nie zgłodniała, latałam po domu jak szalona żeby zdążyć do niej na 13.00 i sama nie dałam rady zjeść obiadu. Pojechaliśmy tak i już przed końcem dogi był korek, więc mówię do niego zadzwoń do Sylwii i powiedz że się troszke spóźnimy. Ok, zadzwonił ale ona nie odbierała. Pytam go czy jest na 100% pewny że na dzisiaj się z nią umawiał (już o to pytałam tydzień temu) i zarzekał się że tak. Ale coś mi nie dawało spokoju, sprawdzziłam smsa od niej na jego telefonie I CO? Umwił się na 9 listopada (!!!!!!)

dla Jasia

za to, żeby Kuba już był zdrowy, a Marian sam wprowadził się do klatki.