|
|
#4531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dokument "Chłopaki do wzięcia"
Dzisiejszy odcinek
|
|
|
|
#4532 |
|
Raczkowanie
|
Bandziorek znalazł swoją miłość. Poczekajmy niech pokażą twarz, bo aż nie chce mi się wierzyć. Jeśli to prawda to trzymam kciuki, zresztą jak za każdego z tego programu. Przecież to są nieszczęśliwi ludzie, na stare lata należy im się coś od życia
|
|
|
|
#4533 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jak tu się nie dziwić Bandziorkowi, że miał takie wymagania, co do przyszłych partnerek, że "musi mieć tu i tu". |
|
|
|
|
#4534 |
|
Konto usunięte
|
Było coś ciekawego?
Wysłane z mojego SM-T235 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4535 |
|
BAN stały
|
Obejrzałam jeden odcinek i to było straszne, nagle zobaczyłam wszystkich kretynów z internetu którzy chcieli się ze mną spotkać bo szukali kogoś na siłę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Albenka to duża Ania z Warsaw Shore tylko milion lat później (piszę tylko o wyglądzie) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4536 | |
|
Pyskatka
|
Cytat:
|
|
#4537 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I nie ładnie mówić o kimś pchajdziura. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4538 | |
|
Pyskatka
|
Cytat:
" Dla mnie to jest pchaj dziura, takie okreslenie zeby nie nazwac jej na k. Jest zajechana i to strasznie, styrana, okropna, zaniedbana, a jej pochwa zapewne w strzępach. I jest to dla mnie pchaj dziura bo niczym innym w zyciu sie nie zajmuje. Nie porownuj jej do ladnej i zadbanej dziewczyny bo naprawde to jakbys porownywala kupe do perfum.
Najważniejsza na świecie jest rodzina. Najpierw ta, w której się urodziłeś. Później ta, którą sam stworzyłeś. Edytowane przez dorris23 Czas edycji: 2016-11-28 o 14:21 |
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4540 | |
|
Pyskatka
|
Cytat:
![]() Co do Gumisia, nie lubie go. Nie lubie jego buraczenia i cwaniactwa. Dziewczyna z dwójką dzieci, niezbyt mądra i urodziwa, zdesperowana. Uważam, że nie zrezygnuje z serialu.
|
|
#4541 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
O jej no jak ja śmiałam napisać prawdę ![]() Ale już błysnęłam czy jeszcze nie ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo w internecie można wszystko pod przykrywką wolności słowa i tego, że przecież ma się prawo do swojego zdania co często nie idzie w parze z kulturą i pokazuje, jakim kto jest człowiekiem i jak łatwo potrafi innych ocenić
|
|
|
|
|
#4544 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4545 |
|
Raczkowanie
|
okej, nie umiem sobie wyobrazić, że ktokolwiek chciałby aby bandziorek dotykał go tymi brudnymi łapskami.
no nie, po prostu nie. o całowaniu się z bandziorkiem nawet nie wspomnę. |
|
|
|
#4546 | |
|
Pyskatka
|
Cytat:
Jak po Rysku szczenie jezdziliscie to bylo ok bo to facet, ale jak ktos o pchaj dziurze napisze prawde to juz gownoburza bo to babsko.
Najważniejsza na świecie jest rodzina. Najpierw ta, w której się urodziłeś. Później ta, którą sam stworzyłeś. Edytowane przez dorris23 Czas edycji: 2016-11-29 o 10:33 |
|
|
|
|
#4547 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I szufladkować ludzi.To że ta kobieta współżyje za pieniądze nie ujmuje jej jako człowiekowi a do domu dziecka te "porządne i wierne" kobiety też swoje dzieci oddają i sorry ale to dziecko jak już ma prawo ją oceniać a nie Ty i przyczepiać jej łatki. Skąd wiesz co ją spotkało? Za dywan w jej domu robiłaś? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4548 | |
|
Pyskatka
|
Cytat:
|
|
#4549 |
|
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNKO bo kobietą Cię nazwać nie można odnosiłam się do kobiety Gumisia ale widzę, że nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz i przykro mi z tego powodu, że jedyne co umiesz to dowartościowywanie się na czyimś nieszczęściu, musisz mieć bardzo ubogie życie emocjonalne i prywatne skoro jeździsz po każdym
.
|
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4551 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie popieram słownictwa doris, ale muszę jej przyznać rację, że równie obraźliwe określenia tu leciały i to nieraz, na innych uczestników serialu. I ja święta nie jestem, bo zdaje się że użyłam tu wielokrotnie słowa patola. |
|
|
|
|
#4552 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
#4553 | |
|
Pyskatka
|
Cytat:
A co do kobiety Gumisia to niestety ale to są fakty.
|
|
#4554 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zawsze da się źle o czyimś zachowaniu pomyśleć/powiedzieć ale szufladkując ludzi robi się im krzywdę a Ty to popierasz bo interesujesz się pupą tej Pani ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4555 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4556 | |
|
Pyskatka
|
Cytat:
Uważam, że czas zakończyć tą głupią gadke i wrócic do tematu wątku.
Najważniejsza na świecie jest rodzina. Najpierw ta, w której się urodziłeś. Później ta, którą sam stworzyłeś. Edytowane przez dorris23 Czas edycji: 2016-11-29 o 17:17 |
|
|
|
|
#4557 |
|
Rozeznanie
|
Gumis jak jest sam i rozmawia tylko do kamery to nawet spoko, ale jak już się pojawiła ta jego nowa Dziunia to dramat. Taki jakiś chamski, gburowaty i dziwnie jej odpowiada. No ale to tylko moje odczucia.
Ten Amerykanin ujdzie nawet ale dlaczego w tle jest ciągle piosenka "ja lubię sex i cudze żony..." :-D? Kolega Stasiu też sympatyczny no niestety zamiast za młodu wziąć ślub to teraz obudził się z ręką w nocniku... Ten bezdomny najnormalniejszy z nich wszystkich. Szkoda mi go i widać że od życia dostał porządnie po du*ie. Niestety musi go bardzo ktoś pokochać żeby mógł zaakceptować go takim jakim jest. Bezdomnosc i alkoholizm... ciężko Bandziorek ma pannę... no paczem i wierzem hahaha. A co teraz z jego zębami ;-)? A gdzie jest Misiek? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4558 |
|
Konto usunięte
|
Hurra Bandziorek znalazł miłość!
Jaruś sobie wino dosłodził cukrem |
|
|
|
#4559 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
#4560 |
|
Przyczajenie
|
Wszystkim ze spiną pośladków dedykuję następujący materiał:
https://www.youtube.com/watch?v=9_lLzasVFlA |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

" Dla mnie to jest pchaj dziura, takie okreslenie zeby nie nazwac jej na k. Jest zajechana i to strasznie, styrana, okropna, zaniedbana, a jej pochwa zapewne w strzępach. I jest to dla mnie pchaj dziura bo niczym innym w zyciu sie nie zajmuje. Nie porownuj jej do ladnej i zadbanej dziewczyny bo naprawde to jakbys porownywala kupe do perfum.