|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3908318 5]kalia zalezy jaki kolor bys chciala[/QUOTE]
biała, powiedz że dostępna
|
#4532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
![]() No cos ta babka taka nie teges...i chlopy tysz udani...nie wiem...
|
|
|
|
|
#4533 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym tak wcześnie była nieprzytomna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje! ![]() I zgadzam się, ja też nie raz po narzekam i w ogóle, ale zaraz zbieram dupę w troki i zaczynam działać. Ale ja mam tak chyba z natury, jak w wieku 15 lat moja mama straciła pracę i 2 lata sądziła się o cofnięcie dyscyplinarki (długa historia...) to nie siedziałam na dupie, tylko zaczęłam pracować jako hostessa i dawać korepetycje np Także Monia - głowa do góry i dacie radę!Cytat:
Podpisuję się pod tym obiema rękami ![]() A - miałam Wam powiedzieć, że wstępnie mam makijażystkę zarezerwowaną znajoma koleżanki, świetne make upy, kupę sesji zdjęciowych bazowało na jej make upach i przystępna cena, a koleżanka nas zapisała bo już podobno ma parę terminów na 2014 zajętych
|
|
#4535 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak coś 24.11.1989 Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie tą pierwszą mam mieć u siebie ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- velika gratuluję pięknej daty ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- A jak myślis, czy też już powinnam zapisać się dofryzjera i makijażystki? No w sumie data się nie zmieni a lepiej chyba mieć zarezerwowane... |
||||
|
|
|
#4536 |
|
Wtajemniczenie
|
myha kochana moja, a lilia azjatycka?
w jakim miesiacu? i jakie ceny?
|
|
|
|
#4537 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co za ludzie Cytat:
![]() Gratulacje z okazji umowy i terminu ![]() Jeszcze co do kuchni- wróciłam niedawno od siostry. Kupili większe mieszkanie i robią sobie kuchnię. Same meble, bez udziwnień, ale też nie z najtańszych materiałów, kosztują ich 9 000. Cytat:
Wygląda mi na łysienie androgenowe, które i u siebie podejrzewam, ale bardzo trudno je zdiagnozować. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie mam dobrego lekarza, a szukam i szukam. Cytat:
I oleje, maski, pigułki, wcierki, toniki, żele, szampony za kilkadziesiąt złotych.... Cytat:
![]() Moi rodzice i rodzice tż też się dokładają, ale w NIC kompletnie się nie wpierniczają. Cytat:
Ja własnie dziś miałam usg tarczycy i wszystko ok. Kurcze wydaje mi się, że skoro wyniki z tarczycy są ok, to leku brać nie powinnaś. Może idź jeszcze do drugiego to zdiagnozować? Ja już też nie wiem co robić, nawet zastrzyki już miałam ![]() Biorę się za czytanie o tej kozieradce- może akurat coś pomoże. Dobry wieczór
|
|||||||||
|
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale że koleżanka zapytała to jej powiedziałam żeby zapisała
|
|
#4539 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chociaz od maleństwa była czesana, chodziła na pazurki, do fryzjera to nic to w jej przypadku nie dało. Zastrzyk dostać to dla niej pikuś, ale już dać pazury do obcięcia to walka na śmierć i życie. Jak idziemy do fryzjera to ja wkładam byle jakie ciuchy bo i tak przy zwiewaniu mnie pozaczepia i kończy się rozerwaną bluzką albo podrapanymi rekoma. Kiedyś fryzjerka ją zapinała i jakoś dawała radę, ostatnio jeszcze ja musiałam trzymać. Ciekawe co o niej mówi wet i fryzjerka ![]() Cytat:
![]() Dlatego u nas winietek nie będzie, wiem że moi goście nie narobią wioski i sami dobrze usiądą :P Na szczęście brak stukniętych ciotek albo kuzynek ![]() Wszystko po kolei, najważniejsze garnki i talerze, sztućce,szklanki itd. My np.:do tej pory nie mamy tarki do warzyw czy tłuczka do mięsa bo tego nie używamy Aktualnie najbardziej wzdycham do jakiegoś ładnego kompletu talerzy i filiżanek, ale zawsze jak są pieniądze to i są ważniejsze wydatki ![]() Cytat:
![]() Moja przyjaciółka mówi,że miłość miłością, ale z czegoś trzeba żyć i niestety (stety?) zauważam tą tendencję-młodzi ludzie są ze sobą bo mają perspektywy, których z kimś innym/sami by już nie mieli. My nie mamy spadków, rodziców z kompletem mieszkań i bujamy się w wynajmowanym. Jak się przeprowadzalismy to mieliśmy pracę, mi umowa się kończyła, ale myślałam jakoś to będzie dopóki nie przyszedł nowy m-c,a ja wtedy w chacie na dupie, jedynie z prawem do zasiłku ... I pomimo tego, że w ciągu 5 dni znalazłam nowy etat to do tego czasu po prostu siedziałam i ryczałam myśląc za co będziemy żyli. A oszczędności? 1500zł. na wszystkie zobowiązania, 800zł. na samochody, do tego życie, wyjść też by się chciało, co jakiś czas większe wydatki typu ubezpieczenie. I co tu oszczędzać? Także ja Cię doskonale rozumiem, ale najwazniejsze to się nie załamywać tylko jakoś powoli ciągnąć to wszystko do przodu z nadzieją, że będzie lepiej Cytat:
|
||||
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Velika, zapomniałam, wielkie gratulacje
![]() Chyba też Ci zazdroszczę i jutro może pójdziemy do księdza
|
|
|
|
#4542 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() im cieplej tym taniej, najtaniej 4 zl za sztuke najdrozej 12. teraz jest najdrozsza i najslabszxa. najlepsza jest lipiec sierpien i wtedy kosztuje 4-5 zl sztuka ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- dostepna
|
|
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. i tak w cenie foto mamy plener w innym dniu, ale my mamy całą masę pomysłów na zdjęcia plenerowe i wszystkiego nie da się zrealizować w jednym dniu
|
|
|
#4544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3908379 5]caly rok
![]() im cieplej tym taniej, najtaniej 4 zl za sztuke najdrozej 12. teraz jest najdrozsza i najslabszxa. najlepsza jest lipiec sierpien i wtedy kosztuje 4-5 zl sztuka ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- dostepna [/QUOTE]To uradowałaś mnie że hejjj velika gratulacje ale wam zazdroszczę że znacie już godziny
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2013-02-06 o 20:53 |
|
|
|
#4546 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4548 |
|
Winter is coming
|
pianka, stronę czy dwie temu jest info do ciebie
\Dzięki wszystkim za gratki W sumie bałam się tego pójścia do kościoła, ale okazało się, że ksiądz był super, nasz dzień wolny i mieliśmy swobodę w doborze godziny
|
#4549 | |
|
Zadomowienie
|
Chcę, dawaj
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4550 |
|
Rozeznanie
|
Myhaaaa a może miałabyś czas kiedyś zrobić jakąś listę kwiatów (może z przykładowymi cenami) na poszczególne miesiące? Albo jakieś rady przy wyborze?
Wrzuciłoby się na pierwszą stronę wątku i byłoby idealnie Pytalybyśmy Cie wtedy tylko o wiązanki Tak mi tylko przez głowę przeszło
|
#4551 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i też szukam dalej lekarza... Cytat:
wiele osób mi tego lekarza poleciło, ja też z wizyty jestem zadowolona (po raz pierwszy chyba), dlatego stwierdziłam że spróbuję z tym euthyroxem... ale i tak szukam drugiego lekarza który mi to potwierdzi ale jak na razie każdy kolejny twierdzi że jest ok. Ja myslałam też nad mezoterapią ale podobno nic to nie daje.. w ogóle dodaja, czy udzielasz się na jakimś włosowo-traceniowym wątku? może byśmy się tam przeniosły z naszym problemem?
|
|
|
#4552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i trzyma sie to na zebach ok 30 min max 2-3 razy dziennie efekt widoczny po tygodniu![]() http://allegro.pl/biala-perla-system...980216951.html
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4555 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale pomysle cosik
|
|
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na nagraniach nie fałszują, fajny skład mają... Zawsze jakaś opcja ![]() I nie za bardzo podobają mi się żeńskie głosy na weselu.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#4557 |
|
Rozeznanie
|
Myha, doskonale rozumiem
To tylko pomysł i jak znajdziesz czas to bedzie super Ale nie mówie, że juz ![]() wenedka a ile sobie życzą?
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzekomo działają na terenie całego kraju.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-02-06 o 21:10 |
|
|
|
|
#4559 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny na włosy PLACENTA
![]() ja miałam mega problemy z wypadaniem itp. mama mi glowe uratowala placentą. Wciera sie w głowę w skóre, jak ktos ma delikatna troche piecze ogolnie daje uczucie ciepla. Probowalyscie tego? sa tez odzywki z placenta i tez mega pomagaja. tylko wazna jest regularnosc wklejam zdjecia tych ktore uzywalam tych ampułek, a odzywki uzywam caly czas. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.

ja bym tak wcześnie była nieprzytomna 
do naszego ślubu nie mogę się jutra doczekać bo będzie 499
Mam jedną upatrzoną, poleconą od kumpeli ale nie moge się doprosić od niej płyty bo zawsze coś wypada 

Powodzenia 

Nie nadrabiam, bo nie dam rady...

Także ja Cię doskonale rozumiem, ale najwazniejsze to się nie załamywać tylko jakoś powoli ciągnąć to wszystko do przodu z nadzieją, że będzie lepiej