Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-25, 10:01   #4531
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
dobry pomysł z tym prezentem, bo my idziemy na 4 wesela w tym roku i chyba będe prezenty robić, bo zbankrutuję!!!
Myśmy mieli tak w zeszłym roku - 4 wesela. la mojego brata kupiliśmy odjechane garnki i sporo wydaliśmy, a na pozostałe to albo kasa, albo prezent. Do znajomej składaliśmy się w kilka par i kupiliśmy od groma prezentów, które czekały na nich w sypialni dla nowożeńców, a oni o tym nie wiedzieli

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
My mimo,że mamy prawie wszystko, to ostatnio szukając prezentu na rocznicę ślubu dla moich rodziców stwierdziliśmy, że moglibyśmy dostać to: http://allegro.pl/krosno-drinki-swia...095491309.html
Rewelacyjna sprawa!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 10:02   #4532
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
my dawaliśmy 300-400 ale na te 4 nie dam rady tyle dać
my od 4 lat mieliśmy co roku od 2 do 3, więc też się wybawiliśmy w tym roku nie mamy żadnego aż głupio a za rok mój i chyba z mojej strony też się jakieś szykują ogólnie bardzo lubię chodzić, ale tyle kasy się na to wszystko wydaje...

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 10:02   #4533
Opiumalfa
Zakorzenienie

dziekuje seredecznie!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 10:03   #4534
misiadelko
BAN stały

No nie?

My też w zeszłym roku byliśmy na czterech weselach, z czego na trzy poszło full kasy na paliwo i hotel Myśleliśmy, że nie wyrobimy
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 10:04   #4535
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Myśmy mieli tak w zeszłym roku - 4 wesela. la mojego brata kupiliśmy odjechane garnki i sporo wydaliśmy, a na pozostałe to albo kasa, albo prezent. Do znajomej składaliśmy się w kilka par i kupiliśmy od groma prezentów, które czekały na nich w sypialni dla nowożeńców, a oni o tym nie wiedzieli
super sprawa! Ale badaliście jakoś co im się przyda, czy jak?

Stary 2013-03-25, 10:06   #4536
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Aktualny mój nr 1
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Novia Blanca - pl. Wilsona.jpg (46,8 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Novia Blanca - pl. Wilsona2.jpg (43,1 KB, 43 załadowań)

Stary 2013-03-25, 10:07   #4537
KaEs
Wtajemniczenie

Zasiedziałam się.. trochę pospamowałam Udanego dnia!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 10:11   #4538
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
ZA ROK 5 MIESIĘCY I 5 DNI będę żonką - 523 ddś!
U nas: 453 DDS

Cytat:
My mimo,że mamy prawie wszystko, to ostatnio szukając prezentu na rocznicę ślubu dla moich rodziców stwierdziliśmy, że moglibyśmy dostać to: http://allegro.pl/krosno-drinki-swia...095491309.html
Tez takie chce!

Cytat:
Aktualny mój nr 1
Piekna!
Moj numer jeden: http://pinterest.com/pin/250583166738948683/
Ta jest przecudowna rowniez: http://pinterest.com/pin/250583166738973692/
Stary 2013-03-25, 10:14   #4539
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Aktualny mój nr 1
ładna, ale jak dla mnie trochę za skromna i nie podoba mi się to "pasmo" z przodu
ale o gustach się nie dyskutuje

Opiumalfa ta piękna http://pinterest.com/pin/250583166738948683/

Edytowane przez KaMilka4891
Czas edycji: 2013-03-25 o 10:16
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 10:20   #4540
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
U nas: 453 DDS

Tez takie chce!

Piekna!
Moj numer jeden: http://pinterest.com/pin/250583166738948683/
Ta jest przecudowna rowniez: http://pinterest.com/pin/250583166738973692/
Mojej koleżanki siostra miała podobną albo taką Świadkowa to moja koleżanka właśnie
http://www.michaldomarus.com/reporta...-urban-gdansk/

PS. Wkur..ią mnie takie "smutne" zdjęcia, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, jakieś takie mało nasycone są...

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-03-25 o 10:21
Stary 2013-03-25, 10:21   #4541
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
ładna, ale jak dla mnie trochę za skromna i nie podoba mi się to "pasmo" z przodu
ale o gustach się nie dyskutuje

Opiumalfa ta piękna http://pinterest.com/pin/250583166738948683/
Bede ja mierzyc w kwietniu w PL

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Mojej koleżanki siostra miała podobną albo taką Świadkowa to moja koleżanka właśnie
http://www.michaldomarus.com/reporta...-urban-gdansk/
Ta jest duzo bardziej strojna, duza i puszysta. No i nie odcina sie pod biustem tylko w pasie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 10:40   #4542
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Bede ja mierzyc w kwietniu w PL

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Ta jest duzo bardziej strojna, duza i puszysta. No i nie odcina sie pod biustem tylko w pasie.
taka puszysta mi się bardziej podoba myślisz, że ma koło?
oczywiście z tą puszystością, to nei chodzi mi o pióra
Stary 2013-03-25, 10:48   #4543
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
taka puszysta mi się bardziej podoba myślisz, że ma koło?
oczywiście z tą puszystością, to nei chodzi mi o pióra
nie mam pojecia czy ma kolo
Stary 2013-03-25, 11:19   #4544
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
super sprawa! Ale badaliście jakoś co im się przyda, czy jak?
Powiem tak, mieli mieszkanie i mniej więcej wiedzieliśmy czego nie mają i zakupiliśmy - kołdrę, poduszki, pościel, naczynia różnego rodzaju i zakupiła to jedna znajoma, która miała dojścia do magazynu z takimi rzeczami

Cytat:
Aktualny mój nr 1
Kasiulenkowo mogę prosić o zmianę mojej sukni w 1 poście...?

Stary 2013-03-25, 11:20   #4545
misiadelko
BAN stały

Nienawidzę fejsbuka!!! Półtora miesiąca temu odezwała się moja dawna przyjaciółka, napisała do mnie wiadomość (rozstałyśmy się w chorych okolicznościach i po wielkich kłótniach) a głupi fejsbuk nie wyświetlił mi tej wiadomości tylko wrzucił do Inne . Dopiero odczytałam tą wiadomość... Głupi fejsbuk! Trzymajcie za mnie kciuki, może uda mi się odzyskać starą przyjaciółkę
Stary 2013-03-25, 11:26   #4546
Opiumalfa
Zakorzenienie

Kochane, czy moge wtracic sie z prywata?

Szukamy MODELKI na sesje FASHION w Lodzi na koniec kwietnia!

CASTING CALL

Poszukujemy modelki na sesje FASHION w klimatach romantycznych i kwiatowych na terenie Lodzi i okolic. Modelka musi miec conajmniej 175cm wzrostu i nosic maksymalnie rozmiar S.

EKIPA
Foto - Kasia Skrzypek https://www.facebook.com/kasiaskrzypekphotography
MUA - Katarzyna Koba https://www.facebook.com/flamingo.pinko
Video backstage - Pawel Skrzypek https://www.facebook.com/psfilms?fref=ts
Projektant - Agata Warmuz, finalistka Zlotej Nitki http://www.maxmodels.pl/projektant-agata_warmuz.html
Bizuteria - Katarzyna Jez https://www.facebook.com/jezkabizuteria
Fryzjer - Lukasz Jach http://www.maxmodels.pl/fryzjer-lukaszjach.html

Dostepne daty na dzien dzisiejszy to: 22,23,25,26,27 kwietnia, Lodz.
Oczywiscie, zeby zebrac wszystkich w jednym terminie, jest to wyzwanie, ale nie tracmy nadziei

Prowadzimy casting online, jezeli jestes zainteresowana udzialem w projekcie lub znasz kogos kto by chcial, prosze, daj znac jak najszybciej!

Ponizej przykladowy moodboard.

Jezeli ktoras z was zna kogos czy cos przekazcie dalej jak mozecie!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moodboard spring fashion.jpg (170,2 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez Opiumalfa
Czas edycji: 2013-03-25 o 11:27
Stary 2013-03-25, 11:36   #4547
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Waniliova, widzę, że też będziecie mieli z Twoim TŻtem szóstą rocznicę w tym roku i też macie ślub w czerwcu 2014 Najlepsze możliwe daty! U nas z każdym rokiem jest coraz fajniej...
to mamy również bardzo zbliżone daty razem jesteśmy od 25 grudnia 2007, zaręczeni od 12 grudnia 2012, a ślub bierzemy 14 czerwca 2014 i z każdym dniem jest lepiej
Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
No mi się wydaje, że skoro sakrament na pierwszym miejscu, to i sprawy kościelne powinny być załatwiane na pierwszym miejscu.
Nagle okazuje się, że wszyscy są tacy wierzący. A jak idę do Kościoła (tak, zdarza mi się!!!), to widzę same stare babcie. Jak słucham wypowiedzi ludzi w moim wieku to okazuje się że 90% ma podobne zdanie. A tu nagle tak solidarnie wszystkie co niedzielę do kościoła.
eeee bez przesady nie same stare babcie może taka parafia, u mnie w akademickiej to bym nawet powiedziała, że przeważa młodzież i to niezależnie od godziny mszy św. (tak, chodzimy co niedzielę). i ślub jako sakrament jest na pierwszym miejscu. jak mówię ślub to myślę o tym co jest dla nas najważniejsze i co i tak i tak będzie TEGO dnia najważaniejsze a jak mówię o weselu to wiadomo, że odnosi się to do imprezy, która odbędzie się PO ślubie i robię ją dla rodziny i znajomych, bo chcę, bo mogę, bo też jest taka tradycja. a to, że wymaga większych nakładów finansowych, więcej organizacji to już specyfika samego wydarzenia, ale nie umniejszałabym z tego powodu roli samego ślubu.

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Nie wiem gdzie tu hipokryzja. Pisząc o duchowym przeżyciu mam na myśli to co dla prawdziwych katolików jest ważne: że po złożeniu przysięgi mogą wreszcie żyć jak mąż i żona. A większość z nas i tak już tak żyje. Może w tym tkwi ten cały mistycyzm, którego ja nie doświadczę.
a ja doświadczę, wiesz dlaczego? bo żyć jak mąż i żona to sobie owszem, możemy już teraz. ale BYĆ mężem i żoną będziemy od tego dnia... i dlatego właśnie bierzemy ślub. tak, świadomość i wszystkie konsekwencje, które się z tym wiążą, te duchowe i te bardziej... materialne.

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3996106 8]apropos slubu koscielnego i przysiegi i wszystkiego. ostatnio gadalam ze znajomym ksiedzem i ten powiedzial mi, ze w czasie slubu nie przysiega sie tylko "ze nie opuszcze cie az do smierci". [/QUOTE]

a ja się śmiałam ostatnio do TŻ, że ja mu powiem "oraz, że cię nie opuszczę NAWET po śmierci"

Cytat:
Tajik Girl napisałam dla Ciebie wiadomość, która mi się skasowała, a była bardzo długa
Mam nadzieję jednak, że się mylę i zresztą bardzo chciałabym się w tej sytuacji mylić!
zgadzam się z Tobą, chociażby patrząc po sobie i moim TŻ... ja jestem osobą z natury niestabilną emocjonalnie, a w porównaniu do TŻ, który NIGDY nie powiedział, że w ogóle bierze pod uwagę rozstanie to już w ogóle... faceci nie emocjonują się tak jak kobiety, nie wybuchają płaczem, nie rzucają słów w afekcie tak często jak zdarza się to nam... ja wiem, że generalizuję, ale mniej więcej tak to jest.

nie było mnie cały weekend ale jak widać dzielnie nadrobiłam urodziny taty TŻ wypadły super, niespodzianka się udała, spotkanie z dj-em też na duży plus, a dzisiaj mam parę spraw do pozałatwiania więc... uciekam i życzę miłego popołudnia!

Edytowane przez lupinka
Czas edycji: 2013-03-25 o 11:38
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 11:37   #4548
misia880
Zakorzenienie

Kishlaczkowa dostałas moja wiadomosc na priv?

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 11:53   #4549
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
co do lekkich perfum na lato to ja polecam DG Light blue
tak tak tak, też polecam , dostałam ostatnio od tż, są bardzo trwałe i zapach super

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

misiadelko

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 11:55   #4550
Nati_kk
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny Nie było mnie trochę czasu, więc nawet nie próbuję nadrabiać, ale praca, studia i parę innych spraw całkowicie pochłonęło moją uwagę....teraz wracam do Was pełna energii

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 11:59   #4551
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Aktualny mój nr 1
Podobają mi się takie suknie ale strasznie się ich boję bo ja w takich wyglądam jak w sukni ciążowej
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 12:20   #4552
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
serio?? my chyba będziemy mieć okrągły
ale u nas będzie max 110 os

tajik girl
kochana uwierz, że może być cudownie, pamiętaj że kryzysy wzmacniają związki i może teraz zrozumiał jak wiele dla niego znaczysz i będzie już tylko lepiej!!

ale najpierw Ty w to musisz uwierzyć !
Oczywiście bądź czujna ale nie daj się zwariować!
Skoro do siebie wróciliście to znaczy że oboje chcecie spróbować jeszcze raz. Trzymam kciuki strasznie mocno!

z tego co wiem to tak jest w dworku ze PM z rodzicami siedza przy podłużnym stole a reszta ma okragłe

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Witam się

sytuacja z TŻ - dobra. Chociaż nie okazuje nie wiadomo jakiej euforii W sobote byliśmy w kinie, w niedziele na zakupach. Stara się. Dużo opowiada a o tym, dlaczego tak postąpił. Rozumiem go z jednej strony...

Poprosił mnie, żebym 11-12 kwietnia wzieła wolne w pracy i żebym mu zaufała. Ale wkońcu powiedział mi, że chciałby mnie gdzieś zabrać i 3 dni przed wyjazdem powie mi co powinnam zabrać ze soba Ciesze się, na ten wyjazd. Co myślicie o tym?

zapisałam się na makijaz permanentny ust

o ale fajnie szykuje niespodziankę tez bym taka chciała ;p jak juz sie dowiesz to koniecznie zdradź szczegóły

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
U mnie jest! Pod pólkami, tam gdzie przewaznie są testery w formie paseczków, jest cały słój kawy niezmielonej

Ja w sobotę przeżyłam traumę jak zadzwoniła do mnie mama, że kuzynka też bierze ślub we wrzesniu 2014, tylko że nie zna konkretnej daty... A że mam zawsze pecha w takich kwestiach, to już kombinowałam kto będzie musiał ustąpić z terminem Koniec końców okazało się, ze jeszcze nie ma niczego zarezerwowane, więc termin ciągle jest do wybrania. Nie ukrywam, ze po cichu liczę na to, że zmieni miesiąc ślubu

I śniło mi się dzisiaj, że był dzień mojego ślubu... Zapomniałam kupić welonu, zanim TŻ po mnie przyjechał zmył mi się już cały makijaż i wszystko było totalnie niezorganizowane
na twoim miejscu zadzwoniłabym do kuzynki

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
u mojej kuzynki niektóre koperty nie były podpisane i były też takie.. puste. dla mnie to jest wstyd i porażka- już lepiej kupić tańszy prezent (posciel reczniki) nic nie dawac nic do koperty... to jest aż przykre, że ludzie tak robia.

dokładnie dlatego kiedyś znajomy układał sobie koperty jedna po drugiej a na filmie było widac kto jak podchodził i wtedy wiadome było kto dał pusta

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Tż przysłał mi wiadomość: między literami "R" i "U" na klawiaturze znajduje się osoba którą kocham najbardziej na świecie Wie jak poprawić humor

to samo napisałam wczoraj mojemu TZ
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 12:20   #4553
Opiumalfa
Zakorzenienie

w przyszlym tygodniu idziemy degustowac jedzonko z naszego kateringu!

Dzis juz powiedzielismy, ze bierzemy nasza sale wiec chwale sie

Prosilabym o umieszczenie naszej daty na pierwzej stronie!

21 czerwca 2014

Nasza sala: http://www.fermeabbayedemoulins.be/en/ Kilka zdjec ponizej. Na zdjeciach sa dekoracje, sale otrzymuje sie "gola" i mozna dekorowac jak sie chce. Ja bym chciala takie kule biale z sufitu, ale tylko w kolorze bialym. Beda pokrowce na krzesla.

Jest to budynek stodoly, odremontowany, bardzo popularne miejsca na wesela w Belgii. Na terenie jest 40 miejsc noclegowych Plac zabaw itp.

Sala znajduje sie w bardzo molowniczej okolicy, w dolinie rzeki Mozy. Duzo zieleni i przestrzeni...

wieksze zdjecia sa na stronie!

Ciesze sie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 173_f7e6c85504ce6e82442c770f7c8606f0_215_150.jpg (10,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 178_8f85517967795eeef66c225f7883bdcb_215_150.jpg (8,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 180_045117b0e0a11a242b9765e79cbf113f_215_150.jpg (9,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 188_9dcb88e0137649590b755372b040afad_215_150.jpg (9,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salle-prives-2.jpg (33,9 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez Opiumalfa
Czas edycji: 2013-03-25 o 12:22
Stary 2013-03-25, 12:21   #4554
KasiaK_080290
Zadomowienie

Witam dziewczyny
chciałabym dołączyć do Waszego forum, również zostanę PM w 2014 roku;p
Już się nie mogę doczekać

Pewnie znajdę dzięki Wam fajne pomysły!
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 12:21   #4555
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki!!!!

Chyba czas spac
bardzo proszę

Cytat:
Witam się

sytuacja z TŻ - dobra. Chociaż nie okazuje nie wiadomo jakiej euforii W sobote byliśmy w kinie, w niedziele na zakupach. Stara się. Dużo opowiada a o tym, dlaczego tak postąpił. Rozumiem go z jednej strony...

Poprosił mnie, żebym 11-12 kwietnia wzieła wolne w pracy i żebym mu zaufała. Ale wkońcu powiedział mi, że chciałby mnie gdzieś zabrać i 3 dni przed wyjazdem powie mi co powinnam zabrać ze soba Ciesze się, na ten wyjazd. Co myślicie o tym?

zapisałam się na makijaz permanentny ust
pewnie, jedźcie, odpocznijcie i nabierzcie sił

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
zależy co lubisz Ja jestem słodko i ciężkolubna, słabowite zapaszki bez charakteru nie dla mnie
ijaa chyba pytała o letnie, wypróbój sobie ogródki Hermesa, a zwłaszcza Nilowy Świeżakowy majstersztyk! Jak nie znoszę takich zapachów, tak ten ogródek towarzyszy mi zawsze w wakacje
I znowu poniedziałek, czas lecieć do pracy miłego dnia
dzięki!
Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Padam na ryjca

poszłam spać o 3, wstałam o 6.30. Dzisiaj nawet kawa mi nie pomoże

ledwo żyje...
cóż to za impreza była?

Cytat:
Aktualny mój nr 1
mierzyłam podobne
i też się nad nimi zastanawiam

Cytat:
Zasiedziałam się.. trochę pospamowałam Udanego dnia!
miłego!

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Podobają mi się takie suknie ale strasznie się ich boję bo ja w takich wyglądam jak w sukni ciążowej
wystarczy nie robić odcięcia pod biustem tylko w talii i nie wygląda się jak w ciążowej
Ja mierzyłam takie

http://www.slubnesuknie.com.pl/quartz.html#17

http://www.slubnesuknie.com.pl/quartz.html#27

i jedno zdj real
tylko ja bym usunęła tą koronkę spod szyi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg s.jpg (18,4 KB, 30 załadowań)

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 12:21   #4556
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny chwale się, zapisałam się na makijaż permanentny ust ;p
wow moja kuzynka robi takie cuda w Gdańsku
Stary 2013-03-25, 12:23   #4557
karoolecka
Zadomowienie

Opiumalfa gratuluję ! ciekawe miejsce

ja mam pytania do dziewczyn, które już mają fotografa i kamerzystę - jakie pytania im zadawałyście ? Mają oni jakieś swoje haczyki ? Ja podstawę, czyli cenę, ilość zdjęć, godziny - to już wiem, ale nie wiem czy powinnam pytać o coś jeszcze ? pomożecie ?
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 12:23   #4558
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:

Fajne
Stary 2013-03-25, 12:24   #4559
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Witaj
Napisz coś o sobie,
skad jesteś, jaka data ślubu, jak przebieły zareczyny itp itd

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
wow moja kuzynka robi takie cuda w Gdańsku
no ja mam sprawdzony salon, gdzie chodzę robic paznokcie i tam też robią makijaż
msiałam zmienić date z 11 kwietnia na 8 ;p
bo 11 mam jechać gdzieś z TŻ ;d

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 12:25   #4560
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
z tego co wiem to tak jest w dworku ze PM z rodzicami siedza przy podłużnym stole a reszta ma okragłe
tak ale nam babka jeszcze mówiła, że jak jest mało osób/mało stołów to tam na tym podeście jest szwedzki stół podłóżny a młodzi siedzą z rodziacami przy okrągłym

pewnie zależy od młodych
Cytat:
w przyszlym tygodniu idziemy degustowac jedzonko z naszego kateringu!

Dzis juz powiedzielismy, ze bierzemy nasza sale wiec chwale sie

Prosilabym o umieszczenie naszej daty na pierwzej stronie!

21 czerwca 2014

Nasza sala: http://www.fermeabbayedemoulins.be/en/ Kilka zdjec ponizej. Na zdjeciach sa dekoracje, sale otrzymuje sie "gola" i mozna dekorowac jak sie chce. Ja bym chciala takie kule biale z sufitu, ale tylko w kolorze bialym. Beda pokrowce na krzesla.

Jest to budynek stodoly, odremontowany, bardzo popularne miejsca na wesela w Belgii. Na terenie jest 40 miejsc noclegowych Plac zabaw itp.

Sala znajduje sie w bardzo molowniczej okolicy, w dolinie rzeki Mozy. Duzo zieleni i przestrzeni...

wieksze zdjecia sa na stronie!

Ciesze sie
gratulacje piękna sala!
Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

wiatj

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości