Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX z garścią offtopu - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-04, 18:02   #4531
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX z garścią offtopu

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Z cyklu brzydkich zdjęć pokażę Wam co mi fruwa nad skalpem. Mam nadzieję, że to nowe włosy a nie pourywane stare, jakoś nie kojarzę takiego urywania.
Plus fota moich sierściuchów, TŻ powinien IMO olejować W ogóle muszę mu obciąć włosy o połowę.
Witaj w klubie ja mam wiecznie babyhairs, niby to dobrze ale czasem tak mnie te małe cholery wkurzają zwłaszcza jak jest wilgoć to szczególnie się to ujawnia

Cytat:
Napisane przez sycikk Pokaż wiadomość
ja też noszę okulary... 1 i 1.5 na dal.. bardzo rzadko w nich chodzę.

co do włosów to wreszcie obcięłam. zdecydowałam się na trochę dłuższe cięcie niż zakładałam, ale nie chciałam przeżyć aż takiego szoku. czas zapuszczać od nowa, te kilka centymetrów zawsze mogę podciąć, grunt że pozbyłam się zniszczonych końców.

p.s. tak się dziś opaliłam na twarzy, że nie dość że jestem czerwona jak burak, to jeszcze mnie piecze twarz
dobrze zrobiłaś, wyglądają jakby ich było więcej
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 18:03   #4532
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
A rozumiem Na miesięczne nie patrzyłam od paru lat, wypadłam z obiegu
Rozumiem, że kupujesz kwartalne? Bo np. kwartalne z FW Optima B&L zostały niestety wycofane i teraz pozostają jako odpowiedniki też B&L ale Soflens 38, nad czym ubolewam, bo droższa impreza. Jakiej firmy kupujesz?

Moooniek, drogo coś płaciłaś, ja korzystam z tego sklepu: http:// www .optiva.eu/ A z tego co widzę, to toryczne są dużo tańsze od tych co kupowałaś np. B&L 124 zł z groszami http:// www .optiva.eu/p,soflens-toric-6szt-bausch-lomb,835.html
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."

Edytowane przez pluskotka
Czas edycji: 2013-05-04 o 18:06
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 18:17   #4533
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość

a chyba ze tak.. ale życze ci jak najlepiej i byś była szcześliwa.. e tam 3 lata to nic ja też głównie mam doczynienia ze starszymi o nawet więcej. Wiem ze teraz cie bardzo boli, mnie też pewna sprawa boli z pociagnęłam ja w złą stronę Mam nadzieję ze kiedyś będziesz w takiej stuacji jaką sobie pewnie marzysz przed snem Bardzo mocno trzymam kciuki !
Dziękuję Ci kochana za wsparcie, nawet nie wiesz jak mi pomogłaś
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dobra! to ja później usunę zdjęcia
chciałabym jakąś paletkę sleek i proszę o rady, którą wybrać do teraz malowałam się raczej w brązy, czasem jakieś granaty i w sumie to wszystko..
A ja nie widzę zdjęć
Cytat:
ja też noszę okulary... 1 i 1.5 na dal.. bardzo rzadko w nich chodzę.

co do włosów to wreszcie obcięłam. zdecydowałam się na trochę dłuższe cięcie niż zakładałam, ale nie chciałam przeżyć aż takiego szoku. czas zapuszczać od nowa, te kilka centymetrów zawsze mogę podciąć, grunt że pozbyłam się zniszczonych końców.

p.s. tak się dziś opaliłam na twarzy, że nie dość że jestem czerwona jak burak, to jeszcze mnie piecze twarz
Odważne cięcie Ale wydają się gęściejsze! <3

Ale tu od wczoraj dużo ładnych twarzyczek się pojawiło
Nie pasuję tu

Wczoraj musiałam rozczesać loki, bo po odgnieceniu takie oklapnięte były, i byłam w szoku, bo nie zaobserwowałam puchu ;o No może delikatny, ale myślałam że będzie gorzej, a dzisiaj po nocy się tak ładnie pofalowały
Ale jednak BDFM jest dla mnie za lekki, nawet do codziennego mycia..

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 18:20   #4534
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Świetnie! Wydają się teraz dużo gęstsze

Mnie kusi opitolenie 20 cm... Trzymajcie mnie!
Muszę przeczekać BHYear.

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Witaj w klubie ja mam wiecznie babyhairs, niby to dobrze ale czasem tak mnie te małe cholery wkurzają zwłaszcza jak jest wilgoć to szczególnie się to ujawnia
Zawsze jest nadzieja, że urosną. Moje jakoś niedawno się objawiły po pokrzywie, Jantarze, kozieradce i L-102

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 18:24   #4535
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Rozumiem, że kupujesz kwartalne? Bo np. kwartalne z FW Optima B&L zostały niestety wycofane i teraz pozostają jako odpowiedniki też B&L ale Soflens 38, nad czym ubolewam, bo droższa impreza. Jakiej firmy kupujesz?
Soflens 38, w planach mam spróbowanie Horienów
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 18:26   #4536
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Mam pytanie do alergików- czy leki na alergię powodują senność? Biorę od dwóch tygodni i od 3 dni jestem senna i nic mi się nie chce.
Generalnie powodują. Ja mam Zyrtec i biorę go tylko na noc. Nie wolno po nim prowadzić pojazdów mechanicznych (chociaż konno też nie polecałabym po nim jeździć.)
Ale mam tez np Allegrę i po nim nie chce mi się spać. A ostatnio była mocno w użyciu.

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 18:28   #4537
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
często nie poznaję ludzi na ulicy Już miałam wizję jak mi machacie, uśmiechacie się a ja patrzę w przestrzeń i lecę dalej
Ja tak mam! W dodatku wiecznie wciśnięte słuchawki douszne powodują, iż moi znajomi muszą sprinty za mną biegać- póki nie chwycą za rękę i nie potrząchną- biegnę dalej.
Tylko, że w przeciwieństwie do Was, ja stwierdzonej żadnej wady wzroku ni mom.

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Przemogłam się i chciałam się navatikować, tylko zapomniałam, że to ustrojstwo jest w stanie stałym, a sezon grzewczy minął.
też nad tym ubolewam.

Cytat:
Mam pytanie do alergików- czy leki na alergię powodują senność? Biorę od dwóch tygodni i od 3 dni jestem senna i nic mi się nie chce.
Jak najbardziej mogą. Ja przez całe gimnazjum ćpałam Zyrtec i na lekcjach usiedzieć nie mogłam, bo mi głowa sama spadała na blat..

Pozwięłam decyzję, iż w poniedziałek z rana idę do Hebe po balsama z żeńszeniem. Raz na jakiś czas chyba mogę sobie kupić coś bardziej burżujskiego, co nie? Zwłaszcza, że burżujski Natur Vital się skończył i nic ekskluzif nie posiadam.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-04, 18:34   #4538
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Generalnie powodują. Ja mam Zyrtec i biorę go tylko na noc. Nie wolno po nim prowadzić pojazdów mechanicznych (chociaż konno też nie polecałabym po nim jeździć.)
Ale mam tez np Allegrę i po nim nie chce mi się spać. A ostatnio była mocno w użyciu.
To chyba zmienię na allegrę. Bo wytrzymać nie mogę.

Dziewczyny używające soczewek- mogłaby któraś na pw napisać z czym to się je? Bo ja noszę okulary, a lepiej mi bez nich.
Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 18:41   #4539
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Soflens 38, w planach mam spróbowanie Horienów
O Horienach nie mam pojęcia, na razie w szafie leży z Horiena płyn do soczewek i czeka na swoją kolej

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
też nad tym ubolewam.

Jak najbardziej mogą. Ja przez całe gimnazjum ćpałam Zyrtec i na lekcjach usiedzieć nie mogłam, bo mi głowa sama spadała na blat..

Pozwięłam decyzję, iż w poniedziałek z rana idę do Hebe po balsama z żeńszeniem. Raz na jakiś czas chyba mogę sobie kupić coś bardziej burżujskiego, co nie? Zwłaszcza, że burżujski Natur Vital się skończył i nic ekskluzif nie posiadam.
Gdyby dzień był krótki to o 16-17 (bo o tej godzinie najczęściej się olejuję) zapalałbym świeczkę i pojemnik z Vatiką na podgrzewacz. No ale w dzień to takie mało romantyczne, więc mi się Vatika tapla w wodzie Przygrzeje słońce konkretnie to będę wystawiać na taras

Zyrtec...moja zmora, chyba w liceum to ćpałam. Raz przystanek swój niemal przespałam i w ostatniej chwili wyskoczyłam z autobusu jak poparzona.

Męska decyzja, zwiedzaj, testuj, recenzuj, bo kolejna opinia mi się o nim przyda

Cytat:

Dziewczyny używające soczewek- mogłaby któraś na pw napisać z czym to się je? Bo ja noszę okulary, a lepiej mi bez nich.
Ja mogę chyba odpowiedzieć, ale musiałabyś zadać konkretniejsze pytania. Pisz na PW
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 18:41   #4540
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
Dolczi, to mnie też możesz rozpracować? Jakim typem jestem?

tu mnie chyba w miarę dobrze widać (oczy mam szare, szaro niebieski lub szaro zielone - od pory roku zalezy), mam masę piegów i rumieńce

Załącznik 5235359
Jesteś piękna

Cytat:
Mnie najbardziej stresowało odnalezienie się na peronie bo powinnam nosić okulary ale jestem na to zbyt próżna (a soczewki zniechęcają mnie wymogami sterylności) i często nie poznaję ludzi na ulicy Już miałam wizję jak mi machacie, uśmiechacie się a ja patrzę w przestrzeń i lecę dalej
Jaką masz wadę? Ja bym na Twoim miejscu nosiła okulary/soczewki bo potem wzrok leci

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
ja mam i okulary, i soczewki wszytko byloby fajnie, gdyby nie ceny soczewek torycznych...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiem Mam astygmatyzm na prawym i lewym oku czyli muszę kupować 2 opakowania torycznych a są droższe.

generalnie muszę iść do okulisty bo w soczewkach widzę słabo ale boję się iść Laska zawsze się na mnie drze. Ale ogólnie to dlatego że wada mi idzie szybko, na jednym oku już w ogóle i mam za dużą różnicę między jednym a drugim okiem, a podobno jak jest duża różnica to mózg nie ogarnia tego nawet pomimo okularów/soczewek i są problemy

Edytowane przez natalkaa7522
Czas edycji: 2013-05-04 o 18:44
natalkaa7522 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 18:45   #4541
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Ja tak mam! W dodatku wiecznie wciśnięte słuchawki douszne powodują, iż moi znajomi muszą sprinty za mną biegać- póki nie chwycą za rękę i nie potrząchną- biegnę dalej.
Tylko, że w przeciwieństwie do Was, ja stwierdzonej żadnej wady wzroku ni mom.

też nad tym ubolewam.

szalona

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 18:45   #4542
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Jaką masz wadę? Ja bym na Twoim miejscu nosiła okulary/soczewki bo potem wzrok leci
Nie pamiętam, coś około -2,5. Po domu i w pracy przed kompem noszę pingle ale tak na piwo i inne randki mi się nie chce zakładać.

Stary 2013-05-04, 18:49   #4543
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
szalona
Ćpanie tabsów to mały pikuś. Przez cztery lata była byłam ze strzykawkami za pan brat.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 18:54   #4544
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Ja nosze okulary

mam astygmatyzm ale na szczęście tylko na jednym oku, mam taki niecny plan, że jak nie będę mieć przeciwwskazań i przejdę badania kwalifikacyjne to na jesień będzie operacja

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Nie pamiętam, coś około -2,5. Po domu i w pracy przed kompem noszę pingle ale tak na piwo i inne randki mi się nie chce zakładać.
tez nosze okulary w pracy (ale tylko w swoim pokoju) i w domu, głownie do czytania i przy kompie, do ludzi wychodzę bez
Stary 2013-05-04, 18:55   #4545
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Jesteś piękna

I chcę Wam powiedzieć, że jak zrobię sobie loczki to mam +100 do pewności siebie

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 18:58   #4546
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nosze okulary

mam astygmatyzm ale na szczęście tylko na jednym oku, mam taki niecny plan, że jak nie będę mieć przeciwwskazań i przejdę badania kwalifikacyjne to na jesień będzie operacja
A jakie są kryteria? I ile to kosztuje? Bo ja bym chciała.. chociaż jedno oko.

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

uśmiechnieteoczy, przypominasz mi taką.. porcelanową lalkę Masz cudowny typ urody Zazdroszczę takiej delikatności.
Stary 2013-05-04, 19:07   #4547
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie są kryteria? I ile to kosztuje? Bo ja bym chciała.. chociaż jedno oko.

TUTAJ masz wskazania i przeciwwskazania

Cena zależy od użytego lasera (i wiadomo, ze też od miasta) jest to gdzieś 2500-3500 za oko + trzeba doliczyć wizyty przed i po, krople itd
Stary 2013-05-04, 19:13   #4548
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
moich też nie widziałyście

ten moment, kiedy denkujesz ulubioną odżywkę, więc starasz się ją wykorzystać do ostatniej kropli, wyciskasz i wyciskasz i nagle wyciskasz taką ilość, że starczyłoby na 3 mycia
i moich

nie znoszę!

Cytat:
PS. MAM ODWRÓCONEGO SZATANA! na trzepaku znaczy się
nie obczajam o co cho z tymi szatanami
Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Mój Tż ma siekacze jak wampir

Właśnie sporządziłam:
- Garnier AiK
- myjadło Dulgona
- Isana z bawełną
- jakieś Bingo

Myślałam, że będzie szał, a tu jajco

to nie jest śmieszne, ja też mam takie, znaczy się teraz tylko lewa trójka zostala wysoko, prawa jakoś zrosła, ale krzywo, no i wyrwać ich nie wyrwę, bo zostanę przerwy

Cytat:
a u mnie zawsze wilgotno
Cytat:
Mnie kusi opitolenie 20 cm... Trzymajcie mnie!
Muszę przeczekać BHYear.

Zawsze jest nadzieja, że urosną. Moje jakoś niedawno się objawiły po pokrzywie, Jantarze, kozieradce i L-102
trzymam Cię i za porost
Cytat:
I chcę Wam powiedzieć, że jak zrobię sobie loczki to mam +100 do pewności siebie
o ja też!

Dziś na tym ślubie byliśmy, więc stwierdziłam, że po olejowaniu zmyję BDFM, na to drożdżowa bino z łychą winogronowego (nie nie obciąża mnie to i stwierdziła, że skoro mam jakieś takie coś to zasilikonuję się i nie będzie puchu i blask, a tu kupa, jakieś takie niemiłe w dotyku wyszły, dociążone ładnie, ale bez objętości, choć przyklapem tego bym nie nazwała
trzeba się będzie rypnąć teraz tylko

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

i w ogóle xminor i uśmiechnięte oczy bo na say nie zdążyłam popatrzeć
Stary 2013-05-04, 19:16   #4549
say-hello
Zakorzenienie

dziewczyny przepraszam, że usunęłam tamte zdjęcia i nie zdążyłyście zobaczyć, ale troszkę o prywatność się bałam jak chcecie, to mogę teraz też na chwilkę wrzucić
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 19:19   #4550
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
uśmiechnieteoczy, przypominasz mi taką.. porcelanową lalkę Masz cudowny typ urody Zazdroszczę takiej delikatności.
O to, to, też jej zazdroszczę

Cytat:
tez nosze okulary w pracy (ale tylko w swoim pokoju) i w domu, głownie do czytania i przy kompie, do ludzi wychodzę bez
Trzeba się lansować

Stary 2013-05-04, 19:26   #4551
201612231846
Konto usunięte

Co do wady wzroku to ja mam malutką, bo tylko -0,5. Ale stąd mogły się wziąć te wszystkie problemy z chorobami oczu typu jęczmienie itd.
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 19:29   #4552
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dziewczyny przepraszam, że usunęłam tamte zdjęcia i nie zdążyłyście zobaczyć, ale troszkę o prywatność się bałam jak chcecie, to mogę teraz też na chwilkę wrzucić
wstaw ;*

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 19:29   #4553
tekla45
Zadomowienie

GG do tekla45

Jak już mowa o nałogach, ja muszę się przyznać do papierosków... Zdarza mi się czasem zakurzyć, choć wiem jakie to zgubne dla zdrowia, urody i portfela. I tak pewnie nie pobiję mojego taty, który wypalał do 2 paczek dziennie (nieraz kupowałam mu po 10, 12 na raz).

Niezależna konsultantka firmy Mary Kay.

Przyszła Pani Kosowa (miłość znaleziona!!!)

Wielbicielka tatuaży
tekla45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 19:30   #4554
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:

Jak zadasz konkretne pytania tu albo na PW, to chętnie odpowiem
Cytat:
generalnie muszę iść do okulisty bo w soczewkach widzę słabo ale boję się iść Laska zawsze się na mnie drze. Ale ogólnie to dlatego że wada mi idzie szybko, na jednym oku już w ogóle i mam za dużą różnicę między jednym a drugim okiem, a podobno jak jest duża różnica to mózg nie ogarnia tego nawet pomimo okularów/soczewek i są problemy
A nie możesz zmienić lekarki? U mnie w mieścinie (20 tysięcy ludzi) optyków jest od cholerci, przyjmujących w salonach na NFZ

Pluskotko, płyn Horiena mam od samego początku i uwielbiam, Renu przy nim to cienki bolec był

Red, podziwiam - ja przy -1,25 na obu oczach nie widzę nic bez soczewek i czuję się bardzo niepewnie.
Stary 2013-05-04, 19:30   #4555
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:

Trzeba się lansować
No ba

Jeden kolega z pracy to się dopiero niedawno (po dwóch latach) zorientował, że okulary noszę
A ja się śmieję, że męża szukam, więc jak już wyruszam poza pokój to trzeba zadbać o odpowiednią prezencję
Stary 2013-05-04, 19:32   #4556
kascysko
Zakorzenienie

Machnę sobie paznokcie oczodającym różowym lakierem
Stary 2013-05-04, 19:37   #4557
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
wstaw ;*
dziewczyny już mi doradziły paletkę storm, ale jeśli masz jakieś pomysły, to dawaj

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-05-04 o 21:15
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-04, 19:40   #4558
tekla45
Zadomowienie

GG do tekla45

Śliczna jesteś

Niezależna konsultantka firmy Mary Kay.

Przyszła Pani Kosowa (miłość znaleziona!!!)

Wielbicielka tatuaży
tekla45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 19:44   #4559
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Red, podziwiam - ja przy -1,25 na obu oczach nie widzę nic bez soczewek i czuję się bardzo niepewnie.
Ma to swoje plusy - czasami zapominam, że inni widzą i się na kogoś gapię a normalnie bym się wstydziła W przymierzalniach sklepowych zawsze mam piękną cerę Itp. Minusy pojawiają się przy wsiadaniu do autobusu, zwłaszcza po pijaku mylę numery, na samym początku schodzenia ze schodów (trzeba wyczuć odległość a ja dodatkowo zawsze na obcasach około 10 cm) no i spontaniczne wypady do kina to nie dla mnie bo nie noszę okularów ze sobą.

Cytat:
A ja się śmieję, że męża szukam, więc jak już wyruszam poza pokój to trzeba zadbać o odpowiednią prezencję
Ale bez okularów nie wyczaisz od razu czy wart zainteresowania

Stary 2013-05-04, 19:45   #4560
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Dolczi, to mnie też możesz rozpracować? Jakim typem jestem?

tu mnie chyba w miarę dobrze widać (oczy mam szare, szaro niebieski lub szaro zielone - od pory roku zalezy), mam masę piegów i rumieńce

Załącznik 5235359
Widzę, że zmnienność koloru oczu masz taka jak ja. Jeżeli nie masz pomalowanych rzęs i są au naturel- cudowna długość Co do cieni- zdecydowanie zielenie, beże, szarości. Nie używaj za dużo brązów- będziesz wyglądała smutno. Absolutnie nie używaj cieni jasnych niebieskich. Ani jakskrawych- przytłoczą Cię i zamiast "pomalowana" będziesz "przemalowana". Na dzień zaserwuj sobie delikatny makijaż, tzw. makeup no makeup, bo urodę masz bardzo deliaktną i mocny makijaż oczu Cię przytłoczy. Całej idealnej palety Sleek dla Ciebie nie wymyślił, dlatego polecam wkłady do paletki inglot- 10zł/ 1 szt.
Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości