|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
bo zazwyczaj się robi, więc zapytałam z ciekawości?
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- a, i byłam dzisiaj z moją mamuśką pobiegać ![]() ![]()
#4532 |
Zakorzenienie
|
Robię zwykłe, gładkie, półokrągłe, bez żadnych udziwnień.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
mi bardziej chodziło o jakiś napis wewnątrz, a nie o ozdoby
#4534 |
Wtajemniczenie
|
zuzaaaaaaaaaa
![]() wygrała ![]()
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-05 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Yeaaaaaaaaaa! Zuzaaaaaaaa ! Brawo!
#4536 |
Zakorzenienie
|
Yeah! Super, świetna, inteligentna dziewczyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | ||||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Czy Twoja córcia próbuje się już dźwigać do siadania? Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() Pewnie już o tym pisałaś, ale zapytam, obrączki będziecie mieli ze złota czy z innego metalu? Wrzuć zdjęcie wzoru. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Wtajemniczenie
|
włączyłam sobie fotki z porodu
matko, jak to zleciało... ![]() ![]()
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Haaaa no jest! Oddalam na nia 3 smsy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4540 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
rubik masakra, kazadi tez mi się nie podobała w takim wydaniu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Jutro zobaczę co naskrobałyście przez ten czas jak oglądałam Tap madl :P A teraz lecę spać bo Daria może za niedługo się obudzić a ja juz ledwo na oczy patrzę
![]() ![]()
![]() |
#4542 |
Rozeznanie
|
Jestem jestem
![]() ![]() ![]() Napisałam też w klubie co i jak ![]()
#4543 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Wtajemniczenie
|
ja też się zmywam, bo Julasek pewnie niedługo wzniesie alarm na żarełko... kurde- jeszcze ani jednej nocy całej nie przespala bez żarcia
![]() ![]() ![]() dobrej nocy i superaśnego bunga bunga ![]() ![]() aha! meneq, buziak w czołko to za mało za taką odpowiedź hehe ;-)
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-05 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam zapytać a co się stało, że Mikołaj przyszedł wcześniej na świat??? JAkieś komplikacje czy po prostu śpieszyło mu się do Was?? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a potem za ile bedzie? Cytat:
mam prace w urzedzie w swoim zawodzie, ale teraz raz ze malo platna i atmosfera nie najlepsza a rozwazany wyjazd za granice a wiadomo, ze musialabym zaczac od pracy fizycznej w sensie ze duzo ponizej kwalifikacji i zastanawiam sie, ale to perspektywa na lepsze zycie atutaj ... ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
M. już zawsze a na drugiej P. na zawsze ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- ij dizewczyny chcialam wam tyle napsiac ale nadrobilam i juz nie mam sily siostra na wycieczce i teraz jestem sama, calkiem, jak od rana bylo ok dobry nastroj tak teraz znowu dol wstalam o 7 zeby wyprawic siostre na wycieczke niunka wstala przed 8 wow czyli zaczynamy juz od prard nitak mamy bo wczesniej to 10,11 czasami i 12 wstawalysmy nakarmilam posiedzialysmy dalam brzoskwinke, poszlysmy na spacer a ze ja nie lubie tu wokol osiedla to zapuszcamys ie dalej bo tu same dewoty ojej uszka nie zakryte za cienko iubrana poza tym ja cala w wysypce to zaraz ploty no pi poszly w stroe takiej rzeczki ale to za wioske i powiem wam ze troche sie balam, no ale gdzie mam chodzic ![]() mala mi sie rozplaka to ja wzielam na rece i karmilam cycem na stojaco no i wslansie wtedy te samochody jeden drugi kurka mac, pozniej sie usppkoila pod kosciolem usiadlam na laweczce bo juz mnie strasznie nogi bolaly, poszlam na poczte wyslac kartke i do domu, spotkalam dziewczyny z ktora chodzilam do podstawowoki chwile pogadalysmy, i ona o tym moim uczuleniu jeny co tu tak masz. zalamka a teraz cieplo to nawet bluzki na ramiaczkach nie zaloze ahhhh, wrocilysmy do domku bylysmy 3 godziny po ladna pogoda i mysle zjemy pozjdziemy znowu ale bylam tak zmeczona ze nie mialam sily iczy sie zamyklay no i dzidzka zasnela ale po 15 minutach sie obudzila akurat ja sie polozylam i mowie nie dam rady i wzielam ja do lozka do siebie dalam cyca i spalysmy razem 3 godziny a teraz na noc to zasenla mi o 23 ale musialam cosic na rekach a to jednak 7 kilo ![]() teraz lece sie kapac i tak mi smutno calkiem sama a w domu bajzel totalny na klub nie dam rady dzs |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
laurko, nomen specjalnie dla Was
ImageUploadedByWizaz Forum1370468990.024912.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Nadrobiłam ale nie pocytowałam i pamiętam piąte przez dziesiąte Lady - wieszak ciekawy ale cena masakryczna. No i tak się zastanawiam na ile byłby praktyczny bo większość literek ma takie kształty że ciężko by było powiesić jakiegoś ciucha... Calawdeszczu - super że się udało, zdjęcia Julki jak zwykle zabójcze ![]() Sylwietta - fajne butki. Te czarne szpile też bardzo ładne tylko nie zapamiętałam która je wrzucała Bokeh - dobrze że jednak się zdecydowałaś na ten wzór nosidła bo jest zdecydowanie najladniejsze Szaja - ja bym do takiej spódnicy ubrała jednak gładką dopasowaną górę bo w nietoperzu będziesz chyba wyglądać jak cyganka ![]() Marta - numer z cukierkiem plasuje Twoją teściową w ścisłej czołówce jeśli chodzi o głupie pomysły mam i teściowych Aśka - trzymaj się bidulo w tym szpitalu... Fewcia - gratulacje dla Blaneczki Sylwietta - miało być coś na priv? Nie pamiętam czy coś jeszcze chciałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1370469021.622203.jpg
ImageUploadedByWizaz Forum1370469044.135030.jpgImageUploadedByWizaz Forum1370469069.624164.jpg ImageUploadedByWizaz Forum1370469104.895694.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zadomowienie
|
Idę spać, dobranoc.
Fewciu o ile dobrze kojarzę jutro masz bioderkową wizytę więc trzymam kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, mialas was nadrobc ale komentujcie tap madl
![]() ![]() Nawijko, glowa do gory! Wiem, ze to malo pocieszające ale Kubek z tego wszystkiego wyrosnie, a Ty dasz rade bo silna dziołcha jestes ![]() Marta, nie wytzymalabym.. co za benadziejne podejscie tesciow.. na sile chca dzieco uszczesliwiac slodyczami, no idioci! |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Rozeznanie
|
Hej!
Rany co to był za dzień. Oli na zmianę radosny i marudny, ślicznie wciągnął bananka, muszę pozgrywać filmiki i fotki bo mam mnóstwo a nie mam kiedy wrzucić ![]() Oczywiście babcia nie mogła sobie darować i dziś wpadła ![]() Musieliśmy przełożyć szczepienie, bo rano była taka ulewa, że nie wyszłabym z małym, a auto dalej stoi. Cała bardzo się cieszę, że z tym macierzyńskim poszło do przodu, myślę że będzie ok ![]() Nawijko widzę że Twój dzieć dołączył do grona jęczydełek. Ja nie wiem co one mają z tym stękaniem ![]() Bokeh dzięki Tobie wiem że na 100 procent chcę nosidło ![]() ![]() A Twoja plujka mnie rozbawiła ![]() ![]() ejoejo witaj, pisz z nami jak najwięcej, pokaż zdjęcia szkrabka ![]() ![]() marta co do zachowania teściowej to szkoda słów... Zabiłabym normalnie Fewcia kciuki za bioderka!! SŁONKA już chcę ![]() Dobranoc kobitki, znów tak późno, mam jakieś niecałe 5 godzin spania ![]() Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-06-06 o 01:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
ja też dopiero spać idę..a wiem, że mała wstanie o 5:30..
cóż, pomagałam tż z pracą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Dzień dobry! Blanka budziła się co 2h,czyli standard,a pobudke zafundowala o 4.30!
![]() Coś tam pamiętam z tego co czytałam ![]() Gojka tak,z tej strony. Już mam jedną fotoksiążkę za darmo stamtąd (dziękuje Bokeh ![]() Co do pkp,do torów mamy około 20m a do stacji jakieś 50m ale absolutnie mi to w niczym nie przeszkadza. Yellow Ty to masz przeboje! Brak słów! Marta co Ci ludzie mają z tymi słodyczami? Czy nie ma nic innego dla dzieci? Debrah biedna,nieprzespane noce są okropne ![]() Mam nadzieję że dziecko pozwoli Ci w dzień odpocząć. Mądra fewcia zastanawia się dalej nad kupnem chusty. Nie za późno? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:59 ---------- Blogerko,Cała mam nadzieję że nocka była spokojną. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ---------- Nawijko uszy do góry! Każda z nas,uwierz KAŻDA ma czasem chwilę zwątpienia,nawet jeśli nie mówi o tym na forum! Już dawno mówiłam ze w pakiecie z dzieckiem powinni dawać instrukcje obsługi i nieograniczone pokłady cierpliwości. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekuje Wam wszystkim za wsparcie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie spal od 15 odkad wrocilismy z dworu... A poza tym jeczal nawet na rekach, ehh.. Cytat:
Moi rodzice sa 19 lat po slubie, a napisy wewnatrz jakby robili wczoraj. Cytat:
A jak jest zmeczony to juz w ogole cyrki odstawia. Oby dzis bylo lepiej ![]() Bedzie na pewno, bo TZ jest w domu, wiec mnie troche odciazy. ---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- Cytat:
![]() Kochana, niby to wiem, ale jak czasem czytam co niektore z Was robia w domu (sprzatanie, gotowanie, pieczenie ciast, itp), to ja zwykle nie mam szans nawet na obiad... Ale co zrobie jak moje dziecie takie towarzyskie. Juz nie smece ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
My juz tez nie spimy.. ostatnio mala urzadza mi pobudki co godzine.. wiec w zasadzie w nocy mamy polgodzinne drzemki
![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Bokeh, jakie w koncu nosidlo kupilas? Czytalam, ze planujesz, ale nie dotarlam do momentu wyboru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
bokeh gapa, dopiero teraz obejrzajam filmik z plujka w roli glownej. Hania jest przeslodka!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
To jeczydlo chyba przez zeby..... Posmarowalam calgelem dziaselka i zupelnie inne dziecko......
Nawijko, co Ty za glupoty opowiadasz ![]() A ja wam powiem, ze mam chyba najwiekszy kryzys od urodzenia Pietraszka.... Drugi dzien z rzedu wyje z bezsilnosci, mam dosc. Jak wczesniej myslalam o trojeczce tak teraz wiem, ze w tym momencie nie dalabym rady dwojki ogarnac. Ba, Pietraszka mi ciezko ogarnac..... Mysle tylko o tym, zeby spac, spac, spac, spac...... Jeszcze M.nie ma calymi dniami, pogoda z dupy!!!!!! Siedze w domu jak ciucmok, mam dosc, po prostu dosc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4559 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ehhhh.... teściowie... współczuję, dobrze, że przynajmniej tż jest za Tobą ![]() bagienna kupka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do nauki to wczoraj myślałam sobie, jak to zrobić, żebyś mogła się z nim uczyć ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzindoberek
![]() Cytat:
![]() ![]() A właśnie, mam znajomą z Sosnowca. I kiedyś przy niej powiedziałam słowo "kapuca". Nie wiedziała co to ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Durne szczepienia... Cytat:
![]() Masakra!! Aż szczena mi opadła....Zachowują się jak dzieci!! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.