Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-05, 20:52   #4501
szklanka19
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
gratuluje wyniku!
co do sytuacji to japierdziucozadebilizm!

Dużo zdrówka dla Asi, trzymaj się dzielnie, najważniejsze, że już po wszystkim

Witam nowa mamusię

Fewcia brawo dla Blanki za obrót

Laurka a Ty będziesz podawać kaszki? A jeśli tak to na swoim mleku czy te mleczne? Ja chciałam na swoim, ale nie wiem czy mi się nie odechce bawić z laktatorem

Cała kamień z serca z tym macierzyńskim

Djerba miłego "urlopu"

Illusion super buty! Ja bym się w takich zabiła

Charlizz brawo za egzaminy

Padnięta jestem dzisiaj. Moja Mała zasnęła po północy, a o 1:30 było po spaniu. Chciała tylko ciumkać i leżeć mi na brzuchu. Do 8 rano spała łącznie (!) 22 minuty w przerwach po dwie minuty i dziesięć. Dopiero po 8 zasnęła i spała do 9:30. M A S A K R A. I dostaję szału z tą pogodą. Nie wiem już co robić w domu, Ewcia się wszystkim nudzi, ja się wściekam, a prognozy dalej kiepskie
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:54   #4502
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Z tych emocji źle napisałam, z brzuszka na plecki

gratulacje u nas nadal brak z brzuszka na plecki
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

A tak wogóle to czemu nie można obcinać do roku?? Pytam z ciekawości bo na razie Daria ma 5 włosków na krzyż
właśnie nie wiem, ale to chyba jakiś zabobon jest

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:54   #4503
bokeh
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41176395]z chęcią bym wpadła do was
rozumiem bó, bo mam to samo

cudnie
kusisz jak cholera :d

http://allegro.pl/miekka-lyzeczka-ca...282925609.html

Nie nadrobiłam was :/ od poludnia próbowałam ale papierami u mamy zajęta byłam, potem Dorotka nie umiała usnąć i godzinę usypiałam,potem Agatka...[/QUOTE]

nie tylko Ty masz popodpisywane umowy na reklamę produktów
Stary 2013-06-05, 20:56   #4504
blogerka
Wtajemniczenie

ja tylko tak na szybko, nie nadrobie Was dzisiaj, mlody po szczepieniach caly dzien daje mi popalic - ale nie dziwie sie!! ma straszny odczyn na obydwu nozkach, takie bable wielkie jak od konskiej muchy musi go bolec bardzo, bo nawet dotknac sie nie daje w nozki .. ehh
nie wiem dlaczego tak jest, bo po poprzednich dwoch szczepieniach nawet slad po wkluciu ciezko mi bylo znalezc
na razie smaruje altacetem, a w srodku dnia podalam czopki uspokajajace (na v - nie pamietam juz nazwy) bo naprawde nie mialam juz na niego zadnego sposoby ..
on nie plakal tylko krzyczal!!!

nie slyszalam jeszcze takiego krzyku dobrze, ze chociaz goraczki nie ma.
Stary 2013-06-05, 21:02   #4505
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
za wagę, i
naszego ostatnio nie można było uspokoiśc nawe cycek nie pomagał, aż się boje co będzie jutro, Tż z nami idzie to moze mniej się będę stresować zawsze we dwóch to raźniej
trzymam kciuki za jutro, powodzenia!!

Cytat:

ja nie szukam w tych duzych zestawach bo rzadko kiedy caly mi pasuje, najczesciej pojedyncze rzeczy tylko wiec lipa. ja szukam konkretnych zestawow, bluzki, spodnie itd, tak jak pisalam wyzej np 5 par spodni albo 6 bluzek itp...
jak znajde cos pojedynczego to lookam na pozostale rzeczy od sprzedawcy i dobieram jesli ma cos ciekawego...

ja tak kupowałam w ciąży, a teraz nie moge nic trafić

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hej Kochane, wpadlam na sekunde napisac ze zyje ale nie jest ciekawie. Wlasnie pakuje swój dorobek życia i sie wyprowadzam. Pozniej opisze w k. Co i jak...

powodzenia Deli. u nas wyprowadzka też kolorowo nie wyglądała, więc jakoś po części Cie rozumiem...
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

No pokaż. Przecież wiem że zrobiłaś zdjęcie
nie pokaże bo normalnie mops do mnie przyjdzie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
O nie dopiero zdążyłam zmienić Oskarowi pampersa i się ze.s.rał
Julka tak często robi, zmienie jej zasikanego, a ona sru w czysty za minute dosłownie... jakby nie mogła w tamten

Cytat:
bokeh - mój Igi też miał fazę na takie "pierdzenie" ustami z pluciem. Non stop tak robił i po jakichś 2 tygodniach mu się znudziło. teraz też czasem go najdzie ale już rzadko.

moja tak wczoraj pluła u tej babki w zusie, taka fazka ją naszła, aż mi sie głupio zrobiło, bo tak dawała głośno i dużo

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-06-05 o 22:28
Stary 2013-06-05, 21:02   #4506
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
patrzcie na dzisiejszy fryz mojego dziecia a reszta fotek gratis
ona jest nie do podrobienia

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
u mnie identyko terazmały słoiczek (deserek albo jarzynowa z bobovity) idzie na raz a duzy typu obiadek albo te z hippa są na dwa dni
mi dzisiaj pierwszy raz cały słoiczek zupki wciągnął

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Miałam pokazać sandały z biedry które kupiłam. Tu są na 6 stronie, te turkusowe
http://www.okazjum.pl/biedronka/gaze...013,16045.html
fajnie wyglądają, wcale nie jak biedronkowe

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
mam szybkie pytanie, jakie maści (skuteczne) na dziąsełka używacie?
wybywamy z małą póki nie pada bo pierd.ca dostajemy. Chyba ją dziąsełka swędzą więc zaliczymy aptekę
ja mam dentinox

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Dziewczyny zakochałam się <3
http://allegro.pl/designerski-wiesza...287887181.html
tylko dlaczego taka cena?!
rzeczywiście super

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
przyszło mi nosidełko !!!! fajne szybko się dziecia zapina i tak wygodnie
super wygląda, a jak się Hani podoba? i czemu masz dziuba zakółkowanego? pewnie już ktoś o to zapytał i dostał odpowiedź, ale ja w tyle jestem

Cytat:
jaka nagroda dla zwycięzcy?
ja też to wiedziałam, ale nadrabiam z opóźnieniem i nie mogłam się domyślnością wykazać

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:03   #4507
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
ja tylko tak na szybko, nie nadrobie Was dzisiaj, mlody po szczepieniach caly dzien daje mi popalic - ale nie dziwie sie!! ma straszny odczyn na obydwu nozkach, takie bable wielkie jak od konskiej muchy musi go bolec bardzo, bo nawet dotknac sie nie daje w nozki .. ehh
nie wiem dlaczego tak jest, bo po poprzednich dwoch szczepieniach nawet slad po wkluciu ciezko mi bylo znalezc
na razie smaruje altacetem, a w srodku dnia podalam czopki uspokajajace (na v - nie pamietam juz nazwy) bo naprawde nie mialam juz na niego zadnego sposoby ..

Biedaczek buziaczki od cioci ;*

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 21:06   #4508
mala_19kw
Zakorzenienie

Tyle o ile przeczytałam ale nie będę się odnosić bo padam na pysk.

Dziękuje że jednak ktoś by zauważył że mnie nie ma

Nawijko- nie mów tak. Przecież jesteś najlepszą mamą na świecie a zmęczenie materiału występuje u każdej z nas

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:

Biedactwo buziaki dla niego
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:08   #4509
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
pikne! na spacery z Igim ideał haha

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
myśmy w końcu byli na spacerze!
dopiero wróciliśmy, idę robić młodą kapustkę na śmietanie
przeczytałam kapustkę na śniadanie i se myśle o co kaman
Cytat:
Kaj Ty to wszystko mieścisz??? masz szafę giganta?
rumuny nie dojechały to ma dużo miejsca

Cytat:
Dziś w DDTVN mówili że pogoda ma się poprawić dopiero pod koniec przyszłego tygodnia

Która dziś ogląda finał TAP MADL??
ja oglądam właśnie

Cytat:
A za kim jesteś? Ja jednak przemyślałam sprawę i jestem za Marcelą (nie lubię jej ale ładna jest)
ja też za Marcelą

Cytat:
O kurcze to nie zauważyłam tego
było kiedyś na fotach widać karton więc ma

Stary 2013-06-05, 21:08   #4510
marta00537
Raczkowanie

NO to dziewczyny pisze co i jak z tymi teściami. Wydawało mi się, ze mam teściów co to nie sypią dobrymi radami , oja naiwna pomyliłam się jak nic.
MOja teściowa to jest teściowa z serii "wszystko wiem najlepiej, a jak nie wiem to i tak mam racje" teść, to typowy pantoflaż, no ale mniejsza o to. Siedzimy sobie u nich w tamtą sobote, w sumie jak to zwykle bywa na obiedzie. Po obiedzie ciasto itp. a tu teść wyskakuje do nas z tekstem "A kiedy Filipowi będzie można słodycze podawać?" ja od razu wypaliłam, ze nigdy. Ten z obużeniem do mnie, że jak to nigdy, jak wy nie bedzie, to my bedziemy dawać. ja oczy jak pięć złotych a on dalej, że "przecież, tylu teraz dentystów jest dostępnych, że jak się zęby popsują, to nie będzie problemu"myślałam , ze tam padne, zatkało mnie konkretnie. Już chciałam powiedzieć, to nie będziemy przychodzić, ale Tz się odezwał. Ja wiem, ze nie unikne dawania słodyczy prze osoby trzecie, ale na pewno chce, żeby jak najpóźniej je zaczął jeść, raz kiedyś nie zaszkodzi, ale nie chce, żeby mi dziecko zamast obiadu żarło złodycze, bo chyba to teśc miał na myśli. Teściowa nie lepsza, wzięła Filipa na ręce i łazi po pokoju i czegoś szuka, w końcu Tż się pyta co tak szuka, a ona, ze cukierka dla Filipa, bo che mu dać do ćumkania, żeby wiedział jaka go słodka przyszłość czeka. Na całe szczęście go nie znalazła, jak by chciała go dać to bym nie wytrzymała, złapała Filipa i wyszła.
Z tymi słodyczami to wkurzyli mnie strasznie, ale to co teściowa nagminnie robi doprowadza mnie do białej gorączki i jeszcze raz jak tak zrobi to w końcu nie wytrzymam i jej coś powiem. Teściowa pierwszy raz widziała Filipa jak miał 3 lub 4 tygodnie (pracuje za granicą) przyszła jak Tż nie było w domu. Filip akurat spał, jak to noworodek, a ta co bach łapy donie go i go tam smyra, szturcha, smoczka wyciąga tylko, zeby się obudzić bo uwaga ona chce się z nim pobawić mówie do niej, zeby nie budziła, akurat wtedy usypiałam go 4 godziny, a ta, ze to co, ona chce się z nim bawić i już. Myłsałam, że to jednorazowy incydent, ale nie za każdym razem jak idziemy do nich a Filip akurat zasnie to tak robi, budzi go a poźniej w domu jest histeria bo zmęczony. Już powiedziałam Tż, że jak tak dalej będzie robić, to przestane tam chodzić.
no to wygadałam się

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:11   #4511
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Blogerko, skoro go boli to daj ibum może na noc? trzymajcie się
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:11   #4512
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
NO to dziewczyny pisze co i jak z tymi teściami. Wydawało mi się, ze mam teściów co to nie sypią dobrymi radami , oja naiwna pomyliłam się jak nic.
MOja teściowa to jest teściowa z serii "wszystko wiem najlepiej, a jak nie wiem to i tak mam racje" teść, to typowy pantoflaż, no ale mniejsza o to. Siedzimy sobie u nich w tamtą sobote, w sumie jak to zwykle bywa na obiedzie. Po obiedzie ciasto itp. a tu teść wyskakuje do nas z tekstem "A kiedy Filipowi będzie można słodycze podawać?" ja od razu wypaliłam, ze nigdy. Ten z obużeniem do mnie, że jak to nigdy, jak wy nie bedzie, to my bedziemy dawać. ja oczy jak pięć złotych a on dalej, że "przecież, tylu teraz dentystów jest dostępnych, że jak się zęby popsują, to nie będzie problemu"myślałam , ze tam padne, zatkało mnie konkretnie. Już chciałam powiedzieć, to nie będziemy przychodzić, ale Tz się odezwał. Ja wiem, ze nie unikne dawania słodyczy prze osoby trzecie, ale na pewno chce, żeby jak najpóźniej je zaczął jeść, raz kiedyś nie zaszkodzi, ale nie chce, żeby mi dziecko zamast obiadu żarło złodycze, bo chyba to teśc miał na myśli. Teściowa nie lepsza, wzięła Filipa na ręce i łazi po pokoju i czegoś szuka, w końcu Tż się pyta co tak szuka, a ona, ze cukierka dla Filipa, bo che mu dać do ćumkania, żeby wiedział jaka go słodka przyszłość czeka. Na całe szczęście go nie znalazła, jak by chciała go dać to bym nie wytrzymała, złapała Filipa i wyszła.
Z tymi słodyczami to wkurzyli mnie strasznie, ale to co teściowa nagminnie robi doprowadza mnie do białej gorączki i jeszcze raz jak tak zrobi to w końcu nie wytrzymam i jej coś powiem. Teściowa pierwszy raz widziała Filipa jak miał 3 lub 4 tygodnie (pracuje za granicą) przyszła jak Tż nie było w domu. Filip akurat spał, jak to noworodek, a ta co bach łapy donie go i go tam smyra, szturcha, smoczka wyciąga tylko, zeby się obudzić bo uwaga ona chce się z nim pobawić mówie do niej, zeby nie budziła, akurat wtedy usypiałam go 4 godziny, a ta, ze to co, ona chce się z nim bawić i już. Myłsałam, że to jednorazowy incydent, ale nie za każdym razem jak idziemy do nich a Filip akurat zasnie to tak robi, budzi go a poźniej w domu jest histeria bo zmęczony. Już powiedziałam Tż, że jak tak dalej będzie robić, to przestane tam chodzić.
no to wygadałam się
padłam ...
Stary 2013-06-05, 21:11   #4513
Debrah
Zakorzenienie

ale emocje w tap madl!
Zuzza <3 - zagłosowałam.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:12   #4514
blogerka
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41177274]Blogerko, skoro go boli to daj ibum może na noc? trzymajcie się [/QUOTE]

mam tylko panadol, z tego co pamiętam.
zresztą teraz śpi - jeśli w nocy będzie strasznie to podam napewno.
Stary 2013-06-05, 21:14   #4515
Debrah
Zakorzenienie

Ale dziołcha się wywaliła..a minu jurorów... "uuppsss;/"

Nawijka <przytul>

Marta: padłam i leżę...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 21:15   #4516
meduzza
Zadomowienie

Nie mogę zwolnić tempa na chwilę z Wami bo później się nie mogę się wygrzebać z tej sterty postów
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
jaram sie nimi jak stara baba krzywym sikiem
Śliczne.
Cytat:
Super! I czego twarz wycinasz pięknoto
Cytat:
Kubusiek w ciuszkach z all
wczoraj znow zrobilam nalot, czekam na 3 paczki
kupilam od jednej babki 6 bluzek i 5 par spodni za pare groszy to ta mi odpisala ze baaaaaardzo dziekuje za zakup i w gratisie doklada jeszcze bluzeczke i spodnie
Ty jesteś uzależniona, wiesz o tym?

Cytat:
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! !!!!!
Mamy pierwszy obrót z brzuszka na plecki!!!!!!: jupi: I to dwa razy pod rząd!Aż się popłakałam z radości
)
A wiesz, że u nas dziś też to samo pierwszy raz?
Cytat:
Piękne
Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, musze sie pochwalic . Mamy pierwszy ząbek
Supeeeeer!
Cytat:
Ale nie musi siedzieć tylko pisze od wagi 7kg Hania dobija do 7 ale pisało też że musi trzymać głowę, no a trzyma już
Serio jest super to nosidło. My gdyby nie kasa na chrzest to też byśmy pewnie oszczędzali

ale to żadna godka Kaj to takie..... kaj ja nie godom po śląsku ale mam takie śląskie wstawki (chyba jak każdy tu mieszkający) typu kaj, wyciep, hasiok itp.... bardziej słowa niż zdania

tresello no to do jutra nie możesz tu wchodzić

CO do chusteczek to miałam pisać to już bilion razy i zapominałam ciągle. Ja chusteczek używam zielonych huggies (Black ) bo są dośc tanie (w Rossmanie 13,99 za 3 szt.) ładnie pachną i ogólnie najbardziej mi pasują Cleanic też mi się podobają Najlepiej wyciągają się nivea po jednej ale są za suche...
Nosidło jest super I my też w sumie za kasę z prezentów.
Co do mycia pupy to ja nie używam w ogóle chusteczek, tylko do wytarcia z kupy (baby chusteczki rumiankowe) a tak to mam zawsze miskę i wodę w termosie i myje dupala

Onaella bardzo mocno trzymam kciuki i jestem z Wami myślami!!
Deli-nieciekawie Ale wszystko musi się ułożyć po swojemu, Ty nie jesteś od tego aby mieć wszystkich na głowie.
Piękne zdjęcia ślubne Kochane. Szajka, sexi Mama a Agatka jaki aniołek duży już
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:16   #4517
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Marta masakra jakaś !!! :-\
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:18   #4518
s i l v e r
Zakorzenienie

Nie ma mnie bo oglądam TAP MADL Renata już odpadła A widziałyście jak ta jedna sie wywaliła na wybiegu jak szła?
Stary 2013-06-05, 21:18   #4519
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, szczegolnie mamy dziewczynek jakie nakrycie glowy szykujecie na cieple dni? (Lady mi przypomniala, ze mialam zapytac )

my mamy, chustki, kapelutek i opaskę kupioną w kerfurze za 3.99
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Dzięki Pstryczkowi zaczęłam buszować po allegro..i już kupiłam jeden komplecik:P
http://allegro.pl/show_item.php?item=3296126536 głównie mi o spodenki chodziło, bo mało mamy..
i rampersy i sukieneczki bym chciała..:P eh, nałóg się odzywa.

śliczny i jaka cena fajowa
Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Cala jak twoja cora zacznie sie oglądać za chłopakami to daj cynk to ja podesle jej portfolio mojego, normalnie uwielbiam ja, cud Kalina ta dziewczyna
Tyyyy ona już się rozgląda- wysyłaj

Julasek dziekuję za wszystkie komplementy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 21:21   #4520
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ejoejo Pokaż wiadomość
Przepraszam, nie zauważyłam wcześniej, że zostałam wywołana.
Podczytuję Was jak mam wolną chwilkę, a że komputer włączony to cały czas się wyświetlam na pasku.
Przedstawię się żebym taka całkiem anonimowa nie była
Mam na imię Ania i jestem mamą 5 miesięcznego Mikołaja. Mój syńcio jest wcześniakiem, urodził się 24.12.12, miesiąc przed terminem.
Jeśli pozwolicie to chętnie się przyłączę
Witaj.. a w którym tygodniu się dokładnie urodził?? Moja córa też wcześniak z 35 tygodnia... Mam nadzieję, że będziesz się częściej odzywała, będzie mi raźniej, bo chyba więcej mam wcześniaków na forum nie mamy... Zdrówka dla Mikołaja...

Cytat:
Używałaś chyba też chusty?? co wg Ciebie lepsze??

Lecę nadrabiać dalej...
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:26   #4521
calawdeszczu
Wtajemniczenie

trochę nadgoniłam, ale znów mi cytaty zechlało gdzieś

Julka dzisiaj dawała czadu, rece i nogi weszły mi w ledwo żyję. dopiero wieczorem się troche uspokoiła i pare minut temu poszła spać.. MA SA KRA

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
no to wygadałam się
OMG co za baba ja piernicze. też bym się wkurzyla, a TŻ nie może jej coś powiedzieć?

blogerko, wspólczuję, u nas ostatnio też nie było ciekawie, może daj coś przeciwbólowego tak ja szaja radzi

Stary 2013-06-05, 21:29   #4522
Debrah
Zakorzenienie

Ojej, a co się Julaskowi działo?

My też dziś ciężki dzień.

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Zuzzzza go go go!

Kurdę nakręciłam się
Stary 2013-06-05, 21:32   #4523
elllmi
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41168718]
pokazywałam, one mają wkładkę dla malucha:

http://allegro.pl/krzeselko-stolik-d...270364440.html inne pokazywałam, ale to jest to samo [/QUOTE]

nie przyjrzałam się wtedy dokładnie, dzięki

Cytat:
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! !!!!!
Mamy pierwszy obrót z brzuszka na plecki!!!!!!: jupi: I to dwa razy pod rząd!Aż się popłakałam z radości
nie ważne czy z brzuszka, czy na brzuszek, grunt, że dała radę super

Cytat:
a tak oto moje dziecko je jabłuszko......

http://www.youtube.com/watch?v=jL0mt...ature=youtu.be
wypluła chyba każdy najmniejszy kawałeczek jabłka

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hej Kochane, wpadlam na sekunde napisac ze zyje ale nie jest ciekawie. Wlasnie pakuje swój dorobek życia i sie wyprowadzam. Pozniej opisze w k. Co i jak...
powodzenia

Cytat:
piękne ale będzie w nich cudnie stopa wyglądać przez to wycięcie

Cytat:
jejciu, a ja nie ogladalam ani jednego odcinka...
ja to samo, mam się wstydzić?

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
hłehłehłe
ten blondas znajomo mi wygląda

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
U nas banan nie poszedł, tzn zjadła z apetytem, ale potem brzuszek bolał, dziś po śliwce strasznie ulewała..
a u nas po bananie była bagienna kupka, ale poza tym nic

Cytat:
Dziewczyny, musze sie pochwalic . Mamy pierwszy ząbek
to gratki

Stary 2013-06-05, 21:38   #4524
s i l v e r
Zakorzenienie

Jednak jestem za Zuzą Zuza Zuza Zuza! :P
Stary 2013-06-05, 21:41   #4525
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dużo nastukałyście dzisiaj.

Mnie nie było, bo - masa spraw do załatwienia. Przegląd samochodu, zakupy, zamawianie obrączek (), potem była już 15:00, to obiad, później znów do miasta, bo kurs przedmałżeński i tak zleciał cały dzień.

Ejoejo - witaj, masz cudowny nick. Zainspirował Cię Twój synek?

E_vel - grafit czy typowo srebrny? Coś się znajdzie. A co do pracy, to TŻ jest chwilowo bez. Ale jest pewna perspektywa na horyzoncie - na razie nie chcę zapeszać. Oby się udało.

Bokeh - zielone Huggies są the best.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:47   #4526
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
jakie macie łyżeczki czy tam miseczki dla dzieciów? zarzućcie linkiem z allegro
ja mam takie http://allegro.pl/tommee-tippee-lyze...226249014.html

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Padnieta jestem 1,5h usypialam dziecia, nic nie pomagalo... Zawsze usypia na lozku, a dzis odwidzialo mu sie. Rece tez mu sie nie podobaja, dopiero za 2gim podejsciem padl w wozku. Nie chce go przyzwyczajac do takiego zasypiania, ale nie dalo sie inaczej
I jeszcze to jeczenie...

Jakby sie nauczyl zasypiac w dzien to wieczorem nie bylby taki padniety
Ehh, strasznie wymagajace dziecko mam
Czasem mysle, ze nie nadaje sie do tego wszystkiego........
a może jeszcze nie był na tyle zmęczony żeby spać i dlatego się wściekał, bo nie chciał

Cytat:

biedaczek moja bratówka była dzisiaj u mnie ze swoim małym, też po szczepieniu, i też cuda wyprawiał

Cytat:
moja tak wczoraj pluła u tej babki w zusie, taka fazka ją naszła, aż mi sie głupio zrobiło, bo tak dawała głośno i dużo
pokazała jej co o niej myśli

Cytat:
Julka dzisiaj dawała czadu, rece i nogi weszły mi w ledwo żyję. dopiero wieczorem się troche uspokoiła i pare minut temu poszła spać.. MA SA KRA
u nas to samo ,praktycznie cały dzień na rękach

Stary 2013-06-05, 21:47   #4527
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojej, a co się Julaskowi działo?

My też dziś ciężki dzień.
Nie mam zielonego pojęcia, co się dzisiaj działo, ale cały czas marudziła- nic jej nie pasowało. Caly dzień dziś u nas lało i nie byłyśmy na spacerze- nie wiem może brak świeżego powietrza ją tak wyprowadził z równowagi. Dopiero wieczorem otworzyłam okno i sie chata wywietrzyła to nagle padła i zasnęła, obudziliśmy ją na kąpanie i jakiś czas po kąpieli zasnęła.
W ogóle to Julka ostatnio ciągle się na brzuch przekręca a nie potrafi się przekręcic na plecy spowrotem i wyje.....
A u Was co się działo?

Stary 2013-06-05, 21:48   #4528
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Mnie nie było, bo - masa spraw do załatwienia. Przegląd samochodu, zakupy, zamawianie obrączek (), potem była już 15:00, to obiad, później znów do miasta, bo kurs przedmałżeński i tak zleciał cały dzień.
jaki grawer?

Stary 2013-06-05, 21:51   #4529
BlackSanctum
Zakorzenienie

Elllmi, grawer? A skąd pomysł, że robię grawer na obrączkach?
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:51   #4530
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

Bokeh - zielone Huggies są the best.
my tez tylko huggies-ów używamy. pampersy są dla mnie za mokre i takie obślizgłe a raz kupiłam z rossa i masakra- suchary takie, że hej

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

pokazała jej co o niej myśli

u nas to samo ,praktycznie cały dzień na rękach
chyba tak, pokazała, że leje na ten zus i śliniotok poszedł.
ale łeb mnie napitala, to chyba przez tą super piękną letnią pogodę.

charlizz, ale żeś dziś szybko grzęde zajęła...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości