|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
A co z Blogerką?? Gdzie ona się podziewa???
#4532 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Współczuję odczuć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, ile chrupków kukurydzianych mogą nasze pociechy zjeść na raz? Piotrowi bardzo smakują , a nie chce przesadzić
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
ale ze mnie głupia pipa. weszłam na poczekalnie, przesledziłam czerwony niusy i sie poryczałam
![]() A Bartulo zaciesza z hustawki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, papki nie zje, więc albo jej dam bardzo miękką (rozgotowaną), albo nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo prawdopodobne ze to od zabkow. narazie zostaje ci chyba tylk oobserwacja. a masz cos przeciwgoraczkowego w razie wyzszej temp? Cytat:
Cytat:
![]() bedzie dobrze, trzymam kciuki za Bleneczke ![]() a za czytanie w internecie ![]() Cytat:
u nas na poczatku zołtkowej przygody tez byly ![]() jak zaczelam blendowac zupki z zoltkiem problem zniknal Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to teraz juz bedzie z gorki! --------- bylismy z siostra kupic samochod (korsinka). jej pierwszy, wlasny, ale dziewuszyna jest podjarana ![]() czyli wieczorkiem opijanko jak nic - co by malo palil i sie nie psul ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, byłam w Powidzu dlatego sie nie odzywalam. Generalnie bylo super, Borys grzeczny i spal jak nigdy - zmiana klimatu mu sluzyla. Byloby idealnue nawet z TZ gdyby nie to, że on chyba naprawde nie rozumie, ze ja nie chce byc tylko taka kwoka co to przy dziecku siedzi .. wiecie, on sobie na zaglowke z kumplami wyplynal a ja zostalam sama z matkami i zdziowniony ze ja rozczarowana bylam -- jako opiekunka tam nie pojechalam, chcialam choc troszke ...rozrywki? (wiem, glupio t brzmi, ale potrzeba mi czegos innego niz tylko siedzenie z Boorysem) Najlepsze ze jedna z matek (pomijam kompletna jej glupote i nieodpowiedzialnosc, bo te lodki sie przerwacaja) zabrala dzieciaka 10 miesiecznego na zaglowke, zeby sobie poplywac - a to taka matka polka typowa byla z trojka dzieci juz, ale TZ nadal nie rozumie ze ja tez chcialabym czasem jeszcze cos od zycia. Poza tym spisywal sie wp orzadku, pomagal itd. Wyjasnilam mu wszytsk co mi na zoladku lezalo. Dzisiaj w nocy jedziemy do Chorwacji, decyzja zapadla tak na ostatnia chwile, jestem cala w stresie bo musze wszytsk ogarnac. Z TZ bede tydzien, a pozniej jeszcze 2 z moimi rodzicami.
Najbardziej boje sie tego, jak nasze realcje tam beda wygladaly. Nie chce byc ta matka, ktora siedzi z dziecmi keidy faceci sie bawia. Tlumaczylam to TZ i jesli podczas tego wypadku w tej kwestii nic choc troszke sie nie zmieni, to obiecalam sobie ze zostawiam Borysa mojej mamie i jade na weekend z kolezankami nad jezioro, zeby w koncu sobie odpoczac, i zeby TZ pokazac ze ja tez czasem chcialabym odpoczac psychicznie, ba! zaznac troche relaksu i glupiej zabawy jak chcby przeplyniecie sie zaglowka czy poplywanie albo poopalanie sie. Raczej internetu nie bede miala, tak wiec prosze usprawiedliwcie mnie w klubie, bo po powrocie bede z Wami znowu na biezaco. Buziaki dla Was wszytskich i jeszcze wieksze dla naszych watkowych dzieciaczkow. PS Borys nad Powidzem na keji nauczyl sie pelzac! i teraz pelza i turla sie po calym pokoju, poza tym bardzo sie "rozgadal" i jest takim twarzyskim dzieckiem (mialam porownanie z tamtym) ze az serce mi peka z dumy ![]()
#4537 |
Wtajemniczenie
|
PStryczku mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ze jedziecie do Chowacji, mam nadzieje ze sobie odpoczniesz w koncu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Wtajemniczenie
|
pstryczek - jak juz zostane z rodzicami to mam zamiar sprzedawac Borysa mamie a sama wtylegiwac sie na plazy z kawa mrozona albo drineczkiem. Jak TZ nie chce odpoczywac ze mna (bo przeciez milion razy moglismy Brysa zostawic moim czy jego rodzicow i spedzic wieczór we dwojke) to niech mnie w nos pocaluje. Wczoraj Borysek skonczyl 7 miesiecy i dosc mam czekania
![]()
#4540 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Mala, mama miszcz , widzę, ze goni moją ![]() Sylwietta, wiem wiem, muszę jeszcze ostatni sezon obejrzeć, bo nie będę wiedziała ocb ![]() Nawijki, opowiadajcie! Ola wciągnęła risotto z brokułami i królikiem, karny penis dla Hippa za sól w składzie! Jakie gródy w ogóle, a Oli to różnicy nie robi! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanego wieczoru ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
No i k***wa nie ma mleka
![]() Do ch*** pana! Była dostawa ale mleka nie było ![]() Patafiany!!! Insolito-tak,Oskar siada sam. Kombinuje za różne sposoby. Czasem leży podeprze się łokciem i za chwilę już siedzi. Ale przeważnie czegoś się złapie i siada. Ma to opanowane do perfekt ![]()
#4543 |
Wtajemniczenie
|
o, dziękuję bardzo za pamięć o mnie i życzenia dla Boryska, teraz widzę, że tu na górze silver pyta!
wiecie, że ja cały piątek jak wyjechalam myslalam o tym, co Wam napiszę po powrocie? ![]()
#4544 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() moj musi miec papke bo inaczej szczekoscisk ![]() moj wczoaraj i dzis tez to jadl. wczoraj zjadl ladnie a dzis to myslalam ze polnie ta zupke razem z lyzeczka, tak mu smakowalo Cytat:
heh, dzieki choc ja to co najwyzej popatrze jak pija ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No wiem przecież, że Ty nie pijąca, ale beż % też można się dobrze bawić ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
![]() Jestem podirytowana (delikatnie rzecz ujmując). Skoro teraz była dostawa i nie było mleka to teraz nie wiem kiedy się spodziewać ![]() Mąż (już kolejny raz) wziął jedynkę i dodaje kleik bo mały nie chce pić tej rzadziochy.
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to pewnie pojde spac razem z Kuba bo w nocy znow moze mnie czekac degradacja, dobra i godzinka spania po bozemu ![]() kawal! - Konrad, potrzebna mi twoja rada. Jako mężczyzny. - Dawaj, Asia. - Dzięki. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
My już wstępnie zapakowani...tz rano do pracy i ok 11 ruszamy..także po 12 możecie już tęsknić
![]() A tak poważnie to trzymajcie kciuki za kupki Antonia..żeby to się wszystko uregulowalo...bo mi serce pęka gdy widzę jak stęka i nic mu nie wychodzi...niech o.s.r.y.w.a. Te moje zakopiaňskie kapciuszki cały czas ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Blogerko...wypoczywaj...i tak trzymaj..baw sie..może tz w końcu zrozumie.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-13 o 18:25 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/4187613/Zasta...e-go-nie-bolec
![]() Cytat:
![]() ELLLMI< przypomniało mi sie, jak to Fifi mial byc Zenusiem ![]() BLOGERKO- bawcie sie dobrze- mam nadzieje, że we trójkę, a jak tz nie ogarnie to sama odpoczywaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie zakumałam....:banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Dziewczyny czy dobrze bedzie jak za jakiś czas zrobię sok ze sliwek ...i doleje wrzatku żeby nie były takie "surowe "? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
blogerko,ale zazdroszczę chorwacji!
![]() kurde mała kapa z tym mlekiem :/ co oni se nie myslą?
#4554 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze bardziej nie mam nastroju... Właśnie mi mąż powiedział że w poniedziałek jedzie na tydzień lub dwa na szkolenie,do Gdańska (Nawijko
![]() ![]() ![]() ![]() Już nie smęcę. Dziewczyny w dowcipie chodziło o to że "dawaj" komu popadnie ![]() Lady gdzie zdjęcie wózka? ![]() Silver jak super że już jesteś,bardzo tęskniłyśmy. Udanych urlopów dziewczynki! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Daje im czas do piątku i jak nie będzie do tej pory to im dziękuje. Bo co zrobię? Sama nie wyprodukuje ![]() W piątek chyba jadę do okulisty gugle wymienić ![]() Będę "nowy lepszy model" ![]() Pstryniu-żeś kurna pojechała z tym kawałem ![]() ![]() Fewcia-jeśli Cię pociesze to mój mąż też jedzie na tygodniową delegacje-na Śląsk ![]() ![]() Na drugi koniec Polski ![]() ![]()
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jest kupa nr 3!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-li...455141085.html
napalilam sie na ten wozek, co myslicie? moze byc zamiast zwyklej parasolki? (nienawidze nawet patrzec na parasolki.....) oczywiscie dopiero na wiosne chce, na zime ten nasz czolg najlepszy mimo wsio, ale na wiosne/lato? sorki, zaraz was nadrobie, ale caly dzien dzisiajpoza domem potem przyjechala siostra M. z dzieciakami i tesciami, szal pal, teraz wrocilam z biegania i w ogole ostatnio jest mega pozytywnie ![]() ![]()
#4559 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
![]() ![]() ![]() SUPER! ![]() A jak zakopiańskie kapciuszki? ![]()
#4560 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
moj tak sie meczyl ze 2-3 tyg, ale ja najpierw dziabalam widelcem to jajo, poem zaczelam blendowac i problem zniknal. kiedys zwymiotowal mi po owockach
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() fewciu, przywrocilas mi wiare w ludzi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() slysze ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-08-13 o 19:59 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.