|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
Za 100 zł to bardzo tanio, naprawdę. Aż żal sobie ich nie zrobić. Czekam na foty ![]()
|
|
#4532 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ooo saszan.... miałam przyjemność (?) poznać. Nie wiedziałam wtedy, że to "fejm" a ja widziałam wiele znanych osób, ale w Warszawie nie trudno jest spotkać ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a powiedz, długo Ci zakładała rzęsy? Ja leżałam na kozetce równo dwie godziny i prawie zasnęłam. Z tym wypadaniem powiem Ci, że u mnie jest porażka. Dziś rano obudziłam się z połową oka w rzęsach a połową z krótkimi kikutkami po moich. No i chcąc nie chcąc musiałam pomalować żeby jako tako to wyglądało. A to niecałe trzy tygodnie dopiero. Ale porażka straszna. Muszę przyznać, że zniechęciło mnie to bardzo i nie wiem czy pójdę na uzupełnianie.
|
|
#4534 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Noga mi zdrętwiała, a sam zabieg... przyjemny.Co 3-4 tygodnie trzeba właśnie uzupełniać, niestety... One odpadają od uszkodzeń mechanicznych, ale też naturalne rzęsy "żyją" jakiś czas i odpadają, a do tego są obciążone. Ja pewnie będę sobie uzupełniała, spróbuję u różnych pań. Bo moje rzęsy doprowadzają mnie do wściekłości, tak czy tak były męczone, bo musiałam nałożyć kilogram tuszu, żeby jakoś wyglądały. Po prostu taka ich uroda. Teraz wyszłam z pod prysznica, starałam się już na nie uważać (i tak mokre ) i przynajmniej jakoś wyglądam, a nie jak bezkształtna plama![]() Warszawa, Gocław. Ale pani ze "Słonecznej" ogólnie pochodzi i wraca do miasteczka Wu niedługo, na Gocławiu tylko tymczasowo. Chyba salon będzie swój miała. Cytat:
|
||
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Ja teZ chce rzesy!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4536 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Moda na filmiki o ciąży
|
|
|
|
#4537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Nie tylko ty- wiele osób wcześniej pisalo, ze jej nie lubi.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4539 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=CqVodmdcCCg
Świat oszalał... tutejsze dziewczyny są puste srają się bo przyjechał jakiś kretyn z aska (taaa jestem wulgarna) |
|
|
|
#4540 |
|
Zadomowienie
|
Wycinek z tygodnia u Księżniczek:
http://4.bp.blogspot.com/-3B8H0qXhGD...811_193444.jpg
|
|
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy nikt przez dlugi dlugi czas nie da im pracy chociaz nie wiem kim jest ta dupa, ale mozliwe, ze to kolejne dziecko bardzo bogatych rodzicow, czyli czeka ja zapewniony byt i nicnierobienie
|
|
|
|
|
#4542 |
|
Zadomowienie
|
Uwaga nadrabiam.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=JcFK8zY1m5Y Z czego cieszą się te macane laski to nie mam pojęcia. Ode mnie dostałby takim sierpowym, że położyłby się na ziemi i błagał o wybaczenie. No i zadzwoniłabym na policję, że jakiś przebrany koleś łazi po mieście i napastuje kobiety. |
|
|
|
#4543 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;42219638]http://www.youtube.com/watch?v=CqVodmdcCCg
Świat oszalał... tutejsze dziewczyny są puste srają się bo przyjechał jakiś kretyn z aska (taaa jestem wulgarna)[/QUOTE] blagam - powiedz, ze to nie jest prawda.. papka z mózgu ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
oj o antku to ja bym mogla godzinami wiec lepiej mnie o to nie pros jest dobrym i milym mezczyzna - ma juz 3 dychy, wiec chlopak to srendie okreslenie ja jestem troche psychofanka, bo fidzialam kazdy jeden film z nim - swoja dorga polecam 'Z odzysku' - jego debiut, fajne polskie kino, dramat - i 'Dżazgi' - jak ktos jest ze śląska to wyjątkowo polecam, bo kręcone u nas ![]() szedl w zlotych tarasach ze swoja dziewczyna marysia i byl poczochrany - mialam podejsc, ale w sumie dziwnie tak im przeskzodzic - gadali sobie i wygladali na zajetych, wiec nie chcialam wyjsc na nachalna ![]() ale widzialam kazdy wywiad z nim i go po prostu uwielbiam, jakos hipnotyzuje mnie ten czlowiek ale nie jest to JANEK, raczej bezposredni antek ze specyficznym poczuciem humoru polecam odcinek programu Zacisze Gwiazd, jest do obejrzenia w necie, jak opowiada o swojej rodzinie, zyciu w Warszawie i studiach ![]() http://vod.tvp.pl/audycje/rozrywka/z...ckiego/7284257 / Na Saskiej bylam cale dwa dni, lazilam po calej i nie widzialam nikogo a podobno Wieckiewicz tam mieszka - lubie A tak swoja droga Saska kępa to moim zdaniem najladniejszy obszar Warszawy, kocham ten klimat, moglabym tam zyc ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
co sie dzieje ze mnaaaa? ksiezniczka przestaje mnie irytowac !!!! pomocy!
|
||
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;42219638]http://www.youtube.com/watch?v=CqVodmdcCCg Świat oszalał... tutejsze dziewczyny są puste srają się bo przyjechał jakiś kretyn z aska (taaa jestem wulgarna)[/QUOTE] nie wiem co to za łeb i nawet nie chce wiedzieć zachowanie szczeniackie...ciekawe kiedy z tego wyrosną nawet gdyby papież tam szedł, to bym się dziwiła, że tak reagują
|
|
#4545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jasiu jest modelem (tak! O.O) Czasem go oglądam, sama dokładnie nie wiem czemu.. Poza tym jest vlogerem który zasłynął chyba ze swojej wulgarności, tatuażu i szczycenia się tym, że jest pół brytyjczykiem jakby to była jego zasługa Jarają się nim nie tylko gimnazjalistki ale i licealistki, co mogę obserwować w moim otoczeniu. Co do kolorowego: Przeglądałam ostatnio aska i instagrama i byłam w szoku. Głównie przez to zdjęcie tyłka i parcie na szkło jego dziewczyny i jej koleżanki. Nagle to są jakieś wielkie fejmy. ![]() Ich wielka miłość (z tego co dobrze kojarzę są razem trochę ponad miesiąc) musi być ukazana całemu światu. To taki nowy sposób promowania siebie? ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- I to zdjęcie jointa... Czy to nie jest tak, że może za to odpowiedzieć? Ludzie byli już karani za groźby w internecie, czemu więc nie za to? |
|
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy tylko ja miałam tę "przyjemność", ale w gimnazjum na Przygotowaniu do życia w rodzinie wyświetlane były filmiki takie wiecie o życiu, o nastoletnich problemach I w nich grał właśnie Antek Pawlicki, takie włosy miał długiee wtedy
|
|
|
#4548 | ||
|
Konto usunięte
|
Ale żeby mieć fajne włosy, często wystarczy tylko zacząć prawidłowo o nie dbać
Tylko z mega cienkich nie zrobimy super objętości, ale reszta wszystko możliwe ![]() Cytat:
Cytat:
sama miałam taki program już te ponad 10 lat temu Rodzicom się zazwyczaj nie chce i olewają sprawę, niech sobie robi co chce. To samo z nagrywaniem filmików przez dzieciaki. No jezuuu, jak można nie zauważyć, że dziecko paple ciągle do kamery, a potem siedzi i wgrywa na YT Co do tego kolesia, co te dziewczyny piszczały jak zwaiowane (swoją drogą pierwszy raz roześmiał mnie wulgarny komentarz: "o k****! Spalić zanim jaja złożą!" http://www.youtube.com/watch?v=SMWVlGo3-DU oglądam 30sec i sobie tak tylko my WTF!!
|
||
|
|
|
#4549 |
|
Karo
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42221684]Ale żeby mieć fajne włosy, często wystarczy tylko zacząć prawidłowo o nie dbać
Tylko z mega cienkich nie zrobimy super objętości, ale reszta wszystko możliwe ![]() Mnie właśnie najbardziej drażniło, że ona się ciągle tłumaczyła, że ona "nie robi się" na Azjatkę... nie wcale... Przecież można kontrolować co dziecko robi i pisze w sieci sama miałam taki program już te ponad 10 lat temu Rodzicom się zazwyczaj nie chce i olewają sprawę, niech sobie robi co chce. To samo z nagrywaniem filmików przez dzieciaki. No jezuuu, jak można nie zauważyć, że dziecko paple ciągle do kamery, a potem siedzi i wgrywa na YT Co do tego kolesia, co te dziewczyny piszczały jak zwaiowane (swoją drogą pierwszy raz roześmiał mnie wulgarny komentarz: "o k****! Spalić zanim jaja złożą!" http://www.youtube.com/watch?v=SMWVlGo3-DU oglądam 30sec i sobie tak tylko my WTF!! [/QUOTE]dać dzieciom internet...
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
to wszystko to jakieś oszołomstwo jest
![]() już wole o naszych dziewuszkach gadać |
|
|
|
#4551 |
|
Life is a drink ...
|
Dać dzieciom internet ... a zaczyna się od laptopa na komunie i już dziecko dostaje świra. Przez ten cały tydzień miałam bratanka na 'wakacjach' tylko jego wakacje polegały na 'spaniu, jedzeniu (je więcej ode mnie, 8 latek ...), oglądaniu bajek, graniu na ps (przywiózł własne bo ja nie mam takiego sprzętu w domu :P), spaniu'. Moja mama ani ja nie mogłyśmy go wygonić na dwór nawet na minute by sobie pobiegał czy pohuśtał ... tak są uczeni dzisiejsi dzieci, że mają siedzieć w domu i się faszerować gównami. Boje się co z nim będzie za 5 lat ...
|
#4552 | |
|
Karo
|
Cytat:
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby nie było, wszystko jest winą rodziców, jeśli chodzi o takie małe dzieciaki - no i potem wyrastaja z tkaich dzieci takie ludziki jak te tu wklejane
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-08-12 o 10:56 |
|
|
|
|
#4554 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
ja po tym dziecku widze, że te bajki mu po prostu szkodą. W okresie szkolnym to nie byłoby tygodnia kiedy jest jakaś uwaga w dzienniczku czy telefon od wychowawcy ...
|
|
#4555 |
|
Karo
|
bajki teraz też głupsze niż kiedys
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Ty widzisz, rodzice pewnie też widzą, ale puszczają to kantem bo nie chce im się z tym walczyć.. a potem będzie problem z panowaniem nad dzieciakiem, za te 5 lat, tak jak piszesz.
|
|
|
|
#4557 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
On lubi oglądać bajki i fakt u nas ogląda dużo bo siostra w domu u siebie mu nie pozwala więc my go troszkę rozpieszczamy ale w porównaniu do tamtego to wyjdzie ze mną na staw wykarmić kaczki, pójdzie ze mną się przejść po zakupy, pójdzie pojeżdzić rowerem, pójdzie na dwór się pohuśtać... a tamtego to jak ma kąpiel naszykowaną to nie chce bo ogląda bajki
|
|
#4558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4559 |
|
Karo
|
ja tak samo
pokazują takie fotki, a potem jak zwykle płacz i zgrzytanie zębów
|
#4560 |
|
Konto usunięte
|
daliscie link do jasia :P to pooglądałam. On krytykuje kolesia z ask.fm wiec go wyszukalam... a u niego afera, ze ten wawrzyniak laski przelatuje i zostawia... wiec weszlam na jego ask a tam filmik co tu dodalam...
Jestem juz stara i nie ogarniam. Ale jedno jest pewne: za naszymi dziewuszkami tak nie biegają na zlotach |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

(jaki akcent na słowo dupa

Muszę przyznać, że zniechęciło mnie to bardzo i nie wiem czy pójdę na uzupełnianie.
) i przynajmniej jakoś wyglądam, a nie jak bezkształtna plama

a podobno Wieckiewicz tam mieszka - lubie