|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
Za 100 zł to bardzo tanio, naprawdę. Aż żal sobie ich nie zrobić. Czekam na foty ![]()
![]() |
#4532 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ooo saszan.... miałam przyjemność (?) poznać. Nie wiedziałam wtedy, że to "fejm" ![]() a ja widziałam wiele znanych osób, ale w Warszawie nie trudno jest spotkać ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z tym wypadaniem powiem Ci, że u mnie jest porażka. Dziś rano obudziłam się z połową oka w rzęsach a połową z krótkimi kikutkami po moich. No i chcąc nie chcąc musiałam pomalować żeby jako tako to wyglądało. A to niecałe trzy tygodnie dopiero. Ale porażka straszna. ![]()
![]() |
#4534 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Co 3-4 tygodnie trzeba właśnie uzupełniać, niestety... One odpadają od uszkodzeń mechanicznych, ale też naturalne rzęsy "żyją" jakiś czas i odpadają, a do tego są obciążone. Ja pewnie będę sobie uzupełniała, spróbuję u różnych pań. Bo moje rzęsy doprowadzają mnie do wściekłości, tak czy tak były męczone, bo musiałam nałożyć kilogram tuszu, żeby jakoś wyglądały. Po prostu taka ich uroda. Teraz wyszłam z pod prysznica, starałam się już na nie uważać (i tak mokre ![]() ![]() Warszawa, Gocław. Ale pani ze "Słonecznej" ogólnie pochodzi i wraca do miasteczka Wu niedługo, na Gocławiu tylko tymczasowo. Chyba salon będzie swój miała. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Ja teZ chce rzesy!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4536 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Moda na filmiki o ciąży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Nie tylko ty- wiele osób wcześniej pisalo, ze jej nie lubi.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4539 |
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=CqVodmdcCCg
Świat oszalał... tutejsze dziewczyny są puste srają się bo przyjechał jakiś kretyn z aska (taaa jestem wulgarna) |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zadomowienie
|
Wycinek z tygodnia u Księżniczek:
http://4.bp.blogspot.com/-3B8H0qXhGD...811_193444.jpg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy nikt przez dlugi dlugi czas nie da im pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zadomowienie
|
Uwaga nadrabiam.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=JcFK8zY1m5Y Z czego cieszą się te macane laski to nie mam pojęcia. Ode mnie dostałby takim sierpowym, że położyłby się na ziemi i błagał o wybaczenie. No i zadzwoniłabym na policję, że jakiś przebrany koleś łazi po mieście i napastuje kobiety. |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | ||
Zakorzenienie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;42219638]http://www.youtube.com/watch?v=CqVodmdcCCg
Świat oszalał... tutejsze dziewczyny są puste srają się bo przyjechał jakiś kretyn z aska (taaa jestem wulgarna)[/QUOTE] blagam - powiedz, ze to nie jest prawda.. ![]() ![]() ![]() papka z mózgu ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
oj o antku to ja bym mogla godzinami ![]() ![]() ![]() ![]() szedl w zlotych tarasach ze swoja dziewczyna marysia i byl poczochrany - mialam podejsc, ale w sumie dziwnie tak im przeskzodzic - gadali sobie i wygladali na zajetych, wiec nie chcialam wyjsc na nachalna ![]() ale widzialam kazdy wywiad z nim i go po prostu uwielbiam, jakos hipnotyzuje mnie ten czlowiek ![]() ![]() polecam odcinek programu Zacisze Gwiazd, jest do obejrzenia w necie, jak opowiada o swojej rodzinie, zyciu w Warszawie i studiach ![]() http://vod.tvp.pl/audycje/rozrywka/z...ckiego/7284257 / Na Saskiej bylam cale dwa dni, lazilam po calej i nie widzialam nikogo ![]() ![]() A tak swoja droga Saska kępa to moim zdaniem najladniejszy obszar Warszawy, kocham ten klimat, moglabym tam zyc ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
co sie dzieje ze mnaaaa? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;42219638]http://www.youtube.com/watch?v=CqVodmdcCCg Świat oszalał... tutejsze dziewczyny są puste srają się bo przyjechał jakiś kretyn z aska (taaa jestem wulgarna)[/QUOTE] nie wiem co to za łeb i nawet nie chce wiedzieć zachowanie szczeniackie...ciekawe kiedy z tego wyrosną ![]()
![]() |
#4545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jasiu jest modelem (tak! O.O) Czasem go oglądam, sama dokładnie nie wiem czemu.. Poza tym jest vlogerem który zasłynął chyba ze swojej wulgarności, tatuażu i szczycenia się tym, że jest pół brytyjczykiem jakby to była jego zasługa ![]() Co do kolorowego: Przeglądałam ostatnio aska i instagrama i byłam w szoku. Głównie przez to zdjęcie tyłka i parcie na szkło jego dziewczyny i jej koleżanki. Nagle to są jakieś wielkie fejmy. ![]() Ich wielka miłość (z tego co dobrze kojarzę są razem trochę ponad miesiąc) musi być ukazana całemu światu. To taki nowy sposób promowania siebie? ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- I to zdjęcie jointa... Czy to nie jest tak, że może za to odpowiedzieć? Ludzie byli już karani za groźby w internecie, czemu więc nie za to? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | ||
Konto usunięte
|
Ale żeby mieć fajne włosy, często wystarczy tylko zacząć prawidłowo o nie dbać
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do tego kolesia, co te dziewczyny piszczały jak zwaiowane (swoją drogą pierwszy raz roześmiał mnie wulgarny komentarz: "o k****! Spalić zanim jaja złożą!" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=SMWVlGo3-DU oglądam 30sec i sobie tak tylko my WTF!! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Karo
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42221684]Ale żeby mieć fajne włosy, często wystarczy tylko zacząć prawidłowo o nie dbać
![]() ![]() Mnie właśnie najbardziej drażniło, że ona się ciągle tłumaczyła, że ona "nie robi się" na Azjatkę... nie wcale... Przecież można kontrolować co dziecko robi i pisze w sieci ![]() ![]() ![]() Co do tego kolesia, co te dziewczyny piszczały jak zwaiowane (swoją drogą pierwszy raz roześmiał mnie wulgarny komentarz: "o k****! Spalić zanim jaja złożą!" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=SMWVlGo3-DU oglądam 30sec i sobie tak tylko my WTF!! ![]() ![]() dać dzieciom internet...
#4550 |
Zakorzenienie
|
to wszystko to jakieś oszołomstwo jest
![]() już wole o naszych dziewuszkach gadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Life is a drink ...
|
Dać dzieciom internet ... a zaczyna się od laptopa na komunie i już dziecko dostaje świra. Przez ten cały tydzień miałam bratanka na 'wakacjach' tylko jego wakacje polegały na 'spaniu, jedzeniu (je więcej ode mnie, 8 latek ...), oglądaniu bajek, graniu na ps (przywiózł własne bo ja nie mam takiego sprzętu w domu :P), spaniu'. Moja mama ani ja nie mogłyśmy go wygonić na dwór nawet na minute by sobie pobiegał czy pohuśtał ... tak są uczeni dzisiejsi dzieci, że mają siedzieć w domu i się faszerować gównami. Boje się co z nim będzie za 5 lat ...
#4552 | |
Karo
|
Cytat:
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-08-12 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
Life is a drink ...
|
Cytat:
ja po tym dziecku widze, że te bajki mu po prostu szkodą. W okresie szkolnym to nie byłoby tygodnia kiedy jest jakaś uwaga w dzienniczku czy telefon od wychowawcy ... ![]()
![]() |
#4555 |
Karo
|
bajki teraz też głupsze niż kiedys
#4556 |
Zakorzenienie
|
Ty widzisz, rodzice pewnie też widzą, ale puszczają to kantem bo nie chce im się z tym walczyć.. a potem będzie problem z panowaniem nad dzieciakiem, za te 5 lat, tak jak piszesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Life is a drink ...
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4559 |
Karo
|
ja tak samo
pokazują takie fotki, a potem jak zwykle płacz i zgrzytanie zębów
#4560 |
Konto usunięte
|
daliscie link do jasia :P to pooglądałam. On krytykuje kolesia z ask.fm wiec go wyszukalam... a u niego afera, ze ten wawrzyniak laski przelatuje i zostawia... wiec weszlam na jego ask a tam filmik co tu dodalam...
Jestem juz stara i nie ogarniam. Ale jedno jest pewne: za naszymi dziewuszkami tak nie biegają na zlotach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.