|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Najchętniej w Łodzi dermedic, bentley organic, l'occitane sierpieńZapraszam, wymienię poniższe rzeczy najchętniej w Łodzi z odbiorem osobistym. Przy wymianie osobistej pewnie będę mniej wybredna więc wspomnij o tym od razu, że mogłybyśmy się spotkać ![]() Niektórych rzeczy nie ma na zdjęciach, w razie potrzeby mogę dodać resztę zdjęć ![]() - NIE odmieniam się bez powodu - Rzeczy nie są przeterminowane( chyba, że napiszę inaczej, informuję o rzeczywistym stanie swoich przedmiotów i proszę także o to was) - NIE wymieniam się na ciuchy więc jeśli masz tylko to, nie proponuj mi wymiany - Przy niektórych rzeczach nie będę wybredna, przy innych bardziej - Dużo rzeczy w moim wątku jest zupełnie nowych W pierwszym poście umieszczam tylko listę moich zachciewanek, kosmetyki niżej ![]() ![]() ![]() ( w pierwszej kolejności zależy mi na tych rzeczach, ale inne propozycję też rozważę ) - Aussie 3 Minute Miracle ( najchętniej wersja USA lub UK, może być ze zużyciem do 50%) - Lush - szampony w kostce ( także mogą być z ubytkiem ) - Kosmetyki Lush inne - ( na przetestowanie) - Olej kokosowy nierafinowany - Wkłady okrąglaki do paletki inglot ( małe zużycie lub nowe) - Niektóre kosmetyki the body shop ( mogą być z ubytkami) - Szminki nude - (nowe) - Niektóre rodzaje pędzli np. z Maestro, Hakuro, Ecotools - Kallos Crema al latte ( może być odlewka) - Nivea lip butter ( wszystkie zapachy <3 nowe) - Clinique all about eyes krem pod oczy (najchętniej taki malutki słoiczek 5/7ml lub większy z ubytkiem) - Benefit kredka do oczu bright eye - suche szampony ( każda ilość) - Farby do włosów niektórych firm kolory w tonacji wiśniowo-czerownej jeśli masz na wymianę coś z mojej wish,a nic nie znajdziesz dla siebie to proszę napisz ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- KOSMETYKI NOWE ![]() -Dermedic, Celluend Expert, Żel pod prysznic eliminujący cellulit -nowy 100ml -Dermedic, Celluend Expert, Żel (balsam) eliminujący cellulit - nowy 200ml -Dermedic EMOLIENT LINUM Szampon do skóry suchej - nowy 200ml -L`Occitane, Mydło `Werbena` - nowe -BENTLEY ORGANIC Łagodzące mleczko do ciała z lawendą i rumiankiem - nowe 50ml -BENTLEY ORGANIC Łagodzący i nawilżający żel pod prysznic - nowe 50 ml -Delia błyszczyk brązowy kolor 1 ze zdjęcia -Palette mouse color - czekoladowy brąz -Żel do mycia ciała firmy WISE miniaturka 30ml KOSMETYKI UŻYWANE -Sephora, róż blush me, nie wiem jaki numer gdyż zdarłam naklejkę. Na ręku wygląda na słabiutko napigmentowany jednak na policzkach jest ceglany i w zależności od stopnia nacisku można stopniować efekt. otwarty około grudnia. -Maybelline, błyszczyk colorsensationel cream gloss, 130, lekko brudna zakrętka od długopisu, zostało około 90% -Balsam/Masło Douglas, 200ml, użyty kilka razy ( czasem zawartość słoiczka tak sie ułoży jakby zostało go połowa), zostało około 80%,mam go z wymiany, pachnie nieziemsko, jakby gumą balonową) -Lakiery: Rimmel otwarty w marcu, użyty dwa razy Milady około 80%, Avon użyty dwa razy i Golden rose około 80% otwarte w styczniu. -Krem BB Garniera, Medium, 50ml, zostało około połowy, otwarty w grudniu(12m od otwarcia). -Guerlain 2x orchidee imperiale 3ml + 1x Abeille Royale serum? 3ml -Kuli zmieszane całe opakowanie kulek ingrid rozśwetlających + troche brązujących w dwóch odcieniach ingrid + troche avon brązujące ( przełożone do opakowania po kremie, bo nigdzie się ta mieszanka nie mieściła. Jest tego sporo. Wszystkie kulki kupione i otwarte w listopadzie. -Maseczka oriflame, użyta 3 razy, 50ml, otwarta w marcu. -Balsam l'occitane, 75ml nowy. Edytowane przez poprostuewelinka Czas edycji: 2013-08-31 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Najchętniej w Łodzi dermedic, bentley organic, l'occitane i inne
Dermedic, Celluend Expert, Żel pod prysznic eliminujący cellulit -nowy 100ml
-Dermedic, Celluend Expert, Żel (balsam) eliminujący cellulit - nowy 200ml -Dermedic EMOLIENT LINUM Szampon do skóry suchej - nowy 200ml -L`Occitane, Mydło `Werbena` - nowe -BENTLEY ORGANIC Łagodzące mleczko do ciała z lawendą i rumiankiem - nowe 50ml -BENTLEY ORGANIC Łagodzący i nawilżający żel pod prysznic - nowe 50 ml -Żel do mycia ciała firmy WISE miniaturka 30ml -Balsam/Masło Douglas, 200ml, użyty kilka razy ( czasem zawartość słoiczka tak sie ułoży jakby zostało go połowa), zostało około 80%,mam go z wymiany, pachnie nieziemsko, jakby gumą balonową) -Balsam l'occitane, 75ml nowy. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie? U Ciebie podoba mi się:
-Dermedic, Celluend Expert, Żel pod prysznic eliminujący cellulit -nowy 100ml -Dermedic, Celluend Expert, Żel (balsam) eliminujący cellulit - nowy 200ml -BENTLEY ORGANIC Łagodzące mleczko do ciała z lawendą i rumiankiem - nowe 50ml -BENTLEY ORGANIC Łagodzący i nawilżający żel pod prysznic - nowe 50 ml -Balsam l'occitane, 75ml nowy. Dodatkowo mogę zrobić odlewkę Kallosa i mam coś takiego kms california hair play 75 ml, nowy...boję się psiknąć ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za mleczko i żel Bentley Organic oraz mydło i balsam L'occitane? U siebie mam balsam The Body Shop, a poza wątkiem pędzel Ecotools. ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
-BENTLEY ORGANIC Łagodzący i nawilżający żel pod prysznic - nowe 50 ml -Żel do mycia ciała firmy WISE miniaturka 30ml -Sephora, róż blush me, nie wiem jaki numer gdyż zdarłam naklejkę. Na ręku wygląda na słabiutko napigmentowany jednak na policzkach jest ceglany i w zależności od stopnia nacisku można stopniować efekt. otwarty około grudnia. -Maseczka oriflame, użyta 3 razy, 50ml, otwarta w marcu. ? coś u mnie
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
cos za
Dermedic, Celluend Expert, Żel pod prysznic eliminujący cellulit -nowy 100ml -Dermedic, Celluend Expert, Żel (balsam) eliminujący cellulit - nowy 200ml -Dermedic EMOLIENT LINUM Szampon do skóry suchej - nowy 200ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej, mieszkam w Łodzi
![]() -Dermedic, Celluend Expert, Żel pod prysznic eliminujący cellulit -nowy 100ml -Dermedic, Celluend Expert, Żel (balsam) eliminujący cellulit - nowy 200ml -BENTLEY ORGANIC Łagodzące mleczko do ciała z lawendą i rumiankiem - nowe 50ml -BENTLEY ORGANIC Łagodzący i nawilżający żel pod prysznic - nowe 50 ml -Balsam l'occitane, 75ml nowy. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za
-Kuli zmieszane całe opakowanie kulek ingrid rozśwetlających + troche brązujących w dwóch odcieniach ingrid + troche avon brązujące ( przełożone do opakowania po kremie, bo nigdzie się ta mieszanka nie mieściła. Jest tego sporo. Wszystkie kulki kupione i otwarte w listopadzie. róż i lakiery ?
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Jaki kolor ma ten revlon w musie, o którym wspomniałaś w moim wątku z rzeczami, któych poszukuję?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najchętniej w Łodzi dermedic, bentley organic, l'occitane sierpień
Dermedic, Celluend Expert, Żel pod prysznic eliminujący cellulit -nowy 100ml
-Dermedic, Celluend Expert, Żel (balsam) eliminujący cellulit - nowy 200ml -Dermedic EMOLIENT LINUM Szampon do skóry suchej - nowy 200ml -L`Occitane, Mydło `Werbena` - nowe -BENTLEY ORGANIC Łagodzące mleczko do ciała z lawendą i rumiankiem - nowe 50ml -BENTLEY ORGANIC Łagodzący i nawilżający żel pod prysznic - nowe 50 ml -Żel do mycia ciała firmy WISE miniaturka 30ml -Balsam/Masło Douglas, 200ml, użyty kilka razy ( czasem zawartość słoiczka tak sie ułoży jakby zostało go połowa), zostało około 80%,mam go z wymiany, pachnie nieziemsko, jakby gumą balonową) -Kuli zmieszane całe opakowanie kulek ingrid rozśwetlających + troche brązujących w dwóch odcieniach ingrid + troche avon brązujące -Balsam l'occitane, 75ml nowy. coś u mnie? mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=715982 Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2013-09-08 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najchętniej w Łodzi dermedic, bentley organic, l'occitane sierpień
Coś za mydło Loccitane?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.