![]() |
#4531 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Fajny kubek z sową ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |||||
Wtajemniczenie
|
W sumie się zapodziałam gdzieś w czasoprzestrzeni. Robimy w pracy dwa duże projekty jednocześnie i autentycznie nie wiem, od czego zacząć -- wiele etapów, wiele osób, trudno wszystko zgrać. Dopiero się wdrażam w pracę w ten sposób i jest mi bardzo trudno. Z pracy wychodzę oszołomiona, potem odbieram dziecko, a potem to już gubię czas tak do 21 -- nie wiem, co się dzieje w tym czasie.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A GoT oglądacie? ![]() Cytat:
![]() Dzięki za link! Chociaż trudno to uznać za makijaż ![]() Cytat:
![]() Karlie mi kompletnie nie pasuje do jakiejkolwiek biżuteri.. Ja w pt pracuję, więc nie mam długiego urlopu, ale jeśli będzie łądnie, to jutro jedziemy na działkę. ![]()
![]() |
#4533 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki poziom trudności tych ćwiczeń - średniozaawansowany czy raczej trudniejszy? dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaż miałam nie oglądać (czekać na książkę) to się złamałam i oglądam ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4534 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nowe fotki: 1-2 Miranda poparła jakąś akcję (prawdopodobnie charytatywną) fotografując się w tym t-shircie źródło:instagram 3-4 Miranda uczy australijskiego akcentu ![]() ![]() 5 Royal Albert źródło:bellazon UDANEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ ![]()
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2016-08-21 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś w pracy, ale zdalnie. Jutro może znów na działkę. ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4537 |
Zadomowienie
|
Cześć!
Ciągle jestem sama ![]() ![]() Mój mąż w środę, kiedy wyjeżdżali, patrzył na mnie z czymś na kształt współczucia: że jestem taka biedna (i niemądra!), że świadomie rezygnuję z wyjazdu z nimi. A ja tu mam teraz mały raj: łażę po ogrodzie, wkopuję rośliny, chodzę na spacery, jeżdżę na rowerze, czytam, słucham muzy, tańczę. Robię co chcę i kiedy chcę. Nie muszę się na nikogo oglądać, nikogo ubierać, karmić, po nikim sprzątać. Jestem tylko dla siebie. Wczoraj spędziłam miłe popołudnie z Mamą i Babcią. Tylko my trzy. Takie chwile się raczej nie zdarzają. |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4539 |
Zadomowienie
|
Żeby nie było tak różowo, właśnie wyleciał mi z łap słoik z chrzanem i mam teraz całą kuchnię ufajdoloną tymże chrzanem: podłogę, lodówkę, blaty
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Jestem taka zdolna, że zdołałam uwalić lodówkę w środku i na zewnątrz ![]() Napisałam do męża o tym moim małym wypadku w kuchni. Oboje sobie gratulujemy, że go tu nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pisałam Wam jakiś czas temu, że ostatnio kupiony przeze mnie podkład nie spełnia moich oczekiwań. Niby wybrałam sobie nowy, ale ostatecznie nie kupiłam, zaczęłam używać samej bazy rozświetlającej Miss Sporty za jakieś 12 zł. Jestem zachwycona jej działaniem, w ogóle nie brakuje mi podkładu. ![]() ![]() http://www.rossmann.pl/Produkt/Miss-...-ml,376604,333
![]() |
#4541 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja podczas ostatniej promo kupiłam City Radiance i też polecam, ale ten podkład już jest droższy, bez promocji ok 55 zł (duży plus, że ma SPF 30). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jestem pewna, że na zimę wrócę do podkładu, ale teraz fajnie mi z tym, że ograniczyłam makijaż o jeden etap ![]()
![]() |
#4543 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cerę mam bezproblemową z małymi naczynkami na policzkach, a latem z piegami (niektórzy uważają je za przebarwienia, ja nie ![]() Od razu muszę dodać, że nie jestem zwolenniczką podkładów kryjących czy baz zakrywających naturalną strukturę skóry. Jeśli więc lubisz, aby kosmetyk zakrył silniejsze niedoskonałości, to ta baza się nie sprawdzi. Ona jest rozświetlająca. Ale za 12 zł można dać szansę jej szansę ![]() ![]()
![]() |
#4545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, a zapytam mogę dołączyć do waszego wątku? Czytam już od drugiej części, ale wtedy nie miałam konta na wizazu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Napiszesz coś o sobie? ![]() ![]()
![]() |
#4547 |
Raczkowanie
|
Co mogę napisać o sobie....tak nawiąże do tematyki wątku, bo czytam go już naprawdę długo pamiętam jak udzielala sie jeszcze Ewciak
![]() Mirada zainspirowala mnie do przejscia na zdrowy tryb życia, daje takiego małego kopa np do założenia aparatu bo chyba bym się nie odważyła itp. Interesuje się literaturą, chociaż ostatnio czasu na czytanie bardzo mało, lubię dobre kino, modę i ładne wnętrza. Czas najchętniej spędzam relaksując się w ogrodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |||
Zakorzenienie
|
Część dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale trochę urozmaicenia zawsze dobrze robi ![]() Cytat:
![]() ja samej bazy zamiast podkładu jeszcze nie używałam. Kiedyś zamiast podkładu stosowałam krem BB Diora- leciutki, fanie ujednolicał cerę. Teraz na lato tez myślę o kremie BB lub CC, ale zastawiam się nad wypróbowaniem tych prawdziwych azjatyckich produktów ![]() Zmieniając temat skończyłam czytać Zanim się pojawiłeś Jojo Moyes i zaskoczyła mnie ta książka. Wydawało mi się, że będzie to mile, babskie czytadło, a tymczasem książka mnie poruszyła, nawet wstrząsnęła, miejscami miałam świeczki w oczach. Jeszcze rozważam pewne kwestie... Poranna pielęgnacja twarzy według Mirandy - w zasadzie jest to reklama Kora Organics: https://www.youtube.com/watch?v=y3saCkHtD_A I nowe fotki Mirandy z 26.05.16 r. - jak wam się podobaj jej espadryle? Lubicie takie buty czy niekoniecznie? ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Raczkowanie
|
Ja polecam krem cc z bell. Azjatyckie są fajne, bo mocno kryją ale mają też dużo silikonow w składzie więc trzeba bardzo dobrze oczyścić buzię. Mi niestety zrobiły kuku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | ||
Zadomowienie
|
Malinowaslodycz, witaj na wątku
![]() Cytat:
Mam bardzo podobne koturny do tych ze zdjęcia, tylko skóra jest w kolorze złotym. I od kilku lat leżą w pudełku, nie ubrałam ich ani razu, bo są bardzo niewygodne. Przy chodzeniu pięta unosi się, stopa się rusza i rzemyk wrzyna się w skórę. Właśnie rozważam żeby je w końcu sprzedać na Allegro. Cytat:
![]() Dopiero jak się czyta relacje osób bezpośrednio dotkniętych tą tragedią, to można spróbować ogarnąć skalę tej tragedii. Ale tylko spróbować. Poruszająca i wstrząsająca lektura. Polecam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że azjatyckie maja dużo silikonów. Przeglądałam nowości w tej kategorii i wypatrzyłam, ze w Sephorze, ale tylko online są do kupienia azjatyckie kremy bb i cc - można kliknąć mały testowy rozmiar: http://www.sephora.pl/Erborian/BERBOR/SC342 oraz nowość o Bare Minerals: http://www.sephora.pl/Makijaz/Cera/K...SPF30/P2142013 podobno dobry i niezapychający - tylko cena ![]() Cytat:
![]() Koturny lubię, ale niekoniecznie z takiej plecionki i na pewno nie aż tak wysokie. Kiedyś skusiłam się na wyprzedaży w Prima Moda na koturny ok 10 - 12 cm - piękne z wyglądu, ale niepraktyczne. Ja mam szczupłe stopy i jak w nich chodziłam to stopa leciała mi do przodu - nie było to zbyt wygodne. Poza tym aż tak wysokie buty ograniczają trochę szybkie poruszanie się ![]() ![]() Płaskie espadryle też mi się nie podobają ![]() Teraz szukam sandałów na średnim koturnie takim 5-8 cm. Miranda była kilka dni temu w Paryżu - sesja dla Ochirly (zdj. 1-2) na kolejny sezon - cicho liczyłam na coś nowego - niestety nie tym razem ![]() (zdj. 3 - 4) backstage sesji dla JoeFresh (źródło: instagram/twitter Mirandy)
||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Raczkowanie
|
Tylko CC, mnie nie zapchal a mam do tego duże skłonności. Pozakrywal mi drobne zaczerwienienia, przebarwienia po wypryskach -byłam bardzo zadowolona. Dodatkowo jest jasny i tani. Azjatyckie niestety mają silikony dlatego buzia wygląda tak gładko, ale mnie to mocno zapycha. Jak też pisałam wtedy trzeba buzię z tych silikonow bardzo dobrze oczyścić
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż ostatnio staram się nie kupować nadmiaru kosmetyków, a aktualnie używam lekki, rozświetlający podkład Marca Jacobsa (końca nie widać ![]() A powiedz mi jeszcze jakie Bell CC daje wykończenie takie bardziej satynowe czy matuje?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Satynka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli to nie problem chętnie zobaczę fotkę jak to wygląda na buzi ![]()
![]() |
#4556 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć! Co za tropiki
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja byłam na działce przez 2 dni, a resztę czasu odpoczywaliśmy a to w domu, a to nad Wisłą na Wege Pikniku ![]() Te 3 dni ze słońcem dały mi więcej energii niż urlop w Portugalii. ![]() Cytat:
![]() https://lamoda.pl/offer/tommy-hilfig...-i1822148.html Inny minus tych butów: słabo wyglądają z chudymi nogami, takimi jak moje ![]() I wydał się sekret urody Azjatek -- tona silikonu. A ja myślałam, że to te cudowne azjatyckie specyfiki, sama natura, zero słońca. Jak zwykle pic na wodę ![]()
![]() |
#4558 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny polecam bloga AzjatyckiCukier, jest tam trochę wiadomości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, a jakie wnętrza lubicie? Jaką kolorystykę, meble, dodatki? Ja lubię biel we wnętrzach, dużo bieli z akcentami kolorystycznymi, w postaci np. kolorowych poduszek, małych mebli. Większe meble, jak np komody, również preferuję w kolorze białym lub jasnym. Ogólnie ciemne, brązowe meble, czy beżowe ściany nie są dla mnie. Co do wzornictwa -to bardzo podoba mi się wzornictwo skandynawskie. Ogólnie, lubię proste, funkcjonalne formy, bez niepotrzebnych udziwnień. P.s. Widziałyście autorską kolekcję biżuterii Eos dla Kruka zaprojektowaną przez Alicję Bachledę-Curuś? Złote bransoletki bardzo mi się podobają. Ale jakie ceny?! 15 tysi... ![]() http://wkruk.pl/bransolety/bransolet...-kruk,id-82640 Edytowane przez Cat Lover Czas edycji: 2016-05-31 o 13:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ależ jesteśmy wszystkie zgodne ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja lubię minimalizm - jasne wnętrza, nieprzekombinowane meble. Również uważam, że za pomocą dodatków można wnętrzu dodać charakteru. Podobnie jak Cat lubię skandynawskie wzornictwo. Kiedyś teorma wrzucała tu linki do fajnych wnętrz i stylów. Nie pamiętam już jaki to był konkretnie styl (nowy yorski czy skandynawski ![]() ![]() Cytat:
Widziałam, tez mi się podoba ![]() ![]() A propos biżuterii to zepsuły mi się moje ulubione kolczyki ![]() ![]()
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2016-05-31 o 14:40 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.