Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: ósma część naszego wątku będzie miała nazwę :
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. VIII 0 0%
Prasuj szybciej małe body, wnet odchodzić zaczną wody! 13 21,31%
smoczek butla cycek mleka i urodzi sie pociecha . 1 1,64%
Stresy nam się zaczynają, bo niektóre odliczają! 1 1,64%
Często kopię i mam czkawkę, mama kończy mi wyprawkę! 15 24,59%
Muszę torbę już kupować i niedługo ją pakować! 0 0%
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy 0 0%
lekarz tętno osłuchuje, maluch w brzuchach nam buszuje! 1 1,64%
Morfologię, mocz, żelazo- każda z nas dziś robi żwawo! 0 0%
Chód już kaczy, wdzięk pingwina, brzuch do przodu nam wypina! 28 45,90%
W trzeci trymestr już wbiegamy, stresy niezłe zaczynamy! 2 3,28%
Kupa stresu no i czasu- się zaroi od bobasów 0 0%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-03, 18:14   #4531
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Maomami- ja mam tkai materac własnie kokos gryka pianka ale ja stacjonarnie za 80 zł kupowałam

Kyte- ale ja jestem "uzależniona" od TV. i zawsze mam co oglądać
polsat i tvn muszę mieć
reszta jaaaaaaaaakoś.

Obejrzałam włąsnie 2xl na necie zastanawiam sie czy JUNGOWSKA przytyla specjalnie do serialu czy tak już wczesniej sobie tyła, bo z tego co kojarze ona gruba nie była..

GRATULUJE UDANYCH WIZYT
no i śliczne rzeczy wrzucacie!!!

ja moze jutro conieco wrzucę :P
W sumie tvn i polsat też muszę mieć,ale się zawiodłam, bo myślałam ze dadzą już spokój z tym dlaczego ja trudne sprawy i takie tam, a jeszcze dorzucili w bonusie cos tam Wawa....jakie to guuuuuupieeeee
Aaa i kupiłam sobie w lumpku płaszczyk!Bardzi fajny na brzuszku nie ma guziczków mam w czym chodzić na jesień

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
my mamy nc+ za 69 zł i też nie ma co oglądać

mam dosyć kichania
A masz HBO i HBOcomedy? Lubie te kanały ale ja ich nie mam
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:18   #4532
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
W sumie tvn i polsat też muszę mieć,ale się zawiodłam, bo myślałam ze dadzą już spokój z tym dlaczego ja trudne sprawy i takie tam, a jeszcze dorzucili w bonusie cos tam Wawa....jakie to guuuuuupieeeee
Aaa i kupiłam sobie w lumpku płaszczyk!Bardzi fajny na brzuszku nie ma guziczków mam w czym chodzić na jesień
szczerze? ja oglądam te głupoty

ale tej wawy nie oglądałam. obecnie weszło tyle nowych seriali i tyle oglądałam ich wczesniej ze jak juz bedzie tv to nie wiem co oglądac i i tak bede na necie nadrabiać. Pierwsza miłość, na wspólnej, 2xl, prawo agaty, masterchef,lekarze, przepis na życie,kuchenne rewolucje i jeszcze weszły nowe ale nie pamiętam tytułów a nie mówie o mam talentach itd:P choć to ogladam sporadycznie. ale np. rano uwielbiam oglądać ddtvn- ale tylko jak pieńkowskiej nie ma, bo jakoś babki nie trawie, wieczorem koniecznie od 19 fakty i wszystko aż do na wspólnej, potem zawsze leciało w-11 to sobie darowałam. no teraz nie wiem jaki jest program ogólnie lubie ogladać tv.
Stary 2013-09-03, 18:20   #4533
maomami
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Maomami- ja mam tkai materac własnie kokos gryka pianka ale ja stacjonarnie za 80 zł kupowałam

Kyte- ale ja jestem "uzależniona" od TV. i zawsze mam co oglądać
polsat i tvn muszę mieć
reszta jaaaaaaaaakoś.

Obejrzałam włąsnie 2xl na necie zastanawiam sie czy JUNGOWSKA przytyla specjalnie do serialu czy tak już wczesniej sobie tyła, bo z tego co kojarze ona gruba nie była..

GRATULUJE UDANYCH WIZYT
no i śliczne rzeczy wrzucacie!!!

ja moze jutro conieco wrzucę :P
To dobrze,bo ja właśnie taki mam, nie kupowaliśmy tylko kuzynka mi dała i zastanawiam się czy to okrycie z materaca mogę wyprać, oczywiście ręcznie.

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:22   #4534
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
coś Ty, nie mam, jakbyśmy dopłacili chyba z 15 zł to byśmy mieli na pół roku z tym ze my mamy za te 69 zł bo mamy multirooma z moją mamą więc po połowie płacimy

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
To dobrze,bo ja właśnie taki mam, nie kupowaliśmy tylko kuzynka mi dała i zastanawiam się czy to okrycie z materaca mogę wyprać, oczywiście ręcznie.
czy można wyprać to nie wiem, ale my właśnie dlatego wzięliśmy z pokrowcem materacyk zeby problemu nie było i zapłaciliśmy za niego 69 zł, znaczy taka cena była a z rabatem wysżło nas 60 zł
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:25   #4535
Trele_Morele
Zakorzenienie

Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Cytat:
my mamy nc+ za 69 zł i też nie ma co oglądać

mam dosyć kichania
Ale Nka ma fajna biblioteke filmow, I wypozyczalniei , I seriale odcinek do przodu. Oto moj woz.
Złozylismy wersje z gondola bo tej bedziemy jako pierwszej potrzebowac .. ImageUploadedByWizaz Forum1378225480.940586.jpg ImageUploadedByWizaz Forum1378225501.925102.jpg ImageUploadedByWizaz Forum1378225527.426197.jpg

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:26   #4536
ryba91
Zakorzenienie

wiesz co, to jest jedna z rzeczy o której nie pomyslałam zeby wyprac.. nawet nei wiem czy można?
Stary 2013-09-03, 18:29   #4537
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
szczerze? ja oglądam te głupoty

ale tej wawy nie oglądałam. obecnie weszło tyle nowych seriali i tyle oglądałam ich wczesniej ze jak juz bedzie tv to nie wiem co oglądac i i tak bede na necie nadrabiać. Pierwsza miłość, na wspólnej, 2xl, prawo agaty, masterchef,lekarze, przepis na życie,kuchenne rewolucje i jeszcze weszły nowe ale nie pamiętam tytułów a nie mówie o mam talentach itd:P choć to ogladam sporadycznie. ale np. rano uwielbiam oglądać ddtvn- ale tylko jak pieńkowskiej nie ma, bo jakoś babki nie trawie, wieczorem koniecznie od 19 fakty i wszystko aż do na wspólnej, potem zawsze leciało w-11 to sobie darowałam. no teraz nie wiem jaki jest program ogólnie lubie ogladać tv.
też oglądam ddtvn lubie tam wszystkich ogólnie od 19 też cisnę ale w ciągu dnia nic nie ma

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Ale Nka ma fajna biblioteke filmow, I wypozyczalniei , I seriale odcinek do przodu. Oto moj woz.
Złozylismy wersje z gondola bo tej bedziemy jako pierwszej potrzebowac .. Załącznik 5391498 Załącznik 5391499 Załącznik 5391503

Suuuper
Stary 2013-09-03, 18:29   #4538
ryba91
Zakorzenienie

trele- Ja myslałam ze on taki oczo.je.bny różowy bedzie
ale powiem Ci ze nawet mi sie podoba choć wczesniej to tak sceptycznie podchodziłam do tego modelu(ale oczywiście tylko wizualnie bo na tech. sprawach sie nei znam)
Stary 2013-09-03, 18:31   #4539
kyte
Wtajemniczenie

A w ogóle dziś przyszła szwagierka, i mówi że xlandery mają beznadziejne spacerówki, dzieci siedzą jakby na leżąco bo mają oparcie tak nisko. I dzieci zjeżdzają.Zresztą sama to teraz zauważyłam...nie wiem powiem Wam że mam mętlik w głowie
Stary 2013-09-03, 18:33   #4540
ryba91
Zakorzenienie

w ciagu dnia jest wizaż gotowanie, sprzątanie i inne rzeczy a wieczorem to herbatka i tv i maż później
Stary 2013-09-03, 18:34   #4541
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
coś Ty, nie mam, jakbyśmy dopłacili chyba z 15 zł to byśmy mieli na pół roku z tym ze my mamy za te 69 zł bo mamy multirooma z moją mamą więc po połowie płacimy

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

czy można wyprać to nie wiem, ale my właśnie dlatego wzięliśmy z pokrowcem materacyk zeby problemu nie było i zapłaciliśmy za niego 69 zł, znaczy taka cena była a z rabatem wysżło nas 60 zł
No ja bym to chciała przeprać żeby odświeżyć bo przesikane nie było, oni używali tego ochraniacza

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:35   #4542
nemosek
Zakorzenienie

Pepper Dobrze że zwróciłaś uwagę,kobiecie w ciąży się nie odmawia!!!!Jeszcze siku

Ale piękne zajączki Też chcę
Miałam pytać gdzie kupiłaś
Pochwal mamę,cudne są naprawdę.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Zakupy Każdy ciuszek około 6, 7 zł. Wszystko w stanie idealnym.

Mya
Uwielbiam Twoją Etnę.Przeszła Ci już ochota na oddawanie jej.Ostatnio chciałaś
Półeczka ciuszków idealna

Ktosiula Za wyniki
Ja też już Tymka nie widziałam prawie 2 miesiące.Nie mogę doczekać się wizyty

Olenka za tydzień pomidorówka o 5 nad ranem hm musiała smakować wyjątkowo

Paulina Mam nadzieję że znajdziecie w innym sklepie i szybko Wam dostarczą
Żebyś wiedziała zawsze coś

Antibia Możesz jej powiedzieć że mi też ginka mówiła(na połówkowym co prawda) że ma długie nogi i wcale wychudzony nie był

Lilith Nie denerwuj się!

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:36   #4543
Taszanta
Zakorzenienie

Cytat:
Złozylismy wersje z gondola bo tej bedziemy jako pierwszej potrzebowac .. Załącznik 5391498 Załącznik 5391499 Załącznik 5391503

Ale wypasiony, i te korony wszędzie

Trele a można zapytać ile płacicie za tą telewizje i jak to się zakłada za granicą?

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:36   #4544
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
to sobotnie rzeczy co przytargałam do domu: prześcieradełko kupiłam resztę dostałam

a zaraz Wam pokaże Nelkowe półki i szuflady w naszej komodzie

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-03, 18:37   #4545
ryba91
Zakorzenienie

ide robić obiad.

a ja w swoim tako mam w gondoli możliwość podwyższenia główki, po co? to takie małę dziecko może miec głowe wyżej? bo ja myslałam ze nie, ze tylko i wyłącznie na płasko, dlatego te poduszki sie nie używa..
Stary 2013-09-03, 18:38   #4546
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
zdjecie reszy zajacowej gromady,ale te juz "poszly" w ludzi

antiba- jak sie zorientowalas z ta kasa,sprzedwaca sei odezwal,ze kasy nie ma?czy Ty to wygrzebalas w platnosciach na allegro?
zaczelam sie zastanawiac,bo ja w piatek tez przeciez zamawialam wozek i nie wiem czy to taki przypadek u Ciebie i jakas zawierucha,czy to standardowa procedura powyzej jakiejs kwoty..musze sie odezwac zaraz do dziewczyny od ktorej kupuje swoj,czy weszla jej kasa,o jakos zaczelam sie martwic tez troche
Powiedz ile taka przyjemność kosztuje?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-03, 18:39   #4547
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dalej cyrk z wózkiem
W innym sklepie znalazłam dostępny od ręki ale za przesyłkę chcą 115 euro Już się zastanawialiśmy, żeby może kupić 2 w 1 i fotelik na miejscu, ale i tak oni jakoś dziwnie pakują te wózki i przesyłi drogo wychodzą znajomi jak zamawiali, to płacili 60 euro Jak szukamy kuriera na własną rękę to tez wychodzi sporo, bo niby przesyłka gabarytowa Masakra, że też akurat w bobowózkach nie mają mojego koloru
Popytałam u kilku sprzedawców na all jak pakują, a mąż ma podzwonić potem po kurierach i ponegocjować. Kurde tak drogo to wychodzi wszystko
Jeszcze stanie na tym, że kupimy tego Grandera stąd a już tak się napaliłam na Xlandera xa!!

Cytat:
kombinezony Wam pokazuję biały jest malutki, taki na rozmiar 50 cm a granatowy 50- 56 cm
świetne oba

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Mi się ta wersja Tako podoba z imitacją lnu, ale czy to praktyczne http://www.eswiatdziecka.pl/img/imit.png
Też mi się one podobają To był mój pierwszy typ i teraz te nowe kolorki bardzo mi się widzą
Znajoma ma Tako Captiva z imitacją lnu i sobie chwali, ten materaiał jest nieprzemakalny

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Wiecie co no ręce, nogi i cycki mi opadły.
Pisałam, że pościel przyszła ale nie oglądałam jej tak dokładnie. Dopiero jak tż wrócił to razem z nim rozpakowywałam wszystko. Zamawiałam 2 komplety dla siebie i dla znajomej i co się okazało?
Do mojego kompletu w rozmiarze 135x100 przysłali wypełnienie 120x90, a zamiast poszewki na poduszkę, drugą poszewkę na kołdrę Niby pierdoła ale trochę zachodu teraz trzeba bo wysyłka i w ogóle. Mam nadzieję, że jakiegoś kuriera przyślą po paczkę i wszystko szybko załatwimy.

Mało tego - napisałam maila do gościa u którego kupiłam łóżeczko/materac/przewijak kiedy wyśle paczkę to mi odpisał (tydzień temu zamawiałam!) że czekał na dostawę przewijaków ale właśnie dziś się okazało, że ten kolor, który kupiłam jest niedostępny.... zażyczyłam sobie zwrot gotówki, ciekawe jak szybko przyjdzie przelew i przesyłka z pozostałymi rzeczami...
coraz cześciej jakieś pomyłki ze strony sprzedawców
za pomyślne załatwienie sprawy

Antibia dobrze, że kaska wróciła
Stary 2013-09-03, 18:41   #4548
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
a to małej bałagan
Ale tego masz i jeszcze dwa fajne kombinezoniki .
Szczęściaro jeszcze 2 laktatory dostałaś

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-03, 18:42   #4549
ryba91
Zakorzenienie

Wiecie że w Belgii robią lalki z podobizną nienarodzonych dzieci.
normalnie dajesz foto i oni Ci rrobią taką lalę, jk tu były pokazane i dostajesz o wyglądzie swojego dziecka.

EDIT- nie nienarodzonych, tylko zmarłych..

Edytowane przez ryba91
Czas edycji: 2013-09-03 o 19:32
ryba91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:44   #4550
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
Hello dziewczyny
ale noc, młode tak się na mnie ułożyło, że miałam gigantyczną gule z prawej strony, twardą jak skała. Zaczynam wariować, że coś jest nie tak, bo na lewej stronie nic nie ma, a na prawej taka bulwa że szok
Też taka mam z prawej zaraz koło pępka może to główka?

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Tak was dzisiaj nadrabiam po trochu, więc bez cytowania będzie.
Pamiętam:
-sesje brzuszkową - fajne strasznie takie zdjęcia. Już nie mogę doczekać się swojej poniedziałkowej sesji.
- pięknego psiaka z cudownymi oczami o imieniu Etna
- cudne zające szyte przez mamę. Pomyślcie o sprzedaży, byłabym pierwszą internetową klientką twojej mamy
- szafy pełne ciuszków. Też tyle mam :p
- dziękuję za odpowiedzi odnośnie prześcieradełek. Jedno frotte dostaje w zestawie, a dokupię jeszcze bawełniane ze dwa. Z termoforu na razie chyba zrezygnuje.
Więcej grzechów nie pamiętam
U mnie podnieta łóżeczkiem, w końcu zamówionym. Na razie kontakt ze sprzedawcą super, bo pani zeszła mi z ceny 3 rzeczy oddzielnie kupowanych. To moje łóżeczko, a dokładnie zestaw: http://allegro.pl/show_item.php?item=3493471609
Do tego wzięłam oddzielnie falbankę pod materacyk, rogala do spania i drugi komplet pościeli. I przesyłka wszystkiego wyszła 25 zł, a nie jak w tej mojej miejscowej hurtowni Umówiłam się też na państwowe usg na czwartek. W końcu zobaczę znów moje dziecię A dziś za godzinkę wybieramy się z mężem na szkołę rodzenia. Ciekawe co będzie ciekawego dzisiaj.

Jaką pościel wybrałaś?

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
tzn. ten tego, ja już nie mam na to siły o tatusia mi chodziło

A i odnośnie nałogów
http://dajerade.com/obrazek/10055/

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-03, 18:47   #4551
niunia32
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
ide robić obiad.

a ja w swoim tako mam w gondoli możliwość podwyższenia główki, po co? to takie małę dziecko może miec głowe wyżej? bo ja myslałam ze nie, ze tylko i wyłącznie na płasko, dlatego te poduszki sie nie używa..
Dla starszego dziecka. Też mam taka możliwość, córka jak juz próbowała siadać top czasem tak jechała, więcej widziala, albo jak dostala do łapki kawałek chlebka

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:48   #4552
nemosek
Zakorzenienie

Luesita Najeczki

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
Co do ubranek - mam na 2 lata zapasy. Część używana a większa część to nowiusieńkie i ...prać to wszystko to po prostu wyzwanie. Syf mam naokoło siebie jak cholera, cały pokój to jak hurtownia ubrań, akcesorów i zabawek. Słabo mi jak to widze... a znając życie to jeszcze nie koniec, bo siostra tż wpadła w taki szał kupowania, że chyba dołoży do tego kolejne podarunki, większa część znajomych jeszcze nic nie kupiła na prezent, a wiem, że się szykują.

Najgorsze jest to, że nawet jakbym chciała małymi partiami to szykować, nie da rady bo nie mam szafy i mebli dla Gabriela. Wszystko zalega w pudłach i torbach.
Ciesz się że masz tak dużo,będziesz mogła przebierać i przebierać.
Nie przejmuj się u mnie to samo Pasie się w worach tymczasowo

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-03, 18:49   #4553
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż mi skręcił rękę

a tak serio to sie przedrzeźnialiśmy jak to my i tak niefortunnie spadłam z moją masą słoniową na rękę ze aż nadgarstek mi spuchł. Boli jak cholerka, mam nadzieje ze przejdzie
Oby przeszło

Cytat:

Pochwal się płaszczykiem
Masakra coraz wiecej tych głupich programów W dzień to nie ma co oglądać, dobrze, że chociaż wieczorami są fajne normalne seriale

Cytat:

super fura dla małej Princess
Też mam Nc+

Cytat:
A w ogóle dziś przyszła szwagierka, i mówi że xlandery mają beznadziejne spacerówki, dzieci siedzą jakby na leżąco bo mają oparcie tak nisko. I dzieci zjeżdzają.Zresztą sama to teraz zauważyłam...nie wiem powiem Wam że mam mętlik w głowie
wózek to najcięższy wybór

Nemosku a Wy coś wreszcie wybraliście??
Stary 2013-09-03, 18:50   #4554
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Nie mam siły. Mój mózg jest jak galareta. czytam jedno zdanie 5 razy i nie umiem powiedzieć, co w nim jest

Obiecałam TŻ pierogi leniwe i muszę powoli się do nich przymierzać.. Nie cierpię ich robić

Mam paskudny humor... Może jutro skoczę na gorącą czekoladę to mi się poprawi
Współczuję Ci nauki, nie wróciłabym już do niej
Ale na pewno zdasz!!!!

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-03, 18:51   #4555
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:

Jaki ładny! Ja zapamiętałam, że on był taki ostro różowy a jest ładniejszy no i nie wiem czy to od światła zależy

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:52   #4556
niunia32
Zakorzenienie

Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

ciekawe kiedy nasze 2 szafki przyjadą. aa jeszcze elementy do ledow i kuchnia skończona na dniach bedziemy kupować płytki

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:53   #4557
nemosek
Zakorzenienie

Resztę nadrobię później,jedziemy walczyć w sprawie mieszkania i przeprowadzki.Nie zamierzam czekać do połowy września jak sobie życzą lokatorzy
Później napiszę

Potrzebne kciuki

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-03, 18:57   #4558
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Resztę nadrobię później,jedziemy walczyć w sprawie mieszkania i przeprowadzki.Nie zamierzam czekać do połowy września jak sobie życzą lokatorzy
Później napiszę

Potrzebne kciuki
mocno zaciśnięte!
To już Wasze mieszkanie to niech spadają zanim zrobicie remoncik i się urządzicie to będzie czas porodu

Ja zmykam do kuchni robić sałatkę z tortellini
Stary 2013-09-03, 19:02   #4559
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

Ja zmykam do kuchni robić sałatkę z tortellini
jaką sałatkę robisz? rzucisz przepisem?

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 19:07   #4560
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:

ojej mi tez się wydawało że jest taki bardziej różowy i bardziej odblaskowy
Cytat:
jak dobrze że ja już mam wybór wózka za sobą
Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Ale tego masz i jeszcze dwa fajne kombinezoniki .
Szczęściaro jeszcze 2 laktatory dostałaś
jestem fajna to mi dają

Paulina, ale macie przeboje z tym wózkiem, a 115 euro to faktycznie strasznie dużo za przesyłkę
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości