|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: ósma część naszego wątku będzie miała nazwę : | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. VIII |
|
0 | 0% |
| Prasuj szybciej małe body, wnet odchodzić zaczną wody! |
|
13 | 21,31% |
| smoczek butla cycek mleka i urodzi sie pociecha . |
|
1 | 1,64% |
| Stresy nam się zaczynają, bo niektóre odliczają! |
|
1 | 1,64% |
| Często kopię i mam czkawkę, mama kończy mi wyprawkę! |
|
15 | 24,59% |
| Muszę torbę już kupować i niedługo ją pakować! |
|
0 | 0% |
| Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy |
|
0 | 0% |
| lekarz tętno osłuchuje, maluch w brzuchach nam buszuje! |
|
1 | 1,64% |
| Morfologię, mocz, żelazo- każda z nas dziś robi żwawo! |
|
0 | 0% |
| Chód już kaczy, wdzięk pingwina, brzuch do przodu nam wypina! |
|
28 | 45,90% |
| W trzeci trymestr już wbiegamy, stresy niezłe zaczynamy! |
|
2 | 3,28% |
| Kupa stresu no i czasu- się zaroi od bobasów |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Cytat:
![]() Aaa i kupiłam sobie w lumpku płaszczyk!Bardzi fajny na brzuszku nie ma guziczków mam w czym chodzić na jesień ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- A masz HBO i HBOcomedy? Lubie te kanały ale ja ich nie mam
|
|
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Cytat:
ale tej wawy nie oglądałam. obecnie weszło tyle nowych seriali i tyle oglądałam ich wczesniej ze jak juz bedzie tv to nie wiem co oglądac i i tak bede na necie nadrabiać. Pierwsza miłość, na wspólnej, 2xl, prawo agaty, masterchef,lekarze, przepis na życie,kuchenne rewolucje i jeszcze weszły nowe ale nie pamiętam tytułów a nie mówie o mam talentach itd:P choć to ogladam sporadycznie. ale np. rano uwielbiam oglądać ddtvn- ale tylko jak pieńkowskiej nie ma, bo jakoś babki nie trawie, wieczorem koniecznie od 19 fakty i wszystko aż do na wspólnej, potem zawsze leciało w-11 to sobie darowałam. no teraz nie wiem jaki jest program ogólnie lubie ogladać tv.
|
|
#4533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
coś Ty, nie mam, jakbyśmy dopłacili chyba z 15 zł to byśmy mieli na pół roku
z tym ze my mamy za te 69 zł bo mamy multirooma z moją mamą więc po połowie płacimy ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Ale Nka ma fajna biblioteke filmow, I wypozyczalniei , I seriale odcinek do przodu. Oto moj woz.
Złozylismy wersje z gondola bo tej bedziemy jako pierwszej potrzebowac .. ImageUploadedByWizaz Forum1378225480.940586.jpg ImageUploadedByWizaz Forum1378225501.925102.jpg ImageUploadedByWizaz Forum1378225527.426197.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co, to jest jedna z rzeczy o której nie pomyslałam zeby wyprac.. nawet nei wiem czy można?
|
#4537 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie od 19 też cisnę ale w ciągu dnia nic nie ma---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
trele- Ja myslałam ze on taki oczo.je.bny różowy bedzie
ale powiem Ci ze nawet mi sie podoba choć wczesniej to tak sceptycznie podchodziłam do tego modelu(ale oczywiście tylko wizualnie bo na tech. sprawach sie nei znam)
|
#4539 |
|
Wtajemniczenie
|
A w ogóle dziś przyszła szwagierka, i mówi że xlandery mają beznadziejne spacerówki, dzieci siedzą jakby na leżąco bo mają oparcie tak nisko. I dzieci zjeżdzają.Zresztą sama to teraz zauważyłam...nie wiem powiem Wam że mam mętlik w głowie
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
w ciagu dnia jest wizaż
a wieczorem to herbatka i tv i maż później
|
#4541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Pepper Dobrze że zwróciłaś uwagę,kobiecie w ciąży się nie odmawia!!!!Jeszcze siku
![]() Ale piękne zajączki ![]() Miałam pytać gdzie kupiłaś ![]() Pochwal mamę,cudne są naprawdę. ![]() Mya Uwielbiam Twoją Etnę.Przeszła Ci już ochota na oddawanie jej.Ostatnio chciałaś Półeczka ciuszków idealna ![]() Ktosiula Za wyniki Ja też już Tymka nie widziałam prawie 2 miesiące.Nie mogę doczekać się wizyty Olenka za tydzień pomidorówka o 5 nad ranem hm musiała smakować wyjątkowo ![]() Paulina Mam nadzieję że znajdziecie w innym sklepie i szybko Wam dostarczą Żebyś wiedziała zawsze coś Antibia Możesz jej powiedzieć że mi też ginka mówiła(na połówkowym co prawda) że ma długie nogi i wcale wychudzony nie był Lilith Nie denerwuj się! |
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wypasiony, i te korony wszędzie ![]() Trele a można zapytać ile płacicie za tą telewizje i jak to się zakłada za granicą?
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
ide robić obiad.
a ja w swoim tako mam w gondoli możliwość podwyższenia główki, po co? to takie małę dziecko może miec głowe wyżej? bo ja myslałam ze nie, ze tylko i wyłącznie na płasko, dlatego te poduszki sie nie używa..
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dalej cyrk z wózkiem
W innym sklepie znalazłam dostępny od ręki ale za przesyłkę chcą 115 euro Już się zastanawialiśmy, żeby może kupić 2 w 1 i fotelik na miejscu, ale i tak oni jakoś dziwnie pakują te wózki i przesyłi drogo wychodzą Jak szukamy kuriera na własną rękę to tez wychodzi sporo, bo niby przesyłka gabarytowa Masakra, że też akurat w bobowózkach nie mają mojego koloru Popytałam u kilku sprzedawców na all jak pakują, a mąż ma podzwonić potem po kurierach i ponegocjować. Kurde tak drogo to wychodzi wszystko Jeszcze stanie na tym, że kupimy tego Grandera stąd a już tak się napaliłam na Xlandera xa!!Cytat:
Cytat:
![]() Znajoma ma Tako Captiva z imitacją lnu i sobie chwali, ten materaiał jest nieprzemakalny Cytat:
coraz cześciej jakieś pomyłki ze strony sprzedawców za pomyślne załatwienie sprawyAntibia dobrze, że kaska wróciła
|
|||
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tego masz i jeszcze dwa fajne kombinezoniki .
Szczęściaro jeszcze 2 laktatory dostałaś |
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie że w Belgii robią lalki z podobizną nienarodzonych dzieci.
normalnie dajesz foto i oni Ci rrobią taką lalę, jk tu były pokazane i dostajesz o wyglądzie swojego dziecka. ![]() EDIT- nie nienarodzonych, tylko zmarłych..
.. Edytowane przez ryba91 Czas edycji: 2013-09-03 o 19:32 |
|
|
|
#4550 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]() Jaką pościel wybrałaś? ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Luesita Najeczki
![]() Cytat:
Nie przejmuj się u mnie to samo
|
|
|
|
|
#4553 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Masakra coraz wiecej tych głupich programów W dzień to nie ma co oglądać, dobrze, że chociaż wieczorami są fajne normalne seriale![]() Cytat:
super fura dla małej Princess ![]() Też mam Nc+ ![]() Cytat:
Nemosku a Wy coś wreszcie wybraliście?? |
||||
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na pewno zdasz!!!!
|
|
|
|
|
#4555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
ciekawe kiedy nasze 2 szafki przyjadą. aa jeszcze elementy do ledow i kuchnia skończona
na dniach bedziemy kupować płytki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Resztę nadrobię później,jedziemy walczyć w sprawie mieszkania i przeprowadzki.Nie zamierzam czekać do połowy września jak sobie życzą lokatorzy
Później napiszę ![]() Potrzebne kciuki
|
|
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mocno zaciśnięte!To już Wasze mieszkanie to niech spadają ![]() Ja zmykam do kuchni robić sałatkę z tortellini
|
|
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
jaką sałatkę robisz? rzucisz przepisem?
|
|
|
|
#4560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jestem fajna to mi dają ![]() Paulina, ale macie przeboje z tym wózkiem, a 115 euro to faktycznie strasznie dużo za przesyłkę
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

ogólnie lubie ogladać tv.
z tym ze my mamy za te 69 zł bo mamy multirooma z moją mamą więc po połowie płacimy
KCIUKI DLA ANI

Masakra, że też akurat w bobowózkach nie mają mojego koloru
coraz cześciej jakieś pomyłki ze strony sprzedawców
Umówiłam się też na państwowe usg na czwartek. W końcu zobaczę znów moje dziecię