Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: ósma część naszego wątku będzie miała nazwę :
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. VIII 0 0%
Prasuj szybciej małe body, wnet odchodzić zaczną wody! 13 21,31%
smoczek butla cycek mleka i urodzi sie pociecha . 1 1,64%
Stresy nam się zaczynają, bo niektóre odliczają! 1 1,64%
Często kopię i mam czkawkę, mama kończy mi wyprawkę! 15 24,59%
Muszę torbę już kupować i niedługo ją pakować! 0 0%
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy 0 0%
lekarz tętno osłuchuje, maluch w brzuchach nam buszuje! 1 1,64%
Morfologię, mocz, żelazo- każda z nas dziś robi żwawo! 0 0%
Chód już kaczy, wdzięk pingwina, brzuch do przodu nam wypina! 28 45,90%
W trzeci trymestr już wbiegamy, stresy niezłe zaczynamy! 2 3,28%
Kupa stresu no i czasu- się zaroi od bobasów 0 0%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-03, 13:14   #4411
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
O jezu, jezu ale jestem zła. Coś kliknęłam na klawiaturze i mi się cała napisana wiadomość usunęła… a już kończyłam. Nienawidzę tego!

Witam się wtorkowo!
Dzisiaj już humor mam lepszy bo słoneczko wygląda zza chmur. Wyspałam się dzisiaj jak nie wiem co Rano zwiozłam siuśki do badania, a za jakieś 2 godzinki muszę skoczyć po wyniki. Mam nadzieję, że będą dobre. Na oko wyglądały ładnie Jutro mam wizytę u ginki, ale pewnie i tak nie zmierzy małego… ona zawsze na USG sprawdza tylko czynność serducha. No cóż, poproszę ją, może będzie miała dobry humor, tym bardziej, że ostatnie pomiary miałam na połówkowym w 21 tygodniu.

Przyszła dzisiaj pościel dla Mikołaja i jest śliczna! Teraz czekam na łóżeczko i będę mogła wszystko przymierzyć i obfocić. Mam nadzieję, że w tym tygodniu do mnie dotrze. Jakby któraś potrzebowała pomocy to polecam pościel z firmy Ala i As – świetna bawełna i wszystko ładnie, starannie odszyte.

Fajny ten odciągacz kataru Cleanoz, nie wiedziałam, że taki istnieje. Ciągle się zastanawiam co kupić, czy fridę czy katarek do odkurzacza… ponoć fridą jest ciężko dobrze odciągnąć, za to wyciągać odkurzacz to też problem i nie wiem co zrobić.
Też mi sie to zdarzy czasem i wtedy klnę pod nosem
Super, że humorek lepszy

za usg!
Ja mam fridę, gruszke i spray do noska frida.

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Wcale się nie dziwię, że kupilaś tę pościel... Jest cudowna

A ja w bonusie wrzucam zdjęcie Etny
Ale ona śliczna takię mądre oczy ma

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny !

Z góry przepraszam że dziś nic nie cytuję ale sił totalnie brak
Ciężka noc za mną, nie spałam od 3 w nocy do 7.30 rano
Młody tak buszował że aż bolało, i do tego miałam taką zgagę że szkoda gadać. Nic mi na nią nie pomogło, masakra
Dziewczyny o 5 nad ranem zupę pomidorową gotowałam Coś takiego to jeszcze mi się nie zdarzyło.

Gratuluję Wam wszystkim nowych tygodni oraz udanych wizyt
A my dziś zaczynamy 31 tydzień

Rybka bardzo proszę wpisz mi na pierwszą stronę imię , bo już wybraliśmy - będzie Leon
współczuję ciężkiej nocki
za tygodnie i wybrane imię

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
od wczoraj czekam na wiadomosc od Allegro albo payu...i co? i gówno a sprzedająca dostała o taka wiadomosc od Allegro "Podana płatność nie zakończyła się pomyślnie. Kupujący skontaktował się już z nami w tej sprawie i wkrótce powinien otrzymać wszelkie informacje dotyczące swojej wpłaty. Możemy je przekazać jedynie nadawcy przelewu."
przecież mnie trafi zaraz

wogole się drazliwa stalam ostatnio...wczoraj do tesciowej pisze smsa że mały juz 1800waży i że lekarz mówi że bedzię dlugi i szczupły a ona do mnie że dziecko mam wychudzone?????
Oby się wyjaśniło

teściowe to potrafią czasem dobrym słowem rzucić

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
A tu wrzuce ciuszki poukładane dwie górne półki to śpioszki i body, potem spodenki sukienki , bluzy i jakieś spodenki znów. A dzisiaj wyprałam dwie pralki i mam jeszcze 4 reklamówki plus 2 kartony
Ale tego sporo

Idę wywiesić pranko a potem szukam wózka
Stary 2013-09-03, 13:15   #4412
Mya1989
Zakorzenienie

Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
łooo matko, a jakie to rozmiary?
to 56-62, plus mniejsze 68, ale naprawdę malućkie
Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
Da sie dogadac w tym temacie ale to na priw,bo mnie zaraz zablokuja za reklame
też takiego kcę słodziak

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 13:16   #4413
lineczka1989
Zakorzenienie

to sobotnie rzeczy co przytargałam do domu: prześcieradełko kupiłam resztę dostałam

a zaraz Wam pokaże Nelkowe półki i szuflady w naszej komodzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130903_124505.jpg (64,7 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130903_124411.jpg (58,4 KB, 42 załadowań)
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 13:20   #4414
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
A tu wrzuce ciuszki poukładane dwie górne półki to śpioszki i body, potem spodenki sukienki , bluzy i jakieś spodenki znów. A dzisiaj wyprałam dwie pralki i mam jeszcze 4 reklamówki plus 2 kartony
O wooow.. ile Ty tego masz.... do 3 rż mała już ubrana co? Stresujecie mnie taką ilością ciuszków!

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Się wkurzyłam
Już dzwoniłam, żeby zamówić wózek i nie mają mojego koloru w magazynie i nie wiadomo kiedy będzie wszystie inne są tylko Antarctici brak wrrr...pani powiedziała, że może być za miesiąc albo za dwa za dwa to ja rodze i chce mieć go u siebie. Teraz będę szukac w innyc sklepach Zawsze coś
Obyś szybko znalazła ten kolor w innym sklepie i zaznała spokoju

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
od wczoraj czekam na wiadomosc od Allegro albo payu...i co? i gówno a sprzedająca dostała o taka wiadomosc od Allegro "Podana płatność nie zakończyła się pomyślnie. Kupujący skontaktował się już z nami w tej sprawie i wkrótce powinien otrzymać wszelkie informacje dotyczące swojej wpłaty. Możemy je przekazać jedynie nadawcy przelewu."
przecież mnie trafi zaraz

wogole się drazliwa stalam ostatnio...wczoraj do tesciowej pisze smsa że mały juz 1800waży i że lekarz mówi że bedzię dlugi i szczupły a ona do mnie że dziecko mam wychudzone?????
Jaja sobie robią... jeszcze nie miałam takiej sytuacji. Pisz do nich jeszcze raz, niech wiedzą, że się wkurzasz.

A teściowa chyba najpierw napisała a później pomyślała...

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 13:21   #4415
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
to 56-62, plus mniejsze 68, ale naprawdę malućkie

też takiego kcę słodziak
to Ci ciuszków nie zabraknie

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 13:26   #4416
peppermint patty
Rozeznanie

zdjecie reszy zajacowej gromady,ale te juz "poszly" w ludzi

antiba- jak sie zorientowalas z ta kasa,sprzedwaca sei odezwal,ze kasy nie ma?czy Ty to wygrzebalas w platnosciach na allegro?
zaczelam sie zastanawiac,bo ja w piatek tez przeciez zamawialam wozek i nie wiem czy to taki przypadek u Ciebie i jakas zawierucha,czy to standardowa procedura powyzej jakiejs kwoty..musze sie odezwac zaraz do dziewczyny od ktorej kupuje swoj,czy weszla jej kasa,o jakos zaczelam sie martwic tez troche
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 969655_507523025969729_1210454431_n.jpg (42,7 KB, 50 załadowań)
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 13:27   #4417
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Ktosiula Noworodek nie ale niemowlaki często boja sie odkurzacza/suszarki/blendera itd itp. Poza tym taki wysys az z zatok na pewno nie jest przyjemny przy sile naszych pluc (Alisa robiła przerazone oczy i wrzeszczala) a gdzie tu wsys odkurzacza. Poza tym lekarze polecaja, żeby ściągać tylko to co zalega w nosku, żeby ulatwic oddychanie-zbyt częste i silne odciaganie zamiast pomagać powoduje nadprodukcje kataru i sie zapetlamy. Jestem przeciw aspiratorowi odkurzaczowemu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 13:29   #4418
lineczka1989
Zakorzenienie

a to małej bałagan
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130903_124234.jpg (62,7 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130903_124252.jpg (46,1 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130903_124258.jpg (51,4 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130903_124245.jpg (59,1 KB, 43 załadowań)
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-03, 13:29   #4419
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
zakochałam się, nie dziwię się że się rozeszły

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 13:30   #4420
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
O jezu,polowy dziecku nie ubierzesz.Do jakiego to rozmiaru?
Moj przy odkurzaczu zasypial

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 13:30   #4421
xxxMikixxx
Zakorzenienie

peppermint patty genialne te zajączki

Moich ubrań póki co zdjęć nie robiłam. Nie ma się czym chwalić. Kupiłam identyczny sweter jak ten, tylko że czarny http://4.bp.blogspot.com/-DSFaKFv4UF...Ag/s1600/6.png i taki pleciony z Atmosphere http://img.szafa.pl/ubrania/1/015386...ze-warkocz.jpg

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 13:36   #4422
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
a to małej bałagan
dobra dobra,juz nie zwalaj na mala :P podpachy belli raczej jej nie potrzebne
a co to takie ladne w te kolka? rozek? nie wiem czy sie nim chwalilas,czy przegapilam,ale wpadlo mi w oko
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 13:40   #4423
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
dobra dobra,juz nie zwalaj na mala :P podpachy belli raczej jej nie potrzebne
a co to takie ladne w te kolka? rozek? nie wiem czy sie nim chwalilas,czy przegapilam,ale wpadlo mi w oko
noo te wielgachne podpachy to dla mamusi wiadomo :P
to w kólka to jest kocyk, chwaliłam się jest duży i fajny

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
peppermint patty genialne te zajączki

Moich ubrań póki co zdjęć nie robiłam. Nie ma się czym chwalić. Kupiłam identyczny sweter jak ten, tylko że czarny http://4.bp.blogspot.com/-DSFaKFv4UF...Ag/s1600/6.png i taki pleciony z Atmosphere http://img.szafa.pl/ubrania/1/015386...ze-warkocz.jpg
fajny ten pleciony muszę i ja się wybrac na szpery

a zapomniałąm się Wam pochwalić że dostałam jeszcze dwa kombinezony zaraz fotkę strzelę

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-03, 13:45   #4424
Kabriela
Zadomowienie

Załamujecie mnie dziewczyny idę sobie. Szafki pełne ubrań, pranie porobione poprasowane, poukładane rozmiarami a ja po prostu w czarnej otchłani jestem z tym wszystkim. Wiecie co? Idę sobie!
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 13:47   #4425
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

A ja po wizycie u gina i kurde wazęj uż 98 kg do końca ciąży zostało 3 miesiące, więc dojdę do setki???Wszystko dobrze a to że boli przy chodzeniu to normalne i muszę wytrzymać i tyle. KOlejna wizyta za 4 tyg, i znów mocz i krew

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Załamujecie mnie dziewczyny idę sobie. Szafki pełne ubrań, pranie porobione poprasowane, poukładane rozmiarami a ja po prostu w czarnej otchłani jestem z tym wszystkim. Wiecie co? Idę sobie!
Ja mam tak samo ale tak czy siak nie martw się, zdążymy))
Stary 2013-09-03, 13:50   #4426
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:

antiba- jak sie zorientowalas z ta kasa,sprzedwaca sei odezwal,ze kasy nie ma?czy Ty to wygrzebalas w platnosciach na allegro?
zaczelam sie zastanawiac,bo ja w piatek tez przeciez zamawialam wozek i nie wiem czy to taki przypadek u Ciebie i jakas zawierucha,czy to standardowa procedura powyzej jakiejs kwoty..musze sie odezwac zaraz do dziewczyny od ktorej kupuje swoj,czy weszla jej kasa,o jakos zaczelam sie martwic tez troche
Ale słodziaki
Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
O jezu,polowy dziecku nie ubierzesz.Do jakiego to rozmiaru?
Moj przy odkurzaczu zasypial
No pisałam, że do 68 cm wiem, że nie ubiorę, ale wolę mieć więcej niż nie mieć. Ja to wszystko dostałam dziewczyny, a większość jest na takiego bobka większego

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 13:51   #4427
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
ja nie mam ani poprasowane, ani poprane ani poukładane
Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
A ja po wizycie u gina i kurde wazęj uż 98 kg do końca ciąży zostało 3 miesiące, więc dojdę do setki???Wszystko dobrze a to że boli przy chodzeniu to normalne i muszę wytrzymać i tyle. KOlejna wizyta za 4 tyg, i znów mocz i krew
oj tam, nie przejmuj się tymi kilogramami ja też już dużo ważę i mam to w nosie

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-03, 14:07   #4428
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Hej mamuśki :-*
Jestem na naszym małym placu budowy od soboty praktycznie bez przerwy i chwilami poczytuje co tam u Was
Mnie dzis strasznie spojenie łonowe boli, siedze tylko i jestem bezurzyteczna :banghead:
Leo w nocy szalał, spać nie mogłam
Tż właśnie uklada panele w salonie i gada sam do siebie
Stary 2013-09-03, 14:09   #4429
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Hej mamuśki :-*
Jestem na naszym małym placu budowy od soboty praktycznie bez przerwy i chwilami poczytuje co tam u Was
Mnie dzis strasznie spojenie łonowe boli, siedze tylko i jestem bezurzyteczna :banghead:
Leo w nocy szalał, spać nie mogłam
Tż właśnie uklada panele w salonie i gada sam do siebie
myślałam o Tobie dzisiaj!

wiecie co, nie podoba mi się tyłek mojego Ryśka jest czerwony i opuchnięty i cały czas go liże

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-03, 14:12   #4430
nasturcja7667
Zadomowienie

Issia, ja się dostałam na warsztaty Mamo to ja w Krakowie

Oczywiście mózg mnie rozbolał więc się kimnęłam i teraz ledwo na oczy patrzę. Jestem w czarnej dupie w zielone z kropki z nauką.

Mya, możesz pól wątku ciuszkami obdarować
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 14:17   #4431
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
to sobotnie rzeczy co przytargałam do domu: prześcieradełko kupiłam resztę dostałam

a zaraz Wam pokaże Nelkowe półki i szuflady w naszej komodzie
Lineczka dostałaś 2 laktatory ?

Cytat:
ja nie mam ani poprasowane, ani poprane ani poukładane

oj tam, nie przejmuj się tymi kilogramami ja też już dużo ważę i mam to w nosie
Ja też nic nie mam poprane ani poprasowane , nawet weny na razie nie mam
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 14:21   #4432
babku
Zadomowienie

Tak was dzisiaj nadrabiam po trochu, więc bez cytowania będzie.
Pamiętam:
-sesje brzuszkową - fajne strasznie takie zdjęcia. Już nie mogę doczekać się swojej poniedziałkowej sesji.
- pięknego psiaka z cudownymi oczami o imieniu Etna
- cudne zające szyte przez mamę. Pomyślcie o sprzedaży, byłabym pierwszą internetową klientką twojej mamy
- szafy pełne ciuszków. Też tyle mam :p
- dziękuję za odpowiedzi odnośnie prześcieradełek. Jedno frotte dostaje w zestawie, a dokupię jeszcze bawełniane ze dwa. Z termoforu na razie chyba zrezygnuje.
Więcej grzechów nie pamiętam
U mnie podnieta łóżeczkiem, w końcu zamówionym. Na razie kontakt ze sprzedawcą super, bo pani zeszła mi z ceny 3 rzeczy oddzielnie kupowanych. To moje łóżeczko, a dokładnie zestaw: http://allegro.pl/show_item.php?item=3493471609
Do tego wzięłam oddzielnie falbankę pod materacyk, rogala do spania i drugi komplet pościeli. I przesyłka wszystkiego wyszła 25 zł, a nie jak w tej mojej miejscowej hurtowni Umówiłam się też na państwowe usg na czwartek. W końcu zobaczę znów moje dziecię A dziś za godzinkę wybieramy się z mężem na szkołę rodzenia. Ciekawe co będzie ciekawego dzisiaj.
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 14:25   #4433
anulka2205
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny za materacowe odpowiedzi

Zające cudne Wszystkie zakupy i prezenciki też

Klozetowa sympatyczna

Tak myślę czy już prasować te poprane ubranka czy lepiej poczekać bliżej godziny zero

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 14:27   #4434
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Lineczka dostałaś 2 laktatory ?
tak i ręczny i elektryczny

kombinezony Wam pokazuję biały jest malutki, taki na rozmiar 50 cm a granatowy 50- 56 cm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130903_134140.jpg (54,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130903_134215.jpg (79,2 KB, 28 załadowań)

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-03, 14:28   #4435
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
Tak myślę czy już prasować te poprane ubranka czy lepiej poczekać bliżej godziny zero
ja bym poprasowała teraz bo to się zejdzie przy tym a poza tym później mozesz nie mieć siły czy coś

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-03, 14:29   #4436
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
tak i ręczny i elektryczny

kombinezony Wam pokazuję biały jest malutki, taki na rozmiar 50 cm a granatowy 50- 56 cm
No co Ty , jak Ci się to udało ? Normalnie aż pozazdrościłam
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 14:32   #4437
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
No co Ty , jak Ci się to udało ? Normalnie aż pozazdrościłam
starszej bratowej TŻ siostra chciała się pozbyć dzieciowych rzeczy, bo nie planuje drugiego dziecka a wszystkie rzeczy zabierają jej miejsce więc chciała się pozbyć od niej dostałam i te laktatory i przewijak, podgrzewacz do mleka, termoopakowanie, a średnia bratowa TŻ i wózek wzięła od niej, wanienkę, leżaczek/bujaczek, karuzelę na łóżeczko, matę edukacyjną (ogólnie się na to rzucili jak nie wiem co)

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-03, 14:34   #4438
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
ja bym poprasowała teraz bo to się zejdzie przy tym a poza tym później mozesz nie mieć siły czy coś
tzn. ten tego, ja już nie mam na to siły o tatusia mi chodziło

A i odnośnie nałogów
http://dajerade.com/obrazek/10055/

Wielkie kciuki dla Ani

Edytowane przez anulka2205
Czas edycji: 2013-09-03 o 14:38
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 14:38   #4439
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
tzn. ten tego, ja już nie mam na to siły o tatusia mi chodziło
aaaa no i tak już najlepiej teraz

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-03, 14:39   #4440
anka_85
Zakorzenienie

Hello dziewczyny
ale noc, młode tak się na mnie ułożyło, że miałam gigantyczną gule z prawej strony, twardą jak skała. Zaczynam wariować, że coś jest nie tak, bo na lewej stronie nic nie ma, a na prawej taka bulwa że szok

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości