|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewczynki z Irlandii!!!!
hejka laski
u mnie nie ma o czym pisac ![]() aniu super ze idziesz na prawko ja chce isc za rok ![]() brzydula to powodzenia z tymi egz ![]() pogoda do no nic jakos tak weny nie mam i nic mi sie nie chce
|
|
|
|
#4532 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nadal trzymam AniuArmin Van Buuren, jak dla mnie DJ pierwszej klasy ... W celu zapoznawczym podaje linka na youtube http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8
|
|
#4533 |
|
Wtajemniczenie
|
Obiecuje przywiezc sloneczka
![]() Posprzatalam domek jako tako....ech nie lubie tak...ale jakos mi czasu zabraklo,mimo iz wczesnie wstalam dzien mi zlecial szybko jak nie wiem!!! Teraz znowu czas na relaxik przed kompem
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4535 |
|
Wtajemniczenie
|
W kazdym badz razie postaram sie Jak tam jazda autkiem ?
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie moge sie zdecydowac... czy Kasia ma zabrac deszcz czy przywiezc slonce......
|
|
|
|
#4537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A moze i zabiore deszcz i przywioze slonko![]() Cos tu ostatnio pustki na tym watku ![]() sama zreszta zaniedbuje wizaz ostatnio...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Na razie spokój, bo pożyczylismy samochód koledze, bo swój ma w naprawie , a do nowego mój mężulek mnie nie puści
Cytat:
|
|
#4539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
umieram.....ale za dwie doby
|
|
|
#4540 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moj teraz sobie wymyslil ze chce motor i oczywiscie ja twardo zabraniam...i tak wygram ,musze bo nie cierpie motorow wrrrrrrrrr.... Cytat:
|
|
#4541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bedziemy opijac Aniu...hehehehe Cytat:
|
|
#4542 | |
|
Wtajemniczenie
|
a pewnie ze bedziemy!!!
![]() Cytat:
|
|
#4543 |
|
Raczkowanie
|
Natanku dziś wielki dzień Twojego święta i ciocia i wujek o tobie pamięta więc z okazji 1 urodzin składamy Ci moc życzeń:mnóstwa prezentów i gości,przyjaźni wielkich i małych,wielu przygód niebywałych i uśmiechu wesołego i wszystkiego,wszystkiego najlepszego!!!!!!!!
Mam nadzieję, ż eten ważny dzień minie Wam wspaniale!!! My dopiero co wyszliśmy z łóżka , mykam zaraz robić śniadanko sobie i synusiowi, który dziś kończy 1,5 roczku!!!!!! Wieczorkiem koniecznie musimy wspólnie to uczcić moje drogie
|
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy przypadkiem Natan nie ma jutro urodzinek???
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
ANIU
Z okazji urodzin życzę Ci abyś nigdy nie przestała marzyć, bo marzenia pozwalają przetrwać te wszystkie najtrudniejsze chwile. Abyś potrafiła dawać radość. Niech Twoje łzy będą tylko łzami radości a nie bólu i smutku. Aby niebo nad Tobą było jaśniejsze i aby otaczali Cię lepsi ludzie. Niech Twoje życie toczy się tak jak tego pragniesz. |
|
|
|
#4546 |
|
Raczkowanie
|
brzydula_81- dziękuję Kochana
![]() , mam nadzieję że nie walnęłam gafy i to faktycznie dziś . A jak Wam Kochane mija dzionek????---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- elcia0787 śliczne życzonka ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- aaaaa zasypałyście mnie życzonkami i bym zapomniała!!!! Kobietki dostałam dziś wezwanie na za tydzień czwartek 28 maj na rozmowę wstępną na studia!!!!!!!!!!!!!!!! Jak się cieszę ![]() ![]() Czeka mnie pracowity tydzień---> pierwsze jazdy autkiem, odwiedziny znajomych na wspólny toast , wycieczka i zakupy w północnej Irlandii, kilka wypadów do social i urzędów brrr |
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzien-okropny- od 5 na nogach, niedawno wrocilam, chce mi sie spac, zmeczona jestem ale jeszcze tylko jutro.... wszytskie autobusy mi sie spoznialy albo uciekaly mi z przed nosa i w ogole czuje ze jutro bede musiala odreagowac wszystko
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Jestescie kochane ,ale Natanek ma jutro urodzinki,urodzil sie 22 maja
![]() wlasnie pomalu szykuje na jutro co nie co by zaczac przygotowania,biszkopt pieke teraz,jutro torta prawie skoncze,zostawie na sobote rano wierzch i dekokorowanie,a jutro spedze dzien w kuchni przyrzadzajac salatki itd Aneczko za to ty dzis masz urodzinki i choc juz na nk zlozylam ci zyczonka to tutaj tez zloze z przyjemnoscia ![]() W dniu Twoich Urodzin życzę Ci Aneczko Żeby Przeznaczenie co zgraną kart talią Bawi się, tasuje i swoim zwyczajem Z szelmowskim uśmiechem karty nam rozdaje Na których wypisane są przyszłe zdarzenia Tak jak szuler zręczny dla Ciebie wybiera Takie na których zabraknie zmartwienia A w bród będzie zdrowia, szczęścia, powodzenia mam tez nadzieje,ze wszystko ulozy sie w tym tyg po twojej mysli ![]() Aniu jutro juz egzaminy,trzymam mocno kciuki !!!!
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki za kciuki Emilka
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
pamiec masz dobra jak widac
,wiec i egzaminy zdasz,bo w glowce ksiazki masz od deski do deski :P
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
kciuki za egzaminy beda trzymane to i egazminy beda zdane
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zycze wam wszystkiego najlepszego a przede wszystkim-by marzenia sie spelnialy Emilko ucaluj mojego meza prosze O ktorej robisz urodzinki...? |
|
|
|
|
#4553 |
|
Raczkowanie
|
Apsi Daisy ale gafa
Ale ważne że życzonka dla Natanka prosto z serca. Kochane bardzooooo Wam dziękuję za ogrom życzeń , do tego piweczko z soczkiem i schodzę zaraz na filmek na dvd.brzydula_81- Słońce za Ciebie trzymię kciuki ![]() ![]() i oczywiście, że wsyztsko pójdzie jak po maśle. W weekend to oblejemy!!!!Miłego wieczorku kobietki !!!!!! |
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
o 16 wstepnie ,ale juz wiem,ze beda osoby sie spozniac
mozesz ucalowac go osobiscie ![]() jak i kazda,ktora ma na to chec-zapraszam
|
#4555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystkiego naj naj naj kochana!!!!Spelnienia najskrytszych marzen!!! Duzo zdrowka i milosci!!!! ps.a dlaczego ja cie jeszcze nie mam na NK?
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Ania mama Buddy wiem,ze serduszka,nic sie przeciez nie stalo
![]() dziekujemy raz jeszcze pieknie !! i milusiego wieczorku slonce
|
#4557 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki co tam u was slychowac ?
Jakos mi sie wydaje ostatnio rzadko tu zagladacie... Ja juz po pracy jakos dzis sie zle czulam,cale szczescie juz w domku ![]() Po pracy skoczylam do mojego ulubionego sklepu Tkmaxxa i wrocilam z piekna bielizna i dwoma bluzkami i kilkoma rzeczami do domku KOCHAM TEN SKLEP!!!Zaraz pewnie wlacze moj serial... Jeszcze jutro do pracy a potem juz tylko pakowanko ![]() A zapomnialam wam napisac moja sisterka wywinela numer i wlasnie jest na promie do Polski ze swoja rodzinka!!!!Moi rodzice nic nie wiedza...Szkoda tylko ze oni juz w niedziele wracaja ale i tak sie ciesze bo ich wkoncu zobacze!!!Jej ale ja za nimi tesknie....kiedys z siostra bylysmy nierozlaczne ,pomimo roznicy wieku(8 lat) bylysmy jak najlepsze przyjaciolki starsznie mi jej brakuje....
Edytowane przez Katia25 Czas edycji: 2009-05-21 o 21:32 |
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
)Kate.. ja tez tesknie za moja siostra..(jest 3 lata młodsza) tez zawsze razem jak papuzki nierozłaczki a od jakis 4 lat juz osobno...Ja mam swoje zycie ona swoje ale strasznie mi jej brakuje ![]() Ja sie nie odzywam bo tz ma wolne i cały czas cos robimy... takze nie mam za bardzo czasu na wizaz... ![]() ok.. ide usypiac Alana.. Dobranoc |
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestm tu miesiac a mi teskno do rodzinki
![]() ale 6 juz lece do polski ![]() ![]() ja mam siostre blizniaczke za rok i ona wychodzi za maz
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu Wszystkiego, co najlepsze w tak szczególnym dla Ciebie dniu
Dużo uśmiechu, ale tylko tego prawdziwego, mnóstwo przyjaciół, ale tylko tych prawdziwych i spełnienia tych najskrytszych i najbardziej bliskich Twemu sercu - marzeń!Własnie pije Twoje zdrówko Madzik, zgadamy sie jutro co i jak głuptasku Odezwe sie
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

nie ma o czym pisac 

(trzymalam kciuki
)

Ale ważne że życzonka dla Natanka prosto z serca. Kochane bardzooooo Wam dziękuję za ogrom życzeń
, do tego piweczko z soczkiem i schodzę zaraz na filmek na dvd.