|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
![]() activelifestyle gratki za zakupy ![]() Iliy powodzenia z dekoratorkami! Liana życzę trochę spokoju w te ostatnie dni przed ślubem, mam nadzieję że uda ci się wyluzować ![]() Alloffkowa kciuki dla TŻ ![]() Cytat:
Ja muszę zmienić zapro bo wpisałam z os. towarzyszącą, ale dowiedziałam się że para zamieszkała razem więc wypadałoby się dowiedzieć jak się dziewczyna nazywa i ją wpisać dobrze. Myślicie że głupio będzie dać takie ręcznie wypisane zaproszenie, kiedy inni z tej rodziny dostaną wydrukowane? (będziemy dawać razem) Adzia kurcze to chyba sporo obciełas? wg ciebie o ile cm była za długa? Przepraszam że cię tak wypytuje ale w czerwcu idę na przymiarkę i chciałabym zwrócić na to uwage ![]() Enzuniopodejście księdza i na sali idealne super !![]() Piękna kolia i piękny film! Ja bym drużbów postawiła z TŻ żeby bidulek sam nie stał jak ty z taką obstawą będziesz wchodzić ![]() Le_lena dzięki Bogu za skode! ![]() Myboyismine tak bez niczego może być trochę łyso, nawet 1 długa róża w wąskim wazoniku będzie ok Cytat:
Rabbitka zazdraszczam podróży!
|
|
#4532 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Witam
staram się być nq bierzaco ale przy rozdawqniu zaproszeń roznie to bywa ale już rozdalismy połowę zamowilismy w koncu obraczki -za miesiąc do odbioru no i chyba mamy florystkę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4533 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam taki większy koszyk, tylko trzeba byłoby go odmalować, bo już trochę lat ma ![]() Już słyszę co powie Tż na koszyk na wino... Że znowu wymyślam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie chcę rac na torcie, więc muszę coś innego wybrać, tylko co? ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4534 |
|
Zadomowienie
|
Panieński
Jak bywałyście lub będziecie na swoim/czyimś panieńskim to po ile się składacie kasy?
|
#4535 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Dotka90 Suknia aluska227887 Ale macie dużó zaproszeń My mamy 26basiczek24 Ze wszystkim zdążycie Trzymam ![]() mimi_77 Gratuluję planu działania My też taki mamy, ale nie wiem czy wszystko spisane.paula600324 Czasami ludzie nie orientują się, że brakiem info o przybyciu (zabraniu dzieci lub nie) mogą narobić kosztów... magdalenka_w_86 Gratki tortu W jakim stylu? Jakie smaki? Na ile osób?KaMilka4891 Poka zawieszki misia880 No ja też takie bym chciała, ale nie wiem czy moja kosmetyczka mi je zrobi cornflower_girl myboyismine Przydałyby się jakieś kwiatki W załączniku nasza sala i nasz wystrój.Dziewczyny dużo z was robi okrągłe stoły? Ja do ołtarza idę z TŻtem bo nie uważam jak ktoś napisał, że ja jestem najważniejsza bo to jest NASZ dzień i On jest równie ważny co my dziewczyny! enzunio Adzia Martwiłam się, że moja może być za krótka, a dzięki Tobie już sie nie martwię ![]() Ja butów na zmianę nie kupuję, bo mam takie wymarzone a do tego obcas 1cm Suknie odbieram 02.06.2014 Przyszedł papier na winietki i zawieszki Taka chwalipięta jestem BUKIET: Rozmawiamy z rodzicami TŻta o kosztach tortów i przeszliśmy na bukiet ślubny. Jak powiedziałam ile kosztują, to teść tak patrzy zdziwiony i mówi "a takie ładne kwiatki w biedronce teraz były"
|
#4537 |
|
Raczkowanie
|
Nasza choreografia: http://www.youtube.com/watch?v=ujWOpQVRPig
|
#4538 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ostatnio najpierw marudził ze takie ceny garniaka 500(szyty na miarę ale skład beznadziejny)- 1000 (skład ok i szycie na miarę) a jak kupiliśmy taki żeby był na drugi dzień i na wesele do kuzynki (ciepło pewnie będzie w marynarce długo nie będzie zapiętej) za 270 bodaj to marudził że w ramionach za duży no ale chciało się tanio to ma się taki byle jaki ale teść i tak wie swoje bo w jego głowie są sklepy gdzie za niecałe 240 zł kupi się garniak na miarę idealny U mnie dziś koszmar ale jutro będzie gorzej
|
|
|
#4539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() adzia, wyglądałaś przecudownie!
|
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.ipla.tv/Dlaczego-ja-odcinek-296/vod-5534686
Dziewczęta, ku przestrodze
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4542 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jutro mam ostatnią przymiarkę, jeśli będzie coś do poprawek to panie to zrobią( zwężą lub poszerzą
) , jeśli nie to mi podprasują suknię i w poniedziałek odbiór
Edytowane przez Godzia_13 Czas edycji: 2014-05-21 o 21:01 |
|
|
|
#4543 |
|
Raczkowanie
|
Karolinuuusia
Bardzo się cieszę, że już jest ok między Wami. ![]() Alloffkowa I jak wizyta u lekarza? Mam nadzieję, że wszystko dobrze. pysia1987 Trudno coś doradzić, a jak perspektywy rozwoju w obecnej robocie i tej zaproponowanej? Chociaż w sumie, jeśli grosz się liczy bardzo to chyba bym brała. ![]() Podziwiam Twojego TŻa że tak daje radę dojeżdżać do Kraka. Mnie to wykończyło po jednym tygodniu jak musiałam ostatnio. ![]() Iliy No to oby korzystnie wyceniły. ![]() adziia13 Wyglądałaś cudnie! aniuska18032 Buty bardzo fajne. ![]() Godzia_13 Powodzenia na przymiarce, nie zapomnij o tych fotkach. ![]() Co do kwiatów, u mnie zapewnia je sala, chyba będą tylko na stolikach, ale w sumie po co mi więcej. ![]() Z innych spraw ślubnych zamówiłam zaproszenia, zdecydowałam się na coś dość prostego w postaci Nesto 7 z Amelia Wedding. Wysłałam listę gości do personalizacji, w końcu pytałam niektóre osoby jak trzeba odmienić ich nazwiska, bo już nie mogłam z tymi moimi wątpliwościami. ![]() Poza tym zastanawiam się nad biżuterią. Poszłam w perły, mam kolczyki z nimi, naszyjnik będzie pożyczony od mamy i mama proponuje mi jeszcze zakup bransoletki z perłami. Czy to będzie już przegięcie? (suknia taka http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,2879.html)
|
#4544 | |
|
Zadomowienie
|
Active- mój Tż też przez jakiś czas miał taki pomysł tzn żebym go nie widziała przed ślubem w garniaku itp. Ale szybko wybiłam mu to z glowy,a nawet sama garnitur mu wybierałam
![]() Domar- chcę identyczne paznokcie na ślub ![]() Karolinuuusia – przykra sytuacja z Tżtem, mam nadzieję że wszystko się miedzy Wami poukłada S1lc1a- całe szczęście ze mama zagadała z księdzem ! Alloffkowa- mam nadzieję ze faktycznie tylko tydzień i już nic nam nie wyskoczy ![]() Corn – masz racje , na drugi raz po prostu zadzwonię i zapytam to nie zaszkodzi a lepiej się upewnić niż później mieć taką sytuację jak u mnie ![]() Dotka90 – tak właśnie myślałam że naszyjnik to już będzie za dużo , w końcu góra jest bardzo bogata. Nawet nie podejrzewałam że któraś z Wam będzie miała taką suknie jak ja , ale to znaczy że nasza suknia jest wyjątkowa tak wiem że anetka też ma taką suknie ![]() A co do Tżta i Ciebie to jakbym czytała o sobie i moim ja też mogę się złościć marudzić a Tż raczej wtedy stara się już nie odzywać tylko wtedy jak ochłonę ![]() Docik- co do kłótni przy innych mam takie samo podejście Adziia- piękna Panna Młoda! Enzunio- Twoje posty poprawiają mi humor Ad rem – szkoda słów na tego kuzyna ![]() Godzia- czekam na fotki Ciebie w sukni ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4545 |
|
Zadomowienie
|
nie trzeba bo są bardzo wygodne i stabilne, natomiast moje mają migdałowy nosek i jedną stopę mam większą, wolę więc je rozciągnąć w tym nosku
moje to jakaś nowość, nie ma ich nawet jeszcze na stronie ![]() Enzunio, zazdraszczam wyluzowanego księdza!! My dzś byliśmy załatwiać ostatnie formalności przed sobotą i ksiądz był mega sztywny i średnio miły nie ustaliliśmy nawet czytań i szczegółów ceremonii bo w ogóle nas olewał i nie dało się nic ustalić jesteśmy prawnikami i chcieliśmy żeby ślubu udzielił nam tamtejszy kapelan prawników, też nie mogliśmy się dogadać jednym słowem masakra chyba będę musiała jeszcze zadzwonić do kościoła i wszystko ustalić raz jeszcze!! Właśnie przypomniałam sobie, że zapomniałam zamówić księgi gości - plakatu. Do soboty już nie przyjdzie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4546 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My mamy 98. Plus jakieś 8-10 jeszcze do wypisania czeka
|
|
|
|
|
#4547 |
|
Zadomowienie
|
Melduję że mamy już skrócone akty urodzenia, teraz czeka nas wycieczka do USC
![]() Dzisiaj rozdaliśmy kolejne zaproszenie, jutro też jesteśmy umówieni z jedną parą coraz mniej zapraszania, myślę że do końca maja się wyrobimy ![]() Co do podziękowań to u nas rodzicom będzie Anna Jantar- Radość najpiękniejszych lat. Na tort jeszcze nie mamy piosenki. Jak tak dalej pójdzie nie zmieszczę się w sukienkę, wszyscy częstują nas masą słodyczy a ja to wszystko jem, czuję się coraz grubsza..
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam Wam kilka zdjęć ze ślubu
reszta w klubie
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o jaaaaaaa jaki piękny bukiet
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie zdają sobie sprawy, chyba większość myśli, że rozliczamy się po weselu i płacimy za tych którzy byli, ale nie myślą, że musimy podać liczbę gości, a już nie mówię jakby wyglądały puste krzesła Szukam piosenki do zabawy weselnej Zabawa taneczna - kółeczko gości a w środku raz Tż, raz ja. Pan Młody pewnie będzie miał standardowo "Rudy się żeni" ale nie wiem jaką wybrać dla siebie. "Jesteś szalona" nie chcę
|
|
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny oglądaliśmy dziś obrączki, zdecydowaliśmy się na jedne, w wersji z soczewką, mieliśmy już zamawiać a w następnym salonie powiedzieli, że będziemy mieli ciężko zwiększyć je, ogólnie widać dużą różnicę w noszeniu, bo akurat był mój rozmiar jakaś para do odbioru miała i babka mi dała przymierzyć to w ogóle nie uciskała przy zginaniu palców, ogłupieliśmy i sami nie wiemy, bo raczej palce nam zwiększą się w przyszłości
|
#4553 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM20..
Cytat:
![]() Będzie pięknie mysza93 - u nas też na wejście to co u Was grają Na tort też, ale my chcemy coś innego, bo ja nie cierpię tego utworu Widzę, że lubicie wolne utwory, ja na koniec bym wolała coś szybszego ![]() bachara - gratuluję załatwionych spraw ![]() bardorja - to zawsze zależało od tego co było w planach - raz 20 zł , innym razem po 150 zł, a ostatnio po 120 ![]() Cytat:
![]() Godzia_13 - nie zapomnij! Już się doczekac nie mogę mala_czarna_21 - super zdjęcia |
||
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zabraliście się już za to? bo my aż się boimy
|
|
#4555 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I chyba wolę naszyjnik, żeby nie było goło na szyi, skoro sukienka jest bez ramiączek. Ale chyba i tak przyjmę tę bransoletkę od mamy na Dzień Dziecka. Będzie na inszą okazję.Cytat:
To powodzenia z ustalaniem spraw w kościele, szkoda że ten ksiądz taki sztywniak. Btw, my też jesteśmy prawnikami. ![]() Cytat:
![]() Wow, pięknie! Jaki bukiet ładny. ![]() Cytat:
Kiedyś tam palce się zwiększą to można też w nowe obrączki zainwestować.
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe?? w życiu! dla mnie obrączka jest jedna na całe życie!
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wybaczcie, nie nadrobie. Mamy kociol zyciowy. Mam tylko prosbe - trzymajcie kciuki.... jutro babcia tz ma powazna operacje. Moze niektore z was pamietaja co beda jej wycinac...
bardzo sie boje tym bardziej ze jutro jeszcze mam trudny dzien w pracy... trzymajcie sie, dobrej nocyWysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4559 | |
|
Raczkowanie
|
A, no to może jakieś inne weźcie.
Tak rzuciłam, pamiętam, że moi rodzice sobie po iluś tam latach kupili nowe, bo już się im te oryginalne poniszczyły trochę. Cytat:
|
|
#4560 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Ślub to dla mnie mega radosna uroczystość i dlatego np my będziemy wchodzić przy tym: http://www.youtube.com/watch?v=KCsqtRBxMIw (być może w akompaniamencie całej orkiestry
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.

Ja sobie palce lub pięty poucinam. Nie mam gwarancji, że 42 będą dobre. Większych nie ma. Do tego nie wiem kiedy będą, bo na te czekałam ponad 5 tygodni. A ja nie mam tyle czasu.

super !

My mamy 26

bardzo sie boje tym bardziej ze jutro jeszcze mam trudny dzien w pracy... trzymajcie sie, dobrej nocy