Listopad- Grudzień 2014- część V :-) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-09, 08:49   #4531
Zanet84
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
aż muszę się pochwalić ! już kurier był! ale ekspress! bo zamawiałam we wtorek po godz. 22, a dziś już u mnie wszystko!
mamy dla Hani pościel, przewijak, wanienkę i leżaczek do kąpieli! mogę rodzić żartuję!
to szybciutka dostawa czasem się udaje
ja we wtorek do południa zamówiłam na all czajnik elektr. (bo jak by było mało wydatków to jeszcze to musiało się spierdzielić ), wczoraj do południa już był u mnie
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 08:49   #4532
martha330
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00736.jpg (88,7 KB, 49 załadowań)

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 08:51   #4533
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
ładne kolorki pościeli to jest ten sam wzór co na przewijaku ? nie wiedziałam, że da się tak skompletować super
Stary 2014-10-09, 08:51   #4534
Kiara_kier
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Poza tym witam się dziś w 38 tc
to co? Czas na spacer?

Cytat:
Napisane przez tiera Pokaż wiadomość
W poprzedniej ciąży miałam dosyć długo chodziłam z rozwarciem na 3 palce i nic się nie działo. Lekarze mówili że urodzę wcześniej, mieli mnie nawet zostawić w szpitalu. Urodziłam tydzień przed terminem. Mówili że szyjka nie trzyma, ze w kolejnej ciąży będzie problem- a jest tak że dziecko nisko a szyjka długo i zamknięta a to juz w sumie 37 tydzień rozpoczęty.
:O na pewno aż 3 palce? Bo 3 palce = 6cm...

benetta, Zanet - a nic w ogóle mi nie mówcie Ja po ok. 4 miesiącach walki odpuściłam, bo miałam za dużo na głowie (szpitale) i brakowało mi już nerwów by z nimi walczyć. Dodam, że chodziło o sprzęt elektroniczny, który był zakupiony nowy 2 tyg. wcześniej.
A karton był tak uszkodzony, że aż powiedziłabym gdzieniegdzie zmiażdżony. Rzucali przesyłką jak nic, choć miała wszystkie oznaczenia że trzeba ostrożnie

benetta - A nie możecie dać samochodu na parking strzeżony na ten miesiąc? Powinien być taki na osiedlu.. albo poszukajcie miejsca parkingowego gdzieś dalej, ale za to gdzie są kamery w pobliżu.
Potrafisz szyć? Zazdroszczę Też bym chciała, mam sporo pomysłów, ale nie ma kto mi pokazac, nauczyć...

Zanet - sporą masz już kruszynkę

Co do podkładów to ja robię tak, jak pisze Kasia - mimo, że są u nas w szpitalu, to i tak wezmę trochę swoich żeby mieć w zapasie jakbym potrzebowała, a położna byłaby zajęta/gdzieś szła.

Ja spałam całkiem nieźle (poza oczywiście spacerami na siku, czyli miałam ok. 5-6 pobudek), ale tradycyjnie już czwarty dzień z rzędu budzę się z bólem głowy
Kiara_kier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 08:51   #4535
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
aż muszę się pochwalić ! już kurier był! ale ekspress! bo zamawiałam we wtorek po godz. 22, a dziś już u mnie wszystko!
mamy dla Hani pościel, przewijak, wanienkę i leżaczek do kąpieli! mogę rodzić żartuję!
Super

Wyprawki juz prawie gotowe wiec rodzimy

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 08:52   #4536
Indra83
Wtajemniczenie

Ja jeszcze czekam na dostawę z gemini, ale jak piszecie, że koło tygodnia się czeka, to spodziewam się kuriera dopiero poniedziałek/wtorek.

mam 27 body z długim rękawem w rozmiarze do 68, ktoś chce poprasować?
Stary 2014-10-09, 08:53   #4537
chmielinka
Zadomowienie

Cytat:
ten przewijak jest śliczny gdzie zamawiałaś? były inne kolory?

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-09, 08:56   #4538
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość

benetta, Zanet - a nic w ogóle mi nie mówcie Ja po ok. 4 miesiącach walki odpuściłam, bo miałam za dużo na głowie (szpitale) i brakowało mi już nerwów by z nimi walczyć. Dodam, że chodziło o sprzęt elektroniczny, który był zakupiony nowy 2 tyg. wcześniej.
A karton był tak uszkodzony, że aż powiedziłabym gdzieniegdzie zmiażdżony. Rzucali przesyłką jak nic, choć miała wszystkie oznaczenia że trzeba ostrożnie
no w sumie nie dziwię Ci się, bo mnie pewnie też już by się nie chciało...
mój mąż miał na studiach praktyki w firmie kurierskiej (ale innej ), był też m.in. na magazynie i mówił, jak traktują tam przesyłki...nawet widząc, że pisze np. laptop, rzucają tym kartonem, kopią....masakra jakaś... ja bym takich kopnęła w dupę to by się może otrząsnęli...
Stary 2014-10-09, 08:57   #4539
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze czekam na dostawę z gemini, ale jak piszecie, że koło tygodnia się czeka, to spodziewam się kuriera dopiero poniedziałek/wtorek.

Jaki zapas

Ja na razie poprałam i poprasowałam ciuszki rozmiar 56 i 62, reszta poczeka sobie trochę w kartonie
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 09:02   #4540
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:

o matko...sporo ja właśnie jak prasowałam to się okazało, ze też mam najwięcej body tylko w tych mniejszych rozmiarach 56-62... no ale Ciebie chyba nie pobiję :P

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

tak sobie weszłam na blog lulinka i sprzedają teraz pościel w fajnej cenie (dodatkowo jest to aukcja charytatywna), może akurat którejś przypadnie do gustu

http://olx.pl/oferta/lulinek-dla-mai...8-ID77jad.html

wklejam bo ja mam pościel z lulinka i jestem zadowolona tzn. nie używałam jeszcze, ale jakościowo fajna i ładnie odszyta
Stary 2014-10-09, 09:02   #4541
Monian
Zakorzenienie

Ja mam body sztuk 3 w rozmiarze 56 i 6 sztuk w rozmiarze 62, chyba jestem minimalistką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-09, 09:09   #4542
Indra83
Wtajemniczenie

Żadnego z nich nie kupiłam teraz, część do mnie wróciła, część dostałam, większe rozmiary tez mam, ale wrzuciłam do wora i do szafy

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Reszte miałam poukładać rozmiarami i przy okazji policzyć dzisiaj, ale coś mnie macica pobolewa, kładę się pod kocyk i leżę. Na obiad zrobię buraczkową, ale potem.

Wczoraj jak mnie zgaga złapała po 17, to już do końca nie odpusciła, spałam od 23 do6.30, raz wstałam na siku tylko, a jestem nieprzytomna, bo przecież całą noc się kulam z boku na bok.
Jeszcze TŻ ma dziś bardzo późno wrócić, ale on już mnie przepraszał i tłumaczył, ze chce teraz dużo pracować, także w weekend, żeby potem jak się Lilka urodzi móc wziąć jak najwięcej wolnego.
Stary 2014-10-09, 09:10   #4543
manieczka1
Zakorzenienie

Martha śliczny wzór i kolor
U mnie najszybciej to wózek był - zamówiłam w południe jednego dnia i był następnego o 15
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 09:14   #4544
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Martha śliczny wzór i kolor
U mnie najszybciej to wózek był - zamówiłam w południe jednego dnia i był następnego o 15
dosłownie...szybki wózek żebyś tylko nie musiała za nim biegać :P

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
Ja mam body sztuk 3 w rozmiarze 56 i 6 sztuk w rozmiarze 62, chyba jestem minimalistką
ja łącznie z rozm. 56 i 62 też mam może z 10-12 szt. do tego kilka par śpioszków i półśpioszków no i ileś tam pajacyków....
ale wiem, że niektóre dziewczyny mają dużo tego wszystkiego, że się zastanawiam czy mi starczy
Stary 2014-10-09, 09:16   #4545
Indra83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

ja łącznie z rozm. 56 i 62 też mam może z 10-12 szt. do tego kilka par śpioszków i półśpioszków no i ileś tam pajacyków....
ale wiem, że niektóre dziewczyny mają dużo tego wszystkiego, że się zastanawiam czy mi starczy
starczy, ja pewnie połowy nie zalożę
Stary 2014-10-09, 09:16   #4546
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
ładne kolorki pościeli to jest ten sam wzór co na przewijaku ? nie wiedziałam, że da się tak skompletować super
przypadkiem odkryłam ze firma Ceba ma i przewijaki i pościel, aczkolwiek nie każdy przewijak ma swój odpowiednik w kolorze pościeli.
pościel maja chyba tylko w 6 wersjach kolorystycznych.
do tej pory chcieliśmy wziąć przewijak w zeberki szare, ale nie było pościeli i udało mi się namowic TZ, ze skoro ten wzor pościeli nam się podoba to fajnie by wygladalo z takim samym przewijakiem

Cytat:

ja mogę poprasować body to raz dwa, rękawki, wzdłuż, przod, tyl i już

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
ten przewijak jest śliczny gdzie zamawiałaś? były inne kolory?
allegro, sprzedawca Super_Dudek ( z koszalina )

jeszcze się zgapiłam, bo ten sprzedawca ma rozki w tym samym kolorze
a przesylka kurierem tylko 15zl, ale jestem zadowolona, ze go znalazłam, bo miałam zamawiac u HW, ale bez pościeli oczywiście...

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
Jaki zapas

Ja na razie poprałam i poprasowałam ciuszki rozmiar 56 i 62, reszta poczeka sobie trochę w kartonie

u mnie podobnie, Monian, poprasowane 56 i 62

Stary 2014-10-09, 09:16   #4547
Monian
Zakorzenienie

Cytat:

Będziemy po prostu częściej prać
Stary 2014-10-09, 09:20   #4548
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Tak w temacie pakowania torby do szpitala to jeszcze jedną ważną rzecz trzeba zabrać - leki jeśli ktoś bierze. Przynajmniej w moim szpitalu jak bierzesz coś na stałe a nie oni zlecą to trzeba zabrać ze sobą. Tak więc ja muszę leki tarczycowe zapakować.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 09:25   #4549
ela_86
Wtajemniczenie

przez tą piep**oną noc jestem zmęczona już na starcie
matko, byle do jutra....ale i tak tż dopiero koło 20 będzie....

i jeszcze Jasiek.... zamiast lepiej to jakoś mi się wydaje,że gorzej jest...
w poniedziałek byliśmy u lekarki, oczka mu trochę ropiały to dała krople Tobrex, no i kropiliśmy, ale wczoraj już miał ładne to odpuściłam

a dzisiaj..... nie wiem czy to efekt marnego spania w nocy czy jak.... ale ma czerwone jak ogień te oczęta.... z nosa katar się leje, zamiast przechodzić to chyba bardziej, atak kaszlu w nocy, czółko ma jakby ciepleksze, niby 37 pokazuje, ale zwykle pokazywał 36 i 3-4..... tak się boję, żeby to nie było coś bakteryjnego i antybiotyk.....

nie wiem co robić.... chyba poobserwuje dzisiaj, a jutro ruszę znów do lekarza jak nie będzie lepiej.....
Stary 2014-10-09, 09:25   #4550
sloneczko_1201
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
do tej pory nie narzekałam na bezsenność, wczoraj było źle ale dzis to juz tragedia całą noc z boku na bok, w końcu obudziłam sie o 5 i leżałam koszmar

Słoneczko gratuluje 38 tc

Ja mam dzis wizytę w szpitalu po 15, ciekawa jestem czego sie dowiem moze juz mnie zostawi do porodu
Powodzenia na wizycie
Tak poważnie chciałabyś już? Ja niby tak, ale wiem, że jakby się zaczęło to bym powiedziała nie dzisiaj może jutro

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Mi robili na żywca niestety... Ale słyszałam, że ogólnie robi się w znieczuleniu, często nawet ogólnym... muszę się zapytać właśnie dzisiaj ginki, jak jest tutaj w szpitalu...

co za ludzie...

Jak dzwoniłam i rozmawiałam z położną, to mówi, że oni też dają podkłady, ale mówi, żebym sobie z pięć wzięła, bo jak mają dużo pracy na oddziale, to nikt Ci od razu nie przyniesie, bo Ty chcesz akurat iść do wc się poprzewijać... Masz swoje- nie prosisz się A pamiętam po pierwszym porodzie, jakie to było wkurzające, jak się trzy razy prosiłam o podkład, a przynosiły mi po 2-3 godzinach...

Ja biorę takie co w kuchni używam, papierowe...

Fajnie, że wszystko ok Spoko, z opuszkiem to jeszcze możesz tydzień przenosić

Dzień Dobry!

Na mnie pełnia nie zrobiła wrażenia, spałam całą noc jak zabita! W końcu się wyspałam Ale wczoraj wieczorem płakałam z bólu... kości, spojenie, nerki... po prostu wszystko mnie ćmiło...
Dzisiaj mam o 18.20 wizytę z tymi wynikami, boję się, że może będzie chciała mnie na oddział położyć... trzymajcie kciukasy

Męża mam dzisiaj w domu, pojechał zawieźć dzieci i po świeże pieczywko...

Miłego Dnia!
Kurcze też się boję tego łyżeczkowania, nie chcę na żywca

W takim razie wezmę sobie tych podkładów, bo mam miejsce w torbie, a masz rację i przecież prosić się nie będę.

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
Witam wszystkie niewyspane. Spalam bardzo zle, pol nocy plakalam, ledwie zyje. Zjadlam sniadanko, dopijam herbatke i wszystko mnie wali, ide na drzemke.
Kciuki za wizyty!
biedactwo. Może jak się zdrzemniesz będzie lepiej. Ja często jak mąż wyjdzie do pracy, poczytam Was to się jeszcze zdrzemne np. od 8 do 10.

Cytat:

Powiem, że imponująca ilość. Ja z kolei mam pełno takich małych spodenek na 56, wszystkie z sh i za grosze a takie małe słodziutkie i szkoda było nie wziąć. Pewnie dużo z nich nie założę.

Kiara tak najchętniej na spacer, ale pogoda się zepsuła. Już wczoraj byłam z mamą na zakupy, ale ciągle łaziła za mną tu usiądź, tu posiedź, bo ona nie chce żeby poród trafił właśnie na nią Jutro idę na ślub koleżanki do kościoła, w niedziele chyba na te targi do pati i maks to może w sobotę męża na spacer wyciągnę, ale za daleko to ja i tak nie zajdę pewnie.

W sumie mi już obojętnie kiedy urodzę , byle wszystko było w porządku.

Objadłam się chałką teraz wypiję herbatkę i chyba zabiorę się za posprzątanie butów w końcu, bo odkładam.

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 09:25   #4551
benetta
Zadomowienie

Kiara no właśnie tu nie ma parkingu strzeżonego kiedyś był tam gdzie teraz parkujemy ale splajtował a do najbliższego to trzeba by tramwajem jechać i ładnych pare przystanków pozostaje nam mieć nadzieje że nas to ominie.

z tym szyciem to jestem samoukiem w wiekszości, troche podpatrzyłam od babci jak w dzieciństwie jeździłam do niej na wakacje (była krawcową) jak miałam 10 lat uszyłam sobie spódniczke i koszule na guziki i właściwie moja kariera szwaczki skończyła się z rok później bo moja maszyna zaczęłą szwankować - to właściwie zabytek, mam 96 lat - przekazywana z pokolennia na pokolenie, teraz stoi w saloniku na honorowym miejscu już dłuuuugo chciałam wrócić do szycia ale za młodu to kasy na sprzęt nie było albo były ważniejsze wydatki, potem stwierdziłam że nie ma co kupować bo i tak nie mam na to czasu ale teraz wreszcie stwierdziłam że albo w jedną albo w drugą a w lidlu akurat rzucili - a ta maszyna ma BARDZO dobre opinie, lepsze nawet niż droższe. nie mówie oczywiście o np Janome ale to już sporo wyższa półka cenowa

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami
benetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 09:28   #4552
paulina119a
Zadomowienie

Witam się i ja...
Boziu co za noc !!
Najpierw nie chciało mi się wogóle spać a jak juz się na siłę położyłam to zasnąć nie mogłam. Łysy Księżyc cały czas zaglądał nam do sypialni przez okno...prosto na moją połówkę łóżka
Tym samym prawie nie spałam, od tego kręcenia wszystko mnie bolało... dosłownie bo nawet małżowiny uszne
Czuję się niedorobiona !!!!!!!

za dzisiejsze wizyty !!!

Słoneczko pięknie dotrwałaś do 38tc

Silesianna cóż to za płacz? Mam nadzieje, że "jedynie" burza hormonów.....

Martha śliczny przewijak Od kogo kupowałaś?

Indra ja mam zgagę dzień w dzień i jak nie śpię to i w nocy

Aleska staraj się więcej leżeć. U mnie ta metoda bardzo pomaga na twardnienie

Tiera dobrze, że to fałszywy alarm

Benetta co za skur...ele !!!! Dorwać takich drani i im skopać !!!! A czy upatrzyli sobie jakąs konkretna markę/model czy dobierają się do samochodów jak leci ???

Ela super wieści, że po porodzie posiedzicie razem

Kasiu dałaś mi do myślenia tym łyżeczkowaniem... Muszę podpytać swojego gina jak to jest w przypadku mojego szpitala.... Boziu oby nie ma żywca
Stary 2014-10-09, 09:33   #4553
Zanet84
Zakorzenienie

Indra, Monian ja bym pewnie i więcej kupowała ciuszków, wiele które mi się podobały odkładałam...jakoś tak rozsądek mi podpowiadał...a czy słusznie okaże się już jak mała będzie
Stary 2014-10-09, 09:35   #4554
Monian
Zakorzenienie

Ja ogólnei się powstrzymywałam bo jestem pewna, że po porodzie kto przyjdzie w odwiedziny to przyniesie jakiś ciuszek, przynajmniej takie coś zaobserwowałam.
Stary 2014-10-09, 09:38   #4555
chmielinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość

w poniedziałek byliśmy u lekarki, oczka mu trochę ropiały to dała krople Tobrex, no i kropiliśmy, ale wczoraj już miał ładne to odpuściłam

a dzisiaj..... nie wiem czy to efekt marnego spania w nocy czy jak.... ale ma czerwone jak ogień te oczęta.... z nosa katar się leje, zamiast przechodzić to chyba bardziej, atak kaszlu w nocy, czółko ma jakby ciepleksze, niby 37 pokazuje, ale zwykle pokazywał 36 i 3-4..... tak się boję, żeby to nie było coś bakteryjnego i antybiotyk.....

nie wiem co robić.... chyba poobserwuje dzisiaj, a jutro ruszę znów do lekarza jak nie będzie lepiej.....
biedny Jasiu jak się nie poprawi to bym poszła do lekarza, bo za chwilę weekend...
Ja to mam właśnie zawsze pecha, że jakHanie coś bierze to zawsze nasila się w sobote

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 09:40   #4556
benetta
Zadomowienie

Paulina ciężko stwierdzić, marki różne, cecha wspólna to że starsze auta niż nasze - to mnie pociesza.

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami
benetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 09:41   #4557
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość

ela
obserwuj Johnego! i jutro marsz do lekarza, bo nie wiadomo, co może się z tego rozwinąć, a po co jeszcze Ty masz się narazac na zawirusowanie ?

paulina większość z nas miała taka noc, ze masakra jakas! ja mam dziś takie podkrążone oczy, ze pierwsze co jak wstałam to zel pod oczy... a przewijak pisałam wyżej : sprzedawca Super_Dudek , zaraz się okaze, ze super reklamę mu robie

Stary 2014-10-09, 09:50   #4558
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Powodzenia na wizycie
Tak poważnie chciałabyś już? Ja niby tak, ale wiem, że jakby się zaczęło to bym powiedziała nie dzisiaj może jutro

Kurcze też się boję tego łyżeczkowania, nie chcę na żywca

Kiara tak najchętniej na spacer, ale pogoda się zepsuła. Już wczoraj byłam z mamą na zakupy, ale ciągle łaziła za mną tu usiądź, tu posiedź, bo ona nie chce żeby poród trafił właśnie na nią Jutro idę na ślub koleżanki do kościoła, w niedziele chyba na te targi do pati i maks to może w sobotę męża na spacer wyciągnę, ale za daleko to ja i tak nie zajdę pewnie.

W sumie mi już obojętnie kiedy urodzę , byle wszystko było w porządku.

Objadłam się chałką teraz wypiję herbatkę i chyba zabiorę się za posprzątanie butów w końcu, bo odkładam.
Chyba bym juz chciała tzn boje sie jak cholera ale wiem, ze mnie to czeka wiec moze lepiej szybciej? Jak mi wody Np odejdą to pewnie umrę ze strachu No ale lepiej teraz niż w listopadzie, moze ta pogoda jeszcze sie troszkę utrzyma wiec byliby super a nie taka plucha Tzn w poniedziałek myje okna i pucuje wszystko na sterylnie potem mogę rodzic byle te okna nie były takie upaprane

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Aha w ramach rekompensaty za nieprzespana noc robię sobie ciasto, tą malinową chmurkę, która ostatnio robiła tu na wątku furorę wiec kciuki proszę trzymać bo ja to taka chu*owa Pani domu jestem
Ostatnio śmietanę biłam w akwarium na rybkę, w zeszłym tygodniu juz po 10 latach dorobiłam sie misek
Stary 2014-10-09, 09:53   #4559
sloneczko_1201
Zadomowienie

Śmietanę w akwarium? Padłam Toż z Ciebie zaradna Pani Domu

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 09:58   #4560
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Śmietanę w akwarium? Padłam Toż z Ciebie zaradna Pani Domu
No nie miałam żadnego innego odpowiedniego pojemnika jeszcze muszę sie miksera dorobić bo blender sie grzeje i boje sie ze padnie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości