|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
![]() ![]() ja we wtorek do południa zamówiłam na all czajnik elektr. (bo jak by było mało wydatków to jeszcze to musiało się spierdzielić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
benetta, Zanet - a nic w ogóle mi nie mówcie ![]() A karton był tak uszkodzony, że aż powiedziłabym gdzieniegdzie zmiażdżony. Rzucali przesyłką jak nic, choć miała wszystkie oznaczenia że trzeba ostrożnie ![]() benetta - A nie możecie dać samochodu na parking strzeżony na ten miesiąc? Powinien być taki na osiedlu.. albo poszukajcie miejsca parkingowego gdzieś dalej, ale za to gdzie są kamery w pobliżu. Potrafisz szyć? Zazdroszczę ![]() Zanet - sporą masz już kruszynkę ![]() Co do podkładów to ja robię tak, jak pisze Kasia - mimo, że są u nas w szpitalu, to i tak wezmę trochę swoich żeby mieć w zapasie jakbym potrzebowała, a położna byłaby zajęta/gdzieś szła. Ja spałam całkiem nieźle (poza oczywiście spacerami na siku, czyli miałam ok. 5-6 pobudek), ale tradycyjnie już czwarty dzień z rzędu budzę się z bólem głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyprawki juz prawie gotowe wiec rodzimy ![]()
![]() |
#4536 |
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze czekam na dostawę z gemini, ale jak piszecie, że koło tygodnia się czeka, to spodziewam się kuriera dopiero poniedziałek/wtorek.
mam 27 body z długim rękawem w rozmiarze do 68, ktoś chce poprasować?
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój mąż miał na studiach praktyki w firmie kurierskiej (ale innej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na razie poprałam i poprasowałam ciuszki rozmiar 56 i 62, reszta poczeka sobie trochę w kartonie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
o matko...sporo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- tak sobie weszłam na blog lulinka i sprzedają teraz pościel w fajnej cenie (dodatkowo jest to aukcja charytatywna), może akurat którejś przypadnie do gustu ![]() http://olx.pl/oferta/lulinek-dla-mai...8-ID77jad.html wklejam bo ja mam pościel z lulinka i jestem zadowolona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Ja mam body sztuk 3 w rozmiarze 56 i 6 sztuk w rozmiarze 62, chyba jestem minimalistką
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4542 |
Wtajemniczenie
|
Żadnego z nich nie kupiłam teraz, część do mnie wróciła, część dostałam, większe rozmiary tez mam, ale wrzuciłam do wora i do szafy
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Reszte miałam poukładać rozmiarami i przy okazji policzyć dzisiaj, ale coś mnie macica pobolewa, kładę się pod kocyk i leżę. Na obiad zrobię buraczkową, ale potem. Wczoraj jak mnie zgaga złapała po 17, to już do końca nie odpusciła, spałam od 23 do6.30, raz wstałam na siku tylko, a jestem nieprzytomna, bo przecież całą noc się kulam z boku na bok. Jeszcze TŻ ma dziś bardzo późno wrócić, ale on już mnie przepraszał i tłumaczył, ze chce teraz dużo pracować, także w weekend, żeby potem jak się Lilka urodzi móc wziąć jak najwięcej wolnego.
#4543 |
Zakorzenienie
|
Martha śliczny wzór i kolor
![]() U mnie najszybciej to wózek był - zamówiłam w południe jednego dnia i był następnego o 15 ![]()
#4544 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
ale wiem, że niektóre dziewczyny mają dużo tego wszystkiego, że się zastanawiam czy mi starczy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4546 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pościel maja chyba tylko w 6 wersjach kolorystycznych. do tej pory chcieliśmy wziąć przewijak w zeberki szare, ale nie było pościeli i udało mi się namowic TZ, ze skoro ten wzor pościeli nam się podoba to fajnie by wygladalo z takim samym przewijakiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja mogę poprasować ![]() ![]() allegro, sprzedawca Super_Dudek ( z koszalina ) jeszcze się zgapiłam, bo ten sprzedawca ma rozki w tym samym kolorze ![]() a przesylka kurierem tylko 15zl, ale jestem zadowolona, ze go znalazłam, bo miałam zamawiac u HW, ale bez pościeli oczywiście... Cytat:
u mnie podobnie, Monian, poprasowane 56 i 62 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Tak w temacie pakowania torby do szpitala to jeszcze jedną ważną rzecz trzeba zabrać - leki jeśli ktoś bierze. Przynajmniej w moim szpitalu jak bierzesz coś na stałe a nie oni zlecą to trzeba zabrać ze sobą. Tak więc ja muszę leki tarczycowe zapakować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Wtajemniczenie
|
przez tą piep**oną noc jestem zmęczona już na starcie
![]() matko, byle do jutra....ale i tak tż dopiero koło 20 będzie.... ![]() i jeszcze Jasiek.... zamiast lepiej to jakoś mi się wydaje,że gorzej jest... w poniedziałek byliśmy u lekarki, oczka mu trochę ropiały to dała krople Tobrex, no i kropiliśmy, ale wczoraj już miał ładne to odpuściłam a dzisiaj..... ![]() nie wiem co robić.... chyba poobserwuje dzisiaj, a jutro ruszę znów do lekarza jak nie będzie lepiej.....
![]() |
#4550 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak poważnie chciałabyś już? Ja niby tak, ale wiem, że jakby się zaczęło to bym powiedziała nie dzisiaj może jutro ![]() Cytat:
![]() W takim razie wezmę sobie tych podkładów, bo mam miejsce w torbie, a masz rację i przecież prosić się nie będę. Cytat:
![]() Cytat:
Kiara tak najchętniej na spacer, ale pogoda się zepsuła. Już wczoraj byłam z mamą na zakupy, ale ciągle łaziła za mną tu usiądź, tu posiedź, bo ona nie chce żeby poród trafił właśnie na nią ![]() W sumie mi już obojętnie kiedy urodzę , byle wszystko było w porządku. Objadłam się chałką teraz wypiję herbatkę i chyba zabiorę się za posprzątanie butów w końcu, bo odkładam.
![]() |
#4551 |
Zadomowienie
|
Kiara no właśnie tu nie ma parkingu strzeżonego
![]() ![]() z tym szyciem to jestem samoukiem w wiekszości, troche podpatrzyłam od babci jak w dzieciństwie jeździłam do niej na wakacje (była krawcową) jak miałam 10 lat uszyłam sobie spódniczke i koszule na guziki ![]() ![]() ![]()
#4552 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja...
Boziu co za noc !! ![]() Najpierw nie chciało mi się wogóle spać a jak juz się na siłę położyłam to zasnąć nie mogłam. Łysy Księżyc cały czas zaglądał nam do sypialni przez okno...prosto na moją połówkę łóżka ![]() Tym samym prawie nie spałam, od tego kręcenia wszystko mnie bolało... dosłownie bo nawet małżowiny uszne ![]() Czuję się niedorobiona !!!!!!! ![]() Słoneczko ![]() ![]() Silesianna ![]() Martha śliczny przewijak ![]() Indra ja mam zgagę dzień w dzień i jak nie śpię to i w nocy ![]() Aleska staraj się więcej leżeć. U mnie ta metoda bardzo pomaga na twardnienie ![]() Tiera dobrze, że to fałszywy alarm ![]() Benetta co za skur...ele !!!! Dorwać takich drani i im ![]() Ela super wieści, że po porodzie posiedzicie razem ![]() Kasiu dałaś mi do myślenia tym łyżeczkowaniem... Muszę podpytać swojego gina jak to jest w przypadku mojego szpitala.... Boziu oby nie ma żywca ![]()
#4553 |
Zakorzenienie
|
Indra, Monian ja bym pewnie i więcej kupowała ciuszków, wiele które mi się podobały odkładałam...jakoś tak rozsądek mi podpowiadał...a czy słusznie okaże się już jak mała będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Ja ogólnei się powstrzymywałam bo jestem pewna, że po porodzie kto przyjdzie w odwiedziny to przyniesie jakiś ciuszek, przynajmniej takie coś zaobserwowałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja to mam właśnie zawsze pecha, że jakHanie coś bierze to zawsze nasila się w sobote ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zadomowienie
|
Paulina ciężko stwierdzić, marki różne, cecha wspólna to że starsze auta niż nasze - to mnie pociesza.
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obserwuj Johnego! i jutro marsz do lekarza, bo nie wiadomo, co może się z tego rozwinąć, a po co jeszcze Ty masz się narazac na zawirusowanie ? ![]() paulina większość z nas miała taka noc, ze masakra jakas! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Aha w ramach rekompensaty za nieprzespana noc robię sobie ciasto, tą malinową chmurkę, która ostatnio robiła tu na wątku furorę ![]() ![]() Ostatnio śmietanę biłam w akwarium na rybkę, w zeszłym tygodniu juz po 10 latach dorobiłam sie misek ![]()
![]() |
#4559 |
Zadomowienie
|
Śmietanę w akwarium? Padłam
![]() ![]() ![]()
#4560 |
Wtajemniczenie
|
No nie miałam żadnego innego odpowiedniego pojemnika
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.