![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Jezuuuu od tego kombinowania to mi się kalafior rozgotuje w głowie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Kasienka ![]() Nieee... Nic ważnego, tylko kolejna wojna na noże była ![]() Nazwa jak najbardziej się przyjęła, bo mi samej się spodobała ![]() Tez będę tap szpadel oglądać ![]()
#4532 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Tyle naskrobałyście, że ciężko was nadrobić, ale może się uda ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Podziwiam was, że macie siły już myśleć o urządzaniu pokoiku dla dziecka itp. My pewnie zrobimy wszystko na ostatnią chwilę ;-P ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- A my zlikwidowaliśmy telewizor i nie oglądamy Top Model, Ukrytej prawdy. Mam Talent itp :-P A najbardziej cieszę się, że nie muszę polityków oglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj współczuje Ci strasznie... A mówią, że 2 trymestr to miesiąc miodowy ciąży... No nie zawsze jak widać ![]() Nie chcąc się chwalić, u mnie 2 trymestr to rzeczywiście cud malina ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4535 |
Zadomowienie
|
Super wiadomośc,że Harrods się udało
![]() Ostatnio chodzą mi po głowie imiona..Jasiu i Franek..hmm
Noszę serce Twoje przy sobie...Noszę je w moim sercu... <3 Karolek<3 Moje Serduszko <3 Edytowane przez majaa86 Czas edycji: 2014-11-10 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zadomowienie
|
Regulamin klubu ok
![]() ![]() ![]() śmieszne to o macierzyństwie, jeśli tak jest to na szczęście jestem najstarsza z rodzeństwa ![]() u nas pokoiku niestety maleństwo nie będzie miało swojego. mieszkanie jest 2 pokojowe, więc będzie z nami. nie wiem jak będzie w przyszłości, ale zobaczymy. A póki co łóżeczko i komoda, a łóżeczko bardzo bym chciała z szufladami - tam sporo można zmieścić.
#4537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja chcę, żeby na miesiąc przed wszystko było gotowe, więc jeszcze się tym nie zajmuje ![]() A co do telewizora, nie mam go od 3 lat. Zaraz zaczniesz zauważać, jakie te tapmadly i ukryte prawdy są do bólu zębów głupie i zastanawiać się, jak ludzie mogą to oglądać bez strużki śliny w kąciku ust i bezmyślnego wzroku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
BAN stały
|
Jestem jestem.Zmulilo mnie po południu i poszłam spać.Budze się a tu Tz wchodzi do domu.Skończył 2 godziny wcześniej
![]() U mnie z rodzinnej miejscowości sąsiadka miała wypadek rano.Jechała z dwójka dzieci.Chłopczyk 2 latka i dziewczynka 5,nie miała fotelika.Matka wpadla w poślizg bo szybko jechała i uderzyła w busa.Mały miał coś z głową,podobno w miarę ok się czuje ale dziewczynka...Coś ją rozcielo i wnętrzności podobno na wierzchu.Helikopter zabrał ją do szpitala,5 godzin trwała operacja.Niewiadomo co z nią będzie.Cały czas o niej myślę.Jak matka może jechać z dzieckiem bez fotelika..i to jeszcze tak szybko |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Raczkowanie
|
Iluzja jestem w szoku. Co za bezmyślna baba
U nas tez byl podobny przypadek, babka jechala za szybko i obejrzała się do tyłu do dzieci, na zakrecie wyrzucilo ją do lasu i mieli dachowanie, dzieci problemy z kregosłupem mają do tej pory |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
BAN stały
|
Może będę bez serca teraz ale ta bezmyslna matka mogłaby leżeć na sali i być operowana a nie dziecko.Oby wszystko było z nią dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Wtajemniczenie
|
masakra... biedna mała
![]()
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Cześć, Kasieńko!
![]() Nadzieja, tekst o macierzyństwie znam ![]() ![]() ![]() Regulamin ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Czy jest tu jakaś mądra głowa która mnie oswieci czy ból w podbrzuszu w jednym miejscu przy dotknięciu jest normalny? odczucia takie jakbym dotknęła siniaka....Ból z prawej strony między pachwina a wzgorkiem łonowym(około 4 palców nad)
#4544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez tylko przy dotyku. Wczoraj wieczorem wyszła mi taka gula na brzuchu i zastanawialiśmy sie co to jest ![]() ![]() ![]() ![]() Czarna nie martw się, na pewno wszystko jest ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Rozeznanie
|
Witam się z Wami w strasznych bólach, całą noc nie spałam, miałam cały czas gorączkę dochodziła do 38 brałam appap spadała lekko i znowu rosła, dziewczyny strasznie sie boję że gorączka albo ta moja infekcja może zaszkodzić dzidziusiowi. w życiu nie miałam takiego bólu gardła, głos straciłam zupełnie, nawet śliny łykać się nie da. Biorę tę Duomox, dzwoniłam nawet wczoraj do gina i powiedział że mogę go spokojnie brać, kazał nawet brać 3x1 (1g ma tabletka) a rodzinna kazała 2x1. Dziewczyny jakie Wy brałyście dawki tego antybiotyku ? Czy gorączka może zaszkodzić dzidziusiowi? Najgorsze jest to że ten cho...... appap to na mnie nie działa
![]() Nadzieja dla mnie regulamin jest jasny i czytelny, mnie pasuje ![]()
I wyciągnęło do mnie malutką rączkę I siłę mi dało niespotykaną I miłość największą bezinteresowną... Edytowane przez irenka78 Czas edycji: 2014-11-11 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Raczkowanie
|
Hej, co do bólu i antybiotyku sie nie wypowiem bo sie nie znam, mnie caly czas chyba trzyma jakieś mini przeziębienie bo kicham codziennie.
Śniło mi się dziś, że rodziłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() QUOTE=07_Pati_07;48880504]mi jak najbardziej pasuje taki regulamin Cztery Pory Roku serio? z jednej strony się cieszę, bo wiadomo, to ogromny cios i wielka strata, ale z drugiej zastanawiam się czy to aby nie za wcześnie na kolejną ciążę? Moja kuzynka po poronieniu miała czekać ze staraniami przynajmniej 3 miesiące, bo niby po # strasznie łatwo (fizycznie) zajść w kolejną ciążę ale jest strasznie duże ryzyko kolejnego #, pomijam już gotowość psychiczną na kolejną ciążę [/QUOTE] Chyba zależy od etapu na którym się ciążę traci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Regulamin klubu mi pasi a dziewczyny które są z nami od niedawna i mają dostęp do klubu zostawiłabym je tam. Prawo nie działa wstecz ![]() ![]() helo ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Co do antybiotyku to ja niedawno musiałam brać bo miałam ropę pod zębem - 3x1. A skoro paracetamol nie działa to wzięłabym nurofen, moja koleżanka wzięła kilka razy jak już nie mogła wytrzymać. Irenka ile tej gorączki masz? Bo dobrze jak organizm sam walczy o ile to nie za wysoka gorączka bo pewnie może dziecku jakoś zaszkodzić :/
![]() |
#4549 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do osób, które są krotko a w klubie już są.. jesli się udzielają to zostaw, jeśli nie to wiesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#4550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja się dziwię, że bardziej ufasz obcym dziewczynom na forum w sprawie zdrowia swojego i swojego dziecka, niż lekarzom z którymi się kontaktowałaś. Co ci da wiedza, że jedna z nas brała leki w takiej dawce a druga w innej - zależy na co chorowała itd. Jeśli gin zalecił 3x1 to tak bierz - lekarze rodzinni są zawsze ostrożniejsi, jeśli chodzi o pacjentki w ciąży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas nocka ekstra! Mała zasnęła o 19 i obudziła się o 5, dałam cycka ale dosłownie nic nie leciało, więc zadowolila się wodą i zasnęła - wstalismy po 7 ![]() Dla mnie regulamin ok, ale od razu mówię, że rzadko do klubu będę zaglądać, bo z komputera w ogóle nie korzystam, a w aplikacji nie ma dostępu :/ My kupiliśmy tylko łóżeczko i materac bez całej wyprawki typu kołdra poduszka poszewki baldachimy organizery itp - spała na płasko pod kocem - w lato nie wyobrażam sobie inaczej. Mebli też nie kupowałam, bo coś tam mieliśmy. Pełne umeblowanie zrobimy jak dzieciaki do szkoły pójdą ![]() Na prawdę dziewczyny nie ma co szaleć z zakupami choć wiem że ciężko - szczególnie w pierwszej ciąży ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() orientujesz sie co z dziewczynką ? Cytat:
![]() Dzisiaj niby mnie nie boli... ![]() Cytat:
![]() ale tak sobie wymyśliłam, zeby kupić łóżeczko i do tej komody z ikea, która mamy przewijak i tez bedzie dobrze.... a potem jak juz bedzie starsze to kupić porządny komplet mebli. ta pochwaliłam wczoraj a dzis mi głowa wrecz pęka....obudziłam sie rano z ćmieniem....to myśle pośpie jeszcze może przejdzie...eheeee...figa , obudziłam sie z pękającą głową ![]() Cytat:
bede musiała sie ogarnąć...ale to straszne bedzie ![]()
![]() |
#4553 |
Konto usunięte
|
hej Wam
![]() widzę, ze mniejszy ruch jak na razie, to założe wieczorem kolejną część ![]() Olimpia, Kora ma się dobrze.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Dzis święto, wolne od pracy to i ruch mały
![]() A mi głowa pęka ![]()
#4555 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a później jak dziecko zacznie rosnąć to ochraniacz na szczebelki i komplet pościeli można kupić. czy komplet pościeli na początku też jest potrzebny? ( bo baldachim i ochraniacz z organizerem chyba niekoniecznie) ![]()
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ależ dziś pospałam, do 12 chyba... siedzę dziś sama w domu i trochę mi smutno ![]() u mnie tak śmiesznie, bo dolegliwości chyba na dobre ustapiły... czasem nawet zapominam , że jestem w ciąży... na dniach musze zamówić sobie łóżko łózeczko dostanę, więc dopiero do tego dokupię sobie szafę czy komodę, pomyślę nad ustawieniem itp ale chyba jest jeszcze trochę czasu dziś zaczęłam 15 tydzień ![]() za niecałe 2 tyg kolejna wizyta i podglądanie, nie moge się już doczekać ![]()
#4557 |
Zakorzenienie
|
kasienka
![]() Gratuluje 15 tygodnia ![]() |Wzięłam apap i odpaliłam właśnie na odmóżdżenie "Taniec to moc"
#4558 |
Zakorzenienie
|
Ja oglądam "Tylko mnie kochaj", se pochlipię trochę, a co :P
#4559 |
Zakorzenienie
|
o jezuuuu, ja na tym ostatnio wyłam jak głupia
![]()
#4560 |
Raczkowanie
|
Cześć kobiety
![]() ![]() ![]() Postaram się nadrobić moje zaległości bo widzę że jestem kilka str do tyłu ![]() Dziewczyny was też tak pobolewa brzuch na dole i jajnik czasem prawy lub lewy zaboli... zaczynam odczuwać takie pobolewanie nie cały czas tylko tak co jakiś moment ... Mam nadzieję że to tylko brzuszek się rozciąga..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.