Rozstanie z facetem XXXIII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-14, 16:00   #4531
mizka
Przyczajenie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII

Cytat:
Napisane przez CorkaCzarownic Pokaż wiadomość
Mizka to Ty musisz siebie akceptować. Ja n początku też myślałam, że może jakaś gorsza jestem czy coś. Ale niekoniecznie tak jest. Ja jestem za☠☠☠ista i Ty też!
Powiem ci szczerze że nawet myślałam o psychologu, nie wiem jak sobie z tym poradzić mimo wszystko
mizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 16:14   #4532
CorkaCzarownic
Zadomowienie

[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;53103614]Długo są razem po tym jak się zeszli?[/QUOTE]

Byli ze sobą 14,on zdradził bodajże 3-4 lata temu.
Stary 2015-10-14, 16:23   #4533
Malla
Nie depcze krokusów

Moi znajomi mieli etap, gdy po paru latach znajomości jedno z nich wyniosło walizki z domu (gość flirtował z innymi wirtualnie), a obecnie mają razem 3 dzieci i tworzą udaną rodzinę.
Facet faktycznie się zmienił - to jest klucz, a nie sama statystyka.
Stary 2015-10-14, 16:27   #4534
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sorenta Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja sie chciałam pożegnać dziękuję za wszystkie pomocne slowa
Zeszliśmy się jednak z TŻ Jak sie wyprowadziłam to był zly, mówił jak go to zabolalo jak wrócil do pustego mieszkania itp. Dlatego nie próbowal mnie wtedy "odzyskac". Po dwóch dniach zaczął się starać, mówił że zrozumiał co było nie tak, że mnie nie doceniał tak jak na to zasluguje tylko strasznie go zabolała moja "ucieczka" itp. Ja bylam uparta, mówiłam że dość. Ale po tym jak mimo że jakis czas nie rozmawialiśmy, on nie pije, ogranicza palenie, wrócił do ćwiczeń, widzę że sam chce coś zmienić. Spytalam go wczoraj:
-obiecujesz, że się zmieni i bedzie lepiej?
-nie
-???
-Wiem, że zdarzalo mi się coś Ci obiecac i nie dotrzymac slowa, zdałem sobie z tego sprawę i wiem że tak być nie powinno. Wiec teraz nie obiecuje. Po prostu sama zobaczysz, że już nigdy więcej nie będziesz chciała "uciec".

Jeszcze raz dziękuję wszystkim, również tym które mnie troche opierdzielały.

Życzę Wam wszystkiego dobrego!
ja rowniez ci zycze wszystkiego najlepszego oby to nie byly puste slowa. u mnie sytuacja bez zmian a ja z dnia na dzie obojetnieje.
lucaa_rules jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 17:36   #4535
CorkaCzarownic
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Moi znajomi mieli etap, gdy po paru latach znajomości jedno z nich wyniosło walizki z domu (gość flirtował z innymi wirtualnie), a obecnie mają razem 3 dzieci i tworzą udaną rodzinę.
Facet faktycznie się zmienił - to jest klucz, a nie sama statystyka.
No właśnie. Facet musi się zmienić.
Stary 2015-10-14, 17:54   #4536
Loluuusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mizka Pokaż wiadomość
Kobity mam taki problem, że facet chyba mnie zdradził fizycznie, niestety nie wiem tego na pewno Mimo wszystko czuję obrzydzenie do siebie, jak z tym walczyć?
Napisałaś "chyba", więc nie masz pewności, że Cię zdradził. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Masz jakieś dowody?
Tak jak pisały dziewczyny wyżej, nie możesz czuć obrzydzenia do siebie. Przecież nic nie zrobiłaś. Możesz czuć obrzydzenie do niego, ale nie do siebie. Też kiedyś to przechodziłam, z dawniejszym exem. Trzymaj się.

Cytat:
Napisane przez laven Pokaż wiadomość
Dziewczyny rozsypałam się dzisiaj na milion kawałków... Nawet nie napiszę, że umieram czy inaczej... Ja po prostu czuję, że dzisiaj umarłam. Powód? Jak w tytule. Nie jestem w stanie nawet pisać dlaczego, co i jak. Ja nic nawet sama nie wiem i nie rozumiem. Nie chcę pisać tutaj o sobie, mogę tylko napisać, że związek nie był z tych miesięcznych czy rocznych... To było bardzo wiele lat razem. Wybaczcie mi składnie i to jak piszę, ale ja nie myślę. Mam w głowie tysiące myśli i nic totalną pustkę.

Czy mogłabym porozmawiać z kimś nieznajomym, obcym prywatnie?
Pisz śmiało

Mam wrażenie, że wcale nie kochałam byłego. Gdybym kochała, to bym chciała do niego wrócić i bym nie kręciła z tamtym chłopakiem. Czuję się coraz lepiej, a dużo czasu nie minęło. Na początku beczałam, ale to może dlatego, że czułam się porzucona, zszokowana, czy coś. Jak wczoraj do mnie napisał, że tęskni, że chce do mnie wrócić itd., to nawet się nie uśmiechnęłam. Było mi to obojętne. Może dlatego, że jestem w szoku, bo znalazłam mojego pierwszego w życiu kochanka i tylko o tym myślę? Dla mnie to coś zupełnie nowego, bo nigdy nie robiłam takich rzeczy z kimś innym, niż z 2 byłymi. A może i nie kochałam go.
Loluuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 18:16   #4537
nikola6661
Przyczajenie

Faceci sa jednak nienormalni jeszcze sie tak nie śmiałam mój były facet dodał na fb zdjęcie żeby pokazać ze niby wrócił do pracy ze sobie dobrze radzi ze nie jest już niczyim utrzymankiem
a zdjęcie jest z przed 6 miesięcy i jeszcze pokazywał mi to zdjęcie po prostu żałosne przynajmniej humor mi poprawił
nikola6661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 18:21   #4538
Loluuusia
Raczkowanie

Nikola, dobre!
Stary 2015-10-14, 18:54   #4539
E_nigmatic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Loluuusia Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że wcale nie kochałam byłego. Gdybym kochała, to bym chciała do niego wrócić i bym nie kręciła z tamtym chłopakiem. Czuję się coraz lepiej, a dużo czasu nie minęło. Na początku beczałam, ale to może dlatego, że czułam się porzucona, zszokowana, czy coś. Jak wczoraj do mnie napisał, że tęskni, że chce do mnie wrócić itd., to nawet się nie uśmiechnęłam. Było mi to obojętne. Może dlatego, że jestem w szoku, bo znalazłam mojego pierwszego w życiu kochanka i tylko o tym myślę? Dla mnie to coś zupełnie nowego, bo nigdy nie robiłam takich rzeczy z kimś innym, niż z 2 byłymi. A może i nie kochałam go.
Mogłabym każdą literką podpisać się pod tymi słowami.
Też wcale nie tęsknię, w niedzielę miną 2 miesiące odkąd nie jesteśmy razem. Mam wrażenie że minęły wieki, wyparłam tego typa tak głęboko ze świadomości że powoli zapominam jak wyglądał ....
Zapomniałam połowy rzeczy które wydarzyły się między nami, uczuć które temu towarzyszyły.
Jest mi on dalece obojętny.

Co do kochanka to ja ze swojego zrezygnowałam
Do niczego by to nie prowadziło a znając siebie, zaczęłabym wiązać z nim jakieś głębsze uczucia.
Biorę się za coś nowego
Stary 2015-10-14, 19:00   #4540
CarrieBra
Rozeznanie

Jedna ma kochanka, druga miała kochanka, a ja moje drogie miałam podryw w autobusie.

Dziewczyna
, która opanowała mechaniczną skrzynię biegów,
poradzi sobie w życiu. : -))))
CarrieBra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 19:11   #4541
nikola6661
Przyczajenie

Jedna ma kochanka, druga miała kochanka, a ja moje drogie miałam podryw w autobusie

a ja wczoraj miałam podryw na fb kurier przyniósł mi paczkę do sklepu
musiałam się podpisać wiec wieczorem pisze do mnie na fb jak minol mi dzień w sklepie i ze na zdjęciach wyglądam poważniej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-14, 19:12   #4542
faeria
she-wolf

Cytat:
Napisane przez CarrieBra Pokaż wiadomość
Jedna ma kochanka, druga miała kochanka, a ja moje drogie miałam podryw w autobusie.
opowiadaj

tłumaczę
faeria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 19:16   #4543
nikola6661
Przyczajenie

Napisane przez Loluuusia Mam wrażenie, że wcale nie kochałam byłego. Gdybym kochała, to bym chciała do niego wrócić i bym nie kręciła z tamtym chłopakiem. Czuję się coraz lepiej, a dużo czasu nie minęło. Na początku beczałam, ale to może dlatego, że czułam się porzucona, zszokowana, czy coś. Jak wczoraj do mnie napisał, że tęskni, że chce do mnie wrócić itd., to nawet się nie uśmiechnęłam. Było mi to obojętne. Może dlatego, że jestem w szoku, bo znalazłam mojego pierwszego w życiu kochanka i tylko o tym myślę? Dla mnie to coś zupełnie nowego, bo nigdy nie robiłam takich rzeczy z kimś innym, niż z 2 byłymi. A może i nie kochałam go.
Też wcale nie tęsknię, w niedzielę miną 2 miesiące odkąd nie jesteśmy razem. Mam wrażenie że minęły wieki, wyparłam tego typa tak głęboko ze świadomości że powoli zapominam jak wyglądał ....
Zapomniałam połowy rzeczy które wydarzyły się między nami, uczuć które temu towarzyszyły.

Ja po tygodniu zapomniałam o nim stwierdziłam ze był po prostu beznadziejny
i o wiele lepiej czuje się bez niego
Stary 2015-10-14, 19:31   #4544
CarrieBra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez faeria Pokaż wiadomość
opowiadaj
Od trzech chyba tygodni jeździmy jednym autobusem do pracy. No. Za dużo powiedziane. On wsiada na 3 przystanki przed tym jak wysiadam. Ładnie się do siebie uśmiechamy, mam wrażenie, że tak jak ja szukam jego wzroku, tak i on szuka mojego. No i tak to sobie trwało. Wczoraj wsiadł, złapał mnie za rękę i zostawił w niej karteczkę, po czym poszedł na "swoje" miejsce. W mojej ręce zostało takie pseudo (?) origami - łabędź. Oczywiście, jak wsiadłam od razu go rozłożyłam, myślałam, że napisał gdzieś swój numer telefonu ale tam było tylko: "Dzień dobry ; -)" i nic więcej.
Chciałam mu dzisiaj podziękować za prezent przez który szczerzyłam się jak głupia cały dzień ale dziś akurat jechał z kolegą i... stchórzyłam. ale widziałam, że cały czas się patrzył

Takie nic, a jak cieszy.

Dziewczyna

Edytowane przez CarrieBra
Czas edycji: 2015-10-14 o 19:33
Stary 2015-10-14, 19:35   #4545
Loluuusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez E_nigmatic Pokaż wiadomość

Co do kochanka to ja ze swojego zrezygnowałam
Do niczego by to nie prowadziło a znając siebie, zaczęłabym wiązać z nim jakieś głębsze uczucia.
Biorę się za coś nowego
Ja też nie zmierzam długo z nim się spotykać, bo nie chcę czegoś do niego poczuć. Za co nowego się bierzesz?

Cytat:
Napisane przez nikola6661 Pokaż wiadomość

Ja po tygodniu zapomniałam o nim stwierdziłam ze był po prostu beznadziejny
i o wiele lepiej czuje się bez niego
I super! Piąteczka!

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Od trzech chyba tygodni jeździmy jednym autobusem do pracy. No. Za dużo powiedziane. On wsiada na 3 przystanki przed tym jak wysiadam. Ładnie się do siebie uśmiechamy, mam wrażenie, że tak jak ja szukam jego wzroku, tak i on szuka mojego. No i tak to sobie trwało. Wczoraj wsiadł, złapał mnie za rękę i zostawił w niej karteczkę, po czym poszedł na "swoje" miejsce. W mojej ręce zostało takie pseudo (?) origami - łabędź. Oczywiście, jak wsiadłam od razu go rozłożyłam, myślałam, że napisał gdzieś swój numer telefonu ale tam było tylko: "Dzień dobry ; -)" i nic więcej.
Chciałam mu dzisiaj podziękować za prezent przez który szczerzyłam się jak głupia cały dzień ale dziś akurat jechał z kolegą i... stchórzyłam. ale widziałam, że cały czas się patrzył

Takie nic, a jak cieszy.
Ciekawy miał pomysł. Szkoda, że nie zostawił numeru telefonu, ale może musisz być cierpliwa.
Stary 2015-10-14, 19:40   #4546
E_nigmatic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Loluuusia Pokaż wiadomość
Ja też nie zmierzam długo z nim się spotykać, bo nie chcę czegoś do niego poczuć. Za co nowego się bierzesz?

I super! Piąteczka!

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Ciekawy miał pomysł. Szkoda, że nie zostawił numeru telefonu, ale może musisz być cierpliwa.
Pojawił się NOWY na horyzoncie.
Zobaczymy, czas pokaże

swoją droga jak byłam z eksem to nie dostrzegałam żadnego wokół ....
dziwne.

Dziewczyny, widzę że wiele się u nas dzieje
Stary 2015-10-14, 20:16   #4547
kokillka
Raczkowanie

Cytat:

Takie nic, a jak cieszy.
o jaaaaa kurczę, scena jak z jakiegoś filmu, czy książki. Nie ma co , facet zrobił dobre wrażenie. Ciekawe jak to się dalej potoczy, koniecznie zasypuj nas nowymi szczegółami!!!

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Pojawił się NOWY na horyzoncie.
Zobaczymy, czas pokaże

swoją droga jak byłam z eksem to nie dostrzegałam żadnego wokół ....
dziwne.

Dziewczyny, widzę że wiele się u nas dzieje
Też jak byłam z byłym to nie dostrzegałam żadnych facetów wokół, a teraz np widzę jak ktoś mi się przygląda dłużej niż 30sec.
U mnie się nic nie dzieje, jeżeli chodzi o te sprawy ale to dobrze. Nie chciałabym teraz nikogo, nawet na krótką przygodę. Jedyne o czym marzę to oczyścić całkowicie głowę z facetów i pobyć sama ze sobą

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez nikola6661 Pokaż wiadomość
Faceci sa jednak nienormalni jeszcze sie tak nie śmiałam mój były facet dodał na fb zdjęcie żeby pokazać ze niby wrócił do pracy ze sobie dobrze radzi ze nie jest już niczyim utrzymankiem
a zdjęcie jest z przed 6 miesięcy i jeszcze pokazywał mi to zdjęcie po prostu żałosne przynajmniej humor mi poprawił

mój takich akcji nie robi i nie robił ale też parę razy chciał mi udowodnić, że nie jest taki za jakiego go uważam i np wysyłał jedno cv, a że nikt się do niego nie odzywa to już nie jego wina... JEDNO CV Fakt, zawsze wtedy sobie robiłam nadzieje, że to może właśnie TEN moment, w którym wszystko się zmieni, ale nie ....
kokillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 20:38   #4548
E_nigmatic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kokillka Pokaż wiadomość
Też jak byłam z byłym to nie dostrzegałam żadnych facetów wokół, a teraz np widzę jak ktoś mi się przygląda dłużej niż 30sec.
U mnie się nic nie dzieje, jeżeli chodzi o te sprawy ale to dobrze. Nie chciałabym teraz nikogo, nawet na krótką przygodę. Jedyne o czym marzę to oczyścić całkowicie głowę z facetów i pobyć sama ze sobą
No ja również przechodziłam taki stan, nie mogłam nawet spojrzeć na żadnego faceta. Zadziwiająco szybko mi przeszło.
Chyba rzeczywiście to znaczy tyle że moje uczucie dawno zgasło, no bo jak to inaczej wyjaśnić.

Spokojnie, wrócisz do pionu

Ja mam wrażenie że mój czas spędzony z byłym to jakaś zamierzchła epoka a nie jedyne 2 miesiące temu.
Ponoć jak ktoś kogoś bardzo skrzywdził to się tą osobę wypiera ze świadomości. Coś w tym jest.
Stary 2015-10-14, 20:40   #4549
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja również przechodziłam taki stan, nie mogłam nawet spojrzeć na żadnego faceta. Zadziwiająco szybko mi przeszło.
Chyba rzeczywiście to znaczy tyle że moje uczucie dawno zgasło, no bo jak to inaczej wyjaśnić.

Spokojnie, wrócisz do pionu

Ja mam wrażenie że mój czas spędzony z byłym to jakaś zamierzchła epoka a nie jedyne 2 miesiące temu.
Ponoć jak ktoś kogoś bardzo skrzywdził to się tą osobę wypiera ze świadomości. Coś w tym jest.
chyba naprawde cos w tym jest. z dnia na dzien czuje mniej a moj maz potwierdza swoja glupote. ja to sje czasem zastanawiam co ja w nim wiedzialam albo sie dobrze skurczybyk maskowal.

jest naprawde coraz lepiej ale mam jakies takie przeczucie ze tam gdzies cos mnie czeka... moze to za duzo wina hehe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-14, 21:43   #4550
201609270956
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lucaa_rules Pokaż wiadomość
chyba naprawde cos w tym jest. z dnia na dzien czuje mniej a moj maz potwierdza swoja glupote. ja to sje czasem zastanawiam co ja w nim wiedzialam albo sie dobrze skurczybyk maskowal.

jest naprawde coraz lepiej ale mam jakies takie przeczucie ze tam gdzies cos mnie czeka... moze to za duzo wina hehe.
Ja też jestem w stanie uwierzyć w tę teorię. To jak szybko przeszłam nad tym rozstaniem do porządku dziennego samą mnie zaskoczyło. Przecież eks miał być moim mężem, mieliśmy mieć dzieci, kupić dom... Powinnam zalewać się łzami po jego odejściu, ale tak nie jest. żyję sobie normalnie dalej, tak jakby jego nigdy nie było...
201609270956 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 21:45   #4551
lucaa_rules
Wtajemniczenie

jeszcze gdyby moj maz sie odzywal rozmawial, nie odseparowal sie jednym cięciem byc moze wygladaloby to inaczej. a tak to jego obojetnosc i zlewka mnie wzmacnia. jakkolwiek to dziwnie brzmi...
Stary 2015-10-14, 22:08   #4552
E_nigmatic
Raczkowanie

Cytat:
jeszcze gdyby moj maz sie odzywal rozmawial, nie odseparowal sie jednym cięciem byc moze wygladaloby to inaczej. a tak to jego obojetnosc i zlewka mnie wzmacnia. jakkolwiek to dziwnie brzmi...
No bo swoim zachowaniem jeszcze bardziej ci udowadnia że nie ma po kim cierpieć i płakać.
Stary 2015-10-14, 22:18   #4553
kokillka
Raczkowanie

mi tez się spoko żyje bez byłego. Ale wiecie co ? Kurczę jestem świadoma wszystkich wad i wiem, ze rozstanie to najlepsze co mogło mi się przydarzyć , bo byłam okropnie nieszczęśliwa . Teraz tak naprawdę odetchnęłam , odpoczywam od tego wszystkiego . Skoro mi tak świetnie i dobrze, to dlaczego mi smutno, że nie jesteśmy razem? I dlaczego nie chce, aby ktoś inny go miał? Nie łapie tego.

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

żyje straszną nienawiścią do niego. Nie chce tak.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

i boję się, że nigdy mu nie wybaczę.
kokillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 23:16   #4554
Loluuusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kokillka Pokaż wiadomość
mi tez się spoko żyje bez byłego. Ale wiecie co ? Kurczę jestem świadoma wszystkich wad i wiem, ze rozstanie to najlepsze co mogło mi się przydarzyć , bo byłam okropnie nieszczęśliwa . Teraz tak naprawdę odetchnęłam , odpoczywam od tego wszystkiego . Skoro mi tak świetnie i dobrze, to dlaczego mi smutno, że nie jesteśmy razem? I dlaczego nie chce, aby ktoś inny go miał? Nie łapie tego.

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

żyje straszną nienawiścią do niego. Nie chce tak.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

i boję się, że nigdy mu nie wybaczę.
Jest Ci smutno może dlatego, że jesteś teraz samotna, a nie dlatego, że nie jesteś z nim. Myślałaś o tym?

Byłam dziś u kochanka, ale na trzeźwo nie potrafiliśmy tego zrobić. Całowaliśmy się, rozebraliśmy się i zaczęliśmy się śmiać. Jednak kumple, to kumple. Za dobrze się znamy, żeby robić takie rzeczy. Poszliśmy więc na piwo, pogadaliśmy i tyle. Już inaczej na niego patrzę, jestem trochę zauroczona i dobrze, że nie doszło do seksu, bo jeszcze bym się zakochała i byłby kolejny powód, żeby tu się udzielać.

Boję się, że teraz dopadnie mnie samotność, brak bliskości i jeszcze zgodzę się wrócić do byłego. Nie wiem nawet, czy go kocham. Ale mam namieszane w głowie przez te ostatnie zdarzenia. Tyle się dzieje, że z wrażenia cały dzień nic nie jadłam.
Stary 2015-10-15, 05:08   #4555
CarrieBra
Rozeznanie

Cytat:
nie odseparowal sie jednym cięciem
Ja ciągle nie mogę wyjść z podziwu, że małżeństwo można zakończy jednym zdaniem...

Dziewczyna
Stary 2015-10-15, 06:45   #4556
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ciągle nie mogę wyjść z podziwu, że małżeństwo można zakończy jednym zdaniem...
Carrie jak widzisz wedlug mojego meza mozna. Rachu ciachu i po strachu.

Co mnie przeraza to jest zupelny brak pomysłu i jakiejkolwiek logiki. Wczoraj mi oznajmił ze on chce potwiedzenia u prawnikow ze dom jest nadal jego. On sobie uroil ze skoro rata kredytu bedzie pobierana z mojego konta i on sie wyprowadzi to znaczy ze dom jest automatycznie moj. Coz z tego ze w ksiegach wieczystych dom jest wspolny, kredyt jest wspolny on chce potwierdzenia. Widze ze ma za duzo pieniedzy Zreszta kazdy prawnik to go wezmie z pocalowaniem reki, zgarnie kase za potwierdzenie oczywistej oczywistosci.

Nie wierze ze 30 letni chlop moze mieć tak pusto w glowie. A moze ja jestem w jakiejs ukrytej kamerze!
Stary 2015-10-15, 07:47   #4557
Teekla
Raczkowanie

Cytat:

Takie nic, a jak cieszy.

Ale miałaś kozacki podryw!
Teekla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 08:10   #4558
lucaa_rules
Wtajemniczenie

No wlasnie Carrie coz za romantyk Podoba mi sie!
Stary 2015-10-15, 08:38   #4559
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Cytat:
Carrie jak widzisz wedlug mojego meza mozna. Rachu ciachu i po strachu.

Co mnie przeraza to jest zupelny brak pomysłu i jakiejkolwiek logiki. Wczoraj mi oznajmił ze on chce potwiedzenia u prawnikow ze dom jest nadal jego. On sobie uroil ze skoro rata kredytu bedzie pobierana z mojego konta i on sie wyprowadzi to znaczy ze dom jest automatycznie moj. Coz z tego ze w ksiegach wieczystych dom jest wspolny, kredyt jest wspolny on chce potwierdzenia. Widze ze ma za duzo pieniedzy Zreszta kazdy prawnik to go wezmie z pocalowaniem reki, zgarnie kase za potwierdzenie oczywistej oczywistosci.

Nie wierze ze 30 letni chlop moze mieć tak pusto w glowie. A moze ja jestem w jakiejs ukrytej kamerze!

Nie obawiasz się, że za jakiś czas zacznie się ostra walka o ten dom?
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 08:50   #4560
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Nie obawiam sie bo moj maz nie ma zadnych podstaw. Nie wiem jak to wyglada w PL ale w UK jest to sprawa prosta.
Moj maz jest wlascicielem w 50% tak jak i ja. I moze mieszkac w Hondurasie czy na Ksiezycu. Banku to nie interesuje, dopoki kasa wplywa do nich co miesiac. Ich nie interesuje kto tu mieszka tylko kto jest w papierach. Rowniez splata kredytu moze pochodzic z konta CarrieBra, bank tez nie jest zainteresowany kto placi, tylko czy w ogole placi.

Wiec to nie jest kwestia walki bo dom jest wspolny 50% dla kazdego. On nie moze mnie z niego wyrzucic i vice versa. Pod wzgledem prawnym jestem solidniej przygotowana od niego. Zreszta czego wymagac od czlowieka ktory myslal ze rozwod dostanie w tydzien i nie zadal sobie trudu aby to najpierw sprawdzic zanim sie zdecydowal.

On sobie uroil ze skoro on nie mieszka to nie ma zadnych praw a to guzik prawda. W ksiegach wieczystych widniejemy oboje. Staralam sie mu to wytlumaczyc ale on potrzebuje tego na pismie, tylko ze ma to na pismie , bo wszystkie papiery z hipoteki sa No maslo maslane
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości