![]() |
#4531 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zadomowienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;53103614]Długo są razem po tym jak się zeszli?[/QUOTE]
Byli ze sobą 14,on zdradził bodajże 3-4 lata temu.
![]() |
#4533 |
Nie depcze krokusów
|
Moi znajomi mieli etap, gdy po paru latach znajomości jedno z nich wyniosło walizki z domu (gość flirtował z innymi wirtualnie), a obecnie mają razem 3 dzieci i tworzą udaną rodzinę.
Facet faktycznie się zmienił - to jest klucz, a nie sama statystyka.
![]() |
#4534 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4535 |
Zadomowienie
|
No właśnie. Facet musi się zmienić.
![]() |
#4536 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak jak pisały dziewczyny wyżej, nie możesz czuć obrzydzenia do siebie. Przecież nic nie zrobiłaś. Możesz czuć obrzydzenie do niego, ale nie do siebie. Też kiedyś to przechodziłam, z dawniejszym exem. Trzymaj się. ![]() Cytat:
![]() Mam wrażenie, że wcale nie kochałam byłego. Gdybym kochała, to bym chciała do niego wrócić i bym nie kręciła z tamtym chłopakiem. Czuję się coraz lepiej, a dużo czasu nie minęło. Na początku beczałam, ale to może dlatego, że czułam się porzucona, zszokowana, czy coś. Jak wczoraj do mnie napisał, że tęskni, że chce do mnie wrócić itd., to nawet się nie uśmiechnęłam. Było mi to obojętne. Może dlatego, że jestem w szoku, bo znalazłam mojego pierwszego w życiu kochanka i tylko o tym myślę? Dla mnie to coś zupełnie nowego, bo nigdy nie robiłam takich rzeczy z kimś innym, niż z 2 byłymi. A może i nie kochałam go. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Przyczajenie
|
Faceci sa jednak nienormalni jeszcze sie tak nie śmiałam mój były facet dodał na fb zdjęcie żeby pokazać ze niby wrócił do pracy ze sobie dobrze radzi ze nie jest już niczyim utrzymankiem
a zdjęcie jest z przed 6 miesięcy i jeszcze pokazywał mi to zdjęcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 |
Raczkowanie
|
Nikola, dobre!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też wcale nie tęsknię, w niedzielę miną 2 miesiące odkąd nie jesteśmy razem. Mam wrażenie że minęły wieki, wyparłam tego typa tak głęboko ze świadomości że powoli zapominam jak wyglądał .... Zapomniałam połowy rzeczy które wydarzyły się między nami, uczuć które temu towarzyszyły. Jest mi on dalece obojętny. Co do kochanka ![]() ![]() Do niczego by to nie prowadziło a znając siebie, zaczęłabym wiązać z nim jakieś głębsze uczucia. Biorę się za coś nowego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Rozeznanie
|
Jedna ma kochanka, druga miała kochanka, a ja moje drogie miałam podryw w autobusie.
![]()
#4541 |
Przyczajenie
|
Jedna ma kochanka, druga miała kochanka, a ja moje drogie miałam podryw w autobusie
a ja wczoraj miałam podryw na fb kurier przyniósł mi paczkę do sklepu musiałam się podpisać wiec wieczorem pisze do mnie na fb jak minol mi dzień w sklepie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Przyczajenie
|
Napisane przez Loluuusia
![]() Mogłabym każdą literką podpisać się pod tymi słowami. Też wcale nie tęsknię, w niedzielę miną 2 miesiące odkąd nie jesteśmy razem. Mam wrażenie że minęły wieki, wyparłam tego typa tak głęboko ze świadomości że powoli zapominam jak wyglądał .... Zapomniałam połowy rzeczy które wydarzyły się między nami, uczuć które temu towarzyszyły. Jest mi on dalece obojętny. Ja po tygodniu zapomniałam o nim stwierdziłam ze był po prostu beznadziejny ![]() i o wiele lepiej czuje się bez niego |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Rozeznanie
|
Od trzech chyba tygodni jeździmy jednym autobusem do pracy. No. Za dużo powiedziane. On wsiada na 3 przystanki przed tym jak wysiadam. Ładnie się do siebie uśmiechamy, mam wrażenie, że tak jak ja szukam jego wzroku, tak i on szuka mojego. No i tak to sobie trwało. Wczoraj wsiadł, złapał mnie za rękę i zostawił w niej karteczkę, po czym poszedł na "swoje" miejsce. W mojej ręce zostało takie pseudo (?) origami - łabędź.
![]() Chciałam mu dzisiaj podziękować za prezent przez który szczerzyłam się jak głupia cały dzień ale dziś akurat jechał z kolegą i... stchórzyłam. ![]() ![]() Takie nic, a jak cieszy. ![]()
![]() Edytowane przez CarrieBra Czas edycji: 2015-10-14 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zobaczymy, czas pokaże ![]() swoją droga jak byłam z eksem to nie dostrzegałam żadnego wokół .... dziwne. Dziewczyny, widzę że wiele się u nas dzieje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() U mnie się nic nie dzieje, jeżeli chodzi o te sprawy ale to dobrze. Nie chciałabym teraz nikogo, nawet na krótką przygodę. Jedyne o czym marzę to oczyścić całkowicie głowę z facetów i pobyć sama ze sobą ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
mój takich akcji nie robi i nie robił ale też parę razy chciał mi udowodnić, że nie jest taki za jakiego go uważam i np wysyłał jedno cv, a że nikt się do niego nie odzywa to już nie jego wina... JEDNO CV ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba rzeczywiście to znaczy tyle że moje uczucie dawno zgasło, no bo jak to inaczej wyjaśnić. Spokojnie, wrócisz do pionu ![]() Ja mam wrażenie że mój czas spędzony z byłym to jakaś zamierzchła epoka a nie jedyne 2 miesiące temu. Ponoć jak ktoś kogoś bardzo skrzywdził to się tą osobę wypiera ze świadomości. Coś w tym jest.
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest naprawde coraz lepiej ale mam jakies takie przeczucie ze tam gdzies cos mnie czeka... moze to za duzo wina hehe.
![]() |
#4550 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze gdyby moj maz sie odzywal rozmawial, nie odseparowal sie jednym cięciem byc moze wygladaloby to inaczej. a tak to jego obojetnosc i zlewka mnie wzmacnia. jakkolwiek to dziwnie brzmi...
#4552 |
Raczkowanie
|
No bo swoim zachowaniem jeszcze bardziej ci udowadnia że nie ma po kim cierpieć i płakać.
![]() |
#4553 |
Raczkowanie
|
mi tez się spoko żyje bez byłego. Ale wiecie co ? Kurczę jestem świadoma wszystkich wad i wiem, ze rozstanie to najlepsze co mogło mi się przydarzyć , bo byłam okropnie nieszczęśliwa . Teraz tak naprawdę odetchnęłam , odpoczywam od tego wszystkiego . Skoro mi tak świetnie i dobrze, to dlaczego mi smutno, że nie jesteśmy razem? I dlaczego nie chce, aby ktoś inny go miał? Nie łapie tego.
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- żyje straszną nienawiścią do niego. Nie chce tak. ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- i boję się, że nigdy mu nie wybaczę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłam dziś u kochanka, ale na trzeźwo nie potrafiliśmy tego zrobić. Całowaliśmy się, rozebraliśmy się i zaczęliśmy się śmiać. Jednak kumple, to kumple. Za dobrze się znamy, żeby robić takie rzeczy. Poszliśmy więc na piwo, pogadaliśmy i tyle. Już inaczej na niego patrzę, jestem trochę zauroczona i dobrze, że nie doszło do seksu, bo jeszcze bym się zakochała i byłby kolejny powód, żeby tu się udzielać. ![]() Boję się, że teraz dopadnie mnie samotność, brak bliskości i jeszcze zgodzę się wrócić do byłego. Nie wiem nawet, czy go kocham. Ale mam namieszane w głowie przez te ostatnie zdarzenia. Tyle się dzieje, że z wrażenia cały dzień nic nie jadłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Rozeznanie
|
Ja ciągle nie mogę wyjść z podziwu, że małżeństwo można zakończy jednym zdaniem...
#4556 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co mnie przeraza to jest zupelny brak pomysłu i jakiejkolwiek logiki. Wczoraj mi oznajmił ze on chce potwiedzenia u prawnikow ze dom jest nadal jego. On sobie uroil ze skoro rata kredytu bedzie pobierana z mojego konta i on sie wyprowadzi to znaczy ze dom jest automatycznie moj. Coz z tego ze w ksiegach wieczystych dom jest wspolny, kredyt jest wspolny on chce potwierdzenia. Widze ze ma za duzo pieniedzy ![]() Nie wierze ze 30 letni chlop moze mieć tak pusto w glowie. A moze ja jestem w jakiejs ukrytej kamerze! ![]()
![]() |
#4557 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale miałaś kozacki podryw! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Wtajemniczenie
|
No wlasnie Carrie coz za romantyk
![]()
#4559 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie obawiasz się, że za jakiś czas zacznie się ostra walka o ten dom? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Wtajemniczenie
|
Nie obawiam sie bo moj maz nie ma zadnych podstaw. Nie wiem jak to wyglada w PL ale w UK jest to sprawa prosta.
Moj maz jest wlascicielem w 50% tak jak i ja. I moze mieszkac w Hondurasie czy na Ksiezycu. Banku to nie interesuje, dopoki kasa wplywa do nich co miesiac. Ich nie interesuje kto tu mieszka tylko kto jest w papierach. Rowniez splata kredytu moze pochodzic z konta CarrieBra, bank tez nie jest zainteresowany kto placi, tylko czy w ogole placi. Wiec to nie jest kwestia walki bo dom jest wspolny 50% dla kazdego. On nie moze mnie z niego wyrzucic i vice versa. Pod wzgledem prawnym jestem solidniej przygotowana od niego. Zreszta czego wymagac od czlowieka ktory myslal ze rozwod dostanie w tydzien i nie zadal sobie trudu aby to najpierw sprawdzic zanim sie zdecydowal. On sobie uroil ze skoro on nie mieszka to nie ma zadnych praw a to guzik prawda. W ksiegach wieczystych widniejemy oboje. Staralam sie mu to wytlumaczyc ale on potrzebuje tego na pismie, tylko ze ma to na pismie , bo wszystkie papiery z hipoteki sa ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.