|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
My mielismy kosz mojzesza i nie powiem po cc byl zbawieniem, nie trzeba bylo sie tak schylac no i spal przy naszym lozku a w dzien jezdzil ze mna a to do kuchni gdy obiad robilam, a to do salonu. Ogolnie.sie przydal ale po 1,5 miesiaca mlody za nic w swiecie nie chcial w tym lezec, bo nic nie widzial tak pidejrzewam. Ogolnie mielismy uzywke, tesciowa kupila - dla mnie zbedny wydatek po po chwili kosz powedrowal do piwnicy, ostatnio pozyczulam kuzynve i jej corka tez po kilku tyg nie chciala w tym lezec.
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- https://www.google.pl/search?q=kosz+...iw=360&bih=518 cos podobnego mielismy |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Miłej niedzieli mamusie ![]() ja zabiegana jak zwykle ![]() Majka Piękne łóżeczko + kołyska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Dopiero wstaliśmy ![]() Roxana, byłam pewna że Ty znów pierwsza naskrobiesz... Nocny marku... Dużo zdrówka dla małego... ![]() ![]() Anev0 ja już wcześniej ustosunkowałam się do Twoich wypowiedzi na mój temat i drugi raz mi się nie chce MsLullaby zdróweczka również
#4534 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie my mamy mało miejsca w sypialni a zanim się wy prowadzimy to 2 3 mies miną dlatego myślę właśnie czy nie kupić łóżeczka po przeprowadzce .. Cytat:
U mnie młody cały czas spał u siebie Prócz czasem się zdarzało ze zasnęła z nim u mnie przy cycu. . Ojej zdrówka dla młodego 😙
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Faktycznie pogoda ładna ![]() Miłej niedzieli Wam życzę ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Majka bardzo ładna kołyska i łóżeczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę u nas od wczoraj zimno i ponuro
#4537 |
Zadomowienie
|
Takiego mam dziś lenia, że masakra. Śniadanie do łóżka dostałam dziś
![]() Lula i Roxana chorych maluchów bardzo mi szkoda. Ale taka pogoda i wirusy szaleją, że wszystkich po kolei łapie. Zrobiliśmy młodemu osobny pokój i nie mogę się zebrać aby go tam przenieść. Jego pokój jest przy schodach i boję się, żeby w nocy nie wszedł na nie. Drzwi mu zaś nie zamknę bo budzi się w nocy. A złożenie bramki na schody jest średnie bo są bardzo szerokie. Nie wiem jak się za to zabrać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Ja juz mam obiad gotowy tzn polędwiczki się duszą, rosół gotowy jeszcze tylko ziemniaki wstawić i sałatę zrobić. Dzisiaj nas chyba pogotowie czeka bo biegunka jest z krwią
![]()
#4539 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() O sobie....generalnie mogłabym gadać, gadać i opowiadać i opowiadać ![]() ![]() ![]() ![]() Oprócz tego mam cudownego 5 letniego jamniczka miniaturkę o imieniu Toudi, który również jest całym moim światem i traktuję go jak swojego dzieciaka ![]() ![]() ![]() Jest to moja pierwsza ciąża ![]() ![]() Czuję się....hmmmm już chyba coraz lepiej, ale pierwsze tygodnie były okropne. Potwierdzenie ciąży z krwi otrzymałam w trakcie pogrzebu mojej babci, a kolejnego dnia mieliśmy kolejny pogrzeb i tak się przeziębiłam, że przez 3 tygodnie męczyłam się niesamowicie. Potem zaczęły się mdłości, lekkie wymioty i ogólne całodzienne dziwne uczucie w żołądku, przez które płakałam, przeklinałam i nie miałam chęci do życia (mam strasznie wrażliwy żołądek, dużo rzeczy nie powinnam jeść i muszę uważać, bo po 3/4 potraw źle się czuję, nawet po herbacie :/ - w dodatku mam stwierdzone zapalenie żołądka i nadżerki z października zeszłego roku). Także były i takie momenty, że myślałam, że nie dam rady i jest mi to niepotrzebne.... Brzuszka nie mam dużego i martwi mnie to trochę, bo więcej widzę mojej oponki niż ciążowego ![]() ![]() Jeny....ale się rozpisałam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Dawaj trochę słonka hihi
![]() |
#4542 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Coś mnie dzisiaj głowa pobolewa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4543 |
Rozeznanie
|
Małgosia witaj kochana ..
![]() Brzuszek też mam mały a to moja druga ciąża także tym bardziej powinno już go wybić a ja dalej jak nie w ciąży ![]() U nas tez tak pieknie , Młody usnął ja tez się zdrzemnę ale jak wstaniemy to szybki obiad i na pole bo szkoda takiej pogody .
#4544 |
Rozeznanie
|
To mój dzisiejszy brzuszek w 19 tygodniu ciąży ..
![]()
#4545 |
Zadomowienie
|
MalgorzataD w 1 ciazy brzusio tak szybko nie wychodzi , rozumiem ze tez jestes z 85 roku?
moniska139 tez mysle ze bramka bylaby dobrym rozwiazaniem niespodziewajka25 a dlaczego nie powiedzialas? u mnie tez nie widac bo jeszcze nosze grubsze kurtki ,pogoda nie rozpieszcza,bedzie widac to bedzie wiadomo ![]() jutro wizyta ... ![]()
#4546 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
![]() U nas dzis deszczowo i nieprzyjemnie. Ktos mnie prosil abym wypytalam kolezanke o x-landera i mam info, ale napisze wieczorem, bo pisze z tel, a zaraz lece do tesciowej na rosolek ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
U nas choroba w pelni... Pogoda cudowna a wyjsc sie nie da. Junior z gorączka spi a ja mam taka migrenę, ze z lozka nie wstaje...
Na szybko dzisiaj robie rosol z makaronem a pozniej dostaniemy od dziadkow dostawę z restauracji - szaszłyk lub pierś z kurczaka po hawajsku z warzywkami. TusiaeM ja czekam na opinie !
#4549 | |||
Zakorzenienie
|
Śliczny
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z obiadem to właśnie nadal nie wiem co dzisiaj zrobić ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez jeszcze musze czekac na wizytę ponad tydzien... Z jednej strony sie nie moge doczekać a z drugiej sie lekko stresuje bo czeka mnie temat cc a jego zdanie juz znam... Nie wiem co powiedziec, zeby go przekonać :P
![]() |
#4551 |
Zadomowienie
|
Ja mam wizytę jutro i muszę prosić lekarka o to żeby napisała mi pozwolenie, że mogę iść na praktyki na oit. To tylko dwa dni ale kobieta, która to prowadzi nie trawi ciężarnych. Zastanawiam się czy nie będzie mi robić pod górkę.
Stasznie mi się dziś nudzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nicole wiesz strasznie mi sie dluzylo ale teraz z tego co sie orientuje pojde juz chyba 13tego kwietnia poki mama jest.. roxana_lu rozumiem ze gin nie chce Ci zrobic cc na żadanie? lece na spacerek bo szkoda pogody!
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2015-03-15 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zadomowienie
|
Jej w życiu osobistym niezbyt wyszło to studentom zazdrości. To taka nasza teoria. Jest to ciężki oddział ale dźwigać nie muszę a pracy sobie tyle mogę znaleźć, że nie będę miała czasu usiąść.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cześć Mamusie ![]() Próbuje Was nadrobić od pewnego czasu i nie umiem coś się wbić. Musicie mi wybaczyć postaram się być w miarę na bieżąco ![]() Mnie dopadło jakieś paskudne przeziebienie, już powoli wychodzę z tego ale jeszcze trzyma i nie chce coś odpuścić :/ W międzyczasie jeszcze miałam dużą imprezę rodzinną i gości przez tydzień w chacie. ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Mms ja prałam pierwszw ciuszki w dzidziusiu - pięknie pachnie ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4555 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jakie są dokładnie objawy rwy kulszowej u Ciebie? Cytat:
![]() ![]() Super ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4556 |
Zadomowienie
|
Hej Kobitki.
Biedne Wasze dzieciaczki, że chore. Oby im szybko minęło. Ja dziś dopiero o 5 rano zasnęłam.. Nie umiem być sama w domu. Jakoś się nakręcałam i chodziłam co 3 minuty sprawdzić czy drzwi zamknięte.. Poza tym Filipek był bardzo aktywny i kopał mnie ciągle. Aż się zastanawiałam czy coś Mu w brzuszku nie pasuje. Ja wizytę mam za 2 tygodnie i też się doczekać już nie mogę. Rosołek na kacyka dla TŻ już ugotowałam i teraz siedzimy pod kocykiem i tv oglądamy. Zapowiada się leniwy dzień. A we wtorek mam nadzieję, że pogoda dopisze to może na jakąś wycieczkę skoczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dd1dd a nie mowilam, ze sie pogoda ma poprawić ? ![]() Junior ma 39,5... Rozkłada go doszczętnie, mnie głowa boli... Co za "cudowna" niedziela ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia ![]() Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-03-15 o 15:57 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Hejka znowu widzę po chorowane mamusie i dzieci .. i pogoda nie sprzyja widzę też. .. o i Oleńka się odezwała 😙 zdrowiej .. .
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Zaczynamy 21 tc
![]() ![]() Nie cytuję wszystkiego, żeby post był krótszy ![]() ![]() ![]() Co do płci, to życzę Ci, żeby to była ta upragniona córeczka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczynki współczuję Wam walki z chorobami dzieci ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez mms_22 Czas edycji: 2015-03-15 o 16:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zadomowienie
|
Część Kochane!
Ech roksana i Lulla u nas też chorobowo ![]() ![]() Właśnie mam chwilę dla siebie,bo chłopaki się zajmuja budowaniem toru. Niespodziewajka ładny brzuś! już widać,że ciążowy ![]() majka ale zakupy sliczne poczyniłaś! łożeczko i kołyska śliczne! ![]() My też mieliśmy kołyskę,choć przyznam bez bicia,że użyta raptem kilka razy. Mały wcale nie chciał w niej spać. Tak szybko jak odkupiłam sprzedałam dalej ![]() roksana pamiętam jak pisałaś ,że masz już uraz do IKEA. Chyba się dołączam,bo wczoraj pojechaliśmy po kilka rzeczy. Myślałam,że mnie szlag trafi. Normalnie oczy dookoła głowy,żeby od kogoś pod żebra nie dostać. Ludzie to tam chyba na cały dzień przyjeżdzają! Wyszłam rozjechana psychicznie MałgorzataD Witaj! fajnie,że dołączyłaś ![]() Popełniłam sernik na zimno, właśnie dochodzi w lodówce ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mały chyba czuł Twoje poddenerwowanie i dlatego tak wariował ![]() Ja też zostajac sama w domu mam schize,czy zamknęłam drzwi. Jednak jak już wszystko zweryfikuje to...włączam sobie "Z Archwium X",a potem koniecznie coś "odmóżdzającego",żeby móc spokojnie zasnąć ![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.