![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
Moja waga 86,8. Spadło 0,2 niby nie wiele...
![]() |
#4532 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
bez kija nie podchodz
|
Udanego weekengu Must
![]() Mel, no ja tez mialam nadzieje, ale jak widac nie chce sie mierzyc leniuchom ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Tak w ogóle to po czwartkowym treningu nie bolą mnie kolana i krzyż. Znaczy kolana bolą, ale troszeczkę. Ciekawe...
![]() |
#4535 | |
Zadomowienie
|
Tyle samo co u mnie. Niby spadek, ale denerwujący, nie?
![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Cytat:
![]() Także tak w środku dnia, po jedzeniu, przed @, no i wyszłam wszędzie pięknie na czerwono, nie wiem jakim cudem w biuście spadło. ![]() ![]()
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
U mnie 74,5kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
bez kija nie podchodz
|
Mel, ja tez sie nie lubie mierzyc, bo mnie przytlaczaja te liczby
![]() i w dodatku mam zakwasy po wczoraj. Tygodniowa przerwa od cwiczen zrobila swoje ![]() a i kupilam sobie banki chinskie, dzis zaczynam masowanie ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2015-08-15 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 |
Zadomowienie
|
szczurek, Untouched_ i kasiulkaj1 planujecie podać wagę do tabelki?
#4539 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Moja waga : 79 kg ![]() Dziewczyny dziękuję za wspólne odchudzanie, ale chyba nie będę się już udzielać w wątku i na wizażu. Mam teraz problemy rodzinne i nie wiem czy znajdę czas, aby na bieżąco z Wami pisać ![]() Same widzicie, że jestem raz na jakiś czas, ale niestety nie mam kiedy wejść i z Wami pisać ![]() Diety nie zamierzam porzucić, ten tydzień biegałam, więc jest ładny spadek ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
bez kija nie podchodz
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;52420674]Cześć
![]() Moja waga : 79 kg ![]() Dziewczyny dziękuję za wspólne odchudzanie, ale chyba nie będę się już udzielać w wątku i na wizażu. Mam teraz problemy rodzinne i nie wiem czy znajdę czas, aby na bieżąco z Wami pisać ![]() Same widzicie, że jestem raz na jakiś czas, ale niestety nie mam kiedy wejść i z Wami pisać ![]() Diety nie zamierzam porzucić, ten tydzień biegałam, więc jest ładny spadek ![]() Pozdrawiam ![]() Szkoda, mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Raczkowanie
|
Mel proszę przepisz mi wagę z poprzedniego tygodnia bo moja wariuje i pokazuje raz 55kg raz 24 a nawet 19 widzialam:-P pewnie bateria pada i tak wariuje:-(
#4543 |
Zadomowienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;52420674]Cześć
![]() Moja waga : 79 kg ![]() Dziewczyny dziękuję za wspólne odchudzanie, ale chyba nie będę się już udzielać w wątku i na wizażu. Mam teraz problemy rodzinne i nie wiem czy znajdę czas, aby na bieżąco z Wami pisać ![]() Same widzicie, że jestem raz na jakiś czas, ale niestety nie mam kiedy wejść i z Wami pisać ![]() Diety nie zamierzam porzucić, ten tydzień biegałam, więc jest ładny spadek ![]() Pozdrawiam ![]() Ale Ci ładnie waga poleciała! ![]() Mam nadzieję, że się wszystko dobrze ułoży! I zawsze możesz do nas wrócić jak będziesz miała ochotę. ![]()
#4545 |
Konto usunięte
|
Jestem jakaś nieżywa ostatnio ;/
Jem ładnie, ćwiczę, ale jakoś się źle czuję ze sobą. jestem przed @ i mnie wtedy łapią melancholijne nastroje. Pewnie dlatego. Powinno mi zaraz przejść, razem z przyjściem @. Mój ćwiczeniowy tydzień wyglądał tak: Niedziela: rest poniedziałek: 4 km roweru, siłownia 2h 10 min wtorek: 12km rolki, 24 km rower Środa: 25 km rower Czwartek: rest Piątek: rest Sobota 25km rower Od jutra liczę sobie kolejny tydzień ćwiczeniowy. Jadłospis z dziś: 1) owsianka z siemieniem lnianym i wiórkami kokosowymi + banan 2) ryż basmati z kurczakiem, cukinia i papryką w sosie curry zielonym 3) kiełki an patelnię z dwoma jajkami, pomidorem i czerwoną fasolą 4) wieśniak z pumpernikielkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;52420674] Dziewczyny dziękuję za wspólne odchudzanie, ale chyba nie będę się już udzielać w wątku i na wizażu. Mam teraz problemy rodzinne i nie wiem czy znajdę czas, aby na bieżąco z Wami pisać ![]() [/QUOTE] Trzymaj sie i jak tylko poczujesz sie na silach to wracaj ![]() Dziewczyny male success story z mojej strony... Na poczatku maja bylam u fryzjera ciachnac moje dlugie wlosy. Pamietam, ze bym to poniedzialek i doslownie 2 dni po tej wizycie rozpoczelam na powaznie diete. Pamietam jak siadlam na fotelu przed duzym fryzjerskim lustrem i zobaczylam swoje rozlewajace sie uda, grube ramiona, pucolowata twarz. Pamietam jak mi sie to wszystko nie podobalo. Jak sie ucieszylam jak fryzjerka zalozyla mi pelerynke i nie musialam sie temu przygladac. Wygladalo to naprawde zle, moj tluszcz zostal obnazony... W piatek bylam znowu u tego fryzjera. Nie zastanawialam sie nad moja waga jak tam szlam. Kiedy siadlam na fotelu i zobaczylam siebie w lustrze przypomniala mi sie ta sytuacja sprzed kilku miesiecy... Teraz wygladalam dobrze, teraz moglam na siebie patrzec, teraz nie mialam problemu jak fryzjerka sciagnela pelerynke. Patrzylam na siebie z przyjemnoscia. To byla niesamowicie duza roznica! Do zrzucenia mam drugie tyle co juz zrzucilam, i juz nie moge sie doczekac jak bede sie czula wtedy ![]() A z innej beczki, dzisiaj zauwazylam ze Fitatu jest juz dostepne na iOS. Sciagnelam i bede testowac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super, najważniejsze, żebyś Ty się sobie sama podobała, a skoro już jesteś na tym etapie to będzie Ci łatwiej zrzucać te kolejne kilogramy. ![]() A masz jakieś zdjęcia porównawcze przed i po? (nawet tak tylko dla siebie)
![]() |
#4548 |
Wtajemniczenie
|
nie zaglądałam na forum, przepraszam :x
93,2 mikrospadek, zawszespadek! ![]()
![]() |
#4549 | |
bez kija nie podchodz
|
a u mnie nienajlepiej.
zaliczylam dzis kompuls. Czuje sie okropnie z przejedzenia, chce mi sie wymiotowac. OKROPNIE! Nie wiem dlaczego, po prostu mnie zlapalo, po wczorajszym pieknym-dietowo i cwiczeniowo dniu. No coz, jutro zbieram dupsko rano i cwicze.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Cytat:
![]() Ale tak bez powodu? ![]() Nie łam się i leć dalej wg planu. Przecież Ty jesteś naszym niezniszczalnym fitness guru, więc się nie daj, tylko kontynuuj bycie superwoman! ![]()
![]() |
#4551 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
Dzien od rana mialam dziwny. Ogolnie wstalam "lewa noga" i od rana czulam, ze bedzie ciezko z dieta dzis, bo mialam takiego gloda na wszystko wlasnie. No ale dobra, zjadlam sniadanie, stwierdzilam, ze dzis robie rest, bo ani troche nie mialam ochoty na cwiczenia. No i zjadlam to sniadanie, za pol godziny znow bylam glodna (!) Co jest troche nie normalne, owsianka mnie raczej trzyma dlugo. ![]() No, ale zrobilam sobie druga kawe, staralam sie trzymac. Pozniej moj TZ byl na zakupach. I sobie kupil rozne rzeczy, ktore sa dla mnie zakazane - zazwyczaj mnie to nie rusza, ze w szafce lezy jego kinder bueno - ale wczoraj poszlo w ruch. ![]() Na obiad mielismy robic pizze na ciescie razowym, planowalam zjesc jeden kawalek ( jest sycaca), ale zjadlam ich O KILKA ZA DUZO. Pozniej zjadlam jeszcze pare innym rzeczy. ![]() Jadlam do tego stopnia, ze bylo mi nie dobrze. Czulam sie okropnie. Nie umialam sobie powiedziec dosc. A to, ze zawalilam dzien tylko wpedzalo mnie w poczucie winny, ktore jakby "dawalo mi pozowolenie na zdjedzenie czegos wiecej", bo przeciez " i tak juz jest zle, wiec co mi tam". No i dopiero jak napisalam wam na forum, to sie ogarnelam. Dzis mam "zywieniowego kaca" o ile wiecie o czym pisze. Jestem przejedzona, w ogole nie wiem jak mam dzis jesc, bo nie czuje glodu + poczucie winy jest OGROMNE. Ale nic. Wstalam, pije kawe i bede cwiczyc. ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba nie ma na to innej rady jak po prostu dnia kolejnego wrocic na dobre tory i jesc normalnie. Ja dzisiaj tak robie, chociaz trzyma mnie zywieniowy kac po wczorajszym... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny.
Wróciłam z małego urlopu z nad morza i jestem z Wami ! Powiem Wam, że tęskniłam ![]() Skusiłam się na smażonego bez panierki dorsza i lody i tyle. Dorsz był spoko, lody wydały mi się za słodkie i podzielam się z moim psem ![]() Tęskniłam za ćwiczeniami ![]() Dobrze być już w Wami na nowo. Unex ja też niedawno miałam taki sam dzień. Tylko, że zjadłam pizzę- za dużo i wymiotowałam, a mdliło mnie potwornie. Ważne, że dalej jesteś z nami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Ja dzis pocwiczylam, czuje sie kapke lepiej. Ale dalej taka ociezala po wczoraj.. ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Must, masz ochote dolaczyc do naszej grupy na FB ? ![]() Jak tak wyslij mi linka do Twojego FB na priv. Dodam Cie chwilowo do znajomych i do grupy pozniej ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Moj jadlospis na dzis - owsianka, mleko 2 %, 2 lyzki czekosliwki ( sliwki, kakao, stewia) + kawa - omlet z 2 ch jaja z zielonym pesto + pomidor, papryka + kromka chleba zytniego - dwa kotleciki ( z przepisu ktory podala Must) z kurczaka i cukini + 1/3 torbeki brazowego ryzu + baklazan grilowany, pomidor, ogorek - 1/2 kulki mozzarelli, mix salat, pomidor, ogorek
||
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Znam ból żywieniowego kaca i to bez sensu. ![]() Trzymam kciuki, żeby Ci się to nie powtórzyło!
![]() |
#4557 |
Rozeznanie
|
Unex daj znać czy wysłałam Ci wiadomośc, bo nie umiem przejrzeć skrzynki " wysłane "
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Wtajemniczenie
|
Mel: megaupał, mikrogłupoty, ehh! musiałam mieć totalne zaćmienie jak wpisywałam sobie wagę do swojego excela, źle spojrzałam morda mi się ucieszyła z niewiadomego powodu, teraz zrewidowałam poglądy i rzeczywiście brawa dla mnie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.