![]() |
#4531 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Cytat:
![]() |
#4532 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moze jestes waska a facet ma duzego kolege to na poczatku jak wchodzi Ty jestes jeszcze nierozszerzona ze tak to ujmę, to masz uczucie takiego rozpychania, bo potem piszesz ze juz jest ok? ale ja bym sie tez zastanowila czy nie masz infekcji grzybicznej, nadżerki itp ze boli Cie przy wkladaniu tak mocno. a odczuwalas bol? ta krew moze byc od obtarcia, choc nie sadze zebys taki bol za kazdym razem znosila, wiec..radze wizyte u ginekologa.
![]() |
#4533 | ||
High Quality Since 2007
|
Ja na początku też odczuwałam dyskomfort. Okazało się, że jednak nawilżenia było trochę za mało i potem już automatycznie się spinałam. Więc radzę wyluzować, użyć trochę więcej nawilżenia, a potem prosić chłopaka o delikatne i powolne wkładanie penisa. Powinno - przynajmniej w teorii - pomóc
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Przyczajenie
|
Witam! Zdecydowaliśmy się z chłopakiem na rozpoczęcie życia płciowego- czytaliśmy, że najlepsza na ten pierwszy raz będzie pozycja klasyczna. Jednak pierwsze podejście okazało się niepowodzeniem, próbowaliśmy ok. 10min aby członek wszedł, później napięcie opadło i próba zakończyła się fiaskiem. Zamierzamy próbować dalej- ale i tu mam pytanie. Jeżeli nie pozycja klasyczna, to jaką polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() może na łyżeczkę? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Konto usunięte
|
Dziewczęta, dzisiaj chyba będzie mój pierwszy raz :3 Nic nie planuję, ale no chyba mnie facet nie bezpodstawnie zaprasza do siebie na wieczór, gdy jego rodzice wyjeżdżają na noc, i jeszcze pyta czy lubię czerwone wino... Zdam relację jutro, jeśli do czegoś dojdzie.
Jesteśmy razem ponad 3 tygodnie, ALE znamy się ponad 2 lata, z czego przyjaźniliśmy się przez kilka miesięcy... Myślę, że to ten 'odpowiedni" do pierwszego razu. Trzymajcie kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Raczkowanie
|
A ja tam nie mam nic przeciwko piciu przed pójściem do łóżka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4538 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() Po 2 minutach od wypicia kieliszka, mam ochotę gwałcić TŻ ![]()
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, mnie też po niewielkiej ilości alkoholu wzmaga się libido
![]()
#4540 |
Raczkowanie
|
kurcze jeszcze wszystko przedemną, a czytając ten wątek mam większego stracha
![]() a co do alkoholu troszkę nie zaszkodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4542 |
Konto usunięte
|
Mogę troszkę odbiec od tematu? Potrzebuję jakiejś rady na szybko, bo nie wiem, czy ja jestem nienormalna czy nieśmiała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Minie samo
![]() ![]() Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4545 |
Raczkowanie
|
wspólne kąpiele hmm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Przyczajenie
|
Drogie Panie. Mój wybranek serca jest 10 lat starszy ode mnie. Ostatnio dużo myślałam o sprawach łóżkowych między nami. Niestety bardzo się boję, ponieważ jest on także postawnym mężczyzną (prawie 2 m wzrostu, torochę mięśni, bardzo męski ), a ja dość drobną kobietką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
na przekór do celu
|
Koleżanka niższa ode mnie o głowę (mam 160 cm) ma chłopaka wyższego od mojego ojca o dwie głowy, szczupłą sylwetką on też nie grzeszy. Wiem że szczególnie ona z życia łóżkowego jest bardzo zadowolona
![]()
![]() |
#4548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ps. obawy rozmiarowe mogą się co najwyżej pojawić w innych obszarach ciała, ale i na to są sposoby ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Konto usunięte
|
Mój pierwszy raz przeżyłam z moim kochanym TŻ w drugim miesiącu naszego związku. On wcześniej miał jedną partnerkę seksualną, z którą był związku kilka lat. Dla mnie to był pierwszy facet, z którym w ogóle rozważałam opcję seksu. Rozmawialiśmy wiele razy na temat naszej pierwszej nocy, a on dokładnie wiedział, że będzie musiał wziąć na siebie dużą odpowiedzialność. Zachował się cudownie. Był troskliwy, czuły, delikatny. Dopytywał się mnie, czy wszystko w porządku, czy nic mnie nie boli, aż w pewnym momencie się zestresowałam i kazałam mu się zamknąć i wziąć do roboty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Przyczajenie
|
Takie pełne ciepła, delikatności i miłości historie mnie trochę trzymają w nadziei, że nie będzie tak źle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4552 | ||
High Quality Since 2007
|
Bo pewnie się naczytałaś wcześniej historii "jak to boli". A musisz zrozumieć, że nie o to w tym wszystkim chodzi czy boli, czy nie. Chodzi o to, że to absolutnie piękna chwila. I na tym masz się skupiać jedynie, a reszta jest nieistotna jeśli jesteś naprawdę gotowa na inicjację.
||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Przyczajenie
|
Najcudowniejsza chwila w życiu... on moim pierwszym, ja jego pierwszą
długo nie trwało od pierwszego pocałunku po 3 miesiącach wylądowaliśmy w łóżku- i wcale nie żałuję było pięknie bez bólu krwi i całych złych bajek na ten temat, trzeba się kochać a nie uprawiać seks. Do dziś to uczucie pozostało we mnie, często wspominam,,, Już 5 lat jesteśmy razem, 3 lata po zaręczynach, 2 lata po ślubie, mamy roczną córeczkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Rozeznanie
|
Miałam 17 lat i byłam z chłopakiem prawie dziewięć miesięcy.
Byliśmy ( a właściwie nadal jesteśmy) w sobie szaleńczo zakochani, nie bolało, nie krwawiłam miałam doświadczonego chłopaka, który świetnie się wobec mnie zachował, był czuły, troskliwy. To moje bardzo wspaniałe wspomnienie i nigdy nie żałowałam, że zrobiłam to w takim czasie i akurat z tym facetem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
BAN stały
|
A wiecie, powiem wam ciekawostkę. Jak był mój pierwszy raz, to tylko ja o tym wiedziałam. Wiedziałam, że z tym facetem chcę to zrobić, uwiodłam go odpowiednio, ale on nigdy nie miał się dowiedzieć i nie dowiedział się, że jest tym pierwszym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Konto usunięte
|
Mój był.. no cóż, bolesny. Nie będę ukrywać. Łez z bólu nie było
![]() Długo nie trwało, z tego co mi mówił, to seks uprawiał 3 razy, w tym ostatni raz 2 lata temu. Na końcu powiedział tak słodko "kocham" :3 w sumie drugi raz, odkąd jesteśmy razem. Chyba tyle... To było 8 kwietnia, więc równy miesiąc naszego związku, zauważyłam to na drugi dzień. I jeszcze tekst "ale ty ciasna jesteś" - nie do końca wiem, czy to był komplement. |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Rozeznanie
|
A ja właśnie jestem po kolejnej nieudanej próbie
![]() Niestety bardzo mnie boli przy każdej próbie, nawet nie mogę opisać tego bólu. Łzy same cisną się do oczu. Już nie mamy sposobu, próbowaliśmy z poduszką pod biodrami, również z nawilżeniem.. za tydzień spróbujemy ostatni raz i jeśli się nie uda, to czeka mnie wizyta u ginekologa. Czytając niektóre wypowiedzi widzę, że nie jestem sama. Edytowane przez de_wu Czas edycji: 2012-04-22 o 12:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Zadomowienie
|
mój pierwszy raz był rok temu, faceta znałam kilka minut, dosyć bolało
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Rozeznanie
|
To jest świetny wątek dla prawiczka jeśli chce się zdołowac. Czy coś tracę, to tylko seks, jak widać można żyć bez tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Raczkowanie
|
Przede mną też 1 raz - od kilku miesięcy mam chłopaka i pewnie niedługo to nastąpi ale boję się, że wpadniemy. Wiem, wiem - są zabezpieczenia ale chyba będzie się trzeba przemoc i iść po tabletki bo sama prezerwatywa sądze,że nie wystarczy by zachować komfort psychiczny... Mam ochotę to zrobić ale jakoś nie wyobrażam sobie tego.. Chyba jestem dziwna ;o
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.