| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-10-05, 22:11 | #4531 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: NRW 
				 | 

Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII

Cytat: 
  Mam teraz ciemny, ale zawsze po 3 myciach dopiero wychodzi mi ten prawdziwy o ten http://ecsmedia.pl/c/l-oreal-paris-r...xt25157135.jpg Cytat: 
  agafisia dziekuje  najadlam sie ciastek z musli wlasnej roboty   blonnik mi byl potrzebny   
				__________________ Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2015-10-05 o 22:13 | ||
|     | 
|  2015-10-05, 22:16 | #4532 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-12 
				 | 

Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII

neska-co oglądasz?   ja przeglądam tv i nic ciekawego... barszczyk odkwasza organizm?? a to pierwsze słysze...przecież tam jest ocet  a z moich własnych buraczków robiłam i z włoszczyzną i czosnkiem i lubczykiem  bez mięsa i kości-bez tłuszczu  zrobię jutro chyba paszteciki drożdżowe z mięsem do niego  ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- kocie-fajny kolorek  a nie za maco:P spróbuj -ja dziś jadłam z plackami ziemniaczanymi ale z kaszą gryczaną i sałatą z jogurtem nat jest pycha-patent z papryką widziałam u gesslerowej i meeega smakuje  jak sie doda tak o papryki to nic nie zmienia-ale taka podsmażona -rewelka  aaa z tego co podałam to na ok 4 porcje wychodzi   
				__________________  Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2015-10-05 o 22:19 | 
|     | 
|  2015-10-05, 22:27 | #4533 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Dzięki dziewczyny    Kot - ale piękny kolor!  I też Ci się tak włosy błyszczą?  Booże, mam taki ohydny brzuch, mega dużo motywacji do walki i ćwiczeń, a tak mało siły  Czemu zawsze choroba się zbiega w czasie z motywacją   
				__________________ 27.05.2016 Żona  Wieczny miesiąc miodowy   | 
|     | 
|  2015-10-05, 22:46 | #4534 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-08 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Hej hej dziewczyny   Nie bylo mnie, bo sie zbieralam w sobie, zeby wrocic czysta do Was  w weekend bylam na dzialce, sporo ruchu, ale takze grill  dzisiaj jadłam grzecznie, bylam na uczelni od 8 do 19, ale mialam swoje jedzenie więc obylo sie bez napadow glodu i grzechu  do tego pocwiczylam 60 min wzmacnianie + stretching - teraz leżę w wyrku i czuje jak pulsuja mi nogi i tyleczek  dzien zaliczam na plus! Nie dam rady Was nadrobic, alr bede juz regularnie tutaj. Teraz ide spac, buziaki   | 
|     | 
|  2015-10-05, 22:55 | #4535 | 
				 | 

Jovisse - wlosy sie blyszcza na zloto i to jest fajne    Tylko musi mi troche ten kolor poblaknac, bo nie lubie az takich ciemnych. Ostatnio tez tak mi wyszlo i w koncu mi wyblaklo miejscami do jasnego blondu, taliego jak mam na zdjeciach w klubie na fioletowym tle. Moje wlosy sa dziwne   Aga- koniecznie wyprobuje ta palona papryke  slyszalam ze ludzie tez pieka papryke w piekarniku dla aromatu. 🎀 
				__________________ Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 | 
|     | 
|  2015-10-06, 05:41 | #4536 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-03 Lokalizacja: śląsk 
				 | 

Babeczki eee nie, na żółto to by mi do niczego nie pasowało, ale już mam bielutko i ponalepiałam takie różne nalepki, jest bardziej kolorowo  mads chciałam jeszcze wczoraj Melkę i Tiffany poćwiczyć, ale hmm brakło czasu  Agafisia ooo chyba sobie przepis na gulasz spróbuję, z winem nie jadłam  No jak to gdzie znajduję czas?  wstaję o 5tej  Co do masła orzechowego, tak nie raz ludzie zachwalali, że zdrowe, że dobre to raz się skusiłam i mi nie posmakowało  ooo ja uwielbiam zbierać grzybki, zabierz mnie ze sobą  Ja od małego dziecka z tatą zawsze na grzyby chodziłam, w zeszłym roku też byłam, a w tym nie mam gdzie i jak  Neska ja tam lubię malować ściany  bardziej nie znoszę sprzątania po tym  ooo brawo za bieganie   | 
|     | 
|  2015-10-06, 06:41 | #4537 | 
				 | 

Witam z rana po sniadanku i szykuje sie na uczelnie    Butterfly fajnie, odswiezyliscie sobie troche  ja tez nie znosze sprzatania po pracach remontowych  u mnie w kuchni jest odcien zolci - taki troche slomiany, sloneczny... Delikatny i bardzo ładny - nie pasuje do niczego konkretnego ale swietnie pasuje do calego wnetrza  BuryKocie ja robie super zupe krem z pomidorow i papryki upieczonych najpierw w piekarniku. Smak jest obłędny   | 
|     | 
|  2015-10-06, 06:53 | #4538 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-06 Lokalizacja: Mazowieckie 
				 | 

Neska na takie to w szczególności. Jak nie musze to nic nie kupuje. Ale jak jestem przed w trakcie okresu to idzie mi znośnie. Lubie zakupy ale spożywcze, lubię przechadzac się alejkami w markecie.  Do ciuchowych TŻ mnie troszkę przekonał ale nie ma cudów bo ciężko mi wyjść na takie zakupy i wydać kasę. W zeszłym roku nie powiem bo udało mi się kupić mega fajny plaszczyk z Zary. Kosztował mnie całe 54 zł. Nie żałuję. Chodzę w nim teraz i jest mi cieplusio. Zakup który musi nastąpić w przeciągu tygodnia to czapka. Zwykła. Aby nie łazić po sklepach   Dziś : S bułka z ziarnami z serem II S: banany O: kasza gryczana z sałatka (bez miesa bo mam jakiegoś focha na mięso  ) K: zobaczymy 
				__________________ Dobro wraca   "Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."  Paulo Coelho | 
|     | 
|  2015-10-06, 07:13 | #4539 | 
				 | 

Stokrotka ja czasem mam faze zakupowa, aczasem wstręt... A tak jak Ty zawsze lubie robic spożywcze - ogladac produkty, przechadzac sie...

| 
|     | 
|  2015-10-06, 07:21 | #4540 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2014-01 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Cytat: 
  Też szukam takiej zwykłej prostej czapki i powiem Ci, że wcale nie jest łatwo ją kupić, wszędzie są jakieś wymyślne, z pomponami, warkoczykami i innymi pierdami tego typu. Ledwo wstałam   
				__________________ Znaczenie życia mierzy się nie czasem lecz głębią. Cel--> 60 kg - 15.12.2015 | |
|     | 
|  2015-10-06, 07:22 | #4541 | ||
				 | 

Cytat: 
    Cytat: 

__________________ Dobro wraca   "Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."  Paulo Coelho | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2015-10-06, 07:43 | #4542 | |
				 | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Dobry sposób na odreagowanie złych emocji ale mój portfel by tego nie wytrzymał  Nie mam motywacji znowu, nic mi się nie chce. Jestem taka "rozlazła". Wczoraj cały dzień czekałam żeby pójść biegać, potrzebowałam tego, a mimo to jak już przyszła pora to siadłam i powiedziałam, że nie idę bo zimno, bo kolano mnie bolało w sobotę więc pewnie coś tam się dzieje, bo to i tamto. Aż w końcu mówię do siebie że przecież chce mi się iść to co ja wyprawiam  i tak jest ze wszystkim, niby chcę a wymyślam tysiące powodów przeciw. Rozumiecie coś z tego? Bo ja kompletnie nic 
				__________________ Znaczenie życia mierzy się nie czasem lecz głębią. Cel--> 60 kg - 15.12.2015 | |
|     | 
|  2015-10-06, 08:04 | #4543 | |
				 | 

Cytat: 
  na stepperze siedzi mój niedźwiedź   Neska pomoże ?       
				__________________ Dobro wraca   "Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."  Paulo Coelho | |
|     | 
|  2015-10-06, 08:10 | #4544 | |
				 | 

Aza hehe ja niestety w obecnym mieszkaniu to mam pełno rzeczy które nie pasują do niczego   Stokroteńka Ja kupuję ciuchy przeważnie jak jest po sezonie, wtedy można coś za grosze kupić, w zeszłym roku też kupiłam płaszczyk za 15euro  a niedawno bluzki z 15 i 20euro na 3-5 euro poprzeceniane   ja nie wiem co na II śniadanie zjem a ty już masz prawie cały dzień zaplanowany  Neska ja z wczorajszym bieganiem miałam tak samo, wcześniej nie miałam z tym problemu, czy deszcz czy zima i na dworze -15stopni ja zawsze poszłam biegać, no chyba, że bardzo mocno lało  A teraz szukam tak jak ty tysiące wymówek, wczoraj też mi się bardzooo nie chciało ale jednak poszłam  Ja dzisiaj mam gości, robię na wieczó domową pizzę i mam zamiar upichcić jakieś ciasto, jeszcze nie wiem jakie, pewnie jakiegoś biszkopta  A z ćwiczeń to jedynie rowerek dzisiaj zaliczony 95min (42,9km) ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat: 
  a na rowerku dzisiaj siedział smok, musiałam go wygonić   | |
|     | 
|  2015-10-06, 08:12 | #4545 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2015-08 
				 | 

STOKROTENKA ja tez nie lubue zakupow, dzczegolnie dla dzieci.

| 
|     | 
|  2015-10-06, 08:54 | #4546 | ||
				 | 

Cytat: 
  Sądzę, że nie pomoże, musze sobie znowu w głowie poprzestawiać, na razie dopadła mnie jakaś dziwna frustracja i nawet nie wiem z jakiego powodu. Może to przez zmieniającą się pogodę, coraz mniej słońca, robi się szaro, a może to brak bliskości z kimś i tutaj nie chodzi o faceta tylko po prostu o zaufaną osobę, której mogę się wypłakać, wygadać i tak dalej. Mam co prawda współlokatorkę ale mało gadamy, do niej codziennie chłopak przychodzi i z nim gada, a ja siedze przygotowuję się na zajęcia potem sama oglądam coś, piję herbatę albo ide biegać i ciągle wszystko sama. Jedyne co się spotkam z tym facetem ale z nim też nie gadam o wszystkim bo jeszcze się na tyle nie znamy. No nic... trzeba wziąć się w garść po prostu i działać, nie narzekać ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat: 
 Plus dla nas że jednak poszłyśmy. Minus za to, że wcześniej wymyślałyśmy tysiąc pięćset powodów by tego nie robić. Hmm, fajnie! Wyluzujesz się troszkę ;-) Tylko? Przecież to całkiem dobry ruch i czasowo też nie mało, więc brawa. 
				__________________ Znaczenie życia mierzy się nie czasem lecz głębią. Cel--> 60 kg - 15.12.2015 | ||
|     | 
|  2015-10-06, 09:06 | #4547 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-02 Lokalizacja: Lbn 
				 | 

Agafisia- zolty fajnie rozswietla wnetrze   jest takie wesole  Buterfly- ja nie lubie calkiem bialych wnetrz, ale z kolorowymi naklejkami na pewno wyglada zywo i ladnie  Kocie- kolor fajny  Ja wlasnie jade na uczelnie, na 10 ale mam tylko te zajecia dzis wiec jako pierwsze pewnie skoncza sie po 15 minutach :p a 2 godziny strace w autobusie na dojazd w obie strony :p chyba potem na zakupy sie wybiore   
				__________________ Życie jest w kolorze, który ma Twoja wyobraźnia   | 
|     | 
|  2015-10-06, 09:07 | #4548 | 
				 | 

Neska a nie masz żadnej przyjaciółki? no nie wierzę   No właśnie ja kiedyś nie wymyślałam żadnych preteksów, żeby nie iśc pobiegać, sprawiało mi to wielką frajdę, teraz też mnie to odpręża itp ale jakoś mam lenia  Napisałam tylko, bo patrząć na to ile będzie jedzenia na wieczór to aż się boję  A tak nawiasem, jakoś rowerek to dla mnie rutyna, nie jeżdżę za szybko a więc żaden wyczyn, nie tak jak bieganie albo zrobienie Killera Chodakowskiej   | 
|     | 
|  2015-10-06, 09:26 | #4549 | ||
				 | 

Cytat: 
  Chyba musze tez znaleźć sobie faceta, coraz częściej dochodze do wniosku, że jednak tak samej to się nie da. Byłoby inaczej gdybym miała wsparcie w rodzinie, a tak to ciągle mogę polegać tylko na sobie, słyszę tylko złe słowa pod swoim adresem, nic dziwnego ze nie mam motywacji Dasz radę. Mam nadzieję, że na coś sobie pozwolisz?  ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat: 
  Masz jakieś fajne przedmioty w tym semestrze? 
				__________________ Znaczenie życia mierzy się nie czasem lecz głębią. Cel--> 60 kg - 15.12.2015 Edytowane przez neska002 Czas edycji: 2015-10-06 o 09:24 | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2015-10-06, 09:41 | #4550 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2014-05 Lokalizacja: Krk 
				 | 

Jeestem   Dzień dobry  Cytat: 
  Na październik mam dopiero 120 min  60 za sobotę i 60 za wczoraj  Cytat: 
  U mnie znów brakuje czasu na gotowanie  Wkręciłam się w siłownię  Cytat: 
  Jak Twój kurs z j. niemieckiego? Dostałaś się? Cytat: 
 Neska, pamiętaj że masz także nas  Zawsze możesz się nam wygadać, jak nie publicznie to w klubie   
				__________________ KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 | ||||
|     | 
|  2015-10-06, 10:04 | #4551 | 
				 | 

Zgłaszam swój rekord, dziś od rana kichnęłam już chyba z 50 razy   Kocie - też mam tak  Zafarbowałam teraz włosy ciemnym brązem, od razu po farbowaniu pięknie się błyszczał i był równomierny, a po jednym myciu gdzieniegdzie mi wyszły jaśniejsze refleksy z poprzedniego koloru  Ciekawa sytuacja  Ja ogólnie jestem blondynką, ale od prawie 10 lat farbuję się na szatynkę lub brunetkę i w takim kolorze czuję się najlepiej... choć coraz częściej myślę nad powrotem do blondu, tylko nie własnego (który jest brzydki, bezpłciowy i mysi) tylko takiego blondu blondu  Może się kiedyś odważę  Myślicie, że poćwiczenie z 20 minut może mi zaszkodzić w chorobie?  Nie chcę teraz robić przerwy, bo znów się zniechęcę albo zdemotywuję...   
|     | 
|  2015-10-06, 10:17 | #4552 | 
				 | 

Dzien dobry    Przekichalam pol nocy  🎀 
				__________________ Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 | 
|     | 
|  2015-10-06, 10:20 | #4553 | 
				 | 

Witam w klubie kichających    
|     | 
|  2015-10-06, 10:48 | #4554 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-09 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Wróciłam po przerwie   Wczoraj ładnie zaczęłam dzień. Śniadanko, ćwiczenia, 2 śniadanie, obiadek, wpadli znajomi, 4 piwa, czipsy, pierogi o 23...  Dziś się poprawiam. | 
|     | 
|  2015-10-06, 11:06 | #4555 | ||
				 | 

Cytat: 
  Hmm czy na coś sobie pozwolę to napewno, byleby nie za dużo, ojjj będzie ciężko  Cytat: 
 Co do kichających to ja mam lepszy od ciebie wynik, codziennie z rana kicham ze 100razy, kurcze mam jakieś na coś uczulenie  Co do włosków to tak jak ja, zawsze byłam blondynką, rozjaśniałąm swoje włosy bo mój jest średni blond taki brzydki, a od roku czasu farbuję włosy na ciemny brąz, tylko nie wiem czemu te farby po kilku razach mi schodzą, tzn bardzo się rozjaśniają, a kupuję jedne z droższych  Idę piec roladkę truskawkową, trzymajcie kciuki żeby wyszła, bo pierwszy raz akurat taką robię, w ogóle dawno nic nie piekłam   | ||
|     | 
|  2015-10-06, 11:09 | #4556 | |
				 | 

lacze sie bolu      Cytat: 
  Wlasnie funduje im olej lniany dla polysku   
				__________________ Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 | |
|     | 
|  2015-10-06, 11:19 | #4557 | 
				 | 

Zrobilam 25 min Gackiej, na tyle mi starczyło sił   Ja się boję zacząć olejować włosy, bo się przetłuszczają i mocno z tym walczę szamponami i odżywkami przeciwko przetłuszczaniu i wypadaniu, nie wyobrażam sobie, co mogłoby być po oleju na włosach   
|     | 
|  2015-10-06, 11:26 | #4558 | |
				 | 

Cytat: 
  ja juz prawie zrezygnowalam z drogerynych szamponow i odzywek. Szampony apteczne, o dobrym skladzie albo dla dzieci.   
				__________________ Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 | |
|     | 
|  2015-10-06, 11:57 | #4559 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2014-05 Lokalizacja: Krk 
				 | 

Kocie, teraz patrzę że masz więcej minut niż ja!    Jovisse, a ja jestem brunetką, która farbuje się na blond   
				__________________ KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 | 
|     | 
|  2015-10-06, 12:20 | #4560 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Możemy się zamienić naturalnymi i będzie problemz głowy z farbowaniem do końca życia   Ale zrobiłam mega za☠☠☠iaszczy i pyszny krem z dyni     
				__________________ 27.05.2016 Żona  Wieczny miesiąc miodowy   | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

3/2017
 3/2017