PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-05, 22:11   #4531
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII

Cytat:
Napisane przez mads Pokaż wiadomość
Butterfly dużo poćwiczyłaś mi by weszły nogi w

Ja po treningu, zaraz lecę spać

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Kocie na jaki kolor?
Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość
Kocie na jaki?
Farba Loreal Preferance Toskana 6.23
Mam teraz ciemny, ale zawsze po 3 myciach dopiero wychodzi mi ten prawdziwy
o ten http://ecsmedia.pl/c/l-oreal-paris-r...xt25157135.jpg

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja nie lubię chodzić na zakupy także równowaga w związku jest
ja tez

agafisia dziekuje

najadlam sie ciastek z musli wlasnej roboty
blonnik mi byl potrzebny

64,9 ... 64,0 ...58,0

Edytowane przez BuryKotZPiwnicy
Czas edycji: 2015-10-05 o 22:13
BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 22:16   #4532
agafisia
Zakorzenienie

Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII

neska-co oglądasz? ja przeglądam tv i nic ciekawego...
barszczyk odkwasza organizm?? a to pierwsze słysze...przecież tam jest ocet a z moich własnych buraczków robiłam i z włoszczyzną i czosnkiem i lubczykiem bez mięsa i kości-bez tłuszczu zrobię jutro chyba paszteciki drożdżowe z mięsem do niego

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

kocie-fajny kolorek
a nie za maco:P spróbuj -ja dziś jadłam z plackami ziemniaczanymi ale z kaszą gryczaną i sałatą z jogurtem nat jest pycha-patent z papryką widziałam u gesslerowej i meeega smakuje jak sie doda tak o papryki to nic nie zmienia-ale taka podsmażona -rewelka aaa z tego co podałam to na ok 4 porcje wychodzi

Edytowane przez agafisia
Czas edycji: 2015-10-05 o 22:19
agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 22:27   #4533
Jovisse
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Kot - ale piękny kolor! I też Ci się tak włosy błyszczą?

Booże, mam taki ohydny brzuch, mega dużo motywacji do walki i ćwiczeń, a tak mało siły Czemu zawsze choroba się zbiega w czasie z motywacją
Stary 2015-10-05, 22:46   #4534
aza3994
Zakorzenienie

Hej hej dziewczyny

Nie bylo mnie, bo sie zbieralam w sobie, zeby wrocic czysta do Was w weekend bylam na dzialce, sporo ruchu, ale takze grill dzisiaj jadłam grzecznie, bylam na uczelni od 8 do 19, ale mialam swoje jedzenie więc obylo sie bez napadow glodu i grzechu do tego pocwiczylam 60 min wzmacnianie + stretching - teraz leżę w wyrku i czuje jak pulsuja mi nogi i tyleczek dzien zaliczam na plus! Nie dam rady Was nadrobic, alr bede juz regularnie tutaj. Teraz ide spac, buziaki

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 22:55   #4535
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Jovisse - wlosy sie blyszcza na zloto i to jest fajne
Tylko musi mi troche ten kolor poblaknac, bo nie lubie az takich ciemnych. Ostatnio tez tak mi wyszlo i w koncu mi wyblaklo miejscami do jasnego blondu, taliego jak mam na zdjeciach w klubie na fioletowym tle.
Moje wlosy sa dziwne

Aga- koniecznie wyprobuje ta palona papryke slyszalam ze ludzie tez pieka papryke w piekarniku dla aromatu.

🎀

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-10-06, 05:41   #4536
Butterfly_27
Zakorzenienie

Babeczki
eee nie, na żółto to by mi do niczego nie pasowało, ale już mam bielutko i ponalepiałam takie różne nalepki, jest bardziej kolorowo

mads chciałam jeszcze wczoraj Melkę i Tiffany poćwiczyć, ale hmm brakło czasu
Agafisia ooo chyba sobie przepis na gulasz spróbuję, z winem nie jadłam No jak to gdzie znajduję czas? wstaję o 5tej
Co do masła orzechowego, tak nie raz ludzie zachwalali, że zdrowe, że dobre to raz się skusiłam i mi nie posmakowało
ooo ja uwielbiam zbierać grzybki, zabierz mnie ze sobą Ja od małego dziecka z tatą zawsze na grzyby chodziłam, w zeszłym roku też byłam, a w tym nie mam gdzie i jak
Neska ja tam lubię malować ściany bardziej nie znoszę sprzątania po tym
ooo brawo za bieganie
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 06:41   #4537
aza3994
Zakorzenienie

Witam z rana po sniadanku i szykuje sie na uczelnie

Butterfly fajnie, odswiezyliscie sobie troche ja tez nie znosze sprzatania po pracach remontowych u mnie w kuchni jest odcien zolci - taki troche slomiany, sloneczny... Delikatny i bardzo ładny - nie pasuje do niczego konkretnego ale swietnie pasuje do calego wnetrza

BuryKocie ja robie super zupe krem z pomidorow i papryki upieczonych najpierw w piekarniku. Smak jest obłędny

3/2017

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-06, 06:53   #4538
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska002 Pokaż wiadomość
Na ciuchowe też nie?
Neska na takie to w szczególności. Jak nie musze to nic nie kupuje. Ale jak jestem przed w trakcie okresu to idzie mi znośnie. Lubie zakupy ale spożywcze, lubię przechadzac się alejkami w markecie.
Do ciuchowych TŻ mnie troszkę przekonał ale nie ma cudów bo ciężko mi wyjść na takie zakupy i wydać kasę. W zeszłym roku nie powiem bo udało mi się kupić mega fajny plaszczyk z Zary. Kosztował mnie całe 54 zł. Nie żałuję. Chodzę w nim teraz i jest mi cieplusio. Zakup który musi nastąpić w przeciągu tygodnia to czapka. Zwykła. Aby nie łazić po sklepach

Dziś :
S bułka z ziarnami z serem
II S: banany
O: kasza gryczana z sałatka (bez miesa bo mam jakiegoś focha na mięso )
K: zobaczymy

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 07:13   #4539
aza3994
Zakorzenienie

Stokrotka ja czasem mam faze zakupowa, aczasem wstręt... A tak jak Ty zawsze lubie robic spożywcze - ogladac produkty, przechadzac sie...

3/2017
Stary 2015-10-06, 07:21   #4540
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Neska na takie to w szczególności. Jak nie musze to nic nie kupuje. Ale jak jestem przed w trakcie okresu to idzie mi znośnie. Lubie zakupy ale spożywcze, lubię przechadzac się alejkami w markecie.
Do ciuchowych TŻ mnie troszkę przekonał ale nie ma cudów bo ciężko mi wyjść na takie zakupy i wydać kasę. W zeszłym roku nie powiem bo udało mi się kupić mega fajny plaszczyk z Zary. Kosztował mnie całe 54 zł. Nie żałuję. Chodzę w nim teraz i jest mi cieplusio. Zakup który musi nastąpić w przeciągu tygodnia to czapka. Zwykła. Aby nie łazić po sklepach

Dziś :
S bułka z ziarnami z serem
II S: banany
O: kasza gryczana z sałatka (bez miesa bo mam jakiegoś focha na mięso )
K: zobaczymy
Pierwszy raz spotykam się z taką kobietą, która nie lubi kupować ciuchów. Jesteś wyjątkowa

Też szukam takiej zwykłej prostej czapki i powiem Ci, że wcale nie jest łatwo ją kupić, wszędzie są jakieś wymyślne, z pomponami, warkoczykami i innymi pierdami tego typu.

Ledwo wstałam

Cel--> 60 kg - 15.12.2015

neska002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 07:22   #4541
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwszy raz spotykam się z taką kobietą, która nie lubi kupować ciuchów. Jesteś wyjątkowa

Też szukam takiej zwykłej prostej czapki i powiem Ci, że wcale nie jest łatwo ją kupić, wszędzie są jakieś wymyślne, z pomponami, warkoczykami i innymi pierdami tego typu.

Ledwo wstałam
Tadam
Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Stokrotka ja czasem mam faze zakupowa, aczasem wstręt... A tak jak Ty zawsze lubie robic spożywcze - ogladac produkty, przechadzac sie...
Podobno to uspokaja

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
Stary 2015-10-06, 07:43   #4542
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Ze spożywką miałam tak samo, lubiłam czytać etykiety, porównywać produkty, ale odkąd pracowałam przy przebudowie marketu to mi się odechciało. Tyle się tego wszystkiego naoglądałam, naprzekładałam, że mam dość na najbliższe 1000 lat

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

Cytat:
Podobno to uspokaja
Dobry sposób na odreagowanie złych emocji ale mój portfel by tego nie wytrzymał

Nie mam motywacji znowu, nic mi się nie chce. Jestem taka "rozlazła". Wczoraj cały dzień czekałam żeby pójść biegać, potrzebowałam tego, a mimo to jak już przyszła pora to siadłam i powiedziałam, że nie idę bo zimno, bo kolano mnie bolało w sobotę więc pewnie coś tam się dzieje, bo to i tamto. Aż w końcu mówię do siebie że przecież chce mi się iść to co ja wyprawiam i tak jest ze wszystkim, niby chcę a wymyślam tysiące powodów przeciw.

Rozumiecie coś z tego? Bo ja kompletnie nic

Stary 2015-10-06, 08:04   #4543
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Ze spożywką miałam tak samo, lubiłam czytać etykiety, porównywać produkty, ale odkąd pracowałam przy przebudowie marketu to mi się odechciało. Tyle się tego wszystkiego naoglądałam, naprzekładałam, że mam dość na najbliższe 1000 lat

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

Dobry sposób na odreagowanie złych emocji ale mój portfel by tego nie wytrzymał

Nie mam motywacji znowu, nic mi się nie chce. Jestem taka "rozlazła". Wczoraj cały dzień czekałam żeby pójść biegać, potrzebowałam tego, a mimo to jak już przyszła pora to siadłam i powiedziałam, że nie idę bo zimno, bo kolano mnie bolało w sobotę więc pewnie coś tam się dzieje, bo to i tamto. Aż w końcu mówię do siebie że przecież chce mi się iść to co ja wyprawiam i tak jest ze wszystkim, niby chcę a wymyślam tysiące powodów przeciw.

Rozumiecie coś z tego? Bo ja kompletnie nic
Rozumiem, mam tak od miesiąca na stepperze siedzi mój niedźwiedź
Neska pomoże ?

Paulo Coelho
Stary 2015-10-06, 08:10   #4544
Butterfly_27
Zakorzenienie

Aza hehe ja niestety w obecnym mieszkaniu to mam pełno rzeczy które nie pasują do niczego
Stokroteńka Ja kupuję ciuchy przeważnie jak jest po sezonie, wtedy można coś za grosze kupić, w zeszłym roku też kupiłam płaszczyk za 15euro a niedawno bluzki z 15 i 20euro na 3-5 euro poprzeceniane
ja nie wiem co na II śniadanie zjem a ty już masz prawie cały dzień zaplanowany
Neska ja z wczorajszym bieganiem miałam tak samo, wcześniej nie miałam z tym problemu, czy deszcz czy zima i na dworze -15stopni ja zawsze poszłam biegać, no chyba, że bardzo mocno lało A teraz szukam tak jak ty tysiące wymówek, wczoraj też mi się bardzooo nie chciało ale jednak poszłam

Ja dzisiaj mam gości, robię na wieczó domową pizzę i mam zamiar upichcić jakieś ciasto, jeszcze nie wiem jakie, pewnie jakiegoś biszkopta

A z ćwiczeń to jedynie rowerek dzisiaj zaliczony 95min (42,9km)

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Neska pomoże ?
hahaha dokładnie jak u mnie, na moim stepperze też siedzi duży misiu, synek mi go tam posadził a na rowerku dzisiaj siedział smok, musiałam go wygonić
Stary 2015-10-06, 08:12   #4545
ewullka87
BAN stały

STOKROTENKA ja tez nie lubue zakupow, dzczegolnie dla dzieci.
ewullka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 08:54   #4546
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Neska pomoże ?
Fajnie, że nie jestem sama
Sądzę, że nie pomoże, musze sobie znowu w głowie poprzestawiać, na razie dopadła mnie jakaś dziwna frustracja i nawet nie wiem z jakiego powodu. Może to przez zmieniającą się pogodę, coraz mniej słońca, robi się szaro, a może to brak bliskości z kimś i tutaj nie chodzi o faceta tylko po prostu o zaufaną osobę, której mogę się wypłakać, wygadać i tak dalej. Mam co prawda współlokatorkę ale mało gadamy, do niej codziennie chłopak przychodzi i z nim gada, a ja siedze przygotowuję się na zajęcia potem sama oglądam coś, piję herbatę albo ide biegać i ciągle wszystko sama. Jedyne co się spotkam z tym facetem ale z nim też nie gadam o wszystkim bo jeszcze się na tyle nie znamy.

No nic... trzeba wziąć się w garść po prostu i działać, nie narzekać

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Neska ja z wczorajszym bieganiem miałam tak samo, wcześniej nie miałam z tym problemu, czy deszcz czy zima i na dworze -15stopni ja zawsze poszłam biegać, no chyba, że bardzo mocno lało A teraz szukam tak jak ty tysiące wymówek, wczoraj też mi się bardzooo nie chciało ale jednak poszłam

Ja dzisiaj mam gości, robię na wieczó domową pizzę i mam zamiar upichcić jakieś ciasto, jeszcze nie wiem jakie, pewnie jakiegoś biszkopta

A z ćwiczeń to jedynie rowerek dzisiaj zaliczony 95min (42,9km)

Plus dla nas że jednak poszłyśmy. Minus za to, że wcześniej wymyślałyśmy tysiąc pięćset powodów by tego nie robić.
Hmm, fajnie! Wyluzujesz się troszkę ;-)

Tylko? Przecież to całkiem dobry ruch i czasowo też nie mało, więc brawa.

Stary 2015-10-06, 09:06   #4547
babeczki
Zakorzenienie

Agafisia- zolty fajnie rozswietla wnetrze jest takie wesole

Buterfly- ja nie lubie calkiem bialych wnetrz, ale z kolorowymi naklejkami na pewno wyglada zywo i ladnie

Kocie- kolor fajny

Ja wlasnie jade na uczelnie, na 10 ale mam tylko te zajecia dzis wiec jako pierwsze pewnie skoncza sie po 15 minutach :p a 2 godziny strace w autobusie na dojazd w obie strony :p chyba potem na zakupy sie wybiore

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 09:07   #4548
Butterfly_27
Zakorzenienie

Neska a nie masz żadnej przyjaciółki? no nie wierzę
No właśnie ja kiedyś nie wymyślałam żadnych preteksów, żeby nie iśc pobiegać, sprawiało mi to wielką frajdę, teraz też mnie to odpręża itp ale jakoś mam lenia
Napisałam tylko, bo patrząć na to ile będzie jedzenia na wieczór to aż się boję A tak nawiasem, jakoś rowerek to dla mnie rutyna, nie jeżdżę za szybko a więc żaden wyczyn, nie tak jak bieganie albo zrobienie Killera Chodakowskiej
Stary 2015-10-06, 09:26   #4549
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Neska a nie masz żadnej przyjaciółki? no nie wierzę
No właśnie ja kiedyś nie wymyślałam żadnych preteksów, żeby nie iśc pobiegać, sprawiało mi to wielką frajdę, teraz też mnie to odpręża itp ale jakoś mam lenia
Napisałam tylko, bo patrząć na to ile będzie jedzenia na wieczór to aż się boję A tak nawiasem, jakoś rowerek to dla mnie rutyna, nie jeżdżę za szybko a więc żaden wyczyn, nie tak jak bieganie albo zrobienie Killera Chodakowskiej
Mam, tą z która mieszkam ale tak jak pisałam, ona czas po pracy spędza ze swoim chłopakiem, codziennie prawie do 22-23 są razem. A przy nim nie będę się wypłakiwać Chyba musze tez znaleźć sobie faceta, coraz częściej dochodze do wniosku, że jednak tak samej to się nie da. Byłoby inaczej gdybym miała wsparcie w rodzinie, a tak to ciągle mogę polegać tylko na sobie, słyszę tylko złe słowa pod swoim adresem, nic dziwnego ze nie mam motywacji

Dasz radę. Mam nadzieję, że na coś sobie pozwolisz?

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość

Ja wlasnie jade na uczelnie, na 10 ale mam tylko te zajecia dzis wiec jako pierwsze pewnie skoncza sie po 15 minutach :p a 2 godziny strace w autobusie na dojazd w obie strony :p chyba potem na zakupy sie wybiore
Przynajmniej będziesz miała wycieczkę
Masz jakieś fajne przedmioty w tym semestrze?

Edytowane przez neska002
Czas edycji: 2015-10-06 o 09:24
Stary 2015-10-06, 09:41   #4550
ruciaaa
Zakorzenienie

Jeestem Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
to 200 minut na pazdziernik ? musze Cie gonic

Babeczki - ale jak Ty sie nie trzymasz to chudniesz
masz semilac 088 albo 002 ?

zamiast spagetii bedze testowac przepis na kurczaka w sosie carry
Kocie, no co Ty.. Na październik mam dopiero 120 min 60 za sobotę i 60 za wczoraj

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
hejo
neska-faaajnie sie czyta jak opowiadasz o tym gościu a buzi było?:P:P
widzisz dołek przechodzi od jednej do drugiej-teraz ja cię muszę za uszy do góry podciągnąć
rucia-wiem wiem-tak tylko żartowałam:P mi też parę dni odpadło-dziś może nadgonię na kijach trochę...
stokrotka-gdzieś ty wytrzasnęła faceta który lubi chodzić na zakupy?? mój na samo słowo się krzywi
babeczko-masz już suknię?
jovisse-zdrówka

ja własnie gotuję gulasz węgierski a potem planuję działke i kije trzeba korzystać bo pogoda cudna łeb mnie jeszcze ćmi-ale juz jest lepiej
Zjadłabym sobie taki gulasz U mnie znów brakuje czasu na gotowanie Wkręciłam się w siłownię

Cytat:
ja narazie harda sobie darowalam. Wole nauczyc sie porzadnego frencha
Harda kupie moze koncem roku

w sumie miesiac temu "wzielam sie za siebie"... waga ta sama, tylko jestem troche jedrniejsza . malo mi
W listopadzie bedzie trzeba chyba zacisnac pasa na diecie przed swietami ;D
Kocie, u Ciebie wystarczy troszkę samodyscypliny i od razu jesteś szczuplejsza

Jak Twój kurs z j. niemieckiego? Dostałaś się?

Cytat:
Mam, tą z która mieszkam ale tak jak pisałam, ona czas po pracy spędza ze swoim chłopakiem, codziennie prawie do 22-23 są razem. A przy nim nie będę się wypłakiwać Chyba musze tez znaleźć sobie faceta, coraz częściej dochodze do wniosku, że jednak tak samej to się nie da. Byłoby inaczej gdybym miała wsparcie w rodzinie, a tak to ciągle mogę polegać tylko na sobie, słyszę tylko złe słowa pod swoim adresem, nic dziwnego ze nie mam motywacji

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Przynajmniej będziesz miała wycieczkę
Masz jakieś fajne przedmioty w tym semestrze?

Neska
, pamiętaj że masz także nas Zawsze możesz się nam wygadać, jak nie publicznie to w klubie

Grudzień 630/1000
Listopad 300/1000
Październik 300/1000
Wrzesień 402/1000
Sierpień 185/1000
Lipiec 700/1000

Czerwiec: 845/1000

Maj: 1006/1000
Kwiecień: 1273/1000
Marzec : 1090/1000
Luty: 1005/1000
ruciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 10:04   #4551
Jovisse
Zakorzenienie

Zgłaszam swój rekord, dziś od rana kichnęłam już chyba z 50 razy

Kocie - też mam tak Zafarbowałam teraz włosy ciemnym brązem, od razu po farbowaniu pięknie się błyszczał i był równomierny, a po jednym myciu gdzieniegdzie mi wyszły jaśniejsze refleksy z poprzedniego koloru Ciekawa sytuacja
Ja ogólnie jestem blondynką, ale od prawie 10 lat farbuję się na szatynkę lub brunetkę i w takim kolorze czuję się najlepiej... choć coraz częściej myślę nad powrotem do blondu, tylko nie własnego (który jest brzydki, bezpłciowy i mysi) tylko takiego blondu blondu Może się kiedyś odważę

Myślicie, że poćwiczenie z 20 minut może mi zaszkodzić w chorobie? Nie chcę teraz robić przerwy, bo znów się zniechęcę albo zdemotywuję...
Stary 2015-10-06, 10:17   #4552
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Dzien dobry
Przekichalam pol nocy

🎀

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-10-06, 10:20   #4553
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry
Przekichalam pol nocy

🎀
Witam w klubie kichających
Stary 2015-10-06, 10:48   #4554
Loluuusia
Raczkowanie

Wróciłam po przerwie
Wczoraj ładnie zaczęłam dzień. Śniadanko, ćwiczenia, 2 śniadanie, obiadek, wpadli znajomi, 4 piwa, czipsy, pierogi o 23... Dziś się poprawiam.
Loluuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 11:06   #4555
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:

Nam się możesz wyżalić Hmm czy na coś sobie pozwolę to napewno, byleby nie za dużo, ojjj będzie ciężko

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Zgłaszam swój rekord, dziś od rana kichnęłam już chyba z 50 razy

Kocie - też mam tak Zafarbowałam teraz włosy ciemnym brązem, od razu po farbowaniu pięknie się błyszczał i był równomierny, a po jednym myciu gdzieniegdzie mi wyszły jaśniejsze refleksy z poprzedniego koloru Ciekawa sytuacja
Ja ogólnie jestem blondynką, ale od prawie 10 lat farbuję się na szatynkę lub brunetkę i w takim kolorze czuję się najlepiej... choć coraz częściej myślę nad powrotem do blondu, tylko nie własnego (który jest brzydki, bezpłciowy i mysi) tylko takiego blondu blondu Może się kiedyś odważę

Myślicie, że poćwiczenie z 20 minut może mi zaszkodzić w chorobie? Nie chcę teraz robić przerwy, bo znów się zniechęcę albo zdemotywuję...
Ja ćwiczyłam nie raz jak byłam chora ale tylko troszke i nic intensywnego.
Co do kichających to ja mam lepszy od ciebie wynik, codziennie z rana kicham ze 100razy, kurcze mam jakieś na coś uczulenie
Co do włosków to tak jak ja, zawsze byłam blondynką, rozjaśniałąm swoje włosy bo mój jest średni blond taki brzydki, a od roku czasu farbuję włosy na ciemny brąz, tylko nie wiem czemu te farby po kilku razach mi schodzą, tzn bardzo się rozjaśniają, a kupuję jedne z droższych

Idę piec roladkę truskawkową, trzymajcie kciuki żeby wyszła, bo pierwszy raz akurat taką robię, w ogóle dawno nic nie piekłam
Stary 2015-10-06, 11:09   #4556
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w klubie kichających
lacze sie bolu
Cytat:
Nam się możesz wyżalić
Co do kichających to ja mam lepszy od ciebie wynik, codziennie z rana kicham ze 100razy, kurcze mam jakieś na coś uczulenie
Co do włosków to tak jak ja, zawsze byłam blondynką, rozjaśniałąm swoje włosy bo mój jest średni blond taki brzydki, a od roku czasu farbuję włosy na ciemny brąz, tylko nie wiem czemu te farby po kilku razach mi schodzą, tzn bardzo się rozjaśniają, a kupuję jedne z droższych

Idę piec roladkę truskawkową, trzymajcie kciuki żeby wyszła, bo pierwszy raz akurat taką robię, w ogóle dawno nic nie piekłam
mam identyczne wlosy... mam wrazenie ze fabra mi sie calkiem z nich zmywa. Wieczorem, albo jutro pokaze Wam efekty farbowania ta farba. Mysle ze producent spelnil obietnice
Wlasnie funduje im olej lniany dla polysku

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-10-06, 11:19   #4557
Jovisse
Zakorzenienie

Zrobilam 25 min Gackiej, na tyle mi starczyło sił

Ja się boję zacząć olejować włosy, bo się przetłuszczają i mocno z tym walczę szamponami i odżywkami przeciwko przetłuszczaniu i wypadaniu, nie wyobrażam sobie, co mogłoby być po oleju na włosach
Stary 2015-10-06, 11:26   #4558
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobilam 25 min Gackiej, na tyle mi starczyło sił

Ja się boję zacząć olejować włosy, bo się przetłuszczają i mocno z tym walczę szamponami i odżywkami przeciwko przetłuszczaniu i wypadaniu, nie wyobrażam sobie, co mogłoby być po oleju na włosach
oleje predzej wysuszaja wlosy niz przetluszczaja.
ja juz prawie zrezygnowalam z drogerynych szamponow i odzywek.
Szampony apteczne, o dobrym skladzie albo dla dzieci.

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-10-06, 11:57   #4559
ruciaaa
Zakorzenienie

Kocie, teraz patrzę że masz więcej minut niż ja!

Jovisse, a ja jestem brunetką, która farbuje się na blond

Grudzień 630/1000
Listopad 300/1000
Październik 300/1000
Wrzesień 402/1000
Sierpień 185/1000
Lipiec 700/1000

Czerwiec: 845/1000

Maj: 1006/1000
Kwiecień: 1273/1000
Marzec : 1090/1000
Luty: 1005/1000
ruciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 12:20   #4560
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
oleje predzej wysuszaja wlosy niz przetluszczaja.
ja juz prawie zrezygnowalam z drogerynych szamponow i odzywek.
Szampony apteczne, o dobrym skladzie albo dla dzieci.
A nie zmywa się ich milion lat?

Cytat:
Napisane przez ruciaaa Pokaż wiadomość
Kocie, teraz patrzę że masz więcej minut niż ja!

Jovisse, a ja jestem brunetką, która farbuje się na blond

Możemy się zamienić naturalnymi i będzie problemz głowy z farbowaniem do końca życia

Ale zrobiłam mega za☠☠☠iaszczy i pyszny krem z dyni

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości