![]() |
#4561 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Prawie że 5 pełnych dni bez dzieci! Nieźle
![]() Ach, no i zapomniałabym. Sto lat dla Kini i Bożydara ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Wreszcie zaczaiłam jak dodaje się zdjęcia do galerii w klubie ![]() Honcia jak zobaczyłam Marcelinkę to użaliło mi się i macie też teraz Ignasia ![]() MariaF. pokażesz jak teraz wyglądają Twoje Gwiazdeczki? |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Rozeznanie
|
Elaine a jaki macie teraz fotelik?
Sliweczko dzięki za sałatkę: * zaraz wygoogluje przepis na ciasto: ) Maria A jakby tak na jedną noc je wyprowadzić i sprawdzić jak będą spały w innym pokoju? Franek też lepiej sypial U siebie niż u nas, ale U nas to był tv i gadalismy ciągle, nie wiem jak Wy jesteście głośno w sypialni: D A w temacie cycka, ja bym nie odstawiala całkiem, ale ja mam świra na tym punkcie ![]() Tak, to że dostalas okresu oznacza że hormony wracają do normy ALE nie od razu, tylko stopniowo. Ja niby w grudniu miałam pierwszy okres, a do tej pory bardzo nieregularne cykle i w ogóle jakoś tak dziwnie z nimi, nie mogę się połapać. Także wracać wracają ale nie od razu. A co do libido to ja nie narzekam. No w sumie może narzekam, że tz nie ma takich hormonów jak ja xD Sliweczko, to u mnie odwrotnie, rano słabo a wieczorem bym coś podzialala ale mój tz ma jak Ty: P wymiana? ![]() No i ja też się boję wpadki ;( jutro jadę do gina i chyba jednak wezmę tabsy. Chociaż nie wiem czy jest sens bo mam mieć usuwana nadzerke a po tym zabiegu celibat. Ale chyba już bez sensu czekać bo tak miało być zaraz a już rok minął ;/ Dziewczyny, czy ja mogę do tego klubu?? Bo ja nie widzę waszych pociech wcale ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Konto usunięte
|
Możesz Lena, tylko musimy tu kaska87 zaciągnąć żeby Cię dodała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Rozeznanie
|
Ojej, chyba wieki się nie odzywala: p
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Konto usunięte
|
![]() Mój brat z żoną, córką i teściami wyjechali wczoraj wieczorem na Chorwację. O 4:45 napisał mi smsa, że chyba mu się oczy przymknęły na chwilkę i uderzył kołem w murek na autostradzie. Na szczęście nic nikomu się nie stało ale pisał, że nie mógł się uspokoić i trząsł się prawie godzinę. Zholowali ich do wulkanizatora i musieli do 8. czekać na otwarcie. Jak sobie pomyślę, jak ten incydent mógł się skończyć to mam dreszcze ![]() Nie mogłam już potem spać jak to przeczytałam, więc wcześnie zaczęłam dzisiaj dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |||
Zakorzenienie
|
Hello! Na raty będę pisała, bo mój szogun szaleje
![]() ![]() Cytat:
Robisz dzień wcześniej, w dniu imprezy tylko kroisz i wykładasz na talerz ![]() ![]() Z ciast to na pewno szarlotka sypana, tak jak Śliweczka pisała ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Libido? A co to? ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Może trzeba nowy klub utworzyć, skoro kaśka i inne mają nas w pupce ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
siema ile mnie tu nie było
![]() dzisiaj ostatni dzień macierzyńskiego... później 45 dni urlopu bo firma w likwidacji i trzeba będzie coś nowego szukać, a chce mi się tak, że nie wiem ![]() Lena zaprosiłam Cię do klubu sprawdź czy doszło ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2017-06-06 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się wczoraj skończył macierzyński... Muszę się pofatygować do ZUSu i UP, ale nie wiem czy dam radę w tym tygodniu. Wolałabym sama podjechać, ale mężu na wyjeździe do niedzieli i nie wiem czy jednak nie pojechać z Marysią chociaż do ZUSu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Śliweczka Ignaś wygląda super, przystojniacha. Wkleję zdjęcia gwiazdek, tylko muszę ogarnąć zgrywanie z telefonu na tableta. W temacie brata nie dziwię Ci się, że nie mogłaś zasnąć, a brat, że nie mógł się uspokoić, najważniejsze, że nic się nie stało.
Lena raczej głośno nie jesteśmy w sypialni ![]() Honcia Marcelińska też fajnie wygląda, a jakie ma długie włosy. Jeszcze w temacie moich gwiazdek: ostatnio zabawa z cycem, karmię je na raz, ja leżę, one na czworaka albo bokiem kładą główkę na moim ramieniu. Ostatnio Dorcia skończyła jeść, więc Kinia położyła się na mnie i zaczęła jeść z jej cyca. Na co wróciła Dorcia i z krzykiem zaczęła odpychać Kingę. Teraz tak się wygłupiają, Dorcia odchodzi, a Kinia chichocząc rzuca się na jej cycka i spogląda spode łba. Dorcia wraca i też chichocząc odpycha Kinię i tak w kółko. Lubią też się bawić przy drzwiach, jedna siedzi w kącie za drzwiami, druga z drugiej strony i machają drzwiami, ale tu muszę uważać, żeby sobie nie zrobiły krzywdy.
Edytowane przez MariaFrancesca Czas edycji: 2017-06-06 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Kubuś już tak sobie sam chodzi tylko co 8-9 kroków odpoczywa na siedząco i dalej ![]() Cytat:
Dziękuję że pytasz, smiga smiga tylko że nie robi jednorazowo więcej niż 8-9 kroków ![]()
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj i dziś mialam plan wykoszenia trawy wokół domu i stąd moja nieibecność, ale włości już piękne jak pole golfowe więc nadrabiam ![]() MariaF zazdroszczę wyjazdu ![]() ![]() Roślinki posadziliśmy drugi raz ![]() ![]() Śliweczko dobrze, ze bratu i reszcie rodziny nic się nie stało ![]() ![]() Kasia, Claudette cześć ![]() Lena jeśli masz blender nawet bez koncówki ubijajacej to spokojnie zrobisz sernik na zimno z sera w wiaderku i galaretki a na wierzch truskawki i włala ![]() ![]()
#4573 |
Rozeznanie
|
Australia super roladki, akurat mam amatorów łososia i sera: D
Szarlotka będzie na stowe: P Sliweczko ale emocje. Dobrze ze brat z rodzina mają się dobrze. Kaśka już szukam, tylko muszę wymyślić gdzie: P Ja mam macierzyński do 9, jeszcze 3 dni laby na urlopie a później będę bezrobotna: o Maria no to musisz chyba sama szukać sposobu na gwiazdki. Mozolne ale później jaką radość ze śpia: P Haha kaskaderki: D zabawy z cycem fajne, ale nie wiem czy też masz z tego frajdę: P Honciu blendera też nie posiadam: P Sernik na zimno byłby niezły, może pożyczkę jednak mikser od babci lub mamy: P Będzie chyba najlepsze wyjście ![]() Sałatkę z brokuła pomidora i jajka znam i bardzo lubię ![]() Druga mnie kusi ale sporo osób nie lubi oliwek ;/ hmm pomyślę nad tym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
Lena, klubu nie ma w aplikacji, musisz się pofatygować i zalogować na wizaż na laptopie/komputerze stacjonarnym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
ja od jutra mam urlop-45dni
jejku ale super masz z tymi bliźniaczkami MariaFrancesca ![]() ![]() ![]()
#4576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Najlepsze życzenia dla Marysieńki ![]() Rośnij na poękną, silną babeczkę ![]() ![]() ![]()
#4578 |
Rozeznanie
|
O nie nie, nie mam komputera: D kurde trzeba chyba poprzywozic wreszcie te sprzęty: P
Kaśka no to super, kiedy się staracie? ![]() Ja byłam wczoraj u gina i powiedziała że chyba mam coś nie tak z hormonami bo już trochę powinny się unormowac te miesiączki. Dała badania i będziemy leczyć. Dodatkowo mam nadzerke do wycięcia bo już Podobno jest tragedia. Boję się ;( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
Lena niestety nie mam frajdy z ich pomysłów przy cycu, bo ciągle chwytają, puszczają, szarpią i to nie jest przyjemne.
Wrzuciłam zdjęcia do klubu. Wczoraj były bardzo płaczliwe i marudne. Śmiałam się, że pojadę do Niemiec i zarejestruję się jako uchodźca (z moją urodą to możliwe) i będę tam żyła za eurasy. Takie tam moje specyficzne poczucie humoru.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |||
Konto usunięte
|
Najlepsze życzenia dla Marysi
![]() ![]() ![]() Niech zdrowo rośnie, pięknie śpi i daje dużo radości najbliższym ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Lecę zdjęcia obczaić. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Maria ślicznotki z dziewczynek ![]() Pięknie Kinia chodzi! Bardzo szybko się wszystkiego nauczyły. Pamiętam, że chyba dosyć późno zaczęły się przewracać na brzuch i chyba ktoś już Cię próbował przez to niepokoić, a teraz proszę! Fajnie chodzą z tymi pudełkami. W ogóle fajne takie dwa szkraby (na zdjęciu ![]() ![]() Ignaś właśnie zjadł sporą porcję kremu do stóp ![]() Edytowane przez 201711281320 Czas edycji: 2017-06-07 o 08:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marcelina ostatnio dorwała oliwkę... Nie wiemy ile wypiła a ile wylała ![]() ![]()
![]() |
#4583 |
Zadomowienie
|
Ale jestem podekscytowana! Wlasnie kurierka (tak! Kobieta!) przytachala mi spacerowke dla mieszka. Wybrałam joie litetrax 4, udalo mi się na olx w przyzwoitym stanie znaleźć używany. Po panelach prowadzi sie super, wyjdziemy na spacer testowac jak tylko się zbój obudzi z drzemki
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
#4584 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() My dziś na 13:30 jedziemy do lekarza rehabilitanta, który stwierdzi czy Kinia nadal wymaga dalszej rehabilitacji. Ale szczerze mówiąc wolałabym tam zostać ze względu na to, że koślawi te cholerne stopy. A fajnie by było jakby jednak raz na jakiś czas ktoś kontrolował te jej stópki, bo potem, aby się tam dostać czeka się z 3 miesiące :/ Jeśli zostajemy to w pt rehabilitacja. A w przyszłym tygodniu wizyta u neurologa i okulisty ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() |
#4585 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Obczaiłam zdjęcia w klubie. MariaF Twoje dziewczyny są superowe! Gwiazdeczki ![]() Śliwczko oczyska Ignasia niezmiennie hipnotajzin ![]()
![]() |
#4586 | |
Konto usunięte
|
Dziewczyny omal na zawał nie padłam.
Kroiłam w kuchni Ignasiowi owoce, zaglądam do salonu co chwilkę zobaczyć co robi, bo akurat o dziwo dzisiaj nie jest mnie uwieszony, a ona na parapecie stoi i patrzy przez okno!Nawet nie wiecie jakie przyspieszenie miałam! Całe szczęście że okno było uchylone, a nie otwarte na oścież. Nauczył się wyłazić na kanapę, a z kanapy hyc na parapet. Nawet mi to potem zademonstrował ucieszony ![]() Od dzisiaj kanapa w moim salonie jest otwarta i okazuje wszystkim całą swoją zawartość ![]() Cytat:
Honcia dzięki w imieniu posiadacza hipnotajzin ajs. To po tatusiu akurat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O matko! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia u rehabilitanta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Rozeznanie
|
Caryca czekam na recenzje bo też o niej myślę
![]() Stowka dla Marysi! ![]() Australia co to za spacerowa? Franek dziś wlazł na szafkę: o no ja się nie spodziewałam ze to już ten czas: p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zadomowienie
|
Zaplacilam 300zl. Niestety brakuje tej naramiennej części pasow i pałąka, troche mi tego brakuje bo dziec sie wychyla. A ogolnie spoko jak na uzywany. Dobrze sie nawet jedna reka prowadzi. Na bruku i na krawezniki ok.
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Ogolnie wozek wart swojej ceny. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
#4590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.