Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-15, 17:25   #4561
wielkaa89
Raczkowanie

GG do wielkaa89
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2

a ja dziś dzień 2 ;P
powiem szczerze, że moja kondycja sięga dna wczoraj myslałam, że umre :P
a to był dzień 1

jestem okropna. ;/
jak nei wciągam brzucha to wyglądam jak w 4 m-cu ciąży
ale jak mama sie przyzwyczaiła że ładuje mi na talerz obiadu tyle co każdemu przeciętnemu facetowi to widac efekty do tego słodycze + budynie + kisiele + PIWOOOOOOOOOO (w dużych ilościach)

i jak tu wyżyć.
muszę się za siebie wziąść tak więc od jutra jem częściej ale tyle ile zmieści mi się na dłoni (podobno jest taka dieta) do tego woda mineralna i zero słodyczy i tłustych rzeczy i przede wszystkim twardo zacyznam tą A6W i nie popuszcze jak wcześniej !
może zacznę biegać hmmm

~W. B. Yeats

my own self-indulgence
wielkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 18:52   #4562
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez etqa Pokaż wiadomość
ja tez duzej nie mam oponki przynajmiej tak mi sie wydaje hehe wiec mam nadzieje ze szostka mi cos da

hmm a co myslicie o tych balsamach co reklamuja na spalanie tluszczu? moim zdaniem to troche dziwne.. ale zastanawiam sie czy nie kupic i smarowac brzuch i nogi i do tego cwiczyc :P
moze bylby wiekszy efekt chociaz nei wiadomo czy efekt bylby od balsamu czy od cwiczen.. pewnie wiekszy bylby po cwiczeniach hehe ale moze 2 w 1 cos tez da wiecej

Ja wlasnie skonczylam 4dzien ... 3 serie - Jestem z siebie dumna a to dopiero początki!
do spalania tłuszczu to te balsamy się nie nadają, chyba że jakieś wynalazki za 200 czy 300zł
ale warto wmasowywać jakikolwiek balsam w ciało, żeby w wypadku szybkiego chudnięcia spowodowanego intensywnym ćwiczeniem, uniknąć rozstępów balsam jest wskazany.
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 18:53   #4563
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
etqa miałam delikatna oponkę, ale niedużą. moim głównym problemem sa boczki, które jak widac - zostały. dlatego niedługo zaczynam zestaw na talię osy, no i cały czas kręcę hh.

a z tym krótkotrwałym efektem.. sama zaczynam się zastanawiać!
dziewczyny blagam nie straszcie ze efekt krotkotrwaly :O:O:O o jaa... powiedzcie cos wiecej na ten temat :O
Stary 2008-05-15, 18:58   #4564
monissssssiiiiiiiiiiaaaaa
Raczkowanie

Avatar monissssssiiiiiiiiiiaaaaa

Cytat:
Napisane przez alka132 Pokaż wiadomość
dziewczyny blagam nie straszcie ze efekt krotkotrwaly :O:O:O o jaa... powiedzcie cos wiecej na ten temat :O

Właśnie nie po to się męczymy żeby potem zobaczyć flaka zamiast brzucha, ja mam dzisiaj 22 dzień ale siły brak na ćwiczenia, ale kupiłam matę lepsze to niż panele w pokoju . Pozdrawiam
monissssssiiiiiiiiiiaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 18:59   #4565
wisienka90
Zadomowienie

GG do wisienka90 Send a message via Skype™ to wisienka90

a za mna 12 dzien xD
-przygoda z białą perłą i olejkiem rycynowym
-MŻ+WR!
61(19.07)- 60(28.07) - 59 -58 - 57 - 56 - 55!
17.08 przedłużanie i zagęszczanie rzęs
wisienka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 19:26   #4566
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

a za mna dzien 25 a co do krotkotrwalego efektu - ja polecam robienie po skonczeniu A6W powiedzmy 3 serii po 20 powtorzen codziennie, albo chociaz 16 lub 14 nigdy nie dobrnelam do konca, ale kiedys jak skonczylam na 28 chyba dniu, to potem codziennie cwiczylam brzuch - jakies tam kilka cwiczen plus wlasnie iles tam powtorzen z A6W i brzuch byl caly czas w dobrej formie nie martwmy sie na zapas

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 19:27   #4567
viosna000
Raczkowanie

uroczyście melduję, że skończyłam- całe 42 dni za mną, efekty hm...no niby są, ale bez rewelacji, ale za to czuję się podbudowana psychicznie, że dałam radę. Buziaki dla Was, dzięki za wsparcie, zdjęcia wrzucę jak dorwę aparat.
viosna000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 19:50   #4568
Nethia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
do spalania tłuszczu to te balsamy się nie nadają, chyba że jakieś wynalazki za 200 czy 300zł
ale warto wmasowywać jakikolwiek balsam w ciało, żeby w wypadku szybkiego chudnięcia spowodowanego intensywnym ćwiczeniem, uniknąć rozstępów balsam jest wskazany.
no tak ja czasem smarowałam i nadal smaruje balsamem , ale rozstępów jest coraz więcej a jestem przeciez dopiero nastolatką ! jak ja teraz wyjde na plaże buu

viosna000 - gratulacje wytrwałości !

całegwiazdozaniebiOne

Światło z zewnątrz nie ogarnie wewnętrznej ciemności.

Nethia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 19:51   #4569
dygotka8
Zakorzenienie

a za mną 10 dzień
idzie mi coraz lepiej...mimo lekkich zakwasów to jest super
czy ćwiczenie drugie wykonujecie w ten sposób,że jednocześnie unosicie obie nogi?? i obie kładziecie na podłogę...i tak odpowiednią ilość razy??

powodzonka w ćwiczeniach!! i rzeczywiście lepiej tego nie odkładać na późny wieczór

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 19:55   #4570
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viosna000 Pokaż wiadomość
uroczyście melduję, że skończyłam- całe 42 dni za mną, efekty hm...no niby są, ale bez rewelacji, ale za to czuję się podbudowana psychicznie, że dałam radę. Buziaki dla Was, dzięki za wsparcie, zdjęcia wrzucę jak dorwę aparat.
Super, gratuluję i niecierpoliwie czekamy na fotki

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 20:56   #4571
etqa
Raczkowanie

GG do etqa

Cytat:
Napisane przez wielkaa89 Pokaż wiadomość
a ja dziś dzień 2 ;P
powiem szczerze, że moja kondycja sięga dna wczoraj myslałam, że umre :P
a to był dzień 1

jestem okropna. ;/
jak nei wciągam brzucha to wyglądam jak w 4 m-cu ciąży
ale jak mama sie przyzwyczaiła że ładuje mi na talerz obiadu tyle co każdemu przeciętnemu facetowi to widac efekty do tego słodycze + budynie + kisiele + PIWOOOOOOOOOO (w dużych ilościach)

i jak tu wyżyć.
muszę się za siebie wziąść tak więc od jutra jem częściej ale tyle ile zmieści mi się na dłoni (podobno jest taka dieta) do tego woda mineralna i zero słodyczy i tłustych rzeczy i przede wszystkim twardo zacyznam tą A6W i nie popuszcze jak wcześniej !
może zacznę biegać hmmm
ja tez po 1 dniu zdychalam i mysllam ze nie dam rady dzisiaj skonczylam 4 i powiem Ci ze coraz lepiej mi idzie i mniej sie mecze nie wiem czy dlatego ze zle to robie? czy moje miesnie sie przyzwyczaily mam nadzieje ze to 2 hehe

co do jedzenia to mi tez mama tyle kladzie ale juz dzisiaj powiedzialam NIE! mniej jedzenia .. W koncu jakos trzeba wyjsc na plaze bez wstydu

Que dificil es ser yo! - Tak trudno być mną!!
etqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 20:58   #4572
Kalah
Raczkowanie

Witam ponownie!
Ćwiczyłam już 3 razy A6W, raz doszłam nawet do 32 dnia i efekty naprawdę były widoczne!!! Nie tylko na brzuchu ale i na nogach! Byłam bardzo zadowolona. Nie jest łatwo, ale warto. Chyba dziś znowu zacznę! Kupłam Thermo speed extrme Olimpu, rower stacjonarny i A6W i powinno być dobrze!

KTO NIE IDZIE NAPRZóD, COFA SIę!!!
Kalah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 21:03   #4573
Kalah
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2

Cytat:
Napisane przez Nethia Pokaż wiadomość
no tak ja czasem smarowałam i nadal smaruje balsamem , ale rozstępów jest coraz więcej a jestem przeciez dopiero nastolatką ! jak ja teraz wyjde na plaże buu

viosna000 - gratulacje wytrwałości !

Jęsli chodzi o balsamy to osobiście używam tego nowego balsamu Eveline'a Thermo Fat Burner (czerwone opakowanie) - nieźle grzeje. Myślę, że zdecydowanie wygładza nirówności!!!

KTO NIE IDZIE NAPRZóD, COFA SIę!!!
Kalah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 21:16   #4574
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
pokazuj brzuszek ahh .. zazdroszcze
Stary 2008-05-16, 01:40   #4575
Inesis
Rozeznanie

dla mnie dziś 3 dzien jak zrobie nie no żartuje zrobie co mam nie zrobić. juz raz przeszłam a6w efekty u mnie po tym...hm... twardszy brzuszek W DOTYKU i o dziwo z nóg cellulit mi prawie zszedł wiec na nogi tez zadziałało przynajmniej u mnie. wtedy efektów nie było widac tak bardzo ale to dlatego że nie stosowałam zadnej diety wrecz przeciwnie bardzo niezdrowo sie odżywiałam wiec mam nadzieje że teraz efekty bedą lepsze w połaczeniu z dieta.. a wiec WAM I SOBIE WYTRWAŁOŚCI ŻYCZE !!!
Stary 2008-05-16, 07:19   #4576
Nikki787
Raczkowanie

ja już mam za sobą 7 dzień prawie mnie siostra nadepnęła jak chciała zejsć z łóżka... a ja na ziemi leżałam i twardo ćwiczyłam ale żyjee..

viosna000 pokazuj brzuszek
Stary 2008-05-16, 08:36   #4577
koKOro
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluje!

ja wczoraj z braku czasu zaczęłam robić po północy, po całym dniu latania, było wyjątkowo ciężko, szczególnie, że wstałam przed 6 rano. Ale dałam radę! i to się liczy jak się chce to można

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 09:08   #4578
viosna000
Raczkowanie

ok wklejam zdjęcia, niestety nie mam fotek tuż przed rozpoczęciem szóstki, ale są z ok 10 dnia, gdzie już widziałam dużą poprawę (chociaż jak teraz patrzę to jestem przerażona), druga fotka jakoś między 20 a 30 dniem, a trzecia dziś rano czyli po ukończeniu. różnica chyba jest, ale chciałabym go jeszcze wyszczuplić, więc za tydzień może wezmę się za "talię osy".
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Untitled 4.jpg (23,1 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ggg.jpg (21,1 KB, 64 załadowań)
viosna000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 09:24   #4579
cashmere
Zakorzenienie

Dzień 5 za mną

viosna000 ładnie wygląda Twój brzuszek

jestem mamą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-16, 09:40   #4580
dygotka8
Zakorzenienie

viosna000 brzuszek super wygląda
mój w 10 dniu wygląda jak i Twój(też około 10 dnia)

jeszcze 2serie i będę miała a6 dziś już za sobą a dziś jest chyba dzień 10
pozdrawiam
ps.pogoda śliczna aż żal siedzieć w domu,ale koło mnie nie ma żadnego parku więc nawet nie mam gdzie wyjść bez sensu ta stolyca hehehe

Stary 2008-05-16, 09:45   #4581
aga_1981
Raczkowanie

Hej wam wszystkim wczoraj zrobiłam 3 dzień a6w, i strasznie mnie bolała kręgosłup , czy to normalne?????, czemu tak strasznie mnie bolał,nie jestem przeciez w bardzo złej formie bo chodze na basen i na siłownie a tu taki ból podczas ćwiczeń, nie wiem o co chodzi!!!!!
Stary 2008-05-16, 10:01   #4582
monissssssiiiiiiiiiiaaaaa
Raczkowanie

Avatar monissssssiiiiiiiiiiaaaaa

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
a za mna dzien 25 a co do krotkotrwalego efektu - ja polecam robienie po skonczeniu A6W powiedzmy 3 serii po 20 powtorzen codziennie, albo chociaz 16 lub 14 nigdy nie dobrnelam do konca, ale kiedys jak skonczylam na 28 chyba dniu, to potem codziennie cwiczylam brzuch - jakies tam kilka cwiczen plus wlasnie iles tam powtorzen z A6W i brzuch byl caly czas w dobrej formie nie martwmy sie na zapas
Dzięki za pocieszenie

Viosna000 super brzuszek, ale gdzie mi do takiego :P Zazdroszcze

Cytat:
Mam podobny problem, używam aktualnie sorbet antycellulitowy Dax Cosmetic, produkt nie jest jakiś super udany, ale rozstępy zmniejszyły się, ale zamówiłam z Avonu, kiedyś był sam krem na rozstępy i swego czasu bardzo mi pomógł, a teraz 2 w 1 antycellulit i na rozstępy, mam nadzieje że jak coś jest do wszystkiego to nie będzie do niczego

Cytat:
Napisane przez aga_1981 Pokaż wiadomość
Hej wam wszystkim wczoraj zrobiłam 3 dzień a6w, i strasznie mnie bolała kręgosłup , czy to normalne?????, czemu tak strasznie mnie bolał,nie jestem przeciez w bardzo złej formie bo chodze na basen i na siłownie a tu taki ból podczas ćwiczeń, nie wiem o co chodzi!!!!!
Nie wiem czy Cię pocieszę ale mnie bolał z dobry tydzień potem się przyzwyczaił nie miał innego wyjścia i staraj się "ciągnąć" brzuchem przy ćwiczeniach. Powodzenia

Co do osoby pytającej o 2 ćwiczenie, jestem ślepa chyba bo nie umiem znaleźć postu, robię je dokładnie tak samo a czy dobrze??

Dzisiaj 23 dzień
monissssssiiiiiiiiiiaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 10:06   #4583
dygotka8
Zakorzenienie

Ja właśnie zrobiłam 11 dzień Zawsze ćwiczenia zostawiałam na popołudnie,wieczór,ale dziś inaczej zrobiłam i może będę sie lepiej czuła
Mnie też boli kręgosłup-odcinek lędźwiowo krzyżowy,a najbardziej przy ćw 2, 4 i 5.Boli jak cholera,ale jakoś wytrzymuję narazie choć ogólnie to mam problemy z kręgosłupem...ale może sobie nie zaszkodzę...
pa

Stary 2008-05-16, 10:07   #4584
fabulous_bunny
Przyczajenie

Cytat:
Może ciągniesz rękami szyję podczas 3 i 4 ćwiczenia? Najlepiej jest patrzeć podczas tych ćwiczeń w sufit i tylko delikatnie podnieść głowę do góry Wiem bo sama miałam z tym problem.

Dziewczyny, a co robicie z brzuchem po skończeniu 42 dni z a6w?;>
Stary 2008-05-16, 10:08   #4585
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
A w którym odcinku kręgosłupa Cię boli??

jestem mamą
Stary 2008-05-16, 12:45   #4586
Nethia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kalah Pokaż wiadomość
Jęsli chodzi o balsamy to osobiście używam tego nowego balsamu Eveline'a Thermo Fat Burner (czerwone opakowanie) - nieźle grzeje. Myślę, że zdecydowanie wygładza nirówności!!!
hmm musze wypróbować tyle , że u mnie to troche inaczej wygląda ... nie mam jakiś takich typowych dziur jak to zwykle jest przy rozstępach , ale zwyczajne blizny - kreski przypominające rozstępy . najgorsze , że stopniowo ich przybywa na całą wewnętrzną długość ud

całegwiazdozaniebiOne

Stary 2008-05-16, 12:52   #4587
Alida
Raczkowanie

GG do Alida

Cytat:
hmm musze wypróbować tyle , że u mnie to troche inaczej wygląda ... nie mam jakiś takich typowych dziur jak to zwykle jest przy rozstępach , ale zwyczajne blizny - kreski przypominające rozstępy . najgorsze , że stopniowo ich przybywa na całą wewnętrzną długość ud
ja tam się dokładnie nie znam ale jak byłam kiedys (dawno dawno temu) u lekarza i jej zwróciłam uwage na własnie takie cienkie blade kreski na moich udach to mi kobieta powiedziala ze to rozstepy i to juz nie zniknie. jak sie raz zrobi to potem chocbym na glowie stanela to ich nie zlikwiduje (moga byc mniejsze lub wieksze ale nie znikna calkowicie). można im zapobiegać poprzez ujędrnianie i masowanie skóry ale jak juz powstaną to kaplica
no i chyba miala racje bo pomimo tego ze minelo juz nascie lat a ja wsmarowywuje w siebie z uporem maniaka wszystko co rynek oferuje (ale to nie od kilkunastu lat) to te upiorne kreseczki sa nieodłącznym moim towarzyszem zycia:/
Alida jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-16, 13:08   #4588
Nikki787
Raczkowanie

co..? o jejciu.. Wy mnie dziewczyny nie straszcie.. Od czego robią się te rozstępy?? jeżeli ćwicze a6w.. to mi się rozstępy pokażą?? czy to wynik czegoś innego?? jak tamu zapobiec?
Stary 2008-05-16, 13:20   #4589
Nethia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nikki787 Pokaż wiadomość
co..? o jejciu.. Wy mnie dziewczyny nie straszcie.. Od czego robią się te rozstępy?? jeżeli ćwicze a6w.. to mi się rozstępy pokażą?? czy to wynik czegoś innego?? jak tamu zapobiec?
eh spokojnie rozsepy mogą sie pojawić gdy za szybko chudniesz/tyjesz a więc od a6w nie powinny Ci wyskoczyć rozstępy zapobiec można wsmarowując w siebie balsam przed/po ćwiczeniach

Alida - u mnie to są takie bordowe kreseczki przypominające romb 5cm na 5 wyglądają jakby mnie jakiś pies podrapał no ja tez właśnie musze sie wybrac do lekarza , ale nie tylko z powodu tych "rozstępów" u mnie to akurat wiem czemu wystąpiły - schudłam 4 kg w 2 tyg , wiec pewnie dlatego choć szkoda , bo przeciez przede mną jeszcze troche tego zycia chyba jest ale jakby na to nie patrzeć - rozstępy - towarzysz życia hmm ... jak to mówią " w kupie siła"

całegwiazdozaniebiOne

Stary 2008-05-16, 13:20   #4590
Alida
Raczkowanie

GG do Alida

no mnie sie lekkie pojawiły w okresie dojrzewania wiec juz baaardzo dawno temu. z tego cowiem to wina tego ze skóra się rozciąga za szybko i powstają takie pęknięcia. np. kobietom któe zajdą w ciążę radzi sie zeby od poczatku sie smarowaly to zapobiegna tworzeniu sie rozstepom.. nie wiem.. chyba ma tu znaczenie dobre ujędrnienie i nawilżanie skóry ale jak już mówiłam nie znam sie:/
Alida jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości