Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-14, 10:15   #4561
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Agolku- nie wiem włąsciwie jak mam ubrać w słowa to, co chcę przekazać... Proszę, walcz o to wszystko, najważniejsze to się nie poddawać i być dobrej myśli. Nie wiem co się wydarzyło i nie chce wiedzieć, ale z tego co widzę to nie dzieje się dobrze, a z tego co wiem to jesteś żoną tego mężczyzny! Agolku, w małżeństwie nie zawsze jest kolorowo, jak to ogólnie w życiu, mam nadzieję, ze to tylko kryzys, pomyśl jakie piękne chwile z tym człowiekiem przeżyłaś, jak moze być pięknie jeżeli obydwoje o to zawalczycie. Bo chęci trzeba z obu stron... Jestem dobrej myśli i wspieram całym serduchem.

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 11:07   #4562
anniaa

Agolku mam nadzieje ,że wszystko się ułoży
Baby ale masz zaplanowane wakacje najważniejsze ,że wyjazd był udany. ja również muszę się opalić bo taka blada jestem :P
Ewuś i jak zakupy kopiłaś co miałaś kupić ?

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 16:39   #4563
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ale zazdroscze tych wakacji! ja juz tez bym chciala.. w pazdzierniku jedziemy na tydzien z kumpela gdzies, jesczez nie wiem czy Egipt czy Maroko, a moze calkiem gdzie indziej..
ja bym brała Maroko

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja wróciłam już znad morza.
Było całkiem fajnie Strasznie podobały mi się zachody słońca i Hel
Teraz już chyba nie wyobrażam sobie wakacji bez morza . Jak za rok się wybiore to już jednak nie do Łeby bo chciałabym się jeszcze gdzieś pobawić , a Łeba jest strasznie spokojna
Poznałam wielu fantastycznych ludzi z innych koloni.
W przyszłym tygodniu wybieram sie do Bydgoszczy skąd jest moja nowa koleżanka .Chociaż to strasznie daleko , mam nadzieję ,że mama mnie puści
W te wakacje na pewno wybiore się w Bieszczady na 3 dni jeszcze , coraz poważniej myślę też o Mazurach , no ale zobaczymy jak to będzie...
I na pielgrzymke do Częstochowy pójde Mam nadzieję że dojde. Także wakacje spędzam objeżdżajac Polskę
faaaajnie super że się świetnie bawiłaś

Cytat:

Ewuś : Gratuluje słoneczgo mgr ! Ale Ty zdolna jesteś ! I zazdroszcze Chorwacji przy okazji
dziękuję

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Agolku- nie wiem włąsciwie jak mam ubrać w słowa to, co chcę przekazać... Proszę, walcz o to wszystko, najważniejsze to się nie poddawać i być dobrej myśli. Nie wiem co się wydarzyło i nie chce wiedzieć, ale z tego co widzę to nie dzieje się dobrze, a z tego co wiem to jesteś żoną tego mężczyzny! Agolku, w małżeństwie nie zawsze jest kolorowo, jak to ogólnie w życiu, mam nadzieję, ze to tylko kryzys, pomyśl jakie piękne chwile z tym człowiekiem przeżyłaś, jak moze być pięknie jeżeli obydwoje o to zawalczycie. Bo chęci trzeba z obu stron... Jestem dobrej myśli i wspieram całym serduchem.
nieśmiało się podpisuję

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Ewuś i jak zakupy kopiłaś co miałaś kupić ?
mniej więcej

Dzień dobry
wróciłam z zakupów padnięta, ale najważniejsze rzeczy udało się kupić najważniejsze że są śpiwory i buty do wody (bo w Chorwacji nie da się boso kąpać )
Poza tym spotkałam się jeszcze z przyjaciółką, żeby pożegnać się przed wyjazdem (no bo całe 2 tygodnie się nie będziemy widzieć - skandal ! ) no i TŻ-em obeszłam Silesię w poszukiwaniu koszul (znalazł -ufffff)
Teraz powinnam prasować rzeczy ale nie mam siły chyba jeszcze pójdę do ogrodu z ksiażką na trochę a poprasuję wieczorem.

miłego wieczoru Dziewczynki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 20:11   #4564
Baby14
Zakorzenienie

Uff.. właśnie wróciłam z gry w kosza.
Potem musiałam jeszcze zadylać kilkanaście km rowerem do domu także padam. Ale fajnie było
Ogólnie to wszyscy cały czas podziwiają jaka to opalona nie jestem . ^^
Jak byłam w sklepie to 6 osób pytało mi się gdzie na wczasach byłam.
Chciałabym utrzymać tą opalenizne , ale trudno bedzie bo słonce bez morza jest okropne Nie da się leżeć za żadne skarby świata.

Ewuś
: czemu w Chorwacji trzeba w klapkach się kąpać?
anniaa: Masz jeszcze dużo czasu , wiec na pewno się opalisz
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 23:35   #4565
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Uff.. właśnie wróciłam z gry w kosza.
Potem musiałam jeszcze zadylać kilkanaście km rowerem do domu także padam. Ale fajnie było
Ogólnie to wszyscy cały czas podziwiają jaka to opalona nie jestem . ^^
Jak byłam w sklepie to 6 osób pytało mi się gdzie na wczasach byłam.
Chciałabym utrzymać tą opalenizne , ale trudno bedzie bo słonce bez morza jest okropne Nie da się leżeć za żadne skarby świata.
zazdroszczę opalenizny mam nadzieję ze też czarna wrócę
Cytat:
Ewuś : czemu w Chorwacji trzeba w klapkach się kąpać?
nie w klapkach (by by spadły ) tylko w takich specjalnych butach a to dlatego ze wybrzeża są kamieniste i ciężko się chodzi w wodzie z bosymi stopami a poza tym są tam takie zwierzątka jeżowce, które się wbijają w stopę jak się na nie nadepnie ^^

padam, dosłownie padam
nie wiem co ze mną, zero energii , z trudem uprasowałam i spakowałam ciuchy to chyba znak ze wakacji potrzebuję bardzo

Ewelko - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Słońce

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-07-15 o 09:58
Stary 2009-07-15, 08:49   #4566
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ewelko - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Słońce :piejmy:
dolaczam sie do zyczen Ewelko 100lat!!!!! zdrowia, szczescia i usmiechu

dzien dobry,

ja juz uciekam do prayc a po pracy jade sie spotkac z kumplem dawno nie widzianym na obiedzie.

Ewus dzis jedziesz? baw sie szampansko!!!

milego dnia dziewczyny i dziekuje za wszystkie slowa pociechy
Stary 2009-07-15, 10:01   #4567
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ewus dzis jedziesz? baw sie szampansko!!!
dziękuję Kochana jadę juro z samego rana
Cytat:
milego dnia dziewczyny i dziekuje za wszystkie slowa pociechy
miłego Tobie również

Dzień dobry

upał nieziemski a ja jeszcze do centrum muszę skończyć (ciekawe kiedy wreszcie stwierdzę ze mam już naprawdę wszytko co potrzebne ) Później sprzątanie i pakowanie jednocześnie (bo rodzice dziś wracają wiec posprzątan musi być ) także dzień zapowiada się bardzo aktywnie

Miłego dzionka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-07-15, 12:10   #4568
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Ja wróciłam już znad morza.
Było całkiem fajnie Strasznie podobały mi się zachody słońca i Hel
Teraz już chyba nie wyobrażam sobie wakacji bez morza . Jak za rok się wybiore to już jednak nie do Łeby bo chciałabym się jeszcze gdzieś pobawić , a Łeba jest strasznie spokojna
Poznałam wielu fantastycznych ludzi z innych koloni.
W przyszłym tygodniu wybieram sie do Bydgoszczy skąd jest moja nowa koleżanka .Chociaż to strasznie daleko , mam nadzieję ,że mama mnie puści
W te wakacje na pewno wybiore się w Bieszczady na 3 dni jeszcze , coraz poważniej myślę też o Mazurach , no ale zobaczymy jak to będzie...
I na pielgrzymke do Częstochowy pójde Mam nadzieję że dojde. Także wakacje spędzam objeżdżajac Polskę
Za rok sie to zmieni bo już zbieram pieniadze na Hiszpanię
Wogóle to naczytałam się przez całe Zakopane i Łebe o różnych podrózach po swiecie itp. No i teraz dostałam takiego bakcyla , że..
Coraz poważniej myślę o couchsurfingu Wie ktoś coś wiecej na ten temat?
Bardzo chciałabym pojechać do kogoś z innego kraju , poznac ich kulture i codzienne życie.
To masz bardzo ciekawe wakacje, zazdroszczę A na Mazury zapraszam- moje rejony

Ewusia życzę miłego wyjazdu

Dzień dobry
Wyjazd do Ikei udany, na szczęście było wszystko co chciałam. Pozostało już 'tylko' malowanie ścian i złożenie mebli. Kurcze, już mam dość tego remontu, nawet niczym nie mogę się zająć, bo w pokoju mam tylko kanapę, rzeczy popakowane, do niczego nie mogę się dostać Wrrr... Mam nadzieję, że to potrwa jeszcze maksymalnie tydzień, bo w przeciwnym razie zwariuje

Edytowane przez Paseczkowa
Czas edycji: 2009-07-15 o 12:11
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 19:17   #4569
EwelkaaS
Wtajemniczenie

dziewczyny dziękuję za życzenia

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 19:44   #4570
Paseczkowa
Zakorzenienie

Ewelko, ja również życzę Ci wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń
Stary 2009-07-15, 21:49   #4571
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
Ewusia życzę miłego wyjazdu

Cytat:
Dzień dobry
Wyjazd do Ikei udany, na szczęście było wszystko co chciałam. Pozostało już 'tylko' malowanie ścian i złożenie mebli. Kurcze, już mam dość tego remontu, nawet niczym nie mogę się zająć, bo w pokoju mam tylko kanapę, rzeczy popakowane, do niczego nie mogę się dostać Wrrr... Mam nadzieję, że to potrwa jeszcze maksymalnie tydzień, bo w przeciwnym razie zwariuje
gratuluję zakupów i życzę szybkiego zakończenie remontu

Spakowana, wszystkie rzeczy w aucie... rano tylko ostatnie dopakowanie i w drogę rodzice jeszcze nie wrócili bo mieli strasznie opóźniony samolot, ale powinni niedługo być bo wylądowali godzinę temu
poza tym u mnie straszne burza, ale mojemu bezprzewodowemu komputerowi i internetowi niestraszna

Do zobaczenia 27/28 lipca Kochane
piszcie dużo ale nie tyle żebym nie zdołała nadrobić

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-07-16, 05:33   #4572
Baby14
Zakorzenienie

Dzień dobry ;*

Wczoraj byłam na ognisku ze znajomymi. Był to samobuj , gdyż było tak gorąco że i tak nikt nie miał ochotę na kiełbaskę , o grach nie wspominając Pozniej pogryzły nas tak komary ,że nie dało się siedzieć i wróciłam do domu . O 22 dzwoni telefon i kumple z (już) byłej klasy zaprosili mnie na film. No to wsiadłam na rower i pojechałam. Niestety rower został u nich bo była straszna burza i musieli mnie odwiesc do domu Mam straszne schizy ,że mnie piorun zabije
Wstałam wcześno bo już nie da się spać . Jest tak niesamowicie duszno ,że ledwo co żyję.
Dzisiaj jeszcze jedziemy do kina na Epokę Lodowcową. Byleby wytrwać w tym samochodzie i upale.;/

Ewuś : Miłego wczasowania się !
Paseczkowa: Musisz jakoś przetrwać ten remont. Poźniej bedziesz miała tak ładnie w domu
A tak wogóle to Gabryśka jestem Bo widzę ,że jesteś nową twarzą tutaj
Stary 2009-07-16, 08:44   #4573
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry ;*

Wczoraj byłam na ognisku ze znajomymi. Był to samobuj , gdyż było tak gorąco że i tak nikt nie miał ochotę na kiełbaskę , o grach nie wspominając Pozniej pogryzły nas tak komary ,że nie dało się siedzieć i wróciłam do domu . O 22 dzwoni telefon i kumple z (już) byłej klasy zaprosili mnie na film. No to wsiadłam na rower i pojechałam. Niestety rower został u nich bo była straszna burza i musieli mnie odwiesc do domu Mam straszne schizy ,że mnie piorun zabije
Wstałam wcześno bo już nie da się spać . Jest tak niesamowicie duszno ,że ledwo co żyję.
Fakt, duchota straszna Spałam z oknami otwartymi na szeroko, a mało się nie udusiłam
Cytat:
Dzisiaj jeszcze jedziemy do kina na Epokę Lodowcową. Byleby wytrwać w tym samochodzie i upale.;/
o, Epoka Lodowcowa Też bym się wybrała. Koniecznie napisz potem, czy warto
Cytat:
Paseczkowa: Musisz jakoś przetrwać ten remont. Poźniej bedziesz miała tak ładnie w domu
nie w domu, a w moim pokoju trochę się boję co z tego wyjdzie, bo rodzice kompletnie nie wnikają w to, co tam zrobię, mogę sobie urządzić jak chcę, ale jak coś będzie nie tak, to mam mieć pretensje tylko do siebie
Cytat:
A tak wogóle to Gabryśka jestem Bo widzę ,że jesteś nową twarzą tutaj
Miło mi, Alicja

Cześć Dziewczyny !
Jadę zaraz do sklepu po farby do ścian W najbliższych dniach czeka mnie malowanie, chcę się jak najszybciej z tym uwinąć, to będzie można wnosić meble i powoli myśleć nad dodatkami Koszmar, jak sobie pomyślę, że kiedyś będę remontować/urządzać moje własne mieszkanie całe, to aż mnie ciarki przechodzą
Stary 2009-07-16, 08:54   #4574
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:

o, Epoka Lodowcowa Też bym się wybrała. Koniecznie napisz potem, czy warto

Ok , tylko z góry zakładam ,że na pewno w jakiś szał po tym nie wpadne Nie lubię takich bajek oglądać.

nie w domu, a w moim pokoju trochę się boję co z tego wyjdzie, bo rodzice kompletnie nie wnikają w to, co tam zrobię, mogę sobie urządzić jak chcę, ale jak coś będzie nie tak, to mam mieć pretensje tylko do siebie

Masz świetnych rodziców. Zresztą faktycznie ten pokój będzie dla Ciebie

Jadę zaraz do sklepu po farby do ścian

Na jaki kolor malujesz?
Stary 2009-07-16, 11:51   #4575
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Na jaki kolor malujesz?
Na czerwono-szaro Wiem, że czerwony to dość odważny kolor na ściany, ale w reszcie domu mam białe ściany i pastelowe dodatki i naprawdę dość mam już jasnych wnętrz Poza tym oglądałam setki zdjęć w internecie i bardzo podobają mi się czerwone ściany
Stary 2009-07-16, 11:59   #4576
orzeszek01
Zakorzenienie

Milego Dnia dziewczyny
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 14:11   #4577
karlusss
Raczkowanie

GG do karlusss

Cześć dziewczyny, mam nadzieje, że u Was wporządku, bo u mnie fatalnie jednym słowem.
źle się czuje i w ogóle.
wszystko przez te cholerne diety! ;/
''wychodze'' z diety już 3 tydzień i nic nie zmieniłam w swoich jadłospisach. NIC.
ciągle boje się zwiększać kalorie(nadal jem 1450 kalorii, bo boje się, że jak będę jeśc więcej, przy małym ruchu, to przytyje)
wiem, że zamęczam Was już tym całym moim wychodzeniem, czy dietą, ale muszę się komuś wyżalić.
od dziś miałam zacząc jeść normalne obiady ale kicha, mama robi frytki, a ja boje się ich zjeśc, bo nie wiem ile będą mieć gram ziemniaki i mogę przytyć, boje się z rana zjeść grahamki, bo nie wiem ile ma gram...
wszystko kręci się wokół ten diety. boje się wyjśc z koleżankami na miasto i zjeśc głupiego loda ;/
mimo, że nie chce już jeść tak słodyczy na U, to boje się, że jak zjem loda to nagle przytyję i będę gruba.waże 44 kg/ 152 czy tam ileś i ciągle widzę w lusterku pulchną osobę.
wstydze się jechac nad jezioro, bo boje sie pokazać w bikini...
straciłam okres, już poraz drugi, a jednak nadal boję się przejsc na U, jak widze, jak niektore dziewczyny jedzą pięknie na u, to mi żal, że ja tak nie potrafie..
koncze, bo nie będe Was zamęczała moimi głupimi obsesjami,
miłego dnia ;*
Stary 2009-07-16, 14:33   #4578
ocziko
Raczkowanie

GG do ocziko

hm ... karlusss powiem Ci tak nie wstydz sie tu pisac , bo to na pewno Ci pomoze a zawsze dziewczyny to przeczytaja i Ci poradza. Ogolnie sie nieee znamy,wiecCZESC Czytajac Twojego posta - wnioskuje - mała obsesja, wybacz, ale tak mi sie zdaje. Nie mozesz ciagle tak myslec, ze zjesc to ,to tak ,aj to,nie , jej, ile to ma kalorii ,jezu !! czy cos... BO SAMA SIE WPEDZASZ W OPRESJE I TAKI STAN ZE BEDZIESZ SIE STRESOWAC jak zobaczysz jak ktos loda zje - on moze , a ja nie itp . Mysle ,że nie MYSL - ale sie powtarzam - o tym , tylko po postu wiecej pij i TAK NIE ANALIZUJ TEGO I OWEGO , bo od MYSLENIA CZASEM GLOWA BOLI :P:P:P:P Nie przejmuj sie frytkami, bo ja jak je widze, to uciekam, i je moze raz na miesiac. Ochyda- tluste i niezdrowe. O ile jak sa robione na OLIWCE to ujdą. Kochana nie głodż sie tylko. I dzien zaczynaj od sniadania , małego , ale pozywnego. Jakbys chciala poczytac cos o diecie itp. daj znac. To Ci przesle linka do mojego grona tematycznego, gdzie czasem wypisuje rozne przepisy , bo interesuje sie bardzo DIETETYKA i ogolnie sportem.

wyciagaj kolezanki na rolki i rower, chodźcie na spacery itp.Ruszaj sie i zredukuj slodycze. Sama kurczę nie jem ich duzo i nie tesknei za nimi. jak mam chec na slodkie - zjadam RYZOWE PIECZYWKO Z GRYCZANYM MIODEM. I mam swiety spokoj ,a tydzien. Zaspokajam swoje lakomstwo. A Przy tym - miod zdrowy i trzeba czasem go podjadac.

Edytowane przez ocziko
Czas edycji: 2009-07-16 o 14:36
ocziko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 17:38   #4579
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karlusss Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, mam nadzieje, że u Was wporządku, bo u mnie fatalnie jednym słowem.
źle się czuje i w ogóle.
wszystko przez te cholerne diety! ;/
''wychodze'' z diety już 3 tydzień i nic nie zmieniłam w swoich jadłospisach. NIC.
ciągle boje się zwiększać kalorie(nadal jem 1450 kalorii, bo boje się, że jak będę jeśc więcej, przy małym ruchu, to przytyje)
wiem, że zamęczam Was już tym całym moim wychodzeniem, czy dietą, ale muszę się komuś wyżalić.
od dziś miałam zacząc jeść normalne obiady ale kicha, mama robi frytki, a ja boje się ich zjeśc, bo nie wiem ile będą mieć gram ziemniaki i mogę przytyć, boje się z rana zjeść grahamki, bo nie wiem ile ma gram...
wszystko kręci się wokół ten diety. boje się wyjśc z koleżankami na miasto i zjeśc głupiego loda ;/
mimo, że nie chce już jeść tak słodyczy na U, to boje się, że jak zjem loda to nagle przytyję i będę gruba.waże 44 kg/ 152 czy tam ileś i ciągle widzę w lusterku pulchną osobę.
wstydze się jechac nad jezioro, bo boje sie pokazać w bikini...
straciłam okres, już poraz drugi, a jednak nadal boję się przejsc na U, jak widze, jak niektore dziewczyny jedzą pięknie na u, to mi żal, że ja tak nie potrafie..
koncze, bo nie będe Was zamęczała moimi głupimi obsesjami,
miłego dnia ;*

A mowi Ci cos pojecie ED ?
To co tu napisalas swiadczy o tym ze masz zaburzony obraz siebie i problemy z jedzeniem.
Widzisz problem a pomimo tego nic z tym nie robisz,tylko trwasz w nim.
Zacznij leczenie nim bedzie za pozno.
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-16, 20:39   #4580
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Karluss - jesli sama sobie nie mozesz ztym poradzić to nie widze nic innego jak wizyta u psychologa.Jak napisała Orzeszek, to już są ED.

Tak poza tym to miłęgo wieczoru kochaniutkie Dopiero wrocilam do domu, od rana latałam z TŻ-emsprawy załatwiać. Masakra totalna. Padam.

Dobranoc

Stary 2009-07-16, 20:50   #4581
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hej dziewczynki,

ja tez padnieta dzis wiec sie tylko przywitam i uciekam.spijcie smacznie.

Ewus, daj znac jak wrocisz i uwazaj na siebie! raz jeszcze-wspanialych wakacji!! zasluzylas

Jabluszko, Agness, Milko gdzie sie podziewacie?...
Stary 2009-07-17, 06:55   #4582
Baby14
Zakorzenienie

Dzień dobry
Muszę Wam powiedzieć ,że Epoka Lodowcowa 3 jest świetna. Jak ja nie znoszę tego typu bajek , to wczoraj się nieźle uśmiałam
No i ogolnie wieczor i noc mineła bardzo mile Z Krakowa wróciliśmy o 24 z minutami , a ja byłam w domu o 2:30 . Pochodziliśmy sobie jeszcze wszyscy razem , pośmialiśmy... Idealna klasa.
A dzisiaj jadę na spotkanie z nową klasą. Ciekawa jestem tych wszystkich nowych osób .

Cytat:
Na czerwono-szaro
Bardzo dobry wybór Sama mam bzika na punkcie czerwonych ścian , baaardzo mi sie podobaja. Przemaluje sobie kiedyś na taki kolor pokój ,albo już w swoim domu w sypialni ;D

Cytat:

Jabluszko, Agness, Milko gdzie sie podziewacie?...
No właśnie też sie wczoraj zastanawiałam...

karlusss: DOskonale Cię rozumiem. Sama miałam kiedyś ten sam problem co Ty. Na początku wogole nic z diety nie wychodziłam , bałam się ze utyje. Musisz sie przekonywac powoli do jedzenia. Teraz masz najlepszy moment zeby dodawac te kalorie. Przecież jest lato Nie myśl o tym ,że utyjesz . Nie traktuj jedzenia jako pierwszorzędną czynność. Będzie dobrze

Miłego dnia
Stary 2009-07-17, 18:18   #4583
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Ewuś udanego wypoczynku Kochana
Paseczkowa dziękuję a mi czerwone ściany również się podobają brat ma czerwone, gdzieniegdzie żółte, a 'wyposażenie pokoju' żółto, pomarańczowo czarne i świetnie to wygląda
Karlus ale Ty chyba już pisałaś kiedyś, że masz ED prawda ? cóż ja Ci mogę poradzić.. do psychologa chodzisz z tym ?

u mnie.. nudno niby jest wszystko w porządku, ale nie może przez dłuższy czas dziać się to samo, bo zawsze chcę coś zmieniać. ogólnie od 3ech dni chodzę jakaś smutna, nie mam na nic ochoty, nawet wychodzić gdziekolwiek ale tyle dobrze, że chodzę na ten basen i siedzę tam pół dnia. jutro po farby do włosów, farbuję się w pon ponownie bo blakną mi te włosy już całkiem..
no i do tego powracają moje kompleksy, nic mnie nie pociesza, nawet to, że ciągle ktoś mówi mi, że jestem naprawdę ładna itp itd bla bla bla, nadal czuję się brzydka i na dodatek przy moich koleżankach gruba.. a miałam z tym walczyć, taa.

miłego wieczorku ja jeszcze powizażuję trochę

Stary 2009-07-17, 19:59   #4584
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

EwelkaAs - życzę Ci, abyś dostrzegłą, ze naprawdę nie wygląd jest najważniejszy, a to co jest w środku człowieka. Zapewne wyglądasz ślicznie(skoro inni prawią Ci komplementy), a zauważ, ze nawet kobiety przy sobie potrafią być seksowne i zadbane I nie smutaj - wakacje masz, korzystaj !

Witam laseczki

Dzisiaj zaliczyłam fryzjera... pierwszy raz wyszłam zadowolona ^^ Totalna metamorfoza, jak patrzalam jak mi ciacha wlosy, jaką długosc to byłam przerazona czy aby na pewno robię dobry krok, ale.. opłacało się TŻ jak mnie zobaczył to powiedział, że jest zachwycony i jest jeszcze bardziej zazdrosny, że tylu facetów będzie na mnie patrzyło Co za ananas z niego

Ogólnie dzień spędziłam na obijaniu, zaliczyłam fryza, odebrałam butki od szewca i posiedziałam z dobre 3 h z przyszłą teściową Wracajac do domu zahaczylam o mc donalda, szybko do domku... Takiej ochoty na piwo nabrałam i wyszło: duze frytki z maca, kurczak burger i piwo z sokiem - o, jeszcze snickers. Mocna jestem - i widzicie - da sie nie przejmowac! Się cieszę wakacjami,która juz jutro mi siękończą, bo idę do pracy, ale cóż , muszę zarobić na swoją szkołę, bo mama coś ostatnio fochami na mnie rzuca (obrażona, że nie przyjechałam na wakacje do domu... Yh...). Wolę mieć trochę $ jak coś

A poza tym to mam jakiegoś bzika dzisiaj, bo słucham lekkiej muzyki (co do mnie niepodobne!) i mam ochotę na imprezę (powtórzyć to co w tamtym nawiasie ). Aż dziw bierze

Lecę jakiś film obejrzeć i spać.. sama, bo TŻ dzisiaj całą dobę w pracy

Miłego wieczoru kochane ;*

Stary 2009-07-19, 07:17   #4585
Baby14
Zakorzenienie

Dzień dobry ;*
Jaka tu ciszaa Brakło Ewusi no i macie '__' :P
Ja przedwczoraj byłam na spotkaniu z nową klasą. Musze powiedzieć ze sie zawiodłam Nie znałam tam absolutnie nikogo ,ale mimo wszystko wydaje mi się ze nigdy nie będziemy taką klasą jak w gimnazjum. Moje 1 wrażenie to było pytanie do samej siebie : ,, Gdzie jest Gabi , Paulina , Janek ,Maciek ?". No i mi się tak trochę smutno zrobiło Chłopcy jacyś tacy z innej bak\jki kompletnie , dziewczyny są spoko , tylko 1 tak mnie zjechała wzrokiem na początku ,że miałam jej dość. No ale wojny z nią nie prowadziłam i potem już wyluzowała.
Wczoraj oglądałam sobie filmy z kolegami z byłej klasy . To już chhyba tradycja. COdziennie coś oglądamy.
Dziś idę gdzieś potańczyć bo już dawno nie byłam .

A co u Was ? Czemu tak mało piszecie?

nefre:
Ślicznie wyglądasz w tej nowej fryzurze Wogóle śliczna dziewczyna z Ciebie
Stary 2009-07-19, 08:46   #4586
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
EwelkaAs - życzę Ci, abyś dostrzegłą, ze naprawdę nie wygląd jest najważniejszy, a to co jest w środku człowieka. Zapewne wyglądasz ślicznie(skoro inni prawią Ci komplementy), a zauważ, ze nawet kobiety przy sobie potrafią być seksowne i zadbane I nie smutaj - wakacje masz, korzystaj !

bardzo ladnie powiedziane..Ewelka slyszala?no, to niech sie Ewelka nie smuci i nie szuka dziury w calym

Dzisiaj zaliczyłam fryzjera... zaliczylas fryzjera?a co na to TZt ?sorry,nie moglam sie powstrzymac

pierwszy raz wyszłam zadowolona ^^ Totalna metamorfoza, jak patrzalam jak mi ciacha wlosy, jaką długosc to byłam przerazona czy aby na pewno robię dobry krok, ale.. opłacało się TŻ jak mnie zobaczył to powiedział, że jest zachwycony i jest jeszcze bardziej zazdrosny, że tylu facetów będzie na mnie patrzyło Co za ananas z niego no prosze! ja mam fryzjerke o 10 rano dzis, przyjezdza do domu. mam nadzieje,ze bede zadowolona.Gorzej byc nie moze w sumie..

Ogólnie dzień spędziłam na obijaniu, zaliczyłam fryza, odebrałam butki od szewca i posiedziałam z dobre 3 h z przyszłą teściową Wracajac do domu zahaczylam o mc donalda, szybko do domku... Takiej ochoty na piwo nabrałam i wyszło: duze frytki z maca, kurczak burger i piwo z sokiem - o, jeszcze snickers. Mocna jestem - i widzicie - da sie nie przejmowac! Się cieszę wakacjami,która juz jutro mi siękończą, bo idę do pracy, ale cóż , muszę zarobić na swoją szkołę, bo mama coś ostatnio fochami na mnie rzuca (obrażona, że nie przyjechałam na wakacje do domu... Yh...). Wolę mieć trochę $ jak coś

A poza tym to mam jakiegoś bzika dzisiaj, bo słucham lekkiej muzyki (co do mnie niepodobne!) i mam ochotę na imprezę (powtórzyć to co w tamtym nawiasie ). Aż dziw bierze
;*
no prosze ile energii w tobie

Cytat:
Dzień dobry ;*
Jaka tu ciszaa Brakło Ewusi no i macie '__' :P to samo pomyslalam
Ja przedwczoraj byłam na spotkaniu z nową klasą. Musze powiedzieć ze sie zawiodłam Nie znałam tam absolutnie nikogo ,ale mimo wszystko wydaje mi się ze nigdy nie będziemy taką klasą jak w gimnazjum. Moje 1 wrażenie to było pytanie do samej siebie : ,, Gdzie jest Gabi , Paulina , Janek ,Maciek ?". No i mi się tak trochę smutno zrobiło
daj im szanse, to nie sa ci sami ludzie do ktorych jestes przyzwyczajona i z ktoymi sie przyjaznisz. Kazdy jest inny co nie znaczy ze gorszy,napewno za pare tygodni zmienisz zdanie i zobaczysz ze nie jest tak zle. Na 1 spotkaniu ludzie nie sa soba zazwyczaj, kazdy probuje wypasc jak najlepiej i jest zestresowany i zaloze sie ze oni tak samo jak ty mysleli po spotkaniu
Chłopcy jacyś tacy z innej bak\jki kompletnie , dziewczyny są spoko , tylko 1 tak mnie zjechała wzrokiem na początku ,że miałam jej dość. No ale wojny z nią nie prowadziłam i potem już wyluzowała.
Wczoraj oglądałam sobie filmy z kolegami z byłej klasy . To już chhyba tradycja. COdziennie coś oglądamy.
Dziś idę gdzieś potańczyć bo już dawno nie byłam .
A co u Was ? Czemu tak mało piszecie?pisze pod spodem zeby nie powtarzac sie
witajcie,

no nie ma Ewci to powialo cisza na watku.. Ja piatek spedzilam w domu z TZ jedzac pizze(dieta?!mialam sie odchudzac..za 4 tyg to cholerne wesele a ja jem za 10..)i popijajac drinki, wczoraj zakupy od rana,potem pieczen piekam pierwsza w zyciu,potemporbilam w domu troche,przywiesil TZt mi polke w living room'ie i poustawialam na niej pare swieczek i 2 aniolki sliczne i od razu pokoj inaczej wyglada..

za godzinke przychodzi fryzjerka mi zrobic wlosy,wsciekla jestem bo bylam w polsce u fryzjerki (nie mojej stalej tylko innej bo moja na urlopie byla..)4 tyg temu i mam jedno wielkie zolte ***** na glowie! nie wiem co una uzyla ale po 2 tyg po kolorze ni sladu,widac stare odrosty i moje wlosym maja ''piekny'' slomiany odcien za miesiec mam fryzjerke moja w polsce umowiona ale nie dotrzymam 4 tyg z tym burdelem na lbie wiec teraz kase wydac znowu..
Mam nadzieje,ze bede zadowolona chociaz..

potem na miasto chcemy z tZt skoczyc.

aaaa zaczelam ogladac serie ''Sex and the City'' bo oprocz filmu nie widzialam nigdy i normalnie swietne to!!Tz sie wkrecl tez i w weekend cala 2 serie oejrzelismy i juz sie nie moge doczekac az pozycze 3 !a wogole to kupie sobie wszystkie i tak

no to milego dnia laseczkipiszcie piszcie
Stary 2009-07-19, 09:35   #4587
Delli
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa zaczelam ogladac serie ''Sex and the City'' bo oprocz filmu nie widzialam nigdy i normalnie swietne to!!Tz sie wkrecl tez i w weekend cala 2 serie oejrzelismy i juz sie nie moge doczekac az pozycze 3 !a wogole to kupie sobie wszystkie i tak

no to milego dnia laseczkipiszcie piszcie
Ja mam obsesje na punkcie tego filmu chyba juz wszystkie odcinki widziałam i to kilka razy

Napisz potem jak nowa fryza ^^ trzymam kciuki!
Delli jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-19, 18:36   #4588
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Delli Pokaż wiadomość
Napisz potem jak nowa fryza ^^ trzymam kciuki!
nawet nie pytajcie o fryzure bo caly dzien rycze... totalna porazka... mialo byc troche ciemniej i przykrycie tego gownianego zoltego blondu a wyszly prawie czarne!!pasemka, polowa wlosow mi sie wykruszyla!! zolte odrosty sa dalej i wygladam tragicznie i seryjnie rozwazam niepojscie do prayc jutro... ale co to zmieni? poprostu zalamana jestem.. a mam cienkie i delikatne wlosy wiec pewnie mi rokj zajmie doprowadzeni ich do ladu.. Nie ma juz sily plakac..ide sie kapac i spac..

milego wieczorka wam zycze
Stary 2009-07-20, 08:59   #4589
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
jeju, ja Wam ciągle o tym samym, ale co mam poradzić.. ;p dziękuję i postaram się zrozumieć mimo wszystko ^^ czasem powtarzam sobie te słowa..

Agolku słyszała Ewelka, słyszała ojej, napewno nie jest tak źle z Twoimi włosami jak mówisz.. a nawet się założę, bo my kobiety zawsze to wyolbrzymiamy
ja dziś też się farbuję.. acz narazie czekam, aż koleżanka się wkońcu obudzi
no i pogoda się popsuła, a na basen by się poszło.. ;d
miłego dnia

Stary 2009-07-20, 12:33   #4590
Baby14
Zakorzenienie

Hej
U mnie też się zrobiło przyjemnie chłodno. Jak na razie mam dość tych upałów. Chociaz opaleniznę pasowałoby utrzymać , no ale najwyżej na solarium wskocze. (Chociaż kiedyś przyżekałam ,że nigdy tego nie zrobie)
Dziś muszę jeszcze załatwić sobie robotę przy zbiorze wiśni . Kurczę pasowało by coś zarobic bo mam ambitne plany co do wydania kasy .;-D
A wczoraj jeszcze byłam na imprezie . Ogólnie było mało znajomych , dużo %. No i kilku chłopaków którzy do mnie piszą. Jeden taki wyrwał wicemiss i zaczął ja w tancu obmacywać zebym ja to widziała i zazdrosna była Porażka. Tym bardziej ,że ja mu dawno powiedziałam ze z nas nic nie bedzie.
Potem gadałam z kumplem , który był "trochę" podpity no i poszliśmy tańczczyć a ten zaczał mnie całować na środku a ja sie głupia dałam I jeszcze widział to chłopak na którym mi zależy ( i jemu na mnie też .) Mam nadzieję ze nie znienawidzi mnie przez to . Wczoraj odprowadził mnie do domu także powinno byc dobrze. Chociaż teraz już tego nie zrobię nigdy więcej.
I znalazłam studio tatuaży Robią takie wzorki jakie sobie zapragniesz. Muszę znajść jakiegoś ładnego anioła , czy piórko i ide robic Tylko mam nadzieję ,że nie zwinę się z bólu ...

agolek
: wiem co czujesz. Ja miałam to samo w grudniu. Poszłam do fryzjerki podciąć włosy . MIałam bardzo długie , a wyszłam srtamtad scieta za uszy. Wiem ,ze to absurd ale ryczałam przez 3 dni. To jak wygladalam to jakaś masakra była.
Ale teraz już mam takiego długieeego kucyka Tobie też za jakiś czas się "naprawią" . ALbo mozesz zmien ic na inny kolor.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości