|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Agolku- nie wiem włąsciwie jak mam ubrać w słowa to, co chcę przekazać... Proszę, walcz o to wszystko, najważniejsze to się nie poddawać i być dobrej myśli. Nie wiem co się wydarzyło i nie chce wiedzieć, ale z tego co widzę to nie dzieje się dobrze, a z tego co wiem to jesteś żoną tego mężczyzny! Agolku, w małżeństwie nie zawsze jest kolorowo, jak to ogólnie w życiu, mam nadzieję, ze to tylko kryzys, pomyśl jakie piękne chwile z tym człowiekiem przeżyłaś, jak moze być pięknie jeżeli obydwoje o to zawalczycie. Bo chęci trzeba z obu stron... Jestem dobrej myśli i wspieram całym serduchem.
#4562 |
♥
|
Agolku mam nadzieje ,że wszystko się ułoży
![]() ![]() Baby ale masz zaplanowane wakacje ![]() Ewuś i jak zakupy kopiłaś co miałaś kupić ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mniej więcej ![]() Dzień dobry ![]() wróciłam z zakupów padnięta, ale najważniejsze rzeczy udało się kupić ![]() ![]() Poza tym spotkałam się jeszcze z przyjaciółką, żeby pożegnać się przed wyjazdem (no bo całe 2 tygodnie się nie będziemy widzieć - skandal ! ![]() Teraz powinnam prasować rzeczy ale nie mam siły chyba jeszcze ![]() miłego wieczoru Dziewczynki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Uff.. właśnie wróciłam z gry w kosza.
Potem musiałam jeszcze zadylać kilkanaście km rowerem do domu także padam. Ale fajnie było ![]() Ogólnie to wszyscy cały czas podziwiają jaka to opalona nie jestem . ^^ Jak byłam w sklepie to 6 osób pytało mi się gdzie na wczasach byłam. Chciałabym utrzymać tą opalenizne , ale trudno bedzie bo słonce bez morza jest okropne ![]() Ewuś : czemu w Chorwacji trzeba w klapkach się kąpać? ![]() ![]() anniaa: Masz jeszcze dużo czasu , wiec na pewno się opalisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie w klapkach (by by spadły ![]() ![]() padam, dosłownie padam ![]() nie wiem co ze mną, zero energii ![]() ![]() ![]() Ewelko - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Słońce ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-07-15 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry, ja juz uciekam do prayc a po pracy jade sie spotkac z kumplem dawno nie widzianym na obiedzie. Ewus dzis jedziesz? baw sie szampansko!!! ![]() milego dnia dziewczyny i dziekuje za wszystkie slowa pociechy ![]()
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Kochana
![]() ![]() miłego Tobie również ![]() Dzień dobry ![]() upał nieziemski a ja jeszcze do centrum muszę skończyć (ciekawe kiedy wreszcie stwierdzę ze mam już naprawdę wszytko co potrzebne ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ewusia życzę miłego wyjazdu ![]() Dzień dobry ![]() Wyjazd do Ikei udany, na szczęście było wszystko co chciałam. Pozostało już 'tylko' malowanie ścian i złożenie mebli. Kurcze, już mam dość tego remontu, nawet niczym nie mogę się zająć, bo w pokoju mam tylko kanapę, rzeczy popakowane, do niczego nie mogę się dostać ![]() ![]() Edytowane przez Paseczkowa Czas edycji: 2009-07-15 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny dziękuję za życzenia
![]()
#4570 |
Zakorzenienie
|
Ewelko, ja również życzę Ci wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Spakowana, wszystkie rzeczy w aucie... rano tylko ostatnie dopakowanie i w drogę ![]() ![]() poza tym u mnie straszne burza, ale mojemu bezprzewodowemu komputerowi i internetowi niestraszna ![]() Do zobaczenia 27/28 lipca Kochane ![]() piszcie dużo ale nie tyle żebym nie zdołała nadrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
Wczoraj byłam na ognisku ze znajomymi. Był to samobuj , gdyż było tak gorąco że i tak nikt nie miał ochotę na kiełbaskę , o grach nie wspominając ![]() ![]() ![]() Wstałam wcześno bo już nie da się spać . ![]() Dzisiaj jeszcze jedziemy do kina na Epokę Lodowcową. Byleby wytrwać w tym samochodzie i upale.;/ Ewuś : Miłego wczasowania się ! ![]() Paseczkowa: Musisz jakoś przetrwać ten remont. Poźniej bedziesz miała tak ładnie w domu ![]() A tak wogóle to Gabryśka jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cześć Dziewczyny ! Jadę zaraz do sklepu po farby do ścian ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na jaki kolor malujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Na czerwono-szaro
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
Milego Dnia dziewczyny
![]()
#4577 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, mam nadzieje, że u Was wporządku, bo u mnie fatalnie jednym słowem.
![]() źle się czuje i w ogóle. wszystko przez te cholerne diety! ;/ ''wychodze'' z diety już 3 tydzień i nic nie zmieniłam w swoich jadłospisach. NIC. ciągle boje się zwiększać kalorie(nadal jem 1450 kalorii, bo boje się, że jak będę jeśc więcej, przy małym ruchu, to przytyje) wiem, że zamęczam Was już tym całym moim wychodzeniem, czy dietą, ale muszę się komuś wyżalić. od dziś miałam zacząc jeść normalne obiady ale kicha, mama robi frytki, a ja boje się ich zjeśc, bo nie wiem ile będą mieć gram ziemniaki i mogę przytyć, boje się z rana zjeść grahamki, bo nie wiem ile ma gram... wszystko kręci się wokół ten diety. boje się wyjśc z koleżankami na miasto i zjeśc głupiego loda ;/ mimo, że nie chce już jeść tak słodyczy na U, to boje się, że jak zjem loda to nagle przytyję i będę gruba.waże 44 kg/ 152 czy tam ileś i ciągle widzę w lusterku pulchną osobę. wstydze się jechac nad jezioro, bo boje sie pokazać w bikini... straciłam okres, już poraz drugi, a jednak nadal boję się przejsc na U, jak widze, jak niektore dziewczyny jedzą pięknie na u, to mi żal, że ja tak nie potrafie.. ![]() koncze, bo nie będe Was zamęczała moimi głupimi obsesjami, miłego dnia ;*
#4578 |
Raczkowanie
|
hm ... karlusss powiem Ci tak
![]() ![]() ![]() wyciagaj kolezanki na rolki i rower, chodźcie na spacery itp.Ruszaj sie i zredukuj slodycze. Sama kurczę nie jem ich duzo i nie tesknei za nimi. jak mam chec na slodkie - zjadam RYZOWE PIECZYWKO Z GRYCZANYM MIODEM. I mam swiety spokoj ,a tydzien. Zaspokajam swoje lakomstwo. A Przy tym - miod zdrowy i trzeba czasem go podjadac. Edytowane przez ocziko Czas edycji: 2009-07-16 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mowi Ci cos pojecie ED ? To co tu napisalas swiadczy o tym ze masz zaburzony obraz siebie i problemy z jedzeniem. Widzisz problem a pomimo tego nic z tym nie robisz,tylko trwasz w nim. Zacznij leczenie nim bedzie za pozno.
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
Karluss - jesli sama sobie nie mozesz ztym poradzić to nie widze nic innego jak wizyta u psychologa.Jak napisała Orzeszek, to już są ED.
Tak poza tym to miłęgo wieczoru kochaniutkie ![]() Dobranoc ![]()
#4581 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki,
ja tez padnieta dzis wiec sie tylko przywitam i uciekam. ![]() Ewus, daj znac jak wrocisz i uwazaj na siebie! raz jeszcze-wspanialych wakacji!! zasluzylas ![]() Jabluszko, Agness, Milko gdzie sie podziewacie?...
#4582 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Muszę Wam powiedzieć ,że Epoka Lodowcowa 3 jest świetna. Jak ja nie znoszę tego typu bajek , to wczoraj się nieźle uśmiałam ![]() No i ogolnie wieczor i noc mineła bardzo mile ![]() A dzisiaj jadę na spotkanie z nową klasą. Ciekawa jestem tych wszystkich nowych osób ![]() Bardzo dobry wybór ![]() No właśnie też sie wczoraj zastanawiałam... karlusss: ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Wtajemniczenie
|
Ewuś udanego wypoczynku Kochana
![]() Paseczkowa dziękuję ![]() ![]() ![]() Karlus ale Ty chyba już pisałaś kiedyś, że masz ED prawda ? cóż ja Ci mogę poradzić.. do psychologa chodzisz z tym ? u mnie.. nudno ![]() no i do tego powracają moje kompleksy, nic mnie nie pociesza, nawet to, że ciągle ktoś mówi mi, że jestem naprawdę ładna itp itd bla bla bla, nadal czuję się brzydka i na dodatek przy moich koleżankach gruba.. a miałam z tym walczyć, taa. miłego wieczorku ![]() ![]()
#4584 |
Zakorzenienie
|
EwelkaAs - życzę Ci, abyś dostrzegłą, ze naprawdę nie wygląd jest najważniejszy, a to co jest w środku człowieka. Zapewne wyglądasz ślicznie(skoro inni prawią Ci komplementy), a zauważ, ze nawet kobiety przy sobie potrafią być seksowne i zadbane
![]() Witam laseczki ![]() Dzisiaj zaliczyłam fryzjera... ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie dzień spędziłam na obijaniu, zaliczyłam fryza, odebrałam butki od szewca i posiedziałam z dobre 3 h z przyszłą teściową ![]() ![]() ![]() A poza tym to mam jakiegoś bzika dzisiaj, bo słucham lekkiej muzyki (co do mnie niepodobne!) i mam ochotę na imprezę (powtórzyć to co w tamtym nawiasie ![]() ![]() Lecę jakiś film obejrzeć i spać.. sama, bo TŻ dzisiaj całą dobę w pracy ![]() Miłego wieczoru kochane ;*
#4585 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
Jaka tu ciszaa ![]() Ja przedwczoraj byłam na spotkaniu z nową klasą. Musze powiedzieć ze sie zawiodłam ![]() ![]() ![]() Wczoraj oglądałam sobie filmy z kolegami z byłej klasy . To już chhyba tradycja. COdziennie coś oglądamy. ![]() Dziś idę gdzieś potańczyć bo już dawno nie byłam . ![]() A co u Was ? Czemu tak mało piszecie? nefre: Ślicznie wyglądasz w tej nowej fryzurze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no nie ma Ewci to powialo cisza na watku.. Ja piatek spedzilam w domu z TZ jedzac pizze(dieta?! ![]() ![]() za godzinke przychodzi fryzjerka mi zrobic wlosy,wsciekla jestem bo bylam w polsce u fryzjerki (nie mojej stalej tylko innej bo moja na urlopie byla..)4 tyg temu i mam jedno wielkie zolte ***** na glowie! nie wiem co una uzyla ale po 2 tyg po kolorze ni sladu,widac stare odrosty i moje wlosym maja ''piekny'' slomiany odcien ![]() Mam nadzieje,ze bede zadowolona chociaz.. potem na miasto chcemy z tZt skoczyc. aaaa zaczelam ogladac serie ''Sex and the City'' bo oprocz filmu nie widzialam nigdy i normalnie swietne to!! ![]() no to milego dnia laseczki ![]() ![]()
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napisz potem jak nowa fryza ^^ trzymam kciuki! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 |
Wtajemniczenie
|
nawet nie pytajcie o fryzure bo caly dzien rycze... totalna porazka... mialo byc troche ciemniej i przykrycie tego gownianego zoltego blondu a wyszly prawie czarne!!pasemka, polowa wlosow mi sie wykruszyla!! zolte odrosty sa dalej i wygladam tragicznie i seryjnie rozwazam niepojscie do prayc jutro... ale co to zmieni? poprostu zalamana jestem.. a mam cienkie i delikatne wlosy wiec pewnie mi rokj zajmie doprowadzeni ich do ladu.. Nie ma juz sily plakac..ide sie kapac i spac..
milego wieczorka wam zycze ![]()
#4589 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Agolku słyszała Ewelka, słyszała ![]() ![]() ja dziś też się farbuję.. acz narazie czekam, aż koleżanka się wkońcu obudzi ![]() no i pogoda się popsuła, a na basen by się poszło.. ;d miłego dnia ![]()
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie też się zrobiło przyjemnie chłodno. Jak na razie mam dość tych upałów. ![]() ![]() Dziś muszę jeszcze załatwić sobie robotę przy zbiorze wiśni . Kurczę pasowało by coś zarobic bo mam ambitne plany co do wydania kasy .;-D A wczoraj jeszcze byłam na imprezie . Ogólnie było mało znajomych , dużo %. No i kilku chłopaków którzy do mnie piszą. Jeden taki wyrwał wicemiss i zaczął ja w tancu obmacywać zebym ja to widziała i zazdrosna była ![]() Potem gadałam z kumplem , który był "trochę" podpity no i poszliśmy tańczczyć a ten zaczał mnie całować na środku a ja sie głupia dałam ![]() ![]() I znalazłam studio tatuaży ![]() ![]() ![]() agolek: ![]() ![]() Ale teraz już mam takiego długieeego kucyka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.