|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
no cóż.......... jutro muszę pomaszerować do banku
![]()
#4562 |
Zakorzenienie
|
już odrosły
![]() ![]() Przekichane bo na krótkich włosach szybko widać odrost.
#4563 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że tylko 2 tygodnie ![]() --------- Od tego mrozu mam skórę wysuszoną na papier ścierny ![]()
![]() |
#4565 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
Idę do domu, na fasolkę po bretońsku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
Ja wylewam na siebie tony balsamów i kremów i nic
![]() Ja też mam dziś fasolkę. Mama wczoraj podarowała cały gar ![]()
#4568 | |
Wtajemniczenie
|
Właśnie
![]() Cytat:
![]() Ja odkąd zdiagnozowano u mnie tą całą chorobę Hashimoto mam skórę suchą gorzej niż papier ścierny, już nie wiem co mam z nią robić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Blah, nie lubię fasolki po bretońsku - ja robię dziś gyros z kurczaka - taki oszukiwany
![]() Dzwoniłam do swojego dentysty - dowiedziałam się, że mogę pójść do niego, ale on mi tylko powie czy mi sie ten ząb zmieści ... a jak się okaże, że nie to do chirurga szczękowego, na wycięcie dziada... a ja się zmieści, to trzeba to przeczekać ![]() Dziś w pracy zjadłam tylko mocno posiekaną sałatkę...nic więcej nie dałam rady...na samą myśl o jedzeniu boli mnie bardziej - może schudnę - to jakiś plus całej tej sytuacji.... Haniu, zazdroszczę tego wyjazdu... też bym sobie gdzieś pojechała... TŻ właśnie dzwonił - nigdzie nie leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż nie lubi a mojej zżera kilka misek na raz ![]() Jak tak bardzo boli to powinnas dostac antybiotyk bo ci sie zrobi stan zapalny. Jak mi ząb wychodził tylko jeden lek działał na ból. I do smarowania dziąsła dobrze mieć Dentosept A. A już na pewno nie działały żadne apapy. hm...ciekawe czemu taka zmiana. I ciekawe czy to dobrze czy źle ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-01-25 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
TŻ przywiózł mi płytę ze zdjęciami z pokazu i z wernisaży na których byliśmy. I trochę mi się poprawiło bo dziś wrzucili zdjęcia do internetu i na nich moja sukienka wygląda fatalnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4573 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj przepis na kulinarny...Mój TŻ lubi, a ja nie...więc może jak masz jakis wypas przepis i mu zrobię, to się ucieszy ![]() Cytat:
No wiem już, że nie działają apapy, panadaole, ibupromy ![]() Prawdę powiedziawszy najlepiej na ból podziałała piątkowa wódka...ale po takiej ilości wódki, to na pewno do pracy iść nie mogę ![]() No właśnie nie wiadomo czemu..ale możliwe, że pojedzie w innym terminie.. Minusem tego na pewno jest to,że TŻ wyliczył, że z tego wyjazdu dodatkowej kasy miałby ok. 4 tyś... no kurka niemało - piechotą nie chodzi...wkurza się trochę... no cóż-wiadomo, wszystko ma swoje plusy i minusy... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Rozeznanie
|
Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2010-01-25 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Zakorzenienie
|
hop hop jest tu kto?
Cytat:
co do suchej skóry ja bym spróbowała najpierw peeling, potem mocny balsam w hurtowych ilościach i dużo pić.i może kąpiel z dodatkiem oliwki?
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
czesc wieczorowa pora
![]() chwile mnie nie bylo bo przyplatalo sie do mnie zapalenie spojowek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poemi ja rowniez chetnie bym Cie zobaczyla ![]() Haniu po zdjeciach widze ze wyjazd byl suuper ![]() ![]() Butter no niestety wiem co czujesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
No to idzie na pw
![]() Cytat:
![]() Na zdjęciach jest tylko moja sukienka ![]() ![]() ![]() Oglądam zdjęcia z wernisażu TŻ-a... Dziwnie jakoś tak patrzeć na te wszystkie gesty... Jak np. TŻ trzyma mi rękę na ramieniu i mówi coś na ucho. Albo jak na sam koniec pijemy razem sok (bo wino się skończyło) i takie uśmiechy na twarzach mamy... Albo jak na sali jest dużo ludzi, my stoimy daleko od siebie, ale szukamy się wzrokiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |
Wtajemniczenie
|
Goosiu, ja Ciebie właśnie chyba nie mam:/ Możesz mi wysłać adres profilu na PW? To Cię zaproszę
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Novo, dzięki za adres nk ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle wszystkie tu widzę śliczne, a ja taki dzieciok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie po staremu ![]() ![]() ![]() ![]() A w sprawach uczuciowych... Kilka dni po zerwaniu poznałam kogoś i zauroczyłam się jak nastolatka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
hej!
Haniu - zazdroszczę wyjazdu, widoki cudne ale i tak bledną przy Twoim uśmiechu! Butter współczuję bólu zęba :/ Poemi ja też chce zobaczyć fotki ![]() Melodio ![]() a tak poza tym to dobrze mi ![]()
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja mam dzisiaj na nogach rajstopy (pod dżinsami ![]() ![]() Wczoraj o 23, gdy wychodziłam w majtach i tiszercie z łazienki, a T. już czekał na mnie w łóżku, teściowa miała na tyle tupetu, żeby przyjść na górę i zapytać, czy narysowałam na dzisiaj to, o czym mi mówiła. Dziewczyny, ja nie wiem, czy ja przesadzam, może to nic takiego. T. tylko stwierdził, widząc moją minę, że trzeba było jej ten rysunek zanieść, to wtedy by nie przylazła. |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wódki w tygodniu zdecydowanie nie polecam ![]() Cytat:
![]() Póki co nie ma co o kasie myśleć....ważne że nie będziesz tęskniła ![]() Dla mnie takie 2 miesiące bez męża to wieczność. A na prostą tak czy tak wyjdziecie. Ważne że TŻ ma pracę i jest z niej zadowolony ![]() Apropo TŻ ![]() ![]() I tak też zrobiłam - mamy obrączki z babcinego złota ![]() Nie było żadnego problemu ze zrobieniem ich. Z tym że my chcieliśmy bardzo proste obrączki. Poszliśmy do złotnika..pokazaliśmy jaki kształt chcemy, jaki kolor złota (bo to można zmienić..to babcine bylo bardzo żółte) i obrączki są dokładnie takie jakie chcieliśmy. Nie zamieniłabym ich na żadne inne (no może teraz wybrałabym cieńsze ![]() Cytat:
A co do okularów...ja zimą śmigam w przeciwsłonecznych..bo niby czemu nie skoro takie słońce świeci. Jeszcze przez śnieg jest bardziej upierdliwe. Życzę aby kiedyś sie udało wyjechać na nartki w Alpy bo to niepowtarzalne przeżycie. ![]() Cytat:
![]() Ciemne mam teraz ![]() Chciałam wrócic do blondu ale fryzjerka mi nie pozwoliła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciukasy za to by to był ten. Cytat:
![]() Cudnie że jesteś szczęśliwa ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() A pukała chociaż??
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry,
dopiero przyszłam do pracy. Rano byłam w prokuraturze. Kiedyś włamali mi się do auta i ukradli nawigację - w zeszłym roku i tak się to ciągnie. W każdym razie wezwali mnie dziś na darmo, bo zapomnieli mi pismo wysłać, że sprawa już umorzona. Co za dziadostwo mówię wam... Butter, ja mam ten sam problem, ale falowo. Teraz akurat nie, ale wiem, co pomaga. Kupuję zawsze taki żel w aptece dla niemowlaków na ząbkowanie, którym się smaruje dziąsła tam, gdzie zęby wychodzą. To trochę chłodzi i trochę łagodzi ból. Warto kupić |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
Asiuk, rozumiem Cię...mieszkanie z teściami/rodzicami może doprowadzić do szału... ja dziś rano miałam scysję z ojcem, przez co pokłóciłam się z TŻ...tyle razy prosiłam TŻ, żeby nie brał nic od rodziców, bo potem zapomina oddać i są afery...i dziś znowu to samo...od samego rana mam spierdzielony humor... ![]() ![]() Haniu, zaraz zerknę na przepis na fasolkę ![]() Ząb boli dalej-dziś na śniadanie owsianka...tylko to umiem wciągnąć do dzioba... Dzięki za opinię odnośnie obrączek...też jestem sentymentalna i chyba na te się zdecydujemy w rezultacie... też chcemy bardzo proste, klasyczne i właśnie cieniutkie...takie obrączki-standard...zastanawiam się, co wygrawerować... |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cienkie złote to ponadczasowa klasyka..zawsze wyglądają dobrze. I wcale nie gryzą się ze srebrną biżu ![]()
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
Nie, wołała mnie od schodów. Jak puka, to w balustradę, bo nie ma gdzie pukać
![]() Wiesz, mi chodzi o to, że według mnie mimo, że nawet może być pewna, że nie śpimy i np. oglądamy tv, to nas po prostu nie ma dla nikogo po 22. Chyba że to sprawa życia i śmierci ![]() ![]() Zimno mi cholernie, piję herbatkę - malina z żurawiną. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja bym na Waszym miejscu zrobiła zamek na klucz i sprawa z głowy, wtedy musiałaby puakć i czekać na otworzenie ![]() ![]() Cześć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w sumie naturalny odruch..mam sprawę, osoba do której mam sprawę jest piętro wyżej, wiec idę i o sprawie mówię. Ja Ci powiem że w takim wypadku sama miałabym problem żeby nie pójść ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-01-26 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.