Wrocław! ;-) cz. 2 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-08, 23:26   #4561
madziulkaa
Rozeznanie

GG do madziulkaa
Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2

I też Cię wkurzał brak pieczywa i mięsa ??
Stary 2012-01-08, 23:48   #4562
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madziulkaa Pokaż wiadomość
I też Cię wkurzał brak pieczywa i mięsa ??
Nie, bo byłam po inne artykuły
Głównie Superpharm, Tkmaxx i inne sklepy z sukienkami
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 13:36   #4563
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
na Drobnera wczoraj widziałam, na Kluczborskiej chyba tez
Mogłabyś mnie jakoś nakierować na te sklepy? w którym miejscu są?

Mala, Respiro, dzięki za zainteresowanie się tematem Też ułamała mi się jedynka i na razie nie widać, ale boję się, że próchnica szybko się wda i sama nie wiem czy leczyć teraz czy poczekać na następną wypłatę :/ W tym miesiącu wydałam już 400 na leczenie zębów

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 14:13   #4564
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Mogłabyś mnie jakoś nakierować na te sklepy? w którym miejscu są?:
Polwell na Drobnera klik

Kluczborska 32 klik

Kluczborska 6 klik sklepik maly, ale fajny, niestety boje sie tam przebywac dluzej, bo pan jest troche dziwny, patrzy tak srogo
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 14:16   #4565
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Polwell na Drobnera klik

Kluczborska 32 klik

Kluczborska 6 klik sklepik maly, ale fajny, niestety boje sie tam przebywac dluzej, bo pan jest troche dziwny, patrzy tak srogo
A gdzie jest najtaniej?

cudo <3
Stary 2012-01-09, 14:36   #4566
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez mala77 Pokaż wiadomość
nie wiem czy jeszcze aktualne, ale ja robiłam zęby tutaj http://www.tarabula.med.pl/ mają kontrakty z NFZ. Najlepiej zadzwonić i zapytać. Miła pani przez telefon tłumaczy jak 'blondynce'
oooo mi tez sie przyda! dzieki

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3149160 9]
Też mam ukruszony kawałek ząbka - jedynkę ( tylko troszkę widać) Dentystka wyceniła te wypełnienie na 120zł nie dając gwarancji, że będzie mi służyć, więc ostatecznie się nie zdecydowałam.
[/QUOTE]

i jak w koncu uzupelnilas czy nie?? mnie tez przeraza cena. Jakis czas temu ukruszyla mi sie jedynka i to na salatce . Nienawidze dentystow, swoich zebow i jeszcze taki pech. Ale musze sie w koncu wybrac!
Stary 2012-01-09, 15:12   #4567
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie jest najtaniej?
a co konkretnie chcialabys kupic? np baaaaardzo tanio maski i odzywki swego czasu kupowalam w malenkiej klitce nastawionej glownie na pazury na Krynickiej, kiedys wrzucali na allegro

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-09, 15:16   #4568
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
a co konkretnie chcialabys kupic? np baaaaardzo tanio maski i odzywki swego czasu kupowalam w malenkiej klitce nastawionej glownie na pazury na Krynickiej, kiedys wrzucali na allegro
Tę maskę kokosową leo, o której pisałaś I coś do ugniatania loczków

cudo <3
Stary 2012-01-09, 15:22   #4569
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Tę maskę kokosową leo, o której pisałaś I coś do ugniatania loczków
kurcze, na Drobnera na pewno byly duze baniaczki, ale nie pytalam o cene. na kluczborskiej (wiekszy sklep, nie potrafie nigdy zapamietac jego nazwy) tez maja kosmetyki Leo, a jakbys nie chciala sie pytac ciagle o cene detaliczna to patrz na ostatnie liczby na naklejce, np. koncowka 1056 oznacza 10,56zl i nie trzeba "męczyc" spracowanych pan pytaniami

slyszalam, ze jest tez jakas hurtownia na Traugutta. zawsze wyjdzie taniej niz na Allegro z przesylka
Stary 2012-01-09, 17:14   #4570
teleskop86
Rozeznanie

Witam, mam nadzieje, że ktoś mi pomoże
gdzie we Wrocławiu można kupić puzzle?? byłam w galerii dominikańskiej, jak się wchodzi z najniższego poziomu to po lewej stronie jest sklep dla dzieci, ale słaby wybór mieli. Czy ktoś jeszcze wie, gdzie moge kupić puzzle? proszę o pomoc

teleskop86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 17:18   #4571
Konto usunięte

Cytat:
Mogłabyś mnie jakoś nakierować na te sklepy? w którym miejscu są?

Mala, Respiro, dzięki za zainteresowanie się tematem Też ułamała mi się jedynka i na razie nie widać, ale boję się, że próchnica szybko się wda i sama nie wiem czy leczyć teraz czy poczekać na następną wypłatę :/ W tym miesiącu wydałam już 400 na leczenie zębów
mnie ukruszył się sam koniuszek, musiałam w nocy zgrzytać zębami lub skacząc je obić. W każdym bądź razie miało to miejsce w sierpniu i jakoś nie mam próchnicy. Ale poszłam na lekkie polerowanie.

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
oooo mi tez sie przyda! dzieki

i jak w koncu uzupelnilas czy nie?? mnie tez przeraza cena. Jakis czas temu ukruszyla mi sie jedynka i to na salatce . Nienawidze dentystow, swoich zebow i jeszcze taki pech. Ale musze sie w koncu wybrac!
nie uzupełniłam. Mama powiedziała, że jedynki są na NFZ i mam już tam nie robić. Moja dentystka założyła mi czasowe uzupełnienie ( za darmo, a nie 120zł ) , bo powiedziała, że do 25 r.ż szkliwo się ściera i jeszcze samo się wyrówna.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez teleskop86 Pokaż wiadomość
gdzie we Wrocławiu można kupić puzzle?? byłam w galerii dominikańskiej, jak się wchodzi z najniższego poziomu to po lewej stronie jest sklep dla dzieci, ale słaby wybór mieli. Czy ktoś jeszcze wie, gdzie moge kupić puzzle? proszę o pomoc
w Renomie jest duży sklep dziecięcy- powinni mieć duży wybór. Poza tym w Tesco na ul. Długiej zawsze było sporo puzzli. Teraz nie wiem jak tam jest, bo na ten dział nie zaglądam.
Stary 2012-01-09, 17:25   #4572
teleskop86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez riliana Pokaż wiadomość
legginsy są teraz przecenione w Stradivariusie, sama zakupiłam sobie geterki

natomiast co do miejsc do posiedzenia:
- Czeski Film jak najbardziej, tylko ciężko o miejsce i niestety smród fajek idzie do góry:/ ale grzaniec wiśniowy pyszka i jedzonko też dobre,
- na górze natomiast jest K2, dawne Siedem Kotów, malutka herbaciarnia, niestety po zmianie nazwy (właściciela?) straciła dużo uroku, ale jest miło i cicho,
- Siedem Kotów, sw. Mikołaja, wejście w podwórku obok nocnego, całkiem przyjemny lokal, duży, herbaty i alkohole,
- Szewska Pasja na Szewskiej - herbaty i piwo, smaczne jedzenie, dość cicho i spokojnie,
- Cegielnia i Spinacz w Galerii Italiania - ulubione knajpy z czasów studenckich dobre jedzonko, piwne mieszanki i dzbany alkoholowe, niestety długo się czeka i ciężko o miejsce,
- Altana - te same drinki co w Spinaczu i Cegielni, mały lokal i wystrój najlepsze czasy ma już dawno za sobą, ostatnio jakoś mniej mi się podoba niż za czasów studiów,
- 13 Igieł - pub, te same drinki co wyżej, duży wybór, zawsze tłoczno i cieżko o miejsce,
- na Grunwaldzie - Grand Cafe, tanio i dobrze

uff tyle mi przychodzi do głowy na chwilę obecną
nie ma już Siedmu Kotów?? zmienili nazwe czy jak?? to mój ulubiony lokal był, a te grzańce...

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3151298 6]mnie ukruszył się sam koniuszek, musiałam w nocy zgrzytać zębami lub skacząc je obić. W każdym bądź razie miało to miejsce w sierpniu i jakoś nie mam próchnicy. Ale poszłam na lekkie polerowanie.

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

nie uzupełniłam. Mama powiedziała, że jedynki są na NFZ i mam już tam nie robić. Moja dentystka założyła mi czasowe uzupełnienie ( za darmo, a nie 120zł ) , bo powiedziała, że do 25 r.ż szkliwo się ściera i jeszcze samo się wyrówna.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

w Renomie jest duży sklep dziecięcy- powinni mieć duży wybór. Poza tym w Tesco na ul. Długiej zawsze było sporo puzzli. Teraz nie wiem jak tam jest, bo na ten dział nie zaglądam.[/QUOTE]

dziękuję do Tesco mam rzut beretem, na pewno zajrzę
może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł na puzzle??

Stary 2012-01-09, 17:27   #4573
riliana
Zadomowienie

Siedem kotów kiedyś (jakieś 5 lat temu?) było nad Czeskim Filmem, później ten lokal przemianowano na K2, a 7K zrobili tam na Mikołaja

ja bym poszukała puzzli w hipermarketach lub zwykłych osiedlowych księgarniach, jeszcze kilka powinno się uchować
Stary 2012-01-09, 17:41   #4574
teleskop86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez riliana Pokaż wiadomość
Siedem kotów kiedyś (jakieś 5 lat temu?) było nad Czeskim Filmem, później ten lokal przemianowano na K2, a 7K zrobili tam na Mikołaja

ja bym poszukała puzzli w hipermarketach lub zwykłych osiedlowych księgarniach, jeszcze kilka powinno się uchować
Uff..., to kamień z serca uspokoiłaś mnie

Stary 2012-01-09, 19:04   #4575
trocka8
Wtajemniczenie

Cytat:
na szewskiej na przeciwko instytutu kulturoznawstwa prawie jest taki sklep z grami różnymi planszowymi etc, może i puzzle tam będą, ale nie dam se ręki uciąć
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-09, 19:20   #4576
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
W Smykach mają, przed świętami szukałam gier planszowych i natknęłam się na puzzle, przypomniały mnie się czasy dzieciństwa. Byłaś w Empiku?
Do głowy przychodzą mi jeszcze centra handlowe dla dzieci Askot, we Wrocławiu są trzy.
http://askot.home.pl/Nasze-sklepy
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 19:21   #4577
caate
Zakorzenienie

GG do caate

przypomnialo mi sie, ze fajna hurtownia z artykulami fryzjersko-kosmetycznymi jest na Podwalu na rogu obok izby celnej. Nazywa sie "Eksluzywna marka", podaje link do allegro: http://allegro.pl/my_page.php?uid=15218141

baaardzo mila Pani, ktora umie doradzic i chetnie to robi
jezeli nie ma jakiegos produktu danej firmy to sprowadzi na zyczenie. tylko tam bardziej profesjonalne sa kosmetyki, w dobry cenach
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 20:05   #4578
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie na Nowowiejskiej są puzzle rózne, 100, 200, łączone, 500,1000,1500,2000
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 20:20   #4579
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o puzzle to polecam sklep na ul. Inżynierskiej 51, wejście od Alei Pracy. Kupowałam tam puzzle 1000 elementów, ale innych (więcej lub mniej elementów) też było sporo, wybór naprawdę duży. Ten sklep ma też swoje konto na Allegro - KLIK. Jak robiłam zakupy, to ceny na aukcjach i w sklepie były identyczne.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-09, 21:19   #4580
moya07
Zakorzenienie

znacie moze kogos, kto robi makijaże (na studniowke), zna się na rzeczy, i nie robi tego na mało trwałych kosmetykach..?
Stary 2012-01-09, 21:30   #4581
teleskop86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
U mnie na Nowowiejskiej są puzzle rózne, 100, 200, łączone, 500,1000,1500,2000
U mnie?? tzn.?? mogę prosić o adres

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o puzzle to polecam sklep na ul. Inżynierskiej 51, wejście od Alei Pracy. Kupowałam tam puzzle 1000 elementów, ale innych (więcej lub mniej elementów) też było sporo, wybór naprawdę duży. Ten sklep ma też swoje konto na Allegro - KLIK. Jak robiłam zakupy, to ceny na aukcjach i w sklepie były identyczne.
dziękuję ślicznie

Stary 2012-01-09, 21:50   #4582
natk_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moya07 Pokaż wiadomość
znacie moze kogos, kto robi makijaże (na studniowke), zna się na rzeczy, i nie robi tego na mało trwałych kosmetykach..?
Polecam makijaże w Douglasie, masz pewność, że pomalują cię świetnymi kosmetykami. Ja skorzystałam jak miałam półmetek na studiach i wyszłam bardzo zadowolona a makijaż przetrwał całą noc - z tego co wiem to w większości pomalowano mnie kosmetykami Guerlain, więc z pewnością nie oszukują i nie wybierają najtańszych kosmetyków. Makijaż kosztuje 70zł ale jak zrobisz zakupy w tej cenie to za makijaż już nie musisz płacić Jedyne co mi się nie podobało to fakt, że posadzono mnie prawie na środku sklepu i tak malowano

vivere senza rimipianti
natk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:49   #4583
Konto usunięte

Cytat:
U mnie?? tzn.?? mogę prosić o adres [COLOR="Silver"]
inf jest w poście - na Nowowiejskiej
Musisz tylko dowiedzieć się jaki to dokładnie numer

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Napisane przez natk_a Pokaż wiadomość
Polecam makijaże w Douglasie, masz pewność, że pomalują cię świetnymi kosmetykami. Ja skorzystałam jak miałam półmetek na studiach i wyszłam bardzo zadowolona a makijaż przetrwał całą noc - z tego co wiem to w większości pomalowano mnie kosmetykami Guerlain, więc z pewnością nie oszukują i nie wybierają najtańszych kosmetyków. Makijaż kosztuje 70zł ale jak zrobisz zakupy w tej cenie to za makijaż już nie musisz płacić Jedyne co mi się nie podobało to fakt, że posadzono mnie prawie na środku sklepu i tak malowano
dobre pytanie zostało zadane

w którym Douglasie robiłaś make up?
Ale jak zrobisz ogółem zakupy za 70zł, czy gdy kupisz coś do makijażu w tej cenie?
Podoba mi się taka opcja
Stary 2012-01-09, 22:53   #4584
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moya07 Pokaż wiadomość
polecam nasza wątkową kolezankę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4492
Stary 2012-01-09, 23:17   #4585
AGATkA_eSZ
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo... dziękuję za polecenie weszłam na wątek, a tu miła niespodzianka

A co do makijaży w Douglasie to trzeba też dobrze trafić, bo niestety ale nie zawsze malują tam wizażystki. Miałam koleżankę, która tam pracowała i malowała dobrze, bo się tym na co dzień zajmuje. Ale widziałam też kilka osób pomalowanych przez panie z Douglasa i... powiem tylko tyle, że ładniej dziewczyny wyglądały bez makijażu niż z...
Stary 2012-01-09, 23:34   #4586
madziulkaa
Rozeznanie

GG do madziulkaa

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3150038 8]Nie, bo byłam po inne artykuły
Głównie Superpharm, Tkmaxx i inne sklepy z sukienkami [/QUOTE]
To w takim razie tylko ja wpadłam na pomysł szukania świeżego mięsa i pieczywa po długim weekendzie w marketach

Klientka jakiś czas temu polecała mi P. Iwonkę z Douglasa w Borku na ul. Hallera. Osobiście u niej nie byłam, ale widziałam na żywo ślubny makijaż spod jej pędzla... naprawdę w porządku
Stary 2012-01-10, 13:00   #4587
scatty princess
Zadomowienie

W Body Shopie zakupy za 60zł (albo 50zł nie pamietam dokładnie ) i też makijaż gratis

Ale ja i tak polecam AGATKĘ bardziej
scatty princess jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-10, 13:08   #4588
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez scatty princess Pokaż wiadomość
Ale ja i tak polecam AGATKĘ bardziej
a kiedy się u niej malowałaś?
Miałaś pomysł już na makijaż przed jej wizytą, czy razem coś wymyśliłyście?
Możesz pokazać zdjęcie? ( jesli chcesz)
Stary 2012-01-10, 14:06   #4589
natk_a
Raczkowanie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3152298 6]inf jest w poście - na Nowowiejskiej
Musisz tylko dowiedzieć się jaki to dokładnie numer

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

dobre pytanie zostało zadane

w którym Douglasie robiłaś make up?
Ale jak zrobisz ogółem zakupy za 70zł, czy gdy kupisz coś do makijażu w tej cenie?
Podoba mi się taka opcja [/QUOTE]

W Magnolii bo tu miałam najbliżej, umawiałam się wcześniej i zapisano mnie do konkretnej osoby, która znała się na rzeczy. A kupowałam kosmetyki do makijażu, nie wiem czy akurat kolorówka jest wymogiem, czy pielęgnacja też się w to zalicza... Ja akurat kupowałam jeden produkt do makijażu, który kosztował więcej niż sam makijaż więc nie orientuję się na 100% jak wygląda sprawa z pozostałym asortymentem.

Podobno świetne makijaże robią w MACu ale cena jaką mi zaproponował jeden z makijażystów to 200zł - przy czym byłoby to z dojazdem do mojego mieszkania, nie musiałabym już nigdzie biegać... No ale ta cena...

vivere senza rimipianti
natk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 15:02   #4590
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez natk_a Pokaż wiadomość
W Magnolii bo tu miałam najbliżej, umawiałam się wcześniej i zapisano mnie do konkretnej osoby, która znała się na rzeczy. A kupowałam kosmetyki do makijażu, nie wiem czy akurat kolorówka jest wymogiem, czy pielęgnacja też się w to zalicza... Ja akurat kupowałam jeden produkt do makijażu, który kosztował więcej niż sam makijaż więc nie orientuję się na 100% jak wygląda sprawa z pozostałym asortymentem.

Podobno świetne makijaże robią w MACu ale cena jaką mi zaproponował jeden z makijażystów to 200zł - przy czym byłoby to z dojazdem do mojego mieszkania, nie musiałabym już nigdzie biegać... No ale ta cena...
aha, dzięki
no nie... 200zł to Mama by mnie
Lepiej jest kupić kosmetyki dobre i się znajomych popytać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości