Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 11:40   #4561
metropolitan
Zadomowienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Ja bym chyba kupiła na 68 Bo jednak taki kombinezonik jest na dłużej.. a większy bedzie lepszy, wiadomo jaka zima bedzie A może np okazac się w styczniu że za mały bedzie dla bejbusia i bedziesz musiała kupić drugi na 2 miesiące zimy
dobrze gadasz kobito. może wyciągnę TŻ dzisiaj na jakieś zakupy, a jak nie to zamówię z netu
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 12:18   #4562
monia9980
Raczkowanie

tak to jest "kochajacy tata" mojego meza.facet ma juz swoje lata tam chyba 60 skonczy teraz ale bez przesady.moj maz to chociaz prace ma poza domem a warsztacie dorabial na boku robiac meble...ale szwageir moj to nie pracuje nigdzie,tylko czasem z dochwytu auto naprawil a teraz...maja 3 dzieci...w remont naszego mieszkanka duzo kasy wlozylismy i szkod a nam to zostawiac,3lata temu po takich akcjach wyprowadzilismy sie,nie mielismy wtedy osobnego wejscia,maz wyjechal do norwegii do pracy,jak wrocil uznalismy ze wrocimy na stare smieci ale pod warunkiem ze zrobimy osobno drzwi zeby go nie widziec.teraz mi kolo d..y lata co on tam smeci,na dodatek sam jest bezrobotny,lazi i szuka zaczepki,ciekawa jestem dzisiejszego wieczoru.zawsze wieczorem jest Cyrk ,bo on lubi sobie lyknac i wtedy jest wielki bonzo,"ura bura szef podwora.." ciekawe co powie jak dziecaiki w koncu naucza sie czytac i same takie kartki gdzies znajda?ja go tlumaczyc klamstwami nie bede..szkoda mi tz bo on to do siebie bardzo bierze,tymbardziej ze z moimi to mamy super kontakt,a jeszcze on jest stolarz jak moj tato i wogole maja wspolny jezyk...niewiem czy to zazdrosc,zawisc,tz jest jedyna legalnie na umowe pracujaca osoba wdomu,wogole jedyna pracujaca..uuufff ale mi ulzylo.

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87tv73gc29xjvi.png

http://s9.suwaczek.com/201010161765.png

http://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.17046.jpg
monia9980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 12:19   #4563
latko0
Zadomowienie

O matko Moniczko to strasznie Ci współczuje takiego teścia, co za człowiek. Ja jestem złośliwym człowiekiem i też bym mu jakieś takie numery wycieła po cichu
Czasami to się zastanawiam czy tacy ludzie to czerpią przyjemność z robienia drugiemu człowiekowi na złość, zwłaszcza rodzinie... Normalnie szok.

Sas kochana szanse są więc jak Kasia pisała może warto poszaleć na początku Wiem że później przed @ jest ciężko bo człowiek cały czas myśli tylko czy się udało. No ale może warto zaryzykować.

Dziękuje wszystkim za komplementy o brzusiu i fryzurce
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 13:01   #4564
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

juz wiemy co- dostaniemy fotelik do auta do wiekszej ilosci kg
juz nawet wybralam jaki

u nas w aucie pasy za krotkie na maxi cosi i musimy mala troszke inaczej przypinac aler chce go sprzedac ten fotelik maxi cosi za 120 zl .
Musze wystawic aukcje , ze spiworem to nie drogo.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 13:24   #4565
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Mam kolokwium w sobote.. i muuusze na nim być.. Myślałam że moze zdążę urodzić to tego czasu, ale jak niee to nieee..

po za tym to strasznie ciągnie mnie w pachwinach.. nie mogę prawie chodzić, tym bardziej się schylać.. i kuje mnie w podbrzuszu..
uważaj żeby na tym kolokwium wody Ci nie odeszły bo dopiero będzie jazda
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 13:31   #4566
Kasia_Dublin
Zadomowienie

A ja zapomnialam sie pochwalic . Dzisiaj idziemy na moja urodzinowa kolacje z rodzenstwem tz-a i paroma znajomymi do mojej ulubionej restauracji . Nie dalo sie tego wczesniej zorganizowac zeby wszyscy przyszli wiec dopiero dzisiaj ale i tak sie ciesz, to zupelnie jakbym miala urodziny drugi raz . Bedzie 14 osob razem ze mna i tz-em wiec powinno byc wesolo

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
uważaj żeby na tym kolokwium wody Ci nie odeszły bo dopiero będzie jazda
Kochana ciebie tez dawno nie bylo co ? Jak sie czujesz? Kiedy sie dowiemy co tam w brzuszku chowasz?

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 13:45   #4567
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
A ja zapomnialam sie pochwalic . Dzisiaj idziemy na moja urodzinowa kolacje z rodzenstwem tz-a i paroma znajomymi do mojej ulubionej restauracji . Nie dalo sie tego wczesniej zorganizowac zeby wszyscy przyszli wiec dopiero dzisiaj ale i tak sie ciesz, to zupelnie jakbym miala urodziny drugi raz . Bedzie 14 osob razem ze mna i tz-em wiec powinno byc wesolo

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Kochana ciebie tez dawno nie bylo co ? Jak sie czujesz? Kiedy sie dowiemy co tam w brzuszku chowasz?
a czasem się odezwe
a codziennie Was czytam
i jestem na bierząco
u mnie w miare ok, poza tym że ciągnie mnie z każdej strony i troche boli, jutro mam połówkowe i trochę się denerwuję, jak zwykle

powtarzam sobie właśnie angielski bo egzaminy się zbliżają na uczelni ;/
nie lubie tego okresu

a co do płci to moja dzidzia nie chce pokazać
wypięła sie na rodziców i tyle
dziś wieczorem ładnie ją poproszę zeby jutro na USG pokazała co ma miedzy nóżkami

a to Kasiu wszystkiego najlepszego

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2010-05-19 o 13:51

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 13:57   #4568
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
a czasem się odezwe
a codziennie Was czytam
i jestem na bierząco
u mnie w miare ok, poza tym że ciągnie mnie z każdej strony i troche boli, jutro mam połówkowe i trochę się denerwuję, jak zwykle

powtarzam sobie właśnie angielski bo egzaminy się zbliżają na uczelni ;/
nie lubie tego okresu

a co do płci to moja dzidzia nie chce pokazać
wypięła sie na rodziców i tyle
dziś wieczorem ładnie ją poproszę zeby jutro na USG pokazała co ma miedzy nóżkami

a to Kasiu wszystkiego najlepszego
No to juz jest maly urwis jak sie tak chowa mimo prosb . Wspolczuje nauki, sama niedlugo bede zaczynac szkole i az sie boje co to bedzie. A te bole to chyba kazda z nas miala i ma. Rozciagaja nas te male urwisy . Koniecznie daj znac jak bylo na usg i wklej fotki. No i trzymam kciuki zeby dzidzia pieknie rozlozyla nozki . Jestes nastepna w kolejce zeby dostac nowy kolorek na liscie

Stary 2010-05-19, 14:00   #4569
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
No to juz jest maly urwis jak sie tak chowa mimo prosb . Wspolczuje nauki, sama niedlugo bede zaczynac szkole i az sie boje co to bedzie. A te bole to chyba kazda z nas miala i ma. Rozciagaja nas te male urwisy . Koniecznie daj znac jak bylo na usg i wklej fotki. No i trzymam kciuki zeby dzidzia pieknie rozlozyla nozki . Jestes nastepna w kolejce zeby dostac nowy kolorek na liscie
wiem właśnie i tak aż się boję że zaraz dziwczyny po mnie bedą miały kolorki a ja dalej nie będę wiedziec

a znać dam napewno jutro pod wieczór bo dopiero na 17 mam wizyte i zanim przyjadę to trochę czasu minie

ogladam tez coraz czesciej wózki i najpierw chciałam boldera sd ale on ma takie kolory ciapkowate a ja wole jednolite wózki i teraz mysle o quinny speedi a Ty masz już wózek??

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2010-05-19 o 14:04
Stary 2010-05-19, 14:59   #4570
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
wiem właśnie i tak aż się boję że zaraz dziwczyny po mnie bedą miały kolorki a ja dalej nie będę wiedziec

a znać dam napewno jutro pod wieczór bo dopiero na 17 mam wizyte i zanim przyjadę to trochę czasu minie

ogladam tez coraz czesciej wózki i najpierw chciałam boldera sd ale on ma takie kolory ciapkowate a ja wole jednolite wózki i teraz mysle o quinny speedi a Ty masz już wózek??
Tak wybralam juz jeden i mimo to dalej sie rozgladam ale chyba nie zmienie zdania

https://www.babyaccessories.ie/produ...bag__raincover

Tylko na tej stronie nie maja koloru ktory wybralam a chcialabym fioletowy. No i za dodatkowe 30 euro moge dokupic pompowane kolka. Wozek widzielismy z tz-em w sklepie i wyglada na naprawde solidny plus jest bardzo kompaktowy i lekki co nam bardzo pasuje bo mamy narazie maly samochod i bardzo waskie wejscie i korytarz w domu. I ja tez wole jak sa jednolite kolory bo wozek wyglada wtedy na bardziej elegancki.

Stary 2010-05-19, 15:01   #4571
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Tak wybralam juz jeden i mimo to dalej sie rozgladam ale chyba nie zmienie zdania

https://www.babyaccessories.ie/produ...bag__raincover

Tylko na tej stronie nie maja koloru ktory wybralam a chcialabym fioletowy. No i za dodatkowe 30 euro moge dokupic pompowane kolka. Wozek widzielismy z tz-em w sklepie i wyglada na naprawde solidny plus jest bardzo kompaktowy i lekki co nam bardzo pasuje bo mamy narazie maly samochod i bardzo waskie wejscie i korytarz w domu. I ja tez wole jak sa jednolite kolory bo wozek wyglada wtedy na bardziej elegancki.
a ta stronka mi nie działa ;/

a już sobie z nią poradziłam
wózek bardzo fajny, podoba mi się, świetna gondola, tylko rzeczywiscie ja bym wzieła z wiekszymi kólkami najlepiej pompowanymi

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2010-05-19 o 15:09

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 15:12   #4572
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Sprobuj ta
http://bubblebaby.ie/product-1196-13...el-System.html

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
a ta stronka mi nie działa ;/

a już sobie z nią poradziłam
wózek bardzo fajny, podoba mi się, świetna gondola, tylko rzeczywiscie ja bym wzieła z wiekszymi kólkami najlepiej pompowanymi
No tutaj na wyspach wiekszosc wozkow ma piankowe i tak szczerze to chodniki i ulice sa na tyle spoko ze te pompowane kolka nie sa az tak potrzebne jak w polsce. Ale mimo wszystko jest mozliwosc dokupienia wiec pewnie z niej skorzystam A cena tez przystepna jak na tutejsze warunki wiec mysle ze nie pozalujemy

Stary 2010-05-19, 15:12   #4573
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czemu ale ostatnio bardzo mi się podobają czarne wózki, a ja będe rodzic w pazdzierniku wiec na zime tak akurat czarny, nie bedzie sie tak brudzić, a wózek bardzo fajny
takich chyba nie ma w Polsce no nie??
Stary 2010-05-19, 15:23   #4574
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
nie wiem czemu ale ostatnio bardzo mi się podobają czarne wózki, a ja będe rodzic w pazdzierniku wiec na zime tak akurat czarny, nie bedzie sie tak brudzić, a wózek bardzo fajny
takich chyba nie ma w Polsce no nie??
Nie mam pojecia. Tak naprawde wogole sie nie rozgladalam za wozkami w polsce bo ja musze dotknac, zobaczyc i sprawdzic czy w latwy sposob sie sklada, rozklada itp wiec internet dla mnie odpada. Dziewczyny tutaj powybieraly juz wozki i z tego co pamietam w dosc dobrych cenach, moze by ci pasowalo cos co one juz wybraly? Jak sie pojawia to moze wkleja linki do swoich. To sie tak mowi ze jeszcze duzo czasu ale tak naprawde zanim wybierzesz cos to troszke czasu mija a potem jak sie zamawia to tez trzeba niezle sie naczekac...

Stary 2010-05-19, 15:30   #4575
Carol77
Zakorzenienie

Dziękuje dziewczynki za wsparcie i miłe słowa jesteście kochane!!

Monia to widze, ze masz jeszcze gorzej!! Współczuję , stary grzyb i tyle, a teksty jak małe dziecko, masakra jakaś! Ciekawe co ten mój jeszcze wymyśli...

Karolinko
bodziaki cudowne!!!!!!!!!!!!!!!
A śpiworek kupuj, ja wklejam zdjęcie naszego to ten z wyranej aukcji-jest jak nowy i przecudny i na 6-9 mies. Na jesień, zimę mam już wszystkie ciuszki, na wiosne z resztą też

Kardashi
my sie chyba nie doczekamy

Kasiu i jedna i druga
przemiłego wieczorku urodzinkowego

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Enis i Karolinko trzymam kciuki za usg! Ja w poniedziałek mam wizytę i już sie nie umiem doczekać

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-05-19 o 15:39
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 15:43   #4576
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

A w ogole to dziekuje za wsparcie i madre slowa
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 15:57   #4577
she 00
Raczkowanie

hej hej....

Ennis...tak jak Kasia mówi- rozglądaj się, rozglądaj bo czasem to długo trwa z tym wózkiem.....( ja na przykład czekałam 4 tygodnie bo zamawiałam u producenta i szyli dla mnie specjalnie inny niż dostępne ) Ale ja też najpierw pochodziłam po sklepach podotykałam, posprawdzałam i dopiero potem szukałam najlepszej ceny w necie - Bolder SD ma śliczne teraz w spokojnych jednostajnych kolorach- ale nam coś nie pasował na żywo... nawet trudno mi powiedziec co bylo nie tak, po prostu ....

Acha dziewczyny Uwaga na sklep BOBOWÓZKI ... kuzynka miała z nimi niezła przeprawę.....czekali tygodnie na wózek, spławiani przez kolejnych pracowników, kiedy w końcu zażądali zwrotu pieniędzy nagle zaczęli się nimi interesować...łącznie z telefonem do teściowej(mieli ją jako kontakt do dostarczenia) czy mogłaby wpłynąc na ich decyzję itd....jakby normalnie mieli po 5lat i mamusia mogła ich przekonac

A mój wózek czeka sobie u rodziców...bo chcemy żeby kurier dostarczył go już na nowe mieszkanko, bo tu nie mam nawet gdzie go postawić...więc na żywo jeszcze nie widziałam mojej wyścigówki

Nie wiem co się dzieje dziewczyny ale wkładki musiałam zamienić na podpaski... wczoraj jak przyszłam po dwuch godzinkach to miałam mokro w gaciach Nie wiem tak to troche podejżane.... a i jak chodze to mam takie wyrazne ciągnięcie, rozpychanie w dole tam gdzie szyjka... mam nadzieje że juz powoli sobie jakieś rozwarcie wypracowuje...i tak jak kardashi bede zaczynać rodzić od 3, a nie od 0cm..... zawsze to te pare chwil szybciej
Stary 2010-05-19, 16:04   #4578
pandziolka
Raczkowanie

dziękuję dziewczynki za miłe słowa
sas rzeczywiście jeszcze się nie poznałyśmy widzę,że mamy podobne doświadczenia.współczuję Ci bardzo,bo dokładnie wiem co czujesz...ach to życie jest takie niesprawiedliwe...

a u mnie...fizycznie czuję się dobrze.brzuszek rośnie.Wojtuś fika jak szalony,aż mi brzuch skacze
mamy już wózek i większość rzeczy dla maluszka.brakuje nam jeszcze tylko kombinezonu.

Kasiu wszystkiego najlepszego

Miłego dnia kochane

Ps. Współczuję takich teściów / ojczymów.smutne jacy ludzie potrafią być podli...
pandziolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 16:05   #4579
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez she 00 Pokaż wiadomość
Nie wiem co się dzieje dziewczyny ale wkładki musiałam zamienić na podpaski... wczoraj jak przyszłam po dwuch godzinkach to miałam mokro w gaciach Nie wiem tak to troche podejżane.... a i jak chodze to mam takie wyrazne ciągnięcie, rozpychanie w dole tam gdzie szyjka... mam nadzieje że juz powoli sobie jakieś rozwarcie wypracowuje...i tak jak kardashi bede zaczynać rodzić od 3, a nie od 0cm..... zawsze to te pare chwil szybciej
No to nastepna do ponaglania niedlugo bedzie . Jejku jak ja wam zazdroszcze ze to juz tak niedlugo!!!

Kochane ja przed chwila wstalam z krzesla zeby pojsc na przerwe i szok bo poczulam straszny bol w dole plecow po lewej stronie. Az musialam sie lekko schylic jak stara babcia. I jak szlam to tak mnie bolalo. Mam nadzieje ze to nic zlego...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 16:08   #4580
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej....

Ennis...tak jak Kasia mówi- rozglądaj się, rozglądaj bo czasem to długo trwa z tym wózkiem.....( ja na przykład czekałam 4 tygodnie bo zamawiałam u producenta i szyli dla mnie specjalnie inny niż dostępne ) Ale ja też najpierw pochodziłam po sklepach podotykałam, posprawdzałam i dopiero potem szukałam najlepszej ceny w necie - Bolder SD ma śliczne teraz w spokojnych jednostajnych kolorach- ale nam coś nie pasował na żywo... nawet trudno mi powiedziec co bylo nie tak, po prostu ....

Acha dziewczyny Uwaga na sklep BOBOWÓZKI ... kuzynka miała z nimi niezła przeprawę.....czekali tygodnie na wózek, spławiani przez kolejnych pracowników, kiedy w końcu zażądali zwrotu pieniędzy nagle zaczęli się nimi interesować...łącznie z telefonem do teściowej(mieli ją jako kontakt do dostarczenia) czy mogłaby wpłynąc na ich decyzję itd....jakby normalnie mieli po 5lat i mamusia mogła ich przekonac

A mój wózek czeka sobie u rodziców...bo chcemy żeby kurier dostarczył go już na nowe mieszkanko, bo tu nie mam nawet gdzie go postawić...więc na żywo jeszcze nie widziałam mojej wyścigówki

a jaki wkońcu kupiliście ten wózek
ja na BOBOWÓZKI oglądam tylko modele a nie mam zamiaru kupować, narazie szukam wybieram a chcemy kupic na przełomie sierpnia-wrzesnia moze do tego czasu ceny trochę spadną o kilka złotych
a jesli chodzi o boldera to gdzie widziałaś te kolory jednostajne??
bo przewaznie te co ja oglądałam to albo w jakies fale albo w kółka

a masz fajnie że juz niedługo rodzisz ja mam dopiero termin na 09.10 wiec jeszcze trochę miesiecy mnie czeka a już chciałabym miec bejbika przy sobie

pandziolka a jaki macie wózek?? możesz wkleić ??

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2010-05-19 o 16:16
Stary 2010-05-19, 16:19   #4581
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej....

ja to mam nadzieje że trafie do szpitala z jakimiś 4-5 cm rozwarciem
Jak to gin powiedział słaba szyjka dla ciązy niedobrze - dla porodu o wiele lżej no bo ja juz teraz mam 20% porodu za sobą To takie pocieszające

A u mnie goorąąco!
Boli mnie jak na @ i w krzyżu. Brzuch cały czas twardyy.. Noo jak wyjdzie mi do soboty to nie wiem

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 16:21   #4582
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
ja to mam nadzieje że trafie do szpitala z jakimiś 4-5 cm rozwarciem
Jak to gin powiedział słaba szyjka dla ciązy niedobrze - dla porodu o wiele lżej no bo ja juz teraz mam 20% porodu za sobą To takie pocieszające

A u mnie goorąąco!
Boli mnie jak na @ i w krzyżu. Brzuch cały czas twardyy.. Noo jak wyjdzie mi do soboty to nie wiem
wydaję mi się że Blanka czeka na ładną pogode, teraz tak zimno do tego pada, w weekend ma się poprawić więc może wtedy

a może pokażesz mi jaki masz wózek, bo teraz każdą z Was o to proszę ??
Stary 2010-05-19, 16:28   #4583
Linka24
Wtajemniczenie

Przyszłam zobaczyć co się dzieje iii... Kardashi a co ty tu jeszcze robisz?? Ty mialas rodzić wczoraj
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 16:37   #4584
she 00
Raczkowanie

Cytat:
a jaki wkońcu kupiliście ten wózek
ja na BOBOWÓZKI oglądam tylko modele a nie mam zamiaru kupować, narazie szukam wybieram a chcemy kupic na przełomie sierpnia-wrzesnia moze do tego czasu ceny trochę spadną o kilka złotych
a jesli chodzi o boldera to gdzie widziałaś te kolory jednostajne??
bo przewaznie te co ja oglądałam to albo w jakies fale albo w kółka

a masz fajnie że juz niedługo rodzisz ja mam dopiero termin na 09.10 wiec jeszcze trochę miesiecy mnie czeka a już chciałabym miec bejbika przy sobie

pandziolka a jaki macie wózek?? możesz wkleić ??

http://www.implast.com.pl/do_pobrania/katalog2009.pdf - PULSE wydaje się być podobny do tego co Kasia ma.... mnie strasznie się ten zielony podoba
Ale ja tam mam świra na kółeczka.. i zamówiłam swój w brązie po bokach, a środek w kolorowe kółeczka- żeby był kolorowy- bo tutaj to są same szarobure
Ja mam Tako Warrior.- recenzję wkleje za miesiąc
jedna z kuzynek ma X-Landera i jest mega zadowolona

A co do końcówki....to uwierz że ja yeż juz nie mogę się doczekać....żeby mieć dzidziusia w rekach i nie stekać jak stara baba przy najmniejszej czynności
Stary 2010-05-19, 16:41   #4585
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.implast.com.pl/do_pobrania/katalog2009.pdf - PULSE wydaje się być podobny do tego co Kasia ma.... mnie strasznie się ten zielony podoba
Ale ja tam mam świra na kółeczka.. i zamówiłam swój w brązie po bokach, a środek w kolorowe kółeczka- żeby był kolorowy- bo tutaj to są same szarobure
Ja mam Tako Warrior.- recenzję wkleje za miesiąc
jedna z kuzynek ma X-Landera i jest mega zadowolona

A co do końcówki....to uwierz że ja yeż juz nie mogę się doczekać....żeby mieć dzidziusia w rekach i nie stekać jak stara baba przy najmniejszej czynności
tez ostatnio myslalam o tym modelu, a mówisz że można sobie zamówić z firmie kolor jaki się chce nawet jak takiego nie ma na stronce??
bo ja bym go brała jaby był jednolity

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2010-05-19 o 16:42
Stary 2010-05-19, 16:44   #4586
latko0
Zadomowienie

Kochane zapomniałam wam napisać wcześniej, jakie ja miałam dziś głupie sny. Szok normalnie. Śniło mi się że ze znajomymi walczyliśmy z indianami, że z łuku strzelaliśmy i krwi było pełno i trupów. Szok.
Co do wózka to już pisałam jaki mam, ale mogę wam wkleić link jeszcze raz.
http://bebecar.pl/products/stroller/vector-at
nie wiem czy kolor pokazał się dobry, jak nie to my mamy 944, nie należy do najlżejszych, ale jest naprawdę fajny. Solidny, stabilny, bardzo łatwo się składa, i ma fajne kółka.

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Co do rozwarcia to ja też bym chciała z takim 4-5cm dojechać do szpitala bo to chwila i zaraz się urodzi, a nie dobę czy pół się męczyć.
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 16:46   #4587
enis84
Zakorzenienie

a co myslicie o quinny speedi sx

ja sobie chcaiłam wziac czarny
http://www.bobowozki.com.pl/product_...roducts_id=962

latkoo ten Twój też bardzo fajny
Stary 2010-05-19, 16:46   #4588
Linka24
Wtajemniczenie

Kochane, chiałam się pochwalić zakupami, myśle ze dość udane. Co sądzicie??

http://www.allegro.pl/item1029026398...daz_jezyk.html

http://www.allegro.pl/item1029077431...2_bobas_n.html

A wózeczek taki, kolor 5 lub 6
http://www.allegro.pl/item1034621983...lory_2010.html
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 17:00   #4589
she 00
Raczkowanie

Wiecie co?..... powinnyśmy za pare miesięcy założyć wątek w którym każda ze szczegółami opisze swój wózek....bo na prawdę idzie kręćka dostać jak szukasz info, zazwyczaj dziewczyny opisują pare zdań i tyle...a już uwielbiam wpisy "wózek beznadziejny"- i ani me ,ani be ,ani kukuryku dlaczego!!!!????????????
także fajnie by było -jak już każda pare mcy pojeżdzi wyścigówką -ocenić żetelnie dla innych dziewczyn...
Stary 2010-05-19, 17:11   #4590
metropolitan
Zadomowienie

enis to ja ci w takim razie wkleję 2 wózki które wstępnie wybrałam, już wcześniej wklejałam, ale dawno temu.
pierwszy to marita firmy roan, typowy głęboki wózek (niby wielofunkcyjny, ale....) i ma dużo kolorów, ciemnych też

http://www.roan.pl/index1.php?p=kol

no i ten bebetto magnum:

http://bebetto.pl/

ale jeszcze mam czas, chociaż na maritę ok. miesiąc się czeka, no ale to i tak jeszcze kupa czasu.

byłam w sklepie bejbikowym i babka mi chciała wcisnąć kombinezonik na 74 cm, przecież to za duży by był! październik, listopad to jescze bejbi bedzie przecież malutkie...
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości