|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Raczkowanie
|
tak to jest "kochajacy tata" mojego meza.facet ma juz swoje lata tam chyba 60 skonczy teraz ale bez przesady.moj maz to chociaz prace ma poza domem a warsztacie dorabial na boku robiac meble...ale szwageir moj to nie pracuje nigdzie,tylko czasem z dochwytu auto naprawil a teraz...maja 3 dzieci...w remont naszego mieszkanka duzo kasy wlozylismy i szkod a nam to zostawiac,3lata temu po takich akcjach wyprowadzilismy sie,nie mielismy wtedy osobnego wejscia,maz wyjechal do norwegii do pracy,jak wrocil uznalismy ze wrocimy na stare smieci ale pod warunkiem ze zrobimy osobno drzwi zeby go nie widziec.teraz mi kolo d..y lata co on tam smeci,na dodatek sam jest bezrobotny,lazi i szuka zaczepki,ciekawa jestem dzisiejszego wieczoru.zawsze wieczorem jest Cyrk ,bo on lubi sobie lyknac i wtedy jest wielki bonzo,"ura bura szef podwora.."
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4563 |
Zadomowienie
|
O matko Moniczko to strasznie Ci współczuje takiego teścia, co za człowiek. Ja jestem złośliwym człowiekiem i też bym mu jakieś takie numery wycieła po cichu
![]() Czasami to się zastanawiam czy tacy ludzie to czerpią przyjemność z robienia drugiemu człowiekowi na złość, zwłaszcza rodzinie... Normalnie szok. Sas kochana szanse są więc jak Kasia pisała może warto poszaleć na początku ![]() Dziękuje wszystkim za komplementy o brzusiu i fryzurce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
juz wiemy co- dostaniemy fotelik do auta do wiekszej ilosci kg
![]() juz nawet wybralam jaki ![]() u nas w aucie pasy za krotkie na maxi cosi ![]() Musze wystawic aukcje , ze spiworem to nie drogo.
![]() |
#4565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |
Zadomowienie
|
A ja zapomnialam sie pochwalic
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a codziennie Was czytam ![]() i jestem na bierząco u mnie w miare ok, poza tym że ciągnie mnie z każdej strony i troche boli, jutro mam połówkowe i trochę się denerwuję, jak zwykle powtarzam sobie właśnie angielski bo egzaminy się zbliżają na uczelni ;/ nie lubie tego okresu a co do płci to moja dzidzia nie chce pokazać ![]() wypięła sie na rodziców i tyle dziś wieczorem ładnie ją poproszę zeby jutro na USG pokazała co ma miedzy nóżkami ![]() a to Kasiu wszystkiego najlepszego Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-05-19 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a znać dam napewno jutro pod wieczór bo dopiero na 17 mam wizyte i zanim przyjadę to trochę czasu minie ogladam tez coraz czesciej wózki i najpierw chciałam boldera sd ale on ma takie kolory ciapkowate a ja wole jednolite wózki i teraz mysle o quinny speedi a Ty masz już wózek?? Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-05-19 o 14:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://www.babyaccessories.ie/produ...bag__raincover Tylko na tej stronie nie maja koloru ktory wybralam a chcialabym fioletowy. No i za dodatkowe 30 euro moge dokupic pompowane kolka. Wozek widzielismy z tz-em w sklepie i wyglada na naprawde solidny plus jest bardzo kompaktowy i lekki co nam bardzo pasuje bo mamy narazie maly samochod i bardzo waskie wejscie i korytarz w domu. I ja tez wole jak sa jednolite kolory bo wozek wyglada wtedy na bardziej elegancki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a już sobie z nią poradziłam ![]() wózek bardzo fajny, podoba mi się, świetna gondola, tylko rzeczywiscie ja bym wzieła z wiekszymi kólkami najlepiej pompowanymi Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-05-19 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | |
Zadomowienie
|
Sprobuj ta
![]() http://bubblebaby.ie/product-1196-13...el-System.html ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takich chyba nie ma w Polsce no nie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zadomowienie
|
Nie mam pojecia. Tak naprawde wogole sie nie rozgladalam za wozkami w polsce bo ja musze dotknac, zobaczyc i sprawdzic czy w latwy sposob sie sklada, rozklada itp wiec internet dla mnie odpada. Dziewczyny tutaj powybieraly juz wozki i z tego co pamietam w dosc dobrych cenach, moze by ci pasowalo cos co one juz wybraly? Jak sie pojawia to moze wkleja linki do swoich. To sie tak mowi ze jeszcze duzo czasu ale tak naprawde zanim wybierzesz cos to troszke czasu mija a potem jak sie zamawia to tez trzeba niezle sie naczekac...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczynki za wsparcie i miłe słowa
![]() Monia to widze, ze masz jeszcze gorzej!! Współczuję , stary grzyb i tyle, a teksty jak małe dziecko, masakra jakaś! Ciekawe co ten mój jeszcze wymyśli... Karolinko bodziaki cudowne!!!!!!!!!!!!!!! A śpiworek kupuj, ja wklejam zdjęcie naszego ![]() ![]() Kardashi my sie chyba nie doczekamy ![]() Kasiu i jedna i druga przemiłego wieczorku urodzinkowego ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Enis i Karolinko trzymam kciuki za usg! Ja w poniedziałek mam wizytę i już sie nie umiem doczekać ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-05-19 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
A w ogole to dziekuje za wsparcie i madre slowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Raczkowanie
|
hej hej....
Ennis...tak jak Kasia mówi- rozglądaj się, rozglądaj bo czasem to długo trwa z tym wózkiem.....( ja na przykład czekałam 4 tygodnie bo zamawiałam u producenta i szyli dla mnie specjalnie inny niż dostępne ![]() Acha dziewczyny ![]() ![]() ![]() A mój wózek czeka sobie u rodziców...bo chcemy żeby kurier dostarczył go już na nowe mieszkanko, bo tu nie mam nawet gdzie go postawić...więc na żywo jeszcze nie widziałam mojej wyścigówki ![]() Nie wiem co się dzieje dziewczyny ale wkładki musiałam zamienić na podpaski... wczoraj jak przyszłam po dwuch godzinkach to miałam mokro w gaciach ![]() ![]()
#4578 |
Raczkowanie
|
dziękuję dziewczynki za miłe słowa
![]() sas rzeczywiście jeszcze się nie poznałyśmy ![]() ![]() a u mnie...fizycznie czuję się dobrze.brzuszek rośnie.Wojtuś fika jak szalony,aż mi brzuch skacze ![]() mamy już wózek i większość rzeczy dla maluszka.brakuje nam jeszcze tylko kombinezonu. Kasiu wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]() Ps. Współczuję takich teściów / ojczymów.smutne jacy ludzie potrafią być podli... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kochane ja przed chwila wstalam z krzesla zeby pojsc na przerwe i szok bo poczulam straszny bol w dole plecow po lewej stronie. Az musialam sie lekko schylic jak stara babcia. I jak szlam to tak mnie bolalo. Mam nadzieje ze to nic zlego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na BOBOWÓZKI oglądam tylko modele a nie mam zamiaru kupować, narazie szukam wybieram a chcemy kupic na przełomie sierpnia-wrzesnia moze do tego czasu ceny trochę spadną o kilka złotych ![]() a jesli chodzi o boldera to gdzie widziałaś te kolory jednostajne?? bo przewaznie te co ja oglądałam to albo w jakies fale albo w kółka a masz fajnie że juz niedługo rodzisz ja mam dopiero termin na 09.10 wiec jeszcze trochę miesiecy mnie czeka a już chciałabym miec bejbika przy sobie ![]() pandziolka a jaki macie wózek?? możesz wkleić ?? Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-05-19 o 16:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to gin powiedział słaba szyjka dla ciązy niedobrze - dla porodu o wiele lżej ![]() ![]() ![]() A u mnie goorąąco! Boli mnie jak na @ i w krzyżu. Brzuch cały czas twardyy.. Noo jak wyjdzie mi do soboty to nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może pokażesz mi jaki masz wózek, bo teraz każdą z Was o to proszę ?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Wtajemniczenie
|
Przyszłam zobaczyć co się dzieje iii... Kardashi a co ty tu jeszcze robisz??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.implast.com.pl/do_pobrania/katalog2009.pdf - PULSE wydaje się być podobny do tego co Kasia ma.... mnie strasznie się ten zielony podoba Ale ja tam mam świra na kółeczka.. i zamówiłam swój w brązie po bokach, a środek w kolorowe kółeczka- żeby był kolorowy- bo tutaj to są same szarobure Ja mam Tako Warrior.- recenzję wkleje za miesiąc ![]() jedna z kuzynek ma X-Landera i jest mega zadowolona A co do końcówki....to uwierz że ja yeż juz nie mogę się doczekać....żeby mieć dzidziusia w rekach i nie stekać jak stara baba przy najmniejszej czynności ![]()
![]() |
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja bym go brała jaby był jednolity Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-05-19 o 16:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zadomowienie
|
Kochane zapomniałam wam napisać wcześniej, jakie ja miałam dziś głupie sny. Szok normalnie. Śniło mi się że ze znajomymi walczyliśmy z indianami, że z łuku strzelaliśmy i krwi było pełno i trupów. Szok.
Co do wózka to już pisałam jaki mam, ale mogę wam wkleić link jeszcze raz. http://bebecar.pl/products/stroller/vector-at nie wiem czy kolor pokazał się dobry, jak nie to my mamy 944, nie należy do najlżejszych, ale jest naprawdę fajny. Solidny, stabilny, bardzo łatwo się składa, i ma fajne kółka. ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Co do rozwarcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
a co myslicie o quinny speedi sx
ja sobie chcaiłam wziac czarny http://www.bobowozki.com.pl/product_...roducts_id=962 latkoo ten Twój też bardzo fajny |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Wtajemniczenie
|
Kochane, chiałam się pochwalić zakupami, myśle ze dość udane. Co sądzicie??
http://www.allegro.pl/item1029026398...daz_jezyk.html http://www.allegro.pl/item1029077431...2_bobas_n.html A wózeczek taki, kolor 5 lub 6 http://www.allegro.pl/item1034621983...lory_2010.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Raczkowanie
|
Wiecie co?..... powinnyśmy za pare miesięcy założyć wątek w którym każda ze szczegółami opisze swój wózek....bo na prawdę idzie kręćka dostać jak szukasz info, zazwyczaj dziewczyny opisują pare zdań i tyle...a już uwielbiam wpisy "wózek beznadziejny"- i ani me ,ani be ,ani kukuryku dlaczego!!!!????????????
także fajnie by było -jak już każda pare mcy pojeżdzi wyścigówką -ocenić żetelnie dla innych dziewczyn...
#4590 |
Zadomowienie
|
enis to ja ci w takim razie wkleję 2 wózki które wstępnie wybrałam, już wcześniej wklejałam, ale dawno temu.
pierwszy to marita firmy roan, typowy głęboki wózek (niby wielofunkcyjny, ale....) i ma dużo kolorów, ciemnych też http://www.roan.pl/index1.php?p=kol no i ten bebetto magnum: http://bebetto.pl/ ale jeszcze mam czas, chociaż na maritę ok. miesiąc się czeka, no ale to i tak jeszcze kupa czasu. byłam w sklepie bejbikowym i babka mi chciała wcisnąć kombinezonik na 74 cm, przecież to za duży by był! październik, listopad to jescze bejbi bedzie przecież malutkie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.