Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-19, 23:15   #4561
karinka124
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
wow! co Ty masz za pamiec!
71555 - zestaw Far Away (woda, kulka, deo)

a tak jakoś zapadło mi to w pamięć

dopiszę ten kod do swoich Kodów w podpisie może ktoś jeszcze poszukuje tego ciekawe czy jeszcze zadziała ja akurat sobie tego zestawu nie zamawiam zapachu Far Away mam już serdecznie dość
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:16   #4562
musso4
Zakorzenienie

pamiętacie jak pisałam, że przyczję się na cień złociście połyskujący jak będzie w jakiejś super promocji i wykrakałam w k9 za 6,9 przy zakupie solutions coś się weźmie na zapas
widzę jeszcze różową scientini fioletowa i pomarańczowa podobają mi się więc na różową też się czaję
ciekawa jestem też odmienionej serii supertrwałej
bransoletka z demo też fajna
ciekawe co w katalogu, idę luknąć na rosyjski
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:23   #4563
Janella
Raczkowanie

Dziewczyny w rosyjskim katalogu są 3 super ładne lakiery nowe z Color Trend. Nie wiecie czy u nas też będą?
Janella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:26   #4564
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
pomału Was nadrabiam ale póki co nie wiem jak pobrać te netto 9 z tej stronki, którą podała Only Once klikam i klikam i nic z tego...
wiesz to może spróbuj klikną na DOWNLOAD NOW [napis na pomarańczowym tle ] później powinno sie pojawić okienko czy zapisać czy otworzyć ten pobierany plik

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Janella Pokaż wiadomość
Dziewczyny w rosyjskim katalogu są 3 super ładne lakiery nowe z Color Trend. Nie wiecie czy u nas też będą?

pewnie będą bo mamy z Rosją podobne katalogi

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-04-20 o 19:21
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:27   #4565
sasenka
Zakorzenienie

Zamawiała któras z trendujących krem do golenia okolic bikini? Powiedzcie czy warto zamówić bo malusieńki jest jak na tą cenę
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:32   #4566
musso4
Zakorzenienie

znalazłam, tu wrzucałam te cienie nocturnal
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1673

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Zamawiała któras z trendujących krem do golenia okolic bikini? Powiedzcie czy warto zamówić bo malusieńki jest jak na tą cenę
bikini też masz nieduże a swoją drogą zaraz luknę na ten krem , bo przeoczyłam

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2011-04-19 o 23:33
Stary 2011-04-19, 23:33   #4567
Janella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
wiesz to może spróbuj klikną na DOWNLOAD NOW [napis na pomarańczowym tle ] później powinno sie pojawić okienko czy zapisać czy otworzyć ten pobierany plik

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

pewnie będą bo mamy z Rosją podobne katalogi

stronę wcześniej pisałam do Cb. posta dot. biżuterii Wedding
O jakby było super. Chcę "oby trzy" kolory :P
To nie do mnie o tej bizuterii. Inna koleżanka o niej pisała

Ale co do Chińczyków... w Polsce (i pewnie na całym świecie) wszystko jest produkowane przez nich Przykładowo: idziesz do H&M (czy innej sieciówki), kupujesz bluzkę czy coś innego, a na metce napisane jest made in china albo jeszcze lepiej, made in bangladesh Toż to dopiero jaja są. Myślimy, że w markowym sklepie się ubieramy. A na ryneczku to samo... made in china.
Janella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 23:35   #4568
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
dzięki

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:40   #4569
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

bikini też masz nieduże a swoją drogą zaraz luknę na ten krem , bo przeoczyłam
haha
no niby masz rację ale przesadzili jest mniejszy niż kremy do rak z avon care
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 06:42   #4570
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
pamiętacie jak pisałam, że przyczję się na cień złociście połyskujący jak będzie w jakiejś super promocji i wykrakałam w k9 za 6,9 przy zakupie solutions coś się weźmie na zapas
widzę jeszcze różową scientini fioletowa i pomarańczowa podobają mi się więc na różową też się czaję
ciekawa jestem też odmienionej serii supertrwałej
bransoletka z demo też fajna
ciekawe co w katalogu, idę luknąć na rosyjski
ja też
zastanawiam się, czy to tylko nie taki myk marketingowy, czy faktycznie coś zmienili bo opakowania praktycznie te same ...
jak zobaczyłam to demo, to odrazu się "podjarałam", że muszę mieć ... a potem na spokojnie, że tego nie używam, tego też nie ... się zobaczy, jak przyjdzie do składania zamówienia

Cytat:
teraz żałuję, ze jednak skreśliłam z zamówienia ... tuż przed samym wysłaniem

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 06:48   #4571
pixelka
Zakorzenienie

GG do pixelka

Cytat:

oferta na zestaw Far Away była jako jedna z pierwszych kodu niestety już nie mam wiem że zestaw był bez opustu i kosztował 45 zł woda,kulka i nie pamiętam co
chyba TheMonique zamawiała ten zestaw więc poproś jej o nr tego zestawu z podglądu zamówienia , a nie z faktury [ bo na fakturze ten zestaw rozbijali na oddzielne produkty ]
Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
wow! co Ty masz za pamiec!
71555 - zestaw Far Away (woda, kulka, deo)
Dzięki Dziewczyny jednak nie zamawiam, bo bez opustu to mi się nie opłaca zwłaszcza, że klientce zależy tylko na wodzie a nie na zestawie wolę zamówić jej z katalogu

mgr matematyki

pixelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 07:13   #4572
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ravegirl91 Pokaż wiadomość
Kiedyś kiedyś tego używałam i nic na buzi mi nie wyskakiwało, a teraz używam ten rofessional i zadowolona jestem tylko strasznie mnie buzia szczypie przy używaniu tego peelingu ale wydaje mi się, że tak ma być ;p a wie ktoś może jak często go można stosować, bo nie moge znaleść nigdzie takiej informacji

co do cieni to dopiero w czwartek będę miała chwilke, że jutro uda mi się wcześniej wrócić ze szkoły, ale postaram się ;p aaale rewelacji co do jakości zdjęć się niestety nie spodziewaj bo mój aparat pozostawia wiele do życzenia ;p
na pelingu jest info ze mozna stosowac nawet codziennie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
OnlyOnce ale uroczy braciszek i jaki zachwycony pachnącymi kartkami co Ty mu tam o laskach,no wiesz?

Pisałyście przedtem o arbuzie,a mnie się marzył i miałam pisać zapach ogórka a tu proszę,w Naturals będzie sam ogórek czy z czymś jeszcze?

Wrzuciłam parę fotek na katalogowy,plus lakier Vintage Blue o który prosiła tu jedna dziewczyna
moja corka dokladnie z taka sama pasja oglada katalogi po paczke leci pierwsza i nawet do otwierania jej nie chce mnie dopuscic onlyonce rowniez dziekuje za katalog i literature
Stary 2011-04-20, 07:26   #4573
Flamenco88
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Flamenco88

Wizażanki uważajcie z lakierami. Ostatnio kupiłam sobie ten nowiutki niebieski kolorek (zakochałam się w nim jak go zobaczyłam), ale niestety lakier wcale nie wysycha. Wieczorem pomalowałam, a rano spokojnie mogłam go zrywać drugim paznokciem. Załamałam się, no bo kosztował swoje i mogę go tylko do śmietnika wrzucić!
Stary 2011-04-20, 07:28   #4574
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
może ktoś jeszcze poszukuje tego ciekawe czy jeszcze zadziała ja akurat sobie tego zestawu nie zamawiam zapachu Far Away mam już serdecznie dość
wczoraj go wklepywalam i wchodzil
FA to tez nie moj zapach, ale to byla pierwsza oferta wiec sie rzucilam, bo myslalam, ze jest z opustem a tu zonk

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 07:31   #4575
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Flamenco88 Pokaż wiadomość
Wizażanki uważajcie z lakierami. Ostatnio kupiłam sobie ten nowiutki niebieski kolorek (zakochałam się w nim jak go zobaczyłam), ale niestety lakier wcale nie wysycha. Wieczorem pomalowałam, a rano spokojnie mogłam go zrywać drugim paznokciem. Załamałam się, no bo kosztował swoje i mogę go tylko do śmietnika wrzucić!
zawsze można zwrócić.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 07:45   #4576
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Oddział czynny tylko do 18,00. gdyby mi dali wiadomość, o tym ,że paczki nie są w paczkomacie to pojechałabym do oddziału. A ja grzecznie czekalam na SMS, a teraz za późno. Jestem wściekla o ten brak informacji.
ja mam podobnie, ciągle nie mam swojej paczkiTo moje drugie zamówienie na paczkomat i nie jestem jeszcze obeznana, co i jak, dlatego wczoraj dzwoniłam w tej sprawie do Avonu, a w sumie mogłam do Inpostu od razu.... Poczekam jeszcze do południa i zadzwonię tam, jeśli nic się nie zmieni.

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
wiecie co?!Miałam status paczki: wysłane do nadawcy i odświeżyłam sobie, a nagle status się zmienił, że mam paczkę odebraną
to jest jakiś błąd, wczoraj dzwoniłam w tej sprawie do Avonu i pani powiedziała mi, że moja paczka została odebrana o 8.40 Nie wiem, skąd oni dostają takie informacje :/

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
Muszę powiedzieć, że w końcu otworzyłam szminkę z programu Avon Angels (...)
ja jej jeszcze nie otworzyłam

OnlyOnce -
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 08:07   #4577
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Wiem, że ten temat był tu poruszany wiele razy, ale wczoraj z braku lepszego zajęcia zaczęłam sobie wyszukiwać kosmetyki Avonu na all i krem mnie zalała. O ile w kolorówce i pielęgnacji różnice nie są tak drastyczne, to w przypadku perfum...

Full Speed za 31,5 z przesyłką
Outspoken za 42,9 z przesyłką
Love to the fullest za 36 z przesyłką

U mnie w mieście jest też jedna Pani, która kosmetyki Avonu sprzedaje w swoim sklepiku z bielizną, są dostępne od ręki i daje na nie rabat. I co ja się nasłucham: a ja to kupuję u niej, bo taniej, a ja to kupuję u niej, bo od razu.
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 08:20   #4578
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnlyOnce Pokaż wiadomość
Zawsze możesz spróbować na all.. ;d
W 6 jest za 99, ale już jedne wzięła A all... jej nie podpowiem Ale dziękuję za sugestię

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja też
zastanawiam się, czy to tylko nie taki myk marketingowy, czy faktycznie coś zmienili bo opakowania praktycznie te same ...
jak zobaczyłam to demo, to odrazu się "podjarałam", że muszę mieć ... a potem na spokojnie, że tego nie używam, tego też nie ... się zobaczy, jak przyjdzie do składania zamówienia
I ja!
Zastanawiam się nad całym zestawem Muszę wcześniej jednak zamówić próbkę podkładu, bo go nie pamiętam, a miałam go bardzo, bardzo dawno
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 08:32   #4579
amelia91
Rozeznanie

Karinka124, zauważyłam że masz jeden błąd w kodach z oferty jubileuszowej. Jakbyś może chciała poprawić to chodzi o maseczkę za 6,5 oliwka ma numer 72538 a nie 72583
amelia91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 08:59   #4580
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Wyskrobałam maila do ejwonu, odpisali, że kapelusik dołączą bezpłatnie do następnego zamówienia
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 09:19   #4581
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
ja jej jeszcze nie otworzyłam
ale ja tak celowo czekałam na cieplejsze dni, bo po co mi pomadka chłodząca zimą?
otworzyłam też sobie Spotlighta (myślałam że może sprzedam, ale potrzebowałam lżejszych perfum na teraz, a szkoda mi było wydawać znów kasę) i zapach mi się w sumie podoba, popsikałam koło północy rękę i do tej pory pachnie

Stary 2011-04-20, 09:25   #4582
angie_910108
Raczkowanie

Cytat:
ale ja tak celowo czekałam na cieplejsze dni, bo po co mi pomadka chłodząca zimą?
otworzyłam też sobie Spotlighta (myślałam że może sprzedam, ale potrzebowałam lżejszych perfum na teraz, a szkoda mi było wydawać znów kasę) i zapach mi się w sumie podoba, popsikałam koło północy rękę i do tej pory pachnie
ja też używam tego zapachu i uważam że nawet jest trwały
angie_910108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 09:39   #4583
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
albo jeszcze Twój nos do tego zapachu się nie przyzwyczaił i dlatego go czujesz, wg mnie mało trwały jest ten zapach
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 09:41   #4584
emmi01
Raczkowanie

Cytat:
Muszę powiedzieć, że w końcu otworzyłam szminkę z programu Avon Angels - tę UCR chłodzącą miętową co jest w netto ostatnio, kolor Frozen Berry i... jest superowa normalnie jeśli coś jeszcze będę brać w tym katalogu to wezmę jakiś inny kolor... bo ona w ogóle nie jest podobna do fotki katalogowej to raczej taki brązik... ale fajowa jest
A powiedz mi proszę czy to ciemny brąz czy raczej jasny? Bo też jej jeszcze nie otworzyłam i cały czas mi to po głowie chodzi
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 09:55   #4585
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
albo jeszcze Twój nos do tego zapachu się nie przyzwyczaił i dlatego go czujesz, wg mnie mało trwały jest ten zapach
no i co z tego że się nie przyzwyczaiłam? chyba chodzi o to, żeby inni czuli na nas zapach, bo jakbym cały dzień czuła na sobie perfumy to pewnie bym miała dość zapachu. a w przypadku perfum to normalne że z czasem się przyzwyczajamy do zapachu i ich tak nie czujemy, ale to nie znaczy że są nietrwałe
Cytat:
Napisane przez emmi01 Pokaż wiadomość
A powiedz mi proszę czy to ciemny brąz czy raczej jasny? Bo też jej jeszcze nie otworzyłam i cały czas mi to po głowie chodzi
postaram się zrobić fotkę za chwil kilka, jak się naszykuję na uniwerek dla mnie taki jasny brąz pomieszany z brzoskwinią, malowałam się późno wieczorem więc w świetle dziennym zaraz wyjdzie :P

Edytowane przez mistress88
Czas edycji: 2011-04-20 o 09:56
Stary 2011-04-20, 09:58   #4586
emmi01
Raczkowanie

Cytat:
postaram się zrobić fotkę za chwil kilka, jak się naszykuję na uniwerek dla mnie taki jasny brąz pomieszany z brzoskwinią, malowałam się późno wieczorem więc w świetle dziennym zaraz wyjdzie :P
byłoby super

kochana już nie trzeba nie mogłam się powstrzymać i otworzyłam i nie żałuję bo bardzo mi się podoba i kolorek tez niezły

Edytowane przez emmi01
Czas edycji: 2011-04-20 o 10:36
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:23   #4587
ankoro
Wtajemniczenie

Paczek z paczkomatu nadal nie dostałam ,mimo,że wczoraj minęły magiczne 48 h. W Inpoście powiedziano mi,że to wina Avon-u, bo oni mają tak skonstruowaną umowę,że mają na dostawę paczek do paczkomatu 48 h, ale jak nie dostarczą to jeszcze mają następne 48 h na dostarczenie.Mam więc pytanie, dlaczego Avon nie informuje konsultantki,że de facto dostarczenie paczki za pośrednictwem może trwać i 4 doby?I wtedy nadal jest wszystko zgodnie z umową. Ktoś tu robi nas i nasze klientki w bambuko. A na dodatek koleżanka ,która zamawiała normalnie kurierem paczkę od wczoraj ma w domu, a ja która chciałam mieć paczki szybciej jeszcze ich nie widzę i nie wiadomo kiedy je otrzymam.
Dodam tylko,że klientki obrażone, bo te rzeczy potrzebowały na Święta, a ja już w drodze na Świąteczne rodzinne uroczystości.
Stary 2011-04-20, 10:26   #4588
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Paczek z paczkomatu nadal nie dostałam ,mimo,że wczoraj minęły magiczne 48 h. W Inpoście powiedziano mi,że to wina Avon-u, bo oni mają tak skonstruowaną umowę,że mają na dostawę paczek do paczkomatu 48 h, ale jak nie dostarczą to jeszcze mają następne 48 h na dostarczenie.Mam więc pytanie, dlaczego Avon nie informuje konsultantki,że de facto dostarczenie paczki za pośrednictwem może trwać i 4 doby?I wtedy nadal jest wszystko zgodnie z umową. Ktoś tu robi nas i nasze klientki w bambuko. A na dodatek koleżanka ,która zamawiała normalnie kurierem paczkę od wczoraj ma w domu, a ja która chciałam mieć paczki szybciej jeszcze ich nie widzę i nie wiadomo kiedy je otrzymam.
Dodam tylko,że klientki obrażone, bo te rzeczy potrzebowały na Święta, a ja już w drodze na Świąteczne rodzinne uroczystości.
NAPISZ MAILA Z ŻĄDANIEM PREZENTÓW PRZEPROSINOWYCH OD FIRMY, A PACZEK JUZ NIE DOBIERAJ, PO POWROCIE ZRÓB NOWE ZAMÓWIENIE, UZGADNIAJĄC Z KLIENTKAMI CO CHCĄ A CZEGO NIE CHCĄ
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:39   #4589
Anna Antonina
Wtajemniczenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26469229]PO POWROCIE ZRÓB NOWE ZAMÓWIENIE, UZGADNIAJĄC Z KLIENTKAMI CO CHCĄ A CZEGO NIE CHCĄ[/QUOTE]

Ja bym się obawiała, że potem to one mogą już niczego nie chcieć. Dlatego stanęłabym na głowie, żeby kosmetyki dostarczyć przed świętami.
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:43   #4590
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Ja bym się obawiała, że potem to one mogą już niczego nie chcieć. Dlatego stanęłabym na głowie, żeby kosmetyki dostarczyć przed świętami.
ja się klientkom nie dziwię, bo nieźle bym się wkurzyła gdybym nie dostała kosmetyków na święta, nawet specjalnie zamówienie puściłam, żeby mieć pierścionek i modliłam się, żeby braków nie było na szczęście avon się spisał
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości